Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ενώ η Τρόικα ξεπούλησε την Ελλάδα η Κυβέρνηση ξύπνησε μετά τα μεσάνυχτα


Ενώ οι γκαουλάιτερς της Τρόικας από το μεσημέρι είχαν ξεπουλήσει με τις δηλώσεις τους την μισή Ελλάδα και είχαν κουνήσει απειλητικά το δάχτυλο προς όλες τις κοινωνικές ομάδες η Κυβέρνηση κοιμόταν ύπνο βαθύ.

3η συνάντηση Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/2/2011 στις 11 πμ στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού δίπλα από την εκκλησία Φανερωμένη. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6949010046 και 6977066792. Email:spithaagpaphol@gmail.com




Πηγή:Kontiloforos

Ο Γερουλάνος διόρισε αυτόν που είχαν καταγγείλει 17 βουλευτές του ΠαΣοΚ


Εχουν ξεφύγει στο ΠαΣοΚ. Τον κατηγορούσαν το 2008 για διαπλοκή στο χρηματιστήριο και σήμερα τον διορίζουν .


Οπως αποκαλύπτει η αυριανή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία την ημέρα που η Τρόικα μας εξευτέλισε και προανήγγειλε την πώληση του ΟΠΑΠ ο Γερουλάνος διόρισε στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τον Π. Βενιέρη . Ενα πρόσωπο το οποίο 17 βουλευτές του ΠαΣοΚ είχαν καταγγείλει για Χρηματιστηριακή απάτη όταν η Νέα Δημοκρατία τον είχε τοποθετήσει σε ΕΛΠΕ και ΕΚΟ.

Ελεος λεβέντες. Και λίγη τσίπα δεν βλάφτει


ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!!!


Στην απέραντη γαλάζια ελληνική θάλασσα, στο βυθό του Αιγαίου, όπως αναφέρεται σε επιστημονικές έρευνες, αλλά αποδεικνύεται και από φωτογραφίες αμερικανικών δορυφόρων, υπάρχουν γιγαντιαία κοιτάσματα εκμεταλλεύσιμου –στις περισσότερες περιπτώσεις- πετρελαίου. Μια τέτοια περιοχή είναι και η Σκόπελος, στην οποία υπολογίζεται ποσότητα παραγωγής 60 εκ. βαρελιών ετησίως. Από τις έρευνες που έχουν γίνει έως σήμερα το μέγεθος των κοιτασμάτων που υπάρχουν στο Αιγαίο θεωρείται πως είναι μεγάλο, καθώς όχι απλά υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη πετρελαίου, αλλά έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες με θετικά αποτελέσματα.



Αφήστε τον Στρατό έξω από τα παιχνίδια σας!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η χθεσινή συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής οδηγεί στη βεβαιότητα πως σ’ αυτή τη χώρα έχει χαθεί η στοιχειώδης λογική. Ή πως κάποιοι καταναλώνουν κοινοβουλευτικό χρόνο έτσι, για να βρίσκονται σε κουβέντα.




Καταγγέλθηκε, λοιπόν, από βουλευτές πως η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Κιλκίς έλαβε μέρος σε άσκηση που προβλέπει συμμετοχή του στρατεύματος σε επιχειρήσεις καταστολής κατά πολιτών.



Κάτι τέτοιο, αν συνέβαινε, θα ήταν εξωφρενικό, τρομακτικό, εφιαλτικό. Θα έπρεπε να είχε σηκωθεί ο κόσμος στο ποδάρι.

Morgellons και το Λουρί της Μάνας...Διαβαστε ολο το αρθρο με πολυ προσοχη!


Παραισθησιακή Παρασίτωση, Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες εικ. 4-8. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !

Αφιερωμένο στον Dominique Strauss-Kahn. ΒΙΝΤΕΟ



το κανάλι του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ


ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ




Αγαπητοί φίλοι- Μέλη της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας


Συμπολίτες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, και ευτυχία .

Ντροπή!!!

Γράφει ο Καφενόβιος






Η Τρόικα κατάργησε την ελληνική κυβέρνηση;

Αφαντος ο υπουργός Οικονομικών. Το ίδιο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κουμάντο φαίνεται πως κάνουν οι ξένοι δανειστές μας, οι οποίοι δια των υπαλληλίσκων τους, αφού επέπληξαν τους απεργούς, απευθύνθηκαν στον ελληνικό λαό και έδωσαν οδηγίες,

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τους μικρούς μαθητές τού Δημοτικού σχολείου Πλαταιών υποδέχτηκε στη Βουλή η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα. Τα παιδιά με τους δασκάλους τους ξεναγήθηκαν στους χώρους Ελληνικού Κοινοβουλίου κι ενημερώθηκαν για την ιστορία τού κτηρίου καθώς και για τη λειτουργία του τη σημερινή εποχή.

Η σημασία ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ.



Του Σταύρου Λυγερού -


Το καλοκαίρι, υπό την πίεση δημοσιευμάτων, η ελληνική διπλωματία άρθρωσε δημοσίως τον όρο Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Η απάντηση της Αγκυρας ήταν άμεση. Στις 12 Ιουλίου 2010 εξέδωσε αναγγελία για υποθαλάσσιες έρευνες του Πίρι Ρέις στην ανατολική Μεσόγειο. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί. Στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2008, η Αγκυρα είχε εκδώσει δύο αναγγελίες για διεξαγωγή γεωλογικών ερευνών στην ίδια περιοχή. Επειτα από λίγο, ειδικό ναυλωμένο νορβηγικό σκάφος είχε μεταβεί στην περιοχή συνοδευόμενο από τουρκική φρεγάτα.



Και οι δύο τουρκικές κινήσεις είχαν σκοπό να αποτρέψουν την Ελλάδα από την ανακήρυξη ΑΟΖ. Η ΑΟΖ είναι το δικαίωμα παράκτιου κράτους να εκμεταλλεύεται κατ’ αποκλειστικότητα μία θαλάσσια ζώνη πλάτους μέχρι και 200 μιλίων. Πιο συγκεκριμένα, να εκμεταλλεύεται το υπέδαφος του βυθού, τον βυθό, τα ύδατα (αλιεία) και την επιφάνεια της θάλασσας (ακόμα και με τη δημιουργία τεχνητών νησιών). Από οικονομικής απόψεως, η υφαλοκρηπίδα είναι σε ...

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - It will happen to Greece



mariakylia@yahoo.gr
Μαρουσω Κυλιια

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ : ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΩΝΑ

Φεβρουαρίου 2011


Πολιτιστικό Κέντρο Ελεώνα





Παρουσία τού Δημάρχου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Νικολάου Σπύρου, τών Αντιδημάρχων κ.κ. Χατζησταμάτη Ανδρέα , Ζερικιώτη Παναγιώτη τής Προέδρου τού Τοπικού Συμβουλίου κας Κατσέλη Δέσποινας τού Μέλους κ. Κατσιφή Γκίκα καί τής Δημοτικού Συμβούλου κας Κουτσοδήμου Δήμητρας

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.... Κάποιοι συμπολίτες μας όμως άρχιζουν να το ζούν από τώρα...


Φίλοι μου θέλω να διαβάσετε την παρακάτω καταγγελία....


Οταν είπε ο ΓΑΠ ότι θα αλλάξουμε την χώρα είναι πια ξεκάθαρο τι εννούσε....

Θα την κάνουμε όπως την θέλει η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων.....

Ενας συμπολίτης μας έζησε λίγες στιγμές νεοταξίτικης τρέλας μέσα σε ένα τραπεζικό υποκατάστημα.....

Διαβάστε και πάρτε μια γεύση της αυριανής Ελλάδας.....

Η Αλβανία λειτουργεί ως όργανο της Τουρκίας;



Γράφει ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ* -

 Μελετώντας ο αντικειμενικός παρατηρητής τα τεκταινόμενα τα σχετικά με την Ελλάδα, στη γείτονα χώρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρεί τα εξής:


• Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε τουρκική βάση υποβρυχίων στο Δυρράχιο. Στις 25-5-2010 το Αλβανικό Κοινοβούλιο ψήφισε νόμο περί εισόδου και παραμονής τουρκικών ναυτικών μονάδων στην Αλβανία.

Η κυβέρνηση της Χούντας προσπαθεί να δημιουργήσει στους πολίτες αίσθηση νομιμότητας. Δηλαδή, επικηρύσσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα


Ο υπουργός Προστασίας της Χούντας, Χρήστος Παπουτσής, και ο υπουργός Οικονομικών της Χούντας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επικήρυξαν τον Βασίλη Παλαιοκώστα με 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα εκατομμύριο – αλλά μάρκα- πήρε και ο Θόδωρος Τσουκάτος από τη Siemens και το έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν κάνει εκλογές ο Παπανδρέου θα χάσει τον έλεγχο.


Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα για τον πρωθυπουργό είναι η προκήρυξη ή μη βουλευτικών εκλογών. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει λαϊκή εντολή και νομιμοποίηση ούτε γι’ αυτά που κάνει, ούτε πολύ περισσότερο για ανάληψη δεσμεύσεων για το μέλλον και ειδικότερα για χρονικό διάστημα που ξεπερνά την θητεία της παρούσας κυβέρνησης.


Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ


17.03.2010

Την επιστολή έστειλαν στον πρωθυπουργό και την Άννα Διαμαντοπούλου



Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου απέστειλαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Πομάκων νομού Ξάνθης, τονίζοντας πως το επίσημο ελληνικό κράτος τους υποχρεώνει να μάθουν τουρκικά, μία γλώσσα που όπως τονίζουν «δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ».

Μεταξύ άλλων στην επιστολή τους τονίζουν:

Ακούστε τον στρατηγό Μακρυγιάννη στα προφητικά λόγια κατά των προδοτών του Γένους που είναι πάντα ίδιοι.


Παρακάτω θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τα λόγια του στρατηγού Μακρυγιάννη ότι θα μπορούσε άνετα να απευθύνεται στους σημερινούς προδότες. Πολιτικούς, δημοσιογράφους, ...και τελευταίως, χάριν του ΣΚΑΙ, ιστορικούς και συγγραφείς....


Λόγια αθάνατα και τραγικά επίκαιρα:

Η "Παιδί & Οικογένεια" σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς και επιστημονικό προσωπικό έμπειρο σε ομάδες και μεμονωμένες συμβουλευτικές συνεδρίες



Αγαπητοί φίλοι.



ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ:

1. Συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς

2. σε εφήβους

3. σε φοιτητές

4. σε άτομα τρίτης ηλικίας

Κατόπιν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι γράψτε μας στο mail

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

CSI NY: Η Μακεδονία είναι ελληνική!


Στους φίλους των αστυνομικών σειρών είναι γνωστό ότι η πρωταγωνίστρια του CSI NY, μιας αστυνομικής σειράς που προβάλλεται σε δεκάδες χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η Melina Kanakarides, ελληνιστί Μελίνα Κανακαρίδου, είναι μια πολύ γνωστή ελληνίδα ηθοποιός στο Χόλλυγουντ.

Τροπολογία για κυρώσεις στο κίνημα " ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"


Ξανατραβάει το σκοινί η κυβέρνηση…


Τροπολογία με βαρείες κυρώσεις καταθέτει η κυβέρνηση στην Βουλή για όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια στα ΜΜΜ και διόδια.

Τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δείτε ένα φοβερό άρθρο!


«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).




Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Αριάδνη Αγάτσα, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις «Διαρθρωτικές Αλλαγές στο Σύστημα Υγείας», επισήμανε όλα εκείνα τα ζητήματα που ταλαιπωρούν τους Έλληνες πολίτες και ανέδειξε τους τομείς που αλλάζουν, τις διατάξεις που δίνουν ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών για όλους και με τους ίδιους όρους.



Ξεσηκώθηκαν οι Καλαβρυτινοί για το ντοκιμαντέρ του «ΣΚΑΪ» – Ετοιμάζουν παγκόσμια αντίδραση κατά του σταθμού, αλλά και της Εθνικής Τράπεζας


Στο πόδι βρίσκονται οι Καλαβρυτινοί όλου του κόσμου, μετά τη χθεσινοβραδινή προβολή του ντοκιμαντέρ του «ΣΚΑΪ», για τα γεγονότα της επανάστασης του 1821. Στο επεισόδιο αμφισβητήθηκε το γεγονός ότι η Επανάσταση ξεκίνησε την 25η Μαρτίου από τα Καλάβρυτα. Εκατοντάδες Καλαβρυτινοί, από όλο τον κόσμο, που έβλεπαν το ντοκιμαντέρ, τηλεφωνούσαν διαρκώς χθες στο σταθμό διαμαρτυρόμενοι για τα όσα έβλεπαν και άκουγαν. «Είμαστε αηδιασμένοι από τα όσα προβλήθηκαν χθες βράδυ», δηλώνει χαρακτηριστικά στο thebest.gr o πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας Αθ. Φραντζής, ο οποίος από το βράδυ δέχεται τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από Καλαβρυτινούς από όλο τον κόσμο.


Και η Σύμη τουρκική!!!


Και η Σύμη τουρκική για την google earth!!!




Πάλι η ίδια ιστορία, όπως αποκαλύπτει το ιστολόγιο trupokarudos, το “ λάθος” με το Καστελόριζο που εμφανιζόταν σαν τουρκικό διορθώθηκε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, αλλά ξαφνικά η ιστορία επαναλαμβάνεται με την Σύμη… Όπως και πριν η αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες (Σύμη) εμφανίζει το νησί στην Ελλάδα, ενώ η αναζήτηση με λατινικούς χαρακτήρες (Symi) το εμφανίζει στην Τουρκία…

Επιμένουν οι επιστήμονες: Υπάρχει πετρέλαιο στον Πατραϊκό και είναι εκμεταλλεύσιμο!


«Έχουμε μεγάλες πιθανότητες να βρούμε κοιτάσματα πετρελαίου ή και φυσικού αερίου στη χώρα μας. Όμως τα κοιτάσματα βρίσκονται με έρευνες και στην Ελλάδα έχουν γίνει ελάχιστες γεωτρήσεις, λιγότερες σε σχέση με το σύνολο των γειτονικών χωρών», τόνισε την Τρίτη ο γεωλόγος πετρελαίων Κωνσταντίνος Νικολάου, μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης με θέμα «Έρευνες υδρογονανθράκων και προοπτικές παραγωγής στην Ελλάδα».


ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ



Κύριε Υπουργέ, Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι.



Μετά την πολύ ουσιαστική συζήτηση που έγινε στην επιτροπή και τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων όλων των κομμάτων έρχεται το νομοσχέδιο για την υγεία ή καλύτερα το πολυνομοσχέδιο για την υγεία και στην ολομέλεια. Πολλοί από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ακούν το τελευταίο διάστημα, διαβάζουν στο διαδίκτυο, απορούν με τους τρόπους διεκδίκησης με καταλήψεις και προσδοκούν και διερωτώνται αν το παρόν νομοσχέδιο βάλει μία τάξη στη Δημόσια Υγεία.

Το Σύνδρομο της Μαντάμ Σουσούς

Γράφει ο Νίκος


Χριστοδουλόπουλος
Το «Σύνδρομο της Μαντάμ Σουσούς» είναι ο τρόπος ζωής πολλών συμπατριωτών μας, που έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1940, όταν ο χαρισματικός της σάτιρας Δημήτρης Ψαθάς (1907–1979) εμπνεύστηκε τη συγγραφή του έργου η "Μαντάμ Σουσού", και στο οποίο παρουσιάζεται μία φτωχή και ονειροπαρμένη γυναίκα που ήθελε να ζει μέσα στα πλούτη και την χλιδή, προβαίνοντας σε ασύλληπτες και ευτράπελες γραφικότητες.






Από το όνομα της ηρωίδας του Δ. Ψαθά, της Μαντάμ Σουσούς, προήλθε και ο όρος «Σουσουδισμός», που ως συμπεριφορά των νεοελλήνων δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την γενική κατάπτωση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.


Τέλος το τσιγάρο! Γιατί τέτοια επιμονή η κυβέρνηση;


Αν κάνουμε μια αναδρομή σε Δικτατορικά καθεστώτα θα παρατηρήσουμε ότι συστηματικά παραβιάζουν Δημοκρατικά θεμελιώδη κεκτημένα ώστε να μπορούν να επιβληθούν στο λαό.


Για να μπορέσουν τα καθεστώτα αυτά να επιβληθούν στο λαό χειραγωγούν την ανθρώπινη ψυχολογία.

Το βασικότερο στοιχείο ψυχολογίας σε όλους μας είναι ο.....

ΦΟΒΟΣ.

Κλίμα κρίσης στο Αιγαίο δημιουργείται στην Τουρκία - Μιλούν για "αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών"


Ασυνήθστη δημοσιότητα παίρνει ΄στην Τουρκία μια ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σύμφωνα με την οποία "Τρία τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που εκτελούσαν εκπαιδευτικές πτήσεις στον εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά". Δεν είναι η πρώτη φορά που το τουρκικό Επιτελείο ανακοινώνει κάτι ανάλογο, αλλά αυτή την φορά είναι σαφές ότι κάποιοι στην γειτονική χώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κρίσης: Πριν δέκα ημέρες όπως είχε γράψει το defencenet.gr, είχε εκδοθεί ανάλογη ανακοίνωση από το τουρκικό Επιτελείο, αλλά είχε περάσει στα "ψιλά" λίγων τουρκικών εφημερίδων.



Γιατί κανείς δεν τολμάει να πειράξει τους Μεγαλοδημοσιογράφους; ΒΙΝΤΕΟ


Στις 6 Φεβρουαρίου έγινε μια τεράστια διαδήλωση για την κάρτα του πολίτη με πάνω από 16000 κόσμο! Κανένας όμως από τα μεγάλα κανάλια δεν αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή διαδήλωση. Γιατί;


Η χούντα Παπανδρέου επιτίθεται στην Κερατέα


■Η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο κατά των πολιτών


■Κερατέα: Ένα σύγχρονο Μεσολόγγι που πολιορκείται από την χούντα του Παπανδρέου

Το φαινόμενο της πολιορκίας της Κερατέας και η κυβερνητική ασυδοσία στο όνομα των ιδιωτικών συμφερόντων...

Οι πρώτοι «μνηστήρες» για το «μαύρο χρυσό», έκαναν την εμφάνισή τους



Τις πρώτες κρούσεις από πετρελαϊκές εταιρείες και ερευνητικά ινστιτούτα του Καναδά, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν έρευνες αναζήτησης μαύρου χρυσού... στην Ελλάδα, έχει δεχθεί η κυβέρνηση ενόψει της σύστασης φορέα



«ΛΟΓΙΣΤΗΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ. «ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!


Ελευθέριος Ανευλαβής





«Τι τα φοράς τα άρματα /αφού είναι προδομένα.»


Κώστα Μαρδά «Αθήνα με Θολό Ποτάμι»







«Μέχρι τον Μάρτη είμαι λογιστής...» δηλώνει ο Υπουργός. (πρόσφατη συνέντευξη)

«Είμαστε βοηθητικοί» διατρανώνει ο Πρωθυπουργός (Πρόσφατη συνέντευξη)


Γιατί πληρώνουμε για το δρόμο του θανάτου;


Οι οδηγοί πληρώνουν διόδια, για ένα έργο, από το οποίο δεν έχει παραδοθεί ούτε ένα τμήμα του, που θα καθυστερήσει δύο χρόνια επιπλέον!


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η πιο επικίνδυνη συντεχνία είναι αυτή που μας κυβερνά


Η πιο επικίνδυνη συντεχνία στη χώρα είναι αυτή των Υπουργών αυτής της Κυβέρνησης. Διότι ο καθένας από αυτούς κατονομάζει συντεχνία όποιον αντιστέκεται στις επιλογές του. Ο Υπουργός Μεταφορών είπε συντεχνία τους φορτηγατζήδες, ο Υπουργος Ανάπτυξης είπε συντεχνία τους αγρότες, εσείς κύριε Λοβέρδο ονομάζετε συντεχνία τους γιατρούς, η Υπ. Εργασίας σε λίγο θα μας πει συντεχνία τους ιδιωτικούς υπαλλήλους ή άνεργους. Καλά δεν βλέπετε ότι έχετε ξεφύγει σε υψηλά επίπεδα αλαζονείας;


Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Έβερτ


 Εφυγε από τη ζωή ο π. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Έβερτ.


Συλλυπητήρια.

Σπουδές και επαγγελματική καρριέρα





Αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ (σήμερα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και ακολούθησε περαιτέρω σπουδές στην πληροφορική. Γνωρίζει αγγλικά.


Πειραιώς Σεραφείμ "Γιατί δεν θέλω το τζαμί"


Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Συντάγματος μας η ελευθερία θρησκευτικής συνειδήσεως είναι απαραβίαστη.




Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με την λατρεία αυτής τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων: “Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη” (Σύνταγμα άρθρο 13).

Εκλογές την Πρωτομαγιά και μετά… βαριά λιτότητα!


«Οσμή» πρόωρων εκλογών τον Απρίλιο αναδύεται από τις... απίθανες απαιτήσεις της τρόικας για ένα τετραετές πρόγραμμα βαρύτατης λιτότητας, που θα κάνουν τα μέτρα του 2010 να θυμίζουν παιδικό παιχνίδι. Το νέο σενάριο που κυκλοφορεί έντονα από χθες στους πολιτικούς και τραπεζικούς κύκλους προβλέπει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να εξασφαλίσει στις 25 Μαρτίου μια ευνοϊκή ρύθμιση για το χρέος, να την «εξαργυρώσει» πολιτικά σε πρόωρες εκλογές τον Μάιο και να περάσει από τη Βουλή το σκληρό πακέτο μέτρων για την τετραετία 2012-2015 τον ίδιο μήνα.



Εντός των χωρικών υδάτων μεταξύ Τήνου και Μυκόνου έπλευσε το απόγευμα της Τρίτης η τουρκική κορβέτα "Μπόντρουμ"


Εντός των χωρικών υδάτων μεταξύ Τήνου και Μυκόνου έπλευσε το απόγευμα της Τρίτης η τουρκική κορβέτα "Μπόντρουμ", την οποία παρακολουθεί από κοντά πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού. Εντός των χωρικών υδάτων μεταξύ Τήνου και Μυκόνου έπλευσε το απόγευμα της Τρίτης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ -ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

Θέμα:





Η βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας κύριο Γιώργο Κουτρουμάνη τού παρέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας των φορέων της Θήβας σχετικά με την πρόταση περι καταργήσεως τού τοπικού τμήματος επιθεώρησης εργασίας Θήβας και τού μετέφερε τις ανησυχίες και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία αυτή η είδηση.

Εικόνες που σοκάρουν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου - Βίντεο

Eπιστολές Εργατικού Κέντρου Θήβας για ΣΕΠΕ



ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ ΠΡΟΣ:


Kα Λ. Κατσέλη ,

Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Πώς οι μίζες άφησαν τη ναυτική μας χώρα χωρίς ναυπηγείο


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η υπόθεση του σκανδάλου με τις μίζες της Ferrostaal, της εταιρίας που είχε αναλάβει την προώθηση των προϊόντων της HDW, που επανήλθε τώρα με το δημοσίευμα της γερμανικής επιθεώρησης «Ντερ Σπήγκελ», αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που λειτούργησε το ελληνικό πολιτικό σύστημα: Χρησιμοποιώντας κάθε φορά έναν κρατικό οργανισμό ως όχημα για να αναπτύσσει την διαπλοκή του.




Συνέβη με την Ζήμενς, όπου όχημα της διαπλοκής έγινε ο ΟΤΕ (ου μην αλλά και ο ΟΣΕ), συνέβη και με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά (όπου και εκεί μπλέκεται η Ζήμενς για τις παραγγελίες που έγιναν μέσω ΟΣΕ), με τις παραγγελίες των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214.


Σκάνερ ανίχνευσης ζωής για να εντοπίζουν λαθρομετανάστες! Σκέψεις για να τοποθετηθεί στην Ηγουμενίτσα.


Σκάνερ ανίχνευσης ζωής θα πρέπει προπάντων να τοποθετηθεί στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών που είναι έντονο. Αντί αυτού, η Ελληνική Κυβέρνηση προωθεί σε πρώτο στάδιο την τοποθέτηση συσκευών ανίχνευσης μετάλλων ως αυτών που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια.


“Πάγωσε” η κυβέρνηση απο τις απαιτήσεις της Τρόικας


H Τρόικα “πάγωσε” χθες την κυβέρνηση με τις απαιτήσεις της. Δεν μας έφτανε η σκληρή λιτότητα για τη διετία 2012 – 2014, τώρα μάθαμε ότι και το 2015 θα πρέπει να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι προκειμένου να δημιουργήσουμε… πλεονάσματα. Αυτό σημαίνει δημοσιονομική προσαρμογή μέχρι το 2015 όπως λέγεται κομψά ή σκληρά μέτρα άνω των 12,5 δισ. ευρώ.

28 Οκτωβρίου 2011: Η πραγματική προφητεία των Μάγιας (βίντεο μαρτυρία)


Υπάρχουν νέες ανακαλύψεις και αναθεωρήσεις στο θέμα «Ημερολόγιο των Μάγιας» και τις ημερομηνίες του τέλους του και αυτές το...






τοποθετούν τώρα στις 28 Οκτωβρίου 2011.






strange.activitie

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ!"



"Δεν είναι μολυσμένα τα αγροτικά προιόντα της Βοιωτίας" δήλωσε ο

Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων ο κύριος Γεώργιος – Ιωάννης Νυχάς που ήταν προσκεκλημένος στην Επιτροπή Υδατικών Πόρων σε ερώτηση από τη Βουλευτή Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα.

Cemtrails... για όσους συνεχίζουν να αμφιβάλλουν! ΒΙΝΤΕΟ.

Έχουμε σκοπό να σηκωθούμε από τον καναπέ ; Ιδού μια ευκαιρία.


Η ιστορία των σκανδάλων φαίνεται να γίνεται Λερναία Ύδρα .Τούτο διότι στην προσπάθεια πρόσδωσης διαφάνειας στο ένα σκάνδαλο, προκύπτει αδιαφανής διαδικασία στο κλείσιμο του ίδιου του σκανδάλου . Με άλλα λόγια ,όταν πήγαν να κλείσουν το ένα, διέπραξαν έτερο ατόπημα για να αποφύγουν το πρώτο.


ο τζαμπατζής κι ο νταβατζής

Ελλην Φορολογούμενος






Το κράτος σε ρόλο επιτελικό κάτι σαν manager να πούμε , θέλει ο Γιώργος.

Αλλά τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον από το 2000 και μετά, ο όρος «μάνατζερ» έχει εκτοπίσει τον όρο νταβατζής ως συνώνυμό του.

 

Το πρότυπο για την εφαρμογή της AGENDA 21!


Η Καλιφόρνια είναι το πρότυπο για όλες τις άλλες πολιτείες των Ηνωμένων Εθνών για την εφαρμογή της "Agenda 21". Το πρωταρχικό σχέδιο είναι η μείωση του πληθυσμού και ο απόλυτος έλεγχος τους. Η Καλιφόρνια πέρασε σαρωτικούς νόμους, όπως τον ΑΒ 32 για την υπερθέρμανση του πλανήτη και τον SB 375, που έχει να κάνει με τη «βιωσιμότητα» για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και διοξειδίου του άνθρακα, εν ολίγοις για τη γνωστή και υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.



Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο