Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση από το Δημοτικό Ωδείο Θήβας




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Τὰ παιδιὰ τοῦ Ἐφιάλτη

Πηγή:  Κόντρα
Ημερομηνία:  11/06/2016
Είναι νὰ μελαγχολεῖ κανεὶς, ὅταν μελετᾶ κάποια περιστατικὰ τῆς ἑλληνικῆς ἱστορὶας, πρόσφατης καὶ ἀπώτατης. Σήμερα, γιὰ παράδειγμα, λόγω τῆς οἰκονομικῆς κακοκαιρίας, φεύγουν ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τὰ καλύτερα μυαλὰ καὶ σὲ ὅ,τι ἀφορᾶ στὸν ἐπιστημονικὸ καὶ σὲ ὅ,τι ἀφορᾶ στὸν ἐπιχειρηματικὸ τομέα. Ἄκουσα φέτος ἀπὸ χείλη ὑπουργοῦ ὅτι μειώθηκε ἀνεπαισθήτως ἡ ἀνεργία. Ἦταν φυσικό, ἀφοῦ τόσα παιδιὰ –κι ὄχι μόνον παιδιὰ–ἔφυγαν γιὰ τὸ ἐξωτερικό.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΑΣ 12 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... !!!

Ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Ομάδα μας , μετά από συναντήσεις με τούς Αρμοδίους Παράγοντες τού Διοικητικού μας Συμβουλίου , ο Προπονητής τής Ανόδου στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας  κ. Βαγγέλης Φράγκας  και οι παρακάτω πρώτοι 12 Ποδοσφαιριστές , εν όψι τής συμμετοχής τής Ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τής Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας  :

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ POINT ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Τα κέντρα μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης Point αποτελούν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης. Δημιουργήθηκαν το 2010 λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που συντελούνται και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στο χώρο της εκπαίδευσης.

Απίστευτη δήλωση από την Χαρούλα Αλεξίου: «Μελέτησα πολύ αυτόν τον καιρό. Πρέπει να αναδείξουμε την Πυραμίδα της Θήβας».

Η Θήβα αναμφισβήτητα έχει πρωτοστατήσει στην ιστορία της Ελλάδας η οποία αποδεικνύεται με μια πλούσια γκάμα αρχαιολογικών ευρημάτων, που κατατάσσουν την πόλη στις αρχαιότερες παγκοσμίως. Έχει όμως και για κάποιους αιρετική ιστορία. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ BREXIT;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στις 7 Μαίου 2015 διενεργήθηκαν οι Εθνικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρά τις αντίθετες δημοσκοπήσεις που έβλεπαν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, το Συντηρητικό Κόμμα του Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον εξασφάλισε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Παρ΄ότι η απελθούσα κυβέρνηση Συντηρητικών – Φιλελευθέρων Δημοκρατών εφάρμοσε μια πολιτική συνεχούς λιτότητας που δημιούργησε φοβερές οικονομικές ανισότητες, με άμεσο αποδέκτη αυτής της πολιτικής τη μεσαία αστική τάξη και οδήγησε τη χώρα σε αποσταθεροποίηση. Παρ΄ ότι επίσης, η κυβέρνηση Κάμερον – Μίλιμπαντ “κολυμπούσε” στα οικονομικά σκάνδαλα!!

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο από επτά σημεία της πόλης προσφέρει ο Δήμος Λεβαδέων

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δέσμευσης της Δημοτική Αρχής για επέκταση και χρήση των νέων τεχνολογιών, δίδεται σήμερα η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Λιβαδειάς να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η ΑΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φωτογραφία που συνοδεύει το σημερινό κείμενο είναι από τη χθεσινή δεξίωση που παρέθεσε η Προεδρία της Δημοκρατίας στο Μουσείο της Ακρόπολης προς τιμήν του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-Μουν, όπου, μεταξύ των άλλων, παρέστη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Τουρκικές γελοιότητες

Ν. Λυγερός

Οι τουρκικές γελοιότητες δεν σταματούν. Έτσι μετά τις δηλώσεις για μολυσμένο αίμα των Γερμανών βουλευτών τουρκικής καταγωγής, επειδή επέλεξαν να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και λοιπών χριστιανικών λαών, προσπαθούν τώρα οι τουρκικές αρχές να ασκήσουν πιέσεις πάνω στη Γερμανία σε οικονομικό επίπεδο. Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει επί του πρακτέου το μέγεθος των εξαγωγών που κάνουν σ’ αυτή τη χώρα, αλλιώς θα είχαν αντιληφθεί ότι θα έπρεπε να φοβηθούν ένα μπλόκο εκ μέρους της Γερμανίας για όλα τα τουρκικά προϊόντα που εισάγει εδώ και χρόνια.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TOY COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP.

Δυναμική είσοδο στη Βόρεια Ελλάδα, κάνει ο Ιατρικός ΌμιλοςCosmetic Derma Medicine Medical Groupο οποίοςπρόκειται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσει τη λειτουργία του νέου του υποκαταστήματος σε κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη.  
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου υποκαταστήματος  βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 17, στο κέντρο  της Θεσσαλονίκης, σε ένα μοντέρνο χώρο υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής. Διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της κλινικής στην Αθήνα.
Η CosmeticDermaMedicineκαι η AdvancedHairClinicsμετά από την επιτυχημένη πορεία  τους στην Αθήνα, επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Βόρεια Ελλάδα, μετά από το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, προκειμένου να προσφέρουν με συνέπεια και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στην Αθήνα.

OIKOYΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟ

Προς
Οικουμενικό Πατριάρχη
Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ                        
ΕΚΔΟΣΗ)  (Β!


Παναγιώτατε,

Τελικά θα πάνε στη Κρήτη όλες οι υποδουλωμένες στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ,
Ορθόδοξες Εκκλησίες.
Όλες οι σκλάβες Ορθόδοξες Εκκλησίες προς την Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να
ενισχύσουν  την Εβραϊκή Πανθρησκεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Δηλαδή Φανάρι-Ιερώνυμος- Αμερική-Αλβανία, κ.λ.π.
Δηλαδή όλος ο καλός ο Κόσμος των δούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η «Πανορθόδοξος» Σύνοδος γίνεται κατόπιν εντολών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για εμπεδώσουν την Σιωνιστική ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!

Προστασία ηλιακού θερμοσίφωνα κατά τους θερινούς μήνες

Γενικά

Αυτό που κάνει έναν ηλιακό θερμοσίφωνα υψηλής ποιότητας να ξεχωρίζει, δεν είναι όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουμε ο αριθμός η το μέγεθος των συλλεκτών, αλλά η επιλογή του σωστού τύπου και μεγέθους συλλέκτη ώστε να επέρχεται ισορροπία ανάμεσα στον συλλέκτη και το μπόιλερ.
Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας με πολύ μεγάλη συλλεκτική επιφάνεια, θα λειτουργήσει καλά τον χειμώνα, αλλά θα δημιουργήσει προβλήματα υπερθέρμανσης το καλοκαίρι λόγω της πλεονάζουσας ενέργειας που θα απορροφάται από τους συλλέκτες.

Παράνομη η αποκλειστική χρήση ανοικτής θέσεως στάθμευσης στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όταν το σχετικό δικαίωμα δεν αποκτάται με συμβόλαιο.

Ακάλυπτος - Θέσεις στάθμευσης αυτοκίνητων -.
Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*
Επί ιδιοκτησίας κατ' ορόφους (οριζόντια ιδιοκτησία), δημιουργείται χωριστή κυριότητα επί ορόφου ή διαμερίσματος ορόφου και αναγκαστική συγκυριότητα, που αποκτάται αυτοδικαίως, κατ' ανάλογη μερίδα, επί του εδάφους και επί των μερών της οικοδομής που χρησιμεύουν για την κοινή χρήση όλων των οροφοκτητών. Όροφος ή διαμέρισμα ορόφου είναι το αναποχώριστο τμήμα της οικοδομής ή του ορόφου, μετά των συστατικών του και του εντός αυτού (κυβικού) χώρου, που περικλείεται τεχνικώς από κάτω, από τα πλάγια και από πάνω, με τοίχους ή άλλα οικοδομικά στοιχεία, ώστε να διαχωρίζεται σαφώς από τα λοιπά (διαιρετά ή αδιαίρετα) τμήματα της οικοδομής και να έχει αναχθεί σε συγκεκριμένο και ανεξάρτητο τμήμα αυτής, κατάλληλο προς χωριστή και αυτοτελή οικιστική εν γένει χρήση. Μόνον οι όροφοι και τα διαμερίσματα ορόφων με την παραπάνω έννοια, καθώς και τα εξομοιούμενα από το νόμο με ορόφους, υπόγεια και δωμάτια κάτω από τη στέγη (δώματα), μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο οριζόντιας ιδιοκτησίας.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΗ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΗΒΩΝ - ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΑΛΣΟΥΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα,  γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα, αν δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα».!!!!!!
            Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
            Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού.

            Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει,είναι ΕΝΑ. 

Ο "ΤΡΑΓΙΚΌΣ ΗΡΩΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Η είδηση της ημέρας δεν είναι η άφιξη του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν στην Ελλάδα, για να μας "θυμίσει" το δυσβάστακτο προσφυγικό πρόβλημα, που "εξαφανίστηκε" με ταχυδακτυλουργικό τρόπο από τα ΜΜΕ ως κυρίαρχο θέμα, για λόγους ευεξήγητους.

Ούτε είναι οι πομφολυγώδεις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα περί "δίκαιης ανάπτυξης. Ούτε οι "στημένες" συζητήσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την άμεση εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό. Ούτε η απροκάλυπτη αναξιοπιστία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, που έχει μετατραπεί σε θεσμό του πολιτεύματος, με τις γραφικές πολιτικές φιγούρες να κυριαρχούν, επιρρεπείς πάντα στη λαγνεία της δύναμης. Ούτε ο μονοχρωμίες που εξοβελίζουν τις αποχρώσεις στην κοινωνία...

Οι Φίλοι Οχυρού Ιστίμπεη στη Νορμανδία

Την 6η Ιουνίου 1944 (D-DAY) 160.000 στρατιώτες με 5.000 πλοία έκαναν απόβαση στις ακτές της Νορμανδίας με σκοπό να ελευθερώσουν την Ευρώπη από τον ναζισμό. Μεταξύ αυτών ήταν και οι Ελληνικές κορβέτες ΤΟΜΠΑΖΗΣ και ΚΡΙΕΖΗΣ. Στις εκδηλώσεις μνήμης της 72ης επετείου από την απόβαση των συμμάχων παρευρέθηκε 10μελής αποστολή του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη (με έδρα το Νέο Πετρίτσι Σερρών). Με την Ελληνική σημαία στο στήθος υπενθύμισαν στους πολυάριθμους επισκέπτες την καθοριστική συμμετοχή της Ελλάδας στην έκβαση του Β΄ΠΠ.



            Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση του μαθητικού διαγωνισμού με θέμα «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών. Το 4ήμερο ταξίδι στη Νορμανδία ήταν το μεγάλο έπαθλο για τη νικήτρια του διαγωνισμού, μαθήτρια Σοφία Παζιώνη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου, η οποία μαζί με τη μητέρα και τη δασκάλα της παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις στη Νορμανδία. Το ταξίδι-έπαθλο πραγματοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης. Ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί ο μαθητικός διαγωνισμός για το 2017, να πραγματοποιηθεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού Αγίου Πνέυματος στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης σχολικών βιβλίων που πραγματοποιήθηκε σε 10 Δημοτικά σχολεία της Θήβας.

Το πρόγραμμα οργανώθηκε από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» και τις Διευθύνσεις των Δημοτικών σχολείων της Θήβας. 

Είχε προηγηθεί διανομή μεγάλων σάκων για την Ανακύκλωση βιβλίων και τετραδίων στα Δημοτικά σχολεία της πόλης και ενημέρωση των μαθητών από τους εργαζόμενους του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα ανακύκλωσης. 

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων και Προέδρου του ΣΕΜ με τους εκπροσώπους της Πακιστανικής κοινότητας στη Θήβα

Με τον εκπρόσωπο της Πακιστανικής κοινότητας στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Θηβαίων κ. Μοχάμεντ Ραζάκ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Δ. Θ. κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στο Δημαρχείο.

Τετραήμερο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Λιβαδειά

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει και πάλι στην πόλη μας όπως πάντα με επίκεντρο την 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Από τις 20 έως και τις 23 Ιουνίου θα γιορτάσουμε την μουσική με πολλές εκδηλώσεις, εκθέσεις, δρώμενα για μικρούς και μεγάλους και φυσικά αρκετές εκπλήξεις.

Για έβδομη συνεχή χρονιά γιορτάζουμε στη Λιβαδειά την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, με την υποστήριξη του Art Cafe Αστραδενή και του Τροφώνιου Ωδείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων.

Φέτος, με την υποστήριξη καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, 37 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου. Στο τετραήμερο των εκδηλώσεων στην πόλη μας συμμετέχουν 80 περίπου καλλιτέχνες, 9 μουσικά σχήματα, 11 εκδηλώσεις και δρώμενα και πολλές εκπλήξεις. Φέτος επιλέξαμε προσεκτικά και σας παρουσιάζουμε κυρίως μουσικούς της πόλης μας από διαφορετικά είδη μουσικής.

7εκατ. Ευρώ για την παιδεία στην Στερεά Ελλάδα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα τα έργα αναβάθμισης υποδομών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συνολικού κόστους 7 εκατ. ευρώ που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Διαρκής αγωνία και ανησυχία για το Γ.Ν. Θηβών, από τον Ι.Σ. Θήβας

Η αγωνία και η ανησυχία του Ι.Σ. Θήβας είναι διαρκής σε σχέση με προβλήματα  και δυσλειτουργίες που παρατηρούνται  στο Γ.Ν. Θηβών  εδώ και πολλά χρόνια.

Η υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό είναι δεδομένη ,γνωστή και λόγω οικονομικών συνθηκών θεωρείται δύσκολο να μεταβληθεί.


           
Όμως είναι απαράδεκτο, να σχεδιάζεται, να εγκρίνεται και να εφαρμόζεται τέτοιο πρόγραμμα εφημεριών. Αυτό το έχουμε επισημάνει από το  2013,παρ΄όλα αυτά μέχρι και σήμερα μετά από 3 χρόνια εξακολουθεί να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Nέοι διάλογοι και αποκαλύψεις από τον υπερκοριό της ΕΥΠ για το κυκλωμα μεταφοράς μεταναστών στο Μεσολόγγι.

Ο εγκέφαλος Γιώργος Πρεβεζάνος,πρώην δήμαρχος [της Ν.Δ.] Μεσολογγίου ο οποίος είναι απόστρατος αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, Nέοι διάλογοι και αποκαλύψεις για το κυκλωμα μεταφοράς μεταναστών Αποκάλυψη από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, Το VIP κύκλωμα για πρόσφυγες και μετανάστες «Πανηγύρια» και σαμπάνιες όταν έκλεισαν τα σύνορα. Τα τιμολόγια, η πελατεία και η μετακίνηση προς την πλευρά της Ιταλίας. Παράνομη διακίνηση μεταναστών έκανε ένας πρώην Δήμαρχος στο Μεσολόγγι, που φέρεται να είχε επιβιβάσει σε αεροπλάνο της Αερολέσχης Μεσολογγίου 7 Ιρακινούς μετανάστες, εκ των οποίων 3 παιδιά, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Ιταλία.
«Σαμπάνιες» άνοιγε το κύκλωμα της εναέριας διακίνησης των… VIP προσφύγων ή παράτυπων μεταναστών μέσω της αερολέσχης της «μεγάλης φυγής» στο Μεσολόγγι, όταν έκλεισαν τα σύνορα με τα Σκόπια.

Δήμος Θηβαίων: Μέτρα πρόληψης από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα - Ποιες αίθουσες θα ανοίξουν για το κοινό

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, από τη Παρασκευή 17 μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 η θερμοκρασία στη Στερεά Ελλάδα  θα κυμανθεί από 39 έως 41 βαθμούς Κελσίου.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών από 8 έως 13/6 - Ποιες εκδηλώσεις ακολουθούν


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εβδομάδα εκδηλώσεων εορτασμού των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θηβαίων με το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας.

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΛ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

http://www.zougla.gr/assets/images/400x300/556159.jpg
Οι Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Βοιωτίας, σε επικοινωνία τους με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτο Φιλιππάκο, έθεσαν υπόψη του την αντίθεσή τους με τη σχεδιαζόμενη δημιουργία  κέντρου υποδοχής προσφύγων στην περιοχή της Θήβας, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος γειτνιάζει με τον οικισμό των ΡΟΜΑ και ευρίσκεται σε παλαιά Εθνική Οδό κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων. Επιπροσθέτως του τόνισαν ότι η πόλη είναι ήδη επιβαρυμένη με 4.000 οικονομικούς μετανάστες.

Ποινές, στις αιτήσεις του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. που υποβάλλονται από τις 16/6/2016 και μετά και αιτούνται ενεργοποίηση δικαιωμάτων

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει ότι μέχρι τις 15/06/2016 έχουν υποβληθεί στο ηλεκτρονικό του σύστημα 700.000 αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης που αφορούν το έτος 2016.

Η εκτίμηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. είναι ότι ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων θα ανέλθει σε περίπου 710.000.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 16 Ιουνίου 2016, μετά από ενημέρωση που έγινε από τον κ. Δήμαρχο Θηβαίων και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την διαπιστωθείσα κινητικότητα για τη δημιουργία  Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στη Θήβα,  σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή Πυρίου Θηβών, κατέληξε στο  ακόλουθο ομόφωνο Ψήφισμα :

Α.Ο H ΘΗΒΑ: ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΥΛΛΙΩΤΗ

Τέλειωσε η Γενική συνέλευση και ο Θανάσης Βυλλιώτης δήλωσε ότι δεν βρέθηκε κάποιος για  να πάρει την ομάδα και να την πάει παραπάνω. Δηλώνω παρών στα δρώμενα της ομάδας και στην μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 στην Γ Εθνική και άμεσα με τους συνεργάτες μου ξεκινάω τον σχεδιάσμο της ομάδας!
Το Δ.Σ. ήρθε σε σώμα και είναι: 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΤΗ "ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ' ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ

Ολα καλά! Με το κυβερνητικό σχέδιο για "δίκαιη ανάπτυξη" που παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το βράδυ στην εκδήλωση "Ελλάδα 2021" στο Μουσείο της Ακρόπολης και με τη χθεσινή κάθετη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι είναι "αξιόπιστος", αλλά και με τους άλλους "αλληθωρίζοντες" πολιτικούς αρχηγούς μεταξύ αντιπολιτευτικού "βολέματος" και της προοπτικής ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος στο εγγύς μέλλον, πορευόμαστε έμπλεοι ευτυχίας ως "καλοκαιρινοί Ελληνες" προς ό,τι μπορεί να ανατάξει τη διονυσιακή μας διάθεση...

Εντοπισμός επικίνδυνων αποβλήτων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σφραγίστηκαν σήμερα οι εγκαταστάσεις (αποθήκες) της εταιρείας "Λουφάκης Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Χημικών" στην περιοχή Ρουμάνια, στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Στις εγκαταστάσεις της, όπου διενήργησαν έλεγχο οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας έπειτα από καταγγελίες, εντοπίστηκε ποσότητα επικίνδυνων αποβλήτων τα οποία αποθήκευε για λογαριασμό εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στην διαχείριση αποβλήτων, επικίνδυνων και μη.

Ο Μπακογιάννης στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια λειτουργίας της.

Ο κ. Μπακογιάννης συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους εμπόρους και τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του θεσμού για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας και της προώθησης των προϊόντων της.

«Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης»: Ως εδώ ! ! Το ποτήρι ξεχείλισε . . .

Όταν ο μεγαλύτερος Δήμος της Βοιωτίας :
    1. Δεν διαθέτει φωτεινούς σηματοδότες για την ρύθμιση της κυκλοφορίας
    2. Οι είσοδοι της πόλης της Θήβας θυμίζουν “βομβαρδισμένο πεδίο” !
    3. Όντας επί της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών-Λαμίας δεν υπάρχει παράκαμψη και δέχεται εντός της πόλης όλη την κίνηση βαρέων και υπερβαρέων οχημάτων αδιαμαρτύρητα!

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

ΘΕΜΑ: Μεγάλη ανησυχία για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων (hotspot) στη Θήβα.

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε η είδηση, που έπεσε σαν κεραυνός, ότι πρόκειται να δημιουργηθεί Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων σε περιοχή στα όρια του οικισμού της πόλης της Θήβας, σε χώρο που έχει ήδη μισθωθεί, χωρίς καμία προηγούμενη προεργασία, ενημέρωση και διάλογο με τις Αρχές, την Αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία. Κάτι που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή και στους κατοίκους, που ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω αυξημένης εγκληματικότητας (ιδιαίτερα στο Πυρί).

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ !!!


Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ
Υπατον Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων
Τ.Κ. 32200
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
Τηλ. : 6973466592

                               
Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ  εύχεται στους δύο Ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνο Μερακλή   και Φώτη Τρικαλίτη οι οποίοι είναι μέλη τής Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου Βαρήκοων η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου τής Ιταλίας τις επόμενες ημέρες καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους και να συντελέσουν με το πάθος τους 

ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της Ελλάδος, δεν έκαναν απολύτως τίποτε προκειμένου να προστατέψουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Ανύπαρκτες διπλωματικές ενέργειες προκειμένου να τηρείται το “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας”.

Eπιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Θηβαίων στα συναρμόδια Υπουργεία για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων στη Θήβα

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 (ώρα 17:00),  ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα και στον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννη Μπαλάφα αμέσως μόλις πληροφορήθηκε πως ένα παλαιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, που εφάπτεται των ορίων του οικισμού της πόλης των Θηβών, προετοιμάζεται να μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων.
Ακολουθεί η επιστολή του κ. Δημάρχου :

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων, επί της διαφαινόμενης άμεσης δημιουργίας Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ, (αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ»),    σήμερα   16  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016  ημέρα  ΠΕΜΠΤΗ  και ώρα 19:00  για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης :

Δημιουργία hotspot στη Θήβα???

Το πρώην κλωστοϋφαντουργείο Αμπάζογλου από φωτογραφία της Google
Από το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου άρχισαν οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι στην περιοχή της Θήβας θα δημιουργηθεί hotspot. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το hotspot θα δημιουργηθεί στο παλιό κλωστοϋφαντουργείο Αμπάζογλου, λίγο έξω από το Πυρί Θηβών στο δρόμο προς  Λιβαδειά, και θα φιλοξενήσει 2.500 άτομα. 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η "ΛΟΥΟΜΕΝΗ" ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

Και σ' αυτό το παιχνίδι της "απογυμνωμένης" πολιτικής απάτης είναι παγιδευμένος ο λαός. Ο ανασφαλής και σε πλήρη σύγχυση λαός. Ακόμα και οι εκδηλώσεις αντίδρασης, όπως για παράδειγμα η σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα του υποτιθέμενου "αυθόρμητου" κινήματος του "Παραιτηθείτε", σε συνδυασμό με την άγονη πολιτική αντιπαράθεση για την εκδήλωσή του, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιτείνουν τη σύγχυση του λαού...

Μπακογιάννης: Δουλειά πέρα από κόμματα και τις παρατάξεις

Με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Τσιρώνη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο υπουργός στη Στερεά Ελλάδα, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας που τέθηκαν από τους αντιπεριφερειάρχες αλλά και τα έργα που αφορούν στο περιβάλλον και έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Περιφερειάρχης έθεσε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα «νομοτεχνικής» φύσης που αφορά σε όλους και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα, με την συνεργασία όλων, αποφάσεις. « Δεν υπάρχει χώρος για εγωισμούς όταν μιλάμε για τα σκουπίδια και την υγεία των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπακογιάννης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ: ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ «ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ», ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΗΒΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.


Ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος έφερε στη Βουλή, με Ερωτήσεις του, επίκαιρα θέματα, σχετικά με την περικοπή συντάξεων, τα ακίνητα της Βοιωτίας «προς αξιοποίηση», το Δικαστικό Μέγαρο Θήβας, και τις Γερμανικές αποζημιώσεις, αναμένοντας τις απαντήσεις των αρμοδίων Υπουργών. Τα κείμενα των σχετικών Ερωτήσεων έχουν ως εξής:

«ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 13.06.2016

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ …..ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο για να διοργανώνει φιέστες για προσωπική προβολή στις τηλεοράσεις και στις φωτογραφίες… είναι υπεύθυνη για την εικόνα και την λειτουργία της πόλης, των συνοικιών της, των κοινοτήτων, την καλή κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων, των αθλητικών χώρων, των δρόμων, την καθαριότητα, για όλα γενικώς που προϋποθέτουν συνθήκες καλής διαβίωσης των πολιτών της.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον Κο Δήμαρχο.

Αυτόν τον καιρό είχε άλλες σκοτούρες….. που θα μοιράσει τις προσκλήσεις των εγκαινίων, πως θα ήταν η παρουσία του, σε τι εκδηλώσεις θα παραβρεθεί, τι δημόσιες σχέσεις θα κάνει, κ.λ.π.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στο ελεύθερο διαδίκτυο, εκφράζονται όλες οι πολιτικές θέσεις, απόψεις και τοποθετήσεις. Άλλωστε, αυτό επιβάλλεται σε μια ελεύθερη;;; και δημοκρατική;;; Κοινωνία, όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η ελληνική Κοινωνία. Άσχετα, αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλει να χειραγωγήσει και αυτήν την εναπομείνασα ελεύθερη φωνή, αφού η πλειοψηφία των ΜΜΕ ζει υπό το καθεστώς της δικτατορίας που επιβάλουν οι διαπλεκόμενοι με την Εξουσία, ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, των ραδιοφώνων και των εφημερίδων.

ΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ

Η μαζοχιστική στάση που διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία και που εκφράζεται με την απάθεια, για όσα επισυμβαίνουν στο πολιτικό προσκήνιο και υποθηκεύουν το μέλλον της, καταδείχνει το μαζοχιστικό χαρακτήρα μιας κοινωνίας που βιώνει τη σχέση της προς τα συμβαίνοντα σαν να προσδιορίζεται από το αναπόφευκτο πεπρωμένο.

"Αναγνώσεις Αποσπασμάτων Τραγικού Λόγου" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών

Συγκλονιστικές αναγνώσεις αποσπασμάτων από τραγωδίες του Αισχύλου, του Σοφοκλή και του Ευριπίδη για τον Θηβαϊκό Κύκλο παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, στο πλαίσιο εορτασμού των εγκαινίων του. 

Οι ηθοποιοί Νένα Μεντή, Μάρθα Φριντζήλα, Μαρία Κεχαγιόγλου, Κώστας Βασαρδάνης και Γιώργος Φριντζήλας ζωντάνεψαν με την τέχνη τους τις σκηνές των δραμάτων και καθήλωσαν το κοινό με τη φωνή και την ερμηνεία τους, που τους χειροκρότησε θερμά.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η αγαπημένη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, γενέτειρα της οποίας είναι η Θήβα. 

Την Πέμπτη 16/6 η εκδήλωση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας "Ξανα-γνωρίζω την πόλη μου"

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, ώρα 18:30, Εκκίνηση από Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών

Εκδήλωση της ΕΦ.Α. Βοιωτίας και της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας:
“Ξανά-γνωρίζω την πόλη μου” : Ξενάγηση στο Μουσείο και απογευματινός περίπατος στο ιστορικό κέντρο της Θήβας (Καδμεία)



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

‘’Μία ονειρική βραδιά διοργάνωσε η ΧΕΝ Θήβας στον αύλειο χώρο του Μουσείου’’

Η ΧΕΝ Θήβας με την 50χρονη παρουσία της στην τοπική κοινωνία (1966-2016), δεν ήταν δυνατόν να λείψει από ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός για την πόλη μας, όπως οι εορταστικές εκδηλώσεις για την προβολή του νέου Μουσείου μας.
Ως Γυναικεία Οργάνωση, διαλέξαμε να παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε στο κοινό της πόλης, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στον αύλειο χώρο του Μουσείου, ένα γυναικείο πρόσωπο, την Αντιγόνη, γνωστή σε όλους μας από τις τραγωδίες του Θηβαϊκού κύκλου. 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο