Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ «ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ που χαιρετίστηκε έντονα στην Άγκυρα καθώς οι πρώτες δηλώσεις ανθρώπων του επιτελείου του ήταν άκρως φιλοτουρκικές και παράλληλα η αιφνίδια επίσκεψη του κεντρικού συμβούλου του Πούτιν, του Αλεξάντερ Ντούγκιν στην Άγκυρα, κομίζοντας σημαντική πρόταση της Ρωσίας για στρατηγική συμμαχία, φέρνουν την χώρα μας σε μια πρωτοφανή για την ιστορία της απομόνωση, ενώ η εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζουν να εποφθαλμιούν ότι απέμεινε από την εθνική μας κυριαρχία.

LONDON International Health Olive Oil Competitions 2017 (London IHOOC 2017)

Το Λονδίνο γίνεται για πρώτη φορά σημείο συνάντησης των καλύτερων παραγωγών ελαιολάδου στον κόσμο μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την ανάδειξη και προώθηση ισχυρισμού υγείας για τα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα.

Αντιπροσωπευτικά δείγματα αγνού παρθένου ελαιολάδου από όλες τις χώρες και ηπείρους ταξιδεύουν ως τη Μεγάλη Βρετανία για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ισχυρισμού υγείας ελαιολάδου και Συσκευασίας ελαιολάδου “London International Health Olive Oil Competitions 2017” (London IHOOC 2017) ο οποίος θα διεξαχθεί 7 έως 10 Απριλίου στο Λονδίνο.

Ανοικτή πρόσκληση της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων για τη συνάντηση εργασίας με θέμα τη διαμόρφωση συντονισμένης δράσης για την προώθηση της χρήση ποδηλάτου

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε συλλόγους, φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες για τη συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 στο Παλιό Δημαρχείο με θέμα τη διαμόρφωση συντονισμένης δράσης για την προώθηση της χρήσης ποδηλάτου στην πόλη μας.

Ενημέρωση σχετικά με την κατάθεση οικονομικών προσφορών για προμήθεια ειδών που αφορούν στο πρόγραμμα relocation του ΟΗΕ στον Δήμο Λεβαδέων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) ενημερώνει ότι έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr, οι σχετικές προκηρύξεις/μελέτες προμήθειας διαφόρων ειδών που αφορούν στο πρόγραμμα προσωρινής στέγασης υποψηφίων προς μετεγκατάσταση και αιτούντων άσυλο που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων βάσει συμφωνίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017.

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί   στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)     στις  16  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2016  ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 18:00  όπου σε εφαρμογή  του άρθρου 159 του Ν.3463/06 ΚΔΚ θα συζητηθεί το παρακάτω θέμα :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Διευθυντής του παραρτήματος των αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στη Λιβαδειά κ. Κώστας Καλοβρέκτης, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην τελετή έναρξης των προγραμμάτων “Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.)” και “Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στη Στερεά Ελλάδα με έδρα τη Λιβαδειά, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου (Δ/νση: Αριστοφάνους και Διστόμου, Λιβαδειά).

Στα χέρια του Τσίπρα, βάλσαμο το αριστερό μνημόνιο και ο …καπιταλισμός

Στην εποχή του σουρεαλισμού που ζούμε, διαβάζοντας τη συναρπαστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και ανακαλύπτουμε πως το εθνοκτόνο μνημόνιο, στα χέρια του ικανού Πρωθυπουργού και της θαυματουργής αριστεράς, είναι βάλσαμο.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ζει το όνειρό του. Πρωθυπουργός! Και φυσικά με οποιοδήποτε κόστος. Δεν έχει πια σημασία τι λέει ένας επαγγελματίας ψεύτης, προκειμένου να παραμείνει στη γλυκιά εξουσία. Η αποξένωσή του από την κοινωνία είναι εμφανής. Αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα και συμπεριφέρεται ως ο απόλυτος κατακτητής. Με βία στους συνταξιούχους και φοροληστεία στους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Αρκεί να βγει το δικό του αφήγημα για αριστερό και δημοκρατικό μνημόνιο.

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Λύσσαξαν πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ όλα τα ΜΜΕ της αχανούς Αμερικής για να προπαγανδίζουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Επιστράτευσαν όλο το πορνείο των σταρ του Χόλυγουντ (Λαίδη Γκάγκα, Μαντόνα, Σάρον Στόουν κα) προκειμένου να κάμψουν την πορεία του Τραμπ προς το Λευκό Οίκο.  Λύσσαξαν πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας προπαγανδίζοντας υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Και στο προχθεσινό μου κείμενο, διαρωτήθηκα: “τι και ποιο συμφέρον εξυπηρετούσαν όλοι αυτοί για να στήνουν όλη αυτή τη συντονισμένη προπαγάνδα;”.

Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ!..

Παγιδευόμαστε στα επιχρυσωμένα λόγια των πολιτικών, προσδένοντας τις ελπίδες μας στην παραμυθία που καλλιεργούν για λόγους τακτικής κόμματα και προσωποποιημένα συμφέροντα. Και μας ελκύει η "μαγεία" της εντύπωσης, που "ζευγαρώνει" το λαικισμό με την υπερβολή και το αχαλίνωτο πολιτικό ψέμα.

Και τι διαπιστώνουμε κάθε μέρα; Να καλούνται οι δυσπραγούντες πολίτες να "τρυγήσουν" από τις όποιες πρωθυπουργικές και υπουργικές λεκτικές ασυναρτησίες, πόθους, ευχολόγια, προσδοκίες και...ξόρκια. Ετσι, για τα νέα της μπουκιάς!

Το Λύκειο των Ελληνίδων Θήβας σας καλεί στο τσάι του Φιλολογικού τμήματος.


Το Λύκειο των Ελληνίδων Θήβας σας καλεί στο απογευματινό τσάι του Φιλολογικού τμήματος.

ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 ώρα 18.00
ο Γ. Λεκάκης θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Θηβών Βοιωτίας με θέμα
Η ευεργετική επίδραση της μουσικής στον άνθρωπο και το περιβάλλον"
σχετική με το βιβλίο του "Μουσικής Μύησις".
Την διάλεξη θα πλαισιώνει προβολή εικόνων.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

The Accountant | Ο Λογιστής από 10 έως 16 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο Θήβας

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’ Κόνορ
Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζέφρι Τάμπορ, Τζον Μπέρνθαλ, Τζον Λίθγκοου
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ



«Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ, αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει».

Ακόμη 1 εκατ. ευρώ στην Εύβοια για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Ξεκινούν τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης στην επαρχιακή οδό 36 μεταξύ Δροσιάς και Λουκισίων. Οι παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 1εκατ. ευρώ, εκτείνονται σε μήκος 500 μέτρων και αφορούν στην κατασκευή φραχτών ανάσχεσης, αλλά και την τοποθέτηση πλέγματος για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων βράχων και λίθων στην θέση «Κοκόσι» της Ανθηδώνας. 

H Πόπη Αστεριαδη και οι Soul Destiny στην Ρότα στις 2/12/2016

H ιέρεια του Νέου Κύματος  η θρυλική Πόπη Αστεριάδη συναντά το μελοδραματικό hip hop σχήμα τους Soul destiny σε μια μοναδική βραδιά στην Ροτα για τα 50 χρόνια προσφοράς της  στο ελληνικό τραγούδι. Στην σκηνή θα βρεθούν ο Γιωργος Δανεζης,η Καλλιόπη Βασιλείου (λύρα)-Χάρης Παπανικολαου (κιθάρα-λαούτο) και ο Dj Ponte.
Θα παρουσιαστούν τραγούδια που σφράγισαν την ιστορία του ποιοτικού τραγουδιού με την φωνή της Πόπης Αστεριάδη. Οι Soul destiny θα παρουσιάσουν ένα δείγμα από τον δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τίτλο ''Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει'' από την Fm Records. Στα πλατό μαζί τους  ο Dj Ponte (Αντώνης Σταματοπουλος).Special guests θα μοιραστούν την σκηνη με το γκρουπ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ: "ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ”- ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

Ο Δήμος Θηβαίων,
η Εταιρεία Βοιωτικών Μελετών και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων “Επαμεινώνδας”
διοργανώνουν ημερίδα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00
στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κοφίνης” του Συνεδριακού Κέντρου της ΔH.Κ.Ε.Θήβας
με θέμα :

Νέα κοπή δέντρου εν αγνοία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου- Αναζητούνται οι υπαίτιοι

Μετά από προφορικές καταγγελίες πολιτών, η Yπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Θηβαίων  πραγματοποίησε αυτοψία επί της οδού Πινδάρου (στο ύψος της στάσης των ταξί) και διαπιστώθηκε ότι ένα δένδρο ( δάφνη Απόλλωνα) που υπάρχει στο πεζοδρόμιο είχε υποστεί αυστηρό κλάδεμα δύο (2) βραχιόνων και επιμέρους κλαδιών. 

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, τα επισκέψιμα Οινοποιεία της Στερεάς Ελλάδας ανοίγουν τις πύλες τους

Ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές στα Οινοποιεία της Στερεάς Ελλάδας


Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, 11.00-17.00
τα επισκέψιμα Οινοποιεία της Στερεάς Ελλάδας ανοίγουν τις πύλες τους
για ξεχωριστές ξεναγήσεις και μοναδικές γευστικές δοκιμές,
στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΠΑΜΑ STAY HOME (ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Σήμερα αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την πανηγυρική εκλογή στην Προεδρεία των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί, εδώ και κάποιους μήνες από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα διατυμπανίζαμε σε όλους τους τόνους, πως η πρόβλεψή μας ήταν ότι θα εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις που δημιουργούσαν κλίμα σαρωτικής νίκης της Χίλαρι Κλίντον. Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όταν όλο το τραστ των μεγάλων εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών προπαγάνδιζαν τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον, αλλά και στο εξωτερικό και δη σε χώρες της ΕΕ όπου θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη της και επένδυαν επάνω σε αυτή.   

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 ,το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων θα παραμείνει κλειστό

Ανακοίνωση
Σας ενημερώνουμε ότι για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 ,το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας  Δήμου Θηβαίων  θα παραμείνει κλειστό ,λόγω της συμμετοχής των στελεχών του Κέντρου στην ημερίδα που διοργανώνει  από κοινού η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων  και η Σουηδική πρεσβεία με θέμα «Η βία των ανδρών κατά των γυναικών και η βία κατά των παιδιών».

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Λονδίνο

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market, στο Λονδίνο συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την προβολή των τουριστικών πλεονεκτημάτων και υποδομών ολόκληρης της Στερεάς.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, σε όλες τις επαφές που έγιναν με ξένα τουριστικά πρακτορεία και επιχειρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Κοτζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας  Αριστείδης Τασιός και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ταγκαλέγκας.

16η Διεθνής Έκθεση Αγροτικού Εξοπλισμού και Τεχνολογιών (Θερμοκήπια, Συστήματα Άρδευσης, Σπόροι, Λιπάσματα, Αγροχημικά, Τρακτέρ κλπ)

GROWTECH 2016

16th International Greenhouse, Agricultural Equipment and Technologies Fair
16η  Διεθνής Έκθεση Αγροτικού Εξοπλισμού και Τεχνολογιών
 (Θερμοκήπια, Συστήματα Άρδευσης, Σπόροι, Λιπάσματα, Αγροχημικά, Τρακτέρ κλπ)

Συμμετοχή αθλητών Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στον 34ο Κλασσικό Μαραθώνιο της ΑΘΗΝΑΣ. 13 Νοεμβρίου 2016.

http://www.athensauthenticmarathon.gr/site/images/template/logo1_en.jpg

Oι αθλητές Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα λάβουν μέρος στον
34ο   Κλασσικό Μαραθώνιο της   ΑΘΗΝΑΣ  [Κ.Μ.Α]  
Ημερομηνία διεξαγωγής των Αγώνων :  Κυριακή  13  Νοεμβρίου  2016 .

Αγώνας  Δρόμου   Special   Olympics   1.200  μ    [1 χλμ.& 200μ.]
Συνάντηση  - Συγκέντρωση στο Συντάγματος
Ώρα  Εκκίνησης  Αγώνα: 8:50 από τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας  στο ύψος της Βουλής  

Διαδρομή  :  Λεωφ. Βασ. Σοφίας  - Ηρώδου Αττικού και τερματισμός στο πέταλο του Παναθηναϊκού   Σταδίου

35 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βαγγέλης Μπασιάκος έφερε στη Βουλή, τον μήνα Οκτώβριο, με 35 Ερωτήσεις του, επίκαιρα θέματα, που αφορούν τους πολίτες και την κοινωνία μας. Τα θέματα των σχετικών Ερωτήσεων έχουν ως εξής:

«Ψάχνοντας την Ντόρι» και «Doctor Strange» στον Κινηματογράφο Θήβας

Σας ενημερώνουμε,  ότι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες «Ψάχνοντας την Ντόρι» και «Doctor Strange».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 17/11/2016 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2016


Ψάχνοντας την Ντόρι

Διάρκεια: 97΄
Είδος ταινίας: Animation - Μεταγλωττισμένο

ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ

Η εκλογή του Donald Trump ως προέδρου των ΗΠΑ ήταν "αναπάντεχη" για τους αυστηρούς τιμητές της αδιάφορης πορείας του ατόμου ανάμεσα από τα κοινωνικά γκρεμίσματα, αλλά και για τους πολιτικούς που με το εμμονικό τους σύνδρομο, παραμένουν θεατές μπροστά στην άθλια τύχη του όποιου ιδεώδους τους, ενώ εξακολουθούν να υπηρετούν με αποφλοιωμένη συνείδηση τα όποια συμφέροντα επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Η Θήβα εκπροσωπήθηκε με δύο αεροσκάφη στο Καστέλι Κρήτης

Η Θήβα εκπροσωπήθηκε με δύο αεροσκάφη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στους άτυπους αγώνες των εκδηλώσεων για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Κρήτης, και έφερε την πρώτη θέση με τον Αθλητή της Απόστολο Μαυροθαλασσίτη. Ακολουθεί σχετικό άρθρο από το ekriti:

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Τα πολιτικά "εγκλήματα", η πολιτική αβελτηρία και ανικανότητα εξαγνίζονται με αναπαλαίωση ή ανασχηματισμό του πολιτικού προσωπικού. Οι ιδέες και οι αντιλήψεις της εξουσιαστικής προπαγάνδας παρουσιάζονται πάντα ως ελπιδοφόρες με νέα "προσωπεία". Και συντελούν στη μεγάλη εξαπάτηση του κοινωνικού συνόλου.

Οι 18 μήνες που άνοιξαν τον δρόμο - Ο Γιώργος Στασινός παρουσίασε τον απολογισμό ενάμιση έτους στη θέση του Προέδρου του ΤΕΕ και κατέθεσε 20 συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη

Τον απολογισμό του με τίτλο «οι 18 μήνες που άνοιξαν τον δρόμο», για το πρώτο ενάμιση στη θέση του Προέδρου αλλά και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του κλάδου των μηχανικών και της οικονομίας γενικότερα παρουσίασε σε συνάντηση με δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Λεβαδέων

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Λεβαδέων για την ευταξία και καθαριότητα της πόλης το Τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Λεβαδέων απομάκρυνε χθες Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, 8 εγκαταλελειμμένα οχήματα από δρόμους της Λιβαδειάς.

4 έργα πολιτισμού στην Στερεά Ελλάδα

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και πολιτιστικής κληρονομιάς προϋπολογισμού περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που αφορούν σε μνημεία της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά: 

“ΟΥΣΙΕΣ” ΚΙ “ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - Η Δικαιοσύνη θέλει νέους Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και την Κυβέρνηση δεν αφορούν την ουσία και το πνεύμα του νόμου, αντίθετα από τον Γάλλο φιλόσοφο του  Διαφωτισμού Μοντεσκιέ (17ος αιώνας) που είναι περισσότερο από ποτέ πιο επίκαιρος και του οποίου οι φιλελεύθερες ιδέες διαμόρφωσαν τη σημερινή πολιτική και κοινωνική οργάνωση του Κόσμου.

Inderno με τον Τομ Χανκς στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της ΔΗΚΕ Θήβας

Inferno

 ΠΕΜΠΤΗ 03/11/2016 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 09/11/2016

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Φελίσιτι ΤζόουνςΟμάρ ΣιΙρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν

Διάρκεια: 121 λεπτά

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο