Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ONE NIGHT STAND ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΠΕΤΑ"

Πως να να αμφισβητήσει κανείς την αλήθεια που εκστομίζει με θρασύτατο "υφάκι" ο εικονιζόμενος "μεταπράτης" των ελπίδων ενός ολόκληρου λαού;

Πως να αντικρούσει κανείς τον έτερο Καππαδόκη, που ακούει στο όνομα Νίκος Παππάς, ο οποίος απέδειξε με την εμφάνισή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι τα "κνώδαλα" της πολιτικής ποτέ δεν εκλείπουν, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και ηλικιακής κλίμακας;

«Συγγνώμη» από τον Τραμπ για τα σεξιστικά σχόλια

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε στόχος εκ νέου έντονης κριτικής καθώς η εφημερίδα Washington Post δημοσίευσε ένα απόσπασμα από μια ιδιωτική συζήτηση κατά την οποία το 2005 ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία εξιστορεί την προσπάθεια του να κάνει σεξ με μια ανύπαντρη γυναίκα.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο στο Facebook, εκφράζοντας τη συγγνώμη του για τα σεξιστικά του σχόλια για τις γυναίκες που ήλθαν στη δημοσιότητα, αλλά χαρακτήρισε τα επίμαχα βίντεο ως «περισπασμό» από τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα.

Στέλιος Ράμφος: Ο μύθος της Αριστεράς τελείωσε, από καιρό!

Η υπόθεση της Αριστεράς έχει τελειώσει από καιρό, δηλώνει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Liberal ο Στέλιος Ράμφος. Μιλάει για την ελπίδα που αντπροσωπεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον ρόλο των πνευματικών ανθρώπων σε σχέση με την πολιτική, αλλά και για τη σημασία της Παιδείας στον σύγχρονο κόσμο. Χαρακτηρίζει εγκληματικό το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να φτωχοποιήσει την ελληνική κοινωνία και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ελευθερία και αξιοπρέπεια του πολίτη χωρίς προσωπική ευθύνη.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ο ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. Το διπλό πρακτοριλίκι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Έγραφε η Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016:
«Έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών αρχών ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης περιφερειακών σταθμών Γιάννης Καραγιώργης συνελήφθη και κρατείται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι κατηγορίες αφορούν απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Ο  Καραγιώργης είναι Ιδιοκτήτης του ομίλου περιφερειακών καναλιών ΗellasΝet, ενώ φέρεται να έχει στενές φιλικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο των ΑΝΕΛ.

Συνάντηση Μπακογιάννη με τους συνταξιούχους

Με την αντιπροσωπεία συνταξιούχων από τη Στερεά Ελλάδα συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος.

Οι συνταξιούχοι που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Λαμίας, ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα στα γραφεία της Περιφέρειας και εκπρόσωποί τους συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε σχέση με τις μειώσεις των συντάξεών τους, με τον Περιφερειάρχη.

Νέα αντιπλημμυρικά έργα στην Ανατολική Φθιώτιδα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, εντάχθηκε στο ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία στην Λαμία. Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν τόσο στην κατασκευή ή αντικατάσταση αγωγών ομβρίων, ακαθάρτων και ύδρευσης, όσο και στην αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Υπογραφή του προγράμματος για τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στη Λιβαδειά

Υπογράφηκαν σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς,  οι όροι του προγράμματος για τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στην πόλη της Λιβαδειάς, μεταξύ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.) και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.  

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ...

Ο υπερτροφικός πολιτικός ατομικισμός, το νοσηρό αίσθημα της ανωτερότητας των πολιτικών της συμφοράς, έχουν οδηγήσει τον Ελληνα διαπορούντα μπροστά στη μοίρα του και στην πολιτική αθλιότητα.

Η εξευτελιστική έκπτωση της πολιτικής ευθύνης απεικονίζεται στην εικονογράφηση τούτου του κειμένου. Η πολιτική παχυδερμία περιόρισε την ακτινοβολία του πολιτικού στοχασμού και ο εγωκεντρισμός της εξουσίας εμπόδισε τη διάχυση της ευαισθησίας ως κοινωνικού αγαθού. Και στάθηκε το ένοχο ομόζυγο της πολιτικής και οικονομικής αυτάρκειας, που στέρησε ολόκληρο εθνικό σύνολο από τη γόνιμη επαφή με την αλήθεια, με την πραγματικότητα...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ , κ. Χαρατσής Παναγιώτης , και ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕ , κ. Καραμαγκιώλης Βασίλης.

Οι επιχειρήσεις της ευρωζώνης δανείζονται με 1,83% και της Ελλάδας με 5,83%

Οι επιχειρήσεις στην ευρωζώνης δανείζονται με μέσο επιτόκιο 1,83%. Στην Ελλάδα το μέσο επιτόκιο είναι 5,83%. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από τη μηνιαία αναφορά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για την πορεία των επιτοκίων δανεισμού.

Σύμφωνα με την ΕΚΤ το μέσο κόστος δανεισμό για τα νέα δάνεια προς επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 4 μονάδες βάσης τον Αύγουστο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Ιούλιο και διαμορφώθηκε σε 1,83%.

Δωρεάν Βιωματικά σεμινάρια «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» (2016-2017)

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάςκαι ο σύλλογος Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάςανακοινώνουν την διοργάνωση Βιωματικών σεμιναρίων με τον τίτλο: «Εισαγωγή στη Φωτογραφία»
Τα σεμινάρια χωρίζονται σε τρεις θεματικές ενότητες, που είναι:

«Σκωτσέζικο ντους» για το χρέος: Επιλεκτική ακοή από την ελληνική κυβέρνηση

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ , ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΝΟ

Ακόμη μια χρονιά αναμονής για το κούρεμα του χρέους θα είναι το 2017, με τις ελπίδες της κυβέρνησης να αποδεικνύονται φρούδες αφού τίποτα δεν μπορεί να γίνει πριν από τις γερμανικές εκλογές που θα γίνουν στο τέλος του 2017.
Στο κρίσιμο προεκλογικό 2017 δεν θα βρεθεί Γερμανός πολιτικός που να μπορεί να εξηγήσει στο γερμανικό λαό ότι πρέπει να αποδεχτούν ότι θα χάσουν μέρος από όσα δάνεισαν. Την ίδια στιγμή ο υπουργος Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μέχρι το Σάββατο συνεχίζει το μαραθώνιο επαφών στην Ουάσιγκτον, με κορυφαίο θέμα στην ατζέντα την ελάφρυνση του χρέους. Ουσιαστικά κάνει ένα ...«πολιτκό μασάζ» στους Ευρωπαίους να αρχίσουν να αποδέχονται την ιδέα.

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στη Θήβα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε χθες (05-10-2016) το πρωί, σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στη Θήβα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Θήβα, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος άνδρας και μία 23χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία.

Αιτήσεις για θέσεις εποχικού προσωπικού στούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λεβαδέων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  1/2016

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
για την υλοποίηση της Δράσης
«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος


Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Έχοντας υπόψη:
  1. Την παρ. 3 του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
  2. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87 Α), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
  3. Τις διατάξεις του άρθρου ένατου του Ν. 4057/2012 «Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου» (ΦΕΚ 54 Α).

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ 9 ΝΕΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος έφερε στη Βουλή, με Ερωτήσεις του, τα σημαντικά προβλήματα που πλήττουν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και αφορούν την επιβολή 9 νέων δυσβάσταχτων φόρων και τις περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις. Τα κείμενα των σχετικών Ερωτήσεων έχουν ως εξής:

Δύο σημαντικές προτάσεις έργων βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών υπέβαλε ο Δήμος Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων γνωστοποιεί ότι στην προσπάθεια του να αξιοποιήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης της νέας προγραμματικής περιόδου  για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών του, υπέβαλε δύο προτάσεις για έργα στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 06:

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είναι παράσιτα! Και η εσωτερική δύναμη μιας κοινωνίας φαίνεται, σύμφωνα με το λόγο του Νίτσε, από τα πόσα παράσιτα μπορεί να ανέχεται. κι όταν τα παράσιτα είναι τόσα πολλά, όπως συμβαίνει στην ελληνική πραγματικότητα, τότε θέτουν σε δεινή δοκιμασία την αντοχή της κοινωνίας και υποσκάπτουν την υγεία της...

Οι δυνατότητες των νέων ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων παρουσιάστηκαν στη Λαμία σε εκδήλωση της Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Οι δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται μέσα από τα νέα χρηματοδοτικά ευρωπαϊκά εργαλεία παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, το Επιμελητήριο Φωκίδας, την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, το ΣΒΣΕ και το Europe Direct του Δήμου Λαμίας την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στη Λαμία.

Στασινός: 8 συγκεκριμένες προτάσεις άμεσης εφαρμογής για τη διευκόλυνση επενδύσεων - Τι συζητείται στην εκδήλωση του ΤΕΕ «Χρηματοδοτικά Μέσα για την Ελληνική Αγορά»

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της χώρας αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις επιχειρήσεις και τους φορείς αναδείχθηκαν κατά την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης «Χρηματοδοτικά Μέσα για την Ελληνική Αγορά» που διοργανώνει τοΤεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

"ΚΑΝΕ ΑΛΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ"

Με τούτο το μεστό σε περιεχόμενο στίχο από το σκηνικό ποίημα "Μαρία Νεφέλη", αν ζούσε σήμερα ο μελωδός του νέου Ελληνισμού, ο Οδυσσέας Ελύτης, θα μας προέτρεπε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητά μας που εναγκαλίζεται με την απάθεια μας.

Και θα απέτρεπε τους Ταρτούφους της πολιτικής, από το ύψος της αναίδειας και της κυνικής θρασύτητας τους, όλους αυτούς τους ημιμαθείς, που τους απολείπει το ακατάβλητον της ψυχής και το πολιτικό θάρρος, να "λειαίνουν" τον ξύλινο λόγο τους χρησιμοποιώντας ρήσεις του, όπως συνήθιζε παλαιότερα ο Αντώνης Σαμαράς.

ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ. 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 ανοίγει τις πύλες του το «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ       -   1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ   2016» στην Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος.   
Σε έναν χώρο πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500 τμ) θα παρουσιαστούν στο κοινό της Αθήνας προϊόντα από το Βόρειο Αιγαίο, την Πελοπόννησο, την Αττική και την Κρήτη .
Τριάντα και πλέον μικροί παραγωγοί, σε άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό θα δώσουν μια γεύση Ελλάδας ως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα κάθε βράδυ στον ίδιο χώρο και στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα υπάρχει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κάθε βράδυ αρχίζοντας από τις 20:00.

TRANSPORT SHOW 2016

13 - 16 Οκτωβρίου 2016

Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, Λ. Λαυρίου 301

ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 

Η έκθεση TRANSPORT SHOW 2016 αναδεικνύεται ως το κορυφαίο γεγονός στο χώρο των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων καθώς έχει επιλεγεί από τους εισαγωγείς – αντιπροσώπους και αμαξοποιούς για την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα πολλών νέων μοντέλων οχημάτων από όλες τις κατηγορίες.

Tα Special Olympics Hellas τίμησαν τη μνήμη της Eunice Kennedy Shriver, ιδρύτριας των Special Olympics, στη Κέρκυρα.


Ένα Special διήμερο στην Κέρκυρα (BINTEO)
Στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων , την Κέρκυρα, τιμήθηκε η 7η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver  [ΕKS Day] . Αθλητές, προπονητές, γονείς και εθελοντές μαζί με πλήθος κόσμου και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα διήμερο 21 - 22 Σεπτεμβρίου τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΔΕ ΠΛΑΤΑΙΩΝ

Το ΑΡΚ Θήβας προτείνει ο Δήμος να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την τοποθέτηση ATM της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή της πρώην Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών (Καπαρέλλι, Μελισσοχώρι, Λεύκτρα, Λουτουφί, Πλαταιές) για τους παρακάτω λόγους :
1. Οι συνταξιούχοι είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στην Θήβα για να πάρουν την σύνταξη τους.
2. Οι γεωργοί και οι πτηνοτρόφοι της περιοχής πρέπει να κάνουν το ίδιο δρομολόγιο για την εξυπηρέτηση τους.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Σήμερα Κυριακή 02/10/16 στην Ουγγαρία γίνεται δημοψήφισμα με σκοπό να ερωτηθεί ο Λαός της Ουγγαρίας, εάν θέλει Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να ζούν ανάμεσά τους. Να ΖΟΥΝ ανάμεσα στους Ούγγρους.
Αυτή είναι δημοκρατική χώρα, ρωτάει το Λαό της για κρίσιμα προβλήματα που αφορούν το Λαό.
Όχι σαν την Ελλάδα του Τσίπρα και του Κούλη, που αυθαιρέτως επέβαλλαν στον Ελληνικό Λαό, να ζεί με άλλες βάρβαρες απολίτιστες ανιστόρητες φυλές!!!

Πιστοποιημένη ανικανότητα

Όσοι πίστευαν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε κάποια αξία είναι υποχρεωμένοι τώρα να αποδεχθούν ότι η ανικανότητά του είναι πιστοποιημένη. Τα λεγόμενά του περί Συνθήκης Λωζάνης δείχνουν ότι δεν έχει ούτε ιστορικές γνώσεις ούτε στρατηγικές. Άβυσσος το βάθος των στρατηγικών λαθών του. Δεν ξέρει ότι η Συνθήκη Λωζάνης δεν εμπεριέχει καν την έννοια των συνόρων για το Αιγαίο, ούτε βέβαια ότι τα νησιά παραχωρήθηκαν στην Ιταλία κι όχι στην Ελλάδα αφού έπρεπε να περιμένουμε την Συνθήκη Παρισίων του 1947 για την απελευθέρωσή τους.

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΝ 34ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ!!!

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στις 19:00 μ.μ έπεσε η αυλαία του 34ου Σπάρταθλου δρόμου, πού ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 7:00 π.μ κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ιστορικούς αγώνες υπεραπόστασης που αναβιώνει την προσπάθεια του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη το 490 π.Χ ,που έτρεξε από την Αθήνα έως τη Σπάρτη αναζητώντας βοήθεια για την αντιμετώπιση των Περσών στη μάχη του Μαραθώνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ

Στο Δημοτικό Συμβούλιος της 5/10/2016 επανήλθε το ζήτημα του Δικτύου Ύδρευσης του Οικισμού της Αλυκής και μια σειρά σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σχετικά οι κάτοικοι του.
Η οικιστική ανάπτυξη της Αλυκής έγινε τις περασμένες δεκαετίες άναρχα, χωρίς κανένα σχεδιασμό, με βασική την ευθύνη των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών. Αυτός είναι ο λόγος που βασίλεψε στην περιοχή ένα καθεστώς «ημετέρων», τη στιγμή που βασικά ζητήματα όπως η χωροθέτηση του οικισμού και η εγκατάσταση Δικτύων Κοινής Ωφέλειας παραμένουν άλυτα, δημιουργώντας καθημερινά προβλήματα στην πλειοψηφία των κατοίκων.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Γράφαμε (με τον κ. Χατζηαναστασίου) το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μας: «Ο Ερντογάν ανακοίνωσε τη “Δημοκρατία του Βορείου Αιγαίου”», μεταξύ των άλλων:  
«Ενώ λοιπόν ο Τούρκος Σουλτάνος, μας πετά το “γάντι” για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση στο σύνολό της είναι απούσα. Ιδιαίτερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο οποίος αυτοαποκαλείται “Πατριώτης”.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΩΝ Ι. ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας και η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας σας προσκαλούν στα εγκαίνια του έργου 

«Αποκατάσταση και μετατροπή σε επισκέψιμο χώρο των υπόγειων στοών της βορινής πτέρυγας στην Ι. Μονή Οσίου Λουκά Βοιωτίας»,  που πραγματοποιήθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας (πρώην 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων) με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 2007-2013 (ΠΕΠ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου) 
στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο διαβήτης, το κάπνισμα και η παχυσαρκία ενοχοποιούνται από τους επιστήμονες  για την πρόωρη εμφάνιση καταρράκτη σε γυναίκες που έχουν  περάσει στην εμμηνόπαυση !
Αυτό είναι το συμπέρασμα επιστημονικής μελέτης που έγινε στην Αγγλία, στην οποία εξετάστηκαν1.312.051 μεταεμμηνοπαυσιακές γυναίκες ,που δεν είχαν καμία προηγούμενη χειρουργική επέμβαση καταρράκτη ή εισαγωγή σε νοσοκομείο για καρκίνο.
Στην μελέτη, οι ερευνητές αναζήτησαν  και ανέλυσαν διεξοδικά  τους πιθανούς παράγοντες κινδύνου που οδήγησαν στην εμφάνιση του καταρράκτη, στις γυναίκες που χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν χειρουργικά.

Τριγμοί εντός του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες - Παραιτήθηκαν δύο αντιπρόεδροι από την Ένωση Δικαστικών

Αναταράξεις εντός του Συμβουλίου της Επικρατείας φέρνει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μετά από την απόφαση του πρόεδρου του, Νικολάου Σακελλαρίου, την περασμένη Παρασκευή να αναβάλει τη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, λόγω της αντιπαράθεσης που υπήρξε μεταξύ των μελών του δικαστηρίου και του ίδιου του προέδρου.
Αντιδρώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση για την αναβολή της διάσκεψης, δύο αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας, και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ράμμος και η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, υπέβαλλαν την παραίτησή τους από μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ.

Γιώργος Στασινός: «Για να ξεφύγει η Ελλάδα από το σπιράλ της κρίσης, χρειάζονται επενδύσεις. Τώρα!» - αύριο η σημαντική εκδήλωση του ΤΕΕ «Χρηματοδοτικά Μέσα για την Ελληνική Αγορά»

«Για να ξεφύγει η Ελλάδα από το σπιράλ της κρίσης, χρειάζονται επενδύσεις. Τώρα, όχι μετά από λίγα χρόνια. Οι ευκαιρίες υπάρχουν. Αυτό που επείγει είναι συγκεκριμένες δράσεις, δουλειά και αποτελεσματικότητα. Για αυτόν τον λόγο το ΤΕΕ φέρνει μαζί, στο ίδιο τραπέζι, αυτούς που στηρίζουν χρηματοδοτικά και αυτούς που υλοποιούν τις επενδύσεις. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσουμε τους διαθέσιμους ευρωπαϊκούς πόρους για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών.

Ευχαριστίες για την παιδική παράσταση «ο Κουρέας της Σεβίλλης», από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος –Ελπίδα-Πολιτισμός»

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ  «Άνθρωπος –Ελπίδα-Πολιτισμός» Α.με.Α ευχαριστεί θερμά τους μικρούς θεατές και τους γονείς τους που προσήλθαν στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο «Ορέστης Μακρής» για να απολαύσουν την Παιδική Θεατρική Παράσταση «ο Κουρέας της Σεβίλλης» , μια κωμωδία με υπέροχη μουσική και τραγούδια , της αξιαγάπητης και ασυναγώνιστης  Κάρμεν  Ρουγγέρη , η οποία ανέβηκε με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον οποίο ευχαριστεί  .

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και «Δημόκριτου»

Το πρωτόκολλο συνεργασίας με το Κέντρο Ερευνών Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Η συνεργασία, που έχει ως στόχο την υποστήριξη υποτροφιών, μέσω του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για νέους ερευνητές σε Βιομηχανίες της Στερεάς Ελλάδας, επικυρώθηκε σήμερα με την υπογραφή του πλαισίου δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών.

Το πρωτόκολλο προβλέπει:

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΑΙΓΑΙΟ- ΑΟΖ- & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Στην επίσκεψη στις ΗΠΑ προ ημερών, ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ εκτός των άλλων, είχε συνάντηση και σύσκεψη με την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως-Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.  (Ρεπορτάζ και φωτογραφίες δημοσίευσε ο τύπος).
Επανερχόμενος στη Τουρκία ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ ζήτησε αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης , και το μισό Αιγαίο με τα νησιά και τη Δυτική Θράκη.
Δηλαδή ζήτησε τη μισή Ελλάδα. Την άλλη μισή τη ζητούν οι Σκοπιανοί και Αλβανοί!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Επειδή η θέληση του πολίτη δεν είναι ικανή να γίνει τελικά ο ανατρεπτικός παράγοντας ανερμάτιστων και αλλοπρόσαλλων πολιτικών, το κοινωνικό σύστημα είναι "καταδικασμένο" να δέχεται στους κόπους του πολιτικούς με αποφλοιωμένη συνείδηση και απογυμνωμένους από ηθική και αισθητική.

Αν και η θέληση του πολίτη έχει την ικανότητα να εκμεταλλευτεί γόνιμα τους προωθητικούς της παράγοντες και να επισπεύσει τις δυνατότητες που προσφέρει, για να βοηθήσει την κοινωνία να εξοικονομήσει διαλείμματα χρόνου, ενώ ο σκοπός δεν μπορεί παρά να είναι η αρτίωση της δημοκρατίας στο πλαίσιο της άμιλλας των κοινωνικών δυνάμεων, εντούτοις ο πολίτης παραμένει αποξενωμένος από τα μεγάλα θέματα της εθνικής ζωής.

ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”  

Το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε το έγκλημα κατά της Πατρίδος, από την δικομματική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (152 Ναι), με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα των δημίων μας δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας. Που αρπάζουν την ελληνική δημόσια περιουσία με την υπογραφή 152 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Προκειμένου να μας δώσουν τα ψίχουλα των 2,8 δις ευρώ. Δημιουργώντας ένα υπερταμείο, στο οποίο θα μεταφερθούν η ΕΥΑΘ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ, η ΕΛΒΟ, το Αττικό μετρό, οι Κτηριακές Υποδομές, ένα 5% του ΟΤΕ από το τελευταίο 10% που κατείχε το Δημόσιο…

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ "ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΩΝ" ΠΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ...

Η "ανάλυση ούρων" θα μας προφυλάξει από κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις σχετικά με την υγεία μας. ενώ η ανάλυση της βλακώδους εν πολλοίς συμπεριφοράς των ελπιδοπώλων της πολιτικής, θα μας οδηγήσει απλώς στα νεκροταφεία, όπου μεταξύ των άλλων ανθρωπίνων αδυναμιών και ματαιόδοξων επιδιώξεων, είναι ενταφιασμένες ήδη οι ελπίδες χιλιάδων θνητών, οι οποίοι μέχρι να διατρέξουν την Αχερουσία λίμνη διατηρούσαν τη χαρά της προσδοκίας ότι θα συμβεί το ποθούμενο, έχοντας αφελώς πιστέψει στα αχαλίνωτα ψέματα της εγχώριας πολιτικής πονηρίας και της αποδεδειγμένης πολιτικής ανικανότητας...

Επιτυχημένη η Συμμετοχή της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην κλαδική έκθεση MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην κλαδική έκθεση “Meat Days & Dairy Expo 2016,  που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2016.

H συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα προβολής και προώθησης προϊόντων σχετικά με το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα κατεψυγμένα τρόφιμα σε εθνικό επίπεδο, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αλεξάνδρα Χαραμή, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας

«Το μουσείο θα γίνει πόλος έλξης επισκεπτών όχι μόνο για τη Θήβα, αλλά και για ολόκληρη τη Βοιωτία», λέει η Αλεξάνδρα Χαραμή καθώς μας ξεναγεί στο υπερσύγχρονο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, που άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο Ιούνιο έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία εργασιών. Ηδη, από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του μέχρι σήμερα, έχει υποδεχτεί πάνω από 16.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του Μουσείου του Λούβρου Jean Luc Martinez και ο διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών J. Wright. Η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας μάς μίλησε για το επόμενο στοίχημα του μουσείου και για το σχέδιο της διεθνούς προβολής του.

Επιτέλους… Ο Ιερώνυμος “ξύπνησε”

Οι φωνές αντίδρασης και κριτικής στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο για το χθεσινό ξέσπασμά του στην Ιεραρχία, δείχνουν ότι ο επικεφαλής της Εκκλησίας βρίσκεται σε… καλό δρόμο.

Ήταν υπερβολικός; Πιθανότατα. Έφτασε κοντά στις απόψεις των “ακραίων” της Ιεραρχίας; Σε αρκετές περιπτώσεις; Θύμισε Χριστόδουλο, όπως τον κατηγορούν σήμερα οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες Και αυτό έγινε…

Ίδρυση Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Θήβα

Ο Δήμος Θηβαίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Θήβα, μετά και τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. (B' 2864/09.09.2016) της σχετικής απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νικόλαου Φίλη.

Με την απόφαση αυτή ικανοποιείται ένα  πάγιο αίτημα εκπαιδευτικών, μαθητών και  γονέων, το οποίο είχε υποβάλλει τον Ιούνιο του  2015 ο Δήμος Θηβαίων, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ» ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ ΑΓΓΕΛΙΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

και οι εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ  
σας προκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου
ΤΟ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
της Λιβαδείτισσας συγγραφέως Αργυρώς Αγγελίνα-Ζωγράφου.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στις 7 μμ., στην Αίθουσα ΚΟΡΤΕΣΗ της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς (Κορύνης & Ιερολοχιτών)
Την παρουσίαση θα κάνουν:

Συνταξιουχικά Σωματεία επαρχίας Λιβαδειάς: Καταδικάζουμε την επίθεση της Αστυνομίας κατά των συνταξιούχων

Τα Συνεργαζομενα Συνταξιουχικά Σωματεια Δημοσίου -ΙΚΑ -ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζουμε την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων ενάντια στην κινητοποίηση των συναδέλφων συνταξιούχων της Αθ'ηνας και την «υποδοχή» των απόμαχων της δουλειάς με κλούβες και χημικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΘΗΒΑΣ.

Σε Ερώτησή του προς τη Βουλή (8332/19.09.2016), ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος, ζήτησε και πάλι να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την πορεία έγκρισης και κατασκευής του απολύτως αναγκαίου έργου «Ανατολική Παράκαμψη Θήβας», επαναφέροντας το θέμα στη Βουλή. Στη σχετική απάντηση του Υπουργού κ. Σπίρτζη, στην οποία επισυνάπτεται το με αρ. πρωτ.ΔΟΥ/5339/21-9-2016 σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Οδικών Υποδομών αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολής στο Πεδίο Βολής Θηβών – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν βολές  με Α/Κ. πυροβόλα 155χιλ.,  στο πεδίο βολής Θηβών από ώρες 08:00 έως 20:00,.

Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΕΡΣΚΙ- ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΣΩΡΟΣ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΣΙΑ- ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ

Έναρξη εγγραφών μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων. Μέχρι 14/10 οι αιτήσεις.

Ο Δήμος Θηβαίων  ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των ενδιαφερόμενων μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων για το σχ. έτος 2016-2017 και καλεί τους γονείς ή κηδεμόνες τους να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. Τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο Συνδέσμου Υδραυλικών Θήβας Ασημίνα Ιωάννη

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συμπολίτη μου Ασημίνα Ιωάννη , πρώην Προέδρου του Συνδέσμου Υδραυλικών Θήβας και πρώην μέλους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας καθώς και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Φίλε Γιάννη, αιωνία σου η μνήμη.

Άγνωστοι κατέστρεψαν δέντρα στην οδό Περγάμου στη Θήβα χωρίς την έγκριση της Υπηρεσίας Πρασίνου Δήμου Θηβαίων

Μετά από προφορική καταγγελία πολίτη, η Yπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Θηβαίων  πραγματοποίησε αυτοψία επί της οδού Περγάμου, στο χώρο που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά (κάθε Σαββάτο) και διαπιστώθηκε ότι ένα δένδρο που υπάρχει στο πεζοδρόμιο και συγκεκριμένα στη θέση « 7 » έχει υποστεί ολοσχερή καταστροφή. Επίσης, εκατέρωθεν της οδού Περγάμου είχαν αφαιρεθεί συνολικά δεκαπέντε (15) δένδρα.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο