Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


Την εθνική κυριαρχία της χώρας φαίνεται πως εκχωρεί πλήρως στην τρόικα η κυβέρνηση με τη νέα δανειακή σύμβαση που υπέγραψε.

Στη δανειακή σύμβαση που δημοσιεύτηκε χθες Πέμπτη στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με αριθμό 240 αναφέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “6 Μέρες”, ότι:

Οι Κυριακές του εμπορίου δεν θα φέρουν την ανάπτυξη


του Βασίλη Κορκίδη Προέδρου ΕΣΕΕ

Στη δυσμενή συγκυρία της κρίσης όπου το σύνολο της Μμε βάλλεται πανταχόθεν, ανακοινώθηκαν πρωτοφανείς ρυθμίσεις για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων κάτω των 250 τ.μ. όλες τις Κυριακές. Η απόφαση αυτή «σπρώχνει στο κενό» την μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί ζωντανή μέσα στην κρίση. Πρόκειται για μια πολιτική επιλογή η οποία ενώ φαινομενικά προωθεί τα συμφέροντα των Μμε επιχειρήσεων, στην πραγματικότητα τα προσβάλλει βάναυσα και οδηγεί την ελληνική αγορά σε καταστάσεις και συνθήκες «ζούγκλας». Για τον εμπορικό κόσμο της χώρας μια τέτοια απόφαση θα είναι η χαριστική βολή στις κεντρικές, περιφερειακές και συνοικιακές αγορές σε όλη την Ελλάδα και θα φέρει το παραδοσιακό εμπόριο της χώρας κοντά στο μαρασμό και την απαξίωση.

Φ.Σ.Θήβας: ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Η Γ.Σ.του Φ.Σ.Θήβας που πραγματοποίηθηκε στις 14 Δεκεμβρίου  2012 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή στην 48ωρη απεργία για Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 και την συνέχιση της αναστολής  στον
ΕΟΠΥΥ.
                                               ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

Αποκάλυψη φωτιά!! "Δεν έσφαξαν μόνο οι Ναζί τους Έλληνες... Μαζί τους ήταν ασιάτες και αφρικανοί!!! Ακόμα και τότε...." Θα βγάλει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ...;;;


Ο διάσημος Στρατηγός Ρόμμελ επιθεωρεί ναζιστικά τάγματα Μαροκινών - Πακιστανών - Μπαγκλαντεσιανών...

Οι διάφοροι ισλαμιστές στον μουσουλμανικό κόσμο, που οι νεοπροοδευτικοί αριστεροί βλέπουν ως "ταξικούς αδελφούς" απέναντι στο "ρατσισμό των Χριστιανών" - που κατ' αυτούς "οι Χριστιανοί ευθύνονται" - και για τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές και εκστρατείες της Δύσεως και των Σιωνιστών σε μουσουλμανικές χώρες), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ εθελοντών των Γερμανών (Freies Arabien) στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!!! 

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«Η ΝΗΝΕΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ»

Πάμε Στοίχημα “Μετάνοια Άδωνι σε Καμμένο”!


Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων για το πότε θα ζητήσει συγγνώμη ο Άδωνις από τον Πάνο Καμμένο μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε χθες. Τις καλύτερες αποδόσεις δίνει το τρίμηνο που είναι και γκανιάν στις περισσότερες περιπτώσεις μετανοίας του Άδωνι προς τα πρόσωπα που ύβριζε.

Γδύνουν Ορθόδοξους Ιερείς! Μέχρι πότε θα πολεμάνε την Ορθοδοξία;


Πόσο ακόμα θα αντιμετωπίζουμε με τον χειρότερο τρόπο τη βλασφημία της Ιερής πίστεώς μας; Ο πόλεμος ενάντια στην Ορθοδοξία όλο και δυναμώνει αφού δεν βρίσκει αντίσταση από που πουθενά. Γνωστή σελίδα με Gossip περιεχόμενο παραπληροφορεί τους αναγνώστες της λέγοντας ότι στη Ρουμανία Ορθόδοξοι Ιερείς βγάζουν τα ρούχα τους για να φωτογραφηθούν ώστε να πουλήσουν

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Στρατηγική ενεργειακής Κύπρου"





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

14.12.12-Εις αιώνιο μνημόσυνο του Ελληνόψυχου Τάσσου Παπαδόπουλου


ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ
ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ
ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΗ ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ
«ΟΧΙ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΑΛΛΟΤΕ ΜΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ
ΕΣΧΑΤΩΣ ΔΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΜΒΑΡΒΑΡΩΝ «ΦΙΛΩΝ» ΜΑΣ
14.12.2012
1. Τὴν 12.12.12 συμπληρώθηκαν 4 ἔτη ἀπὸ τὴν εἰς Κύριον ἐκδήμησι τοῦ ἀειμνήστου ἥρωος Τάσσου Παπαδοπούλου.
2. Ὡς γνωστόν, ὄχι μόνον οἱ «φίλοι» = κολοβὰ φίδια, ἰθύνοντες Εὐρωπαϊκῶν καὶ μὴ χωρῶν, ἀλλὰ δυστυχῶς καὶ ἡ τότε πολιτειακὴ καὶ πολιτικὴ ἡγεσία τῆς Ἑλλάδος ἐπίεζαν τὸν ἀεἰμνηστον τότε Πρόεδρον τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας, λίαν εὐσυνείδητο Τάσσο Παπαδόπουλο, νὰ μὴ ἐναντιωθῇ πρὸς τὸ τρισάθλιο σχέδιο ΑΝΑΝ μὲ τοὺς ἰσχυρισμοὺς ὅτι ἐὰν τὸ δημοψήφισμα ἦτο ἀρνητικό, ὅλα τὰ κράτη τῆς Ὑφηλίου θὰ ἀνεγνώριζαν τὸ ψευδοκράτος τοῦ Ἀττίλα.
3. Παρ’ὅλα ταῦτα ὁ λίαν εὐσυνείδητος Ἕλλην πατριώτης δὲν ὑπέκυψε σὲ αὐτὲς τὶς πιέσεις καὶ ἐκάλεσε τὸν Κυπριακὸ λαὸ νὰ ἀντισταθῇ καὶ νὰ ἀπορρίψῃ τὸ ἀπαίσιο σχέδιο ΑΝΑΝ.
Κατωτέρω δημοσιεύομε τὸ ἡρωικὸ αὐτὸ διάγγελμα τοῦ ἀειμνήστου Τάσσου Παπαδοπούλου πρὸς τὸν Κυπριακὸ λαὸ πρὸ τοῦ δημοψηφίσματος.
4. Εὐτυχῶς οἱ ἀδελφοὶ Ἑλληνοκύπριοι ἄκουσαν τὴν συμβουλὴν τοῦ Ἑλληνόψυχου Προέδρου των καὶ τὸ 76% τῶν Ἑλληνοκυπρίων ἀπέρριψαν τὸ Σχέδιο ΑΝΑΝ, τὸ ὁποῖο θὰ ἀποτελοῦσε τὴν ταφόπλακα τοῦ κυπριακοῦ προβλήματος.

Ν.Τ.Π. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ


Μια λαϊκή σοφία λέει, «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη», και άλλη, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι.»
Αυτά για τη λυκοφιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Επάνω σε αυτές  τις δύο λαϊκές ρήσεις, ισορροπούν ανέκαθεν οι σχέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων,(ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ), με τη Ρωσία-Κίνα.
Χάριν συντομίας αποκαλούμε Ν.Τ.Π. τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, Global Governance, όπως μας έλεγε ο Jeffrey……
Υπάρχει οξύτατος ανταγωνισμός μεταξύ των δύο αυτών συγκροτημάτων, σε θέματα γεωπολιτικής, γεωοικονομίας, γεωενέργειας & γεωστρατηγικής. Ενδεικτικά με τα γεγονότα στον Αραβικό Κόσμο αναφέρουμε, η Μόσχα προειδοποιεί, «Η Συρία δεν θα γίνει νέα Λιβύη». Τα ΜΜΕ λένε, «Επεκτείνεται ο πόλεμος στη Συρία» και «Ρωσικά αντίποινα προς ΗΠΑ για τη Συρία.» Οξύνεται η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας για τη Συρία. Η  Ν.Τ.Π. μέσω ΗΠΑ εφοδιάζουν με βαριά
όπλα τους Ισλαμιστές «αντάρτες» στη Συρία.

Το άναμα του Χριστουγεννιάτκου δέντρου στη Θήβα!!!


Ο δήμαρχος της Θήβας κ.Νικολάου  άναψε 14/12 το δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ακούσαμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία της Θήβας , καθώς διάφοροι σύλλογοι κερνούσαν τους καλεσμένους γλυκά και αναψυκτικά.  Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων και κυρίως των παιδιών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που

"ΑΦΙΕΡΩΜΑ – 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ "


Μαγική βραδιά ήταν για τους τυχερούς που επέλεξαν να βρίσκονται στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας το μουσικό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια από το θάνατο του Μάρκου Βαμβακάρη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 .

Ένωση μικρασιατών Θήβας: "Αναβίωση εθίμου Βάρβαρα"


Με την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε  για 8η χρονιά η αναβίωση του Μικρασιατικού εθίμου "ΒΑΡΒΑΡΑ" προς τιμή της Αγ. Βαρβάρας την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου (παραμονή ). Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για την πλατεία του Συνοικισμού αλλά ουσιαστικά η Μικρασιατική Γωνιά της Αθηνάς Παπαγεωργίου έγινε πολύ μεγάλη και χώρεσε όλους τους φίλους και τα μέλη. Για όλους όσους πέρασαν και παραβρέθηκαν προσφέρθηκαν  τα βάρβαρα που ετοιμάστηκαν από νωρίς το απόγευμα από τα μέλη του Δ.Σ.  αλλά και τα γλυκά και τους λουκουμάδες που ετοίμασαν οι γυναίκες της Ένωσης  με την ευχή να έχουμε ΜΕΛΙ & ΓΑΛΑ στην στράτα μας και στο μέλλον της πόλης και της πατρίδας μας.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 4,5 μονάδων ο ΣΥΡΙΖΑ



Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Αντώνης Σαμαράς.

Προβάδισμα 4,5 μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 26%, η Χρυσή Αυγή με 10,5%, οι ΑΝΕΛ με 9,5%, το ΠΑΣΟΚ με 8%, η ΔΗΜΑΡ με 6,5%, και το ΚΚΕ με 5,5%.

…Είμαστε παιδιά της ίδιας Πατρίδας ;…

Γράφει ο Χρήστου Παπαδημητρίου*. 
Με αφορμή την τοποθέτηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ότι όλοι είμαστε παιδιά της ίδιας πατρίδας, και παράλληλα της δημοσιοποίησης του «τι έσχες» των πολιτικών της ίδιας πατρίδας... 

Η είδηση-αιτία παραίτησης του Θάνου Δημάδη από ΣΚΑΪ


Πήραμε την δόση... "σωθήκαμε".

Γράφει ο Θάνος

Η είδηση:  

Μετά από συνεδρίαση-εξπρές, που κράτησε λιγότερο από δυο ώρες, το Eurogroup ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα. Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για εκταμίευση δόσης 34,4 δισεκατομμυρίων ευρώ την επόμενη εβδομάδα, και συνολικά 52,4 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013.

Από τα χρήματα αυτά, τα 49,1 δισεκατομμύρια ευρώ θα προέρχονται από την Ευρώπη, και τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ιδού το νέο φορολογικό νομοσχέδιο


Του Σπύρου Δημητρέλη

Νέα φορολογική κλίμακα, η οποία οδηγεί σε μείωση του φορολογικού βάρους για μισθωτούς και συνταξιούχους χωρίς παιδιά, με ετήσιο εισόδημα έως 23.000 ευρώ, θεσπίζει το υπουργείο Οικονομικών με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή.

Με την ίδια κλίμακα και σε συνδυασμό με την κατάργηση των πρόσθετων αφορολόγητων για τα παιδιά, οι περισσότεροι μισθωτοί και συνταξιούχοι με παιδιά θα έχουν από την Πρωτοχρονιά αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης που θα φανεί στην παρακράτηση του φόρου εισοδήματος.

Για την αντιστάθμιση της επιβάρυνσης λόγω της κατάργησης των αφορολόγητων των παιδιών, το ΥΠΟΙΚ θεσπίζει επίδομα 40 ευρώ ανά παιδί που θα χορηγείται με εισοδηματικά κριτήρια.

Ειδικότερα, η νέα φορολογική κλίμακα έχει ως εξής:

«ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΘΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ»



Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Γιώργου Μουλκιώτη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στο Διοικητήριο της Βοιωτίας, ευρεία σύσκεψη με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για τον καλύτερο συντονισμό των υπευθύνων, ώστε και το πρωτεύον Εθνικό δίκτυο (ΠΑΘΕ) να παραμένει ανοικτό και καθ’ όλα λειτουργικό, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Θράκη: Ένας Πομάκος ρεζιλεύει τους πολιτικούς


Κόλαφο για την πολιτική της μυωπικής Αθήνας στη Θράκη είναι όσα αναφέρει ένας διακεκριμένος Έλληνας Πομάκος, ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα, τα οποία μπορούν οι φίλοι μας να παρακολουθήσουν στο βίντεο που ακολουθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ:«Η τήρηση των αρχών της διαφάνειας και της νομιμότητας, αποτελεί αρχή της πολιτικής μας».


Συνεχίσθηκαν με εντατικούς ρυθμούς, κατά το τρίμηνο Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2012, οι έλεγχοι από κλιμάκια του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου και του Τμήματος Εμπορίου – Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με σκοπό την προστασία του καταναλωτή, μετά από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Μουλκιώτη.
Ενδεικτικά από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου πραγματοποιήθηκαν :
- Έλεγχοι σε 64 σχολικά κυλικεία
- Επανέλεγχοι σε 35 σχολικά κυλικεία, ενώ υπεβλήθησαν 30 μηνύσεις για παραβάσεις της Υγειονομικής Νομοθεσίας.

Πρεσβευτής των Μικρασιατών της Θήβας και της πόλης μας η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Καισαριανής


Πρεσβευτής των Μικρασιατών της Θήβας και της πόλης μας η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Καισαριανής και σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ωροπό. Παράλληλα η Ένωση συμμετέχει με μέλη του Δ.Σ. στο 1ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει ο Δήμος Καισαριανής και το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Το πετροφάγον τέρας

Image
Μάλλον μιλάμε για την Ελλάδα.
Ξέρετε εκείνη την ταινία που το ηφαίστειο σκάει κι ο πρωταγωνιστής(Μπρόσναν) με την πρωταγωνίστρια(Λίντα Χάμιλτον) και τα δυό της παιδιά μ’ ένα αυτοκίνητο της υπηρεσίας εγκλωβισμένοι στα μάγματα και σπρωγμένοι από το πυροκλαστικό κύμα παγιδεύονται σε μια σπηλιά ορυχείου παρέα μ’ ένα μηχάνημα, ευτυχώς γι αυτούς, που στέλνει δορυφορικά σήματα σχετικά με το στίγμα τους.
Βέβαια το έργο έχει happy end και τελικά σώζονται όλοι χάρη στο μηχάνημα εντοπισμού της ΝΑΣΑ, και μάλιστα ζήσαν καλά κι αφήσαν κι εμάς να ζήσουμε, καλά κακά δεν έχει σημασία, με μια γεύση περίεργα στυφή στο στόμα και να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε αυτά που είδαμε, στην δική μας ζωή. Μια και δεν έχουμε εν ενεργεία ηφαίστεια να μας απειλούν.

ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μαραθώνας, Πρωτομαγιά 2013.

Η επιτροπή υποδοχής περίμενε τον αντιστράτηγο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου. Οταν έφτασε το αυτοκίνητο,  έγινε χαλασμός. Ο κόσμος ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα και η ομάδα περιφρούρησης με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να....
δημιουργήσει κλοιό γύρω από τον στρατηγό για να τον οδηγήσει στο γραφείο του πυρήνα. Σε ολόκληρο το δρόμο, άνθρωποι έσφιγγαν και φιλούσαν τα χέρια του. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και μεταδοτικός. Το τεράστιο πλήθος βρισκόταν σε κατάσταση ευφορίας.  Το φως της ελπίδας είχε φωτίσει ξανά τις ψυχές τους.

Τα τηλέφωνα στο αντίσκηνο του πυρήνα είχαν πάρει φωτιά.... 

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΣΠΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΒΑΤΖΗ ΣΤΟ VIOTIASHOP !!!





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Θήβα: ΣΗΜΕΡΑ -Συγκέντρωση τροφίμων, παιχνιδιών για Κοινωνικό Παντοπωλείο


Συγκέντρωση τροφίμων - παιχνιδιών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο πραγματοποιεί σήμερα  ο Δήμος Θηβαίων (με την παράλληλη εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου) στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ


Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σήμερα στις  8 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Συμμετέχουν ερμηνεύοντας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα :

 Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας
 Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου
 Η Γυναικεία Χορωδία του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ»
 Η Χορωδία της Εύξεινος Λέσχη Θηβών « ο Πόντος»
 Η Φιλαρμονική  του Δήμου Θηβαίων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ



Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πίσσα και πούπουλα


Σύμφωνα λοιπόν με 2-3 σταρ της δημοσιογραφίας «η Ελλάδα θα βγάλει οσονούπω 1.3 τρισεκατομμύρια δολάρια από τα  πετρέλαια που είναι κρυμμένα νότια της Κρήτης». Ελπίζω να προσέξατε την λεπτομέρεια: Όταν μιλάμε για κοιτάσματα, μιλάμε σε δολάρια (επαγγελματικές δουλειές - όπως CNN). Κάποια άλλα τρις δολάρια θα βγάλουμε και από το «οικόπεδο» έξω από το Καστελόριζο, «αν βεβαίως δεν δειλιάσουμε από τις απειλές των Τούρκων  και προχωρήσουμε στην εξόρυξη». Και μετά βεβαίως είναι τα πετρέλαια της Καβάλας, του πατραϊκού κόλπου, του Ιονίου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν η Ελλάδα θα γίνει μέσα σε λίγα χρόνια ο ενεργειακός κολοσσός της Ευρώπης. Σε πόσα χρόνια; Μόλις τρία, ισχυρίζεται ένας δημοσιογράφος που ειδικεύεται στις εξωγήινες επαφές.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


Θα ασχοληθώ μόνον με το πρωτόκολλο 1 ενδεικτικά και για ορισμένα σημεία.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ 1.
Διαβάστε τι λένε στο πρωτ. 1 για το δίκαιο.
Κατά την αρχική φάση της οικοδόμησης της ανθρώπινης κοινωνίας ίσχυε η κτηνώδης και τυφλή βία, αργότερα ήρθε ο νόμος, που είναι το ίδιο περίπου πράγμα μεταμφιεσμένο. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα, ότι σύμφωνα με το φυσικό νόμο, το δίκαιο ταυτίζεται με τη δύναμη.
(Σχόλιο: Να ζούμε χωρίς νόμους για να υπάρχει πλήρη ασυδοσία. Θα πει κάποιος και με τους νόμους τι γίνεται τώρα….! Στο πως θα εφαρμοστούν και θα γίνει έλεγχος είναι στο χέρι μας να το διευθετήσουμε κάθε φορά.
Έτσι για τους μασόνους όποιος έχει δύναμη….σου αλλάζει και τα φώτα…και μόνον το δίκαιο του ισχυρού πρέπει να επικρατεί εναντίων των αδυνάτων και απροστάτευτων. Τι ωραία…τι καλά….!!!)

Τάσσος Παπαδόπουλος και Μητροπολίτης Σεβαστιανός

Παναγιώτης Αποστόλου 
aegeantimes.gr 
Δυο μεγάλες προσωπικότητες που τους ενώνουν πολλά, ακόμη και η ημερομηνία που έφυγαν από τη ζωή!

Τα διαμαντένια μαργαριτάρια στο πάνθεον των μεγάλων Ελλήνων, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια της φυλής μας είναι πάρα πολλά. Εξέχουσα μορφή σ΄ αυτό το πάνθεον της νεώτερης ιστορίας μας, οι οποίοι σεβάστηκαν τις διαχρονικές παρακαταθήκες του Έθνους και τις προασπίστηκαν με κάθε κόστος σε όλη τους τη ζωή, ήταν οι αείμνηστοι, Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης, Σεβαστιανός (1922-1994) και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος (1934-2008). Και τους δυο εκτός της μεγάλης αγάπης για την πατρίδα και την Ορθοδοξία, τους ένωσε την ίδια ακριβώς ημέρα, στις 12 Δεκεμβρίου, ο θάνατος. Τα παρακάτω που θα αναφέρει η ταπεινότητά μου, αποτελούν ένα ελάχιστο φόρο τιμής προς αυτούς τους δυο μεγάλους Έλληνες, οι οποίοι με τα λόγια και τα έργα τους λάμπρυναν την Ιστορία μας και άφησαν ισχυρή παρακαταθήκη στις επερχόμενες γενεές των Ελλήνων. 

Η προϊστορία του “Μακεδονικού” Ζητήματος


Αμαλία Κ. Ηλιάδη*

Η προϊστορία του Μακεδονικού ζητήματος και του Μακεδονικού Αγώνα χρονολογείται από τη στιγμή που η Μακεδονία μπαίνει στο στόχαστρο της Αυστριακής πολιτικής: αυτά τα γεγονότα συνιστούν και τα πρώτα δείγματα μισελληνικής πολιτικής της Αυστρίας στο φλέγον θέμα της Μακεδονίας: Οι Μαρτυρίες για τα «όνειρα» της Αυστρίας για έξοδο προς τη Θεσσαλονίκη, ο αμείλικτος διπλωματικός πόλεμος του Μέττερνιχ κατά της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, οι ακλόνητες αποδείξεις για την ανθελληνική πολιτική της Αυστρίας, το ότι Αυστρία και Ρωσία αποφασίζουν μεταρρυθμιστικά μέτρα για τη Μακεδονία καθώς και το γεγονός πως Αυστρία και Γερμανία ακολουθούν κοινή εξωτερική πολιτική αποτελούν το προανάκρουσμα για το μεγάλο Μακεδονικό Αγώνα που θα ακολουθήσει. Επιπλέον, Αυστρία και Γερμανία πνέουν μένεα κατά της Ελλάδος για τις επιτυχίες της στους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1913.Η Γερμανία ακολουθεί την Αυστρία στην πολιτική της κατά της Ελλάδος. Η αυστριακή πολιτική στρέφεται με ιδιαίτερο πείσμα κατά της ελληνικής δραστηριότητας στη Μακεδονία, παρακινεί την Τουρκία να καθυποτάξει τα ελληνικά ανταρτικά σώματα και διαβάλλει την ελληνική πλευρά ότι αυτή ευθύνεται για την αναταραχή που επικρατούσε στη Μακεδονία.

Αγώνας όλων, η απεργία πείνας του Τάκη Οικονόμου στο Αλουμίνιο ΑΕ



Ο συναγωνιστής μας απεργός πείνας Τάκης Οικονόμου, τιμά επί χρόνια την ιδιότητα του συνδικαλιστή, παραμένοντας ανεξάρτητος, συνεπής και μαχητικός στον δύσκολο χώρο του Αλουμινίου της Ελλάδος, μιας βαριάς βιομηχανίας που επί δεκαετίες επηρεάζει καθοριστικά την πραγματικότητα και κινεί τα νήματα σε μια μεγάλη περιφέρεια.

Η ευτυχία με απλά βήματα μέσα σε 30 λέπτα


Αν νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι και πως όλα σας πάνε στραβά, ορίστε μερικά tips για να ανεβάσετε την διάθεσή σας μέσα σε μισή ώρα.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι εξελίξεις της ζωής μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν για το τι είναι ευτυχία, αυτό που έχει σημασία είναι να ζούμε τη ζωή μας με ένταση, ενέργεια και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μας.

Μάθετε μερικά μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MRB- Καζάνι που βράζει η χώρα: Αντι-ευρωπαϊστές, ντροπιασμένοι, απογοητευμένοι και ... ΣΥΡΙΖΑ!


Στην πρόθεση ψήφου, χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων, σύμφωνα με έρυνα της MRB, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 22,1%, ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 20,1%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,3% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ (6%), Ανεξάρτητοι Ελληνες (5,5%), Δημοκρατική Αριστερά (4,4%), ΚΚΕ (4,2%) και Οικολόγοι Πράσινοι (2,4%). Άλλο κόμμα απαντά το 3,1%, Λευκό το 1,1%, Άκυρο το 6,3%, ενώ αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος για το 22,9% των ερωτηθέντων.

Αεροψεκάσματα, διαβολοσκορπίσματα...


Το σατυρικόν του πράγματος, προβάλλεται στην προκειμένη περίπτωση. Και πώς να μην προβάλλεται... Το αριστεροδεξιό συνωμοσιολογικό κόμμα (κατά τα λεγόμενα των πολλών, το κόμμα των «ψεκασμένων») χωρίς ιδεολογία, ή καλύτερα το κόμμα κυρίως κάποιων πρώην «δεξιών» που προχώρησαν σε ιδεολογικό επαναπροσδιορισμό, καθώς ανακάλυψαν στα πολιτικά τους γηρατειά το ΕΑΚ-ΕΛΑΣ και τη Φαραντούρη και «ξέχασαν» να έρθουν στου Μακρυγιάννη και στο Βίτσι, αναζητώντας αυτά που «μας ενώνουν» (και τους χωρίζουν από τους «προδότες», «δωσίλογους», ή όπως αλλιώς αποκαλούν αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους αλλά και τους πρώην συμμαχητές τους), η ηλεκτρονική αντιμνημονιακή πλατφόρμα τού ‘μας δίνουν οι Ρώσοι και δεν παίρνουμε’ (όπως ο Χριστόφιας ένα πράγμα), ‘το σκάνδαλο των CDS’, κλπ, καταρρέει.

Με τι έχει να κάνει ο κόσμος;

Διαβάστε όλοι οι Έλληνες. Ορυκτός πλούτος Ελλάδος-ΔΝΤ-Προδοτικές κυβερνήσεις


ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ.....
ΞΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Κρήτη «gas giant»! Η “μυστική” έκθεση για τα ελληνικά πετρέλαια


Μέχρι πρόσφατα, οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν τις μελέτες που υποστήριζαν ότι υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο βυθό του Αιγαίου ή της Κρήτης, περίπου ως μυθιστορηματικές. ( δείτε σχετικά το σχόλιο στο τέλος της ανάρτησης )

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με τους Σέρβους εθελοντές. Στη Σερβία και πάλι ο Βιτάλης.


Αναχώρησαν για την πατρίδα τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι Σέρβοι εθελοντές που φιλοξενήθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση «εξοικείωσης» τους με την πιθανότητα να βρεθούν στο πλευρό των Ελλήνων αν η Ελλάδα δεχθεί επίθεση από την Τουρκία.
Οι 60 και πλέον εθελοντές, αξιωματικοί και στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Παλλαϊκής Άμυνας της Σερβίας, με επικεφαλής έφεδρο συνταγματάρχη, ως γνωστόν, φιλοξενήθηκαν σε σπίτια Βορειοελλαδιτών, μετά από πρόσκληση και πολύμηνες συνομιλίες, με τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη.  
Τις επόμενες μέρες εξ’ άλλου, αποδεχόμενος την πρόσκλησή τους ο Πρόεδρος του ΠΑΜ, θα επισκεφθεί για μια ακόμη φορά πόλεις της Σερβίας, για τη συνέχιση των συνομιλιών, πάνω στην πάρα πολύ σοβαρή αυτή πρωτοβουλία του Πατριωτικού Μετώπου: Την ανάπτυξη δηλαδή κοινού μετώπου (όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν) Ελλάδας-Σερβίας, απέναντι στην τουρκική

Οι δύσκολες ώρες του μεγάλου λαικού αοιδού: Υποστηρίζεται από ψυχολόγους!

Ένα πρόβλημα υγείας το κρατάει τα τελευταία χρόνια μακριά από τις πίστες...
Η ψυχολογία του έπεσε φυσιολογικά στα «τάρταρα» ζητώντας την βοήθεια των ειδικών. Αποτραβηγμένος από τον καλλιτεχνικό κόσμο, κλεισμένος στο σπίτι του στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και απέχοντας συνειδητά από τις νυχτερινές εμφανίσεις και τη δισκογραφία ζει τα τελευταία δύο χρόνια ο Πασχάλης Τερζής.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το διάστημα .Τι είναι; μυστικά διαστημόπλοια της NASA , αλλοδαπά διαστημικά σκάφη ; η κάτι άλλο;!

Οι φωτογραφίες θέτουν σοβαρά ερωτήματα   .Αποκαλυπτικές φωτογραφίες  άγνωστων (για μας) διαστημικών αντικειμένων  φωτογραφημένων από το διαστημικό λεωφορείο STS 088  το 1998 - 99. 

Πάνω από 20.000 οι άστεγοι στην Ελλάδα!



Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του κοινωνικού φορέα «Κλίμακα» που παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση  η ΙΚΕΑ, το πρόβλημα των αστέγων στη χώρα μας έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις τα τελευταία δυο χρόνια




Η "Κλίμακα", ο κοινωνικός, εθελοντικός φορέας για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού τον οποίο στηρίζουν τα ΙΚΕΑ  παρουσίασε σήμερα μια μεγάλη έρευνα που διεξήγε για το πρόβλημα των αστέγων στην Ελλάδα, με συμπεράσματα εντυπωσιακά και στοιχεία που προκαλούν σοκ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του φορέα, το πρόβλημα της αστεγίας στην Ελλάδα είναι τεράστιο και αυτήν την στιγμή αφορά πάνω από 20.000 ανθρώπους, εκ των οποίων οι μισοί στην Αθήνα.

Θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης και συλλυπητήρια Αρναουτάκη για τον αδόκητο χαμό των Βουρβαχάκη και Κελαράκη


από το Γραφείο Τύπου
Με οδύνη πληροφορήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τον αδόκητο χαμό του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δημήτρη Βουρβαχάκη. Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του... ο γιατρός- διασώστης, αλλά και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Βαγγέλης Κελαράκης, προκάλεσε σοκ στην Περιφέρεια Κρήτης, με την οποία συνεργάζονταν στενά για την προώθηση θεμάτων του ΕΚΑΒ και τη συμμετοχή τους σ’ εθελοντικές διοργανώσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Η ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ  ενημερώνει τα μέλη της ότι προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις, ΛΑΕΚ 1-25, έτους 2012, στις παρακάτω θεματολογίες:
      1)   «Πληροφορική WINDOWS - WORD - EXCEL»
      2)   «Εξυπηρέτηση πελατών – Υγιεινή τροφίμων»
3) «Τεχνικές πωλήσεων Marketing»

"Κόκκινο" από Α.Σαμαρά στην πώληση των υποβρυχίων Τype 214 των ENAE


ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ

Απορρίφθηκε στην διυπουργική επιτροπή που συνεδρίασε από τις 14.30 μέχρι τις 17.30, η πρόταση πώλησης του ειδικού συντονιστή για το θέμα των ναυπηγείων των δύο υποβρυχίων Type 214 που βρίσκονται στη ναυπηγική κλίνη των ΕΝΑΕ, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατόπιν σχετική εισήγησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Δημήτρης Σταμάτης: "Ευχή μου να γυρίσει ο Καραμανλής"


Τι λέει ο πρώην βουλευτής για την κεντροδεξιά, τον Σαμαρά και τον ΣΥΡΙΖΑ

"Η ευχή μου είναι να επανέλθει ο Κώστας Καραμανλής. Νομίζω ότι αυτό θέλει και η βάση της κεντροδεξιάς" λέει στο parapolitika.gr o Δημήτρης Σταμάτης που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και κάνει πρόβλεψη πως το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν δύο νέοι  μεγάλοι πόλοι, ένας κεντροδεξιός και ένας κεντροαριστερός.

Ave, Samara, morituri te salutant!!!!

Freedom
Ζευγάρι ηλικιωμένων αυτοκτόνησε τη Δευτέρα στη Βάρη αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν στα παιδιά τους ότι οδηγήθηκαν σε αυτήν την επιλογή γιατί δεν άντεχαν να τους επιβαρύνουν άλλο.
Η λίστα μακραίνει κι εμείς παρακολουθούμε άπρακτοι..
Έχει περάσει καιρός από την de profundis (εκ βαθέων) ενδοσκόπησή μας..  έχει περάσει καιρός από το mea culpa όσων άντεξαν να σηκωθούν από τον πάτο, περνώντας από μακρά κατάθλιψη.. Ψάλλαμε όλοι το requiem του alter ego μας γιατί errare humanum est (το να πλανάσαι είναι ανθρώπινο)..
Τώρα όμως ζούμε στο σήμερα και πρέπει in memoriam (εις μνήμη) όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους στο βωμό της απόγνωσης να αδράξουμε το σήμερα (carpe diem).. Γιατί dum spiro spero (όσο ζω ελπίζω) κι ήρθε η ώρα της δράσης.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ελενα Ράπτη, η βουλευτής της ΝΔ με το πλούσιο Πόθεν Εσχες


Μπορεί να είναι γνωστό ότι η Έλενα Ράπτη ανήκει σε μια από τις πιο ευκατάστατες οικογένειες της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι άλλο πράγμα να γνωρίζεις κάτι και άλλο να το βλέπεις μπροστά σου αναλυτικά, όπως συνέβη με την δημοσίευση του πόθεν έσχες της.

Η πλέον περιζήτητη «νύφη» της Βουλής είναι για άλλη μια χρονιά η βουλευτής της ΝΔ καθώς πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση διαθέτει εξίσου «εντυπωσιακή» κινητή και ακίνητη

Κατάσχεση της ακίνητης και κινητής περιουσίας του Λ. Λαυρεντιάδη για την υπόθεση της Proton Bank



- Για τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ισχύει ήδη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
- Ο επιχειρηματίας έχει εκφράσει την επιθυμία επιστροφής χρημάτων από τηνΕλβετία τα οποία έχουν δεσμευτεί
- Σκοπός του ήταν με την επιστροφή χρημάτων να κάνει χρήση του νόμου που προσφέρει ακαταδίωκτο
- Την προσφυγή για την κατάσχεση είχαν κάνει μέτοχοι της παλιάς τράπεζας

Δράκεια Πηλίου

ΔΡΑΚΕΙΑ Μια επίσκεψη στην γειτονική Δράκεια θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Απέχει 18 χλμ από το Βόλο και 8 χλμ από την Αγριά σε υψόμετρο 500μ. Η Δράκεια κτίσθηκε στο 1655 από Ηπειρώτες μαστόρους που εγκα- ταστάθηκαν στην περιοχή. Εδώ έζησε ο Ηπειρώτης ζωγράφος Ιωάννης Παγώνης που οι τοιχογραφίες του κοσμούν ακόμη και σήμερα πολλά αρχοντικά και εκκλησίες σε όλο το Πήλιο. Επισκεφθείτε την πλατεία του χωριού, περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια του και

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο