Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΡΟΥ

Μια εξαιρετική βραδιά επεφύλαξαν στο Αθηναϊκό κοινό οι καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και οι μουσικές συνθέσεις του Γιώργου Λιάρου και των συντελεστών της παραγωγής του, στο Ίδρυμα Κακογιάννη.




Στιγμιότυπο από την μουσική βραδιά. Διακρίνεται η ερμηνεύτρια Άρτεμις Ματαφιά, η Συγχρονοπαραδοσιακή

Κρήτη: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου. Απαγορεύεται η αξιοποίησή του!

Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή.
Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!
O λόγος για το Εco Racer, αυτοκίνητο 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, που «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του…

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 27-9-2012 |






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Από το έτος 80Π.Κ. στο έτος 80Μ.Κ. - Τι χάθηκε από την πολιτική ζωή, και φτάσαμε στο σημερινό δράμα του Ελληνικού λαού; - Κι ο λόγος που εφευρίσκουν ένα πραξικόπημα που δεν έγινε ποτέ!

Στην Ελλάδα, αγαπούν το λευκό! Αγαπούν το «Rol», έλεγε η διαφήμιση του απορρυπαντικού!

Στην ουσία, ολάκερη η Ελλάδα χρειάζεται ένα γερό καθάρισμα με ισχυρότατο απορρυπαντικό!

"Όταν η ΑΟΖ δείχνει τα όρια της Γενοκτονίας μέσω της Θεωρίας των Παιγνίων".



Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:


"Όταν η ΑΟΖ δείχνει τα όρια της Γενοκτονίας μέσω της Θεωρίας των Παιγνίων".

Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Tετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, ώρα: 18.30.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ν. Λυγερός: Αναφορά στον Δημήτρη Μπάτση

Ν. Λυγερός


Δημήτρη, δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή σου, αλλά από τότε που ο Νίκος μου έδωσε το βιβλίο σου, η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα, βλέπω την πατρίδα μας μ’ ένα βαθύτερο τρόπο. Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί στις 30 Μαρτίου 1952, για να σε βοηθήσω και να σου συμπαρασταθώ. Έκανα το λάθος να γεννηθώ αργότερα. Καταλαβαίνω όμως ότι σε κατηγόρησαν άδικα, σε

Οι Small Blues Trap στη Λιβαδειά

Οι Small Blues Trap θα εμφανιστούν ζωντανά,
την Παρασκευή 19 Οκτωβρίουστο “ CYBER’S cafe ” στη Λιβαδειά
Ώρα έναρξης  22:00

Υγειονομική βόμβα στην καρδιά της Αθήνας από τους χιλιάδες μετανάστες

Έκθεση – βόμβα για το κέντρο της Αθήνας και τον σοβαρό επιδημιολογικό κίνδυνο που διατρέχουν εκατομμύρια πολίτες εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, έστειλε το υπουργείο Υγείας στη Βουλή. Η έρευνα έγινε από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και δείχνει ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα απειλεί πλέον σοβαρά τη δημόσια υγεία. Σε συνδυασμό με το AIDS και την πορνεία, δημιουργείται ένας δολοφονικός συνδυασμός για τους κατοίκους του.

Πως πήγε το πρώτο μάθημα του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ; Διαβάστε τι έγινε

Η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα διδάξει στο Χάρβαρντ προκάλεσε όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο πάρα πολλά σχόλια ,τα περισσότερα δηλητηριώδη. Ο Γ.Παπανδρέου ,ο

Αποκάλυψη πως θα λέγεται η νέα εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

'Οπως αποκάλυψε πρίν απο λίγη ώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου χατζηνικολάου υπέγραψε με το κανάλι EXTRA και αναλαμβάνει το πρόγραμμα του καναλιού από τις 5 το απόγευμα εως τις 2 τα ξημερώματα. Το κανάλι EXTRA αλλάζει όνομα και θα λέγεται ON OFF ο Μάκης ξεκινά νέο εγχηριμα και όπως πάντα έτσι και τώρα θα κάνει δυναμικές αποκαλύψεις.


magda'sblogs

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ο Χριστος σταματησε στου Γκυζη

«...Η δασκαλα μας σημερα, μας ρωτησε πως περασαμε το καλοκαιρι και όλα τα παιδια ειχαν να της πουνε πολύ ωραια πραγματα από τα μερη που πηγανε διακοπες εφετος, εκτος από κανα δυο, που οι γονεις τους δεν ειχανε λεφτα και δεν πηγανε διακοπες αλλα καθισανε εδώ και πηγαινανε για μπανιο με τα πουλμαν του Χαλουλου, με τα οποια πηγαινει και η  γιαγια μου, όχι για να κανει μπανιο αλλα για να κανει λεει αμμολουτρα, να της περασει η μεση της που την ποναει.

Video: Κι όμως είναι η Νανά Καραγιάννη στην αρχή της καριέρας της!!

Οικονομικό Αρμαγεδώνα βλέπει ο Μεντβέντεφ: "Έρχεται κρίση μεγαλύτερη του 2008"!

Η ρωσική πολιτική ηγεσία αναμένει δεύτερο κύμα παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στο άμεσο μέλλον, και στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε τη δημιουργία αποθεματικού ταμείου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό που έρχεται!

Εύβοια: Το νησί των Ονείρων ενοικιάζεται 100.000 ευρώ το χρόνο

Το πανέμορφο νησάκι με τις αμμουδερές παραλίες και τα κρυστάλινα νερά βρίσκεται στην Εύβοια και διαθέτει ήδη ξενοδοχεία, καφετέριες, θέσεις πάρκινγκ, beach bar και εκκλησία. Τι λέει στο Νewsit o Δήμαρχος Ερέτριας στην οποία ανήκει το νησί.

Παγκόσμια ελληνική πατέντα θέρμανσης - Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!

Τι λέει o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα.

Focus Web TV: ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΗ- Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ»

Η γλυκύτατη ηθοποιός Άννα Κουρή σε «Πρώτο Ενικό», μιλά στη Φαίη Μαυραγάνη, για την θεατρική παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστεί με το Χάρη Ρώμα, «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου».   Θυμάται στιγμές από το θρυλικό σήριαλ «Μεν και Δεν» και το πώς ο ρόλος αυτός της στέρησε – όπως λέει-  πολλές άλλες τηλεοπτικές δουλειές.  Ανασύρει παιδικές μνήμες από το Βελγικό Κονγκό όπου γεννήθηκε και  μας τονίζει ότι ο σύζυγός της που είναι εκτός καλλιτεχνικού  χώρου είναι ο αυστηρότερος κριτής της.   

Δείτε την εκπομπή Σε Πρώτο Ενικό


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των ΜΕΛΩΝ των Δ.Σ. των ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΜΕΛΩΝ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – 9.00 π.μ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 μετά την 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. και τη μεγαλειώδη συμμετοχή των εργαζομένων αποφάσισε την πραγματοποίηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο.Α.Ε.Δ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων

Οι ειδικές οικονομικές ζώνες καταπατούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο

Ν. Λυγερός



Αυτήν την περίοδο οικονομικού μαρασμού, οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες παρουσιάζονται από τους υπέρμαχούς τους ως πανάκεια για τις περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μόνο που δεν εξηγούν στον ελληνικό λαό ότι καταπατούν το ευρωπαϊκό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕ​ΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Γ. ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ

ΠΡΟΣ:
1.    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Υπ΄όψιν κ. Π. Αγνιάδη
2.    ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Υπ΄όψιν κ. Κ. Παπασπύρου
3.    ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΩΝ
Υπ΄όψιν Ν. Στρατέλου
4.    ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠ/ΤΩΝ
ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Υπ΄όψιν Κ. Αποστολάτου
5.    ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
 ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
Υπ΄όψιν κ. Ι. Κιαλιού
6.    ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Υπ΄όψιν κ. Η. Κολοβού
7.    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓ/ΤΙΩΝ –ΒΙΟΤ/ΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
Υπ΄όψιν κ. Χ. Χαρατσή
8.    Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας

                                                                                              
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η  τρέχουσα  οικονομική συγκυρία, έχει δυσχεράνει σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας, οδηγώντας πολλούς επαγγελματίες σε αδιέξοδο, γεγονός που επάγει την ανομία και την εγκληματικότητα.

Σύλλογος Σαρακατσάνων Θήβας: Διακρίσεις Αθλητών Τοξοβολίας

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Συλλόγου μας κ.Καλομοίρης Γ., κ. Κωστόπουλος Σ. και κ. Δημητρίου στο ολυμπιακό (ο πρώτος) και στο σύνθετο (οι υπόλοιποι 2) στον αγώνα  Α΄αγωνιστικής κατηγορίας ανοιχτού χώρου με Ολυμπιακό γύρο ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών ολυμπιακού και σύνθετου τόξου , που διεξήχθει στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο

Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα ακούν όλοι οι Γερμανοί

 Τη λένε Λίντα Ζερβάκη και κατάγεται από την Κρήτη

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚ​Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ. ΠΕΠΟΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ»

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 25739/28-9-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 3 του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 , σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

Η Δημοκρατία δεν είναι το δίκαιο των ρουφιάνων…


Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων από την τελευταία διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, ζητώντας μάλιστα και “πληροφορίες” για τυχόν παράνομη δράση τους.
Η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να καταλάβει ότι ρουφιάνους θα πρέπει να ψάξει να βρει αλλού. Κυρίως όταν με περίσσια υποκρισία έκρυβε το πρόσωπο του λαθρομετανάστη  παιδεραστή , βιαστή  και παρ’ ολίγο δολοφόνο της Μυρτώς  στην Πάρο.

Παρακράτος «παντός καιρού»

Του Θανάση Νικολαΐδη 
ΕΙΧΑΜΕ το Κράτος, είχαμε κι το παρακράτος. Σε καιρούς αντικομουνιστικής υστερίας και φόβου. Φρέσκες οι μνήμες του Εμφυλίου και οι «νικητές» δεν κρατιόταν. Αφού «τάισαν χώμα τον κομουνισμό στη Μακρόνησο», επάνδρωσαν το Κράτος για τις επόμενες δεκαετίες, στελέχωσαν το παρακράτος κι όλα πηγαίναν’ μια…χαρά.

«ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ»

Ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστ

Χρυσή Αυγή: Αγωγή κατά Δημήτρη Κυριαζίδη για συκοφαντικ​ή δυσφήμηση

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

Παναγιώτης Αποστόλου: Παρέμβαση προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την ΔΙΣ


«Είναι χρέος σας να αναλάβετε στην ΔΙΣ απόφαση προστασίας του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού»

Προς το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο
Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
κ. Ιερώνυμο
Σεβασμιότατε,

480 π.Χ. - 2012 μ.Χ.: 2500 χρόνια ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ... Η Ιστορία συνεχίζεται... Βίντεο!!







ELNEWS

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-9 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα στη Λαμία, με κεντρικά θέματα την έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2012-2014 και ενημέρωση για την Ε΄Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020 από τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά

Θήβα: Προβλήματα με το κλείσιμο των ραντεβού στο ΙΚΑ

Το κλείσιμο του γραφείου διευθέτησης των ραντεβού των ασφαλισμένων του ΙΚΑ πολλαπλασιάζει τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας των αλλαγών του ΕΟΠΥΥ. Οι εργαζόμενοι στο...

Η ευτυχία να είσαι μόνιμος υπάλληλος του ΟΠΑΠ

Του Νίκου Χρυσικόπουλου


Απολαβές που ανέρχονται όχι σε 14 αλλά σε 20 μισθούς ετησίως, πριμ παραγωγικότητας που θα ζήλευαν υψηλόβαθμα στελέχη στη Wall Street, επιδόματα ισολογισμού, κατασκήνωσης, διακοπών (πέραν της κανονικής άδειας) και ειδικών συνθηκών (για χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών!), επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τηλεφωνητές, οδηγούς και χειριστές φωτοτυπικών μηχανημάτων (!), συνταξιοδότηση με πλουσιοπάροχα εφάπαξ και επιπλέον bonus είναι ορισμένα από τα προνόμια που συνεχίζει να απολαμβάνει μια κάστα υπαλλήλων και γενικών διευθυντών της ΟΠΑΠ Α.Ε. που μόλις χθες μπήκε και επισήμως σε τροχιά πώλησης.

Κλέαρχε θα τρίζουν τα κόκαλα του Αθανασίου Διάκου...

(Η φωτογραφία είναι από την επίμαχη παράσταση)



Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας αρνήθηκε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει καταδικαστικό ψήφισμα, το οποίο εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Τουσιάδης και αφορούσε στην αισχρή παράσταση, που εξευτέλιζε τον εθνικό μας ήρωα Αθανάσιο Διάκο.

Ν.Λυγερός "Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΟΖ", Θεσ/νίκη 25/9/12


36η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Την Κυριακή 16/9 πραγματοποιήθηκε σε ορεινή περιοχή των Αθηνών εκπαίδευση των μελών της πατριωτικής πολιτοφυλακής. Τα αντικείμενα στα οποία δραστηριοποιήθηκαν τα μέλη ήταν, πορεία 5 χιλιομέτρων, σχολείο διασώσεως τραυματιών και σχολείο κατάδειξης στόχου και επαφής ομάδας. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε κάτω από δυνατή βροχή και με πολύ υψηλό ηθικό. 

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - Τον "πιάσαμε" να διασκεδάζει στην Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός φακός του radar.gr εντόπισε τον πρώην Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου (Δ.Ν.Τ) Ντομινίκ Στρος Καν στην Γλυφάδα.
Παρά τις προσπάθειες να βρεθεί ινγκόγνιτο στην χώρα μας, εμείς τον βρήκαμε να διασκεδάζει σε γνωστό καφέ επί της οδού Ζησιμοπούλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ: "Δεν θα μπω στο τριπάκι να απαντήσω σε κανέναν..."

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος έδωσε εκ νέου τη δική του απάντηση στα όσα του καταλόγισαν συνάδελφοί του σχετικά με τις δηλώσεις του ότι «τώρα το τηλεοπτικό τοπίο του αρέσει γιατί έφυγε η σαβούρα».

ΑΥΤA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ​Σ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙ​ΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE.

Μάριος Δημόπουλος
Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of AppliedClinical Nutrition

[Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.

«H Αστυνομία επιτέθηκε αναίτια στους διαδηλωτές με σκοπό να διαλύσει την λαοθάλασσα»

Μια σοβαρή όσο και συγκλονιστική καταγγελία έκανε ο συνεργάτης των AegeanTimes.gr κ.Παναγιώτης Αποστόλου, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας!

Όπως δήλωσε στους aegeantimes.gr η πορεία των διαδηλωτών είχε ξεκινήσει και όλοι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει από κόσμο!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

ώρα για ξεκαθάρισμα των σχέσεών μας, ώρα για καθοριστικές αποφάσεις  

ΒΙΝΤΕΟ με τα ΜΑΤ που δέρνουν αναπήρους έξω από τη Βουλή!

Η χειρότερη ομάδα ΜΑΤ σε όλο τον πλανήτη εν δράσει Δεν είναι τζάμπα μάγκες απλά η αξία τους μεταφράζεται σε 15 ευρώ παραπάνω στο μισθό!!!

Ένα απίστευτο βίντεο ωμής Αστυνομικής βίας ενάντια σε Ατομα με Ειδικές Ανάγκες(ΑμΕΑ), παρουσιάζει σήμερα το newsit.gr.

Παραβάτης Χατζηνικολάου; Κάθε άλλο, κύριε Μεϊμαράκη


του Χρήστου Πασαλάρη

Ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ

Ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια δημοσιεύει το zougla.gr σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες

Για νύχτα κρυστάλλων κατά των Ελλήνων μιλάνε λαθρομετανάστες…

Οι λαθραίοι του γκέτο της μαφίας απειλούν ότι θα κάψουν ζωντανούς τους Έλληνες κάτοικους ως αντίποινα

ΤΡΙΗΡΗΣ. Μια συνοπτική παρουσίαση


Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου
Συγγραφεύς – Ναυτικός
Μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.)
 
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Ελλάς», τ. 944
 σ.18, ΜΑΪ 2012, εκδ. Ελληνική Θαλάσσια Ένωση/ ΓΕΝ
 
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΕΛΛΗΣ
Η τριήρης υπήρξε το πλοίο που πρωταγωνίστησε στις ναυμαχίες κατά την κλασσική περίοδο και υμνήθηκε τόσο για την ομορφιά όσο και για την πολεμική του ισχύ.  Ναυπηγήθηκε περί τα τέλη του 8ου αιώνα π.Χ. από τον περίφημο Κορίνθιο ναυπηγό Αμεινοκλή. Η εμφάνιση της τριήρους σηματοδότησε την ουσιαστική εξέλιξη του πολεμικού ναυτικού στην Αρχαία Ελλάδα δημιουργώντας μια νέα κλάση πέραν της πεντηκοντόρου και της διήρους.










συνέχεια στο Περί Αλός


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ-ΠΡΟ​ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

«ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»

Μουσουλμάνοι Τσάμηδες. Οι Προκλήσεις τους και η Ιστορική Αλήθεια.

Γράφει ο Υπτγος ε.α. Γιώργος Γκορέζης *.
Οι μουσουλμάνοι τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία με τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Εγκαθίστανται ως επι το πλείστο στον Β/Ηπειρωτικό χώρο, ιδιαιτέρως στα παράλια, σε εκκλησιαστικά και άλλα περισσότερο προσοδοφόρα μέρη , νοθεύοντας τη πληθυσμιακή αναλογία, και εποφθαλμιούντες τα εγκαταλελειμμένα από τους βορειοηπειρώτες κτήματα.

ΔΗ.Κ.Ε.Θ.: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (Λ. Μπέλου 1) παράσταση Καραγκιόζη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ) σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Ανάργυρου Αθανασίου παρουσιάζουν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Δήμου Θηβαίων, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (Λ. Μπέλου 1) παράσταση Καραγκιόζη.

Είσοδος ελεύθερη.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Οικοτροφεί​ο Λιβαδειάς

Το Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Λιβαδειάς παρέχει πλήρη 24ώρη φροντίδα 15 χρόνια σε ψυχικά πάσχοντες. Η δομή, όπως και οι 216 Μονάδες Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν με ευθύνη των ΝΠΙΔ, στα οποία το Υπουργείο Υγείας έχει αναθέσει την υλοποίηση

Ξέχασε τη Βοιωτία ο Γιάννης Καράμπελας.

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε ότι στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δράσης του βουλευτή Γιάννη Καράμπελα ο Βοιωτός πολιτικός ενδιαφέρθηκε για την υπογραφή σύμβασης ύψους 30 εκατ. ευρώ από την διοίκηση του ΙΚΑ για την ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου του ασφαλιστικού φορέα στην οδό Πειραιώς.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο