Σάββατο 24 Μαΐου 2014

4ο Brevet Θήβας 2014

Γέμισε η Βοιωτία με.... ποδήλατα σήμερα 24/5 αφού πραγματοποιήθηκε  το 4ο Brevet στην πόλη μας.

Για 4η συνεχόμενη  χρονιά η διοργάνωση αυτή έγινε θεσμός, και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή.

Πολλοί οι συμμετέχοντες σε αυτό το υπέροχο γεγονός, από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η εκκίνηση έγινε στις 8 το πρωί αυτό το ηλιόλουστο πρωινό του Σαββάτου με το δήμαρχο της Θήβας κ.Σπύρο Νικολάου να δίνει το σύνθημα και να εμψυχώνει   τους ποδηλάτες από  .

Δυναμικός λοιπόν και ο φετινός αγώνας ποδηλασίας, με πάνω από 230 συμμετέχοντες, γεμάτοι όρεξη και ενέργεια να "κατακτήσουν" την Βοιωτία !

Μήνυμα του Μητροπολίτη Γεωργίου προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Αγαπητά μου παιδιά,

Στην πρώτη μεγάλη μάχη που ετοιμάζεστε να δώσετε στη ζωή σας δεν είστε μόνοι, οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι δίπλα σας, οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, οι φίλοι σας αλλά κι όλη η Εκκλησία με την προσευχή της.
Μοιραζόμαστε την αγωνία σας και προσευχόμαστε να ξεπεράσετε το άγχος σας και ο αγώνας σας και οι κόποι σας να ευοδωθούν.
Είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή σας αλλά όταν περάσουν τα χρόνια και οι μάχες που θα δίνετε καθημερινά θα είναι πιο δύσκολες και πιο σύνθετες, τότε οι πανελλήνιες θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση, που θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή σας καθώς θα νοσταλγείτε τα νεανικά σας χρόνια.

Ο Λευτέρης Κουσούλης στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»
   
  ΕΔΡΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ
 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

   ΔΗΜΟΣ   ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                   

ETAIΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ      
(συνεργασία με το «Κοινόν των Βοιωτών για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον»)                                                                                                                                  
             

                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                          ΟΜΙΛΙΑ
                                            «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»
                                ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις,
τα αποφασίζει η υπέρτατη εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)
Τούτου δοθέντος, τα εκλογικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν τη
Κυριακή το βράδυ, ή αυτά που ανακοινώθηκαν τη περασμένη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι αποφάσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Απόδειξη γιαυτό είναι η εκλογή των κ.κ. Καμίνη, & Μπουτάρη της Ν.Τ.Π. στη πρώτη θέση. Μνημονιακών ηγετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, και οργάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Γιαυτό έφεραν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εδώ, σε μια ιστορική Χριστιανική χώρα, για να ψηφίζουν τα Μνημονιακά κόμματα, οι οποίοι τελούν υπό τη προστασία των κ.κ. Καμίνη, Μπουτάρη, και λοιπών οργάνων της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Δεν είναι ποτέ δυνατόν, μετά από όσα έγιναν, να ψηφίζει ο Έλληνας
Καμίνη & Μπουτάρη.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Μπάχαλο στη ΝΔ: Αποχώρησε ο Γιαννόπουλος! «Την Κυριακή τελειώνει ο Σαμαράς», είπε!

Αποχώρησε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι : «Δεν μπορώ να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Ν.Δ. του Σαμαρά και της παρέας του», ενώ εκτίμησε ότι θα σημειωθούν άμεσες εξελίξεις στην κεντροδεξιά και πως δεν θα ηγείται αυτής ο κ. Αντ. Σαμαράς.
Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι απέστειλε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ !! ΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!


Δείτε τι πραγματικά συμβαίνει

Πούτιν προς Ομπάμα : «Πείτε στον κόσμο για τους εξωγήινους, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Η Ρωσία διέταξε τον Ομπάμα να μιλήσει στον κόσμο για εξωγήινους, αλλιώς θα το κάνει μόνη της.
Μία έκθεση του υπουργείου εξωτερικών σχετικά με τον πρωθυπουργό Μεντβέντεφ στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ αναφέρει πως η Ρωσία έχει προειδοποιήσει τον πρόεδρο Ομπάμα ότι έχει έρθει η ώρα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τους εξωγήινους και αν οι ΗΠΑ δεν συμμετάσχουν στην ανακοίνωση τότε το Κρεμλίνο θα το πράξει από μόνο του.

Εllines.com, νέα εφαρμογή από τον Όμιλο FOCUS – ON

Ακόμα μια φορά ο Όμιλος  FOCUS - ON πρωτοπορεί και φέρνει κοντά όλους τους Έλληνες, σε όποιο σημείο του πλανήτη είναι, με τη δημιουργία της νέας εφαρμογής ellines.com.

H εφαρμογή ellines.com, είναι ένας κοινός τόπος συνάντησης κορυφαίων ανθρώπων που αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την συνεισφορά στον τομέα όπου δραστηριοποιείται ο καθένας (καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι,

ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΩΝ

Λαμία  23  Μαΐου  2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΦΟΙΤΗΣΗ   ΣΤΗ  ΣΧΟΛΗ   ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΩΝ
Μετά το αριθμ. πρωτ. Υ1/Γ.Π./οικ41657/13-5-2014 έγγραφο του, το Υπουργείο Υγείας  γνωρίζει σε όσους  επιθυμούν να φοιτήσουν στην σχολή απολυμαντών  ότι,  θα πρέπει να υποβάλλουν ή να στείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών/ Δ/νση Δημόσιας Υγείας – Λ. Αλεξάνδρας 196 , Αθήνα – Τηλ:21321600367, από τις 26/5/2014 έως τις 22/6/2014 .

"Πράσινο φως" για το νέο ΕΣΠΑ. Πού θα πάνε τα 26 δισ. ευρώ

Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για ανέργους, αντιμετώπιση της φτώχειας, δημιουργία επιχειρήσεων κ.α. θα προκηρυχθούν μέσα στο 2014, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ανακοινώνοντας την έγκριση του ελληνικού προγράμματος για την περίοδο 2014-2020 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Το ελληνικό ΕΣΠΑ είναι το τρίτο πρόγραμμα μεταξύ των «28» που εγκρίνει η Κομισιόν (μετά της Δανίας και της Γερμανίας), γεγονός που όπως σημείωσε ο υπουργός είναι αποτέλεσμα αφενός της έγκαιρης προετοιμασίας, που ξεκίνησε ενάμιση χρόνο πριν και αφετέρου της καλής συνεργασίας και διαβούλευσης με τις 13 περιφέρειες, τα υπουργεία και τις υπηρεσίες της ΕΕ.

Τάκης Φωτόπουλος: Πανευρωπαϊκό Δημοψήφισμα ενάντια στην ΕΕ

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Οι εκλογές της 25 Μάη θα μείνουν ιστορικές για το πανευρωπαϊκό κύμα ενάντια στην ΕΕ που, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις, θα βγάλουν ως αποτέλεσμα. Εάν, παρά τον πακτωλό κονδυλίων που ξόδεψε η ΕΕ και τον μαζικό και απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, τελικά, σχεδόν το 1/3 των Ευρωπαίων πολιτών καταφέρει να ρίξει καθαρή ψήφο ενάντια στην ΕΕ ―που αποτελεί τον κύριο εκφραστή της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) στον γεωγραφικό χώρο μας― αυτό θα είναι μια ιστορική επιτυχία των λαών της Ευρώπης. Μιλώ για «καθαρή» ψήφο ενάντια στην ΕΕ, (σαν αυτή που φαίνεται θα ρίξουν οι ψηφοφόροι στη Γαλλία, όπου μόνο το 39% θεωρεί θετική τη συμμετοχή στην ΕΕ!) για να την διακρίνω από τις απατηλές απομιμήσεις της. Δηλαδή, τη ψήφο σε κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, όπου ανήκει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάζουν την «ΕΕ της Μέρκελ», λες και θα μπορούσε να υπάρξει και άλλη ΕΕ που θα εφάρμοζε διαφορετικές πολιτικές από αυτές που επιβάλλει η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Όμως, τότε, γιατί άραγε η ΕΕ, πολύ πριν την Μέρκελ, επέβαλλε με τις συμφωνίες Μάαστριχτ, Λισσαβόνας κ.λπ. τις ίδιες αυτές πολιτικές που εφάρμοσαν πιστά οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ήδη από την δεκαετία του ’90, δηλαδή:

Ευρωεκλογές 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στην κάλπη

Που ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω, πότε θα βγουν τα exit polls

Δύο μόλις μέρες έμειναν πριν τη «μητέρα των μαχών».
Οι ευρωεκλογές 2014 χαρακτηρίζονται ίσως οι κρισιμότερες των τελευταίων 20 ετών και το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Την Κυριακή 25 Μαΐου οι ψηφοφόροι καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή αντιπροσώπων στο ευρωκοινοβούλιο ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παράλληλα θα διεξαχθεί και ο Β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφόρησαν εκτάκτως λόγω των εκλογών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΕΘΝΟΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μπακογιάννης και Αποστόλου στο debate του STAR


Κλέαρχος Περγαντάς: Οι εκλογές της 25ης Μαΐου είναι εκλογές αλλαγής και αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής

Οι εκλογές της 25ης Μαΐου είναι εκλογές αλλαγής και αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής που διέλυσε την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση και τους θεσμούς.
Αλλαγή που θα επέλθει με την ενίσχυση προοδευτικών ψηφοδελτίων και  θα δρομολογήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις .

Στη Βοιωτία βρέθηκε η Μαρία Σπυράκη

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ,η Λειβαδιά όπου την υποδέχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Καράμπελας .

Μαζί περπάτησαν στον πεζόδρομο της πόλης, όπου η Μαρία Σπυράκη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της Λειβαδιάς και να ακούσει από κοντά τα προβλήματά τους. Τόσο η υποψήφια ευρωβουλευτής όσο και ο βουλευτής κ. Καράμπελας  τόνισαν την ανάγκη να στηριχτούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για να συνεχίσει η Ελλάδα με σταθερά βήματα  στην πορεία που οδηγεί στην έξοδο από το μνημόνιο.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Δημοτική Αγορά της Χαλκίδος είναι από τις πιο σπάνιες στην Ελλάδα

Με άρθρο του ο συγγραφέας Γιώργος Λεκάκης εκφράζει την άποψη του για τη σημασία της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας. Το άρθρο του δημοσιεύθηκε στη στήλη του «Ελλάδος Μεγαλείον», στην εφημερίδα «Ελευθερία Λονδίνου», στις 15 Μαΐου του 2014. Δημοτική Αγορά Χαλκίδας
Δημοτική Αγορά Χαλκίδας
Στις 7.11.2013, αυτή εδώ η στήλη έγραφε για την γιορτή των 100 χρόνων, που έγινε για την εν λειτουργία Δημοτική Αγορά Χανίων. Μετά απ’ αυτό, φίλοι από την Χαλκίδα μας γνωστοποίησαν ένα πρόβλημα της πόλεως, όπου επίσης υπάρχει μια παλαιά αγορά, αλλά δεν ευτυχεί να γιορτάζει...

Χειροπέδες σε διακινητές ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, μετά από δύο συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε περιοχές της Θήβας, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 24χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συγκεκριμένες αστυνομικές επιχειρήσεις είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης - αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και εντάσσονται στο πλαίσιο των αδιάλειπτων προσπαθειών που καταβάλλονται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Οικογενειακή συμμορία στη Βοιωτία. Με χειροπέδες ο πατέρας και 3 γιοί

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, τέσσερις άνδρες (πατέρας και γιοί), ηλικίας 51, 27, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Έλληνες εφοπλιστές: Προσφορά στην ελληνική οικονομία... υπό προϋποθέσεις

Περιμένουν να ξανανοίξουν οι στρόφιγγες των ελληνικών τραπεζών, που στηρίχτηκαν με κρατικό χρήμα και οι ίδιοι επιμένουν να φωνάζουν «δεν πληρώνω».
Όρους και προϋποθέσεις θέτουν οι Έλληνες εφοπλιστές, για να συνεχίσει ο ναυτιλιακός κλάδος να συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία, επαναφέροντας –εμμέσως αυτή τη φορά- το εκβιαστικό κατά πολλούς προς την κυβέρνηση δίλημμα, ή μένουμε αφορολόγητοι ή παίρνουμε τα πλοία μας και φεύγουμε.

Δημόσια συζήτηση με ομιλία – συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου κου Σταμάτη Χαλβατζή

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ   ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θήβα 22 – 5 – 2014
Μετά την απόρριψη της πρότασης μας για δημόσιο διάλογο, αποφασίσαμε να οργανώσουμε

Απάντηση του Σταμάτη Χαλβατζή για την άρνηση του Σπύρου Νικολάου στο Debate

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ   ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
   Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θήβα 22 – 5 – 2014
Σήμερα το μεσημέρι, λάβαμε απαντητική επιστολή του Συνδυασμού «Νέα Ενωτική Πορεία» του υποψηφίου Δημάρχου κου Νικολάου Σπυρίδωνα, με την οποία μας γνωστοποιεί ότι το βεβαρυμμένο πρόγραμμα «επισκέψεων σε όλες τις περιοχές του Δήμου» δεν του επιτρέπει να δεχθεί την πρότασή μας για δημόσιο διάλογο (DEBATE).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΟΡΔΑΤΖΗ


Το Αυτοδιοικητικο Ριζοσπαστικό Κίνημα, σε πρόσφατη Γενική Συνέλευση του αποφάσισε ότι δεν δίνει την στήριξη του σε κανένα από τους δυο συνδυασμούς στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικων εκλογών.
Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια παραχάραξης αυτής της ξεκάθαρης απόφασης μας, από διάφορους κύκλους που έτσι έμαθαν να πολιτεύονται.

Οι σταυροί προτίμησης για τους υποψηφίους του συνδυασμού Νέα Ενωτική Πορεία


Δείτε εδώ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Απάντηση του κ.Σπύρου Νικολάου σε αίτημα διεξαγωγής δημόσιας συζήτησης (DΕBATE)


  Θήβα,  22/05/2014

ΠΡΟΣ: Συνδυασμό Δήμου Θηβαίων
“Ώρα Ευθύνης”
Υπόψη Υποψηφίου Δημάρχου
κ. Σταμάτη Χαλβατζή

ΚΟΙΝ: Μ.Μ.Ε.

           
ΘΕΜΑ: Πρόταση για διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης
               

Παράταση προθεσμίας του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης - φακέλων στα πλαίσια του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»  - 2η Πρόσκληση

''ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ'' ...

“Μικρό ερπετοειδές το χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι αλλάζει χρώματα και με τον τρόπο αυτό προσαρμόζεται σε διαφορετικό περιβάλλον κάθε φορά. Τρέφεται με έντομα τα οποία πιάνει με τη μακριά και κολλώδη γλώσσα του.
Πηγή : Βικιπαίδεια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ν.Ε. ΘΗΒΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι οργανώσεις της Κ.Ν.Ε. της Θήβας χαιρετίζουν τους εκατοντάδες νέους και νέες που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θήβας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που ψήφισαν για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές και η πρώτη τους ψήφος ήταν αγωνιστική, ήταν κόκκινη.

Σταυροδοσία, του Κινήματος Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΓΙΩΝ

ΑΛΑΜΠΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ   21 
ΠΕΡΡΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑ/ΝΟΥ   40
ΣΤΕΦΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑ/ΜΠΟΥΣ 107
                             
                             ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΒΑΙΩΝ 

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΘΗΒΩΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ 
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Προσφυγικός Συνοικισμός Θηβών   Τρίτη 20 Μα'ι'ου 2014

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Προσφυγικό Συνοικισμό τής Θήβας ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος , και η Λιτάνευση τής Ιερής Θαυματουργής Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης 
με την συνοδεία μικρού Στρατιωτικού Αγήματος  , παρουσία  πλήθους Πιστών , πολλών Ιερέων , αλλά και Εκπροσώπων τοπικών Φορέων .

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ"

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Τα τελευταία  χρόνια , δίνουμε σαν έθνος ένα πολύ σκληρό αγώνα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε, όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια  που αγωνίζονται για το  «καλό μας»  και το  «καλό της πατρίδας».   Και σαν να μην μας έφταναν όλοι αυτοί, ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια  και μας σβερκώθηκαν  και νέοι ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ  «σωτήρες»,  για να μας «σώσουν» από τους προηγούμενους.

ΠΑΜΕ ΑΝΤΩΝΗ, ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ... ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

Με την κατηγορηματική δήλωσή του "δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας ξαναγυρίσει πίσω,,," ο Αντωνης Σαμαράς ανακοίνωσε χθές, σε περίοδο "εύκρατου" προεκλογικού κλίματος, άρα επιδεικνύοντας και το δικό του ήθος χωρίς Ηθική, το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο "Ελλάδα 20121", αναμηρυκάζοντας τη λέξη "σταθερότητα" ως δομικό στοιχείο του πολιτικού του εκβιαστικού διλήμματος. Και βέβαια παρουσιάζοντας ένα αόριστο και "νεφελώδες" πρόγραμμα ανάπτυξης, με τρόπο βερμπαλιστικό και πασίδηλα ψευδολογικό, μίλησε για "ανάπτυξη" που μέχρι το 2021 θα δημιουργήσει 750 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Για να τις αυξήσει με δηλώσεις του, ο έτερος της πολιτικής αθλιότητας ο Βαγγέλης Βενιζέλος στις 950 χιλιάδες, λαμβάνοντας υπόψη του φυσικά για το "μέγεθος" του πολιτικού του ψευδολογήματος, το εύρος της κομματικής κατάντιας του ΠΑΣΟΚ...

Με εντολή της τρόικα ο νόμος για τον Αιγιαλό

Το νομοσχέδιο που θα καταστρέψει για πάντα την ελληνική ακτογραμμή αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και θα το επαναφέρουν αμέσως μετά τις εκλογές παρά την οργή του κόσμου.
«Ο Νόμος για τον αιγιαλό είναι μνημονιακή δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης και πρέπει να εφαρμοσθεί άμεσα». Αυτό απαντά ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν Siim Kallas, αντικαταστάτη του Όλι Ρεν, σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου στις ευρωεκλογές, Νίκου Χουντή.

Νέες εκδόσεις από τα Βιβλιοπωλεία Ν. & Σ. Μπατσιούλας

Νόμος

της Μαρίας Ζαχαράκη

Διαβάστε τα πρώτα κεφάλαια: pdf issuu
Όταν η Αντριάνα, πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα φιλοσοφίας της Οξφόρδης, αναλαμβάνει με τέσσερις συμφοιτητές της μια εργασία για τη δημιουργία του ανθρώπου, το μόνο που έχει στο νου της είναι ένας καλός βαθμός.
Αυτό που δεν φαντάζεται ποτέ είναι ότι, καλά κρυμμένο στις σελίδες της Βίβλου και στις τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου που μελετά για την εργασία, βρίσκεται το μυστικό των Αρχαγγέλων της Δημιουργίας: το πρώτο μυστικό του Κόσμου, άρρηκτα δεμένο με τη μοίρα της.
Και σίγουρα δεν περιμένει ότι θα ερωτευτεί με την πρώτη ματιά έναν Αρχάγελλο που περπατά ανάμεσα στους ανθρώπους και ότι θα τον διεκδικήσει από τον Θεό, παραβιάζοντας τον πρώτο Νόμο που Εκείνος θέσπισε...

Ευχαριστήριο Αποστόλη Λ. Δαγδελένη

Φίλες και φίλοι ,

Ευχαριστώ θερμά, όλους όσους με τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Ιδιαίτερα  την οικογένεια  μου, τους στενούς συγγενείς και τους καλούς φίλους που έκαναν έναν έντιμο αγώνα.
Σέβομαι επίσης και όλους εσάς, που κάνοντας άλλη επιλογή, δυναμώνετε περισσότερο τη θέλησή μου, για να γίνω ακόμη πιο ενεργητικός και δημιουργικός για το καλό της  Θήβας  και του Δήμου μας γενικότερα.

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Β` ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το  αποτέλεσμα του 49% του α` γύρου των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο μας μετέτρεψε σε ΝΙΚΗ την δική σας επιθυμία να ανανεώσετε το Δημοτικό μας Συμβούλιο σε όλα τα επίπεδα.

 Μας δώσατε τη δύναμη να εκλέξουμε προέδρους στα περισσότερα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας (εκτός του Αγίου Σπυρίδωνα και του Πύργου) και να αναδειχθούμε ΠΡΩΤΟΣ συνδυασμός ακόμη και στην Δημοτική Ενότητα Ορχομενού.

Συγκέντρωση για τις Ευρωεκλογές από την Κ.Ο. Κ.Κ.Ε. Θήβας

Οι Κ.Ο. Θήβας του Κ.Κ.Ε. καλούν το λαό της Θήβας να παρευρεθεί στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 22 Μαΐου, στη κεντρική πλατεία της Θήβας, στις 20:30 μ.μ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Κύριε  Πρόεδρε,                                                   21-05-14

Πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η  Ν.Δ.
θα στηρίξει τις υποψηφιότητες Καμίνη, Σγουρού, & Μπουτάρη.
Είναι γνωστές οι ιδέες και πολιτικές των κ.κ. Καμίνη & Μπουτάρη.
Ο κ. Καμίνης έκανε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστών, και άλλα κακά, «ων ουκ έστιν αριθμός»…….
Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία, και ΟΧΙ το ΙΣΛΑΜ, με Τεμένη!!!.
Εδώ χύθηκαν ποταμοί αίματος για να διώξουμε το Ισλάμ, και ΟΧΙ
να το καπελωθούμε ξανά……..  

Με πολύ μεγάλη επιτυχία το εργαστήρι αστρονομίας στη Βιβλιοθήκη Θήβας

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Το Σάββατο  10 Μαΐου 2014 από τις 6:30 έως τις 10:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας το Εργαστήρι Αστρονομίας, από την Ομάδα Δημιουργικής Εκπαίδευσης.
   25 παιδιά συγκεντρώθηκαν  στη Βιβλιοθήκη, απ΄ όπου και ξεκίνησε το ταξίδι στη μαγεία των άστρων. Επεξηγήθηκαν ουράνια φαινόμενα μέσω πειραματικών διατάξεων, τα παιδιά κατασκεύασαν χειροτεχνίες (ηλιακό ρολόι/επιπεδόσφαιρο), έγινε παρουσίαση των αστερισμών μέσω ψηφιακής απεικόνισης, αφήγηση μυθολογιών  και στο τέλος αστροπαρατήρηση. Μέσα από το τηλεσκόπιο καταφέραμε, αφού μας έκανε τη χάρη ο καιρός, να δούμε τον πλανήτη Άρη και λεπτομέρειες του Φεγγαριού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας συνεπής με τη προεκλογική της στάση δε θα μπει στη λογική του δήθεν μικρότερου κακού στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών.

Οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θήβας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαιρετίζουμε τις χιλιάδες των λαϊκών ανθρώπων της περιοχής που μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Τα αποτελέσματα της Λαϊκής Συσπείρωσης δείχνουν ότι μέσα στους εργαζόμενους και το λαό υπάρχει δυναμική να συνειδητοποιηθούν οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων.

Καμιά στήριξη σε κανέναν από τους δύο μονομάχους από το «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας»

Δελτίο τύπου για τις δημοτικές εκλογές
Το «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΗΒΑΣ» στηριζόμενο στις θέσεις του, στην πολιτική του και στη δυναμική σχέση που απέκτησε με την κοινωνία, έδωσε έναν ωραίο, έντιμο και κυρίως καθαρό αγώνα, με αποκλειστικό σκοπό την προσφορά στην πόλη μας.

ΣΤΑΥΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ – «ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»



ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Δήμος Θηβαίων Ωρα Ευθύνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ»

Debate ζητά ο Σταμάτης Χαλβατζής από τον Σπύρο Νικολάου

Επιστολή προς κο Νικολάου - κλήση για διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης

Προς : Δήμαρχο Κο Σπύρο Νικολάου
Κοιν : ΜΜΕ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πρεμιέρα της νέας παράστασης, «Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ»

Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ
(Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου)


Μετά τη μεγάλη επιτυχία “Γιαννούλης Χαλεπάς – Η κοιμωμένη μου” (4 χρόνια – 8 σεζόν)
η θεατρική ομάδα του «Θεάτρου Τέσσερις Εποχές- Γιάννης Μόρτζος»  παρουσιάζει από την

Πέμπτη 29 Μαΐου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ''
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 5-7 (ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ)
22620 81500-81502
 και φαξ :22620 81501

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 λειτουργεί το ξενοδοχείο μας ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ'' επί της οδού Δημοκρίτου 5-7 στη Θήβα . Σας αποστέλλουμε ένα αρχικό ενημερωτικό σημείωμα που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του ξενοδοχείου μας , την τιμολογιακή πολιτική μας και την δυνατότητα παροχής κλινών που έχουμε .
Το ξενοδοχείο μας περιλαμβάνει (24) είκοσι τέσσερα δωμάτια ( μονόκλινα , δίκλινα καθώς και (2) δύο τζούνιορ σουίτες ) είναι πλήρως ανακαινισμένο και βρίσκεται στο κέντρο της Θήβας με πολύ εύκολη πρόσβαση μέσω του κεντρικού δρόμου (οδός Κάδμου ) .
Οι εταιρικές τιμές που σας προσφέρουμε για τα δωμάτια μας είναι οι εξής :

Σχετικά με τα αποτελέσματα σταυροδοσίας

Πάντα με σεβασμό απέναντι στους αναγνώστες, και στους υποψηφίους που συμμετείχαν στις εκλογές, θεωρούμε σωστό να αναρτήσουμε τα αποτελέσματα σταυροδοσίας  τα οποία θα πρέπει να σταλούν από τα αρμόδια γραφεία των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές του Μαΐου 2014.

Στη Φωκίδα ο Κώστας Μπακογιάννης

Η Φωκίδα ήταν ο πρώτος σταθμός της τελευταίας εβδομάδας πριν από τις εκλογές της 25ης Μαΐου για τον Κώστα Μπακογιάννη. Με τη δύναμη και το κουράγιο που του έδωσε το αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου συνεχίζει δυναμικά τη νικηφόρα πορεία του.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δυναμώνουμε – ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές
Ψηφίζουμε τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης
στο β’ γύρο των τοπικών εκλογών

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι

Η ΚΕ χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ.
Στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σημείωσαν μια σημαντική παρουσία και άνοδο σε όλες τις περιφέρειες σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο