Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Διάγγελμα του πρωθυπουργου Α. Τσίπρα σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι της πρότασης των θεσμών



Πατριωτικό διάγγελμα Τσίπρα και δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου

ΑΠΟΔΟΧΗ Ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Δεν μπορούμε να προδώσουμε την εμπιστοσύνη του λαού, τόνισε ο πρωθυπουργός
Σε ένα πατριωτικό διάγγελμα ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε προς τον ελληνικό λαό το μήνυμα της υπερήφανης αντίδρασης στον ωμό εκβιασμό και την προσπάθεια... υποταγής που επιχειρούν οι τοκογλύφοι δανειστές, εξαγγέλοντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τις 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή μη της πρότασης των δανειστών.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Παραίτηση Πετρόπουλου, νέος πρόεδρος του ΑΟ Θήβα, ο Βυλλιώτης.

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Θάνου Πετρόπουλου στον προεδρικό θώκο του ΑΟ Θήβα καθώς υπέβαλε την παραίτηση του μετά από κακόβουλα σχόλια που είχαν ως στόχο τον σύλλογο και τον ίδιο. Θα παραμείνει στο Δ.Σ. ως απλό μέλος, ενώ τη θέση του προέδρου κατέλαβε ο Θανάσης Βυλλιώτης.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήβα:

«Μετά από έκτατο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:00 στα γραφεία του συλλόγου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Αθανάσιος Πετρόπουλος έθεσε την παραίτηση του στο Δ.Σ. ύστερα από κακόβουλα σχόλια που είχαν ως στόχο τον σύλλογο και τον ίδιο.

ΡΗΞΗ ΤΕΝΟΝΤΑ - ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Άμεσα στο χειρουργείο πρέπει να οδηγούνται οι άνδρες   που παθαίνουν ρήξη του τένοντα στο   «ποντίκι» τους (Δικέφαλος Βραχιόνιος) καθώς η αποκατάσταση είναι τεχνικά απλή. Αν  όμως το παραμελήσουν  η χειρουργική  αντιμετώπιση  γίνεται  πολύπλοκή και απαιτούνται μοσχεύματα!
Αυτό τονίστηκε από κορυφαίους επιστήμονες στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο  Χειρουργικής Χεριού που έγινε στο Μιλάνο 17 με 20 Ιουνίου.
«Η αποκατάσταση, όταν η ρήξη είναι πρόσφατη, μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από δυο μικρές τομές η μία σε μορφή «Ζ» και ο ασθενής επιστρέφει αυθημερόν σπίτι του» τονίζει ο διαπρεπής Χειρουργός  Ορθοπαιδικός- Μικροχειρουργός Χεριού και αντιπρόεδρος για το 2014 της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού -Άνω Άκρου, κ Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης.

Η θεατρική παράσταση Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ «ΜΑΤΑΙΩΝ» ΠΡΑΞΕΩΝ του Σπύρου Τζόκα από την ομάδα πείρα(γ)μα στο Art Cafe Αστραδενή

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ «ΜΑΤΑΙΩΝ» ΠΡΑΞΕΩΝ του ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ

Η ζωή και ο θάνατος του Ναπολέοντα Σουκατζίδη επί σκηνής...

«Μη στέκεσαι στον τάφο μου και κλαις/Δεν είμαι εκεί... Δεν κοιμάμαι...» (στίχοι των Απάτσι)

Δεν πενθούμε... Επαναστατούμε... Η νέα πολιτική παράσταση ιστορικής μνήμης από την ομάδα πείρα(γ)μα. Μία παράσταση αξιοπρέπειας και αντίστασης από το χτες για το σήμερα...

Στο ρόλο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη ο Γιάννης Καρούνης
Χαρά Λιουδάκη – Κυπραίου: η Ειρήνη Μελά

"ΤΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΘΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ!.."

Και μπορεί ο τίτλος του σημερινού κειμένου να παραπέμπει σε ηρωικές πράξεις και στη διαμόρφωση του ιδεώδους "ηγέτης - άνθρωπος - πολίτης" και κάποιοι αρχαιολάτρες να αναμοχλεύσουν στη μνήμη τους τις ελεγείες του Τυρταίου, όπου ζει η πολιτική βούληση ή να ανακαλέσουν το ομηρικόν ιδεώδες της ηρωικής αρετής, που μεταπλάσσεται στον ηρωισμό της αγάπης προς την πατρίδα και με αυτό το πνεύμα διαποτίζεται το σύνολον των πολιτικών και των πολιτών, ωστόσο είναι αληθές ότι στη σύγχρονη Ελλάδα της απαξίωσης και της αποδόμησης κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης, η πολιτική ανικανότητα "συγγράφει" την Ιστορία!..

Πρόσκληση στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

ΘΕΜΑ :  «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»  (Άρθρο 65, 67 N.3852/10 & 96 παρ.1 του Ν.3463/06 )».


            Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Βαγίων,  στις    1  ΙΟΥΛΙΟΥ 2015  ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 19:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αυτή είναι η πρόταση των θεσμών για την Ελλάδα

Η πρόταση των θεσμών που θα συζητηθεί στο Eurogroup επικεντρώνεται στις συντάξεις και την αύξηση του ΦΠΑ.
Τα μέτρα που προτείνονται είναι:

Απάντηση Σκουρλέτη σε Μπασιάκο για εργατικά ατυχήματα

Την ακτινογραφία των εργατικών ατυχημάτων στην Ελλάδα αποτυπώνει επτασέλιδο έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σε απάντηση σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος.
Πρόκειται για στοιχεία που έχει αντλήσει το υπουργείο από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, το ΙΚΑ και την ΕΛΣΤΑΤ και αφορούν την περίοδο 2010-2014. Τα στοιχεία δείχνουν ότι:

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΘΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ, ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΌ 01/7/2015 ΕΩΣ 30/8/2015
TA ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 
      ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Βελτίωση και ενεργειακή αναβάθμιση καταστήματος δημοτικής αγοράς του Δήμου Θηβαίων

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη βελτίωση των ενεργειακών αποδόσεων του δημοτικού κτιρίου στη Δημοτική Αγορά (πρώην ΚΤΕΛ) στη Θήβα, του οποίου η σύμβαση υπογράφηκε το Μάρτιο του 2015  με την εταιρεία "ΑΦΟΙ ΒΑΡΕΛΑ & ΣΙΑ ΕΕ".

Πρόκειται για υφιστάμενο κτίριο, τμήμα της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Θηβαίων, που αναβαθμίζεται ενεργειακά με παρεμβάσεις τόσο στα οικοδομικά του στοιχεία, όσο και στις ηλεκτρομηχανολογικές του εγκαταστάσεις. Το κτιριακό τμήμα είναι μικτής επιφάνειας 176m2, ελεύθερο περιμετρικά σε όλες τις πλευρές του, κτισμένο το 1937.

Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2015, στη Βιβλιοθήκη Θήβας. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, που για πρώτη φορά φέτος, οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το δίκτυο Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών του Future Library.

Πρόσκληση στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Θήβας

Με μεγάλη μας χαρά,


Σας προσκαλούμε στην ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ
που θα γίνει ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
και ώρα 6:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας
για να ταξιδέψουμε μαζί σε δροσερά και παραμυθένια μονοπάτια με χρώματα και πριγκιπικούς γάμους,
με ρυθμούς - χορούς και πολύ μουσική !!!


Τα παιδάκια και το προσωπικό των Παιδικών
Σταθμών ΘΗΒΑΣ (Δ.Ο.Θ) σας εύχονται………

ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ "ΕΥΡΩΧΩΡΙΑΤΕΣ" ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ!..

Η "συμφωνία" ή αλλέως "μνημόνιο" θα ψηφιστεί εντός των ημερών στη Βουλή από την κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά και από κόμματα ή "κομματίδια" της αντιπολίτευσης, ανεξαρτήτως των ολίγων φωνασκούντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της τηρουμένης "αρποκράτειας σιωπής" από τους άβουλους βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο πέραν της αποδοχής των τετελεσμένων και του κοινωνικού θανάτου.

Είναι άλλωστε "μαστουρωμένοι" από το ναρκωτικό της εξουσίας ή από τον κομματισμό. Είναι οι ποικιλοτρόπως "προνομιούχοι" ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, παχυλώς αμειβόμενοι και δεν έχουν καμία διάθεση να βρεθούν εκτός Βουλής και άνεργοι, δεδομένου ότι αν προκηρυχθούν εκλογές θα πρέπει να γίνουν με "λίστα", οπότε οι διαφωνούντες θα εξοβελιστούν στο κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο από τη συντεταγμένη εξουσία των συμφερόντων. Και οι υπουργοί δεν έχουν ακόμη αρκούντως "γλυκαθεί" από τα υπουργικά προνόμια, οπότε επικαλούμενοι την εθνική ανάγκη θα "συνεισφέρουν" με τη σιωπή τους και την ψήφο της στην περαιτέρω εξαθλίωση της κοινωνίας...

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΑΤΣΗ Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Δημήτρης  Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com                                             Θήβα , 24 Ιουνίου 2015

                                                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Επέστρεψε στον Σύλλογο μας μετά από δύο χρόνια ο χαρισματικός ΣκόρερΑντώνης Χαρατσής
( Ετών : 29 , Ύψους : 1,76 , Θέση : 2 ) , ο οποίος αναμένεται να τον ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό στο ερχόμενο Πρωτάθλημα τής Α ' ΕΣΚΑΣΕ

ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ



Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ», ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες ένα καταπληκτικό σήριαλ διαπραγματεύσεων που θα το ζήλευαν και οι μεγαλύτερες σαπουνόπερες της Λατινικής Αμερικής και τα πιο φημισμένα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ. Στο σήριαλ αυτό πρωταγωνιστές ήταν ένας θίασος άπειρων ηθοποιών που έπαιζαν με την φωτιά η οποία τελικά κατέκαψε όλους εμάς που τους πίστεψαν και οι τοκογλυφικές «ύαινες» της Ευρώπης που πισωγελούσαν με το μαύρο χαλί μας.

Ν. Λυγερός: Φρόνημα στις δοκιμασίες. Διάκριση - προαίρεση καθαρή - βούληση σταθερή.


Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
25ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο
Θεσσαλονίκη, 23/6/2015

Παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως τις 20 Ιουλίου

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών αποφάσισαν να παραταθεί για ακόμη 20 μέρες, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι, προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για το 2014.

Σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, η προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, που έληγε στις 30 Ιουνίου, παρατείνεται μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Πρόσκληση στη βραδιά χορού στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Πρόσκληση στη 19η χορωδιακή συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας της ΔΗΚΕΘ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Στις 27 Ιουνίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η 19η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στη Θήβα .

Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων.

Οι χορωδίες που θα συμμετάσχουν είναι :

Μεγάλη συμμετοχή στη συζήτηση με τον Κ.Λαπαβίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συζήτηση που διοργάνωσε η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θήβας με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και οικονομολόγο Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος και ανέλυσε με λεπτομέρειες την τρέχουσα κατάσταση καθώς και τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Οι παρευρισκόμενοι πολίτες εξέφρασαν την αγωνία τους για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων αλλά και για τη γενικότερη πολιτική και οικονομική συγκυρία.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!
Κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως,
Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν στην πολιτική & δημοσιογραφική «αγορά», λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα από τους δυνάστες-δανειστές, και από τους λαθρό-μετανάστες, προτίθεσθε να προβείτε σε σχηματισμό Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητος-Σωτηρίας.

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ "ΣΩΒΡΑΚΟ" ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΑΗΣ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!..

Ολα καλά λοιπόν! Ο Αλέξης Τσίπρας τα κατάφερε. Θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα "φορέσει γραβάτα" της αισθητικής μάλιστα επιλογής των νέων "φίλων" του στην Ευρώπη, έστω χωρίς παντελόνι. Και τα "καλύτερα" για τον λαό με τη διαφλεγόμενη αγωνία για το μέλλον του στο Ευρωπαικό γίγνεσθαι, μάλλον έπονται. Με τους κωδωνοκρούστες δαίμονες, κάποιους χειρουβικούς αναρχικούς, συνόμιλους των νεκρών που γεωμετρούν τα μεγάλα στίγματα της πολιτικής απάτης, της πονηρίας των προσώπων και των σημάτων της κοινωνικής αθλιότητας, να καταπροσωπούν τα έργα της μοίρας τους και να χλευάζουν ό,τι τα έμπειρα μάτια τους βλέπουν.

Και να συλλαμβάνουν εαυτούς να μονομαχούν με τις χίμαιρες. Με κανένα λάλημα πετεινού να απελπίζει την αγρύπνια της εξωτερικής τους όρασης. Η εσωτερική τους όμως ακοή, με αρπακτική αίσθηση, να ηχογραφεί τη διαμαρτυρία του σκεπτικισμού που απελπίζει το μέλλον!..

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Διαμαρτυρία κατοίκων του Ορχομενού στην Εθνική Οδό. Πρώτα παράδρομοι και μετά "λουκέτο" στο σταθμό ανεφοδιασμού στο 90ο χλμ.

Πρώτα παράδρομοι που θα διασφαλίζουν την μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής του Ορχομενού από και προς τη Θήβα και μετά το κλείσιμο του σταθμού ανεφοδιασμού στο 90ο χλμ. της Εθνικής Οδού.

Κάτοικοι και φορείς του Ορχομενού διαδήλωσαν στην Εθνική στο ύψος του Κάστρου με στόχο την ανατροπή της απόφασης.

Ενάντια στη μετριότητα

Ν. Λυγερός

Όταν δεν μπορείς να προτείνεις κάτι το εποικοδομητικό και κρύβεσαι πίσω από την μετριότητα, δεν αλλάζεις την κατάσταση, όσο και να το λες. Δεν επαρκούν οι δηλώσεις ούτε οι φιγούρες. Γι’ αυτό το λόγο, η πατρίδα μας χρειάζεται την ελληνική ΑΟΖ, τον ελληνικό ζεόλιθο, την ελληνική καινοτομία πέρα από τον τουρισμό. Η πατρίδα μας δεν μπορεί να είναι ένας κλειστός κόσμος. Πρέπει να έχει την εξωστρέφεια του Ελληνισμού, αλλιώς μετατρέπεται σε μια κοινωνία που εκφυλίζεται με τα ίδια της τα προβλήματα. Δεν αρκεί να δίνει ο ένας στον άλλον, για ν’ αλλάξει η οικονομική κατάσταση, γιατί αυτό είναι απλώς μια ανακατανομή εσωτερική και δίχως ιδιαίτερα προσόντα δεν γίνεται απολύτως τίποτα εκτός από την ισότητα. Αλλά χωρίς μέλλον αυτή η ισότητα εκφυλίζεται σε μιζέρια. Για να ξεφύγουμε από την μετριότητα, δεν βοηθάει η μιζέρια όσο καθυστερούμε να δείξουμε τη δυναμική μας.

ETOIMΑΣΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

Όσο και αν προσπαθεί με την προπαγάνδα το σύστημα να κρατηθεί στην εξουσία, φαίνεται καθαρά πλέον πως “πνέει τα λοίσθια”.
            Η προπαγάνδα ξέρετε , είναι το σημαντικότερο  μέσον ελέγχου των λαών και ξεκίνησε να εφαρμόζεται συστηματικά από τον Μπενίτο Μουσολίνι το 1924. Συνεχιστής  ήταν ο  Αδόλφος Χίτλερ,  που δημιούργησε  τότε στην Γερμανία και Υπουργείο Προπαγάνδας.  

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η "ΜΕΡΙΜΝΑ"

Η κοινωνική συνείδηση του παρόντος έχει καταστεί επικίνδυνα ασταθής και του μέλλοντος, και μάλιστα του προσεχούς, δραματική. Αυτό υποστηρίζουν σύγχρονοι φιλόσοφοι, οι οποίοι δεν μένουν στην επιφάνεια της επικαιροποιημένης πραγματικότητας.

Και η εκτίμησή τους συμπυκνώνεται στην άποψη ότι απειλούνται με ριζική καταστροφή "ουσιώδεις μορφές της ζωής", όπως είναι η φιλία, ο έρωτας, η δομή της οικογένειας, η κοινωνική συναναστροφή, ο πνευματικός δεσμός και αυτή η Πολιτεία. Οι άνθρωποι, εντούτοις, ούτε καν προαισθάνονται τον επερχόμενο με καλπασμό κίνδυνο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 9ης ΠΑΝΕΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ Φο.Δ.Σ.Α 18, 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή η 9η Πανελλήνια Σύνοδος των Φο.Δ.Σ.Α στις 18, 19 & 20 Ιουνίου 2015 στη Χερσόνησο Κρήτης.
Η 9η Σύνοδος των Φο.Δ.Σ.Α συνδιοργανώθηκε από το Δίκτυο των Φο.Δ.Σ.Α, τον Φο.Δ.Σ.Α Βόρειας Πεδιάδας, την συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Στην Σύνοδο παραβρέθηκαν, ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΠΕΝ κος Γιάννης Τσιρώνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γεώργιος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Αποβλήτων κος Ευάγγελος Καπετάνιος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ κος Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχοι, Πρόεδροι και στελέχη των Φο.Δ.Σ.Α και πλήθος αιρετών από όλη τη χώρα, εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων και των συστημάτων διαχείρισης καθώς και εκπρόσωποι των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην ημερίδα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Την ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Αντιπυρική Προστασία παρακολούθησε, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Κίτσος Σπυρίδων, εκπροσωπώντας το Δήμο Θηβαίων, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης καθηγητής κ. Πανούσης Γιάννης και εκ μέρους του Προέδρου της ΚΕΔΕ ο κ. Κοτρωνιάς Γεώργιος, ο οποίος μετέφερε τις θέσεις και τις επισημάνεις της ΚΕΔΕ σε ότι αφορά την πολιτική προστασία.

Απάντηση Μάρδα σε ερώτηση Μπασιάκου στη Βουλή για αριθμό συνταξιούχων του Δημοσίου και δαπάνες συντάξεων.

   
Στους 468.422 ανήλθε ο αριθμός των συνταξιούχων του Δημοσίου το 2014. Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η δαπάνη για συντάξεις του Δημοσίου με βάση τον Ετήσιο Απολογισμό ανήλθε σε 5.974.673.510 ευρώ.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από ερώτηση του Ευάγγελου Μπασιάκου της ΝΔ, και σε αυτά περιλαμβάνεται ο αριθμός των συνταξιούχων του δημοσίου ανά έτος, από το 2010 και μετά, η μεταβολή του αριθμού των συνταξιούχων και η δαπάνη για συντάξεις του Δημοσίου την τελευταία πενταετία.
Όπως ειδικότερα γίνεται γνωστό, το 2010 ο συνολικός αριθμός των συνταξιούχων του δημοσίου ανήλθε σε 413.246 και η δαπάνη για συντάξεις του δημοσίου ανήλθε σε 6.253.101.199 ευρώ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΙΣΜΗΝΗ '' ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ ''

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΙΣΜΗΝΗ ''
Θήβα , 21 Ιουνίου 2015
Κοσμικό Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' Σ.Σ. Θήβας

Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μία φορά η Καλοκαιρινή Χοροεσπερίδα τού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ 
'' ΙΣΜΗΝΗ '' , στο Κοσμικό Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' στον Σ.Σ. τής Θήβας , παρουσία πλήθους Γυναικών  μελών και φίλων τού Συλλόγου . Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης ήταν ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής ο οποίος καλωσόρισε το κοινό εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τού Συλλόγου , δίνοντας τον λόγο στην  Πρόεδρο τού Συλλόγου κα Μαίρη Θαλασσινού  η οποία  χαιρέτησε το κοινό , κάνοντας  απολογισμό τής δράσης τού Συλλόγου .

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου λογιστικού γραφείου του κ. Σβίγγου Βασίλειου

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου λογιστικού γραφείου του κ. Σβίγγου Βασίλειου την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στις 19:30 μμ. Από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνετε πλήθος κόσμου και μέσα σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης όλα ήταν πλέον έτοιμα για να ξεκινήσει η τελετή.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο