Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 3/2/13





ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ




ΤΟ ΑΡΘΡΟ 






Η ΑΥΓΗ 





ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 





ΕΘΝΟΣ 





Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 







ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 





ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 






ΤΟ ΠΑΡΟΝ 




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 





REAL NEWS 





ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 





ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 





ΤΟ ΒΗΜΑ 




Η ΒΡΑΔΥΝΗ 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Θηβαίων για το Νοσοκομείο.



Μετά την επίσκεψη στον Υπουργό Υγείας του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ιωάννη Σταθά με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών κα. Φιλιώ Πρωτόπαπα και την ευρεία σύσκεψη στο Νοσοκομείο Θήβας Δημάρχου, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου καθώς και φορέων της πόλης στις 30/1/2013, για τα θέματα –προβλήματα λειτουργίας που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα,  πραγματοποιήθηκε την 1/1/2013 εκ νέου συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με τον Γενικό Γραμματέα κ. Καλλίρη Πελοπίδα ( λόγω απουσίας του Υπουργού).

Δήμος Θηβαίων: Εργασίες βελτίωσης τεχνικής τάφρου Μωρόκαμπου στα Βάγια



Εργασίες βελτίωσης της τεχνικής τάφρου που βρίσκεται στον κάμπο των Βαγίων ξεκίνησαν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013.

Το έργο περιλαμβάνει καθαρισμό της τεχνητής τάφρου, που βρίσκεται στα βόρεια των Βαγίων, περνά από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού και κατευθύνεται προς την περιοχή των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων Θηβών.

Η αναγκαιότητα προέκυψε από το γεγονός ότι η κοίτη της τάφρου επιχώθηκε με φερτά υλικά και η κατάσταση επιδεινώθηκε από τα καλάμια που φυτρώνουν μέσα σ’ αυτήν.

 Ο καθαρισμός, θα αποτρέψει τον κίνδυνο υπερχείλισης και κατάκλισης όλου του κάμπου των Βαγίων.

Οι εργασίες που γίνονται είναι καθαρισμός και εκβάθυνση της τάφρου στο μεγαλύτερο τμήμα της και σε επιλεγμένα σημεία, όπου εντοπίστηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μήνυμα συμπαράστασης Δημάρχου Θηβαίων στους αγρότες.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπυρίδων Νικολάου δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγρότες του Νομού Βοιωτίας και τις οικογένειές τους και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και τον αγώνα τους ενάντια στις νέες επιβαρύνσεις, που πλήττουν τον πρωτογενή τομέα και οδηγούν τους αγρότες στην εγκατάλειψη της γης τους. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή ο αγροτικός κόσμος βάλλεται από καταιγισμό μέτρων και αποφάσεων (αύξηση τιμής πετρελαίου,  αύξηση εισφορών σε ΟΓΑ και ΕΛΓΑ αλλαγή φορολογικού, μειώσεις στις αγροτικές συντάξεις, αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα, μειώσεις στις επιδοτήσεις, περιορισμοί της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής που επιβάλλει η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ κα.) που συρρικνώνουν το εισόδημά του και τον ωθούν στην εγκατάλειψη  της γης του.  

Πιστεύω ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας τη χώρας μας, στην σημερινή εποχή της κρίσης, θα έρθει μόνο με τη στήριξη του Πρωτογενή Τομέα και την ανάπτυξή του.

Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει η πολιτεία να φροντίσει να λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο που θα φέρει την ανάπτυξη στον αγροτικό τομέα, όπως μέτρα για  τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη μείωση των τιμών των αγροτικών εφοδίων, τον έλεγχο των  μεσαζόντων  και να διεκδικήσει καλύτερες επιδοτήσεις για την αγροτική παραγωγή.

Συμπαραστέκομαι  στον αγώνα των Βοιωτών αγροτών και στα δίκαια αιτήματά τους και ελπίζω σε μια αναπτυξιακή αγροτική πολιτική, που θα φέρει κέρδη τόσο στον αγρότη όσο και στην πατρίδα μας, θέμα το οποίο χαρακτηρίζω μείζονος σημασίας και το οποίο θα τεθεί για συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η μεγάλη αλήθεια για την (ύπουλη) Τουρκία!


Tου Σάββα Καλεντερίδη

Στη συζήτηση που έγινε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση για τον νόμο με τον οποίο αποκτούν πλέον τη δυνατότητα οι πολίτες της Τουρκίας να υπερασπίζονται τον εαυτό τους στα τουρκικά δικαστήρια χρησιμοποιώντας τη μητρική τους γλώσσα, η βουλευτής Σμύρνης του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Μπιργκιούλ Αϊμάν Γκιουλέρ (Birgül Ayman Güler), προσπαθώντας να υποστηρίξει τις θέσεις της, είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια.

Αφού κατηγόρησε το...

Αδήριτη ανάγκη να αλλάξει η νοοτροπία του πολιτικού κόσμου απέναντι στη Δικαιοσύνη


του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου

1.            ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ το φαινόμενο πολιτικοί να επιχειρούν, με δημόσιες δηλώσεις τους, να επηρεάσουν τις αποφάσεις δικαστικών λειτουργών για ζητήματα γενικότερου –πολιτικού, οικονομικού κ.λ.π.– ενδιαφέροντος, με πρόσχημα την άσκηση “κριτικής”.

Παλιότερα, είχαμε ακούσει τον  αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Παπανδρέου να προτρέπει τους δικαστές: “Μην αφήνετε μία μειψηφία επίορκων δικαστών να εκτελούν ως κομματικές μαριονέτες τα σχέδια που σχεδιάζονται σε κομματικά υπόγεια” (“Καθημερινή”, 3.7.08).

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ


Ισχυρή έκρηξη έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Άγκυρα σημειώθηκε το μεσημέρι

Η Διεύθυνση Υγείας της Άγκυρας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν δύο νεκροί και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, νεκροί είναι δύο άνδρες της ασφάλειας του κτιρίου.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για τρίτο νεκρό, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τον βομβιστή.

Στην περιοχή – η οποία έχει αποκλειστεί – έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και οχήματα της

Στήνονται τα πρώτα αγροτικά μπλόκα στην ΒΟΙΩΤΙΑ







Παραταγμένα
εξακολουθούν να βρίσκονται σε διάφορα σημεία τα τρακτέρ των αγροτών. Τις επόμενες μέρες σε νέα σύσκεψη αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το κατά πόσον η δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων τους.

ΘΗΒΑ, ΒΑΓΙΑ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ , ΠΛΑΤΑΙΕΣ, ΕΡΥΘΡΕΣ , ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ.


ΘΗΒΑGR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Μια παραγωγή του Ροδίτη Βασίλη Χατζηβασίλη Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας , μίλησε Ελληνικά. Μίλησε με λόγια απλά, το πόσο ωραίο είναι και πόσο μεγάλο να είσαι Έλληνας…
Στην σημερινή εποχή που ζούμε ως Έλληνες, είμαστε το μόνο κράτος που υπέστημεν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις που μας διοίκησαν ,τόσο πολύ ανθέλληνικότητα .

Μας μπέρδεψαν απο αριστερά, κεντρώα και δεξιά .

Σαραγεβοποίηση της Αθήνας.


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Με μέθοδο, κλιμάκωση των κινήσεών του και σταθερή επιθετική πολιτική σε όλα τα μέτωπα, συνεχίζει ο σουλτάνος Ερντογάν, να σαραγεβοποιεί την Αθήνα.

Στην τελευταία του συνάντηση με τον Σαμαρά στο Κατάρ, μίλησε πια ανοιχτά για εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων στην Αθήνα, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ, έθεσε υπό την προστασία της Άγκυρας.

Από την πλευρά τους, οργανωμένες ομάδες των μουσουλμάνων της Αθήνας, εξέφρασαν «την ευγνωμοσύνη τους προς τον κ. Τούρκο πρωθυπουργό». Όπως φέρεται να δήλωσε ο Μαζέν Ρασσάς, αντιπρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας, «η προσφορά του (Ερντογάν) μας έκανε πολύ ευχαριστημένους».

Η επίθεση του "Ταύρου" στο HMS "Royal Oak"


Περί Αλός

Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Συγγραφεύς – Ναυτικός,
Μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.)
 
Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
έκδοση Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού/ΓΕΝ,
τεύχος 563, σελ. 63, ΔΕΚ 2007- ΦΕΒ 2008.
 

O Günther Prien, (με τα κυάλια)
στον πυργίσκο του Υ/Β U-47.
ΦΩΤΟ:French L. MacLean
”Dönitz’s Crews,Germany’s
U-Boat Sailors in World War II”,
 Schiffer Military History 2009.
 
Η επικίνδυνη αποστολή του υποβρυχίου U-47 με κυβερνήτη τον GüntherPrien που έμεινε στην ιστορία ως πράξη απαράμιλλης γενναιότητας και ναυτοσύνης.  Η πρώτη μεγάλη γερμανική νίκη στη θάλασσα, ένα μήνα μετά από την κήρυξη του Β’ΠΠ, που έκοψε τα φτερά της Αγγλίας και έστρεψε την προσοχή του Χίτλερ προς το πλέον χαρισματικό Όπλο. Το υποβρύχιο!
 
Όταν ξεκίνησε ο Β’ ΠΠ τον Σεπτέμβριο του 1939 ενώ ο Χίτλερ είχε στρέψει την προσοχή του στις επιχειρήσεις ξηράς, ο  Ναύαρχος & Διοικητής των γερμανικών υποβρυχίων Karl Dönitz είχε μελετήσει μια σειρά σχεδίων για το πώς θα νικούσε η Γερμανία στην επικείμενη μάχη στον Ατλαντικό όχι απλώς χρησιμοποιώντας τον γερμανικό Στόλο Επιφανείας αλλά με ένα πολύ βασικό για εκείνον Όπλο, το υποβρύχιο. Παρότι οι ιδέες του Dönitz ήταν χειμαρρώδεις τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί ολοένα τις περιόριζαν.

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "ΑΟΖ και Τοποστρατηγική".


Hotel Xenia, Ρέθυμνο. 
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013, ώρα: 20.00


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δωρεάν σχολικά βιβλία τέλος!


Υπεγράφη προχθές η σχετική απόφαση με διάταξη του νέου προϋπολογισμού για το 2013 με την οποία από τη νέα σχολική χρονιά οι γονείς των μαθητών θα χρεώνονται τα βιβλία που μοιράζει δωρεάν ο σχολικός οργανισμός!

Τα βιβλία στο τέλος της χρονιάς θα παραδίδονται πίσω και σε περίπτωση που είναι γραμμένα ή σκισμένα θα πληρώνονται απο τους γονείς.

Από το Σεπτέμβριο λοιπόν ο γονέας θα παραλαμβάνει τα βιβλία υπογράφονταςι υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα επιστρέψει πίσω προσεγμένα!

Αυτο θα ισχύει μόνο για τα βιβλία της Θεωρίας τα οποία θα ένα προστατευμενα με ειδική μεμβράνη! Τα βιβλία των ασκήσεων θα μουτζουρώνονται ελεύθερα!


Freepen.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έρχεται το χριστιανόσημο! Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια


Έρχεται λοιπόν το χριστιανόσημο και ήδη άρχισαν να ακούγονται διάφορες προτάσεις για το νέο αυτό φορολογικό τομέα από τον οποίο το κράτος προσδοκά σημαντικά οφέλη.
stratisΚαταρχήν τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατ’όνομα χριστιανούς. Δηλαδή αυτούς που έχουν βαπτιστεί αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την Εκκλησία. Αρχικά ακούστηκαν σκέψεις περί πλήρους απαλλαγής αλλά τελικώς για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ακόμη και οι βαπτισμένοι να μη δηλώσουν χριστιανοί φαίνεται να προκρίνεται το σενάριο ενός ελάχιστου τέλους κοντά στο 1 τοις χιλίοις επί του δηλωθέντος εισοδήματος.
Από κει και πέρα τα πράγματα ζορίζουν όσο ανερχόμαστε θρησκευτικά επίπεδα. Όσοι δηλαδή πάνε στην εκκλησία Χριστούγεννα και Πάσχα, κατ’ανάγκη (κηδείες και μνημόσυνα) ή κατόπιν πρόσκλησης (γάμοι και βαπτίσεις). Αν και όσον αφορά την πρώτη κατηγορία διατυπώνονται απόψεις να εξαιρεθεί.
Μεγάλη όμως αναμένεται να είναι η επιβάρυνση για όσους εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή και πολύ περισσότερο για τις πιστές που προσκομίζουν ζυμωτά πρόσφορα, νάμα και λάδι. Αυτό θα εκλειφθεί ως επιπλέον τεκμήριο διαβίωσης με πολλαπλασιασμό των αντίστοιχων συντελεστών.
Επίσης αναμένεται αυτοτελής φορολόγηση τόσο σε περίπτωση διαβάσματος φανουρόπιτας καθώς συνηθίζεται μετά από τάμα και ανταπόκριση του αγίου Φανουρίου σε φανέρωση είτε αντικειμένων είτε λύσεων στα προβλήματα των ανθρώπων όσο και σε δωρεά ή αγιογράφηση.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ξεκίνησε και η Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής



Απο την Τρίγλια στον Πολύγυρο οι Νέοι Αγρότες

Μετά την συνάντηση της Νέας Τρίγλιας (27/1/2013) η επόμενη συνάντηση της υπό σύσταση Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής θα γίνει στον Πολύγυρο, την Κυριακή, 17 Φεβ 2013, στις 7μμ.
Στην Νέα Τρίγλια οι 75 περίπου συγκεντρωθέντες, μετά την ενημερωτική συνάντηση, επέλεξαν την πρώτη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝΑ Χαλκιδικής, αποτελούμενη από τους:

Η "Αθηνά" έφερε βροχή παραιτήσεων και ντόμινο καταλήψεων


Σύσσωμη παραίτηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, μετά τις συγχωνεύσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το χορό των καταλήψεων ξεκίνησε η Θεσσαλονίκη

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διορισθείς από την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας για λόγους ευθιξίας.
Ο κ. Μαραβέγιας διαμαρτύρεται ανοιχτά για το κλείσιμο των Τεχνολογικών Τμημάτων, ενώ σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε την απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Καβαλιέρε: Ελλάδα και η Ιταλία να κερδίσουμε την Γερμανία!


ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

« Πρέπει να κερδίσουμε την αναμέτρηση δύναμης με την Γερμανία, δίνοντας στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πραγματικές εξουσίες », δήλωσε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Ρώμη.

«Διαφορετικά, όλες οι χώρες θα αναγκασθούν να βγουν από το ευρώ και να επιστρέψουν στο εθνικό τους νόμισμα, αρχίζοντας από τα κράτη της Μεσογείου», πρόσθεσε ο μεγιστάνας του Τύπου και πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο «ο κύριος μελλοντικός στόχος είναι να μπορέσει να ξεπερασθεί η ευρωπαϊκή πολιτική που βασίζεται αποκλειστικά στην λιτότητα ».

«Όλη η Ευρώπη διέρχεται κρίση, οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει τα πενήντα εκατομμύρια και η πολιτική λιτότητας που επιβλήθηκε από την Γερμανία οδήγησε σε δίνη ύφεσης », υπογράμμισε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός.

«Στην Ελλάδα και στην Ιταλία για παράδειγμα, δεν μπορούν να συνεχίζουν να επιβάλλονται επιτόκια δανεισμού τόσο υψηλότερα από εκείνα της Γερμανίας. Στην περίπτωση της Ελλάδας η διαφορά φτάνει τις δέκα ποσοστιαίες μονάδες » , πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της κεντροδεξιάς συμμαχίας επιβεβαίωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή πρόκειται να παρουσιάσει με θεαματικό τρόπο, το νέο του «συμβόλαιο με τους Ιταλούς» που θα περιέχει τις κύριες του προεκλογικές δεσμεύσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Γαλάζια» ρήξη με Στουρνάρα


Σταθόπουλος Σωτήρης

Ανοιχτή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του υπουργού Οικονομικών. Το μέτωπο των «γαλάζιων» διευρύνεται και οι επιθέσεις που δέχεται πλέον ο Γιάννης Στουρνάρας διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά τους Γ. Μιχελάκη και Α. Σπηλιωτόπουλο που με δημόσιες τοποθετήσεις τους άφησαν αιχμές εναντίον του υπουργού Οικονομικών την σκυτάλη πήραν οι Μ. Βορίδης και Κυρ. Μητσοτάκης. Η «γαλάζια γκρίνια» συνεχίστηκε στο εντευκτήριο της βουλής με την παρουσία δέκα βουλευτών της ΝΔ.

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στην ραδιοφωνική εκπομπή "Αφύλακτη διάβαση" με τον Μίκη Κασάπη



Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
στην ραδιοφωνική εκπομπή "Αφύλακτη διάβαση"
με τον Μίκη Κασάπη
Τρίτο Πρόγραμμα ΡΙΚ
31/01/2013

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι Νέοι Αγρότες Λάρισας στην πρώην ΕΑΣ Λάρισας στις 2-2-2013, 17.30


Για ένα καλύτερο το μέλλον οι Νέοι Αγρότες Λάρισας

Το Σάββατο, 2 Φεβ 2013, στις 17.30, στην αίθουσα της πρώην ΕΑΣ Λάρισας, η Ένωση Νέων Αγροτών Λάρισας προσκαλεί τους Νέους Αγρότες (μέλη της και ενδιαφερόμενους να γίνουν μέλη της) σε καθορισμό στόχων επόμενης τριετίας 2013-2016, και σε επιλογή τρόπων υλοποίησής τους, καθώς και για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2013.
Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Λάρισας κ. Α. Μακρής επισημαίνει ότι στην σημερινή συγκυρία η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών είναι η μόνη θεσμική Αγροτική Συνδικαλιστική Οργάνωση που κατέγραψε το 2011 182 προδημοσιοποιημένες εκδηλώσεις και το 2012 196 ευρέως δημοσιοποιηθείσες δράσεις.
Ήδη για το 2013 έχουν ανακοινωθεί δραστηριότητες πανελλήνιας εμβέλειας στις οποίες η Ένωση Νέων Αγροτών Λάρισας μπορεί να συμμετέχει αλλά και να προσθέσει δικής της επιλογής προτάσεις και τοπικές εκδηλώσεις. Μεταξύ τους ο Γραμματέας της ΕΝΑ Λάρισας κ. Γρηγόρης Τζιότζιος

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο