Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ένωσαν τις δυνάμεις τους Γιώργος Κατσέλης & Νίκος Σβίγγος, και κατέρχονται από κοινού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Επικεφαλής του "Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων" κ. Γιώργος Κατσέλης & ο Επικεφαλής του συνδυασμού "Σύγχρονος Δήμος" και τέως Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέρχονται από κοινού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Κώστας Μπακογιάννης: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου και ανακοίνωση υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Φθιώτιδας

«Όταν το καινούριο γεννιέται το παλιό αντιστέκεται»

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Λαμία και την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Φθιώτιδας έκανε το βράδυ της Παρασκευής 25 Απριλίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ,Κώστας Μπακογιάννης αφού νωρίτερα το πρωί είχε περιοδεύσει σε Μαρτίνο, Μαλεσίνα, Αταλάντη, Λιβανάτες και Αρκίτσα.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«ΕΤΑΙΡΟΙ» & «ΣΥΜΜΑΧΟΙ»

Οι «εταίροι» «φίλοι» & «σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν.

                     Εισαγωγή  & Ανάλυση:
                       ----------------------------
Εν όψει εκλογών Έλληνες λάβετε υπ’ όψιν τα κάτωθι.
Όταν έχεις τέτοιους «φίλους», «εταίρους», και «σύμμαχους», τι τους θέλεις τους εχθρούς;;; λέει ο λαός.
Η Ελλάδα σταυρώθηκε από «φίλους», «εταίρους» & «συμμάχους».
Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ!!!!!!!
Οι τοπικοί Ολιγάρχες & Μεγιστάνες είναι πιόνια & μαριονέτες των παραφρόνων ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι απλώς ορντινάντσες, των θείων & μεγάλων αδελφών ROTHSCHILDS +ROCKEFELLERS.
Ο Σαμαράς είναι πλήρως ελεγχόμενος από το διεθνές & ντόπιο κεφάλαιο. Ασκεί εξωτερική πολιτική αυτή που θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Στην οικονομία ότι θέλει ο ROTHSCHILD!!!

Ο ΚΑΔΜΟΣ λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα μας θέλει όλους δίπλα του!!!

Ο Σύλλογος μας μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις με την υγεία ενός αθλητή της ομάδας μας και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με το δήθεν κίνδυνο για την υγεία των λοιπών αθλητών και φιλάθλων και τους γελοίους ισχυρισμούς κάποιων δήθεν «σχετικών» με τον αθλητισμό, είναι σε θέση να διαβεβαιώσει τόσο τους αθλητές αλλά και το φίλαθλο κοινό ότι δε συντρέχει κανένας κίνδυνος και φυσικά

ΝΑΙ, ΕΣΥ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ! ΜΗΝ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙΣ... ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ;

Σε εσένα απευθύνομαι, που ζεις από τη θλίψη των Ημερών και τον πόνο της Ζωής που είναι αγωνία και αγώνας, δηλαδή αναντίρρητη πραγματικότητα. Γι' αυτό και ο λόγος του Αριστοτέλη έγινε παρομοιακός του έθνους φθόγγος. Τους λόγους γεννούν οι μεγάλες στιγμές και τρέφουν διαιώνια οι "ώρες", που ξαναγίνονται "πέτρινες περιστέρες" και "ακούν με προσοχή". Υπάρχουν ωστόσο, θα έπρεπε ήδη να το ξέρεις, βαρήκοες ώρες και βαρήκοοι πολίτες σε επικίνδυνες εποχές, που δεν θέλουν ή αδιαφορούν ή και δεν μπορούν να ενωτιστούν τα προφητικά ρήματα. Οι Ελληνες μένουμε απαθείς μπροστά στα συμβαίνοντα και είναι σαν να οδηγούμαστε αυτόχειρες και αυτόκτονοι "εις οδόν απωλείας". Δεν το βλέπεις; Οι καιροί μας θυμίζουν τέτοιες ακριβώς εποχές, αφού έχουμε πέσει σε μια ατελεύτητη χειμερία νάρκη...

Κώστας Μπακογιάννης: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου και ανακοίνωση υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Βοιωτίας

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» και την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στη Βοιωτία έκανε το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Μπακογιάννης στη Λειβαδιά.

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν το «παρών» στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Κάλεσμα για την απεργία και τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν το «παρών» στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

Θεόδωρος Παπαϊωάννου: Απόλυτα επιτυχημένο το ‘’ 1ο Οδοιπορικό’’ του Αποστόλου στη Βοιωτία

Από τον  πολιτικό μηχανικό  Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου*

Την Παρασκευή 11.4.2014 οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Π.Ε. Βοιωτίας με επικεφαλής τον Βουλευτή Ευβοίας, υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς επισκέφθηκαν κατά σειρά:  το Νοσοκομείο Θήβας, το Νοσοκομείο Λιβαδειάς, την έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, Ευβοϊκής καταγωγής και γνώριμος του κ. Αποστόλου, μας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα του Νοσοκομείου και τις ενέργειες που έχει δρομολογήσει.

Επίσκεψη στα Βάγια από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κόρδατζη

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:
Επίσκεψη στα Βάγια


   Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΗΒΑΣ μαζί με υποψηφίους από τα Βάγια επισκέφτηκαν την Πέμπτη 24 Απριλίου  τα Βάγια. Επικεφαλής ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κόρδατζης.

Περιοδεία υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στη Βοιωτία – Φόρος τιμής στο Δίστομο

Κιβωτό μνήμης και ελπίδας χαρακτήρισε το μαρτυρικό Δίστομο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Απριλίου και το Μαυσωλείο, όπου  απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παραλίγο στο νοσοκομείο Παίδων γιατί δεν είχε ορό το νοσοκομείο Θήβας και παιδίατρο της Λιβαδειάς.(video)

Πεντάχρονο αγόρι με γαστρεντερίτιδα κινδύνεψε να βρεθεί στο.....

νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα επειδή δεν υπήρχε παιδίατρος στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και ορός στο νοσοκομείο της Θήβας.

Τελικά ο ορός μπήκε στο πεντάχρονο αγοράκι αφού πρώτα όμως νοσηλευτής του νοσοκομείου τον αγόρασε από φαρμακείο της Θήβας.

Παρουσίαση υποψηφίων Θανάση Γιαννόπουλου στη Θήβα-Φωτορεπορταζ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Γιαννόπουλος παρουσιασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του στην Θήβα στο συνεδριακό κέντρο μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Γιαννάκη.

Επίσκεψη του μελισσοσχολείου στο Αεροδρόμιο Θήβας την Παρασκευή, 2 Μαΐου


Παρασκευή, 2 Μαΐου στις 11:00 π.μ.

 «Άρχισε το μελισσοσχολείο… O σύλλογός μας αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία για την ενημέρωση των μαθητών για την ζωή και τις δραστηριότητες των μελισσών και των προϊόντων τους. Πηγαίνουμε σε διάφορα πεδία προσγείωσης ή και αεροδρόμια της χώρας όπου μαζεύονται οι μαθητές και παρακολουθούν την παρουσίαση και την κυψέλη

Πρόκληση: Πλούσιοι με βίλες, πισίνες και σκάφη προσπάθησαν να πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ

Την ώρα που χιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα όσων δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ και στο υπουργείο Οικονομικών προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα αλλάζοντας τα κριτήρια, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι που έχουν ανάγκη να λάβουν το βοήθημα, κάποιοι άλλοι -με τσέπες γεμάτες- έκαναν αίτηση για να πάρουν τα χρήματα.

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία

Στη Βοιωτία περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 23 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης,  ξεκινώντας και πάλι, μετά από μια μικρή ανάπαυλα για το Πάσχα, τις επισκέψεις και επαφές του σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας.

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για τις εκλογές

Τις ημέρες όπου δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα λοιπόν με το υπουργείο τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 16 και τη Δευτέρα 19 Μαΐου, όπως και την Παρασκευή 23 και τη Δευτέρα 26 Μαΐου, για να χρησιμοποιηθούν για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Θηβών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον ομώνυμο Ναό της πόλεως Λεβαδείας προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου Θηβών κ. Γεωργίου και με την παρουσία ιερέων, καθηγουμένων Ιερών Μονών, Μοναχών, Μοναζουσών και πλήθους πιστών.

Εκ νέου αγανάκτηση για κλειστά Δημοτικά Σφαγεία Θήβας!

Εμπορικός Σύλλογος Θήβας: «Το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα..»

Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι Έμποροι της Θήβας για την για έκτη συνεχή χρονιά μη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων της πόλης ..

«Είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο να μην λειτουργούν τα σφαγεία  χωρίς προηγουμένως να διασφαλιστεί  η Δημόσια Υγεία, καθώς με το να μην εκτελούνται εργασίες στα σφαγεία, αυτομάτως οδηγεί να γίνονται οι σφαγές σε χώρους μη ελεγχόμενους.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ - Α.Ε

Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη της, ξεκινά την ανακύκλωση των γυάλινων συσκευασιών σε επιλεγμένα σημεία μαζικής χρήσης αυτής της κατηγορίας ανακυκλώσιμων υλικών. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), παρελήφθησαν 15 μεγάλοι κάδοι συγκέντρωσης γυάλινων συσκευασιών (τύπου καμπάνας) των 2300 Lt και 15 μικρότεροι κάδοι των 1300 Lt.

Πανικός με το πρωτογενές πλεόνασμα των 3,4 δισ. ευρώ

Δεν βγαίνουν οι αριθμοί - Ψάχνουν όλοι οι οικονομολόγοι να μάθουν πώς πιάσαμε αυτό το νούμερο
Αν κάποιος επιχειρήσει να υπολογίσει το πώς βγήκε το πρωτογενές πλεόνασμα των 3,4 δισ. ευρώ, τότε θα χαθεί σε υπολογισμούς και ...παραδοχές ανάμεσα σε Eurostat και ΕΛΣΤΑΤ.
Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος δεν θα βγάλει άκρη, αφού στο τέλος λείπουν 900 εκατ. ευρώ για να «πιάσουμε» τα 3,4 δισ. ευρώ!
Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής, το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν αναφέρεται ξεκάθαρα. Αυτό προκύπτει μετά από μια σειρά υπολογισμών, που και πάλι δεν βγάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
Στο Newsbomb.gr λοιπόν, προσπαθήσαμε να κάνουμε τους υπολογισμούς για να δούμε το πώς προκύπτει αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα.

Κώστας Μπακογιάννης: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Χαλκίδας και ανακοίνωση υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Εύβοιας

Σήμερα, Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στη Χαλκίδα, όπου και εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας».
Μπροστά ενός ενθουσιώδους κοινού, στο κέντρο της Χαλκίδας παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Εύβοιας και απευθύνθηκε στους φίλους και συνεργάτες που δήλωσαν παρόντες σε αυτή την κοινή προσπάθεια:

Ο Σταύρος Σιόλας ζωντανά το Σάββατο 26/4 στην Αστραδενή

Η Αστραδενή το Σάββατο 26/4 έχει τη χαρά να φιλοξενεί μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του, τον Σταύρο Σιόλα που το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του «Της Άρνης το νερό» (πρώτο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), και που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, έρχεται για πρώτη φορά στη Λιβαδειά, με το νέο του άλμπουμ «ΔΙΟΔΙΑ» που έχει αγαπηθεί από ραδιόφωνα και κοινό!

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ 
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΗΒΩΝ
Θήβα 22 Απριλίου 2014

Παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε με μεγαλοπρέπεια ο Αναστάσιμος Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος τού Εορτάζοντος Ιερού Ναού τού Αγίου Γεωργίου τού Τροπαιοφόρου των Θηβών .

Ο Γιαννόπουλος παρουσιάζει στη Θήβα το ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας

Σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» για την Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Βοιωτίας.

Οι πρώτοι δεκατρείς υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Βοιωτίας είναι οι εξής:

Halkett, ο επενδύτης που μετατρεπόταν σε σκάφος!

Μια έξυπνη εφεύρεση του 19ου αιώνα, χρήσιμη για την εξερεύνηση των περιοχών της Καναδικής Αρκτικής, η οποία ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε επισήμως από το Βασιλικό Ναυτικό.

Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου
Συγγραφεύς – Ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας
Μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.)

 
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Ελλάς», τ. 965, σ.70
ΜΑΡ. 2014, έκδοση της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών
Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.), υποπτευόμενο από ΥΕΘΑ μέσω ΓΕΝ.




 

Σχέδιο του Υποπλοιάρχου Peter Alexander Halkett, (1840s)
το οποίο απεικονίζει την πνευστή σχεδία Halkett εν πλω
με την χρήση ομπρέλας ως ιστίο.
ΦΩΤΟ: National Maritime MuseumGreenwichLondon

Σύσκεψη στελεχών ΔΗΜΑΡ για ευρωεκλογές.

Διευρυμένη σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜΑΡ από τη Στερεά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Απριλίου  στη Λιβαδειά, με στόχο να επιλυθούν οργανωτικά ζητήματα, ενόψει  των ευρωεκλογών, ώστε να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι θέσεις του κόμματος.

Γιορτάζει η Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου εορτάζει την μνήμη της Παναγίας μας,σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.
Πέμπτη 24 Απριλίου  6:30 μ.μ.Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου, μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος

Βάλε τον τίτλο μόνος σου - Ξεκίνα πρώτα από αυτό

Σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα 29 Απριλίου θα πρέπει να καταθέσουν στο πρωτοδικείο τους συνδυασμούς τους, οι υποψήφιοι για τους Δήμους όλης της Χώρας, και φυσικά και για τον Δήμο Θηβαίων.

Στη Θήβα, όλοι οι επικεφαλής των συνδυασμών για την ώρα δηλώνουν την αυτόνομη κάθοδο τους στις εκλογές του Μαΐου, και οι περισσότεροι έχουν ανοίξει και τα εκλογικά τους κέντρα.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην 5η (τακτική)  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  24 Απριλίου  2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Εγκαίνια εκλογικών κέντρων & Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία

22/4/2014

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, στη Βοιωτία. Συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά θα επισκεφθεί

Ο Γ.Κόρδατζης στην αγορά της Θήβας

«Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα»
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ

ΘΗΒΑ 22 Απριλίου

Ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με επκεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Θήβας Γιάννη Κόρδατζη περιόδευσε στην πλειοψηφία των καταστημάτων της οδού Πινδάρου και της Δημοτικής αγοράς.

Συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ σε Θήβα & Δήλεσι την Πρωτομαγιά

Εργαζόμενοι- Εργαζόμενες
Η 1η Μάη είναι η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη τιμά αγωνιστικά τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ταξική πάλη με το κεφάλαιο και τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού, διατρανώνοντας την απόφαση της να συνεχίσει ως το τέλος, ως τη νίκη.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο του Υποψήφιου Δημάρχου Θηβαίων Σπύρου Νικολάου, επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Ενωτική Πορεία.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο του Υποψήφιου Δημάρχου Θηβαίων Σπύρου Νικολάου,  επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Ενωτική Πορεία.

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΡΙΖΙΚΩΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΡΙΖΙΚΩΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!
Γιατί οι Έλληνες δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά
Τη συστηματική διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας προτείνουν ξένου καθηγητές, σαν θεραπεία σε δυσλεκτικά παιδιά.

Όλες οι αλλαγές στις συντάξεις- Ερωτήσεις και παραδείγματα

Tα «μυστικά» της ασφαλιστικής νομοθεσίας πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι συνταξιούχοι πριν… ανοίξουν την πόρτα εξόδου.
Ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων διαφέρει ανάλογα με το Tαμείο, ενώ αλλάζει πλήρως η διαδικασία από τη νέα χρονιά.
Επομένως οι ασφαλισμένοι που ετοιμάζονται να καταθέσουν τα χαρτιά τους για σύνταξη θα πρέπει να γνωρίζουν με ακρίβεια πώς θα υπολογιστεί το τελικό ποσό, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.
Στο ΙΚΑ ως βάση για τον υπολογισμό της σύνταξης λαμβάνονται οι αποδοχές των πέντε καλύτερων ετών της τελευταίας δεκαετίας

Στη Γερμανία μπορώ να ονειρεύομαι αλλά…

Χιλιάδες νέοι Έλληνες αναζητούν τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης την τύχη τους στο εξωτερικό. Πολλοί δεν βρίσκουν αυτό που περίμεναν και επιστρέφουν. Άλλοι πάλι επιμένουν και το "παλεύουν".


«Γιατί ο Γιάννης δουλεύει χωρίς μισθό» είναι ο τίτλος μακροσκελούς ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Μεγάλο Σάββατο το Spiegel στην ηλεκτρονική του σελίδα.

ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΘΗΒΩΝ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΗΒΩΝ
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ: Έλληνας μοναχός σηκώνει ψηλά την Ελληνική σημαία στα βάθη της ερήμου!

Τις άγιες μέρες του Πάσχα και κυρίως τη Μεγάλη εβδομάδα η πόλη των Ιεροσολύμων γεμίζει επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου.


Επισκέπτες όλων των ηλικιών και κυρίως νέοι αφιερώνουν πάντα λίγες μέρες από τη ζωή τους για να νιώσουν την αύρα που σκεπάζει την Αγία Πόλη ,τα προσκυνήματα αλλά και τα μοναστήρια που είναι μέσα στις ερήμους τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ψυχή κάθε ανθρώπου ιδιαίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Σε αυτά τα μοναστήρια μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που έχουν βρει αποκούμπι αφού οι μοναχοί που τα υπηρετούν κουβαλούν τη δική τους ανθρώπινη ιστορία και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους τους επισκέπτονται.

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Στην έρημο της Ιουδαίας πάνω στα σύνορα...

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Σκορπιός: Όλα έτοιμα για το πάρτι χλιδής - Η Beyonce... το κερασάκι στην τούρτα της Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ!

«Ηρθα στον Παράδεισο», είπε στον δήμαρχο Μεγανησίου ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που βρέθηκε στον Σκορπιό για να επιθεωρήσει τις τελευταίες εργασίες που γίνονται...

Το «Ευτυχισμένα Γενέθλια» που θα τραγουδήσουν στις 4 Ιουνίου, στην Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, οι διάσημοι καλεσμένοι της, θα είναι το λαμπερό «come back» του νησιού στη χλιδή και στη διασκέδαση.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!..

Για όσους λοιπόν έχουν το αίσθημα της πραγματικότητας και με ωμό ρεαλισμό αντιμετωπίζουν τη θλιβερή ελληνική πραγματικότητα, αισθάνονται "δέσμιοι" μας δαιδαλώδους κατάστασης. Αν μάλιστα λάβουν υπόψη τους ότι ο ελληνικός λαός έχει σπουδαίες καταβολές και ήταν ένας ευφυής λαός, ότι υπήρξε φαινόμενο της ιστορίας, ένα φαινόμενο αντίστασης και αντοχής, συνειδητοποιούν πόσο τρομερές πρέπει να ήταν οι συνθήκες που τον συνέθλιψαν και τον έκαναν να είναι σήμερα οικονομικά επαίτης, πολιτικά ενδεής, κοινωνικά ανασφαλής και πολιτιστικά ο οπισθοδρομικός λαός της Ευρώπης.

Οι εκλογικές δαπάνες ανά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές

Τα ανώτατα όρια εκλογικών δαπανών όπως αυτά προκύπτουν με βάση τους συντελεστές της παρ. 2β του άρθρου 7 του ν. 3870/2010.

«Εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές» (Α΄ 138) καθορίζονται ανά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ανάλογα με τον πληθυσμό της εκλογικής περιφέρειας στην οποία ανακηρύσσεται υποψήφιος ως εξής:

Βοιωτία: Εγκληματική οργάνωση έκανε 11 διαρρήξεις σε 10 μέρες - Χειροπέδες στον Αλβανό εγκέφαλο!

Η σύλληψη του 33χρονου Αλβανού έγινε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση. Όπως προέκυψε από την έρευνα...

ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Ωρωπού.

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

«Σαράντα επτά χρόνια μετά την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας, διδασκόμαστε, θυμόμαστε, είμαστε περήφανοι για τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους αγωνιστές που πήραν μέρος στην αντιδικτατορική πάλη, που έμειναν όρθιοι και αλύγιστοι στα κρατητήρια, στα βασανιστήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ, στις φυλακές και τις εξορίες. Τιμάμε τους αγωνιστές, τα θύματα της δικτατορίας.
Δυναμώνουμε σήμερα τον αγώνα για να γίνει ο λαός ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει, για τη ζωή που αξίζει στους εργαζόμενους και τη νεολαία, για το σοσιαλισμό. Για να αποτελέσει παρελθόν το σύστημα που γεννά την καταπίεση, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση.

Το ντοκιμαντέρ του zougla.gr για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δις


Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Θήβα: Η Ανάσταση του Κυρίου

H Εορτή των Εορτών, η Ανάσταση του  Ιησού Χριστού εορτάσθηκε με μεγάλη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θηβών.  Πλήθος πιστών κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την Ακολουθία της Αναστάσεως και με τις λαμπάδες να λάβουν το Άγιο Φως το οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος έφερε από τον Πανάγιο Τάφο. Ουλαμός του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού απέδωσε τις πρέπουσες τιμές στην αναφώνηση του νικητηρίου παιάνα, της ζωής επί του θανάτου, το «Χριστός Ανέστη».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: Φίλες και Φίλοι. Γεια σας ...και αντίο

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Όπως οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε αντιληφθεί, από την αρχή της νέας χρονιάς υπάρχουν αλλαγές σε ό,τι αφορά τη "ροή" των κειμένων μέσα στην ιστοσελίδα μας. Τα νέα κείμενα δεν εμφανίζονται με την περιοδικότητα που συνήθως είχαν. Πολλοί μάλιστα από εσάς όχι μόνον εντόπισαν ταχύτατα τη διαφορά, αλλά έστειλαν μηνύματα στα οποία εξέφραζαν την ανησυχία τους για το άτομό μου. Πριν πω λοιπόν ο,τιδήποτε άλλο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας στο το πρόσωπό μου και σας βεβαιώνω ότι είμαι πολύ καλά στην υγεία μου ...Πνευματική και σωματική ...

Τάκης Φωτόπουλος​: Η άνοδος του φασισμού και άλλα παραμύθια

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (19-20 Απριλίου 2014)

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε και άλλες σημαντικές ενδείξεις για την κατάρρευση των φιλο-ΕΕ κομμάτων, δηλαδή των κομμάτων που είναι πλήρως ενσωματωμένα στην ΝΔΤ της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, είτε αποκαλούνται «δεξιά», «ακροδεξιά» κ.λπ., είτε, αντίστοιχα, «αριστερά», «οικολογικά» κ.α. Όμως, στην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης είναι φανερό ότι οι παραδοσιακές ταμπέλες δεν έχουν πια νόημα. Τα δίπολα «αριστερά ― δεξιά» και «σοσιαλισμός/σοσιαλδημοκρατία ― εθνικοσοσιαλισμός/φασισμός» είχαν νόημα μόνο στην περίοδο του έθνους-κράτους, πριν την ανάδυση της παγκοσμιοποίησης τα τελευταία 40 χρόνια. Όταν, δηλαδή, υπήρχαν ακόμη κράτη με στοιχειώδη εθνική κυριαρχία να καθορίζουν την οικονομική πολιτική τους.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο