Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ντροπή: Ξεπούλησαν τον Hellas Sat! - Οι επικοινωνίες Ε.Δ. και Εθνοφρουράς "στον αέρα"


ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

"Μέσα στη νύχτα" οι Γερμανοί του ΟΤΕ (Deutsche Telekom) πούλησαν τον μοναδικό ελληνικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο και άφησαν την χώρα χωρίς ιδιόκτητες δορυφορικές επικοινωνίες και τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά την κυπριακή Εθνοφρουρά, κυριολεκτικά στο έλεος των ξένων. Ο Hellas Sat, πουλήθηκε στην Arabsat κατά 99,05% έναντι 208 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΟΤΕ.

Έρχεται η Αυτοκρατορία του Αντίχριστου?


Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί φοβούνται ότι ζούμε στις έσχατες ημέρες, και ότι το "βδέλυγμα της ερημώσεως" ο "υιός της ανομίας" ο Αντίχριστος περιβόητος είναι προ των πυλών, αυτό βασίζεται σε διάφορα σημεία των καιρών.

Μπορούμε να μιλήσουμε για τσιπάκια, Παγκοσμιοποίηση, πολέμους, κυριαρχία του Μαμωνά, δλαδή του "φανταστικού" χρήματος, και άλλα πράγματα που δείχνουν την προσπάθεια δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, αφού οι δημοκρατίες στην πράξη καταλύονται από τις αγορές, σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Όποιος αμφιβάλλει ας δει την χώρα μας.

Κρυφή συνάντηση «Ροκφέλερ» με Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη



Μυστικότητα που θυμίζει συνεδριάσεις της Μπίλντεμπεργκ στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχής του Γιώργου Παπανδρέου, συνεργατών του Σόρος κι αλλών 52 προσώπων 



Του Βελισσάριου Δραγάτση

Συναγερμός έχει σημάνει στα σώματα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης για το φόρουμ Περιφερειακής Συνεργασίας για τα Βαλκάνια της «Κοινοπραξίας» των αδελφών Ροκφέλλερ, όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Το φόρουμ πραγματοποιείται με άκρα μυστικότητα στο γνωστό «πεντάστερο» ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης “ΜΕΤ” και έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας που θυμίζουν ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, για να μην πούμε συνέδριο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Πρώτο άλλωστε σας ενημέρωσε το “Newsbomb.gr” ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προειδοποίησε τον πρώην πρωθυπουργό να μην απομακρυνθεί από τους χώρους του “MET” διότι θα κινδύνευε η σωματική ακεραιότητά του αν κυκλοφορούσε στην πόλη ή αν έκανε τις γνωστές γυμναστικές επιδείξεις του μπροστά στις κάμερες.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε επίσημο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια του δείπνου αλλά συμμετείχε και στις εργασίες του συνεδρίου του “Rockfeller Bros Fund”, στα λεγόμενα «εργαστήρια» (workshops) στρογγυλής τραπέζης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της εκμετάλλευσης του Ζεόλιθου

Ν. Λυγερός

Για να μην υπάρξει πλαίσιο σύγκρισης με οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευση είναι καλό να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εξόρυξης του ζεόλιθου στη Θράκη, αφού τώρα είναι γνωστό ότι όλοι οι φορείς ξέρουν ότι πρέπει να προχωρήσει και μάλιστα δυναμικά. Η εκμετάλλευση του λατομείου ζεόλιθου θα είναι βέβαια υπαίθρια, αφού η πρόσβαση είναι άμεση και θα γίνει με τη μέθοδο των ορθών διαδοχικών βαθμίδων ανοικτής εκσκαφής, που είναι η πλέον γνωστή. Η μέθοδος εξόρυξης του πετρώματος γίνεται με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα ανεστραμμένου κάδου. Η απόδοση της λειτουργίας του όλου συστήματος απαιτεί τρεις ελεύθερες επιφάνειες, ώστε τα μηχανήματα να εργάζονται απρόσκοπτα. Αυτή η διάταξη επιτρέπει και τον έλεγχο του υλικού στα μέτωπα της εξόρυξης. Ο ρόλος του φορτωτή είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του υλικού μέσω φορτηγού από τα μέτωπα εξόρυξης. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται μόνο έναν εκσκαφέα ανεστραμμένου κάδου, ένα φορτωτή κι ένα φορτηγό, αφού η εξόρυξη του υλικού δεν θα χρησιμοποιεί εκρηκτικές ύλες. Όσον αφορά στα πετρωτά, ο δρόμος που χρησιμοποιείται για την προσπέλαση στο λατομείο ζεόλιθου είναι πολύ καλής βατότητας. Από την αρχή της μεθόδου θα διανοιχτεί χωματόδρομος πλάτους 6 μέτρα και βάθους 50 εκατοστά που θα διασχίζει το λατομείο και θα χρησιμοποιείται ως εσωτερικός δρόμος προσπέλασης, για να ξεκινήσει η εκμετάλλευση από το υψόμετρο της υψηλότερης πρώτης βαθμίδας. Η αποψίλωση του λατομικού χώρου θα γίνεται σταδιακά με την κλασσική μέθοδο που ακολουθεί την πρόοδο των βαθμίδων εκμετάλλευσης. Επειδή στην περιοχή μελέτης δεν υπάρχουν στείρα υλικά άλλου σχηματισμού, παρά μόνο ένα λεπτό στρώμα εδαφικού υλικού, δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκάλυψης. Σε πλήρη ανάπτυξη του λατομείου θα δημιουργηθούν συνολικά επτά βαθμίδες στο βορειοδυτικό τμήμα και οκτώ βαθμίδες στο νοτιοδυτικό τμήμα του λατομείου. Η υψηλότερη βαθμίδα θα έχει δάπεδο το υψόμετρο των 280 μέτρων και μετά ακολουθούν οι επόμενες οκτώ σε μια φθίνουσα υψομετρική διαφορά ανά 8 μέτρα. Έτσι τα καθαρά γεωμετρικά χαρακτηριστικά των βαθμίδων είναι 8 μέτρα ύψους, 45˚ γωνία και πλάτους 12 μέτρα κατά τη φάση της λειτουργίας και 6 μέτρα στην τελική διαμόρφωση. Η τεχνική ανάλυση αυτής της προσέγγισης έχει συνοπτικά τα εξής οφέλη: μεγαλύτερη παραγωγικότητα, αύξηση απολιψημότητας του κοιτάσματος, μείωση έως εξάλειψη των εργασιών δευτερογενούς θραύσης, καλύτερη εποπτεία του κοιτάσματος, καλύτερο έλεγχο της ποιότητας της εξορυσσόμενης πρώτης ύλης, καλύτερες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, ασφάλεια λόγω μη χρήσης εκρηκτικών και βέβαια μικρότερο κόστος. Πρέπει τελικά να σημειωθεί ότι γύρω από το λατομικό χώρο δεν υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι, προστατευόμενες περιοχές, τουριστικές περιοχές ή έργα κοινής ωφέλειας.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ασυδοσία με τις επιδοτήσεις των αγροτών


Αθάνατη ελληνική αγροτιά! Διαβάστε πώς έκλεβαν την Ελλάδα οι αγροτοπατέρες μας….

H ελληνική τραγωδία σε αριθμούς: αποκαλύφθηκε ότι το Δημόσιο κατέβαλε πέρυσι 244 εκατομμύρια ευρώ για επιστροφή ΦΠΑ σε 37.000 αγρότες, οι οποίοι έχουν δηλώσει ως εισόδημα στην Εφορία υποπολλαπλάσια ποσά! Είναι


βεβαίως λίγοι μπροστά στο σύνολο των κατ’ επάγγελμα αγροτών – αλλά τα ποσά που αποκόμισαν είναι τεράστια. Οι συγκρίσεις είναι ενδεικτικές: η περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων δεν θα αποφέρει παρά 210 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο, ενώ περίπου 247 εκατομμύρια θα χάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από το ψαλίδι στο εφάπαξ! Το λιγότερο που ζητά η ελληνική κοινωνία είναι να επιστραφούν τα κλεμμένα και να οδηγηθούν όλες οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη. Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα – και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύσεις. Αλλά το πρώτο που χρήζει αντιμετώπισης είναι η διαφθορά!


olympia

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Ομηρική γλώσσα: Σπάνια μετάφραση


Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν, μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού.

Προβολή ισχύος της Πολεμικής Αεροπορίας σε Αιγαίο και Αν Μεσόγειο


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ TASMO

Με έμφαση στις προσβολές αέρος επιφανείας από μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η άσκηση που έχει προγραμματιστεί φέτος στην Α.Μεσόγειο στις περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που η Τουρκία έχει εξαγγείλει έρευνες για υδρογονάνθρακες.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 10/2/13




ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ



Η ΑΥΓΗ


ΈΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΚΕΡΔΟΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



REAL NEWS



ΤΟ ΑΡΘΡΟ



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΤΟ ΒΗΜΑ



ΤΟ ΠΑΡΟΝ



ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θήβα: Προσοχή οδηγοί! Καταγγελία - στήνουν μπλόκα!!


Προσοχή στους διερχόμενους από το Πυρί προς το Sprider στη γέφυρα, στηνουν μπλόκα !!!
Διαβάστε την παρακάτω καταγγελία-Προειδοποίηση αναγνώστη του viotiashop!!!

"Εχθες το βραδυ γυρω στις 11 στην γεφυρα που ειναι πανω απο τον καταυλισμο των τσιγγανων (Πυρι) ,ειχαν στησει μπλοκο με τσιμεντολιθους και εκαναν επιθεση σε διερχομενους οδηγους, καμμια δεκαπενταρια νεαρα ατομα ,που φορουσαν τζοκει καπελα, μαντηλια και κουκουλες. Γλιτωσαμε αφου ειχαμε την ψυχραιμια κανοντας γρηγορα οπισθεν και κατεβαινοντας αναποδα το ρευμα,ενω δεχομασταν κυνηγητο και βροχη απο πετρες...
Στο υψος του SPRIDER ειδαμε οδηγο φορτηγου με σπασμενα τζαμια που ειχε δεχθει επιθεση να μιλα στο κινητο και να ζητα αστυνομικη βοηθεια.Φυσικα και δεν ξερω περισσοτερα για το τι εγινε,παρα μονο οτι καναμε αναστροφη και γυρισαμε πισω,αφου καλεσαμε το Α.Τ. Θηβας για ενημερωση!!!"
Viotiashop.gr
 permisospress 


thiva online

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ισχυρό Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ στην Στερεά ζητά η ΠΕΔ.


Κοινό μέτωπο για την διεκδίκηση ισχυρού πανεπιστημίου και ΤΕΙ στην Στερεά Ελλάδα συγκρότησαν τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της περιφέρειας στην συνεδρίαση τους στην Λαμία.

Οικονομικό "κραχ" για 1 στα 2 νοικοκυριά


 Ιωάννα Μουτσανά

Δύο έρευνες που ήρθαν τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα –της ΕΛΣΤΑΤ και της ΓΣΕΒΕΕ- φωτογραφιζουν με τη δυναμη των αριθμών το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνουν τα ελλληνικά νοικοκυριά,με 8 πλέον στους 10 πολίτες, να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να περικόπτουν ακόμα και τα απαραίτητα από το τραπέζι της οικογένειας.

Οριστικά αντισυνταγματική η αυτόματη χορήγηση ιθαγένειας και η συμμετοχή αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές


Η απόφαση 460/2013 Ολομέλειας ΣτΕ

Οριστικά αντισυνταγματικές 3 χρόνια μετά την υπ' αριθμόν 6342/2010 αίτηση ακυρώσεως μου κρίθηκαν με την υπ' αριθμόν 460/2013 απόφαση Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) οι διατάξεις των άρθρων 1Α του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας & 14-21 & 24 του Ν. 3838/2010 & ακυρώθηκαν αντίστοιχα οι υπουργικές αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς λόγω γέννησης στην Ελλάδα από αλλοδαπό γονέα - αλλοδαπούς γονείς με τουλάχιστον 5 ή 5+ έτη παραμονής & λόγω φοίτησης σε Ελληνικό Σχολείο, καθώς & για τη συμμετοχή αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου έκανε δεκτή τόσο την αίτηση μου όσο & την υπ' αριθμόν 350/2011 απόφαση του Δ' Τμήματος επί της αιτήσεως μου, που είχε κηρύξει 2 χρόνια πριν τις ως άνω διατάξεις αντισυνταγματικές

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Αγαπητοί συμΠολίτες και συνΈλληνες, 

Μετά από την καταιγιστική ανταπόκριση σύσσωμου του Ελληνικού Λαού που ζητάει να μάθει πώς να υποβάλλει την ίδια ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΕΝΣΤΑΣΗ που υποβάλαμε στον πρόεδρο της βουλής την 30-1-2013 και με την οποία ως ύστατο ειρηνικό μέτρο άμυνας ανακοινώνουμε παύση χρηματοδότησης του κράτους (δηλαδή, φόροι –εισφορές-τέλη) μέχρι την παραίτηση της κυβερνήσεως, την τέλεση δημοσίου λεπτομερούς απολογισμού και την...

κήρυξη Δημοψηφίσματος για έγκριση ή μη των Μνημονίων και κάθε πολιτικής και νόμου που απορρέει από αυτά από τον Ελληνικό Λαό, σας παρουσιάζουμε το δικόγραφο μας με γενική μορφή ώστε να μπορείτε να το προσωποποιήσετε και να το στείλετε στον πρόεδρο της βουλής.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αγρότες της Θήβας αγόρασαν κρεμμύδια, ύψους 1.403.000 ευρώ


Αγόρασαν κρεμμύδια με εικονικά τιμολόγια

Υπόθεση απάτης εικονικών τιμολογίων με αγροτικά προϊόντα αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ στην Πρέβεζα.
Συγκεκριμένα, αγρότες της Θήβας αγόρασαν κρεμμύδια, ύψους 1.403.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας εικονικά τιμολόγια. Ο εκδότης των εικονικών τιμολογίων ήταν οπωροπωλείο στην Πρέβεζα.
atpreveza.gr



permisospress


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι Ρότσιλντ και η εν Αθήναις σύσταση Ισραηλιτικής Αδελφότητος το 1890


Στο παρακάτω ντοκουμέντο διαφαίνεται ότι οι Εβραίοι και συγκεκριμένα οι εν Αθήναι Ισραηλίτες, δημιουργούν αδελφότητα την οποία νομιμοποιεί ο τότε βασιλιάς Γεώργιος.Πρόεδρος της αυτής αδελφότητος… ο Κάρολος Ρότσιλντ!!!
Δείτε το ΦΕΚ:

Αλήθειες και Ψέματα για το «Τέλος ΑΠΕ»


Γράφει ο Σταύρος Μαραγκός

Γεωλόγος - Γεωπεριβαλλοντολόγος



Οι διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς στηλιτεύουν τις συντονισμένες προσπάθειες ορισμένων να εμφανίσουν τις ΑΠΕ ως υπεύθυνες για αδικαιολόγητη επιβάρυνση των καταναλωτών μέσω διαδοχικών αυξήσεων του λεγόμενου «Τέλους ΑΠΕ» και τεκμηριώνουν ότι οι συγκεκριμένες αυξήσεις, αντί να υποστηρίζουν χρηματοδοτικά την ανάπτυξη της καθαρής ενέργειας στη χώρα μας, τελικά καταλήγουν να αυξάνουν την κερδοφορία των προμηθευτών των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας, κατά το ποσοστό του μεριδίου της αγοράς που κατέχει κάθε ένας από αυτούς.

Χριστόφιας: "Το κούρεμα του ελληνικού χρέους μας έριξε στην κρίση"


Στις εμπειρίες (ευχάριστες, αλλά και πικρές) που αποκόμισε στα πέντε χρόνια της συμμετοχής του στις δραστηριότητες της ΕΕ, ως αρχηγός κράτους, αναφέρθηκε σήμερα ενώπιον των Ευρωπαίων ηγετών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, με αφορμή την τελευταία παρουσία του σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Παράλληλα, δήλωσε ότι το κούρεμα του ελληνικού χρέους, στοίχισε στην Κύπρο 5 σχεδόν δις ευρώ, «και έριξε, δυστυχώς, τη χώρα μας στη δίνη μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης».

Ακούστε τι είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τους ανθρώπους που πήγαν να πάρουν δωρεάν γεωργικά προϊόντα

Προπαγάνδα κατά του κόσμου που πεινάει… Αίσχος… Εδώ τι κάνει το ΕΣΡ;


troktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΘΑΛΑΜΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

Ο θαλαμωτός τάφος ο λεγόμενος "Οιδίποδος Παίδων" βρίσκεται στο λόφο Μεγάλο Καστέλλι στα ανατολικά της Καδμείας ακρόπολης της Θήβας. Πρόκειται για μυκηναϊκό θαλαμωτό τάφο μνημειωδών διαστάσεων που ταυτίστηκε με τον τάφο των Οιδίποδος Παίδων που αναφέρει ο Παυσανίας, δηλαδή του Ετεοκλή και Πολυνείκη, οι οποίοι αλληλοσκοτώθηκαν μονομαχώντας

Αγία Σοφία: Εμφανίστηκαν οι Σταυροί κάτω από τον ασβέστη!


"ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ"

Επάνω στο παχύ στρώμα ασβέστη με τον οποίο καλύφθηκαν από τους Τούρκους, εμφανίστηκαν οι Σταυροί στο ναό της Αγίας Σοφίας του αιώνιου συμβόλου της Ορθοδοξίας, στην Κωνσταντινούπολη!

Και δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα κάποιος, είναι δυνατόν να «πότισαν» από τον τοίχο μέχρι την εξωτερική στρώση του σοβά?

Α. Σαμαράς: 14,5 δισ. συν 2 δισ. συν 1,8 δισ. ευρώ το ελληνικό "πακέτο"


Της Μαρίνας Μάνη

Από τον μειωμένο κοινοτικό προϋπολογισμό της επόμενης επταετίας η Ελλάδα θα λάβει περίπου 14,5 δισ. ευρώ – δηλαδή μισό δισ. επιπλέον από το ποσόν που αρχικά είχε συζητηθεί.

Σε αυτό το ποσό πρόστιθενται 1,8 δισ. ευρώ για αγροτικά αναπτυξιακά σχέδια.

Την ανακοίνωση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας Συνόδου Κορυφής, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι, στο τέλος, το ελληνικό «πακέτο» θα ανέβει στα 16,3 δισ. ευρώ συν 2 δισ. ευρώ.

ΕΛ.ΑΣ. σε Παπανδρέου: «Μη βγεις έξω, θα φας ξύλο»



Αξέχαστο θα μείνει στον πρώην πρωθυπουργό τα ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη!

Την business class επέλεξε για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πώς μπορούσε άλλωστε να ταξιδέψει ο πρώην πρωθυπουργός; Αφού «λεφτά υπάρχουν»!
Ο κ. Παπανδρέου με άκρα μυστικότητα έφτασε στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να συμμετέχει στο 10 Φόρουμ για την Περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια.
Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι απαγορεύτηκε σε φωτογράφους, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.
Μπορεί να ταξίδεψε ανενόχλητος, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η αστυνομία αναγκάστηκε να τον κρατήσει κλειδωμένο μέσα στο ξενοδοχείο όπου λάμβανε χώρα το φόρουμ, λόγω του κινδύνου επεισοδίων σε βάρος του.
Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναγκάστηκε να ματαιώσει μέχρι και γεύμα που είχε κανονίσει με φίλους του στο Βυζαντινό Μουσείο.
Όσο για την διάλεξή του; Εκεί έκανε προτάσεις για τα Βαλκάνια! Αφού κατέστρεψε την Ελλάδα, τώρα μάλλον αποφάσισε να συνεχίζει με την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή!


Newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Gracias, Grecia" Συγκινητικό ευχαριστήριο βίντεο από τους Ισπανούς για την Ελλάδα!!

Είναι ένα βίντεο επτά λεπτών που τα λόγια είναι περιττά... Ένα βίντεο Αφύπνιση για τους Έλληνες, και αναγνώριση από τους φίλους μας τους  Ισπανούς, για τον Πολιτισμό, τα Γράμματα, τη Μουσική, το θέατρο... Όλα αυτά που εμείς ξεχάσαμε, που μας έκαναν να μισήσουμε οι πολιτικοί Ανθέλληνες.





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων πριν το Photoshop


Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

Νέες φωτογραφίες από τους συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για φωτογραφίες των κρατουμένων πριν την επεξεργασία τους με το Photoshop.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας.

Ο ψυχρός εκτελεστής Λήσταρχος Της Ζωής Μας

Παναγιώτης Αποστόλου

ΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ πολυτιμότερα νεοφιλελευθερισμού Της σημερινής κυβερνητικής μηχανής ΕΙΝΑΙ ο τεχνοκράτης-διορισμένος Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας

Προ ολίγων ημερών στο άρθρο μου «ο εχθρός της πατρίδας μας είναι ο νεοφιλελευθερισμός», διατύπωνα τη θέση πως σήμερα δεν υπάρχουν τα πολιτικά ψευτοδιλήμματα του χτες, τα οποία δημιουργούσαν πολιτικούς διαχωρισμούς, δεξιών και αριστερών. Ο διαχωρισμός βρίσκεται ανάμεσα στους πατριώτες και στους νεοφιλελεύθερους. Αυτός ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός διέπει τα περισσότερα μέλη της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, όπως, ακριβώς και τις προηγούμενες κυβερνήσεις των Παπανδρέου και Παπαδήμου και ο οποίος βασίζεται στην οικονομική επανάσταση των ελεύθερων αγορών, δηλαδή επιδιωκόμενο είναι ο περισσότερος καπιταλισμός και το λιγότερο κράτος. Αυτό το μόρφωμα πολιτικής έχει ως κεντρική ιδέα να μετατρέψει μια οικονομική κρίση ή ένα γεγονός καταστροφής ή ένα πόλεμο, σε ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές και

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο