Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Οιχαλία: Ένα χωριό χωρίς γονείς

Ένα χωριό ανάμεσα στη Λάρισα και τα Τρίκαλα, η Οιχαλία, έχει κεντρίσει τα βλέμματα ακόμη και του διεθνούς Τύπου για τη ζωή των κατοίκων που έχουν απομείνει εκεί.
Το «χωριό των Γερμανών» όπως λέγεται από παλιά σχετίζεται άμεσα με το γεγονός πως εκατοντάδες κάτοικοί του, έχουν μεταναστεύσει στη Γερμανία και την Αυστρία. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα έχουν αφήσει στο χωριό τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν με τους παππούδες τους.

Περιοδεία Κώστα Μπακογιάννη σε Φωκίδα και Εύβοια

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε χθες Πέμπτη 8 Μαΐου, στη Φωκίδα όπου συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ράμμο επισκέφθηκε την εταιρεία Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της μονάδας, την παραγωγή και το επενδυτικό πλάνο της επιχείρησης. Τόνισε δε ότι «οι ιχθυοκαλλιέργειες είναι ένας δυναμικός κλάδος για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και οφείλουμε να τον στηρίξουμε εμπράκτως και θεσμικά».

22χρονος στη Θήβα βρέθηκε με ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθη, χθες (09-05-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Το Μήνυμα του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Λάμπρου Δούρου

Αγαπητοί  φίλοι /ες
Τα τελευταία , πολλά χρόνια  η  συμμετοχή  μας  στην  διαχείριση  της  εξουσίας , περιοριζόταν  στις τελευταίες  μέρες  πριν  από  κάθε  εκλογική  αναμέτρηση.  Αυτό  το  διάστημα  όλοι μας γνώριζαν με το μικρό  μας όνομα  η και με το παρατσούκλι  μας (όσοι έχουν ), μας  χαιρετούσαν  δια  χειραψίας ,   μας  βομβάρδιζαν  με  μηνύματα  , σε  τηλέφωνα , σε αφίσες  ,  σε  επιστολές

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΠΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΧΙΟΥ ΘΗΒΩΝ
Θήβα , Παρασκευή 9 Μα'ι'ου 2014

Ερώτηση για τις απολύσεις εργαζομένων στη «SPEEDEX ΑΕ»

Ερώτηση για τις απολύσεις εργαζομένων στη «SPEEDEX ΑΕ» κατέθεσαν προς τον υπουργό Εργασίας οι βουλευτές του ΚΚΕ  Χρήστος Κατσώτης,Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη και Σπύρος Χαλβατζής.
Αναλυτικά η Ερώτηση:
«Θέμα: Για τις απολύσεις εργαζομένων στη SPEEDEX ΑΕ

Η πόλη ως «οικοσύστημα»: από την πόλη στην οικόπολη και ο περιβαλλοντικός σχεδιασμός των πόλεων

από τον  πολιτικό μηχανικό  Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου*

Ο κρίσιμος ρόλος των πόλεων σε σχέση με την βιώσιμη ανάπτυξη φαίνεται μέσα από την διπλή τους επίδραση στο περιβάλλον. Οι πόλεις μπορούν ταυτόχρονα να θεωρηθούν «αντικείμενα» προστασίας αλλά και σημαντικές πηγές όχλησης για το περιβάλλον γενικά. Υπάρχει, δηλαδή, μια αμφίδρομη σχέση: Από τη μια πλευρά δέχονται τις συνέπειες της στρεβλής ανάπτυξης και από την άλλη είναι οι ίδιες αρνητικά στοιχεία, με σοβαρές επιπτώσεις στην κατάσταση του συνολικού περιβάλλοντος του πλανήτη μας.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 11/5/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου συνδιασμού "Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης"

Με πολύ μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του
εκλογικού κέντρου της Δημοτικής παράταξης «Δήμος Θηβαίων- Ώρα ευθύνης» που έγιναν την
Πέμπτη 8 Μαΐου στις 8:30.

Το κίνημα πολιτών για την αναγέννηση του δήμου Θηβαίων επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά στη Θήβα

Το κίνημα πολιτών για την αναγέννηση του δήμου Θηβαίων και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ.Κατσέλης μαζί με τους υποψήφιου συμβούλους του συνδιασμού επισκέφθηκαν στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών την λαϊκή αγορά στον δήμο της Θήβας , συζήτησαν με τους εμπόρους , αντάλλαξαν

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σταμάτη Χαλβατζή

Σήμερα, 8/5 στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σταμάτη Χαλβατζή , υποψήφιου δήμαρχου.  Ατμόσφαιρα νίκης έξω από το εκλογικό κέντρο , με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του και πολύ κόσμο με τον κύριο Σταμάτη Χαλβατζή να βγάζει έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο μετά τα εγκαίνια.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, με την ευκαιρία των επικείμενων εκλογών, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστές στους φίλους μας και τους κατοίκους της Θήβας, μερικές από τις θέσεις μας για την λειτουργία του αεροδρομίου.
Τα δημοτικά αεροδρόμια ανά την Ελλάδα, είναι υποδομές που υποστηρίζονται από τους τοπικούς Δήμους και Περιφέρειες, και προσφέρουν στους πολίτες διεξόδους αναψυχής, αεραθλητικής ενασχόλησης, χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά και υπηρεσίες αεροδιακομιδής, έρευνας και διάσωσης , επιτήρησης για πυροπροστασία κλπ.
Έτσι και το αεροδρόμιό μας δημιουργήθηκε εδώ και 25 χρόνια με πολύ μεγάλη επένδυση από κοινοτικά και κρατικά κονδύλια, και κατασκευάστηκε μια πολύ αξιόλογη για τα δεδομένα της εποχής υποδομή.

Τζιώτη Χριστίνα, υποψήφια με τον Σπύρο Νικολάου στις Δημοτ. Εκλογές της Θήβας

Χριστίνα Οδυσ. Τζιώτη , υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Ενωτική Πορεία-Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου.

Σε μια εποχή δύσκολη για όλους μας, ο φόβος για το μέλλον είναι δεδομένος. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, ή ακόμα καλύτερα ότι όλα είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΤΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;

Δεν αντιλέγω. Εχουν αμφότεροι ανάγει την πολιτική σε μαγγανεία και διεκδικούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα την πολιτική τους διάσωση, θέτοντας στο περιθώριο την πολιτική της ουσίας, ιδίως τα τελευταια δύο χρόνια. Δύο κυβερνητικοί εταίροι, δύο πεισιθανάτιες πολιτικές φιγούρες, στους οποίους λειτουργεί ένας αχαλίνωτος ερωτισμός για ακόρεστη ηδονή επιβολής ψευδολογιών, που έφτασε στην εξάντληση όλων των αποθεμάτων του libido, κάθε γενετήσιας ορμής, οπότε εδώ και καιρό άρχισαν οι πολιτικές διαστροφές!..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021 - ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙ​ΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ - ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πολιτικός Όμιλος ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021

Με αφορμή τη συζήτηση που ανοίγει για την τροποποίηση του Συντάγματος ο Πολιτικός ‘Όμιλος Πολιτεία 2021 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Η επόμενη συνταγματική αναθεώρηση πρέπει να προβλέπει την εκπροσώπηση των αποδήμων Ελλήνων στο εθνικό μας κοινοβούλιο. Με άλλα λόγια οι απόδημοι έλληνες πρέπει να ψηφίζουν απόδημους έλληνες που θα τους εκπροσωπούν στην ελληνική βουλή.

Ο Κώστας Μπακογιάννης το Σαββατοκύριακο σε Φθιώτιδα, Ετεροδημότες Ευρυτανίας και Βοιωτία

Στη Φθιώτιδα θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 10 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, όπου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Ευθύμιο Καραΐσκο θα επισκεφθεί στις 10:00 την Αταλάντη, στις 11:30 τη Στυλίδα, στις 12:30 τον Αχινό, στις 13:30 τις Ράχες και στις 14:00 την Πελασγία, πραγματοποιώντας ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες. Στις 17:00 θα βρίσκεται στη Μακρακώμη, όπου θα παραβρεθεί στην τελετή μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου Μακρακώμης στη μνήμη του αθλητή Λεωνίδα Γιαννέλου. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί στις 18:30 την Ομβριακή, στις 19:30 το Νέο Μοναστήρι και στις 20:30 τον Δομοκό.

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Βοιωτίας: Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία της Σωληνουργείας Θηβών δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία της Σωληνουργείας Θηβών δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Με εξώδικο που έστειλε στα γραφεία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας  καταφέρεται ενάντια στη πολιτική και συνδικαλιστική του δράση. Τους ενημερώνουμε πως οι απειλές και οι τρομοκρατικές τους μέδοδοι δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο ποτέ και πουθενά.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εισαγωγή-Πρόλογος
                         -----------------------------
Προκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή
στα Εθνικά μας θέματα. Διά της σιωπής θέλουν να περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. Γιαυτό δεν μιλάνε.
Το επέβαλαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν εύκολα τη Γη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί το απεδέχθησαν.

Εγκαίνια και Κεντρική Ομιλία του Κινήματος Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θήβαίων


Εγκαίνια και Κεντρική Ομιλία του Κινήματος

Το Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θήβαίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Κατσέλης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού σας καλούν την Δευτέρα 12 Μαΐου και ώρα 19.00 στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 69 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ 69 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Τιμάμε τα 69 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, απ’ την μέρα που η ναζιστική Γερμανία παραδόθηκε άνευ όρων στον Κόκκινο Στρατό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.ΘΗΒΩΝ

Ο Ιατρικός Σύλλογος  Θηβών  στηρίζει την  επίσχεση εργασίας  των ιδιωτικών εργαστηριακών δομών, διαγνωστικών μονάδων υγείας και των κλινικοεργαστηριακών ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, του συλλόγου μας. Η επίσχεση έχει αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και ισχύει από την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΤΣΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Έχω εδώ και πολλά χρόνια επιλέξει την Θήβα ως ιδιαίτερη πατρίδα μου, όπου ζω με την οικογένειά μου, την γυναίκα μου Ερμιόνη και τα τρία μου παιδιά Δημήτρη, Αντωνία και Απόστολο. Εδώ ολοκλήρωσα με επιτυχία την πολυετή καριέρα μου ως κρατικός λειτουργός.
Υπηρέτησα 35 χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ με συνέπεια, εντιμότητα και υπευθυνότητα τα καθήκοντά μου από διάφορες θέσεις που μου ανατέθηκαν και από το 2011 είμαι  Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σβήνουν από τον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού το φημισμένο Ράλι Ακρόπολις

Αιτία, όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές η μη καταβολή ενός παράβολου ύψους 170.000 ευρώ στην Eurosport Events.23 Αυγούστου 2013. Η διοργανώτρια αρχή του Ράλι Ακρόπολις, η «Celeritas» (είναι η εταιρία στην οποία έχει αναθέσει η ΕΛΠΑ την διοργάνωση τα τελευταία χρόνια) πληροφορείται ότι το «ράλι των Θεών», ένας από τους παλιότερους και σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου στο κόσμο τίθεται εκτός προγράμματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι λόγοι, καθαρά οικονομικοί....

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΜΠΑΛΑΚΙ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!..

Με το επαναλαμβανόμενο πρωθυπουργικό εκβιαστικό δίλημμα "σταθερότητα ή περιπέτεια" και με το άλλο επικοινωνιακό επινόημα του έτερου του "κυβερνητικού εκτρώματος" Βαγγέλη Βενιζέλου "ψηφίζετε Ελιά ή πέφτει η κυβέρνηση", σε απόσταση αναπνοής από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και με το "κράξιμο" από τα δημοσιογραφικά "παπαγαλάκια" υπέρ της "κυβερνητικής σταθερότητας" να διαπερνά τους ακουστικούς μας πόρους, επιχειρείται για μια ακόμη φορά η χειραγώγηση των πολιτών και η διασπορά του πανικού προς άγραν ψήφων...

ΤΤ: Φως στην υπόθεση «λεηλασίας» των καταθέσεων του ελληνικού λαού

Φως στην υπόθεση της καταγγελλόμενης «λεηλασίας» των καταθέσεων του ελληνικού λαού, που δόθηκαν ως δάνεια με επισφαλείς όρους από πρώην διοικήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αναμένεται να ρίξει η ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας.

Με την κύρια ανάκριση για το σκάνδαλο των «κόκκινων δανείων» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να οδεύει προς το τέλος της, ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει γύρω από τους βασικούς κατηγορουμένους της υπόθεσης, τον πρώην πρόεδρο του ΤΤ, κ. Άγγελο Φιλιππίδη, το διάδοχό του κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο και το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Συνάντηση εργασίας με μέλη της  Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας  στη Χαλκίδα με θέμα: “Νέα προγραμματική περίοδος 2014-2020 και Τουρισμός”

Σε συνέχεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας τον περασμένο Δεκέμβριο με αντικείμενο την: “Νέα προγραμματική περίοδος 2014-2020 και Τουρισμός” και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης διαβούλευσης ενόψει της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Lucy» στην Χαλκίδα, με τη συμμετοχή μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και τις Γυναίκες της Λαμίας

Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε χθες Τετάρτη 7 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να παραβρεθεί σε συζήτηση με τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας αλλά και να μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες: Σύμμαχοί μας στην Ανάπτυξη», που διοργάνωσε ο Συνδυασμός του «Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

Δημοσθένης Δαββέτας: Η κατά ΣΥΡΙΖΑ ευτυχία

Το  ζήτημα της Ευτυχίας, δηλαδή του τι να κάνει κάποιος  ώστε να ζει ισορροπημένα μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, όντας έτσι βαθιά ευχαριστημένος από τις πράξεις και την ζωή του, απασχόλησε και συνεχίζει  να απασχολεί τους ανθρώπους. Ειδικά οι φιλόσοφοι όπως ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης, οι Επικούριοι, οι Στωικοί, αλλά και οι μετέπειτα Σπινόζα και Καντ, ασχολήθηκαν επισταμένα με το θέμα προτείνοντας διαφορετικές λύσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους "ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ"

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους

«ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου»

           
Τι εικόνες έχουμε όταν ακούμε μουσική, τι αισθανόμαστε και πώς θέλουμε να εκφραστούμε; Πώς σχεδιάζεται ένα music studio; Ποιες είναι οι βασικές αρχές κατά τον σχεδιασμό της ακουστικής μελέτης ενός δωματίου; 



Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί έναν χώρο που θα υποδεχθεί μουσική υπό τον ήχο γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών από την βάση δεδομένων της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη".

2η Ειδική-Έκτακτη Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 13335/8-5-2014 πρόσκληση για την 2η Ειδική-Έκτακτη Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 8 ΜΑΪΟΥ 2014, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17:30

Εσπινόζα Σοφία: “Η δύναμή σου πέλαγο και η θέλησή μου βράχος”

Είμαι η Εσπινόζα Σοφία – Ανχελίνα και ζω από πολύ μικρή στη Λιβαδειά. Τα πρώτα μου γράμματα με δίδαξαν δάσκαλοι στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς, αλλά και στο Κυριάκι Βοιωτίας, ενώ από τη συνοικία Ταμπάχνας συνέχισα στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Έλλην πολίτης υποδεικνύει υπόγειο ναό ή «καλλιτεχνικό εργαστήρι του Φειδία» με 130 αρχαία αγάλματα κάτω από την Ακρόπολη και το υπουργείο Πολιτισμού τον... αγνοεί!!!

Μερκούρη, Μικρούτσικος, Βενιζέλος, Σταϊκούρας, Καραμανλής, Βουλγαράκης, Λιάπης, Γερουλάνος, έθαψαν το αρχαίο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών»!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Κ.ΧΑΙΝΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η ΦΙΕΣΤΑ !!! ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Β ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( Α ' ΟΜΙΛΟΣ ) ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Σάλος με τη δήλωση Σαμαρά για τον Οργανισμό Κωπαίδας.

Εκτέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όταν στην τοποθέτησή του για τους καταργούμενους οργανισμούς του δημοσίου χαρακτήρισε άχρηστο τον οργανισμό Κωπαίδας καθώς λανθασμένα τον είχαν ενημερώσει ότι πρόκειται για τον οργανισμό αποξήρανσης της λίμνης της Κωπαίδας.

ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ



Χορήγηση Υποτροφίας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Θ στην βραβευμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Θήβας


ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

       Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Θήβας, Zγκούρη Ιωάννα του Διονυσίου, η οποία απέσπασε το Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, στην κατηγορία της, στο Β’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥ, που διεξήχθη στη Λάρισα από 3 έως 4 Μαΐου 2014.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΛΗΔΑ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΛΗΔΑ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ
Η Λήδα Κατσιμπάρδη (κόρη του γνωστού Παιδιάτρου - Αλλεργιολόγου Τάκη Κατσιμπάρδη) 

Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Αγώνα των Πολιτών του Πυριού Θηβών για την εγκληματικότητα των Ρομά

Δεσμεύσεις
Με αφορμή την κοινή συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας των υποψήφιων Δημάρχων για την πόλη της Θήβας, σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Αγώνα της Συνέλευσης των κατοίκων του Πυριού Θηβών συναντήθηκε με τους παραπάνω (επίσημα υποψήφιους Δημάρχους της πόλης μας) όπου και αποσπάσθηκε η δέσμευση του καθενός για την επίλυση του ζητήματος του παράνομου καταυλισμού των Ρομά και, κυρίως, διαπιστώθηκε η ταύτιση των απόψεων πάνω στους κομβικούς άξονες του τρόπου επίλυσής του.

Επίσκεψη του Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Κατσέλη στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αμπελοχωρίου , Λεύκτρων και Καπαρελίου

Επίσκεψη του Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Κατσέλη στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αμπελοχωρίου , Λεύκτρων και Καπαρελίου

Νόνα Βουδούρη: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ

Προσπάθησα να ξεκινήσω να γράψω  όσα θέλω να πω ακολουθώντας τους κανόνες. Στάθηκε όμως αδύνατο να φτιάξω τον ωραίο πρόλογο που ήθελα. Πως να προετοιμάσει κανείς ένα γραπτό για την ιδιωτικοποίηση των αιγιαλών άλλωστε; Μέσα σε ποια αποκαΐδια να αναζητήσει  τις κατάλληλες λέξεις;  Της υγείας; Της παιδείας; Της ανεργίας; Των αυτοκτονιών;

Ξεκινώ λοιπόν απευθείας με την ήδη γνωστή πληροφορία. Η κυβέρνηση στο όνομα της περιβόητης ''ανάπτυξης'', την οποία όλοι έχουμε νιώσει στο πετσί μας, ετοιμάζει τις ιδιωτικοποιήσεις των αιγιαλών της χώρας. Ας δούμε τι σημαίνει αυτό.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΟΙ "ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

Καθώς διατρέχουμε προεκλογική περίοδο με κύριο γνώρισμα την αβεβαιότητα για το εκλογικό αποτέλεσμα, οι αντιδράσεις των συγκυβερνώντων με τη γνωστή τους "παχυδερμία", καρυκευμένη με υποκρισία και κίβδηλες εκτιμήσεις για την επερχόμενη "σωτηρία" της χώρας, όπως και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων, προεξάρχοντος του ΣΥΡΙΖΑ, που με την αμηχανία τους επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επίδοξους επιθεωρησιογράφους παραστάσεων του καλοκαιριού...

Το επίσημο δελτίο για τον 16χρονο Ρομά που είχε ρημάξει τη Θήβα

Το επίσημο δελτίο από την είδηση του ΡΟΜΑ που είχε σωρεία ληστειών στη Θήβα όπως πρώτο σας έφερε την είδηση το viotiashop 17χρονος στη Θήβα με σωρεία κλοπών !! Σε δύο μήνες πάνω από 10 κλοπές, πάνω από 10 θύματα

Συνελήφθη 16χρονος ημεδαπός ROMA, ο οποίος τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 18-02-2014 έως και χθες 05-05-2014, είχε διαπράξει συνολικά τρεις (3) ληστείες, έξι (6) κλοπές οχημάτων και δώδεκα (12) κλοπές πετρελαίου από τράκτορες επιχείρησης και λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. Θηβών, συνολικού βάρους (4,5) περίπου τόνων.

Δήλωση του Γ. Μαρίνου, Για τα ειδικά σχολεία στην Εύβοια

Δήλωση του Γ. Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Η κατάσταση που επικρατεί στα ειδικά σχολεία της Εύβοιας αποδεικνύει με τον πιο απαράδεκτο τρόπο τον αποκρουστικό χαρακτήρα του συστήματος που μόνο στόχο έχει την εξασφάλιση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Στην πολιτική των κυβερνήσεων και των κομμάτων που υπηρετούν το δρόμο ανάπτυξης που θεωρεί κόστος την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και τη μόρφωση των παιδιών του λαού μας, δεν υπάρχει χώρος για τη λήψη όλων των αναγκαίων

Η Αγγελική Τουμπανάκη και οι Jazz Plus το Σάββατο στην Αστραδενή

Η Αγγελική Τουμπανάκη και οι Jazz Plus το Σάββατο στην Αστραδενή

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ- ΔΕΣΜΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ- ΔΕΣΜΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη, μικτό κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου της ΠΕ Βοιωτίας διενήργησε κατά τις βραδινές ώρες της 29-4-2014, εκτεταμένο έλεγχο βιομηχανικών μονάδων της περιοχής Σχηματαρίου – Οινοφύτων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Γ. ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΩΠΑΪΔΟΣ.

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
Λιβαδειά  2 Μαϊου  2014
Αριθ. Πρωτ.: οικ. 113


ΠΡΟΣ:
1)  Τον Υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης
και Τροφίμων κ. Αθ.Τσαυτάρη
Αχαρνών 2/101 76 Αθήνα
2) Τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Ι. Στουρνάρα
Νίκης 5-7/10180 Αθήνα



          Κύριε Υπουργέ,

Φοβάται εκλογική συντριβή ο Βενιζέλος και θεωρεί οτι κάποιοι τη θέλουν για να θέσουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Στο κόκκινο βρίσκεται η αγωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου, δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με δεδομένη τη δημοσκοπική αφάνεια του ΠΑΣΟΚ.
Ετσι πλέον ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκβιάζει ούτε λίγο ούτε πολύ τους πολίτες με επιχείρημα την κυβερνητική αστάθεια σε περίπτωση που η Ελιά συγκεντρώσει ποσοστό μικρότερο του 10%. Αυτό, άλλωστε, ισχυρίστηκε σε χθεσινή συνέντευξη (Mega), ενώ έφτασε και στο σημείο, με τη γνωστή αλαζονεία του, να υποστηρίξει ότι, αν το 2007 είχε λάβει τα ηνία του ΠΑΣΟΚ αντί του Γιώργου Παπανδρέου, «τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική».

Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τον Σύλλογο Ποντίων Βοιωτίας ''Ο Ευκλείδης''




Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης της 19ης Μαίου για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου:
Το τριήμερο Παρασκευή 9 Μαίου έως και την Κυριακή 11 Μαίου στα γραφεία του Συλλόγου {Στρατηγού Ιωάννου 46 στην Λιβαδειά} θα παρουσιαστεί οπτικοακουστικό υλικό από τις σκοτεινές μέρες της Γενοκτονίας.
Αναλυτικά:

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο