Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Κρίση. Οι αιτίες της κρίσης. Πώς να νικήσουμε την κρίση;


Γράφει ο dr.Nichoas Oldman.
Σε αυτό το άρθρο δεν δίνω καμία συνταγή, προσπαθώ μόνο να καταλάβω την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Έχουν γραφτεί πολλά κείμενα πάνω σ’ αυτό το θέμα, αλλά και πριν σαφήνεια δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και τώρα. Σε καμία από τις δημοσιευμένες μελέτες δεν μπόρεσα να βρω μια σαφή και πλήρη ανάλυση των αιτιών της κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν βάσιμες προτάσεις για το πώς να την ξεπεράσουμε.

Τα μυστήρια της Πεντέλης


Το βουνό της Πεντέλης

Η Πεντέλη είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής με ύψος 1107μ. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν την εμφάνιση περίεργων φώτων και θορύβων. Εκατοντάδες αναφορές, μαρτυρίες, αλλά και πειράματα από ερευνητές του είδους. Σίγουρα πολλοί θα έχετε ακούσει για το πασίγνωστο και αποδεδειγμένο πλέον φαινόμενο του σταματημένου αμαξιού που σε συγκεκριμένη πλευρά του βουνού αντί να πέφτει λόγω της κλίσης ή της πλαγιάς, αυτό ανεβαίνει λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην περιοχή.


Το βουνό της Πεντέλης
Το βουνό της Πεντέλης. Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο.


Από τα αρχαία ακόμα χρόνια έχουν παρατηρηθεί υπερφυσικά φαινόμενα στην εν λόγω περιοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι από εκεί πάρθηκαν τα ιερά μάρμαρα για την κατασκευή του Παρθενώνα, στον οποίο ποτέ δεν έχει κάτσει κάποιο περιστέρι ή άλλο πτηνό, πράγμα ανεξήγητο. Επίσης ενδιαφέρουσα είναι και η ετυμολογία της λέξης Βριλήσσια. Προέρχεται από τη λέξη Βριλ, τον λαό που στα αρχαία χρόνια πίστευαν ότι ζούσε κάτω από τους πρόποδες της Πεντέλης. Αν τώρα λάβουμε υπόψη και τη θεωρία της "κούφιας Γης", μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο ληστής Νταβέλης είχε διαλέξει τη σπηλιά στο συγκεκριμένο βουνό για κρυψώνα του. Η ονομασία της Πεντέλης παλιότερα, ήταν και Βριλίσιον όρος. Υπάρχουν αρκετές εκδοχές για την προέλευση του ονόματος της Πεντέλης. Οι πιο γνωστές, είναι: "Πύλη εν τέλι" "Πέντε Έλη" "Πύλη εν τω τέλι" Η εκδοχή ότι λέξη "Πεντέλη" προέρχεται ετυμολογικά από την φράση "Πύλη εν τέλος " αναφέρεται και στο βιβλίο "Κούφια Γη" του Παντελή Γιαννουλάκη.

Το αντίο του Πρίγκιπα με μια ανακοίνωση κόλαφος!


Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ με ανακοίνωση του ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το γεγονός πως δεν έγινε το deal και ζητά ηρεμία αφήνοντας... αιχμές...
Με μία, σχετικά, μικρή ανακοίνωση στα αγγλικά (αν και το ύφος της είναι λίγο περίεργο) ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ βάζει τέλος στο ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό και ζητά απ όλους ψυχραιμία.

Συνθετικά δέντρα και συνθετικές ειδήσεις (όπως π.χ. λίστες και μικροσωματίδια)


Τα κατοχικά νέα στη χώρα μας δεν έχουν τέλος. Η ποιότητά τους είναι σταθερή, σαν την αξία του χρυσού,  ενώ η ποσότητά τους είναι κυμαινόμενη, ανάλογα με τον γενικό σχεδιασμό της κατοχής και με την κολοκοτρωναίικη αντίσταση που έχει απομείνει στους κατεχόμενους.

Το IMF έχει καταστεί φιλανθρωπικός οργανισμός, και μοναδικός μηχανισμός ελέγχου της φοροδιαφυγής! Εκεί που πριν από ένα εξάμηνο άπαντες περνούσαν γενεές δεκατέσσερις την κα Χριστίνα για την σύγκριση των παιδιών του Νίγηρα και των Ελλήνων πολιτών (δηλ των “φοροφυγάδων”), τώρα όλοι την θεωρούν αξιόπιστο και μοναδικό πληροφοριοδότη των μεγαλο-φοροφυγάδων. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την ουσία της μεγαλο-

ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΗΜΕΡΑ: Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ...


Βλέποντας την ελληνική τηλεόραση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να ξεκινήσει μία καινούργια δουλειά στην Τουρκία.


«Υπήρξαν αρκετά προβλήματα που σταμάτησαν αρκετές φορές τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, μπήκαν εμπόδια κυρίως οικονομικής φύσης μα και το κανάλι θέλει τη δουλειά και εμείς που την κάνουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό γι’ αυτήν. Δεν σου κρύβω πως σκέφτομαι να πάω στη Τουρκία, που υπάρχει μεγάλος εργασιακός οργασμός και αρκετά λεφτά για την τηλεόραση. Έχω απογοητευτεί από το εδώ σκηνικό και σκέφτομαι να αναθερμάνω κάποιες φιλόδοξες κουβέντες που έχω κάνει για εκεί. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Τουρκία, έχω κάνει θετικότατες επαφές και ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά» " αναφέρει στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ο σεναριογράφος.


stoxos

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχει κατηγορία κερδοσκόπων που να μην κάνει Πάσχα στην υγεία των Ελλήνων


Πού πάνε τα δάνεια;

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Ρεζίλι έχει γίνει διεθνώς η Ελλάδα ως η χώρα-κορόιδο που δανείζεταιεκατοντάδες δισεκατομμύρια μετατρεπόμενη οικιοθελώς σε υπόδουλο προτεκτοράτο, προκειμένου να πληρώνει ηλιθίως τους κάθε είδους κερδοσκόπους που θησαυρίζουν

«Ότι δεν πιάνει στόχο φεύγει»


ΣΟΚ! Στη Γερμανία μεταφέρεται η Εγνατία Οδός…

Στη Γερμανία θα μεταφερθεί ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας οδού σε περίπτωση που η χώρα μας δεν πιάσει τους στόχους της σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με πηγές του ΥΠ.ΟΙΚ.

Τα στίγματα της ασχετοσύνης


Ν. Λυγερός

Ενώ υπάρχουν όχι μόνο σοβαρές ενδείξεις, αλλά δεδομένα ουσιαστικά ότι προχωράμε σταθερά και δυναμικά πάνω στο θέμα της ελληνικής ΑΟΖ και ειδικά της θέσπισής της, βρίσκουμε ακόμα άτομα που όχι μόνο δεν ξέρουν τίποτα για τις εξελίξεις, αλλά εκτιμούν επιπλέον ότι δεν έχει γίνει κάτι το σημαντικό και προσπαθούν να περάσουν μηνύματα του παρελθόντος που δεν έχουν καμία προοπτική. Επειδή μερικοί θεωρούν ότι δεν πρέπει να πάρουν τα εύσημα άλλοι, επιχειρούν να δείξουν ότι υπάρχει άλλη

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Η λαθρομετανάστευση είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Η λαθρομετανάστευση έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα εθνικά μας θέματα, αφού με αυτή θα γίνει η νέα άλωση της πατρίδας μας. Θα προσπαθήσουμε εδώ να αναλύσουμε το φαινόμενο αυτό με απλή γλώσσα.
Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση & κατοχή.

Θεοφάνια με χιόνια και βροχές


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου σε όλη την επικράτεια, με το σκηνικό να παραμένει ίδιο και την ημέρα των Θεοφανίων.

Συγκεκριμένα, αναμένονται βροχές, χιονόνερο και χιόνια αρχικά στα ορεινά ημιορεινά και μέχρι το βράδυ της Κυριακής και στις πεδινές περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο:


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Επιδότηση 24.000 ευρώ θα δώσει ο ΟΑΕΔ σε άνεργους για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση!


Επιδότηση 24.000 ευρώ θα χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε 2.200 άνεργουςγια να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση…
Δείτε τις προϋποθέσεις...



Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2013.
Οι ηλικίες που επιχορηγούνται είναι απο 22 έως 64 ετών.
Τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για να ενταχθεί κάποιος στο πρόγραμμα είναι:
* Να είναι άνεργος και να διαθέτει κάρτα ανεργίας
* Να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ
* Να διαθέτει ΑΦΜ
* Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία
* Ηλικία 22 έως 64 ετών
* Σε περίπτωση σύστασης ΟΕ ή ΕΕ να κατέχει το 51%.
Το ποσό των 24.000 ευρώ δίνεται ως εξής:
Με την υποαγωγή στο πρόγραμμα 6.000 ευρώ
Το υπόλοιπο σε τρεις ετήσιες δόσεις των 6.000 ευρώ η κάθε μία.Για να ενταχθεί κάποιος στο πρόγραμμα υποβάλλει αίτηση ηλεκτρονικά στο oaed.gr


tromaktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ»


ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Συνεργασία με  «Το Κοινόν των Βοιωτών για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον»

                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Στις 19 Ιανουαρίου  2013 και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του δήμου Αλιάρτου, θα μιλήσει ο συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής κ. Λαοκράτης Βάσσης με το επίκαιρο και άκρως ενδιαφέρον θέμα: «Τα πολιτιστικά αίτια της μεταπολιτευτικής χρεωκοπίας».
Ο κ. Βάσσης έχει ασχοληθεί με την μεταπολιτευτική περίοδο και θεωρείται ένας από τους εγκυρότερους αναλυτές με ρεαλιστικές και αντικειμενικές προσεγγίσεις.
Την παρουσία σας  την θεωρούμε απαραίτητη και σημαντική.


                                          Με τιμή

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου               Ο Πρόεδρος της Ε. Β. Μ.
Γεώργιος Ντασιώτης                     Νικόλαος Κόλλιας


Για πληροφορίες:

Δήμος Αλιάρτου: τηλ.22683- 50212 ( κ. Μπατσούλη)
Εταιρεία Βοιωτικών Μελετών: τηλ.210-3819319 (κ. Κωνσταντέλλου)
Βιβλιοθήκη Λεονταρίου: τηλ.22620-65463 & 6973495836 (κ. Χατζή)
Κοινόν των Βοιωτών τηλ. 6984316411(κ. Καρβούνη)


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Λαός χωρίς παρελθόν είναι λαός χωρίς μέλλον

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει». 

Χένρυ Κίσσινγκερ 

Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά..Γιατί βαρέθηκε να περιμένει το κράτος !!!


Οι Τούρκοι, που μας έβαλαν στο τραπέζι μια επιταγή 100 εκατ. ευρώ, ζητώντας μόνο να μεταφερθεί η έδρα στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική.
Η συσκευή “Ψυχρής Σύντηξης”για αστείρευτη ενέργεια, έφυγε από την Ξάνθη και ...
πηγαίνει στον Καναδά – Η Εταιρεία “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ” κουράστηκε να περιμένει συμπαράσταση από το Κράτος – Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία – Η ΝΑSA ενδιαφέρεται, η Ελλάδα όχι… Τόπος των χαμένων ευκαιριών δεν είναι μόνον η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Ξάνθη.

Δύο νέες λίστες στα χέρια του ΣΔΟΕ – 4.500 καταθέτες σε Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν


Ατελείωτη είναι η δουλεία που περιμένει το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς αφού φαίνεται πως το κύμα των Ελλήνων που έστελναν καταθέσεις στο εξωτερικό με σκοπό να αποφύγουν να πληρώσουν φόρος, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτούς που τα ονόματα τους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, αφού δύο νέες λίστες με Ελληνες καταθέτες στο εξωτερικό έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Άλλος για τον Δήμο Αθηναίων?



Ολγα Κεφαλογιάννη και Ανδρέας Ψυχάρης στην διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων

Μπορεί οι επόμενες δημοτικές εκλογές να διεξαχθούν το 2014, ωστόσο τα κόμματα, αλλά κυρίως τα πρόσωπα που επιθυμούν να εγκαταλείψουν την βουλευτική ιδιότητα και να ριχθούν στη μάχη τοπικής αυτοδιοίκησης, κάνουν σιγά σιγά γνωστές τις προθέσεις τους. Φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων με δύο νέα πρόσωπα της πολιτικής προερχόμενα από το γαλάζιο στρατόπεδο να κονταροχτυπιούνται για τη θέση του Δημάρχου.


Άδωνις Γεωργιάδης, ο μπουμπούκος που έγινε τσουκνίδα!


του Στρατή Μαζίδη

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στη Β’ εκλογική περιφέρεια των Αθηνών και φανατικός υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά, του Νίκου Δένδια και όλης της παλιοπαρέας.

Αν κάποιος τον γνώριζε τώρα για πρώτη φορά θα θεωρούσε ότι πρόκειται για πρωτοκλασσάτο στέλεχος του παλαιού δικομματισμού. Δυστυχώς όμως για αυτόν πολλοί τον γνωρίζουν από τα παλιά.

"Σουλεϊμάν Παλάς" ;;;


Τουρκική εταιρεία κέρδισε τον διαγωνισμό (50.000 ευρώ τον μήνα) για το...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ...

Και εις άλλα με υγεία....

Λέτε να αλλάξει και όνομα ...σε "Σουλεΐμάν Παλάς" ;;;


Έχω μάτια και βλέπω

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Αφήνουν Φαγητό έξω από τους κάδους


Συσκευάζουν από το περίσσευμά τους γεύματα, αλλά και διάφορες προμήθειες και τα τοποθετούν σε σακούλες έξω από τους κάδους.

Ο φωτογραφικός φακός του prismanews.gr εντόπισε δεκάδες κάδους στο κέντρο του Ηρακλείου με αυτή την εικόνα.

Στις γειτονιές του Ηρακλείου άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι, σκύβουν μέσα στα στοιβαγμένα σκουπίδια αναζητώντας τρόφιμα στα αποφάγια των συνανθρώπων τους. Η ίδια εικόνα έξω από τα πολυκαταστήματα. Εξαθλιωμένοι πολίτες περιμένουν το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ προκειμένου να αποκτήσουν κάποια από τα ληγμένα τρόφιμα που θα πεταχτούν, ενώ δεν παραλείπονται οι εντάσεις μεταξύ τους στην προσπάθεια τους να μοιραστούν σάπια φρούτα και μπαγιάτικο ψωμί.

 Πηγή: prismanews.gr
enikos

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα πλέον δεν αντέχεται η ζωή.


Σαν τα χελιδόνια...

Αυτές τις μέρες χαιρέτησα παλιούς φίλους, που 'χαμε καιρό να βρεθούμε, οι οποίοι διασκορπίζονται στις χώρες της Ευρώπης για μια καλύτερη τύχη.
Ένας παράτησε την αβέβαιη και χαμηλόμισθη δουλειά που 'χε εδώ και φεύγει για Κύπρο, όπου του προσφέρουν πολλά περισσότερα και σε καλό πόστο, αξιοποιώντας το πλούσιο βιογραφικό

Με την έξοδο από το ευρώ ανάπτυξη σε ένα χρόνο!

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΚΑΠΕΡΔΑ
Ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια IrvineΣτέργιος Σκαπέρδας μιλάει στο Capital.gr για τις επιπτώσειςτου PSI και του μνημονίου και παράλληλα αναλύει τις εναλλακτικές επιλογές της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι η συνταγή της λιτότητας οδηγεί την Ε.Ε. στην καταστροφή.
Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Μαριόλη

Τα ανδρείκελα και οι ψυχάρες!!!


Η πώληση της μαρίνας Φλοίσβου στους Τούρκους και η περίπτωση της πρωταθλήτριας Βάσω Βουγιούκα που αρνήθηκε να μεταγραφεί στην Τουρκία !!!

Λαμία: Πέθανε ο Νίκος Λαμπίρης από ανακοπή καρδιάς


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον ξαφνικό χαμό του στενού συνεργάτη του δημάρχου Νίκου Λαμπίρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λαμίας από ανακοπή καρδιάς, μόλις σε ηλικία 39 ετών.

Ο Νίκος ήταν ένας από τους υπαλλήλους του Δήμου, που το όνομά του ήταν στη λίστα με τις διαθεσιμότητες, κάτι το οποίο είχε στοιχίσει πάρα πολύ στον Νίκο Λαμπίρη, όπως λένε οι συνάδελφοί του στο Δήμο.

Συντετριμμένος είναι ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, όπως και όλοι στο Δήμο και φυσικά η οικογένειά του από τον ξαφνικό χαμό του Νίκου.

LamiaReport

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Το πρόβλημα είμαστε εμείς: Ο Λαός


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου
«Έτσι λειτουργούσε το σύστημα, έτσι λειτουργούσαμε και εμείς».
«Κορυφαία» δήλωση Ελληνίδας στα διεθνή ΜΜΕ, σε έρευνα για το «φακελάκι» και το «γρηγορόσημο», στη «διεφθαρμένη Ελλάδα», με το… καλημέρα του νέου χρόνου.
Έγραφα στο βιβλίο μου, «Πατριωτικό Μέτωπο Τώρα, μια ελληνική πρόταση για Έλληνες», από το 1987, επιστρέφοντας από τη Νικαράγουα, όπου βίωσα το βούλιαγμα στο «σοσιαλιστικό ψέμμα», της τελευταίας ένοπλης επανάστασης, του… προλεταριάτου (campesinos y travahadores).
«Ο ελληνικός λαός. Οχυρωμένος μέχρι τουλάχιστον προ μιας δεκαετ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΙΤΕΑ: ΜΠΑΣΚΕΤ-ΣΑΒΒΑΤΟ 5/1/2013

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ,Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/1/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Η παράγραφος 25 της πρότασης ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου



Η παράγραφος 25 της πρότασης ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το χάρτη ενεργειακής πορείας 2050 έχει την εξής διατύπωση στην αρχική πρόταση:

ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



Προς  
Την Ηγεσία  
Του  Αρείου  Πάγου
Αξιότιμοι  Κυρίες & Κύριοι Δικαστές,

Με όλο τον οφειλόμενο Σεβασμό, αναφέρω.
Η χθεσινοβραδυνή πολιτική εκπομπή στο κανάλι ART
ήταν πολύ αποκαλυπτική. (23.00 – 24.30)
Δύο μεγαλοδικηγόροι ( ο ένας βουλευτής), απεκάλυψαν
ότι η ηγεσία του Αρείου Πάγου (Πρόεδρος & Εισαγγελεύς) ψήφισαν υπέρ της αντικατάστασης των δύο ηρωϊκών οικονομικών εισαγγελέων, ώστε να μην
υπάρξει δίωξη κατά των μεγάλων εθνικών προδοτών
της πατρίδος, της ηγεσίας του εθνοπροδοτικού  Σιωνιστικού Σοσιαλιστικού κόμματος.
Μεγάλο κρίμα, στη θέση σας πολύ θα ήθελα να γίνω
ο νέος Πωλυζωϊδης & Τσερτσέτης, για να μείνω στην Ιστορία.  Μας  απογοητεύσατε!!!
Λειτουργώντας έτσι, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάθαρση στη πολιτική ζωή της χώρας!!!
Σήμερα πνιγήκαμε στη συντήρηση,  στην υποταγή
και υποτέλεια, στα κελεύσματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Ν.Τ.Π.)
Ανώτατοι δικαστικοί που ψηφίζουν με κομματικά κριτήρια, γεμίζουν λύπη τον πάσχοντα Ελληνικό Λαό.
Αρθείτε εις το ύψος της πατρίδος!!!
                                  Με  Σεβασμό

                                 Αντώνης  Γρυπαίος
                                 Έλλην Πατριώτης
                                 Διεθνολόγος.-



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Έρχονται χειροπέδες για τρεις πρώην υπουργούς



Υπό την πίεση των συνεχών αποκαλύψεων και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή και του Ευ. Βενιζέλου, η κυβέρνηση επιχειρεί να  ξεκαθαρίσει το τοπίο θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο «χειροπέδες σε πολιτικούς και επιχειρηματίες».

Εκσυγχρονιστική αιθαλομίχλη. Δεν είναι από τα ξύλα που καις!


Δεν μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ, φαντάζομαι ότι το βλέπεις και συ άπορε Έλληνα ψηφοφόρε.

Είναι παντού. Είναι ορατή. Είναι η αιθαλομίχλη του εκσυγχρονισμού που πλανάται πάνω από το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Όχι, μην μου μπερδεύεσαι, δεν είναι από τα ξύλα που καις για να ζεστάνεις τα παιδιά σου. Αυτή είναι άλλου είδους αιθαλομίχλη και πολύ πιο τοξική. Προέρχεται από τα τζάκια των εκσυγχρονιστών που καίνε σιγανά, αχνά στην αρχή για να μην προκαλέσουν και στη συνέχεια φουντώνουν.

Έκλεισε ελβετική τράπεζα που... έκρυβε λογαριασμούς Αμερικανών


Η Wegelin & Co., η παλαιότερη ελβετική ιδιωτική τράπεζα, ανακοίνωσε ότι κλείνει, μετά από δυόμιση αιώνες λειτουργίας, αφού παραδέχθηκε την ενοχή της στις κατηγορίες ότι βοηθούσε εύπορους πλούσιους Αμερικανούς να φοροδιαφύγουν, μέσω μυστικών λογαριασμών.

ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Νέα επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 5/1/2013 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και αυτή την Εκλογική Περιφέρεια.

Η ΧΑ καλεί ΑΝΕΛ για σύσταση διευρυμένης Εξεταστικής Επιτροπής


Επιστολή προς τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ανεξάρτητους βουλευτές για την συγκέντρωση των 30 υπογραφών που απαιτούνται για την πρόταση σύστασης επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης η οποία θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες των Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου για τη «λίστα Λαγκάρντ», απέστειλε η Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή αναφέρεται σε «σκάνδαλο που όζει», στηλιτεύοντας την επιλογή της συγκυβέρνησης να περιοριστεί η διερεύνηση της υπόθεσης στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου και να εξαιρεθεί ο Ε.Βενιζέλος και ο Γ.Παπανδρέου.

Όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, πρόθεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι «να συγκαλύψουν τις ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου», αλλά και «του επίσης υπευθύνου και έχοντος όχι μόνο την πολιτική, αλλά και την ποινική ευθύνη πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπανδρέου».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την πρόταση της ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γ. Κουρής


Ποινή φυλάκισης 4 ετών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 11.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον Ανδρέα Γ. Κουρή για την κατηγορία της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών.

ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟ,ΣΤΟΝ ΧΌΡΣΤ ΡΆΙΧΕΝΜΠΑΧ …


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ
Η ξενοκρατία στην Ελλάδα διαπερνά ολόκληρη την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Το ίδιο και η υποτέλεια της ελληνικής πολιτικής εξουσίας, η οποία, κατά τον θλιβερό κανόνα, πάντοτε έκλινε ευλαβικά το γόνυ υπακούοντας – ή και… προλαβαίνοντας – τις επιθυμίες ή προσταγές των δυναστών ή των «μεγάλων φίλων» και «ευεργετών» της χώρας.

Όταν ο Θεός μίλησε στους Έλληνες!



Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν...

"Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο" τους ξεκαθάρισε. "Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι".

Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.
Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.

To λάθος του Ντεπαρντιέ


Τα τελευταία βράδια ένας θόρυβος διαπερνάει το κρύο στην Κόκκινη Πλατεία. Είναι ο Λένιν που στριφογυρίζει μέσα στη θήκη του. Πού ακούστηκε ένας Γάλλος πλούσιος, κυνηγημένος από τους σοσιαλιστές, να βρίσκει οικονομικό άσυλο στη Ρωσία; Ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ο

Απίστευτη απάντηση φοιτητή στην Χημεία - Πήρε το μοναδικό 10!



Το κείμενο που ακολουθεί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με τους χρήστες αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς:

Ernst &Young: "Ανεργία στο 28%" - ΔΝΤ: "Kοστίζουν τρομερά τα προγράμματα λιτότητας"


ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Εφιαλτική άνοδος της ανεργίας στο 28% προβλέπεται για την Ελλάδα σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας οικονομικών ελεγκτών Ernst&Young. Η μελέτη προβλέπει νέα μείωση του ΑΕΠ της χώρας έως και 4,3%, με την ανάπτυξη να επιστρέφει το 2015.

Τέτοια νούμερα δεν είχαμε ούτε στην Κατοχή!Και που οφείλεται αυτό; Μα φυσικά στην ακολουθούμενη πολιτική ΄όπως παραδέχεται και το ίδιο το ΔΝΤ.

Φαήλος: "Οι αρουραίοι του ΠΑΣΟΚ, πήδηξαν στον φασιστοειδή ΣΥΡΙΖΑ"


Γλώσσα που σπάει κόκκαλα από τον γαλάζιο δικηγόρο

Μ εγλώωσα που τσακίζει για μια ακόμη φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτυης αρθρογραφεί στην Δημοκρατία. Ο γνωστός δικηγόρος σχολιάζει το θέμα της βίλα Αμαλία και της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των μεταναστών και της παραβατικότητας.

Θρίλερ με το αυτοκίνητο των δολοφόνων-ληστών και βιαστών στη Φθιώτιδα


- Το εντόπισαν στη Λαμία και το παρακολουθούσαν για μέρες, αλλά οι κακοποιοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ
- Στα Γιάννενα εντοπίστηκε δεύτερο κλεμμένο αυτοκίνητο των ληστών
- Οι διαρροές έκαναν μεγάλη "ζημιά" στην υπόθεση, είπαν στο LamiaReport αστυνομικές πηγές...
- Από τη Λαμία το "δίδυμο" των αδίστακτων αλλοδαπών, που ίσως να εκτέλεσε και το 45χρονο στο Ν. Μοναστήρι Δομοκού

Η παγκόσμια κυβέρνηση, τα εμπόδια και ο ρόλος του Ελληνισμού


Του Κίμωνα Γεωργακάκη*

Δεν αποτελεί πλέον μυστικό. Όλοι έχουν καταλάβει ότι τα χρέη των κρατών είναι στην ουσία μια «φούσκα». Δεν υπάρχουν. Το ολιγοπώλιο, από την άλλη, έχει καταργήσει την ελεύθερη αγορά και όλοι αναρωτιούνται πώς, εν μέσω καπιταλισμού, εφαρμόζονται ρυθμίσεις σοβιετικού τύπου. Η αποβιομηχανοποίηση προωθείται κανονικά, η όποια αποταμίευση τείνει να απαγορευτεί και η ιδιοκτησία μαζί με τις ιδιοκαλλιέργειες καταπολεμούνται με τα χαράτσια και τα ενεργειακά πιστοποιητικά.

Αγορές Αγροτών & Νέοι Αγρότες στην Οινόη Κοζάνης


Αγορές Αγροτών & Νέοι Αγρότες
Την Παρασκευή, 25 Ιαν 2013, στις 19.00, στο «Κτήμα ΟΙΝΟΗ» στην Οινόη Κοζάνης, η Ένωση Νέων Αγροτών Κοζάνης (Σ. Νίκος-6972903647) οργανώνει συνάντηση-συζήτηση με θέμα «Αγορές Αγροτών & Νέοι Αγρότες».

Ο Μανώλης Φάμελλος στην Αστραδενή


Η Αστραδενή για το καλωσόρισμα του καινούργιου χρόνου, υποδέχεται τον τραγουδοποιό Μανώλη Φάμελλο σε μια βραδιά γεμάτη μελωδική ευαισθησία και ανατρεπτικές διαθέσεις!

O Μανώλης Φάμελλος παρουσιάζει μια μουσική αφήγηση στους σκοτεινούς διαδρόμους του μέλλοντος που κρύβεται συνήθως στις ρωγμές του παρελθόντος την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30. Το πρόγραμμα και τα νέα τραγούδια απευθύνονται σε ευήκοους ακροατές που αγαπούν την μουσική των ψιθύρων κι αναζητούν -τι άλλο;- νέα τραγούδια…
Astradeni ArtCafe 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στον τηλεοπτικό σταθμό ''Νέα Κρήτη'' στις 3/1/2013.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Μια λίστα μα τι λίστα

frisby
Έχει τώρα εδώ και τόσο καιρό δεν κάνουμε τίποτε άλλο ασχολούμαστε με την λίστα Lagarde. Βρήκαμε το παιχνίδι της απασχόλησης. Βρήκαμε το κέντρο που θα τραβάει τια φώτα όπως τις μύγες. Έτσι θα περνούν στο σκοτάδι πράγματα και θάματα.
Ο ένας εκ των υπευθύνων για την οικονομική καταστροφή της χώρας δηλώνει στην επιτροπή αδιάφορα “την έδωσα για φύλαξη στο γραφείο μου και δεν θυμάμαι σε ποιόν” Λες και μιλάει για το σακάκι του ή την ομπρέλα του. Ο έτερος Καπαδόκης που την κρατούσε μαντρωμένη στα συρτάρια του την βγάζει και την δίνει στον Στουρνάρα ύστερα από το μπάχαλο ενός μηνός. Με πλήρη αδιαφορία για τους εμπεριεχομένους σ’ αυτήν την παραπειστική λίστα που κατά πάσα πιθανότητα υποκρύπτει φοροφυγάδες. Και τον φαντάστηκα πως την πετούσε στον υπουργό των οικονομικών όπως πετάει το frisby. Μα καλά είναι δυνατόν να μην είχε ενημερωθεί ο εκ των υπευθύνων για το χάλι μας Mr Giorgos Papandreou για την ύπαρξη αυτής της ξεδιάντροπης λίστας; Και βέβαια ήξερε. Να δούμε πότε θα μάθουμε εμείς.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τα κούτσουρα βλάπτουν σοβαρά την υγεία…

Δεν περνάει μέρα που δεν αναφέρονται τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στις βλαβερές συνέπειες της καύσης ξύλων αντί του πετρελαίου. Είναι δε τέτοια η θέρμη που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, όσο ποτέ δεν είχαν για τις συνέπειες του καπνίσματος ή των ναρκωτικών. Σαν να είναι η καύση των ξύλων μεγαλύτερη μάστιγα από τα ναρκωτικά και πιο βλαβερή για την υγεία από το κάπνισμα…
Έφτασαν στο σημείο προχθές στην κρατική τηλεόραση να παρουσιάζουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς μικροσωματίδια-παράγωγα της καύσης του ξύλου απορροφώνται από το τριχωτό της κεφαλής και μπαίνουν στον εγκέφαλο του ανθρώπου όπου μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές…

75% της παραγωγής των παιδικών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο -Τι κρύβεται όμως από πίσω?


Στα εργοστάσια παιχνιδιών της Κίνας: Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;
Εσείς άραγε γνωρίζατε ότι η Κίνα βρίσκεται πίσω από το 75% της παραγωγής τωνπαιδικών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο; Κι όμως… Είναι αλήθεια!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Συνεχίζονται και σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων...
για εμπλοκή στο πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης...
ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Σκάνδαλο εκατομμυρίων σε έργο φάντασμα στις Ερυθρές


Στον «αέρα» βρίσκεται έργο αξίας 2.142.000 ευρώ στον πρώην Δήμο Ερυθρών (Καλλικράτειος Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας), το οποίο θα έπρεπε σήμερα να έχει ολοκληρωθεί.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο