Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ποιοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες;

Διαβάστε τους πλουσιότερους Ελληνες με βάση τη λίστα του Forbes...




Ο Σπύρος Λάτσης με περιουσία 4,8 δισ. δολαρίων και ο Φίλιππος Νιάρχος με 2,5 δισ. είναι οι μοναδικοί Ελληνες στη φετινή λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, την οποία συντάσσει το περιοδικό Forbes.

Και νέα Έκθεση – Καταπέλτης για την Αλβανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ουδεμία πρόοδος σημειώθηκε στην Αλβανία, στους βασικούς τομείς λειτουργίας του κράτους (Διοίκησης, Εγκληματικότητας, μεταρρυθμίσεων κλπ.), αναφέρει, μεταξύ άλλων, πρόσφατη Έκθεση της αρμόδιας Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία παρακολουθεί τα πεπραγμένα στη γειτονική χώρα. Στην Έκθεση, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η Αλβανία, σαν χώρα υποψήφια, για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να δώσει περισσότερη έμφαση «στην προληπτική διάσταση της εγκληματικότητας και στην πάλη ενάντια στη δωροδοκία» και να υποστηρίξει την αύξηση και ανάπτυξη της ενεργούς αγοράς, προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανεργία.

10+1 πράγματα που δεν θα πείτε ποτέ όταν οδηγείτε!


1. Όχι επιμένω..παραβίασα το stop..Θα σας πληρώσω (ειδικά όταν ο άλλος οδηγός είναι γυναίκα)


2. Μην αγχώνεστε..μπορώ να περιμένω (στον μπροστινό οδηγό, μόλις άναψε το φανάρι)

3. Δεν πειράζει που πηγαίνετε αργά, απολαμβάνω τη διαδρομή..(σε παππού ποδηλάτη που έχει κλείσει το δρόμο και πάει σα σαλιγκάρι)

Αποκαλύψεις για ΜΙΤ και ΕΥΠ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥTΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ



Ειδικού Συνεργάτη




Εντελώς τυχαία και συμπτωματικά η εφημερίδα Σαμπάχ με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της ισχυρίζεται ότι η τουρκική ΜΙΤ κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα Ελλήνων πρακτόρων αλλά και πρακτόρων που δούλευαν για την ΕΥΠ.

27 Μαρτίου 2011 Πεδίον του Άρεως - Λαοσύναξη για την Κάρτα του Πολίτη.

Η Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος κατά της κάρτας του πολίτη διοργανώνει στις 27 Μαρτίου και ώρα 3.00 το μεσημέρι στο Πεδίον του Άρεως, μεγαλειώδη συγκέντρωση με πορεία προς τη Βουλή, για να δηλώσουμε ότι εμείς σαν ελεύθεροι Έλληνες πολίτες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν θα παραλάβουμε την κάρτα του πολίτη.

Δειτε video από τον σεισμό στην Ιαπωνία

Το κρυφό «πακέτο» 11 δις. στις τράπεζες!

Ένα μυστικό «πακέτο» στήριξης των ελληνικών τραπεζών, που ξεπέρασε και τα 11 δις ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει ενεργοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών, συντρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ καταθέσεων του Δημοσίου στις τράπεζες, την ώρα ακριβώς που το κράτος βρισκόταν στην «εντατική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, ενώ «φόρτωνε» με τεράστια φέσια εργολάβους και προμηθευτές, με την επίκληση ταμειακής στενότητας!

Η Μέρκελ δεν αποκλείει χρεοκοπία της Ελλάδας

Σε συνέντευξη της η Μέρκελ στην Bild de σήμερα αναλύει όλες τις απόψεις της για την Ελληνική κρίση.


Αφού στην αρχή τονίζει ότι «Δεν αρκούν τρία χρόνια για να διορθώσει η Ελλάδα τα δημοσιονομικά της. Με το να επιμένει κανείς να αποκαταστήσει η χώρα τη δημοσιονομική της ισορροπία εντός τριών ετών, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει νέες αναταράξεις και προβλήματα» και έμμεσα τάσεται υπέρ της επιμήκυνσης του δανείου των 110 δις ευρώ και ίσως και μείωσης του επιτοκίου , ανοίγει ορθάνοικτα το θέμα της χρεοκοπίας της Ελλάδας μετά το μνημόνιο λέγοντας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ένοπλη προβοκατόρικη επίθεση στον Σύλλογο Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής

Τα ξημερώματα της Κυριακής (6/3) δύο ημέρες πριν την άφιξη του Α.Νταβούτογλου και ενώ είχε ανακοινωθεί η επίσκεψή του στην Θράκη, άγνωστοι προβοκάτορες πυροβόλησαν κατά του χώρου που στεγάζεται ο Σύλλογος των Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής Πος-Πος. Την ώρα των πυροβολισμών δεν υπήρχε κάποιος εντός του κτιρίου με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές. Η επίθεση αυτή είναι το δεύτερο «περίεργο» περιστατικό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο χώρο του Συλλόγου καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/3) άγνωστοι διέρρηξαν τον ίδιο χώρο. Ο Σύλλογος Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής Πος-Πος κατήγγειλε στην εφημερίδα "Φωνή της Ροδόπης" τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ενώ μέσω ανακοίνωσης του σημειώνει ότι «δράστες είναι εκείνοι που επιθυμούν το διαχωρισμό της κοινωνίας σε μειονότητα και πλειονότητα, αυτοί που σπέρνουν το μίσος και αυτοί που επιθυμούν να βγάλουμε τη λέξη «Έλληνες» από τον τίτλο του σωματείου μας».


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ: ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ για : Παράνομη κατακράτηση /παράβαση καθήκοντος



χθές 10.2.2011 τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα «Δεν πληρώνω» Ιωσήφ Παπαδόπουλος και Κώστας Κωνσταντόπουλος στη διέλευση τους από την Αττική Οδό ζήτησαν την έκδοση πιστωτικού λόγω αδυναμίας πληρωμής. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν την έκδοση του νόμιμου φορολογικού στοιχείου, αρνήθηκαν να επιτρέψουν την διέλευση των συμπολιτών μας, ενώ ταυτόχρονα άνδρες της τροχαίας που παρευρίσκονταν τους κάλεσαν να περάσουν από τα διόδια προκειμένου να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στις διελεύσεις .




Τα μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ζήτησαν την συνδρομή των αστυνομικών οργάνων για την

Τσουνάμι ~ Ιαπωνία

Μαθητές απο Αλεξανδρούπολη αποκλείστηκαν στη Βαρκελώνη

Ογδόντα μαθητές του 1ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης μαζί με τους καθηγητές τους, βρίσκονται αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, αφού το πρακτορείο απο Θεσσαλονίκη με το οποίο είχαν κλείσει την εκδρομή, δεν φρόντησε να πληρώσει το ξενοδοχείο . Η Ελληνική πρεσβεία επικοινώνησε με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη ο οποίος επικοινώνησε με τη διευθύντρια του Λυκείου και γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να μαζέψει το ποσό των 15.000 και να καταθέσει τα χρήματα για να εξασφαλιστεί η διαμονή των παιδιών.


Αναρτήθηκε από gatzoli

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2011


Ωρα 22.15





Ο Αντώνης Αυλωνίτης ειναι ο Νέος Προπονητής τού ΑΟ ΘΗΒΑ , μόλις τώρα εκλεισε η συμφωνία παρουσία τού Προέδρου τού ΑΟ ΘΗΒΑ κ. Γεώργιου Λυμπερόπουλου στά Γραφεία τής Επιχείρησης του , τού Αντιπροέδρου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη , τού Γενικού Γραμματέα κ. Αθανάσιου Βυλλιώτη καί άλλων μελών τού Διοικητικού Συμβουλίου τού ΑΟ ΘΗΒΑ .

Nikola Aleksic: Tα μεταλλαγμένα προϊόντα και οι αεροψεκασμοί (ChemTrails) που διενεργούν είναι γενοκτονία! Πειράματα in vivo...ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

...Δείτε τα ίχνη του δηλητήριου που προέρχοντα από διακριτικά αεροπλάνα που καθημερινά μας αντιμετωπίζουν σαν παράσιτα...


........Εις βάρος μας πραγματοποιούνται πειράματα in vivo όπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου. Εις βάρος μας διενεργείται φανερα μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.



........Απαιτώ δημόσια από το στρατό της Σερβίας να υπερασπιστεί το λαό του και τον ουρανό της Σερβίας. Θα πρέπει να καταστρέψουν τα αεροπλάνα και τους εγκληματίες που διενεργούν γενοκτονία στο σύνολο του πληθυσμού.

........Έχετε επίγνωση των επιπτώσεων της προδοσίας σας; Πιστεύετε πως τα παιδιά σας θα εξαιρεθούν της γενοκτονίας;

Εισαγγελέας Ι. Σακκάς: «Δεν δέχομαι να παραγράφονται όλα τα εγκλήματα των πολιτικών» – παραιτούμαι

Παραίτηση με βόμβες από τον εισαγγελέα Ι. Σακκά. Τι λέει για το Μνημόνιο, την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών.


Γροθιά στο στομάχι της κυβέρνησης του κατοχικού Μνημονίου αλλά και συγκεκριμένων υπουργών της εκτελεστικής εξουσίας, που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και ενδεχομένως να έχουν υποπέσει σε σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες, αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε χθες στην Ευελπίδων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος υπέβαλε αιφνίδια παραίτηση από τα καθήκοντα του.

Αυστραλιανή εφημερίδα καταγγέλει την "προετοιμασία" νέου προέδρου των ΗΠΑ. Τι σχέση έχει με τις "προφητείες" των Άγιων Γερόντων; ΔΕΙΤΕ!


 Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης "The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας! Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την... μυστική λέσχη Bilderberg ως ο... επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ!



Ήρθε η ώρα



Δυναμικές αλλά αναποτελεσματικές. Αυτές είναι οι συγκεντρώσεις, οι πορείες και οι κάθε είδους ενέργειες που μας καλούν, συνδικάτα, σωματεία και κόμματα της αντιπολίτευσης. Έτσι ήταν τα πράγματα και στις 23 Φεβρουαρίου.

Θέλουμε να έχουμε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις. Ή πρέπει να προβούμε σε ενέργειες αποτελεσματικές;

Και αν θέλουμε αποτελεσματικές ενέργειες, τι ακριβώς επιζητούμε; Ποιος είναι ο στόχος; Βελτίωση των συνθηκών ζωής μας ή αλλαγή πλαισίου;

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ......ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΩΡΩΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

Ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής Σπύρος Δημόπουλος ( γνωστός ώς Φούκος ) Αδελφός τών Χρήστου καί Θανάση Δημόπουλου πού είναι γνωστοί καί οί τρείς από τήν Ποδοσφαιρική τούς θητεία δύο δεκαετίες πρίν σέ ομάδες ποδοσφαίρου τής Α' Εθνικής Κατηγορίας ανέλαβε τό πόστο τού Τεχνικού Διευθυντή στόν ΑΟ ΘΗΒΑ

Για το spam "Έκκληση για αιμοπετάλια στην Καβάλα"

Το μήνυμα αναπαράγεται με αισχρό τρόπο σε όλο το διαδίκτυο (ως συνήθως).


Το taxalia, έψαξε (ως συνήθως) την υπόθεση. Κάναμε τα απαραίτητα τηλέφωνα, μιλήσαμε με το Νοσοκομείο Καβάλας και πριν λίγο με τη μητέρα του κοριτσιού Ι.Κ. και δώστε προσοχή στο τι μας είπε:

Αν βουλιάξει η Ελλάδα, θα βουλιάξει σαν σκυλοπνίχτης!

Του Πέτρου Μάρκαρη


Πρώτα τραυμάτισαν τον βουλευτή Κωστή Χατζηδάκη. Μετά, επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις στον πρωθυπουργό. Στη συνέχεια, είχε σειρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Προχτές συγκεντρώθηκαν μπροστά στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, με ντουντούκες και καραμούζες. Περιορίζομαι στα πιο κραυγαλέα παραδείγματα. Υπάρχουν και άλλα, λιγότερο κραυγαλέα. Αυτές οι «εκρήξεις αγανακτισμένων πολιτών» δε σηκώνουν καμιά ανάλυση.

Έρχεται το Dota 2

Πολλοί από εσάς θα σκέφτεστε τι είναι το dota;


Το dota λοιπόν είναι ένας χάρτης στο Warcraft 3

ο οποίος φτιάχτηκε από το μεράκι μερικών και όχι από κάποια εταιρία, το αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι ότι το dota έχει εξελιχθεί σε ένα από τα ποίο δημοφιλή online παιχνίδια. Τώρα πλέον με την βοήθεια της VALVEμπορούν να κάνουν το παιχνίδι αυτό ποιο απολαυστικό με καλύτερα γραφικά και πάνω απ'ολα δωρεάν προς όλους.

Αγνοείται κοπέλα. Κοιτάξτε την φωτογραφία​, διαβάστε το μήνυμα της μητέρας της.

Η κόρη μου 13 ετών, Ashley Flores, χάθηκε εδώ και δύο εβδομάδες.


Εάν στείλετε αυτό το μήνυμα σε όλες τις επαφές σας μπορεί κάποιος να δει αυτό το μικρό κορίτσι. Έτσι ακριβώς συνέβη με το κοριτσάκι του Steven Point το οποίο βρέθηκε γυρνώντας την φωτογραφία της και στην τηλεόραση. Το Internet μπορεί όμως να στείλει αυτό το μήνυμα και πέρα από την θάλασσα, στη Νότια Αφρική, Καναδά κλπ.

Έκκληση για Αιμοπετάλια

Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί.Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το τηλ της μητέρας είναι 6937495494. Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια. Διαδώστε το παρακαλω πολύ μήπως βρεθεί κάποιος να μπορεί να βοηθήσει

Ενα κολάζ από το μέλλον

Η σωστή απάντηση σε Moody’s και Νταβούτογλου: Ποιοι διάολο είστε εσείς;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 Μπορούμε να μάθουμε κι’ εμείς οι πιο… ευέξαπτοι και λιγότερο «πολιτικώς ορθοί» τι σημαίνει η χρησιμοποιηθείσα ευρέως αυτές τις μέρες έκφραση «αδικαιολόγητη η νέα υποβάθμιση»;




Ότι οι περίφημοι διεθνείς οίκοι «αξιολόγησης» γενικώς δικαιολογούνται να παίζουν τα παιχνίδια τους , καταστρέφοντας όποια χώρα θέλουν και απλώς αυτή τη φορά έγινε μια αδικία;



Ότι νομιμοποιούνται να έχουν στήσει ένα καρτέλ αξιολογήσεων, λειτουργώντας σε ένα εντελώς μονοπωλιακό περιβάλλον;



Ότι δικαιολογημένα βαθμολόγησαν με ΑΑΑ τα τοξικά προϊόντα και την Lehman Brothers και αδικαιολόγητα ρίχνουν την Ελλάδα (και άλλες χώρες) στα σκουπίδια;

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αλλη μια εγκυρη πρόβλεψη-προσφορά του fimotro! "Τελειώνει" ο Παπακωνσταντίνου

Όποτε βλέπετε τις σφραγίδες "ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ" και "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" να ξέρετε ότι οι πληροφορίες που ακολουθούν θα σας έρχονται κατευθείαν από το μυαλό και τη φαντασία του ανυπόληπτου δημοσιογραφίσκου που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να πουλήσει ότι κατεβάζει η κούτρα του ως ... αποκλειστική είδηση!




Για την ιστορία το fimotro έχει "τελειώσει" πολλούς ακόμα οι οποίοι...

ζουν και βασιλεύουν! Για δείτε μερικές μόνο από τις εκατοντάδες ψευδείς πληροφορίες που μεταδίδει κάθε μέρα το ανυπόληπτο αυτό site που δεν φαίνεται να έχει καμια ντροπή και κανένα ενδοιασμό να διαδώσει ψέματα. Ούτε ο στοιχειώδης σεβασμός για τους αναγνώστες τους.

Κρίση χωρίς έξοδο: ποιος φταίει;

Διαβάζω και θαυμάζω το θράσος των δυνάμεων που θέλουν όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, αλλά άπειρα μνημόνια! Συστηματικά κατηγορούν όποιον αντιστέκεται στα σχέδιά τους ως υπονομευτή της χώρας. Θέλουν αν μπορούσαν να απαγορεύσουν κάθε κριτική και αντίσταση στα μέτρα που προωθούν μέσω της τρόικας.






Για την αποτυχία μιας πολιτικής φταίνε εκείνοι που δεν την ήθελαν!

Μνημειώδες θράσος από Αχμέτ Νταβούτογλου: "Τα ελληνικά μαχητικά κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο"!

«Τα ελληνικά αεροσκάφη κάνουν υπερπτήσεις και προκαλούν στο Αιγαίο»! Και «Είναι ελληνική άποψη ότι τα τουρκικά μαχητικά πετούν επάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο». Αυτές οι απίθανες και θρασύτατες δηλώσεις εκφράστηκαν πριν λίγα λεπτά από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε συνέντευξή του στο MEGA. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην συνέντευξή του ο Αχμέτ Νταβούτογλου όχι απλώς επέμεινε σε όλες τις αναθεωρητικές-επιθετικές απόψεις της Τουρκίας και του νέο-οθωμανισμού κατά της Ελλάδος, αλλά δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, υποστηρίζοντας ότι όποια δικαιώματα έχει η Ελλάδα στο Αιγαίο, έχει και η Τουρκία.

"Πόλεμος" του BBC κατά του Χριστιανισμού!


Την εκπομπή "The Bible's Buried Secrets" του BBC, επιλέχθηκε να παρουσιάσει η ελληνικής καταγωγής Φραντσέσκα Σταυρακοπούλουοποία είναι λέκτορας στην Εβραϊκή Βίβλο στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ). Η άθεη θεολόγος έχει σοκάρει στο παρελθόν με τις απόψεις της. Δείτε τι δηλώνει για τον Θεό, την Εύα και την Παλαιά Διαθήκη.


Συμβουλές για καλό... Φραπέ από την Σοφία απλά καταπληκτική.



ΣΟΦΙΑ

Δείτε το Video...




apneagr

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

πως περναμε τα διοδια μετα την δημοσιευση της τροπολογιας σε ΦΕΚ σημαντικες οδηγιες


Πως περνάμε τα διόδια; ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ!

Ακολουθούν νέες οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού έγινε νόμος η ντροπολογία του Ρέππα. Ζητάμε έκδοση Επί πιστώσει απόδειξης.



ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ; Δηλώνουμε στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Ζητάμε να εκδοθεί απόδειξη με πίστωση και να ανοίξουν την μπάρα. Αν καθυστερούν προειδοποιούμε ότι: α)

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ «Είμαι απελπισμένος!» Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός άνεργου ..

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός άνεργου, πολύτεκνου, 50 ετών στην Αλεξανδρούπολη. Από εκείνους που δεν αποφασίζουν για την ανάπτυξη στην περιοχή, που δεν εκπροσωπούν θεσμούς και φορείς, που αποτελούν «ντροπή» για την τοπικη μας κοινωνία. Και όμως αυτός ο άνθρωπος είναι ένας από τους αμέτρητους πλέον συμπολίτες μας που βιώνουν την απόλυτη φτώχεια και την απελπισία χωρίς να έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης γι αυτό!


Είναι όμως ένας απο τους ελάχιστους που τολμά να φωνάξει και να παλέψει με όση δύναμη του απέμεινε για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο!

Ο Θανάσης Ζωγράφος έκανε ότι μπορούσε και δεν βρήκε φως πουθενά. Χτυπημένος από τη ζωή, την τύχη, την κρίση, τις λανθασμένες επιλογές είναι ένας άνθρωπος που τα έχει χάσει όλα. Οι λέξεις απελπισία, αδιέξοδο, αδιαφορία έρχονται συνεχώς στα λόγια του. «Είναι να σε πιάνει τρέλα» μας λέει. Η μόνη διέξοδος που αισθάνεται ότι του απομένει, είναι να .........

μοιραστεί με όσο το δυνατόν περισσότερους την αγωνία του.

Επιβεβαίωση της βρωμιάς που μας κρύβουν για τη Λιβύη.... — Gordon Duff: Το ΙΣΡΑΗΛ παρεμβαίνει στη Λιβύη …Υπέρ του Καντάφι! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε από τον Gordon Duff.




Ενώ το ελιμενισμένο “USS Kearsarge” περιμένει εντολές, 50.000 μισθοφόροι θα αναπτυχθούν κατά των ανταρτών.

Μαχητές της Αλ Κάιντα συμπεριλαμβάνονται στην Ισραηλινή Πολεμική ….βοήθεια (στον Καντάφι)!

"Εχουν ανοίξει οι κερκόπορτες". Συγκλονιστικό μήνυμα ακρίτα αναγνώστη

Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλε φίλος ακρίτας αναγνώστης και είναι χαρακτηριστικό πως σκέφτονται και προβληματίζονται οι συμπατριώτες μας και ειδικά οι κάτοικοι των συνόρων. Οπως θα διαπιστώσετε το έγραψε "εν βρασμώ" ψυχής ακούγοντας τον ΓΑΠ να μιλάει στο "Κάραβελ".....




Όσο ακούω την ομιλία του Τζέφρεϋ, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι πάμε σε άμεσες εκλογές. Ελπίζω να μην προκύψει κάποια προδοτική συμφωνία με τον Σαμαρά. Αλλά τι λέει ο βρωμοεβραίος; Ακόμη πιστεύει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Ή μήπως ξέρει τι κάνει; Γιατί φίλε μου το βλέπω καθημερινά, ο κόσμος είναι ... στον κόσμο του. Βρίσκεται σε βαθύ ύπνο. Ξέρεις το νέο τους παραμύθι που έχουν αρχίσει ήδη να περνούν στον κόσμο είναι: "Ναι τα σκ....σε, αλλά ποιον άλλον να ψηφίσουμε; Μακάρι να υπήρχε άλλος".

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011



Λουτουφί






Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτουφίου γιόρτασε τά φετινά Κούλουμα ( λόγω τής κακοκαιρίας )

στήν ταβέρνα τού κ. Λεμπέση μέσα σέ ζεστό καί οικογενειακό κλίμα .

Τό blog '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' ήταν προσκεκλημένο καί κατέγραψε τήν ομορφη αυτή εκδήλωση όπου αρκετοί εκπρόσωποι φορέων τού τόπου εδωσαν τό παρόν .

Εντολή διάσημου Ραβίνου προς Νετανιάχου «Συντομεύστε την έλευση του Μεσσία» (βίντεο)

ο βίντεο είναι του 1990:


Αυτός από τον οποίον ζητάει την ‘ευλογία του’ ο τωρινός πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νεντάναχιου και ο οποίος τον 'ελέγχει' γιατί δεν έχουν γίνει πολλά για τον ερχομό του ‘Μεσσία ’, είναι ο ραβίνος Menachem Mendel Schneerson, (1902 – 1994), ηγέτης του χασιδικού ιουδαϊκού κινήματος ‘Chabad-Lubavitch’ και θεωρούμενος από πολλούς ‘Μεσσίας’.

χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες!!!!

..."Θρίαμβος" Φτάσαμε την Αλβανία στην Οικονομία

Τελικά το μνημόνιο έκανε το θαύμα του.


Αντί να διασώσει την Ελληνική Οικονομία μας έστειλε στα επίπεδα της Αλβανικής Οικονομίας.



Διαβάστε και θαυμάστε με ποιές χώρες είμαστε στο ίδιο επίπεδο οικονομικής αξιοπιστίας

Αλβανία,Αγκόλα ,Βολιβία,Dominican Republic ,Νησιά Φίτζι ,Μογγολία,Σρι Λάνκα ,St. Vincent & the Grenadines ,Βενεζουέλα , Belarus , Βιετνάμ.

Αραγε η κατρακύλα που θα σταματήσει;;;;

''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'':

Στο Μαϊάμι Φλόριδας γιά ολιγοήμερες διακοπές οι υπουργοί Γερουλάνος, Διαμαντίδης, ο υφυπ. Νικητιάδης και αρκετοί ''υπηρεσιακοί παράγοντες''


Επίσημα γιά να συμμετάσχουν σε...''έκθεση τουρισμού και κρουαζιέρας'' (αρχίζει 14 Μαρτίου). Η πολυμελής ελληνική αποστολή (μαζί και...οι διοικήσεις ελληνικών λιμανιών!!!) ''θα έχει συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής ομίλων στον χώρο της κρουαζιέρας,

«Κλειδώνει» η αναδιάρθρωση με «κούρεμα» πιστωτών!

Την ώρα που η Moodyʼs «πετσόκοβε» τη βαθμολογία της Ελλάδας σε επίπεδα Αγκόλας, επικαλούμενη τον κίνδυνο «κουρέματος» των ιδιωτών πιστωτών της χώρας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδειχνε στην Ελλάδα ακριβώς αυτό το δρόμο, της αναδιάρθρωσης χρέους με συμμετοχή των ιδιωτών.


Οι «ξεχασμένες», παρότι υιοθετήθηκαν στα τέλη του 2010, προτάσεις της Γερμανίας για ελεγχόμενες χρεοκοπίες χωρών της ευρωζώνης από το 2013, αναβιώνουν δια στόματος του Γερμανού υπουργού, παρότι προκαλούν τις έντονες αντιδράσεις των αγορών και των οίκων αξιολόγησης.

Όχι άλλο αίμα !!!!

Σε συμβολικό κλείσιμο του κόμβου των Ψαθάδων στο νομό Έβρου, προχωράει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, το δημοτικό συμβούλιο Διδυμότειχου και καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να δώσουν βροντερό παρόν και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και που χρόνια τώρα απασχολεί τους κατοίκους του νομού, αφού αρκετοί συνάνθρωποι μας έχουν χάσει τη ζωή τους στο δρόμο καρμανιόλα.


Μια κίνηση που δηλώνει σαφώς την αγανάκτηση όλων , αλλά και την απαίτηση για να δοθεί άμεσα λύση και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.



Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η γυναίκα μου με ρώτησε...

Η γυναίκα μου με ρώτησε,"Με πόσες γυναίκες έχεις κοιμηθεί;



Εγώ γεμάτος υπερηφάνεια "Μόνο με σένα αγάπη μου.Μέ όλες τις άλλες ήμουν ξύπνιος."


..... ξέχασα, πως οι γυναίκες δεν παίρνουν απο αστεία.


Επισκεπτήριο Νοσοκομείου από τις 10 π.μ. εώς 8.00 μ.μ.
 
Γραφέας Πεζικού

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα

Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέραΗ μέτρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του ερευνητή του «Δημόκριτου», κ. Δημήτρη


Κοσμόπουλου στο σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας. Το όριο ασφαλείας που

θέτουν οι περισσότεροι ερευνητές αλλά και οι κατασκευαστές των μετρητών είναι

τα 5,8 μιλιβάτ/τ.μ. εφόσον η έκθεσή μας στην ακτινοβολία είναι..

Προκήρυξη για κατάταξη ΕΦΟΠ, Όλη η απόφαση-εγκύκλιος

Η "ασπιρίνη" στον "καρκίνο" της ανεργίας ειδικά των νέων λέγεται ΕΦΟΠ. Πρόκειται




για τους

Έφεδρους Οπλίτες,θεσμό τον οποίο είχε ανακοινώσει εδώ και μήνες η ηγεσία του ΥΕΘΑ. Εκτός από την όποια μείωση του ποσοστού της ανεργίας των νέων,οι ΕΦΟΠ θα καλύψουν όσο είναι εφικτό τα τεράστια προβλήματα επάνδρωσης που αντιμετωπίζουν οι μονάδες του στρατού και επιπλέον θα είναι και πιο φθηνοί ακόμη και από τους έτσι κι αλλιώς κακοπληρωμένους ΕΠΟΠ.

Aπαράδεκτη και σεξιστική η διαφήμιση της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» .....με τις μπάμιες! (video)

Τη διακοπή μετάδοσης της απαράδεκτης διαφήμισης κακού χιούμορ με θέμα τον άντρακλα, την αφελή σύζυγό του και τις μπάμιες , ζητά με έγγραφη καταγγελία της προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όπως γράφει η Ελευθεροτυπία η...

ΜΙΑ 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Το περιστατικό έγινε χτες το βράδυ στην γραμμή 14, περίπου στις 8.30μ.μ. Όταν οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ, ζήτησαν εισιτήριο από την 15χρονη μαθήτρια, αυτή τους δήλωσε ότι είναι μέλος του κινήματος «δεν πληρώνω» και ότι κάνει συνειδητή πολιτική πράξη , για τον λόγο αυτό, αρνείται να δώσει τα στοιχεία της, στους ελεγκτές και θα τα δώσει μόνο αν της τα ζητήσει κάποιος αστυνομικός. Τους δήλωσε, ότι επιθυμεί να......

Μυρίζουν εκλογές: Το «όλον ΠΑΣΟΚ» ετοιμάζει ο Καρχιμάκης με επαναφορά (;) Λαλιώτη

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2010 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεγε τον Μιχάλη Καρχιμάκη για τη θέση του γραμματέα του.... Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι έκαναν λόγο για «στρατηγικής σημασίας» επιλογή.

Υποβάθμισε πάλι την Ελλάδα η Moody's

Σε υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας προχώρησε νωρίτερα η Μoody΄s. Πιο συγκεκριμένα...




την έριξε στην κατηγορία "B1" από "Βa1" διατηρώντας και ως αρνητικές τις προοπτικές (outlook) των αξιολογήσεων.





Τι μπορεί να σημαίνει αυτό εν όψει των κρίσιμων ραντεβού της χώρας μας στην Ευρώπη το αμέσως επόμενο διάστημα;





Θα επηρεαστούν οι όποιες αποφάσεις;
 

τι πραγματικά θέλουν να εμποδίσουν με τα chemtrails?

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά διάβασα και έμαθα για τους χημικούς αεροψεκασμούς, τα chemtrails, όμως ακόμη θυμάμαι την πρώτη μου αντίδραση:






είχα θυμώσει που κάποιοι έχουν το θράσος να μας κρύβουν τον ήλιο! Με ποιό δικαίωμα κάνουν κάτι τέτοιο!?... σκεφτόμουν και οργιζόμουν με το απάνθρωπο θράσος τους...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑ

Το tsantiri σας παρουσιάζει τη λίστα της ντροπής στον 9,84. Δείτε τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων που φιγουράρουν! Δείτε και πόσα λεφτά έπαιρναν, πόσο δούλευαν -όσοι δούλευαν! Να με ποιους εννοούσε προφανώς ότι «έφαγε» παρέα τα λεφτά ο Πάγκαλος! Πάντως όχι με εμάς… [Θα αναγνωρίσετε ονόματα που βγαίνουν στα κανάλια και...


το παίζουν τιμητές των πάντων!]

Μια «λεπτομέρεια» που ίσως κρίνει το μέλλον μας..

Υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια στο είδος του ελληνικού χρέους, που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας.


Και η οποία λεπτομέρεια θα κριθεί από τις ευρωπαϊκές αποφάσεις στο τέλος Μαρτίου.





Έχει πολλή μεγάλη σημασία το είδος τους χρέους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑΤΡΩΝ > ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ "ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ" ΤΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ!!!

Οι ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιος Σπαντιδέας,η Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς, ο Άρης Μουσιώνης Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Θεόδωρος Γιάνναρος Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην εφημερίδα Realnews τα εξής:


1.«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθησαν οι ετοιμοθάνατοι απεργοί πείνας δείχνουν σε όλες τις παραμέτρους τιμές εντός των φυσιολογικών ορίων...» (Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας)

2.«Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα...» (Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς κα Βασιλικη Παπαλιμναίου)

3.«Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία ... σε συγκεκριμένη περίπτωση,ο μετανάστης ζήτησε τροφη και σε κάποια άλλη χυμό... οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δωσει...»

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο