Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

O Καμμένος βγάζει τα έγγραφα των CDS που «καίνε τον Παπανδρέου», στο facebook!

Ο πόλεμος φουντώνει την ώρα που το σύστημα καταρρέει. Ο Πάνος Καμμένος, με το ακόλουθο κείμενο, ανακοίνωσε ότι αρχίζει από το facebook ανάρτηση εγγράφων που «καίνε» τον πρώην πρωθυπουργό, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του ανεξάρτητου βουλευτή. Διαβάστε τι έγραψε:

Έτσι κατέστρεψαν την Ελληνική βιομηχανία Ζάχαρης αφήνοντας χιλιάδες άνεργους...

Με την αναθεώρηση της ΚΑΠ το 2005 η καλλιέργεια της περιορίζεται ουσιαστικά στην λωρίδα Λονδίνου- Πράγας. Τότε έγινε συμφωνία να μειωθεί η παραγωγή στην Ελλάδα από 320.000 τόνους σε 158.000 τόνους τον χρόνο. Παράλληλα με αντάλλαγμα 87 εκ ευρώ η χώρα μας έκλεισε 2 (Λάρισα και Ξάνθη) από τα 5 εργοστάσια ζάχαρης με σκοπό τα δύο εργοστάσια που έκλεισαν να γίνουν εργοστάσια παραγωγής βιοαιθανόλης.

Ο πιστός του ΓΑΠ Κώστας Θέος με το μισθό των 9.000 ευρώ στη ΔΕΗ!

Στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", διαβάζουμε ότι ο Κώστας Θέος, βρίσκεται


τοποθετημένος στο Νο2 της ιεραρχίας της ΔΕΗ, υπό τον Αρθούρο Ζερβό, ο οποίος αποτελεί την επιλογή της κ. Μπιρμπίλη, ενώ ο Κώστας Θέος φέρεται να αποτελεί την επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθ' υπόδειξη του Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τα τελευταία 5,5 χρόνια, οι δύο φίλοι, Παπακωνσταντίνου και ο 50χρονος πολιτικός μηχανικός, Κώστας Θέος, είχαν παράλληλη πορεία στο ΠΑΣΟΚ.

Κίνηση ματ στο ΠαΣοΚ. Η Ελσα υποψήφιος πρωθυπουργός

Μετά την πρόταση ΓΑΠ στο πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ για διαρχία μεγάλος σπαραγμός έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ. 

   Κανείς δεν συμφωνεί με την πρόταση με κύριο επιχείρημα ότι δεν είναι καθαρή λύση και ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός (το νέο πράσινο ανέκδοτο) και να χρεωθεί την ήττα που έρχεται ενώ σε δεύτερες σκέψεις λένε , μήπως ο υποψήφιος πρωθυπουργός πάρει προβάδισμα στη κούρσα διαδοχής. Το ζήτημα θα παέι στο εθνικό ΣΥμβούλιο για απόφαση. 

   Το περιβάλλον Παπανδρέου θορυβημένο από τις εξελίξεις βρήκε την καταπληκτική ιδέα ματ στην πράσινη σκακιέρα. Θα προτείνουν για υποψήφιο πρωθυπουργός την Ελσα Παπαδημητρίου και πρόεδρο του ΠαΣοΚ τον ΓΑΠ. Ετσι και την ήττα θα χρεώσουν στη Ν.Δ. αφού η Ελσα ήταν παλιά βουλευτής της Ν.Δ. και ο ΓΑΠ θα μείνει αλώβητος. 

Κάποιοι από σας θα νομίζουν ότι αστειευόμαστε και ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Μα την Ελσα την έχουν ξαναπροτείνει για κανονικό πρωθυπουργό αντί του Παπαδήμου, θα διστάσουν τώρα να την βάλουν για υποψήφιο πρωθυπουργό;; 

από kafeneio

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004!


Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την...

ΣΟΚ! Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά! Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα. Ακούστε κι αυτό. Τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!

Ο "καραγκιόζης" Γκλέτσος σέβεται, οι ευπρεπείς άρχοντες ασεβούν!

Σωτήρης Χιωτάκης

Σωτήρης Χιωτάκης



Λοιπόν, εγώ θα δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στον "καραγκιόζη" - όπως τον αναφέρετε αρκετοί στα σχόλιά σας - δήμαρχο της Στυλίδας, ο οποίος βούτηξε στα νερά για τον Αγιασμό, κολυμπώντας για τον σταυρό.


Δεν γνωρίζω πόσο σοβαρό είναι το θέμα της υγείας του Αποστόλη του Γκλέτσου και δεν στέκομαι στο εάν ο άνθρωπος έπεσε στα κρύα νερά ρισκάροντας κάποια πράγματα. Στέκομαι σε αυτή καθαυτή την κίνηση η οποία, πέραν από έναν αδιαμφισβήτητα επικοινωνιακό χαρακτήρα - ο ίδιος, άλλωστε, δηλώνει και "μάστορας" σε αυτά...

Καμένος: “Μπορεί να κάνω κόμμα” (video)

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Γ. Κοντογιώργης – Η πολιτική διαχείριση του θανάτου μας (video)

Τι σημαίνει ότι το ελληνικό χρέος θα υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο;

Διαβάσαμε μία πολύ κατατοπιστική ανάλυση στο bankingnews.gr.
Ολόληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε
εδώ.
Εμείς για λόγους οικονομίας σας παραθέτουμε τα συμπεράσματα και θα καταλάβετε αμέσως την σημασία τους…


Κινδυνεύει η δημόσια περιουσία από κατασχέσεις – Μια νομική ανάλυση για το ζήτημα…

Ο Ψυχάρης κρεμάει στα μανταλάκια τον Παπανδρέου στο Κυριακάτικο Βήμα

Στο Κυριακάτικο Βήμα που κυκλοφορεί από αύριο ο Ψυχάρης με άρθρο που υπογράφει ο ίδιος αναφέρεται στην επίσκεψη του στο Μέγαρο Μαξίμου και αποκαλύπτει.


"Μας κάλεσε ,γράφει, ο Παπανδρέου τους ιδιοκτήτες του mega και πήγα εγώ και ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης αρνήθηκε να έρθει. Αφού μας έβαλε να παρκάρουμε μακριά για να μην μας δουν οι δημοσιογράφοι μπήκαμε από την πίσω πόρτα και αφού μας άφησε να περιμένουμε για αρκετή ώρα στον προθάλαμο, μπήκαμε στο γραφείο. Εκεί μας ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει το......

mega την σκληρή επίθεση που κάνει στην Κυβέρνηση και να αρχίσει να στηρίζει την Κυβέρνηση. Ο Μπόμπολας του απαντούσε εγώ προτιμούσα το ακούειν από το ομιλείν. Μόλις τελείωσε όλα αυτά μας είπε να συναντήσουμε τον Μόσιαλο και να του πούμε όλα τα αιτήματα που είχαμε"

Θα έχει και συνέχεια ο πόλεμος ΓΑΠ-ΔΟΛ . περιμένουμε τα νέα επεισόδια.......

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκαρδιστική φάρσα με καταστροφή αυτοκινήτου!

Είσαι στο δρόμο. Σταματάς έναν περαστικό και του ζητάς να προσέχει για λίγα τα ψώνια σου για να πας τουαλέτα.
Ξαφνικά ένας γερανός εμφανίζεται από το πουθενά, παίρνει το αυτοκίνητό σου και το χάνει χίλια κομμάτια!
Ο περαστικός έχει τρελαθεί και τότε εσύ βγαίνεις από την τουαλέτα και σκας στα γέλια!
Δείτε το βίντεο:

Η οικονομία θα άντεχε μόλις μια εβδομάδα…

Η παγκόσμια οικονομία θα άντεχε μια εκτεταμένη αναστάτωση από μια μεγάλη φυσική καταστροφή ή από μια επίθεση εξτρεμιστών για μόλις μία εβδομάδα, σύμφωνα με μια έκθεση του ινστιτούτου ερευνών Chatham House που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.
Οι φυσικές καταστροφές, όπως από ακραία καιρικά φαινόμενα, μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια και η παγκοσμιοποίηση μεγεθύνει τις συνέπειές τους, σύμφωνα με το βρετανικό think-tank.
Γεγονότα όπως το σύννεφο ηφαιστειακής τέφρας που καθήλωσε τα αεροσκάφη στο έδαφος στην Ευρώπη το 2010, ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία και οι πλημμύρες στην Ταϊλάνδη το 2011 καταδεικνύουν ότι τομείς και επιχειρήσεις-κλειδιά μπορούν να πληγούν σε πολύ σημαντικό βαθμό από προβλήματα στην παραγωγή ή στις μεταφορές που διαρκούν πάνω από μία εβδομάδα, επισημαίνει το Τσάταμ Χάους.

Ο μεγάλος υπεύθυνος της καταστροφής

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος



Τα έθνη πρέπει να ενθυμούνται, για να διδάσκονται, είπε ο Θουκυδίδης. Οι Έλληνες δεν πρέπει να λησμονήσουν πώς ζούσαν έως το 2009, οπότε – κρίμασιν οις οίδε Κύριος – η κυβέρνηση της χώρας περιήλθε στον Γεώργιο Παπανδρέου, τον μεγάλο υπεύθυνο της σημερινής καταστάσεώς τους.

Είναι βέβαιο πως αν, αμέσως μετά τις εκλογές, δανειζόταν από τις αγορές, όσα χρήματα ήσαν αναγκαία για τη χώρα, με το τότε χαμηλό επιτόκιο, η Ελλάδα δεν θα υποχρεωνόταν να απευθυνθεί στην Τρόϊκα και το Δ.Ν.Τ. και η εξέλιξη της οικονομίας της θα ήταν πολύ διαφορετική.

Αποδοκιμάστηκε πάλι ο κ . Παπούλιας

Από factorx

Ο Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, παρακολούθησε την Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.


Για άλλη μια φορά όμως, ο κύριος Παπούλιας δέχτηκε τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της Χαλκίδας.

7 Ιανουαρίου: Χριστούγεννα με το Παλαιό Εορτολόγιο - του άη Γιάννη με το Νέο

Στις 7 του Γενάρη, η Εκκλησία της Ελλάδος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και οι τοπικές Εκκλησίες που υπάγονται σ' αυτό, καθώς και άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες και Πατριαρχεία σε όλο τον πλανήτη, όσες ακολουθούμε το Νέο Εορτολόγιο, γιορτάζουμε τη σύναξη του Τιμίου Προδρόμου, μια τιμητική γιορτή που θεσπίστηκε επειδή ο άγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γεγονός της βάφτισης του Χριστού (έτσι, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα π.χ. είναι η Σύναξη της Θεοτόκου, στις 26 Μαρτίου η Σύναξη του αρχαγγέλου Γαβριήλ, στις 3 Φεβρουαρίου η Σύναξη του αγίου Συμεών του Θεοδόχου - που πρωταγωνιστεί στην Υπαπαντή, 2 Φεβρ - κ.λ.π. "Σύναξη" = συγκέντρωση, ενν. των χριστιανών στους ναούς).

MAMINA RITORNERO...

Μανούλα θα επιστρέψω…
Μια απίστευτη ιστορία, μια απίστευτη τραγωδία…
Κείμενο / Φωτό: Βασίλης Μεντόγιαννης
Ιστορικά αρχεία Oria: Αριστοτέλης Ζερβούδης
Επιμέλεια κειμένου: Ελένη Βλαζάκη
Μεταφράσεις από τα γερμανικά αρχεία: Γιώργος Κουτσουφλάκης / Εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων
Συντήρηση ευρημάτων: Παναγιώτης Μαρκόπουλος / Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας

Ανάρτηση στο Περί Αλός με την έγκριση του
UFR TEAM Underwater Filming & Research
και του συγγραφέως Βασίλη Μεντόγιαννη.

Μια νεκροκεφαλή μας κόβει την ανάσα.
ΦΩΤΟ: Βασίλης Μεντόγιαννης
Στέκομαι μπροστά από ένα περίπτερο και παρατηρώ το εξώφυλλο ενός τεύχους του National Geographic.
«Πλοίο-Φάντασμα των Ναζί ανακαλύφθηκε 60 χρόνια μετά» - έγραφε και η λέξη Ναζί ήταντονισμένη με μεγάλα κόκκινα γράμματα. Το άρθρο αναφερόταν στο ναυάγιο του πλοίου «Steuben».
«Στα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου 5.200 Γερμανοί πολίτες και τραυματισμένοι στρατιώτες στοιβάχτηκαν στο «Steuben» για να σωθούν από την προέλαση των Ρώσων στην ανατολική Πρωσία.

Με Αστατο Καιρο ο Αγιασμος των Υδατων στον Αγιο Βασιλειο Βοιωτιας

H Κακοκαιρια και ο Αστατος Καιρος που Επικρατει στην Βοιωτια δεν Εμποδισε


την Τελετη Αγιασμου των Υδατων που εγινε και φετος στον Αγιο Βασιλειο Βοιωτιας

Αρκετος κοσμος βρεθηκε σημερα το Μεσημερι στο Γραφικο Λιμανακι του Κορινθιακου

και παρακολουθησε το Τελετουργικο που φετος Ανελαβε ο Εφημεριος Πατερας Νικολαος

των Πλαταιων παρα το τσουχτερο κρυο τα Παιδια του Ναυτικου Ομιλου Αγιου Βασιλειου

βουτηξαν στα παγωμενα νερα να πιασουν τον Σταυρο

Βούτηξε για να πιάσει το σταυρό ο Απόστολος Γκλέτσος

Μπορεί να είχε κρύο και προβλήματα με την καρδιά του, όμως ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος τήρησε την υπόσχεσή του.
Βούτηξε ο Απόστολος Γκλέτσος στα παγωμένα νερά ανήμερα των Θεοφανίων για να πιάσει το σταυρό.
Πως άντεξε τόσο κρύο και με πρόβλημα στην καρδιά;.......

Κυπριακή βόμβα για το ελληνικό PSI

Την θυσία της Ελλάδας για να σωθούν οι υπόλοιπες χώρες, ζητά ουσιαστικά ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ), Αθανάσιος Ορφανίδης.


Με άρθρο του στους "Financial Times" o κ. Ορφανίδης ζητά την ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας.

"Η ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα θα συμβάλει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης", αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Ορφανίδης.

TA 24 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΗΡΩΑ ΓΙΑΝΝΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.

Ο θάνατος του Ελληνοκύπριου ευπατρίδη, συμπτωματικά άνοιξε τον δρόμο του Γεωργίου Παπανδρέου στην απόλυτη ηγεμονία του ΥΠΕΞ.
Οι ερμηνείες που υπάρχουν είναι ότι το αεροσκάφος πρέπει να βρέθηκε σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ή πεδίο ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών!
Η κατασκευάστρια εταιρία Honeywell: “Oι εγγραφές στον αυτ. πιλότο έσβησαν κατά λάθος”!!! – Οι δήθεν καταγραφές του μαύρου κουτιού δεν εξηγούνται από κανένα νόμο της φυσικής! – Έστειλαν σε Γερμανικό εργαστήριο το μαύρο κουτί!!

Η ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή θα μπορούσε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του αεροσκάφους αφού στον Ηλεκτρονικό Πόλεμο γίνονται τέτοιες επιχειρήσεις(EW). Αναφέρθηκε επίσης ότι το Σεπτέμβριο του 1999 υπήρχαν τακτικά δρομολόγια AWACS από Σόφια προς Βελιγράδι και ταυτόχρονα εκτελούνταν τουρκικά αεροναυτικά γυμνάσια στον Εύξεινο Πόντο. Αυτές οι πιθανότητες δεν εξετάστηκαν γιατί το δικαστήριο δεν επέτρεψε την εξέτασή τους!!

Ο Περιφερειάρχης στη Χαλκίδα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα Θεοφάνια

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια έγινε ο Αγιασμός των υδάτων στην Χαλκίδα.


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά το πέρας της Τελετής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χρόνια Πολλά σε όλους τους ΣτερεοΕλλαδίτες, από τη Χαλκίδα και την Εύβοια. Με αφετηρία τη νέα χρονιά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και εντείνουμε τις προσπάθειες μας.

Το αντίδοτο στην κρίση είναι...

«Όταν χάνουμε κάτι, πρέπει να βρίσκουμε άλλες αξίες, κάτι στο οποίο να μπορούμε να βασιστούμε, κάτι που να παραμένει»

O «Βασιλιάς των Γιόγκι του Θιβέτ», o Λάμα Όλε Νύνταλ ήρθε στην Ελλάδα και μας μίλησε για την κρίση και το πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Δείτε τι προτείνει…

Η διαχρονική ρεμούλα των εργολάβων...

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός


Αλυσιδωτές αντιδράσεις, σε πολιτικό, επιχειρηματικό και δικαστικό επίπεδο, έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της zougla.gr και του zougla radio για την «μπίζνα» δισεκατομμυρίων ευρώ υπέρ των μεγαλοεργολάβων, που συντελείται στο όνομα της ανάπτυξης και των δημοσίων έργων.

Ακόμα και οι πιο… μετριοπαθείς «φωνές» του Υπουργείου Υποδομών, καθώς και ανώτατα κρατικά στελέχη συντάσσονται, πλέον, με το ρεπορτάζ-αποκάλυψη και παραδέχονται ότι από το δημόσιο κορβανά έχουν εκταμιευθεί δυσθεώρητα ποσά για υπερτιμολογημένα έργα αμφιβόλου ποιότητας.

Σήμερα τα φώτα και ο φωτισμός

Έλεος! Ετοιμάζουν «κούρεμα» 75%!

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες, όσον αφορά το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Ολοένα και αυξάνονται οι διαρροές που θέλουν να πηγαίνουμε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο «κούρεμα», σχεδόν στα όρια εκείνου που πρότεινε αρχικά η Γερμανία και ουσιαστικά σήμαινε χρεοκοπία με άλλα λόγια…

Επίσης φημολογείται έντονα ότι για το....
ενδεχόμενο “κουρέματος” στο 75% αντί του 50% είναι ενήμερα τα μέλη της κυβέρνησης συνεργασίας.

H Aίτνα "ξύπνησε" τη νύχτα...

Ψηλή στήλη καπνού υψώνεται επάνω από την Αίτνα στη Σικελία, καθώς το ηφαίστειο δίνει από χθες ενδείξεις ενεργοποίησης, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Γεωφυσικής της Κατάνιας.


Εκροή λάβας διαπιστώθηκε επίσης στην κορυφή του ηφαιστείου, στο επίπεδο του νοτιο-ανατολικού κρατήρα, με κατεύθυνση της περιοχή της Βάλε ντελ Μπόβε.

Μονάδα διαχείρισης κρίσης συγκροτήθηκε στο αεροδρόμιο της Κατάνια για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της κατάστασης και να αποφασίσει ενδεχόμενα μέτρα. Προς το παρόν οι πτήσεις διεξάγονται κανονικά.

Το μόνο που θα φέρουν οι εκβιασμοί είναι … ελικόπτερα, κ. Παπαδήμο

Ο κ. Παπαδήμος με τους ... κοινωνικούς εταίρους
Οι μάσκες έπεσαν για τον τεχνοκράτη, σωτήρα, γνώστη της οικονομίας, άνθρωπο που θα φέρει ευημερία στην Ελλάδα. Για τον κ. Λουκά Παπαδήμο αναφερόμαστε ο οποίος ούτε 40 ημέρες δε χρειάστηκε για να αποδείξει ποιους εξυπηρετεί και ποιο είναι το σχέδιο όσων των επέβαλαν στη θέση του πρωθυπουργού.
Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, δεν μπορούμε να συζητούμε με αμετακίνητα κεκτημένα, είπε ο κ. Παπαδήμος κι έδωσε το πράσινο φως για τον ύστατο εκβιασμό. Ή πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία το Μάρτιο ή πρέπει να μειωθούν δραματικά οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, είπε.

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες…

Ολόκληρο το κρατικοδίαιτο καθεστώς και κυρίως, καθεστωτικά ΜΜΕ και εντολοδόχα πολιτικά όργανα, μας τρομοκρατούν με καταστροφολογίες, με δραχμές, με πείνα κ.λ.π. προκειμένου να μας παραπλανήσουν, να μας μετατρέψουν σε μάζα – αγέλη, εύκολα χειραγωγούμενη από τα ΜΜΕ τους και κυρίως να μας αποσπάσουν την προσοχή από το πιο ουσιώδες ζήτημα. Ότι δηλαδή εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας, αυτοί ακριβώς που μας κατέστρεψαν. Βιάζονται όλοι να ξαποστείλουν τον Παπανδρέου για να ξορκίσουν το κακό, αλλά είναι όλοι συνυπεύθυνοι, όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όλα τα κόμματα, ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

To 2015 το F-35 στο Αιγαίο! - Θα ξυπνήσει κανείς στην Ελλάδα;

Η πρώτη παραγγελία F-35 από την Τουρκία είναι γεγονός! Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι τα πρώτα τουρκικά F-35 θα παραδοθούν μόλις σε τρία χρόνια από σήμερα και αυτό είναι μια καλή απάντηση σε όσους άμυαλους πολιτικούς και στρατιωτικούς ταγούς έλεγαν ότι πριν από το 2020 δεν θα έχει νέα μαχητικά F-35 η Τουρκία για να δικαιολογήσουν την εγκληματική ανεπάρκεια των Ελλήνων πολιτικών που εδώ και τέσσερα χρόνια καθυστερούν την απόφαση για το ελληνικό Νέο Μαχητικό Αεροσκάφος.

Ευχαριστήρια επιστολή από τον αστυνομικό διευθυντή φυλακών Κομοτηνής προς τον Γέροντα Εφραίμ


….. ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με.

Από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιον. Λόγια αληθινά, λόγια από το ίδιο το, στόμα του Χριστού μας. Του υιού του Θεού.

Πόσοι από εμάς τα διαβάζουμε, ίσως εκατομμύρια. Πόσοι τα μελετάμε ίσως χιλιάδες, πόσοι τα πράττουμε ελαχιστότατοι.

Σε ποιους απευθύνεται; Σε εμάς βέβαια τους κοσμικούς, αλλά σίγουρα ακόμη περισσότερο στους κληρικούς, στους αρχιερείς, στις κεφαλές της Ορθόδοξης εκκλησίας.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Nαι σε όλα" σε τρόϊκα & δανειστές από Λ.Παπαδήμο!

"Κόκκινες γραμμές" η Λ.Παπαδήμος δεν έχει στην διαπραγμάτευση με την τρόϊκα και αυτό το κατέστησε σαφές σήμερα στο υπουργικό. Πρκατικά ότι του ζητηθεί θα το δώσει με δικαιολογία την "σωτηρία της πατρίδας".


Το ομολόγησε , το είοπε ξεκάθαρα και από εδώ και στο εξής όλα τα κόμματα και όλοι οι βουλευτές που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση ας αναλάβουν τις ευθύνες του. Δηλαδή ότι ζητήσει η τρόϊκα θα γίνει και ότι ζητήσουν οι δναειστές για να προχωτήσει το PSI, ακόμα και το αγγλικό δίκαιο, θα προχωρήσει.

Άρχισαν πάλι με το ίδιο παραμύθι... "Τρενάρει" τις επόμενες δόσεις η Κομισιόν.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Πάλι ξεκίνησε το ίδιο παραμύθι από τους αρμόδιους, τους αναρμόδιους και τα "παπαγαλάκια τους". Πάλι θέλουν να σπείρουν τη φοβία και την ανασφάλεια στους πολίτες, με την απειλή ότι δεν θα μας δώσουν την επόμενη δόση, για να προχωρήσουν και σε άλλα αιμοσταγή μέτρα στην πλάτη τους.  Στο "χορό" φυσικά μπαίνουν και τα "παπαγαλάκια " τους, με την αναπαραγωγή της ίδιας καραμέλας.

Κατάλαβες ;;;;

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ-ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ), και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες
οι τράπεζες;

Συμφωνία της ΝΔ με τον Βορίδη για τα φορτηγά

Από factorx
Χωρίς πολιτικά προσκόμματα θα προχωρήσει τελικά η απελευθέρωση του επαγγέλματος των εμπορευματικών μεταφορέων, μετά τη χθεσινή παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας και τη συμφωνία με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, θέμα το οποίο θα τεθεί σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σε συνάντηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη, με τον τομεάρχη Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη συμφωνήθηκε η αύξηση του κόστους της εισφοράς για την απόκτηση άδειας φορτηγού Δ.Χ., αλλά και η επέκταση ισχύος των αδειών.

Κάντε θυσίες κορόιδα…

ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ! Χαζός είναι να συνταξιδέψει με το λαουτζίκο; Σάμπως αυτός πληρώνει;


Εδώ και δύο χρόνια, οι… εραστές του μνημονίου ζητούν από τον «σπάταλο» ελληνικό λαό θυσίες, θυσίες και πάλι θυσίες.

Με άλλοθι ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», ζητάνε από τον κοσμάκη να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι του, να κόψει έξοδα από παντού, να μη βγαίνει έξω, να μην ψωνίζει, να μην τρώει πολύ, να μην ανάβει το καλοριφέρ, να μη μετακινείται με αυτοκίνητο λόγω της τιμής της βενζίνης, να μη διασκεδάζει, να πληρώνει τα χαράτσια κ.τ.λ. Από τον εαυτό τους όμως;

Μπήκε το έτος με νέα σενάρια και απειλές για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Αρχίζουν σιγά σιγά να διαρρέουν το σενάριο για την Ελλάδα ως πληροφορία διεθνών ΜΜΕ.


Δεν χρειάζεται να ξαναγράψουμε για το PSI κτλ. Αυτό που πάνε να κάνουν είναι μια εσωτερική «υποτίμηση» της Ελλάδας ή κατ’ άλλους μια εσωτερική χρεοκοπία της χώρας.

Τι σημαίνει αυτό; Θα πληρώνουμε κανονικά το εξωτερικό μας χρέος, αλλά για το εσωτερικό της χώρας ……

ΕΧΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;

Μια "ενοχλητική" φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορα...στέκια, ΑΚΟΜΑ και δημοσιογραφικά: Ακούγεται ότι ο νυν Πρωθυπουργός (ο "σωτήρας" μας, ντε!) Λουκάς Παπαδήμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ...ΦΑΝΤΑΡΟΣ!


Η αλήθεια είναι πως ακόμα και να ισχύει αυτή η φήμη, δεν μας προξενεί έκπληξη, αφού πάρα πολλοί πολιτικοί ταγοί έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό λίγο ή καθόλου!

Όσον αφορά τον Παπαδήμο, δεν υπάρχουν πουθενά στοιχεία στο επίσημο βιογραφικό του σχετικά με την θητεία του, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Για ΟΣΚΑΡ ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Μιλτιάδης Παπαιωαννου αποχαιρετούν το 2011 με ένα απίθανο νομοσχέδιο.
Στις 30-12-2011 κατέθεσαν τροπολογία με βάση την οποία σταματάνε όλες οι ποινικές διώξεις για κάθε αδίκημα που έχει πραγματοποιηθεί αλλά καιπου θα πραγματοποιηθεί έως την δημοσίευση του νέου αυτού νόμου. Δηλαδή, αν σήμερα και για τις επόμενες ημέρες έως την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου στο ΦΕΚ βρίσετε κάποιον, τον χτυπήσετε, ξεγελάσετε τους δανειστές σας, κατασκευάσετε αυθαίρετο και γενικά πράξετε οτιδήποτε που ο νόμος τιμωρεί με λιγότερο από ένα έτος φυλάκιση, μόλις ψηφιστεί η άθλια ντροπολογία των Βενιζέλου και Παπαιωάννου (δηλαδή σε λίγες ημέρες) θα κερδίσει ασυλία και δεν θα υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον σας!!!

Θα περνούσατε ποτέ από αυτή την γέφυρα???

Προς εκκαθάριση η εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή»

Σε εκκαθάριση της εφημερίδας «Ο κόσμος του επενδυτή» θα προχωρήσει ο Κ. Γιαννίκος, όπως ενημέρωσε την ΕΣΗΕΑ.


Οι δημοσιογράφοι της οικονομικής εφημερίδας και των περιοδικών εκδόσεων της εταιρίας Bestend ΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν 48ωρες κυλιόμενες απεργίες από την Τρίτη, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων.

Οι δημοσιογράφοι προχωρούν σε δύο σαρανταοχτάωρες απεργίες, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, διεκδικώντας:

Τελικά τον βρήκαμε!!

—Ποιος έφερε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια;;;;

UDemand




Πόσο αξίζει η Αφροδίτη της Μήλου, κύριοι διαπραγματευτές του... (συγγνώμη του PSI, ήθελα να πω)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Πέρασε στα ψιλά, αν και ήταν η σημαντικότερη ίσως είδηση των ημερών – και πάντως σημαντικότερη από την καταστροφολογία και την κινδυνολογία περί εξόδου από το ευρώ και οπωσδήποτε σοβαρότερη από τα νυχτέρια στα Πολιτικά Συμβούλια του ΠΑΣΟΚ.

Όπως πληροφορηθήκαμε επισήμως, το Μουσείο του Λούβρου εδραίωσε τη θέση του ως το υπ’ αριθμόν 1 μουσείο του κόσμου, σημειώνοντας κατά το 2011 ρεκόρ επισκεψιμότητας, με 8,8 εκ επισκέπτες.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι εδώ και τρία χρόνια, ο αριθμός των επισκεπτών στο Λούβρο έχει σταθεροποιηθεί στους 8,5 εκ επισκέπτες ετησίως.

Jeffrey Sachs: «Η Ελλάδα πληρώνει την λάθος πολιτική της Μέρκελ»

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Jeffrey Sachs
 συνομιλώντας με τον Θάνο Δημάδη

Αποκλειστική συνέντευξη

"Οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες πιστωτές για το ελληνικό PSI πρέπει να προχωρήσουν και να καταλήξουν σε μία συμφωνία υπέρ της Ελλάδας. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα. Δεν είναι εναλλακτική ούτε μία "τυφλή" χρεοκοπία της Ελλάδας ούτε η έξοδός της από την ευρωζώνη. Αυτές είναι εναλλακτικές εξαιρετικά επικίνδυνες για την Ελλάδα". Αυτό λέει ο διεθνούς φήμης αμερικανός οικονομολόγος Jeffrey Sachs σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον ανταποκριτή από την Ουάσινγκτον, Θάνο Δημάδη αναφορικά με τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη για το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΥΡΑ 7 ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50 ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/01/12 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ 'ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ'ΘΗΒΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΥΡΑ 7 ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50 ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΘΥΡΑ 7 ΘΗΒΑΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΕΦΑΓΑΝ,ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ.

Ένα σχόλιο για τον Αρχιεπίσκο​πο από έναν υποστηρικτ​ή του!

Μακαριότατε, υγιαίνετε.

Σήμερα, σαν ένας απλός πιστός θάθελα να μιλήσω στον ηγέτη της ελλαδικής εκκλησίας. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν από αυτούς που χάρηκα όταν έστω και καθυστερημένα η σύνοδος σας όρισε ως ηγέτη μας. Δεν με εξέφραζε το παπικό προφίλ του μακαριστού Χριστόδουλου με τις κάμερες και τα συναφή. Όμως και αυτή η απουσία σας; Δεν χρειαζόμαστε μια ζεστή κουβέντα; Δεν λέω να γίνεται συγκρουσιακός σαν το Μ. Αθανάσιο, αλλά τόση υποταγή; Αν κρίνατε τον Αρχιεπίσκοπο σαν απλός πολίτης - πιστός δεν θα θέλατε να πάρει το μέρος των δοκιμαζομένων πιστών;

Πανίσχυροι λαθρέμποροι και εκδότες – ευεργέτες

Η χώρα είναι χωρισμένη σε βαρονίες και οι βαρόνοι κυβερνούν με απολυταρχικό τρόπο, όπως ακριβώς συνέβαινε και στην Ευρώπη του μεσαίωνα. Οι λαθρέμποροι καυσίμων αντί να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής δειπνούν στα υπερσύχρονα σκάφη τους με την αφρόκρεμα του πολιτικού συστήματος. Οι χρεοκοπημένοι εκδότες απαιτούν από τους υπηκόους τους να τους χρηματοδοτούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Η παρακμή έχει αφήσει παντού την σκόνη της και την έντονη μυρωδιά της σαπίλας...

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το ισλαμικό τέμενος

Προσφυγή κατετέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής. Σύμφωνα με τη σχετική προσφυγή, με την απόφαση ίδρυσης του τεμένους παραβιάζονται μια σειρά συνταγματικών διατάξεων.
Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής κατέθεσαν…

Άρθρο - φωτιά - καταγγελία: "Στο Π.Σ. δεν ευδοκιμούν πολύ εύκολα οι έντιμοι αξιωματικοί."

Γράφει ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης*

.Το Πυροσβεστικό Σώμα, που ιδρύθηκε το έτος 1930, είναι Σώμα Ασφαλείας, όπως η ΕΛ.ΑΣ και το Λ.Σ., και ως κύρια αποστολή του έχει ''την ασφάλεια και προστασία της ζωής και περιουσίας των πολιτών και του Κράτους, του φυσικού περιβάλλοντος και ιδίως του δασικού πλούτου της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και άλλων καταστροφών''.

Για την τεράστια, πλούσια και...

Σοβαρή σύγκρουση Σαλαγιάννη Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου συνεχίζεται και όπια πληροφορία μαθαίνουμε θα σας ενημερώνουμε.
Σοβαρή σύγκρουση είχε ο Παπανδρέου με τον Σαλαγιάννη.Διαβάστε τον διάλογο για να φρίξετε

Σαλαγ. Πρόεδρε την προηγούμενη διετία δεν λειτούργησες σαν εκλεγμένος πρόεδρος αλλά σαν απόλυτος κυρίαρχος,
Παπαν. Αρα είχε δίκιο ο αδελφός μου ο Νίκος με το άρθρο που έγραψε
Σαλαγ.Η επιστολή πρόεδρε του Νίκου σου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα  έδειξε ότι λειτουργείται ως δυναστεία και εσύ ως πρίγκηπας
Παπαν. Η οικόγενειά μου  έχει Δημοκρατική παράδοση και έχει διάφορες γνώμες.

Τώρα που άνοιξαν τα στόματα έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά επεισόδια

Σε επτά (7) μέρες, πρόλαβαν και εκταμίευσαν τα 380.000.000€ υπέρ των κροκοδείλων της Τράπεζας Πειραιώς της ομάδας Sallas!!!…

 
=== ….Χρόνος αναμονής (εργάσιμων ημερών) για υποβολή ενστάσεων δεν υπάρχει??? Έεεεε ρε μάααασες!!!
 === Στην ανάρτηση Για τον κάλπικο «ιδεολογικό» καυγά μετά …παμψηφίας μάθατε, θέλατε και μη!!!! Για το πόσα πλήρωσε το κράτος σε Πειραιώς και Εθνική και βλέπουμε, έναντι PSI, πόσα ακούσατε???  είδαμε με πόση πουστιά οι συγκυβερνήτες Παπανδρέου – Σαμαράς και Καρατζαφέρης, έστησαν εικονικό «ιδεολογικό» καβγά, για να σηκώσουν σκόνη, ώστε να μη φανούν μέσα στις άφραγκες για τον λαό γιορτές, τα εκατοντάδες εκατομμύρια € που χαρίζουν στις αχόρταγες ιδιωτικές τράπεζες.23-12-2011, πρόλαβαν και έστησαν έκτακτη γενική συνέλευση οι «άφραγκοι» λεφτάδες και πετρελαιάδες για να εγκρίνουν το προαποφασισμένο, για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σε βάρος του ….κρατικού προϋπολογισμού!!! ΝΑΙ, το κράτος ήταν ο μοναδικός …χορηγός, έναντι προνομιούχων μετοχών χωρίς προνόμια, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στη διοίκηση, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στις αποφάσεις!!!
=== Αντέξαμε 4 μήνες καθυστέρηση λήψης της 6ης δόσης του ληστρικού τροϊκάνικου δανείου, και είχαμε και 380.000.000 € έτοιμα για να ταΐσουμε τους κροκόδειλους της Τράπεζας Πειραιώς
!!!!!! ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΕΡ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 750.000.000 €, ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ!!!
=== ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ: Ενώ μεσολαβεί το τριήμερο της αργίας των Χριστουγέννων, ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΙΣ  30-12-2011, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!! ΤΥΠΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?????
=== Θέλετε να δείτε και τον ….διαβολικό αριθμό των ….προνομιούχων μετοχών χωρίς προνόμια που θα πάρει το Ελληνικό Δημόσιο???? 1.266.666.666 τεμάχια, δηλαδή 0,30€ τη μετοχή, μιας μετοχής που βολοδέρνει τον τελευταίο μήνα, από 0,16
€ έως 0,30€!!! Οπότε??? Οπότε ο ΜΠΕΝιζέλος είναι κουβαρντάς απ’ όλες τις μεριές για τους μετόχους της Τράπεζας Πειραιώς.
Πλάκα θα έχει, να ξαναδώσει προσφορά για ΑΤΕ και Ταχ. Ταμιευτήριο…. Και λέω «πλάκα», διότι σας έχω ξαναπεί, ότι η Πειρειώς δεν πάει καλά και δύσκολα θα τη σκαπουλάρει, έστω και με τις ενέσεις αυτών που μας κλέβουν…ΚΑΙ να έχει και απαίτηση να αγοράσει άλλες τράπεζες???…

Τravel-Νικητιάδης…

Ρεπορτάζ: Θάνος Κολοβός



Ας συμφωνήσουμε σε κάτι… Τα ταξίδια των πολιτικών σε διάφορες χώρες μπορεί να πραγματοποιούνται με χρήματα που εκταμιεύονται από τον κρατικό κορβανά αλλά «γίνονται» για εθνικούς σκοπούς και προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Ας επισημάνουμε, όμως και κάτι άλλο: Το ηθικό μέρος του ζητήματος. Κατά πόσο είναι αποδεκτό –εν έτη 2011 και 2012- οι υπουργοί και οι υφυπουργοί να δέχονται να εισπράττουν για τα «πληρωμένα» ταξίδια και την ημερήσια αποζημίωση, που μπορεί να δικαιούνται βάση νόμου, ωστόσο λαμβάνουν σε περίοδο οικονομικής ύφεσης.

Γιατί δεν δίνει απάντηση ο Δημ. Αβραμόπουλος;;...

...στην πολύ βαριά καταγγελία του Π. Καμμένου
 
Από την Ζένια Πολυδώρου
...
Συνήθως ο Δημ. Αβραμόπουλος θέματα τέτοιου είδους, που άπτονται του δημοσίου χρήματος, δεν τα αφήνει ούτε καν να προλάβουν να πέσουν κάτω. Την καταγγελία αυτή του Π. Καμμένου την έχει αφήσει όμως αναπάντητη από χθες. Γιατί; Και τι σημαίνει ότι...

Πτώχευσαν τη χώρα και κουβεντιάζουν για την επόμενη μέρα τους

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κλείνουν σε λίγες μέρες δύο μήνες από το «πείραμα» της συγκυβέρνησης – σαν να μην μας έφθαναν όλα τα άλλα πειράματα – και η χώρα εξακολουθεί να ασχολείται με την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Η σημερινή ημέρα πιθανόν να είναι μια ακόμη «μεγάλη ημέρα» - για το ΠΑΣΟΚ, όχι για τη χώρα, αυτή έχει μπει στον αυτόματο πιλότο της χρεοκοπίας.

Θα είναι εκεί όλοι τους – ο καθένας με τις επιδιώξεις του, που καμιά σχέση δεν έχουν με τη χώρα, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους της, δηλαδή σε διαδικασία πτώχευσης.

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, ο τότε υπουργός των Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο Ρόιτερ’ς διαβεβαίωνε:

«Η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε συζητήσεις για αναδιάρθρωση του χρέους της».

Σήμερα η ώρα της αλήθειας για το ΠαΣοΚ

Ολοι έκαναν τις δηλώσεις τους. Οι δελφίνοι έκαναν τις διαρροές τους και τώρα έφτασε η ώρα της πράξης για το ΠΑΣΟΚ . Χθες ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνάντηση με τους πολύ στενούς του συνεργάτες διεμήνυσε  πως στο πολιτικό συμβούλιο θα ξεκαθαρίσει το χρονοδιάγραμμα, τον δικό του ρόλο και το πολιτικό πλαίσιο των εξελίξεων στο Κίνημα... Απέναντι στον προεδρικό χρησμό στελέχη από όλες τις εσωκομματικές τάσεις έβγαλαν τη δική του γραμμή:

·         Οι πιο σκληροί λένε πως δε θα είναι ξανά υποψήφιοι αν επιχειρήσει να μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου.,αλλοι ζητούν από.......

Αϊόβα: Βραχεία νίκη Romney - Το προφίλ των υποψηφίων

Με μόλις οκτώ ψήφους διαφορά νίκησε ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Mitt Romney

Του ανταποκριτη του ΣΚΑΪ από την Ουάσινκγτον, Θάνου Δημάδη
Το 2012, μία εκλογική χρονιά- ορόσημο για την Αμερική, ξεκίνησε με τη διενέργεια των πρώτων προκριματικών εκλογών στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτεία Aϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 120.000 εγγεγραμμένοι Ρεπουμπλικάνοι στην συγκεκριμένη πολιτεία προσήλθαν στις κάλπες για να επιλέξουν το πρόσωπο εκείνο μεταξύ των συνολικά εννέα υποψηφίων, που θεωρούν ως το πιο ικανό για να ηγηθεί του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές τον προσεχή Νοέμβρη ενάντια στους Δημοκρατικούς και τον Μπάρακ Ομπάμα.

- Αφιερωμένο εξαιρετικά​.


Γιάννης Δόνδωρος...

Κι αν τα ονόματα προκαλέσουν “σεισμό”;

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ


Η ηγεσία του Αρείου Πάγου σήκωσε το γάντι που πέταξαν οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, και πλέον… τρέχει η αντίστροφη μέτρηση για ραγδαίες εξελίξεις, εν αναμονή της χαρτογράφησης, με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, των πιέσεων που τους ασκήθηκαν, καθώς και των εμποδίων που συνάντησαν στο έργο τους.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό ακόμη και την Πέμπτη να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα στην υπόθεση, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα πλέον φαντάζουν ανοικτά, υπαρκτά και…

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο