Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θήβας μιλάει στο viotiashop-συγκλονιστική η μαρτυρία γονέα με παιδι με ειδικές ανάγκες

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θήβας κύριος Παπαχαραλάμπους μας μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα μαθητικά δρομολόγια της Βοιωτίας όπως και όλης της Ελλάδας. Ακούστε τη συνέντευξη για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα για τους μαθητές που έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη μετακίνηση στα σχολεία τους.

Συγκλονίζει η μαρτυρία γονέα με παιδί με ειδικές ανάγκες το οποίο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί . Μετά από πολλά χρόνια σε ειδικό σχολείο στη Θήβα στέλνουν το παιδί του στο Λουτουφί όπου εκτός το πρόβλημα της μεταφοράς υπάρχει και πρόβλημα προσαρμογής του παιδιού. Τα προβλήματα πολλά στην παιδεία αλλά ας δώσουμε λίγο προσοχή στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Στη χώρα μας γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα.

Σύμφωνα με την παράδοση, το 326 η γηραιά μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, Αυγούστα Ιουλία Φλαβία Ελένη, μετέβη στους Αγίους Τόπους για να φέρει στο φως τα διάφορα μέρη στα οποία έζησε και δίδαξε ο Ιησούς Χριστός. Στα Ιεροσόλυμα πραγματοποίησε μεγάλες ανασκαφές για να βρεθούν οι τόποι της Σταύρωσης και της Ανάστασης στον λόφο του Γολγοθά. Η μετέπειτα Αγία Ελένη οδηγήθηκε στην εύρεση του Τιμίου Σταυρού από ένα αρωματικό φυτό που φύτρωνε στο μέρος εκείνο, τον γνωστό μας βασιλικό. Ύστερα από επίπονες ανασκαφές βρέθηκαν τρεις σταυροί, του Κυρίου και των δύο ληστών.

Οι εκκλησιαστικοί ιστορικοί Φιλοστόργιος και Νικηφόρος αναφέρουν ότι ο Σταυρός του Κυρίου εντοπίσθηκε ύστερα από θαύμα, όταν τοποθετήθηκε πάνω σε νεκρή γυναίκα και αυτή αναστήθηκε. Στη θέση αυτή υπήρχε ο ναός της Αφροδίτης, που είχε ανεγείρει το 135 ο ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός, μετά τη δεύτερη καταστροφή της Ιερουσαλήμ. Η Ελένη, αφού διέταξε να τον γκρεμίσουν, έχτισε στη θέση του τον περικαλλή Ναό της Αναστάσεως, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Χριστιανισμού. Ο Σταυρός του Κυρίου παραδόθηκε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Μακάριο, ο οποίος τον τοποθέτησε στον ναό της Αναστάσεως στις 14 Σεπτεμβρίου 335.

Η δεύτερη Ύψωση του Τιμίου Σταυρού σχετίζεται με τους Βυζαντινο-Περσικούς Πολέμους (602-628). Το 614 οι Πέρσες κυρίευσαν την Παλαιστίνη και αφού λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τα ιερά προσκυνήματα του Χριστιανισμού, πήραν μαζί τους ως λάφυρο τον Τίμιο Σταυρό. Οι πυρολάτρες Πέρσες θεώρησαν τον Σταυρό μαγικό, εξαιτίας κάποιων θαυμάτων που έγιναν και τον προσκυνούσαν. Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος, μετά την οριστική νίκη του εναντίον των Περσών το 628, ανέκτησε το ιερό σύμβολο της Χριστιανοσύνης και το μετέφερε αρχικά στην Κωνσταντινούπολη (14 Σεπτεμβρίου 629), όπου αποτέλεσε μέρος του θριάμβου του και στη συνέχεια στα Ιεροσόλυμα.

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου. Στις εκκλησίες ψάλλεται, μεταξύ των άλλων, το πασίγνωστο απολυτίκιο «Σώσον Κύριε τον λαόν σου…» και στους πιστούς μοιράζονται κλώνοι βασιλικού, εκκλησιαστική συνήθεια που πηγάζει από την παράδοση ότι στο μέρος που βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός είχε φυτρώσει το αρωματικό αυτό φυτό. Η Εκκλησία επιτάσσει την ημέρα αυτή αυστηρά νηστεία.

sansimeraΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «Περιμένω την απάντηση των Βουλευτών της ΝΔ σε αυτό το βίντεο του ιδρυτή του Κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή».


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ανέβασε σήμερα το μεσημέρι (13/9/2013) δύο tweets στο διαδίκτυο.

Αφορούν  τις εξαγγελίες Βενιζέλου ότι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εκχωρήθηκε στους Σκοπιανούς, μέσω του «διαπραγματευτή» Μάθιου Νίμιτς.

Τα περιεχόμενα των tweets έχουν ως εξής:

1.«Περιμένω την απάντηση των Βουλευτών της ΝΔ σε αυτό το βίντεο του ιδρυτή του Κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή».

2.«Απορώ που πέρασαν τόσες ώρες- μέρες από εξαγγελία Βενιζέλου για Σκόπια και κανείς Βουλευτής της ΝΔ δεν αντιδρά».

Επισυνάπτουμε το link (http://www.youtube.com/watch?v=gzsc7fS9o38&app=desktop) του βίντεο της ιστορικής δήλωσης του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, στην οποία ήταν παρών και ο Τέρενς Κουίκ.

Στο πλάνο διακρίνεται ο τότε Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Παναγιώτης Χατζηνικολάου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η όμορφη βρύση στο Πυρί της Θήβας στο λόφο του Αμφείου, έγινε σκουπιδότοπος σύμφωνα με αναγνώστη

Περνώντας προχθές από το κομβικό σημείο στη διασταύρωση στο Πυρί Θήβας, φτάνοντας στην άλλοτε όμορφη βρύση αντιλήφθηκα μία απαίσια οσμή. Μύριζε πολύ έντονα και πλησιάζοντας είδα ότι πίσω από την βρύση υπήρχαν ένα σωρό σκουπίδια και από εκεί προερχόταν αυτή η μυρωδιά.

Αγαπάτε την πόλη που γεννηθήκατε, την πόλη που μένουμε. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Πρέπει να καθαριστεί αυτό το σημείο που άλλοτε ήταν ένα σημείο που σαν πιτσιρικάδες δίναμε ραντεβού και χαζεύαμε τα αυτοκίνητα που περνούσαν . Απολαμβάναμε τη δροσιά δίπλα στη βρυσούλα. Τώρα δεν τολμάμε να περάσουμε από εκεί από τη βρωμιά και τη δυσοσμία.  Οι αρμόδιοι ας το καθαρίσουν, οι περαστικοί ας το σεβαστούν. Είναι κρίμα να βρωμίζουμε χώρους, και ειδικά σαν και αυτό με τόση ομορφιά.

Με εκτίμηση προς όλους

Φιλικά Αναγνώστης σας.

 Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δωρεάν μαθήματα e-learning (Πράσινος Μισθός, Βιο-Τουρισμός, Βιώσιμη Γεωργία)

Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό
Πρέσπα & Κορυτσά
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας
«Ελλάδα-Αλβανία» 2007-2013

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ E-LEARNING ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό - Πρέσπα & Κορυτσά» προσφέρειεντελώς δωρεάν 3 μαθήματα e-learning σε 3 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά και Αλβανικά).
Τα μαθήματα προορίζονται για φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που αναζητούν νέες προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού, με γνώμονα την υποστήριξη τουπεριβάλλοντος και του πολιτισμού. Κάθε μάθημα διαρκεί περίπου ένα μήνα, ενώ έπειτα από επιτυχή παρακολούθηση και των τριών κύκλων μαθημάτων παρέχεται στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Τα μαθήματα έχουν προσαρμοστεί ώστε να υπάρχει ένας ευέλικτος ρυθμός μελέτης, παρέχοντας πληροφορίες, υλικό αυτοαξιολόγησης και παραδείγματα από τη διασυνοριακή περιοχή της Πρέσπας-Κορυτσάς. Τα αντικείμενα μελέτης και τα χρονοδιαγράμματα κάθε μαθήματος παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Μάθημα 1: Πράσινος Μισθός – Αντιστρέφοντας την Ανεργία μέσα από την Προστασία του Περιβάλλοντος
Το μάθημα ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 – Ολοκληρώνεται στις 13 Οκτωβρίου 2013.

Μάθημα 2: Βιο-Τουρισμός - Ανάπτυξη της Υπαίθρου
Το μάθημα ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου 2013 – Ολοκληρώνεται στις 10 Νοεμβρίου 2013.

Μάθημα 3: Βιώσιμη Γεωργία για Ανάπτυξη της Υπαίθρου και της Περιφέρειας
Το μάθημα ξεκινά στις 11 Νοεμβρίου 2013 – Ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου 2013.

Εγγραφείτε τώρα στον ιστότοπο http://elearning.cbc-biotourism.eu για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο νέο online σύστημα εκπαίδευσης.
Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@cbc-biotourism.eu

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ξεφτιλίκι του Μάλαμα

ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

Μεγάλη απογοήτευση εχτές το βράδυ (Σάββατο 7-9-2013) στο θέατρο Πέτρας.

Ως φαν του Μάλαμα έχουμε βγάλει εισητήρια μια μεγάλη παρέα να τον απολαύσουμε στο θέατρο της πόλης μας.

Συμμετέχοντας στην Ένωση Γονέων Πετρούπολης, μαζί με εκπαιδευτικούς της Β/θμιας και Α/θμιας εκπαίδευσης έχουμε αποφασίσει να κάνουμε παρέμβαση-διαμαρτυρία στη συναυλία.

Το ίδιο άλλωστε κάναμε και το περασμένο Σάββατο, στον ίδιο χώρο, στη συναυλία-αφιέρωμα στο Θεοδωράκη "Ποιος τη ζωή μου".

Τι κάναμε;

Πριν την είσοδο και 1 ώρα πριν τη συναυλία κρατούσαμε ένα πανώ που έλεγε "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ  ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ - Γ' ΕΛΜΕ - ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ - Δ. ΓΛΗΝΟΣ" μοιράζαμε κείμενο ενημερωτικό με τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας και πριν αρχίσει η συναυλία ανεβήκαμε με το πανώ στη σκηνή και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ της περιοχής μας είπε δυο λόγια για την ισοπέδωση του δημόσιου σχολείου και προέτρεψε τον κόσμο να αντιδράσουμε όλοι μαζί για την ανατροπή της παρούσας κατάστασης. Όλο αυτό είχε διάρκεια περίπου 3 λεπτά.

Το ίδιο θελήσαμε να κάνουμε και στη συναυλία του Μάλαμα. Πριν την έναρξη της συναυλίας ζητήσαμε από την υπεύθυνη παραγωγής να μας επιτρέψει αυτή την παρέμβαση. Μας απάντησε πως αυτό δεν επιτρέπεται, δεν το έχει επιτρέψει ο Μάλαμας σε κανέναν φορέα, σε καμμία προηγούμενη συναυλία του, οπότε ούτε και σ' εμάς.

Ζητήσαμε να το ξανασκεφτεί λόγω της κρισιμότητας των ημερών, ενώ απευθυνθήκαμε και στο Δήμαρχο Πετρούπολης και τον αντιδήμαρχο Παιδείας να παρέμβουν και να αιτηθούν κι εκείνοι να μας επιτραπεί η είσοδος, αλλά πήραν την ίδια απάντηση μ' εμάς. Τότε, παρόλο που δεν είμασταν πολλοί, αποφασίσαμε να μπούμε στο χώρο της συναυλίας παρά την απαγόρευση.

Στην είσοδο όμως, παρεμβαίνουν οι "μπράβοι" του κ. Μάλαμα και μας εμποδίζουν να μπούμε μέσα με το πανώ. Αρχίζουν οι φωνές "Αφήστε μας να μπούμε, Είναι δικαίωμά μας, Έχουμε ελευθερία λόγου, Τα πάντα καταρρέουν, 1 πανώ θα ανοίξουμε, δυο λόγια θα πούμε" εκείνοι μας έσπρωχναν, δεν μας άφηναν, προσπάθησαν να πάρουν το πανώ, οι τελευταίοι θεατές που έμπαιναν στο συναυλιακό χώρο αντέδρασαν και μας υποστήριξαν λέγοντας ότι είναι άδικο να μην αφήνουν μια 3λεπτη παρέμβαση στις δύσκολες εποχές που ζούμε, πέσανε και κάτι μπουνιές, και στην αναμπουμπούλα, δύο μέλη της πρωτοβουλίας πήραν το πανώ και τρέχοντας μπήκαμε στο θέατρο (εννοείται με τα εισιτήριά τους ανά χείρας μιας και οι "τζαμπατζήδες" στις εποχές μας δολοφονούνται!).

Κι ενώ η υπόλοιπη παρέα μας περίμενε στο κέντρο του θεάτρου στο δεύτερο διάζωμα, καθήσαμε μαζί τους, ανοίξαμε το πανώ και μεταξύ των τραγουδιών που άναβαν τα φώτα το σηκώναμε να το βλέπει ο κόσμος. Και το είδε ο κόσμος και μας ενθάρρυνε ο κόσμος.

Ο Μάλαμας δεν είπε τίποτε. Δεν έκανε κανένα σχόλιο. Δεν μας εξήγησε γιατί δεν μας επέτρεψε την παρέμβαση-διαμαρτυρία. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Κι όχι μόνο δεν έκανε σχόλια αλλά ξεκινώντας τη συναυλία είπε στον κόσμο ότι "απ' ότι λένε ΚΑΠΟΙΟΙ!!!! η κατάσταση που ζούμε είναι απάνθρωπη!!!!!!!". Προφανώς ο ίδιος δεν τη βιώνει.

Τι λες "πουλάκι μου"; Εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη και το μόνο που ακούς είναι τιτιβίσματα; Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου;

Δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί τον ακούω χρόνια και μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια του, αλλά μετά από αυτό ένιωσα ένα βάρος και μια εμετική διάθεση. Στενοχωριέμαι αλλά του βάζω ένα μεγάλο Χ γιατί οι καιροί είναι χαλεποί κι άτομα που γυρίζουν την πλάτη στον αγώνα για την αξιοπρέπεια για την ίδια τη ζωή θα πρέπει να μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους! Ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για καλλιτέχνες που θα έπρεπε να υψώσουν τη φωνή τους, πρώτοι αυτοί, για να υπερασπίσουν τον απλό κόσμο. Εγώ δεν θέλω να πιστέψω σε μια τέχνη που την εκπροσωπούν μια Δημουλά, μια Διβάνη κι ένας Μάλαμας.

Θεωρώ πως όλα όσα αναφέρω παραπάνω πρέπει να γίνουν γνωστά στον κόσμο και προτείνω σε όποιον συμφωνεί μαζί μου να το αναρτήσει στον τοίχο του για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.Ρούλα Τζιωρτζιώτη-Αλατζάκη

Γραμματέας Ένωσης Γονέων Πετρούπολης

alfavita

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Μεσόγειος “γεννά” τον νέο Πλανητάρχη

Ο κύβος ερρίφθη.
Ο Αρμαγεδδών ξεκίνησε και πλέον ζούμε το τέλος της ιστορίας.
Όποιος νικήσει κερδίσει τα ΠΑΝΤΑ και όποιος ηττηθεί χάνεται από ΠΑΝΤΟΥ.
Οι ΗΠΑ "τελειώνουν".
Οι Προτεστάντες παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά".
Συντονισμένη επίθεση δέχεται η Μεσόγειος. Οι Προτεστάντες, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους, που στόχο έχει την απόλυτη κυριαρχία τους στο σύνολο του Πλανήτη, επιτίθενται σε όλα τα δόγματα και τις θρησκείες της Μεσογείου. Προκειμένου να επιβάλουν την ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων, επιτίθενται στους πάντες, προφασιζόμενοι οποιονδήποτε λόγο τους βολεύει ...Προτεστάντες Βρετανοί απειλούν την Καθολική Ισπανία για το Γιβραλτάρ ...Προτεστάντες Γερμανοί επιτίθενται "για το χρέος" στον Ορθόδοξο ελληνισμό της Ελλάδος και της Κύπρου ...Προτεστάντες Αμερικανοί υποδαυλίζουν τις εμφύλιες αιματοχυσίες σε ολόκληρη την ισλαμική επικράτεια, για να δημιουργήσουν φόβητρα. Στόχος τους; ...Η Μεσόγειος ...Η "μήτρα" του πολιτισμού, που κυριαρχεί σήμερα στον Πλανήτη.

Στόχος τους είναι ο "πλούτος" αυτής της "μήτρας" ...Ο "πλούτος", ο οποίος της επέτρεψε να "γεννήσει" τους μεγάλους πολιτισμούς ...Ένας "πλούτος", ο οποίος αποτέλεσε τον στόχο όλων των επίδοξων κατακτητών αυτού του κόσμου τους περασμένους αιώνες ...Ένας "πλούτος", ο οποίος σήμερα δεν φαίνεται, γιατί απλούστατα είτε λεηλατείται είτε καταστρέφεται, προκειμένου οι λαοί της Μεσογείου να παραμένουν μόνιμα στη φτώχεια και την αδυναμία ...Ένας "πλούτος", ο οποίος έχει περάσει πλέον στη σφαίρα της "λήθης", εφόσον οι Βόρειοι Ευρωπαίοι των λασπών και της ομίχλης "έπεισαν" με στρατιωτική αλλά και ψυχολογική βία τους Ευρωπαίους της ηλιόλουστης Μεσογείου πως είναι οι "φτωχοί" αυτού του κόσμου. Όταν η Φιλανδία των πάγων δανείζει και κουνάει ως δανειστής το "δάχτυλο" στην Ελλάδα, σημαίνει ότι αυτή η βία απέδωσε τους καρπούς για τους οποίους ασκήθηκε.
Αυτή η μάχη δίνεται σήμερα ...Η μάχη για τον έλεγχο του πλούτου της Μεσογείου ...Η μάχη για τη διατήρηση των ρόλων μεταξύ κυρίαρχων και υποτελών ...Δανειστών και δανειοληπτών ...Μια μάχη, η οποία πλέον απαιτεί δραστικές πολιτικές και δεν καλύπτεται πλέον μόνον από την προπαγάνδα και τα ψεύδη ...Η μάχη για τον έλεγχο ενός τεράστιου πλούτου, ο οποίος δεν αφήνεται από τους Προτεστάντες να γίνει αιτία συσπείρωσης των μεσογειακών λαών μεταξύ τους ...Η μάχη, η οποία, αν δεν ελεγχθεί εγκαίρως από τους σημερινούς κυρίαρχους —και τελικά αυτός ο πλούτος αποδοθεί ατόφιος στους λαούς της Μεσογείου— θα αλλάξει άρδην τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα ...Θα αλλάξει η παγκόσμια ιεραρχία, αν οι μεσογειακοί λαοί αφεθούν ελεύθεροι να διαχειριστούν αυτά που τους ανήκουν.
Το περιγράφουν άλλωστε και οι αποκρυφιστικές γνώσεις όλων των λαών. Τι λένε αυτές οι γνώσεις; ...Το αυτονόητο: ..."Όποιος ελέγξει τη Μεσόγειο, θα ελέγξει τον Πλανήτη". Οι λαοί της Μεσογείου είναι προφανές πως δεν την ελέγχουν και ως εκ τούτου ο έλεγχος πηγαίνει σ' αυτούς που τους "καπελώνουν" ...Σ' αυτούς που τους λεηλατούν ...Σ' αυτούς που τους διχάζουν, προκειμένου να τους διατηρούν σε κατάσταση σύγκρουσης ...Σ' αυτούς που τους φανατίζουν μέχρι θανάτου και τους τελευταίους αιώνες τούς οδηγούν στον αλληλοσπαραγμό. Αυτοί ελέγχουν τη Μεσόγειο —έστω και εξ' αποστάσεως— και όπως είναι φυσικό μαζί με αυτήν ελέγχουν και ολόκληρο τον Κόσμο.
Όμως, σε αυτό το σημείο δεν φτάσαμε ως δια μαγείας. Φτάσαμε μετά από πολέμους και συγκρούσεις αιώνων. Τόνοι ανθρωπίνου αίματος έχουν σκορπιστεί, για να μπορέσουν κάποιοι να ελέγχουν τη Μεσόγειο. Υπήρχε ένας τεράστιος και πολύπλοκος σχεδιασμός, ο οποίος δρομολογήθηκε "βήμα-βήμα", προκειμένου να έλθει εις πέρας ...Ένα αποτέλεσμα, το οποίο "χτίστηκε" με πολύ αγώνα και απαίτησε πάρα πολύ χρόνο ...Ένα αποτέλεσμα, το οποίο απαιτεί γνώσεις, ώστε να γίνει κατανοητό σε όλο του το εύρος. Η σημερινή κατάσταση, δηλαδή, για να γίνει κατανοητή, απαιτεί ένα μίνιμουμ ιστορικών γνώσεων. Είναι πρακτικά αδύνατον κάποιος να ερμηνεύσει αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στη "φλεγόμενη" Μεσόγειο, χωρίς να γνωρίζει το πώς προέκυψαν όλα αυτά τα οποία βλέπει.
Όλα ξεκίνησαν πολύ πριν εμφανιστεί το Ισλάμ ή ο Προτεσταντισμός ...Ξεκίνησαν πολλούς αιώνες πριν εμφανιστεί το Ισλάμ ως θρησκεία ή ο Προτεσταντισμός ως ξεχωριστό χριστιανικό δόγμα ...Όλα ξεκίνησαν το έτος 330 μ.Χ. Εκείνο το έτος ήταν καθοριστικό για ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, γιατί στην πραγματικότητα τότε "ανέτειλε" η κοσμοκρατορία του χριστιανισμού. Ο "παλιός" Κόσμος των Ολύμπιων Θεών "έδυε" και στη θέση του "ανέτειλε" ένας νέος Κόσμος. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος —και εξ οφίτσιο αρχιερέας της Ρώμης— άλλαξε θρησκευτική "πλατφόρμα" και αυτό θα άλλαζε "σελίδα" όχι μόνον για τους υπηκόους τής αυτοκρατορίας, αλλά για τον κόσμο ολόκληρο, εφόσον οι συνέπειες εκείνης της πράξης μάς επηρεάζουν άμεσα ακόμα και σήμερα.
Αυτή ήταν η περίοδος της απόλυτης Κυριαρχίας της Νέας Ρώμης ...Μιας Κυριαρχίας, η οποία διήρκησε περίπου χίλια χρόνια, εφόσον τελείωσε το 1204 ...Τότε ήταν που "έπεσε" η Νέα Ρώμη και όχι το 1453, όπως εσφαλμένα νομίζουν πολλοί ...Τότε "έσβησε" μέσα στο αίμα και τη φωτιά των "σταυροφόρων" η "Βασιλεύουσα". Η νίκη έγειρε προς την πλευρά των Καθολικών ανταγωνιστών των Ορθοδόξων. Η Ρώμη είχε πάρει την εκδίκησή της και ταυτόχρονα το "σκήπτρο" για την κοσμοκρατορία ...Ένα "σκήπτρο", το οποίο τυπικά δεν έχασε ποτέ, αλλά για κάποιον "μυστήριο" λόγο βλέπουμε πως σήμερα δεν λειτουργεί. Δεν λειτουργεί το "σκήπτρο" της Ρώμης, όταν "κουμάντο" στον χριστιανικό —και όχι μόνον— κόσμο κάνουν οι Προτεστάντες και κάποιοι ψευδοάθεοι και δήθεν άθρησκοι. Δεν έχει ισχύ η Ρώμη, όταν για το μέλλον της ανθρωπότητας αποφασίζουν οι Αμερικανοί ή οι Γερμανοί.
Πώς όμως έφτασαν αυτοί —οι επί αιώνες "ποταποί" της Ευρώπης— στο σημείο να αμφισβητούν ευθέως τη Ρώμη και να επιχειρούν εναντίον της Νέας Ρώμης; Πώς έφτασαν οι "παρακατιανοί" του ανύπαρκτου Λούθηρου στο σημείο να φιλοδοξούν να διαχειριστούν μια πραγματική κοσμοκρατορία; Την άνεση αυτή τούς την είχε δώσει η συντριπτική τους νίκη απέναντι στον Καθολικό Κόσμο. Μια νίκη πολύ περίεργη και πονηρή, η οποία μπορεί να μην ήταν ένδοξη ή λαμπερή, αλλά δεν έπαυε να έχει θεαματικά αποτελέσματα. "Νικώντας" οι Προτεστάντες την Καθολική "ανταγωνίστριά" τους, "άνοιξαν" τον δρόμο για την κυριαρχία τους στον Χριστιανικό Κόσμο και αυτό σημαίνει αυτόματα κοσμοκρατορία. Ο χριστιανισμός ήταν η κορυφαία δύναμη στον κόσμο και οι κορυφαίοι του χριστιανισμού είναι αναγκαστικά κοσμοκράτορες.
Όμως, μια νίκη εναντίον της Ρώμης, αναγκαστικά θα είχε τις συνέπειές της και σε ό,τι έλεγχε η Ρώμη. Αναγκαστικά θα είχε συνέπειες και στην ηττημένη Νέα Ρώμη. Η ήττα δηλαδή των Καθολικών ήταν βέβαιο ότι θα έφερνε αλλαγές και στην επικράτεια των Ορθοδόξων. Για όσο διάστημα κυρίαρχο στον Χριστιανικό Κόσμο ήταν το Καθολικό Δόγμα —και άρα η Ρώμη—, η Ορθοδοξία στην Ανατολή δεν κινδύνευε. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο δογμάτων είχαν σταθεροποιηθεί και ο ένας δεν ενοχλούσε τον άλλο. Οι εποχές του ανταγωνισμού και του μίσους για το 1204 είχαν περάσει ανεπιστρεπτί και ήταν "παλιές ιστορίες" καί για τους δύο. Οι Ορθόδοξοι της παλιάς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ασχολούνταν με τα εσωτερικά τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η Ρώμη είχε στρέψει το ενδιαφέρον της στη Δύση και στις νέες αποικίες της Αμερικής. Το "Ελντοράντο" της είχε πάψει να βρίσκεται στην Ανατολή και βρισκόταν πλέον μόνιμα στη Δύση ...Η Λατινική Αμερική την ενδιέφερε και τίποτε άλλο.
...Εξαιτίας αυτού του ενδιαφέροντος άλλωστε ξεκίνησαν και οι "τριβές" με τους Προτεστάντες. Είχε ξεκινήσει και ο "κύκλος" των μεγάλων "ανακαλύψεων" και οι Καθολικοί εκείνους είχαν ως νέους ανταγωνιστές ...Εκείνοι τους απασχολούσαν —γιατί διεκδικούσαν μερίδια από τις νέες λείες— και όχι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί της Ανατολής, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονταν για υπερατλαντικές αποικίες. Ο κόσμος είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Η Μικρά Ασία, η Μεσοποταμία ή η Αίγυπτος δεν ήταν πλέον τα μεγάλα "διαμάντια" στο "στέμμα" του κάθε επίδοξου αυτοκράτορα ...Ήταν μικρές και ασήμαντες Επαρχίες, που δεν άξιζαν πλέον το ρίσκο της σύγκρουσης για να τις αποκτήσεις. Ήταν ασήμαντες "ποσότητες" μπροστά σε έναν κόσμο, ο οποίος διαρκώς "αποκαλυπτόταν" και που εκείνη την εποχή φαινόταν ότι η ανακάλυψή του δεν θα τελείωνε πολύ γρήγορα ...Έναν κόσμο, ο οποίος απλά περίμενε να τον "ανακαλύψεις" και να τον αποκτήσεις χωρίς καθόλου κόπο.
Τα εδάφη, τα οποία κάποτε προσέφεραν στις αυτοκρατορίες οι διάσημοι στρατηγοί, εκείνη την εποχή τα προσέφεραν απλοί θαλασσοπόροι και εμπειρικοί τοπογράφοι. Έβαζαν σημαίες και τους ανήκε ο χώρος μέχρι εκεί όπου "έπιανε" το μάτι τους. Πρόβλημα με τους αυτόχθονες κατοίκους τους δεν υπήρχε σχεδόν ποτέ. Η τεχνολογική υπεροχή του χριστιανισμού μετέτρεπε τους γηγενείς σε άγρια αλλά ακίνδυνα ενδημικά "ζώα" ..."Ζώα", τα οποία δεν προβλημάτιζαν κανέναν με τις αντιδράσεις τους, εφόσον υπήρχε η μέθοδος είτε να μετατραπούν δια της βίας σε ήσυχα "κατοικίδια" είτε να "εξανθρωπιστούν" μέσω του εκχριστιανισμού τους — και άρα μέσω της υποταγής τους στη Ρώμη.
Έτσι αντιμετώπιζαν οι Καθολικοί αποικιοκράτες τους λαούς των Νέων Κόσμων που ανακάλυπταν. Ως εκ τούτου δεν υπήρχαν τριβές μεταξύ Ρώμης και Νέας Ρώμης. Ο καθένας έβλεπε το μεγάλο του "πιάτο" και δεν ασχολούνταν με τον άλλο. Δεν συνέφερε τους κυρίαρχους Καθολικούς να δημιουργούν τριβές με τους Ορθοδόξους και να διασπούν τις δυνάμεις τους. Κάτι θεολογικού τύπου διαφορές μεταξύ των δογμάτων ήταν αδύνατον επηρεάσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και να αλλάξουν τις ισορροπίες. Είχε ανάγκη η Ρώμη την "ησυχία" που της προσέφεραν οι Ρωμιοί από την πλευρά του Ισλάμ και μπορούσε απερίσπαστη να ασχολείται με τον Νέο Κόσμο.
Το πρόβλημα, το οποίο την απειλούσε, δεν προερχόταν πλέον από την Ανατολή. Το πρόβλημα, το οποίο την απειλούσε, προκλήθηκε από το εσωτερικό της. Η Ρώμη αντιμετώπισε ένα "σχίσμα" και αυτό ήταν που έπρεπε να διαχειριστεί. Οι Προτεστάντες διαρκώς ισχυροποιούνταν και αυτό έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Σε χρόνο που δεν αφορούσε την Ανατολική Αυτοκρατορία, η Ρώμη βρισκόταν σε πόλεμο με τους "σφετεριστές". Η Ρώμη ήθελε να τους υποτάξει και αυτό το δοκίμαζε με όλα τα μέσα. Υπήρχε άπειρος φανατισμός και τεράστια αιματοχυσία. Στον χρόνο που η Οθωμανική Αυτοκρατορία και οι Ορθόδοξοι χριστιανοί της Ανατολής ζούσαν απολύτως ήσυχα, η Δύση στην κυριολεξία "καιγόταν". Τα ισχυρά Καθολικά κράτη βρίσκονταν σε μόνιμη σύγκρουση με τα αντίστοιχα Προτεσταντικά.
Εκείνη την εποχή οι γνωστές Κάτω Χώρες —και προπύργιο του Προτεσταντισμού— ανήκαν στην Καθολική Ισπανία ...Μια Ισπανία, η οποία, ως "πρώτη" των Καθολικών κρατών, εκτελούσε χωρίς αμφισβήτηση όποια αποστολή τής ανέθετε ο Πάπας ...Μια Ισπανία "ευσεβής" και απόλυτα υποταγμένη στη Ρώμη και η οποία στην εποχή του Φιλίππου του Β" αποφάσισε να επιτεθεί στην Προτεσταντική Βρετανία και να την καταλάβει. Να την καταλάβει όπως ο προκάτοχός του Κάρολος ο Ε' είχε καταλάβει την Προτεσταντική Ολλανδία. Με την ισχύ της περίφημης Αρμάδας ήταν έτοιμοι για το μεγάλο "άλμα" στο νησί ...Θα επαναλάμβαναν την εισβολή των αρχαίων Ρωμαίων. Ο Πάπας Σίξτος Ε', υποστήριξε αυτήν την ενέργεια, αποδίδοντάς της χαρακτήρα "σταυροφορίας" ενάντια στους αντιπάλους, υποσχόμενος περαιτέρω υποστήριξη μετά τις πρώτες νίκες της Αρμάδας ...Σταυροφορία εναντίον χριστιανών.
Με την ήττα των Ισπανών το 1588, η Ρώμη για πρώτη φορά γεύτηκε την ταπείνωση από τους Προτεστάντες ...Τους Προτεστάντες, τους οποίους μέχρι τότε υποτιμούσε και τους θεωρούσε απόλυτα αιρετικούς και "κατώτερους". Η ναυμαχία του Γκράβελιν ήταν αυτή, η οποία άλλαξε άρδην τους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ Καθολικών και Προτεσταντών και έφερε τη Βρετανία στο προσκήνιο.
Όμως, το καθολικό δράμα δεν είχε τελειώσει. Στην πραγματικότητα τότε ακριβώς ξεκινούσε. Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες "χτυπούσαν" πλέον στα ίσα τους Καθολικούς, ήταν θέμα χρόνου να επιδιώξουν να τους "αποτελειώσουν". Αυτό και έγινε —δύο αιώνες μετά— με τη ναυμαχία του Τραφάλγκαρ. Εκείνη η ναυμαχία ήταν η τελευταία μεγάλη προσπάθεια των Καθολικών να "χτυπήσουν" τον Προτεσταντικό ανταγωνισμό στον "χρυσοφόρο" Ατλαντικό. Η Ρώμη έπαιξε το τελευταίο της "χαρτί" και έχασε.
Στη ναυμαχία του 1805 έχασαν οι Καθολικές δυνάμεις και η Ρώμη οριστικά έχασε την "πρωτοκαθεδρία" στον Δυτικό Κόσμο. Οι Προτεστάντες έλεγξαν την "κυκλοφορία" στον Ατλαντικό Ωκεανό και σταδιακά "απομόνωσαν" την Καθολική Ευρώπη από τα πλούτη τής Καθολικής Λατινικής Αμερικής ..."Απομόνωσαν" τα ισχυρά "εργαλεία" του Πάπα από τα πλούτη της Λατινικής Αμερικής ...Η Ισπανία, η Γαλλία ή η Πορτογαλία άρχισαν να "φτωχαίνουν" απειλητικά. Τότε —κατά "σύμπτωση"— άρχισαν οι "ανησυχίες" στη Λατινική Αμερική. Κατά "σύμπτωση" ο "ήρωας" και "απελευθερωτής" Μπολιβάρ συμμετείχε σε κίνημα απελευθερωτικό και αυτό το κίνημα τον έστειλε για να πάρει "γραμμή" από τη Βρετανία.
Είναι προφανές ότι οι Προτεστάντες είχαν "αποκόψει" τους Καθολικούς από τις υπερατλαντικές τους κτήσεις και ενθάρρυναν τους Λατινοαμερικάνους "ήρωες" ...Τους ενθάρρυναν με χρήματα, όπλα και προπαγάνδα. Αυτό ήταν το σχέδιο ...Να αποκόψουν τα Καθολικά κράτη της Ευρώπης από τις Επαρχίες τους ...Να αποκόψουν τη Ρώμη από τον τεράστιο πλούτο της Λατινικής Αμερικής. Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος "άσσος" της ιστορίας, για να καταλάβει ποιοι χρηματοδότησαν και ενθάρρυναν τα αντιαποικιοκρατικά κινήματα στη Λατινική Αμερική. Μέχρι το 1826 οι Προτεστάντες είχαν "καθαρίσει" τους Ευρωπαίους Λατίνους από τη Νότια Αμερική ...Είκοσι χρόνια τους πήρε, αλλά τα κατάφεραν ...Με συνομωσίες, ίντριγκες και δολοφονίες ανεπιθύμητων.
Όσο "καθαρός" ήταν ο Κωλέτης, άλλο τόσο "καθαρός" ήταν και ο Μπολιβάρ. Όσο αγνά όνειρα "απελευθέρωσης" έκανε ο "εθνάρχης" Βενιζέλος, άλλο τόσο καθαρός "απελευθερωτής" ήταν και ο Μπολιβάρ ...Ο "μεγάλος δημοκράτης", ο οποίος συνέταξε το Σύνταγμα της Βολιβίας, ορίζοντας τον εαυτό του ισόβιο δικτάτορα ...Ενεργούμενο των Αγγλοσαξόνων, που παρέδωσε τα πλούτη των "απελευθερωμένων" στους Προτεστάντες ...Τους "κανόνισαν" οι ΗΠΑ τους "ελεύθερους". Η Ρώμη τυπικά μόνον διατηρούσε τα "πρωτεία" της στον Δυτικό Χριστιανικό Κόσμο, εφόσον κυρίαρχοι ήταν οι Βρετανοί και άρα οι Προτεστάντες ...Οι Προτεστάντες, οι οποίοι βήμα-βήμα την "ακρωτηρίαζαν" ...Οι Προτεστάντες, οι οποίοι με διάφορα "κόλπα" διαρκώς επωφελούνταν εις βάρος της και μάλιστα χωρίς καν να την προκαλούν.
Είχαν βρει μια μέθοδο και το επιτύγχαναν αυτό, χωρίς να έχουν πολλές αντιδράσεις. Οι Προτεστάντες εναλλάσσονταν μεταξύ τους, αλλά πάντα τη Ρώμη "ροκάνιζαν". Τους Προτεστάντες Βρετανούς τους διαδέχθηκαν σε ισχύ οι Προτεστάντες Αμερικανοί και αυτό δεν άλλαξε τίποτε στην πάγια ληστρική τους πολιτική. Το αποκορύφωμα αυτής της κυριαρχίας το είδαμε μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Τότε πραγματικά οι Προτεσταντικές δυνάμεις έλεγχαν ολόκληρο τον Πλανήτη και όχι μόνον τον χριστιανισμό.
Ό,τι ήταν το 1204 για τη Νέα Ρώμη, έγινε το 1945 για τη Ρώμη. Αυτό, το οποίο η Ρώμη είχε κάνει στην Κωνσταντινούπολη, το υπέστη και η ίδια. Ισοπεδώθηκε και αναγκάστηκε να ζητήσει "σωτηρία" από τους φονείς της. Όπως περίμενε η Κωνσταντινούπολη τη "σωτηρία" της από εκείνους, οι οποίοι την είχαν λεηλατήσει και τη μισούσαν, έτσι έπαθε και η Ρώμη πολλούς αιώνες μετά ...Την τσάκισαν οι Ναζί και την "έσωσαν" οι χρηματοδότες των Ναζί ...Την τσάκισαν οι Προτεστάντες Γερμανοί και την "έσωσαν" οι Προτεστάντες Αμερικανοί. Είδε τους "κακούς" του έργου, αλλά δεν κατάλαβε τον ρόλο των "καλών". Χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση παρέλασε ο αμερικανικός στρατός μέσα στην Αιώνια Πόλη. Λεηλατήθηκε από την "αδερφή" ανταγωνίστριά της και καθηλώθηκε στη "σκιά" ...Δευτέρας διαλογής πρωτεύουσα εθνικού κράτους έγινε ...Η "σκιά" του εαυτού της.
Όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Οι Προτεστάντες "δούλεψαν" τη Ρώμη με ένα "είδωλο". Την έβαλαν να "πιστεύει" ότι το Προτεσταντικό Βερολίνο ήταν αυτό, το οποίο δοκίμαζε "στέμμα" Τρίτης Ρώμης —ως κέντρο Νέου Δόγματος— και δεν έβλεπε ότι υπήρχε παγίδα. Δεν έβλεπε η Ρώμη ότι το Βερολίνο ήταν ένας αντιπερισπασμός ...Παρίστανε τον "σφετεριστή", ενώ "πρόβες" Τρίτης Ρώμης έκανε η Νέα Υόρκη ...Το Βερολίνο παρίστανε τη "νύφη" και αλλού γινόταν ο "γάμος" ...Το γερμανόφωνο Βερολίνο "κακάριζε", όμως αλλού βρισκόταν η φωλιά με τα "αβγά" των Προτεσταντών.
Όπως είναι πλέον εκ των υστέρων προφανές, οι Προτεστάντες είχαν σχέδιο. Επί έναν σχεδόν αιώνα χρησιμοποιούσαν το Βερολίνο ως "αναλώσιμο", για να εξουθενώσουν τον Καθολικό Κόσμο —και άρα και τη Ρώμη— και όταν το κατάφεραν, όχι απλά δεν βρήκαν αντίσταση από αυτήν, αλλά αντίθετα προσκλήθηκαν για να "βοηθήσουν". Οι Αμερικανοί χρηματοδοτούσαν τη Γερμανία να κάνει την καταστρεπτική "φασαρία" του "σφετεριστή", για να σφετερίζονται οι ίδιοι την κοσμοκρατορία. Οι Αμερικανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι "τάιζαν" το γερμανικό Ρονβάιλερ του Προτεσταντισμού. Κάθε φορά που οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν τον ευρωπαϊκό γερμανόφωνο "σκύλο" τους, βελτίωναν τη θέση τους.
Με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο εξουθένωσαν το τσαρικό καθεστώς και επέβαλαν τον άθεο κομμουνισμό σε έναν βασικό χώρο του Ορθόδοξου Δόγματος και ταυτόχρονα έβαλαν "πόδι" στην Ευρώπη ως χρηματοδότες των κρατών της. Με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δημιούργησαν το Σοβιετικό "φόβητρο", ισοπεδώνοντας στο σύνολό του τον Ορθόδοξο Κόσμο και ταυτόχρονα "μπήκαν" ως κατακτητές στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτός ο σχεδιασμός τούς επέτρεψε να εγκαταστήσουν μόνιμα στρατεύματα στη Γερμανία —και άρα και στην Καθολική Βαυαρία— και να αποκτήσουν στρατιωτικές βάσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης, προκειμένου να την "προστατεύσουν" από τον άθεο κομμουνιστικό "γίγαντα" ...Τον δικό τους "υπάλληλο", ο οποίος παρίστανε τον εχθρό.
Ταυτόχρονα χρηματοδότησαν την ευρωπαϊκή ανοικοδόμηση και "έδεσαν" με τον πιο απόλυτο τρόπο την ευρωπαϊκή οικονομία στη δική τους οικονομία. Εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιομορφίες της βιομηχανικής εποχής και μέσα από μια πολύπλοκη τακτική έγιναν οι ίδιοι εγγυητές της ενεργειακής τροφοδοσίας με "ξένο" πετρέλαιο. Συνδεόμενοι οι ίδιοι με το πετρέλαιο, κατόρθωσαν και έκαναν το δολάριό τους αποθεματικό νόμισμα της Ευρώπης και στην πραγματικότητα την "εξαγόρασαν" με έξοδα μελάνης και χαρτιού.
...Αυτό ήταν το "κόλπο" ...Συνεχείς "προκάτ" πόλεμοι, μέχρι να επιβληθεί ο σχεδιασμός τους. Τόσο ο Πρώτος όσο και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε, για να "φύγει" η κοσμοκρατορία από την Ευρώπη και να περάσει τον Ατλαντικό ...Εκατοντάδες εκατομμύρια νεκροί, γιατί κάποιοι ήθελαν να γίνουν "κοσμοκράτορες" ...Τέτοιο είναι πάντα το κόστος, για να χάσει την εξουσία μια Ρώμη υπέρ μιας νέας διαδόχου της. Σε ένα τέτοιου μεγέθους "έργο", όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πάντα "ρολίστες" ...Η Γερμανία ήταν ο βασικότερος. Πάντα με ένα όπλο στο "χέρι" ...μέχρι να ηττηθεί ...μετά στο "ψυγείο" ...στο "απυρόβλητο" της μετάνοιας, μέχρι να την ξαναχρησιμοποιήσουν ...Μόνιμα μεγάλος "ασθενής", μέχρι να την εμφανίσουν ξανά σαν υγιέστατο "νταβατζή" ...Η Ευρώπη μόνιμα σε κρίση χρέους και επίσης μόνιμοι οι ίδιοι δανειστές και "προστάτες" της. Το σημερινό "έργο" δηλαδή των χρεών είναι το γνωστό παλιό "έργο", το οποίο έδωσε στους Προτεστάντες την πρωτοκαθεδρία.
Πήγε ο Καθολικός Κένεντι στο Βατικανό και —για να μην ερεθίσει τα αφεντικά του— δεν ασπάστηκε το χέρι του Ποντίφικα. Ο απλός υπάλληλος των Προτεσταντών, έδειξε με τη συμπεριφορά του τις προθέσεις των αφεντικών του. Στο όνομα της εξουσίας τους έδρασε εις βάρος ακόμα και της ίδιας της δικής του πίστης ...Καθολικός χαιρέτησε με απλή χειραψία τον Ποντίφικα. Σε άλλους χρόνους με μια τέτοια προσβλητική συμπεριφορά θα του έβαζαν φωτιά, για να φωτίζει την Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Με αυτήν την ενέργεια ο αρχηγός της νέας τότε Υπερδύναμης σηματοδότησε την απόλυτη κυριαρχία των Προτεσταντών πάνω στα υπόλοιπα δόγματα ...Την κυριαρχία τους πάνω στη Ρώμη ...και βέβαια στην έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτη Νέα Ρώμη.
Η Ρώμη είχε χάσει ολοκληρωτικά τον πόλεμο, γιατί δεν κατάλαβε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αντιπάλων της. Έχασε τον πιο ύπουλο πόλεμο στην ιστορία των θρησκευτικών πολέμων. Δεν τον κατάλαβε, γιατί οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι την "ακρωτηρίαζαν" στο ένα της "χέρι", έτρεχαν από "σεβασμό" να ασπαστούν το άλλο. Οι Προτεστάντες —για λόγους ασφαλείας— ποτέ δεν ήρθαν σε απευθείας σύγκρουση με τη Ρώμη. Ποτέ δεν την "ανησύχησαν" σε βαθμό τέτοιο, που να την "ξυπνήσουν" από τον "λήθαργό" της. Την "υπνώτιζαν", αποδίδοντάς της "σεβασμό". Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει η Ρώμη έναν πόλεμο, ο οποίος επιτρέπει στους Προτεστάντες να την εξευτελίζουν στον απόλυτο βαθμό ...Στον βαθμό εκείνον, που να "απολύουν" έναν βδελυρό Γερμανό Πάπα και να "διορίζουν" μόνοι τους έναν κακόμοιρο Αργεντινό ...Στο βαθμό εκείνον, που να έχουν δευτεροκλασάτα μέλη των μυστικών τους υπηρεσιών —όπως ο περίφημος Georg Gaenswein— να "λύνουν και να δένουν" στο πάλαι ποτέ πανίσχυρο Βατικανό.
Έφτασαν στο σημείο να μετατρέψουν το Βατικανό στο "κλουβί με τις τρελές", για να το εκβιάζουν απόλυτα ...Να το εκβιάζουν στο σημείο εκείνο, που να βγαίνει ο Πάπας και να λέει δημοσίως: ..."Ποιος είμαι εγώ, που θα κρίνω τους ομοφυλόφιλους"; Ο πρώτος Πάπας μέσα στους αιώνες, ο οποίος αποποιείται του δικαιώματός του να κρίνει. Αυτός, ο οποίος θεωρείται "Ποντίφικας" —και "ενδιάμεσος" με τον Θεό— και με δικαίωμα να κρίνει ολόκληρους λαούς, δεν θέλει να πάρει θέση απέναντι στην Ομοφυλοφιλία. Εκβιαζόμενος από τις Προτεσταντικές μυστικές υπηρεσίες, έχει γίνει μια γραφική φιγούρα, που σε λίγο καιρό θα τον καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τον celebrity Δαλάι Λάμα. Σε λίγο καιρό θα τον στέλνουν να μαζεύει μαργαρίτες μαζί με τον "πράσινο" Πατριάρχη της Νέας Ρώμης ...Όλοι μαζί με τα ροζ άμφια.
Το θέμα είναι ότι, από τη στιγμή που η Ρώμη των Καθολικών δεν κατάφερε να αμυνθεί απέναντι στην Προτεσταντική επέλαση, ήταν θέμα χρόνου να θα την "πλήρωναν" και οι Ορθόδοξοι ...Φυσικό ήταν αυτό. Ολόκληρος ο σχεδιασμός, ο οποίος βασιζόταν στη δική της παντοδυναμία, θα "ακυρωνόταν" και αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε αλλαγές ...Αλλαγές, που στο επίπεδο αυτό σημαίνουν πόνο και αίμα. Οι Ορθόδοξοι του Βορρά θα γνώριζαν την Προτεσταντικής εμπνεύσεως θηριωδία του κομμουνισμού και οι Ορθόδοξοι του Νότου θα γνώριζαν τις επίσης Προτεσταντικής εμπνεύσεως θηριωδίες των Κεμαλοναζί και των φανατικών "αδερφών" μουσουλμάνων.
Ειδικά οι Ορθόδοξοι του Νότου, ζώντας σε ένα χαλαρό ισλαμικό περιβάλλον πιάστηκαν εντελώς στον "ύπνο. Ούτε στο περίπου δεν κατάλαβαν τι συνέπειες θα είχαν τα "απόνερα", τα οποία έφταναν στα μέρη τους από τις ναυμαχίες του Ατλαντικού. Επειδή εύκολα ή δύσκολα βολεύονταν μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, δεν έβλεπαν τα βαριά "σύννεφα", τα οποία έρχονταν από τη Δύση ...Δεν έβλεπαν ότι τα προβλήματα της Ρώμης σε ελάχιστα χρόνια θα γίνονταν οι δικοί τους εφιάλτες ...Ονειρεύονταν τα "άπιαστα" ...Ονειρεύονταν να "μεταλλάξουν" την Οθωμανική Αυτοκρατορία σε ελληνιστικού τύπου πολυθρησκευτική βιομηχανική δύναμη και να την ξαναβάλουν στον "χάρτη" των ισχυρών.
Όταν η Ρώμη δεν καταλαβαίνει την ήττα της, είναι δυνατόν να το καταλάβει η Νέα Ρώμη; Στην "αυγή" του εικοστού αιώνα θα ξεκινούσε το μεγαλύτερο "σφαγείο" ανθρώπων της ιστορίας. Οι Προτεστάντες, προκειμένου να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους, θα ξεκινούσαν μέσα στον χριστιανισμό δύο Παγκόσμιους Πολέμους και μια τεράστια θρησκευτική εκκαθάριση μέσα στον χώρο του Ισλάμ, η οποία κατά ένα μέρος της είναι σε εμάς τους Έλληνες γνωστή ως Μικρασιατική Καταστροφή. Το αίμα θα έρεε με τους τόνους και οι άνθρωποι ήταν απολύτως ανυποψίαστοι. Μερικοί μάλιστα ονειρεύονταν το τέλος των πολέμων. Η Μεγάλη Χίμαιρα μέσα σε λίγα χρόνια θα γινόταν ο Μεγάλος Εφιάλτης όλων των χριστιανικών δογμάτων και όλων των θρησκειών.
Μέσα σε ελάχιστα χρόνια οι Προτεστάντες έλεγξαν τον Κόσμο και το χειρότερο όλων ήταν ότι μπορούσαν να τον αιματοκυλίσουν ανά πάσα στιγμή ...Ανά πάσα στιγμή, όπως αποδεικνύεται ακόμα και σήμερα. Όταν εν έτη 2013 —και υπό συνθήκες Ευρωπαϊκής Ένωσης— η Βρετανία κάνει στρατιωτική "επίδειξη" σε μια Ισπανία, αντιλαμβανόμαστε ότι η εποχή του Ταμερλάνου δεν είναι και τόσο μακριά όσο φανταζόμαστε. Ο "ηθικός" Προτεσταντισμός των "τίμιων" και "ανταγωνιστικών" ανθρώπων δείχνει ανά πάσα στιγμή τα "δόντια" του ...Ο Προτεσταντισμός των "αξίων" του Βορρά, που, "δυστυχώς" γι' αυτούς, απειλούνται διαρκώς από τους "τεμπέληδες" και τους "άχρηστους" του Νότου. "Απειλείται" η πατρίδα του "τίμιου" Όλι Ρεν, η πατρίδα του Σόιμπλε, η πατρίδα του Ντάισελμπλουμ, η πατρίδα του "λογιστή" Τόμσεν, η πατρίδα του "στρατηλάτη" Κάμερον, η πατρίδα του Ομπάμα.
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι Προτεσταντικές χώρες ...Οι σκανδιναβικές χώρες, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ είναι αυτές, οι οποίες προκαλούν όλα τα προβλήματα σ' αυτόν τον κόσμο ...Οι υπεράνω πάσης υποψίας "τίμιοι" και "εκλεκτοί" ...Οι σχεδόν "ανώτεροι" είναι οι μεγαλύτεροι "μακελάρηδες" που γνώρισε ποτέ ο κόσμος ...Αυτοί, που εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να τους θυμόμαστε ιδιαίτερα έντονα, εφόσον στην εποχή της έκρηξης της ελληνικής οικονομικής κρίσης ήταν εκείνοι, οι οποίοι μέσα από τα ΜΜΕ τους μας αποκαλούσαν συστηματικά τεμπέληδες και παράσιτα ...Ήταν εκείνοι, οι οποίοι μας έδιναν "ιδέες" για το ποια νησιά θα πρέπει να πουλήσουμε, ώστε να ξεχρεώσουμε ...Ήταν εκείνοι, οι οποίοι είχαν "ιδέες" για το πώς θα μπορούσαμε να "διαμελίσουμε" τον Παρθενώνα, ώστε να τους επιστρέψουμε εκείνα που τους "φάγαμε".
....Είναι οι ίδιοι, που, όταν χρεοκόπησαν οι Ισλανδοί, δεν τους αποκάλεσαν ούτε τεμπέληδες ούτε παράσιτα ...Οι ίδιοι, που έκαναν "γαργάρα" το "πιστόλι" των Ισλανδών, καθώς Βρετανοί και Ολλανδοί ήταν αυτοί, οι οποίοι έπαθαν τη μεγαλύτερη ζημιά από τους Ισλανδούς. Τους Ισλανδούς τους άφησαν να κάνουν το αυτονόητο —που ήταν να μην πληρώσουν τους τοκογλύφους—, ενώ τους Έλληνες προσπάθησαν να τους διαβάλουν και να τους συκοφαντήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνον με την υποψία ότι θα μπορούσαν ακόμα και να σκεφτούν να πράξουν ό,τι και οι Ισλανδοί. Γιατί; ...Γιατί οι Ισλανδοί είναι Προτεστάντες ...Αδέρφια τους είναι ...και τα αδέρφια δεν τα πειράζεις και βέβαια δεν τα διαβάλεις.
Το υπέρτατο προτεσταντικό "όπλο".
Η Ρώμη στην περίπτωση των Προτεσταντών έκανε ένα λάθος ανεπίτρεπτο για τη γνώση και την εμπειρία της. Ενώ έβλεπε ότι νικιόταν από αντιπάλους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δεν τα αξιολόγησε. Ενώ έβλεπε πως αυτοί ήταν διαφορετικού δόγματος από το δικό της, τους θεώρησε ίδιους, επειδή οι Βρετανοί την "υπνώτιζαν" με την ψευδοϋποταγή τους. Έβλεπε ότι νικιόταν από αντιπάλους, οι οποίοι πανηγύριζαν τις νίκες των κυμάτων της θάλασσας ή των ξένων πειρατών σαν δικές τους νίκες και δεν κατάλαβε ότι είχε να κάνει με ιδιόμορφους αντιπάλους ...Με αντιπάλους, οι οποίοι δεν είχαν "αρχές" ...Με αντιπάλους, οι οποίοι ενδιαφέρονταν αποκλειστικά για το κέρδος, αδιαφορώντας για τη ζημιά την οποία θα προκαλούσαν στον περίγυρό τους.
Οι Προτεστάντες δεν έφτασαν σε αυτήν την τεράστια επιτυχία από σύμπτωση. Οι Προτεστάντες έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να επικρατούν εύκολα στις συγκρούσεις τους με τα άλλα χριστιανικά δόγματα ...Ο Προτεσταντισμός έχει το πλεονέκτημα της έλλειψης ηθικού κανόνα πάνω στη λειτουργία του ...Εκμεταλλεύεται την έλλειψη δόγματος και προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες με μόνο κριτήριο το συμφέρον. Αυτό του επιτρέπει να δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και αυτό τον κάνει να υπερέχει, εφόσον "κλέβει". Μεταξύ ομοίων μεταλλάσσονται τεχνητά σε “διαφορετικούς” και αυτό τους δίνει κέρδη. Αυτό το δόγμα δίνει νόημα στη φράση: ..."'Ενας είναι ο κανόνας, ότι, δεν υπάρχουν κανόνες".
Αυτό είναι το μυστικό των Προτεσταντών και αυτό δεν το κατάλαβε ποτέ η Ρώμη και ούτε και κανένας άλλος μετά από αυτήν. Οι Προτεστάντες είναι ανίκητοι, γιατί —ως χριστιανοί— δέχονται ως νόμιμα όλα τα χριστιανικά ιμπεριαλιστικά "παιχνίδια", αλλά δεν σέβονται τους κανονισμούς κανενός των "παιχνίδιών" αυτών. Πώς μπορεί να νικηθεί κάποιος στο "τάβλι", όταν τοποθετεί αυθαίρετα τα "πούλια" όπου τον βολεύουν, ενώ ο αντίπαλός του ρίχνει τα "ζάρια"; Πώς μπορείς να νικήσεις κάποιον στο "σκάκι", όταν κινεί όλα τα "πιόνια" του σαν να ήταν "βασίλισσες"; Πώς μπορείς να νικήσεις στο "κρυφτό" έναν αντίπαλο, που, όταν έρχεται η σειρά του να "φυλάξει", δεν κλείνει τα "μάτια"; ...Αυτό κάνουν πάντα οι Προτεστάντες.
Τυπικά, ως χριστιανοί, σέβονται απόλυτα τα "παιχνίδια" του χριστιανικού ιμπεριαλισμού και πρακτικά φέρονται σαν "ουρανοκατέβατοι", που λειτουργούν με βάση τη δική τους υποκειμενική εκτίμηση. Όταν έρχεται η δική τους σειρά να "φυλάξουν", δεν κλείνουν τα "μάτια". Όταν κρύβονται οι ίδιοι, απολαμβάνουν όλα τα κέρδη του "κρυφτού" και όταν έρχεται η δική τους σειρά να "φυλάξουν", το αμφισβητούν. Θέλουν να παίζουν, αλλά δεν θέλουν ποτέ να χάνουν. Γιατί σέβονται τα "παιχνίδια", ενώ παραβαίνουν τους "κανόνες" τους; ...Γιατί είναι πονηροί. Γιατί θέλουν τα κέρδη του παιχνιδιού χωρίς το ρίσκο ή το κόστος των κανόνων διεξαγωγής του.
Θέλουν τα κέρδη του νόμιμου παιχνιδιού, για να απολαμβάνουν την ασφάλεια των κεκτημένων του επίσης νόμιμου νικητή ...Για να μπορούν κατόπιν να έχουν "δίκιο", όταν θα αμφισβητούνται τα αποκτηθέντα κέρδη με ανήθικα και άρα άδικα μέσα ...Για να μπορούν οι θεομπαίχτες και ανήθικοι, όταν αμφισβητούνται, να επικαλούνται τον Θεό και την ηθική "τάξη". Όταν αμφισβητούν, παριστάνουν τους αγνωστικιστές, που βάζουν τα πάντα στο "τραπέζι" της λογικής. Όταν αμφισβητούνται οι ίδιοι, είναι φανατικοί οπαδοί του Άγιου Πέτρου και του Αγίου Πνεύματος ...Οπαδοί του Δαρβίνου όταν αμφισβητούν και θρησκόληπτοι φονιάδες "μαγισσών" όταν αμφισβητούνται.
...Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με συμβατικό τρόπο. Λατρεύουν τον ανταγωνισμό και γράφουν ύμνους γι' αυτόν, αλλά ...μόνον όταν υπερέχουν ...Μόνον όταν δεν απειλούνται από κανέναν. Λάτρεις του ανταγωνισμού είναι μόνον όταν κρατάνε πιστόλια και έχουν αντιπάλους, οι οποίοι τους ανταγωνίζονται με νυχοκόπτες. Λάτρεις του ανταγωνισμού είναι μόνον όταν "τρέχουν" σε αγώνες με "μηχανάκια" την ώρα που οι υπόλοιποι θα "τρέξουν" με τα πόδια ...Σε όλες τις περιπτώσεις "κλέβουν" ...Θέλουν να "κλέψουν". Αυτή είναι η κυρίαρχη "ιδεολογία" τους ..."Κλέβουν" χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό. Φτάνουν στο σημείο να νομίζουν ότι πρέπει να "κλέψουν", γιατί "δικαιούνται" να είναι μόνιμα νικητές. Νομίζουν ότι πρέπει να "κλέψουν", γιατί η φύση ή η τύχη μπορεί να τους "αδικήσει" και αυτό κατά τη γνώμη τους είναι ανεπίτρεπτο.
Οι Προτεστάντες στην κυριολεξία είναι αυτό το οποίο λέμε "ξεδιάντροποι". Μπροστά στο συμφέρον δεν έχουν καμία αναστολή. Μόνον το αποτέλεσμα τους ενδιαφέρει. Δεν τους ενδιέφερε ποτέ και καμία δόξα, αν αυτή δεν προσέφερε κάποιο τεράστιο κέρδος. Δεν τους ενδιέφερε καμία περηφάνια μπροστά σε μια εκ του ασφαλούς επικράτηση. Δεν υπάρχει κάτι, που για όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ντροπή και γι' αυτούς να μην υπήρξε κάποιο μέγα "μυστικό" κάποιας μεγάλης επιτυχίας τους.
Η τρικυμία βύθισε τον ισπανικό στόλο και οι Προτεστάντες Βρετανοί παρασημοφορούσαν τους ναυάρχους τους. Οι ίδιοι αυτοί "παρασημοφορημένοι" Βρετανοί ναύαρχοι συνεργάζονταν στα καταγώγια με τους πειρατές της Καραϊβικής, για να νικήσουν τους Καθολικούς Ισπανούς στη μάχη του Ατλαντικού. Τη νίκη των πειρατών τη γιόρτασαν —χωρίς καθόλου ενοχές— σαν να επρόκειτο για δική τους μεγάλη εποποιία. Έδιναν παράσημα ο ένας στον άλλο, όχι επειδή νίκησαν σε κάποια ναυμαχία, αλλά επειδή έβρισκαν τους κατάλληλους "πειρατές" για να κάνουν ζημιές στους Ισπανούς, τις οποίες οι Βρετανοί βάπτιζαν "δικές τους" νίκες.
Οι περισσότεροι "ήρωες" της Βρετανίας είναι επτασφράγιστα μυστικά για τη Βρετανία και ντροπή για το ανθρώπινο είδος. Τους τιμούσαν σε μυστικά γραφεία μακριά από τα βλέμματα των περίεργων. Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα "ηρώο" για τους Βρετανούς "ήρωες" ή τους συνεργάτες τους —που έκαναν τη Βρετανία "μεγάλη"—, θα είχαμε ένα "ηρώο", το οποίο θα έμοιαζε με καταγώγιο.
Με πρώτη "βρετανίδα" όλων των εποχών μια άπληστη Γερμανίδα Προτεστάντισσα —όπως ήταν η Βικτόρια—, όλα μέσα στο σύστημά τους λειτουργούσαν σαν να επρόκειτο για μαγαζί "κλεπταποδόχων", οι οποίοι χρησιμοποιούσαν "ψευδώνυμα". Μια Γερμανίδα, η οποία παρίστανε τη Βρετανίδα, επικεφαλής ενός "σωρού" λαών και αποικιών, ο οποίος παρίστανε την αυτοκρατορία. Περισσότερο με "αποθήκη" κρατών και λαών έμοιαζε η βρετανική αυτοκρατορία παρά με οργανωμένο σύστημα ...Ένα άθροισμα ιδιοκτησιών των λόρδων.
...Κανονική "αποθήκη" ασύνδετων μεταξύ τους πραγμάτων ήταν η Μεγάλη Βρετανία, εφόσον ποτέ δεν ανέπτυξε ένα κοινό και ενιαίο δόγμα για όλους τους υπηκόους τους ...Δεν είχε κάποια "ταυτότητα" εκείνη η αυτοκρατορία ..."Μουσεία" έφτιαχνε με τα "κλεμμένα" ...και όχι εργαστήρια, για να δημιουργήσει αυτά, τα οποία οι μελλοντικές γενιές θα τοποθετούσαν σε "μουσεία". Ό,τι χρειαζόταν, το έπαιρνε απ' όπου μπορούσε. Δανειζόταν τα βασικά από τη χριστιανική Ρώμη και από εκεί και πέρα "πυρ κατά βούληση" ...Ο μεγαλύτερος "ρακοσυλλέκτης" των πολιτισμών. Προτιμούσε να κλέβει "πεθαμένους" πολιτισμούς, γιατί ήταν πιο ξεκούραστο από τη δημιουργία. Προτιμούσε να νικά "ετοιμοθάνατους", γιατί ήταν πιο εύκολο. Ό,τι έβρισκε, το "μάζευε", αδιαφορώντας για ό,τι το αφορούσε ...Ένα "κοράκι" του πολιτισμού ανάμεσα στους αετούς που προηγήθηκαν.
Ό,τι μπορούσε να φέρει ο κάθε υπήκοός της, το έφερνε και έπαιρνε την ανταμοιβή του. Αυτοί έβαζαν μόνον το Προτεσταντικό ύφος του "ανώτερου", που "κρίνει" την αξία των "πραματειών" και των "λειών" ...Το ύφος του "ενεχυροδανειστή", ο οποίος παριστάνει τον σπουδαίο υπό την ανοχή αυτού, ο οποίος βρίσκεται στην ανάγκη του. Μιλάμε για μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία. Η βρετανική αυτοκρατορία δεν χτίστηκε σαν "κάστρο" από κάποιον κατακτητή-αρχιτέκτονα, ο οποίος είχε κάποιο σχέδιο στο μυαλό του ...Η βρετανική αυτοκρατορία ορθώθηκε σαν "σωρός" από αντικείμενα με ό,τι έβρισκαν διαθέσιμο οι Βρετανοί "λοχίες", ώστε να το προσφέρουν στην άπληστη "κλεπταποδόχο" Βικτωρία ...Με ό,τι ανακάλυπταν ...Με ό,τι μπορούσαν να αγοράσουν ...Με ό,τι μπορούσαν να κλέψουν ...Με ό,τι δεν μπορούσαν να το κρατήσουν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες του, γιατί οι Βρετανοί φρόντιζαν να τους φέρνουν σε σύγκρουση μεταξύ τους, ώστε να "τρυπώνουν" κατόπιν σαν "διαιτητές" ...Μιλάμε για ευτελείς πρακτικές του πεζοδρομίου.
Ως εκ τούτου ανάλογοι θα ήταν και οι "πρωταγωνιστές" τους. Κατάδικοι, πόρνες, δολοφόνοι, απαγωγείς, προδότες, μαχαιροβγάλτες, συκοφάντες, σακάτηδες και ανώμαλοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έδωσαν τα μέγιστα κέρδη στη Βρετανία ...Οι στρατιωτικοί ήταν για τις παρελάσεις και τις δεξιώσεις. Οι περισσότεροι "διακρίνονταν", επειδή είχαν καλά γυαλισμένα τα κουμπιά και τα παπούτσια τους, παρά επειδή ξεχώρισαν σε μάχες ...Σε ποιες μάχες; ...Σε εκείνες που οι Βρετανοί είχαν πυροβόλα όπλα και οι αντίπαλοι ξεραμένες —αλλά "κοφτερές"— μπανάνες. Οι Βρετανοί "ξεχύθηκαν" εκτός χριστιανισμού, ώστε να εκμεταλλευτούν την τεχνολογική υπεροχή αυτού έναντι των υπολοίπων. Οι "λόρδοι" απλά παρίσταντω δίπλα στους διακοσμητικούς αξιωματικούς και βέβαια πλήρωναν τα "αργύρια" των "ηρώων", για να αυξήσουν τις περιουσίες τους. Ολόκληρη την Αφρική έλεγξαν με έναν αληταρά σαν τον Σέσιλ Ρόουντς. Η διαφθορά για τους Προτεστάντες ήταν πάντα ένα "νόμιμο" μέσο επικράτησης... αρκεί να μην γινόταν εις βάρος τους.
Τα ανάλογα αφορούν και τους διαδόχους τους Αμερικανούς. Με διαφθορές, χρήματα, ουίσκι και καθρεφτάκια απέκτησαν κι αυτοί την πατρίδα τους ...Οι μεγαλύτεροι ήρωες-θεμελιωτές τους ήταν τα "κατακάθια" της κοινωνίας, τους οποίους πλήρωναν οι Προτεστάντες, για να εγκληματούν εις βάρος των εχθρών τους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν είτε παράφρονες —σαν τον Σέρμαν— είτε μεθύστακες —σαν τον Γκραντ—. Απλά οι Αμερικανοί ήταν αρκετά πονηροί, για να μην επαναλάβουν τα λάθη των Προτεσταντών της Ευρώπης. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι μεθόδευαν τις συγκρούσεις τους με στόχο τους Καθολικούς, αποφεύγοντας συστηματικά να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα των Καθολικών. Τους σκότωναν, επικαλούμενοι είτε ανθρώπινα δικαιώματα είτε γεωγραφικές συντεταγμένες.
Ακόμα και ο “εμφύλιος” πόλεμός τους —αν μελετηθεί πάνω στις σωστές του βάσεις— είναι εύκολο να αποδειχθεί πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα ακόμα προτεσταντικό τέχνασμα. "Βάπτισαν" "εμφύλιο πόλεμο" έναν πόλεμο, ο οποίος στην ουσία ήταν πόλεμος επιρροής μεταξύ δύο δογμάτων ...Ένας πόλεμος όμοιος με τον Τριακονταετή Πόλεμο της Ευρώπης. "Βάπτισαν" "εμφύλιο πόλεμο" έναν πόλεμο, ο οποίος αφορούσε διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους ...Μια γενοκτονία μίσους, όπου ακολουθήθηκαν όλες οι εγκληματικές μέθοδοι, οι οποίες αργότερα θα ονομάζονταν από τη διεθνή κοινότητα “εγκλήματα πολέμου” ...Με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας "γεννήθηκαν" οι ΗΠΑ.
...Πόλεμο εξόντωσης των διαφορετικών διέπραξαν οι Προτεστάντες του Βορρά. Αυτό δεν το λέμε εμείς ...Το είπε ο κορυφαίος στρατηγός των Βορείων —ο Σέρμαν—, πλησιάζοντας στην Νότια Καρολίνα. «...οι Νότιοι πρέπει είτε να πεθάνουν ή να μας υπηρετήσουν. Θα καταστρέψουμε κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί στο δρόμο μας, θα αφαιρέσουμε κάθε ζωή, θα κατάσχουμε κάθε εκτάριο γης, κάθε ιδιοκτησία, μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι δεν μας υποστηρίζουν, είναι εχθροί μας. Θα κάνω αυτόν τον πόλεμο τόσο φρικτό, έως ότου ο Νότος θα εκλιπαρεί για οίκτο».
Ο ψυχοπαθής "ήρωας" μιλάει για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον αμάχων πληθυσμών ...Μιλάει για οργανωμένη εξόντωση πληθυσμών ...Μιλάει για συστηματική αφαίρεση περιουσιών ...Μιλάει, όμως, με μόνο κριτήριο τη γεωγραφική καταγωγή αυτών των πληθυσμών. Αυτό, για την αμερικανική περίπτωση, αποτελεί ομολογία γενοκτονίας. Γιατί; ...Γιατί ήταν γνωστό ότι τον στρατό των Βορείων τον στελέχωναν σε μεγάλο βαθμό άκληροι μετανάστες από την Ευρώπη και επίσης άκληροι σκλάβοι. Άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι θα είχαν κέρδος, αν εξόντωναν τους γηγενείς και τους άρπαζαν τις περιουσίες. Καμία σχέση με το "παραμύθι" του “αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, το οποίο διαφημίζουν οι προπαγανδιστές του “εμφυλίου” ...Το παραμύθι περί “απελευθέρωσης των σκλάβων” κλπ..
...Εδώ μιλάμε καθαρά για γενοκτονία ...Ξένοι σκότωναν γηγενείς, για να τους αρπάξουν τις περιουσίες. Ο Σέρμαν μιλάει για εκκαθαρίσεις ενός στρατού ξένων Βορείων ή ξένων αλλοδαπών μεταναστών εναντίον της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων του Νότου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο από το Οχάιο, ο οποίος εγκληματούσε εναντίον πληθυσμών στη Τζόρτζια. Ένας άνθρωπος από τον μακρινό Βορρά έκαψε τη Σαββάνα της Τζόρτζια. Εγκλημάτησε στη μακρινή Τζόρτζια του Νότου, αν σκεφτεί κάποιος ότι πιο κοντά βρίσκεται η Αθήνα στη Βουδαπέστη απ' ό,τι η Σαββάνα από την πατρίδα του. Μιλάμε δηλαδή για έναν ψυχοπαθή χρεοκοπημένο τραπεζίτη, ο οποίος παρίστανε τον ερασιτέχνη στρατηγό  και πλαισιωμένος από ξένους μισθοφόρους, εγκληματούσε σε έναν ξένο τόπο.
Σε τι διέφερε αυτός ο "εμφύλιος" από τη σφαγή των χριστιανών Ελλήνων ή Αρμενίων από τους βαλκάνιους Κεμαλοναζί της μουσουλμανικής Τουρκίας, οι οποίοι επιβουλεύονταν τις περιουσίες τους; ...Ή μήπως και η σφαγή των Αρμενίων ήταν τουρκικός "εμφύλιος"; Το κάψιμο της Ατλάντα, της Σαββάνα ή της Κολούμπια από τον Σέρμαν σε τι διέφερε από το κάψιμο της Σμύρνης για παράδειγμα; Γιατί να σκοτώνει ένας δημοκράτης όποιον συμπατριώτη βρίσκει μπροστά του; Γιατί να κάψει ένας ιδεαλιστής πατριώτης ολόκληρες πόλεις της πατρίδας του; ...Μιλάμε λοιπόν για μαζικά εγκλήματα ...Εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...Μιλάμε για σφαγή, την οποία δεν την έχει καταγγείλει ποτέ κανένας.
Όλοι μιλάνε για τα "‘Ολοκαυτώματα" των Αρμενίων ή των Εβραίων, αλλά κανένας δεν μιλάει για το Ολοκαύτωμα του Αμερικανικού Νότου. Αυτό απαγορεύεται να το καταγγείλει κάποιος ...Και όμως, ένα εκατομμύριο νεκροί άνθρωποι δεν δικαιώθηκαν ποτέ έως τώρα ...48 πόλεις, κατεστραμμένες από τα θεμέλια, δεν τις μνημονεύει κανένας ...Είναι εμφύλιος αυτός; Το να σκοτώσει κάποιος συγκεκριμένους θρησκευτικούς, ιδεολογικούς ή πολιτικούς του αντιπάλους —έστω κι αν αυτοί είναι αδέρφια του—, αυτό είναι μέσα στο πνεύμα ενός εμφυλίου πολέμου. Όμως, το να στραφεί γενικά εναντίον πληθυσμών και πόλεων με μόνο κριτήριο τις γεωγραφικές τους συντεταγμένες, αυτό δεν έχει σχέση με τις λογικές των εμφυλίων.
...Εκκαθάριση αλλόθρησκων —και άρα εχθρικών περιοχών από τους κατοίκους τους— έκανε ο Σέρμαν και μοίραζε μερίδια στους μετανάστες, οι οποίοι σκότωναν αμάχους ...Στους Προτεστάντες κυρίως και στους απελπισμένους μετανάστες, οι οποίοι έφταναν μαζικά και οργανωμένα από την Ευρώπη με την ελπίδα να ζήσουν καλύτερα πάνω στην καταστροφή και στον όλεθρο των άλλων. Μοίραζε επίσης μερίδια και στους μαύρους, οι οποίοι δραπέτευαν ως σκλάβοι από τις φυτείες του Νότου και επέστρεφαν ως "στρατιώτες" με σκοπό να εκδικηθούν.
 Όλοι αυτοί γνώριζαν πως, όσο πιο πολλούς σκότωναν, τόσο μεγαλύτερες ελπίδες θα είχαν, ώστε να αρπάξουν και οι ίδιοι λεία ...Αυτοί αποτελούσαν τον στρατό του Σέρμαν ...Μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να σκοτώσουν ξένους προς αυτούς ανθρώπους,  ώστε να πάρουν κλήρο στην νέα τους "πατρίδα" ...Μαύροι πρώην σκλάβοι, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να σκοτώσουν τους πρώην κυρίους τους και να πάρουν μερίδιο από τις περιουσίες τους. Οι Βόρειοι αντικαθιστούσαν τους κατοίκους των περιοχών που τους ενδιέφεραν με νεοφερμένους, προκειμένου να τους διατηρούν σε ομηρία και άρα υπό την εξουσία τους. Προφανώς είχαν πρόβλημα με τις επιλογές των κατόχων ενός χώρου και τους σκότωσαν, για να τους αντικαταστήσουν με δικούς τους ανθρώπους.
Παρέδιδαν γη του Νότου σε μετανάστες και σε πρώην σκλάβους, ώστε να δημιουργούν νέα μίση και να εκμεταλλεύονται τα παλαιά, με απώτερο σκοπό να εκβιάζουν τους πληθυσμούς εκείνους, οι οποίοι —εξαιτίας των Βορείων— επωφελούνταν εις βάρος των γηγενών ...Να τους εκβιάζουν, ώστε να χειρίζονται τα συμφέροντα της πλούσιας γης του Νότου με τον τρόπο που συνέφερε τον Βορρά ...Μόνον έτσι μπορούσαν να επεκτείνουν οι Προτεστάντες την εξουσία τους αρχικά προς τον Νότο και στη συνέχεια προς την Καθολική Δύση ...Μόνον έτσι μπορούσαν να αποσπάσουν την πλούσια γη, η οποία απειλούσε τη βιομηχανική τους ανάπτυξη στον Βορρά.
...Ήταν αυτός εμφύλιος; ...Ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ διαφορετικών δογμάτων για την κατοχή ενός χώρου ήταν ο δήθεν 'εμφύλιος' των ΗΠΑ ...για την κατοχή του πιο πλούσιου χώρου στη Βόρεια Αμερική. Ξεκίνησε με την επιτυχία των Προτεσταντών στον Νότο και έφτασε μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι Βόρειες Πολιτείες τύπου Μασαχουσέτης ή Μέιν, δεν διέφεραν από την Προτεσταντική Πρωσία, όπως δεν διέφερε και η Φλόριδα από την Καθολική Βαυαρία. Στον μεταξύ τους πόλεμο οι Βόρειοι κάλεσαν για βοήθεια τους ομόδοξούς τους από την Ευρώπη και νίκησαν. Κατόπιν στράφηκαν προς την Καθολική Δύση και την "κατάπιαν" κι αυτήν, πλημμυρίζοντάς την με Γερμανούς, Ολλανδούς, Νορβηγούς, Σουηδούς κλπ..
...Απλά πράγματα ..."Βάπτιζαν" το ψάρι "κρέας" και τους έπιανε. Κανένας δεν αντιδρούσε, γιατί στην κυριολεξία κανένας δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε. Έκρυβαν ιδιότητες και εμφάνιζαν τις καταστάσεις όπως τους βόλευαν. Στην Ευρώπη οι ιδιότητες των πρωταγωνιστών φαίνονταν, ενώ στην Αμερική όχι. Στην Αμερική οι Προτεστάντες είχαν βρει "πατέντες", τις οποίες τις εφάρμοζαν πειραματικά και μετά από λίγους αιώνες θα τις μετέφεραν και στην Ευρώπη. Έβαζαν άλλους να πολεμάνε για λογαριασμό τους και οι ίδιοι στο τέλος θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα επωφελούνταν. Θα κατακτούσαν τα μέρη εκείνα, τα οποία θα ισοπέδωναν τα κορόιδα και οι ίδιοι θα παρίσταναν στο τέλος τους “ανθρωπιστές” και τους “δημοκράτες”.
Αν παρατηρήσει κάποιος τον χάρτη, θα δει πως οι νότιες πολιτείες —αυτές, οι οποίες ονομάζονταν "Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής" και αποτελούσαν τον χαμένο πόλο του "εμφυλίου"— ήταν στην πλειοψηφία τους οι πρώην γαλλικές και ισπανικές κτήσεις τής περιοχής ...Τέξας, Φλόριδα, Λουιζιάνα κλπ., ήταν Καθολικές κτήσεις. Από τα ονόματα των πόλεων καταλαβαίνεις το τι ήταν ...Σάρλοτ, Ορλεάνη, Σαν Αντόνιο κλπ.. Όλες οι σημερινές αμερικανικές Πολιτείες δυτικά από το Άρκανσο, το Κάνσας κλπ., των σημερινών με τη βία Προτεσταντικών ΗΠΑ, ήταν στην πραγματικότητα Καθολικές κτήσεις και ανήκαν στην Ισπανία ...Κτήσεις, τις οποίες επιβουλεύονταν εξ' αρχής οι Προτεστάντες, αλλά δεν μπορούσαν να τις διεκδικήσουν ευθέως, για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τον Καθολικό Κόσμο και βέβαια με τη Ρώμη. Όμως, ό,τι δεν τολμούσαν να διεκδικήσουν ως Προτεστάντες, κατάφεραν να το πάρουν ως "Αμερικανοί" ...Ό,τι δεν κατάφεραν ως "δόγμα", το κατάφεραν ως "έθνος". Έφεραν φρέσκο "κρέας" απ’ όλον τον κόσμο και μοιράζοντας χωράφια και πράσινες κάρτες, έκαναν αυτό που τους βόλευε.
  Στον διπλανό χάρτη βλέπουμε τις αποικίες που υπήρχαν το 1800, για να μπορέσει να καταλάβει ο αναγνώστης το πώς οι Προτεστάντες με επικεφαλής τους Αμερικανούς "ροκάνιζαν" τις Καθολικές κτήσεις, χωρίς να εμφανίζονται ποτέ ότι κάνουν θρησκευτικό πόλεμο εις βάρος των Καθολικών Λατίνων ...Να καταλάβει το πώς οι Προτεστάντες της Αμερικής απέφυγαν το σφάλμα των Ευρωπαίων ομοδόξων τους, οι οποίοι με τον θρησκευτικό Τριακονταετή Πόλεμο "αποκαλύφθηκαν" και συσπείρωσαν τους Καθολικούς εναντίον τους. Αυτόν τον χάρτη να έχει υπόψη του ο αναγνώστης και θα καταλάβει ότι οι "ελεύθεροι" Προτεστάντες από τον “εμφύλιο” του 1861 και εντεύθεν έχουν ξεκινήσει μια κατάσταση και έχουν "ροκανίσει" τα πάντα στην αμερικανική ήπειρο, χωρίς ποτέ να έχουν καταγγελθεί για θρησκευτικό πόλεμο.
Με τον γνωστό "ηρωικό" τρόπο των μεθυσμένων ινδιάνων, των προδοτών "λιμπερταδόρ", των διεφθαρμένων Κολεγιόπαιδων, των "κομμουνιστών" και των "ναζιστών", άλωναν το ένα κράτος μετά το άλλο ...Μεξικό, Ονδούρα, Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Ισημερινός, Παναμάς, Βενεζουέλα, Κολομβία, Περού κλπ.. ...Όλες οι γνωστές "Μπανανίες", οι οποίες ελέγχονται από τις Προτεσταντικές ΗΠΑ, ήταν Καθολικές κτήσεις. Γιατί λέγονται "Μπανανίες"; ...Γιατί εκεί παράγονται οι μπανάνες των αμερικανικών πολυεθνικών τροφίμων. Οι Προτεσταντικές ΗΠΑ κερδίζουν από τις μπανάνες περισσότερα χρήματα απ' ό,τι οι τροπικές χώρες που τις παράγουν, άσχετα αν η μπανάνα δεν μπορεί στην κρύα Βοστόνη να συντηρηθεί ούτε σε συνθήκες περιβάλλοντος.
Αυτά, όμως, δεν θα τα διαβάσει ποτέ και κανένας σε κάποιο βιβλίο, γιατί απλούστατα αυτό δεν συμφέρει τους Προτεστάντες, οι οποίοι κυβερνάνε φασιστικά τις ΗΠΑ ...Τους WASP ...Τους λευκούς Αγγλοσάξονες, οι οποίοι, σαν καλοί μαθητές των Βρετανών, εμφανίζονται εκ περιτροπής χριστιανοί και αρπάζουν και κλέβουν ό,τι μπορούν – και με όποια ιδιότητα μπορούν. Αν, δηλαδή, κάποιος ευφάνταστος "συνομωσιολόγος" υποθέσει ότι η "απελευθέρωση" των ΗΠΑ από τη Βρετανία ήταν "στημένη" κομπίνα των Αγγλοσαξόνων Προτεσταντών, ώστε να επεκταθούν αυτοί σε μια ήπειρο, στην οποία ήταν "φτωχοί" συγγενείς, δεν θα βρισκόταν μακριά από την αλήθεια.
Η συνομωσία για τους πάντα μειοψηφούντες Προτεστάντες είναι πάντα μια δεύτερη φύση. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από τους "πατέρες" των ΗΠΑ ήταν μασόνοι ...Άπληστοι, υλιστές και αδίστακτοι Μασόνοι, οι οποίοι δεν θα σταματούσαν μπροστά σε κανένα έγκλημα ...Άλλωστε, τζάμπα τους έβγαιναν όλα ...Άλλους έβαζαν να πολεμάνε και να αιμορραγούν, προκειμένου να εφαρμοστούν οι σχεδιασμοί τους. Αυτοί απλά πρωταγωνιστούσαν στη μοιρασιά ...Έβαζαν τις "ποδίτσες" τους και μοίραζαν τις "λείες" ...Μόνοι τους σε μυστικά "δώματα" αποφάσιζαν για ό,τι τους βόλευε και μετά εμφάνιζαν τις αποφάσεις αυτές σαν αποφάσεις του αμερικανικού λαού.
Είναι δυνατόν αυτοί οι εκ πεποιθήσεως συνωμότες να βλέπουν τον Καθολικισμό να παραπαίει και να μην απλώσουν τα “χεράκια” τους να αρπάξουν ό,τι μπορούν; Είναι δυνατόν να βλέπουν την Ισπανία "πεσμένη" και να μην την λεηλατήσουν; ...Όλοι μαζί —και με τρόπο τέτοιο, που θα είχε το μικρότερο κόστος—. Ας δει ο αναγνώστης στον χάρτη τις βρετανικές αποικίες στην Αμερική και θα καταλάβει τι λέμε. Ας δει τι ΔΕΝ "έχασαν" οι Προτεστάντες —ως δόγμα— με την "απελευθέρωση" των Αμερικανών από τους Βρετανούς και ας το συγκρίνει με αυτά τα οποία κέρδισαν εις βάρος των Καθολικών σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο και εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα. Το 1776 οι Προτεστάντες εκ του πονηρού πέταξαν τα θρησκευτικά "ενδύματά" και "μεταμφιέστηκαν" σε Αμερικανούς, παρασέρνοντας και τους άλλους στο να κάνουν το ίδιο ..."Ελάτε να πετάξουμε όλοι τα όπλα μας", φώναξαν αυτοί, οι οποίοι κρατούσαν νυχοκόπτες στα χέρια τους. Όσοι δεν κατάλαβαν τι συνέβη, την "πάτησαν".
Το αποτέλεσμα; Οι Αγγλοσάξονες Προτεστάντες, ενώ ήταν μια ασήμαντη δύναμη στη Βόρεια Αμερική, μόλις "απελευθερώθηκαν", ιδιοποιήθηκαν" ολόκληρο το "απελευθερωμένο" κράτος των ΗΠΑ και στη συνέχεια έλεγξαν ολόκληρη την ήπειρο. Πριν την "απελευθέρωσή" τους έλεγχαν μια στενή λωρίδα γης στην Ανατολική Ακτή και βρίσκονταν ανάμεσα σε ινδιάνικη γη και σε Καθολικές κτήσεις ...Κτήσεις γαλλικές και ισπανικές —εκ των δεδομένων εχθρικές απέναντί τους— και πολύ πλουσιότερες από τις δικές τους.
Με τον "απελευθερωτικό" αγώνα τους απέναντι στην Προτεσταντική Βρετανία, οι Προτεστάντες της Αμερικής ανακάτεψαν τα "χαρτιά" της τράπουλας σε ολόκληρη την ήπειρο. "Πλημμύρισαν" τον χώρο με ομόδοξους μετανάστες και έδωσαν νέο χαρακτήρα σε μια ολόκληρη περιοχή. Κατέκτησαν ολόκληρη την ήπειρο, χωρίς να καταλάβει κανένας τι γινόταν. Οι Προτεστάντες Βρετανοί θεωρητικά έχασαν κάποιες αποικίες, αλλά ο ίδιος ο Προτεσταντισμός "κέρδισε" μια ολόκληρη Ήπειρο. Οι Προτεστάντες Βρετανοί πήραν ένα άσχετο κομμάτι από τον "σωρό" της ασύνδετης βρετανικής αυτοκρατορίας και έκαναν μια "επένδυση" για το μέλλον ... Καλή "επένδυση", όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε.
To "κόλπο" του Ατλαντικού.
Ο μεγάλος "ολετήρας", η γερμανική βοήθεια και ο Γάλλος προδότης.
Το μεγάλο κόλπο του Προτεσταντισμού ήταν η ίδρυση των ΗΠΑ. Σε λευκό "χαρτί" σχεδίασαν ένα κράτος αρκούντως χριστιανικό —για να μην προκαλεί τη Ρώμη—, αλλά με χαρακτηριστικά τέτοια, που να λειτουργεί σαν "ολετήρας". Στόχος αυτού του "ολετήρα" ήταν να "φάει" σε πρώτη φάση όλες τις αμερικανικές αποικίες των ευρωπαϊκών Καθολικών κρατών και —όταν θα το επέτρεπαν οι συνθήκες— να τον χρησιμοποιούσαν, για να κατακτήσουν και τα ίδια τα κράτη στην Ευρώπη.
...Οι σκληρότερες και ανθεκτικότερες μοναρχίες της Ευρώπης, που ήταν οι Προτεσταντικές, ίδρυσαν την πρώτη Συνταγματική Δημοκρατία στον κόσμο..., όπως μας είπε πρόσφατα ο Ομπάμα. Στην πραγματικότητα ίδρυσαν μια τεράστια "μηχανή" ιμπεριαλισμού, η οποία μπορεί να "καταπίνει" τα πάντα και τα κάνει να χάνουν την προηγούμενή τους "μορφή" ...Μια "μηχανή", η οποία καταπίνει χώρες και τις κάνει "ψευδοπολυθρησκευτικές" και "ψευδοπολιτισμικές", όπως μια μηχανή του κιμά “καταπίνει” κρέατα διαφόρων σχημάτων και ειδών και τα μετατρέπει σε ομοιόμορφους "κιμάδες".
Αυτές ήταν οι ΗΠΑ και γι' αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκαν. Οι ΗΠΑ ήταν το μεγάλο "στοίχημα" των Προτεσταντών της Ευρώπης εναντίον όλων των χριστιανικών δογμάτων ...Ο "δρόμος" των Προτεσταντών για την κοσμοκρατορία. Οι ΗΠΑ ήταν το μεγάλο Προτεσταντικό κράτος, που, χωρίς το δόγμα του να είναι εμφανές, "κατάπινε" όλα τα υπόλοιπα. Σε αυτό το κόλπο, όμως, οι Προτεστάντες δεν θα μπορούσαν να ήταν μόνοι τους. Ήταν πολύ μεγάλο για τα "μέτρα" τους. Απαιτούνταν να συνεισφέρουν όλοι οι Προτεστάντες ό,τι μπορούσαν και ταυτόχρονα να προδοθούν οι Καθολικοί, ώστε να μπορέσει να "τρέξει" το "κόλπο".
Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται η Γαλλία ...Ο μεγάλος "προδότης" του Καθολικού Κόσμου. "Πατέρας" αυτής της προδοτικής Γαλλίας δεν ήταν ο Ναπολέων, αλλά ο Ρισελιέ. Η Γαλλία λειτουργεί μόνιμα με βάση τις "εντολές" του καχεκτικού και αρρωστιάρη Ρισελιέ ...Θεωρητικά Καθολική, όμως πρακτικά "μέσα" σε όλα τα Προτεσταντικά τα "κόλπα".
Ο Ρισελιέ ήταν ταυτόχρονα ιερέας και πολιτικός. Επίσκοπος από τα 23 του και πολιτικός μέχρι τον θάνατό του. Ως Καθολικός ιερέας με υπέρμετρες φιλοδοξίες είχε κόντρα με τη Ρώμη και τους "προϊσταμένους" του. Ως πολιτικός ηγέτης Καθολικού κράτους είχε κόντρα με τους απόλυτα ισχυρούς παράγοντες της Καθολικής κοινωνίας, που ήταν οι Αψβούργοι. Βρισκόταν σε ανταγωνισμό με αυτούς ...Ανταγωνισμό, που η μοχθηρή του φύση μετέτρεψε σε θανάσιμη και χωρίς κανέναν ηθικό περιορισμό μάχη. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε είχαν γίνει και αναρίθμητες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του. Ο φθόνος του απέναντι στη Ρώμη και ο ανταγωνισμός του με τους Αψβούργους της Ισπανίας και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ήταν το "άλλοθι" που χρειαζόταν, ώστε να αλλάξει κρυφά "στρατόπεδο", χωρίς όμως να "μετακινηθεί" ο ίδιος ή να "μετακινήσει" τη Γαλλία από το Καθολικό δόγμα.
Η "μετακίνηση" αυτή δεν έγινε ποτέ επισήμως, αλλά η Γαλλία μετά τον Ρισελιέ ποτέ ξανά δεν θα ήταν η ίδια. Η προδοσία της θα καθόριζε για πάντα το προφίλ της ...Η Γαλλία ήταν αυτή, η οποία πρόδωσε το Καθολικό στρατόπεδο στην εποχή της σύγκρουσης του Προτεσταντισμού με τον Καθολικισμό. Μιλάμε για προδοσία κανονική και με ό,τι αυτή συνεπάγεται ως πρακτική. Μιλάμε για "‘υπόγειες"‘ πολιτικές, μυστικές συμφωνίες και κρυφές χρηματοδοτήσεις των αντιπάλων ...Η Γαλλία ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, ο οποίος έδωσε τέλος στον Τριακονταετή Πόλεμο με αποτέλεσμα υπέρ των Προτεσταντών.
Σε μια εποχή, που ο Καθολικισμός έδειχνε να επιβάλλεται στην Ευρώπη, έγινε μια ανέλπιστη "ανατροπή". Οι Σουηδοί επιτέθηκαν στους Καθολικούς και ανέτρεψαν την κατάσταση. Αυτή η σουηδική επίθεση, η οποία έγειρε οριστικά την "πλάστιγγα" της νίκης υπέρ των Προτεσταντών, χρηματοδοτήθηκε κρυφά από τον Ρισελιέ, ακριβώς για να ανατρέψει την κατάσταση. Από εκεί και πέρα η Γαλλία είναι μονίμως "στρατευμένη" στο πλευρό τους. Ήταν "στρατευμένη", γιατί οι ηγεσίες της ήταν μονίμως επιλογές των Προτεσταντών ...Από τον χρηματοδοτούμενο από τους Εβραίους τραπεζίτες Ναπολέοντα μέχρι τον σημερινό "σοσιαλιστή" Ολάντ, όλοι τους ήταν ίδιοι και εξαρτώμενοι από τα ίδια "κέντρα" εξουσίας.
 Η Γαλλία ήταν πάντα —και παραμένει— το κρυφό "χαρτί" των Προτεσταντών. Το Παρίσι του Βορρά είχε κάνει "κολεγιά" με τους Προτεστάντες ...Πραγματική "κολεγιά" —με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες που συνεπάγεται ο όρος— ..."Κολεγιά" με όλους τους Προτεστάντες, οι οποίοι είχαν "κόντρα" με τους Καθολικούς ανταγωνιστές του Ρισελιέ ...Με τους Ολλανδούς, οι οποίοι ήταν κατακτημένοι από τους Αψβούργους της Ισπανίας ...Με τους Πρώσους, οι οποίοι ήταν σε πόλεμο με τους Αψβούργους της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ...Με τους Βρετανούς, οι οποίοι τον βοηθούσαν σε όλες τις προσπάθειές του εις βάρος των Καθολικών ανταγωνιστών του. Αυτό αποφάσισε ο προδότης του Καθολικισμού και Καθολικός Καρδινάλιος της Γαλλίας Ρισελιέ. Αυτός αποφάσισε να βάλει τη Γαλλία να λειτουργεί υπέρ των Προτεσταντών και πάνω στις δικές του επιλογές "στήθηκε" η Γαλλία των επόμενων αιώνων. Ο Καθολικός Ρισελιέ ήταν αυτός, οποίος έγειρε την "πλάστιγγα" προς τη μεριά της Προτεσταντικής κυριαρχίας στην Ευρώπη. 
Από εκεί και πέρα η Γαλλία μόνον θεωρητικά ήταν ένα Καθολικό κράτος. Μετά τον Ρισελιέ η εξουσία στη Γαλλία —αρχής γενομένης από τον θαυμαστή του Μαζαρίνο— πήγαινε κατ' αποκλειστικότητα στους ομοϊδεάτες του. Η Γαλλία έγινε ίδια με τον "πατέρα" της ...Δόλια, μικρόψυχη, πονηρή, ύπουλη και κρυψίνους. Μια Γαλλία, η οποία πάντα δρα ερήμην των πολιτών της ...Που ποτέ δεν τους αποκαλύπτει τις υστεροβουλίες της. Γι' αυτόν τον λόγο η Γαλλία συμμετείχε χωρίς καμία αντίδραση σε όλες τις "πονηριές" των Προτεσταντών. Όταν λέμε σε όλες, εννοούμε και στο αμερικανικό "κόλπο" ...Το μεγαλύτερο "κόλπο" του Προτεσταντισμού ...Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν με "ρεφενέ". Στο όνομα των Προτεσταντικών συμφερόντων —που στόχευαν την κοσμοκρατορία— ο καθένας από τους "συνεταίρους" έβαλε ό,τι "μπορούσε". Οι WASP, ως Αγγλοσάξονες, συνεργάστηκαν σε όλο το ευρωπαϊκό τους εύρος. Η Βρετανία των Γερμανών βασιλέων χρησιμοποίησε και τον γερμανικό λαό στο "κόλπο" της Αμερικής ...Όλοι οι Προτεστάντες στο "κόλπο". Η Βρετανία έβαλε ως "μαγιά" τα εδάφη των πρώην αμερικανικών αποικιών της και η Γερμανία μαζί με τους υπόλοιπους Προτεστάντες έβαλαν πληθυσμό εποίκων. Εκατομμύρια Προτεστάντες μετακινήθηκαν, ώστε να ισχυροποιηθούν στις ΗΠΑ έναντι των Καθολικών.
Πώς βρέθηκαν άραγε να υπάρχουν σήμερα πάνω από πενήντα εκατομμύρια Γερμανοί Προτεστάντες στις ΗΠΑ; Το 17% του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι γερμανικής καταγωγής. Είχε ποτέ η Πρωσία —Γερμανία δεν υπήρχε τότε— αποικίες στη Βόρεια Αμερική; Όχι βέβαια. Τους Γερμανούς τους κουβάλησαν οι ομόδοξοί τους Αγγλοσάξονες Προτεστάντες και τους έδιναν γη από αυτήν που άρπαζαν κυρίως από τους Καθολικούς της Δύσης. Στις δεκαετίες προ και μετά του “εμφυλίου” (1861-1865), πάνω από 6 εκατομμύρια Γερμανοί έποικοι μετακινήθηκαν στις ΗΠΑ ...6 εκατομμύρια άνθρωποι σε μια εποχή που τα πληθυσμιακά νούμερα της καταπονημένης από τους πολέμους Ευρώπης δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης για τι ακριβώς μιλάμε —αλλά και τις τάξεις των μεγεθών—, αρκεί να σκεφτεί ότι το 1864 η ελεύθερη Ελλάδα της εποχής —μαζί με τα νησιά του Ιονίου— δεν ξεπερνούσε το 1,4 εκατομμύρια ανθρώπων ...Τέσσερις "Ελλάδες" Γερμανών μετακινήθηκαν προς τις ΗΠΑ μέσα σε λίγες δεκαετίες. Το 1865, τα περίπου 3,5 εκατομμύρια Αφροαμερικανών, οι οποίοι απέκτησαν δικαιώματα, αντιπροσώπευαν το 40% του πληθυσμού των βόρειων πολιτειών προπολεμικά. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι τα 6 εκατομμύρια των Γερμανών ήταν ένα τεράστιο νούμερο ...Ήταν σχεδόν διπλάσιοι από τους Αφροαμερικανούς του Βορρά ...Ήταν σχεδόν ίσοι με όλους τους υπόλοιπους πληθυσμούς του Βορρά ...Ήταν ένα σημαντικό ποσοστό της ίδιας της Πρωσίας ...Ένα ολόκληρο "κομμάτι" της Πρωσίας πέρασε τον ωκεανό. Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι αυτό δεν έγινε σε επίπεδο ατομικής πρωτοβουλίας. Για να γίνει μια τέτοια κολοσσιαία μετακίνηση πληθυσμού, πάρθηκαν αποφάσεις του υψίστου επιπέδου ...Ο Κάιζερ ο ίδιος πρέπει να έδωσε το "πράσινο" φως.
Να σκεφτεί ο αναγνώστης ότι πάνω από 200.000 ήταν οι Γερμανοί, οι οποίοι πολέμησαν ως στρατιώτες —με το αζημίωτο— στον αμερικανικό "εμφύλιο". Πολύ πριν δηλαδή κάποιοι Γερμανοί ξεχυθούν στην Ευρώπη, για να την "καθαρίσουν" από τα "μιάσματα", κάποιοι ομοεθνείς τους είχαν ξεχυθεί στον Νότο των ΗΠΑ και τον "καθάριζαν" από τους Νότιους ...Μπορεί από εκεί να τους έμεινε και το πάθος τους, όταν μιλάνε εναντίον των Νοτίων ...Πάντα κάποιοι Νότιοι τους φταίνε, είτε ακολουθούν τον ψυχοπαθή τον Σέρμαν είτε τον όμοιό του Χίτλερ.
Ας σκεφτεί κάποιος τη δήλωση του Σέρμαν για τους Νότιους και ας φανταστεί τους χιλιάδες Γερμανούς στρατιώτες, οι οποίοι τον συνόδευσαν και θα καταλάβει πόσο "εμφύλιος" ήταν ο “αμερικανικός εμφύλιος”. Μπορεί οι Γερμανοί να μην συμμετείχαν σε πολλά πολιτισμικά δρώμενα, αλλά στις σφαγές της ανθρωπότητας είχαν μόνιμη συμμετοχή. Διακρίθηκαν για τις "δεξιότητές" τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη. Παντού έχουν κάνει εγκλήματα ...Στους πάγους της Σκανδιναβίας ...στις ερήμους της Αφρικής ...στα ιταλικά σοκάκια ...στα ελληνικά νησιά ...στις γαλλικές κοιλάδες και στο κείμενό μας αποδεικνύεται ότι εγκλήματα έχουν κάνει και στους βάλτους του Μισισιπή ...Ο καθένας στο είδος του και οι Γερμανοί στα μαζικά εγκλήματα.
Για να μην νομίζουν κάποιοι πως άτυχη ήταν μόνον η Ευρώπη που τους γνώρισε. Είναι προφανές πως ούτε ο Νέος Κόσμος γλίτωσε από τις "τέχνες" των Ούννων. Τους "θυμήθηκαν" οι Καθολικοί Ευρωπαίοι μετανάστες του Νέου Κόσμου, όταν τους ξαναείδαν στον Νότο μαζί με τον Σέρμαν και τους "γνώρισαν" και οι Ινδιάνοι, όταν τους είδαν για πρώτη φορά στη Δύση μαζί με τον Κάστερ ...Τον γνωστό George Armstrong Custer, που ήταν ο μακελάρης των άμαχων Ινδιάνων ...Ο Custer με το αμερικανοποιημένο όνομα, ο οποίος ήταν γιος του Paulus και της Gertrude Küster από τη γερμανική Ρηνανία. "Διέπρεπαν" οι Ούννοι στον Νέο Κόσμο από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους σ' αυτόν. Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι έκαναν τη "δουλειά" τους εκεί όπου πήγαν ...Εκεί όπου κλήθηκαν από τους ομοδόξους τους να συμμετάσχουν μαζικά στον τομέα της "εξειδίκευσής" τους.
Αυτό ήταν το μερίδιο που έβαλαν οι Γερμανοί, προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του “εταίρου” στις ΗΠΑ. Για την ιδιοκτησία των ΗΠΑ άλλοι έβαζαν το "μυαλό", άλλοι έβαζαν "χωράφια" και οι Γερμανοί το "κρέας". Πάντα αυτό έβαζαν οι Γερμανοί ως "υποθήκη" για τη συμμετοχή τους στα "κόλπα" των υπολοίπων Προτεσταντών ...Αυτό είχαν και αυτό έβαζαν. Ας ψάξει κάποιος να δει τι κόστισε σε γερμανικό "αίμα" ο Προτεσταντικός αιώνας και θα καταλάβει τι εννοούμε ...Οι Γερμανοί αιματοκυλίστηκαν οι ίδιοι και αιματοκύλισαν τους άλλους, για να κυριαρχήσουν στον κόσμο οι Προτεστάντες.
Πληθυσμιακά και μόνον να το σκεφτεί κάποιος, οι Γερμανοί είναι σχεδόν ισότιμοι συνέταιροι με τους Αγγλοσάξονες στις ΗΠΑ. Στην κυριολεξία πιο πολύ "γερμανικές" είναι οι ΗΠΑ από πλευράς πληθυσμού παρά "βρετανικές". Πρέπει να υπήρξαν εποχές, που πιο πολλοί ήταν οι γερμανόφωνοι στη χώρα παρά οι αγγλόφωνοι. Οι Γερμανοί στην πραγματικότητα ήταν αυτοί, οι οποίοι έδωσαν τη σκληρή Προτεσταντική ταυτότητα στις ΗΠΑ. Αυτά δεν είναι δικές μας εικασίες. Ο χάρτης, τον οποίο παραθέτουμε και έχει δημιουργηθεί από την αμερικανική στατιστική υπηρεσία, απλά επιβεβαιώνει με τον πιο απόλυτο τρόπο αυτά τα οποία λέμε. Με γαλάζιο χρώμα είναι οι Αμερικανικές Πολιτείες και οι νομοί τους, στις οποίες κυριαρχούν αριθμητικά οι πληθυσμοί γερμανικής καταγωγής ...Πιο γερμανικές είναι οι ΗΠΑ από την ίδια τη Γερμανία.
Αυτό όμως, όπως είπαμε, δεν θα έφτανε από μόνο του στους Προτεστάντες, για να ιδιοποιηθούν τον χώρο, τον οποίο σήμερα καταλαμβάνουν οι ΗΠΑ. Δεν έφτανε η συνεργασία Βρετανών και Γερμανών, για να "κινηθεί" η κατάσταση. Ήταν πολύ ορατοί και άρα πολύ προκλητικοί, για να μην γίνουν αντιληπτοί για τις προθέσεις τους. Οι Καθολικοί ήταν πολύ ισχυροί, για να μην αντισταθούν στον γερμανικό εποικισμό των κτήσεών τους. Σε αυτό το σημείο έπαιξε ρόλο η Γαλλία. Ανάλογα μεγάλη ήταν και η συνεισφορά της Γαλλίας στην ίδρυση των ΗΠΑ. Η Γαλλία, ως "συνέταιρος", έβαλε κι αυτή μεγάλο κεφάλαιο για την ίδρυσή τους ...Εξίσου μεγάλο με τους Βρετανούς και τους Γερμανούς. Η Γαλλία, δηλαδή, είναι ιδρυτικός "μέτοχος" του κράτους των ΗΠΑ και όχι απλά ένας σύμμαχος.
Συμβολικά η Γαλλία χάρισε στις ΗΠΑ το σύμβολό τους, που ήταν το Άγαλμα της Ελευθερίας, αλλά πρακτικά παρέδωσε πολύ περισσότερα. Απλά με το σύμβολο εκείνο "θυμίζει" πάντα τη συμμετοχή της στο αμερικανικό "μετοχολόγιο". Παρέδωσαν οι Βρετανοί τις κτήσεις τους, για να δημιουργηθούν οι ΗΠΑ, αλλά παρέδωσαν και οι Γάλλοι τις δικές τους, προκειμένου να πάρει "μπροστά" αυτή η δημιουργία. Οι βρετανικές κτίσεις δημιούργησαν τον "πυρήνα" των ΗΠΑ, αλλά οι γαλλικές τού έδωσαν τον τρόπο λειτουργίας.
Βρετανοί, Γερμανοί και Γάλλοι παραμέρισαν τα στενά εθνικά τους συμφέροντα, προκειμένου αυτές οι δυνάμεις να υποστηρίξουν πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα ...Συμφέροντα, τα οποία θα αποκτούσαν σε κάποια στιγμή την κοινή τους "συνισταμένη", που λέγεται ΗΠΑ. Έβαλαν "υποθήκες", προκειμένου να δημιουργήσουν τον ψευδοάθρησκο γίγαντα, ο οποίος θα "κατάπινε" τα πάντα. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν πολύτιμη η συμμετοχή της Καθολικής Γαλλίας στο Προτεσταντικό κόλπο. Οι "Καθολικοί" Γάλλοι παρέδωσαν τις αποικίες τους, για να ξεκινήσει η Προτεσταντική "φάμπρικα" του καλπασμού του "ανθρωπισμού", που άρπαζε τα πάντα.
Αυτοί ήταν που πρώτοι —και "οικειοθελώς"— αναγνώρισαν τις μοντέρνες "αξίες", τις οποίες αντιπροσώπευαν οι ΗΠΑ και μπήκαν στο αμερικανικό "σφαγείο" τους. Γιατί; Για να δώσουν το καλό "παράδειγμα" και στους άλλους Καθολικούς της Αμερικής ...Στους Καθολικούς, οι οποίοι ήταν οι πραγματικοί στόχοι των Προτεσταντών. Η "αυτοθυσία" της Γαλλίας ήταν το προαπαιτούμενο, για να μην αντιδράσουν οι Ισπανοί ή οι Πορτογάλοι, όταν θα αναγκάζονταν και οι ίδιοι να υποστούν τις αμερικανικές "σφαγές" των αποικιών τους ...όταν θα αναγκάζονταν να υποστούν τον Προτεσταντικό εποικισμό των Γερμανών. Η Γαλλία ήταν ο πρώτος αυθόρμητος "εθελοντής" της νέας κατάστασης ...Το πρώτο πρόθυμο "θύμα", που θα έδινε την καλή πρώτη έξωθεν "μαρτυρία" ...Η πρώτη Καθολική δύναμη, που επέτρεψε στους Προτεστάντες Γερμανούς να εποικίσουν τις αμερικανικές επαρχίες της. Από τη στιγμή που οι συνωμότες κατάφεραν και ολοκλήρωσαν τη "φάμπρικα" στην Αμερική, ήταν θέμα χρόνου να επανέλθουν στην Ευρώπη ...Στον βασικό τους στόχο ...Στην "καρδιά" του χριστιανικού συστήματος.
Όλα αυτά απαιτούσαν χρόνο. Έπρεπε να "ρυθμιστεί" κατάλληλα Ευρώπη, για να μπορέσει κάποτε η "κουρευτική" μηχανή της Αμερικής να μπει και σ' αυτήν. Στο διάστημα που οι ΗΠΑ αποκτούσαν την απαιτούμενη ομοιογένεια, οι Προτεστάντες "δούλευαν" και στην Ευρώπη ...Πάντα με τη συμμετοχή της Γαλλίας. Η Γαλλία συμμετείχε σε όλα τα "κόλπα" που ακολούθησαν, μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη Προτεσταντική κυριαρχία ...Συμμετείχαν οι Γάλλοι στις "στημένες" συγκρούσεις των Προτεσταντών, οι οποίες δήθεν ονομάζονταν Παγκόσμιοι Πόλεμοι ...Πόλεμοι, που, κάθε φορά που γίνονταν, δεν καταστρέφονταν οι αντίπαλοι πρωταγωνιστές, αλλά μόνον οι στόχοι των πρωταγωνιστών. Δεν καταστρέφονταν οι "μονομάχοι", αλλά οι "παρατηρητές", οι οποίοι παρασύρονταν στο "σφαγείο".
Για παράδειγμα, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησαν με "πάθος" οι Προτεστάντες Βρετανοί τους Προτεστάντες Γερμανούς και κανένας από αυτούς τους δύο δεν έπαθε τίποτε. Αυτοί, οι οποίοι —ως δια μαγείας— καταστράφηκαν, ήταν όλοι οι ανταγωνιστές και οι εχθροί τους ...Η Καθολική Αυστροουγγαρία των Αψβούργων, η Ορθόδοξη Αυτοκρατορία των Τσάρων και η Οθωμανική Αυτοκρατορία του Σουλτάνου. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Προτεστάντες Βρετανοί ξαναπολέμησαν με "πάθος" τους Προτεστάντες Γερμανούς, οι οποίοι ήθελαν να υποδουλώσουν την Ευρώπη και η Ευρώπη —ως δια μαγείας— κατακτήθηκε από τους Προτεστάντες Αμερικανούς. Μιλάμε για "φάμπρικα". Κάθε φορά που "πλακώνονταν" οι Προτεστάντες μεταξύ τους, τα "θύματα" ήταν οι εχθροί τους ...Στους "εμφύλιους" των Προτεσταντών πάντα οι ζημιές ήταν των υπολοίπων.
Το ίδιο κόλπο, που έκανε η "συμμορία" στην Αμερική, το επανέλαβε και στην Ευρώπη, για να ελέγξει απόλυτα τον χριστιανισμό. Οι ίδιοι πάντα παράγοντες είχαν κάνει το ίδιο κόλπο και στη Μέση Ανατολή ...αρχικά, για να αποσπάσουν Επαρχίες από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και στη συνέχεια, για να "ρυθμίσουν" το Ισλάμ κατά βούληση ...Το επαναλαμβανόμενο "κόλπο" των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας και Γαλλίας. Όπως με την ψευδοσύγκρουση μεταξύ της Προτεσταντικής Γερμανίας και της Προτεσταντικής Βρετανίας "έφαγαν" ολόκληρη την Ευρώπη από τους λαούς της, έτσι έκαναν πάντα, όταν ήθελαν να "καταπιούν" έναν στόχο. Έμπαιναν μέσα σ' αυτόν, "μεταφέροντας" εντός του μια μεταξύ τους ψευδοσύγκρουση. Τον δίχαζαν και έπαιζαν το παιχνίδι του "καλού" και του "κακού". Ο "κακός" έχανε πάντα τη μάχη, εφόσον αυτό προέβλεπε το "σενάριο", αλλά ο "καλός" τρύπωνε εκεί για πάντα.
Ο Χίτλερ, δηλαδή, δεν ήταν το πρώτο τους κόλπο. Πριν από αυτόν το ίδιο έκαναν και με τον Ναπολέοντα. Όπως χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, ώστε να γίνει "εχθρός" τους, έτσι χρηματοδότησαν και τον Ναπολέοντα ...Τον Καθολικό Ναπολέοντα, ο οποίος εξασθένησε όλα τα Καθολικά και Ορθόδοξα κράτη της Ευρώπης και στο τέλος "ηττήθηκε" από τους "σωτήρες" και νέα αφεντικά της Ευρώπης ...Τον Καθολικό Ναπολέοντα, ο οποίος έκανε την εκστρατεία στην Αίγυπτο. Ο "κακός" ο Ναπολέων ηττήθηκε στην Αίγυπτο και έμεινε στην περιοχή για πάντα ο "καλός" Βρετανός "σωτήρας". Ο "κακός" εισβολέας ηττήθηκε και έμεινε στην περιοχή ένας ξένος "νταβατζής", που κανένας δεν τον χαρακτήριζε πλέον εισβολέα. Μπορείς να αποκαλέσεις εισβολέα έναν "καλοπροαίρετο", ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει; ...Όπως είχαν "φάει" νωρίτερα και την Αμερική από τους Καθολικούς, έτσι έκαναν και εις βάρος των πάντων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.
Όλα αυτά με τον σχεδιασμό που περιγράψαμε. Με την ψευδοσύγκρουση της αμερικανικής απελευθέρωσης δημιούργησαν τις αιμοβόρες ΗΠΑ. Με την ψευδοσύγκρουση της Προτεσταντικής Βρετανίας με τις Προτεσταντικές Πολιτείες της Αμερικής "γέννησαν" τον σημερινό "νταβατζή"-προστάτη ολόκληρης της ηπείρου. Με το ελάχιστο κόστος των έτσι κι αλλιώς επισφαλών βρετανικών και γαλλικών αποικιών της Αμερικής και το τζάμπα γερμανικό "κρέας", οι Προτεστάντες είχαν δημιουργήσει ένα ιδιόκτητο "τέρας" ...Ένα "τέρας", το οποίο εκτελούσε απόλυτα τις εντολές τους και είχε αποτελεσματικότητα σε όλες τις χρήσεις ...Ένα τέρας, το οποίο ήταν θέμα χρόνου να βάλει "χέρι" σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο απόλυτος έλεγχος της Καθολικής Γαλλίας ήταν το "κλειδί" για την επιτυχία του πονηρού Προτεσταντικού σχεδιασμού. Η επικράτηση των Προτεσταντών στην Καθολική Γαλλία έγινε με το ίδιο κόλπο που εφαρμόστηκε και στο Ισλάμ. Όπως στο Ισλάμ οι Προτεστάντες έδωσαν την εξουσία στη μειονότητα των φανατικών "αδερφών", έτσι έκαναν και στη Γαλλία. Εκμεταλλευόμενοι τις "πόρτες", τις οποίες κάποτε τους άνοιξε ο Καθολικός Ρισελιέ, ενίσχυσαν και αναγνώρισαν τους "αδερφούς" Καλβινιστές, οι οποίοι είναι μια εκδοχή του Προτεσταντισμού. Τους βοήθησαν να "κρυφτούν" —όπως συνέβη και με τις ΗΠΑ πίσω από τις μεγάλες "ιδέες" της Γαλλικής Επανάστασης— και τους έκαναν μόνιμους εξουσιαστές τής Γαλλίας, χωρίς να φαίνονται ως αιρετικοί και χωρίς να προκαλούν τη φανατικά Καθολική γαλλική κοινωνία ...Δεν ήταν Καθολικοί, όχι επειδή ήταν Προτεστάντες, αλλά επειδή ήταν "προοδευτικοί" επαναστάτες. Παρίσταναν τους άθρησκους, οι οποίοι έκαναν "θρησκεία" τους τον "ανθρωπισμό" και τον "πολιτισμό".
Η Γαλλική Επανάσταση, δηλαδή, έγινε μια "κολυμπήθρα" του "διαφωτισμού", όπου μέσα σ' αυτήν μπήκαν όλοι οι χαφιέδες των Προτεσταντών και βγήκαν "δημοκράτες", "φιλελεύθεροι", "πολιτισμένοι" κλπ.. Αν σκεφτεί κάποιος ότι το γαλλικό "στέμμα" ήταν φανατικοί Καθολικοί, εύκολα καταλαβαίνει ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους ανέτρεψαν ...Εύκολα καταλαβαίνει ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους αποκεφάλισαν ...Εύκολα καταλαβαίνει ποιοι τους στήριξαν και από πού ...Εύκολα εξηγείται επίσης και το πώς στην Ευρώπη του "διαφωτισμού" όλοι οι Προτεστάντες "γαλαζοαίματοι" αποθέωσαν τους Γάλλους "επαναστάτες", αλλά μυστηριωδώς για τους εαυτούς τους δεν "υιοθέτησαν" τις δημοκρατικές τους απόψεις. Προφανώς μόνον οι Καθολικοί βασιλείς ή οι Ορθόδοξοι Τσάροι δεν ήταν "καλοί" ...Οι Βρετανοί, οι Σουηδοί ή οι Ολλανδοί βασιλείς ήταν "δημοκράτες".
Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που σε ολόκληρη την Ευρώπη γίνεται προπαγάνδα σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου υπέρ της Γαλλικής Επανάστασης. Γιατί; ...Γιατί πίσω από τις "αρχές" τής επανάστασης μπορούν και κρύβονται όλοι οι Προτεστάντες και οι χαφιέδες τους ...Κρύβονται οι Προτεστάντες, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο, αλλά κρύβονται και οι Κολεγιόπαιδες χαφιέδες τους, που κυβερνούν τα κράτη. Η "Γαλλική Επανάσταση", όπως και στην περίπτωση της "επανάστασης" των ΗΠΑ, τους έδινε τη δυνατότητα να "αποχρωματίσουν" θρησκευτικά οτιδήποτε τους έθιγε. Για να μην έχουν προβλήματα με τους Καθολικούς ή τους Ορθόδοξους, παρίσταναν κι αυτοί τους "προχωρημένους" και τους "υπεράνω" θρησκείας ..."Υπεράνω" θρησκείας, αλλά πάντα κινούμενοι από τα ίδια θρησκευτικά κέντρα.
Είναι πλέον προφανές ότι η παροιμιώδης "κόντρα" της Γαλλίας με τη Βρετανία είναι για το "ξεκάρφωμα" ...Για να ρίχνουν "στάχτη" στα μάτια των Καθολικών της Γαλλίας και της Ρώμης. Η "κόντρα" τους ανήκει στο ίδιο παιχνίδι με την "κόντρα" των Γερμανών με τους Βρετανούς ή των Γάλλων με τους Γερμανούς ...Για τα "μάτια" των άλλων. Η Γαλλία έχει κάνει την επιλογή της και δεν την αλλάζει. Είναι πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει τους Προτεστάντες σε όλους τους σχεδιασμούς τους. Το έκανε στο παρελθόν και είναι έτοιμη να το κάνει και στο μέλλον.  Αντιλαμβανόμαστε ότι η "Καθολική" Γαλλία του Παρισιού του Βορρά είναι ένα από τα μυστικά, τα οποία επιτρέπουν στους Προτεστάντες να ελέγχουν τη Μεσόγειο του Νότου ...Τη Μεσόγειο, που, όπως είπαμε στην αρχή του κειμένου, είναι το "κλειδί" για την κοσμοκρατορία τού κάθε επίδοξου σφετεριστή.
Χωρίς τη Γαλλία αυτόν τον έλεγχο δεν θα τον είχαν ποτέ οι Προτεστάντες. Γιατί; Γιατί στη Γαλλία βρίσκεται η "κερκόπορτα" της Μεσογείου. Από τη Γαλλία "μπαίνουν" οι Προτεστάντες στη Μεσόγειο. Από τη Γαλλία απλώνουν το χέρι και ανακατεύουν τα δεδομένα στη Μεσόγειο ...Στην εχθρική και επίφοβη γι' αυτούς Μεσόγειο. Η ιστορία του κόσμου θα ήταν διαφορετική, αν αυτή η Γαλλία δεν διέθετε μεσογειακές ακτές ...Αν δηλαδή η Οξιτανία δεν ήταν γαλλική περιφέρεια και ήταν ελεύθερη ...Αν η Μεσογειακή Οξιτανία αποτελούσε "φράγμα" για την επαφή των Προτεσταντών στη Μεσόγειο.
Ένας από τους λόγους, που η Γαλλία είναι υποκριτικά "πιστή" στον Ναπολέοντα, είναι και η "καταγωγή" του. Ο Ναπολέοντας είναι ένας από τους "πατέρες" της "χρήσιμης" Γαλλίας, γιατί έχει μεσογειακή καταγωγή. Ήταν Κορσικανός και αυτό δίνει "συγγένεια" στο Παρίσι του ομιχλώδους Βορρά με τον ηλιόλουστο Νότο ..."Μέγα" ονόμασαν τον τενεκέ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν τεχνητή εθνική υπερηφάνεια ..."Στρατηλάτη" ονόμασαν έναν άνθρωπο, ο οποίος έγινε περισσότερο διάσημος για τις ήττες του παρά για τις νίκες του ...Ο εθνικός ήρωας των Γάλλων, ο οποίος πέθανε σαν "οικόσιτο" στον "καναπέ" των Βρετανών. Απομονωμένος από τους πάντες, προκειμένου να μην διαρρεύσει τίποτε περί του ρόλου τους και του σχεδιασμού τους. Τους "δουλεύουν" κανονικά τους Οξιτανούς με τον Ναπολέοντα, προκειμένου να τους δημιουργήσουν τις κατάλληλες ενοχές ή ταυτίσεις με το Παρίσι.
Δεν είναι όμως μόνον ο "εθνικός" ήρωας των Γάλλων απάτη. Εξίσου απάτη είναι και ο ίδιος ο "εθνικός" τους ύμνος. Ό,τι έχει σχέση με την έννοια του "εθνικού", η Γαλλία τα χρησιμοποιεί, για να "καπελώνει" την Οξιτανία, προκειμένου να μην χάνει την επαφή με τη Μεσόγειο. Όλα τα χρησιμοποιούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ακόμα και ο γαλλικός ύμνος είναι μια απάτη με αυτήν τη στόχευση ...Ονομάζεται "Μασσαλιώτιδα", γιατί έτσι βόλευε το εθνικό παραμύθι και όχι επειδή αυτό είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη ...Πολεμικό άσμα για τη στρατιά του Ρήνου (Chant de guerre pour l'armée du Rhin) ήταν, αφού γράφτηκε σαν πολεμικό εμβατήριο των Βορείων. Επειδή τάχα το τραγουδούσαν κάποιοι Μασσαλιώτες στο Παρίσι, τα "διέγραψαν" όλα όσα το αφορούσαν και θυμούνταν μόνον ό,τι βόλευε ...Ευτυχώς δεν το τραγουδούσαν τίποτε Τούρκοι και θα το έβγαζαν "η ζημιάρα η Σμυρνιά".
..."Δούλεμα" κανονικό. Οι Οξιτανοί στην υπόθεση Γαλλία δεν έβαλαν μόνον τον "πατέρα" της, αλλά και τον εθνικό της ύμνο ..."Αυθεντικοί" Γάλλοι ...Οι "αυθεντικότεροι" ...Σχεδόν οι "κατακτητές" του Βορρά. Είναι δυνατόν να αμφισβητήσουν την Γαλλία; Η Οξιτανία (Occitània) είναι ο λόγος που οι Προτεστάντες έχουν μόνιμη "πρόσβαση" στη Μεσόγειο. Για όσο διάστημα η Γαλλία θα χρειάζεται τη βοήθεια των Προτεσταντών, για να διατηρεί την Οξιτανία στην κατοχή της, θα την παρέχει και σ' αυτούς. Η Οξιτανία βρισκόταν πάντα εκτός του "βεληνεκούς" του Προτεσταντισμού και δεν είχε ποτέ σχέσεις με τους "κολλητούς" του Παρισιού ...Ήταν και παραμένει εχθρική προς το Παρίσι. Η μεγαλύτερη πόλη της είναι η Μασσαλία, η οποία είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε "κόντρα" με το Παρίσι ...Μια πόλη, την οποία το Παρίσι φρόντισε να την "εξουδετερώσει" με τα μέσα των Προτεσταντών. Πώς; ...Με τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ...Την "φόρτωσε" με χιλιάδες φανατικούς μωαμεθανούς μετανάστες και λαθρομετανάστες, οι οποίοι "νοθεύουν" τα κοινωνικά χαρακτηριστικά της ...Μωαμεθανούς, οι οποίοι με την παρουσία τους "θολώνουν" συλλογικές μνήμες.
Η πολυτιμότητα της Οξιτανίας για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό των Προτεσταντών φαίνεται από το γεγονός ότι μια τόσο πολύτιμη και διάσημη μεσογειακή περιφέρεια είναι παντελώς άγνωστη. Όλοι γνωρίζουν την Καταλονία, τη Λομβαρδία ή την Τοσκάνη, αλλά κανένας δεν γνωρίζει την Οξιτανία. Όλοι γνωρίζουν τις αυτονομιστικές τάσεις, είτε των Καταλανών είτε της Λέγκας της Λομβαρδίας, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τα αντίστοιχα που αφορούν την Οξιτανία. Γιατί; ...Γιατί οι Προτεστάντες έχουν όφελος να διαφημίζουν τις διασπαστικές δυνάμεις των Καθολικών κρατών, όπως είναι η Ισπανία ή η Ιταλία. Δεν έχουν όμως όφελος να διαφημίζουν τις διασπαστικές δυνάμεις της πολύτιμης Γαλλίας. Γιατί; ...Γιατί μια πιθανή διάσπασή της θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα την Προτεσταντική κυριαρχία.
Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσει η Γαλλία την εθνική της "ενότητα", θα τιναχθεί στον αέρα ο σχεδιασμός των Προτεσταντών ...Θα αλλάξουν οι "ισορροπίες" και οι Προτεστάντες θα διαπιστώσουν γρήγορα ότι βρίσκονται πιο κοντά στη Σκανδιναβία παρά στη Μεσόγειο. Με δεδομένο λοιπόν πως "...όποιος ελέγχει τη Μεσόγειο, ελέγχει τον κόσμο όλο", αντιλαμβανόμαστε την πολυτιμότητα της Οξιτανίας ...Αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που κανένα ΜΜΕ —διεθνές ή περιφερειακό— δεν θα προβάλει τις κατά καιρούς εκδηλούμενες "ανησυχίες" της. Οι Προτεστάντες με όλα τα μέσα προσπαθούν να της επιβάλουν τη "λήθη" ...Να την "πείσουν" πως είναι μέρος της Γαλλίας του "δικού" της Ναπολέοντα και τίποτε παραπάνω ή διαφορετικό ...Να την κάνουν ακόμα και με τη βία να ξεχάσει τη γλώσσα της.
Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι στην Οξιτανία υπάρχει μια ξεχωριστή γλώσσα, η οποία δίνει τη μάχη της επιβίωσής της απέναντι στη σκληρή κρατική πολιτική της επιβολής της γαλλικής γλώσσας; Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει η βασκική ή η καταλανική γλώσσα, αλλά ελάχιστοι από εμάς γνωρίζουμε ότι υπάρχει και η οξιτανική ...Ελάχιστοι γνωρίζουμε ότι στα σπίτια τους οι Μασσαλιώτες ή οι Νικαιώτες δεν μιλάνε γαλλικά. Όμως, η ίδια η Οξιτανία φαίνεται ότι δεν ξεχνά το παρελθόν της, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τους Προτεστάντες. Δεν ξεχνά ότι τα παιδιά της είναι "παιδιά" του διάσημου και τολμηρού εξερευνητή Πυθέα και όχι του χαφιέ Ναπολέοντα ..."Παιδιά" του γενναίου Μασσαλιώτη ελληνικής καταγωγής θαλασσοπόρου ...Όποτε μπορεί, το θυμίζει προς κάθε κατεύθυνση ...Όποτε μπορεί με τη στάση της να "ενοχλήσει" κάποιους, το κάνει.
Αυτό μας θυμίζουν οι Μασσαλιώτες στις κερκίδες της μεγάλης και αγαπημένης ομάδας της πόλης τους. Μας θυμίζουν ότι πάνω από όλα αισθάνονται άνθρωποι του Ήλιου και της Μεσογείου ...και μετά όλα τα άλλα. Η ελληνική "καταγωγή" τους απλά γίνεται ένα μέσο, για να στείλουν ένα "μήνυμα" στον παρισινό βορρά ...Ένα “μήνυμα”, το οποίο δεν έχει σχέση με εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς, αλλά με κοσμοαντιλήψεις ...Κοσμοαντιλήψεις, οι οποίες δεν αλλάζουν μέσα στον χρόνο, επειδή κάποιοι πονηροί παίρνουν "μαχαίρια" και χωρίζουν τον κόσμο όπως κάποιος κόβει μια τούρτα σε κομμάτια.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία —για να συνεχίσουμε την ανάλυση περί ΗΠΑ—, είναι ότι ο σχεδιασμός τους είχε ιδιαιτερότητες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο οι Προτεστάντες δεν μπορούσαν να "αποχρωματίσουν" θρησκευτικά τις ΗΠΑ, δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν την καθολικά σχεδόν Καθολική Αμερική ...Αν δηλαδή για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσαν οι Προτεστάντες να "δείξουν" στον κόσμο ότι οι ΗΠΑ “δεν” είναι "δικές" τους, ώστε να αμβλύνουν τις αντιστάσεις των στόχων τους.
Γι' αυτόν τον λόγο υπήρχε και όλη αυτή η "παραφιλολογία" για την επίσημη γλώσσα, την οποία έπρεπε να επιλέξουν οι ΗΠΑ στα χρόνια της ίδρυσής τους. Οι αγγλόφωνοι Προτεστάντες σκέφτονταν δήθεν τι γλώσσα θα επέβαλαν στον άθρησκο "παράδεισό" τους ...Μέχρι και τα ελληνικά δήθεν σκέφτηκαν να επιλέξουν. Όλα αυτά ήταν μια "παράσταση", για να "υπνωτίσουν" τα υποψήφια θύματά τους ...Αερολογίες, για να "δουλέψουν" τους Λατίνους. Να νομίσουν οι Λατίνοι ότι κάτι νέο "χτιζόταν" εκεί δίπλα από την "πόρτα" τους και ότι θα τους συνέφερε κι αυτοί να συμμετάσχουν, εφόσον τα πάντα γίνονται πάνω σε λευκό "χαρτί" και εκ του μηδενός.
Μέσα σε αυτό το παραμύθι ανήκε και η επιλογή της γλώσσας του νέου δημιουργήματος. Η μόνη γλώσσα, η οποία πραγματικά θα μπορούσε να γίνει η γλώσσα των ΗΠΑ, ήταν η γερμανική, αλλά αυτή ήταν απολύτως ανεπιθύμητη ...Ανεπιθύμητη, γιατί θα θύμιζε στους Καθολικούς την εισβολή των σκληρών Λουθηρανών στις κτήσεις τους. Απλά, η δήθεν αναζήτηση γινόταν μέσα στα πλαίσια μιας βιτρίνας ελευθερίας, του τύπου ..."όλα συζητούνται, γιατί είμαστε ελεύθεροι και δημοκράτες".
Θα γινόταν όμως μια τέτοια φτηνή "παράσταση" χωρίς την "απελευθέρωση" των δήθεν Αμερικανών Προτεσταντών από τους Βρετανούς Προτεστάντες; Θα μπορούσαν οι Προτεσταντικές ΗΠΑ να παραστήσουν την ηγέτιδα κρατική δύναμη σε μια ήπειρο, όπου οι Καθολικοί λαοί της αγωνίζονταν για την ελευθερία; Θα μπορούσαν οι Προτεστάντες της Αμερικής να παραστήσουν τους ηγέτες των νέων και ελεύθερων "Αμερικανών" και να "αναμιχθούν" με τους Καθολικούς ολόκληρης της Αμερικής, χωρίς να είχαν "απελευθερωθεί" και άρα χωρίς να έχουν αποτινάξει από επάνω τους το Προτεσταντικό "στίγμα" της βρετανικής αποικίας; Θα μπορούσαν να τους πείσουν για τις "καλές" τους προθέσεις, αν δεν υπήρχε η καλή "μαρτυρία" της Καθολικής Γαλλίας; Η Γαλλία τούς επέτρεψε να μετατρέψουν τον "ελεύθερο" Καναδά σε πίσω μέρος της "αυλής" τους και αυτό σκόπευαν να κάνουν και με τα υπόλοιπα κράτη της Αμερικής.
Από τη στιγμή που κατάφεραν και έκρυψαν τα θρησκευτικά τους χαρακτηριστικά, όλα ήταν εύκολα. Σιγά-σιγά "ροκάνισαν" τα πάντα ...Όλη η ήπειρος έγινε ένας προδομένος "Καναδάς". Έχοντας την ευρωπαϊκή "εμπειρία" πάνω στις θρησκευτικές συγκρούσεις, είχαν την προνοητικότητα να αποφύγουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν εκεί, μέχρι να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Γι' αυτόν τον λόγο από την αρχή της ίδρυσης των ΗΠΑ κυριαρχούν στην ανώτατη διοίκησή τους οι "μυστικές" οργανώσεις και οι συνομωσίες ...Κυριαρχούν οργανώσεις, οι οποίες βρίσκονται σε άμεση και συνεχή επαφή με μυστικά κέντρα της Ευρώπης. Τα πάντα γινόταν κρυφά, γιατί οι Προτεστάντες ήταν πάντα οι πληθυσμιακά αδύναμοι και τους αδύναμους δεν τους συμφέρουν οι ανοικτές συγκρούσεις, αλλά οι ψευδοσυγκρούσεις, οι οποίες οδηγούν σε χρήσιμες εξελίξεις.
Αυτές οι ψευδοσυγκρούσεις ήταν η πραγματική "πατέντα" τους ...Μια "φάμπρικα", η οποία μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα τούς είχε επιτρέψει να βάλουν "χέρι" σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο. Ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν στο τέλος να γιγαντωθούν τόσο πολύ και να στραφούν εναντίον της Ευρώπης ...Να επιδιώξουν να τιμωρήσουν τους παλιούς κυρίους τους ...Τους Ρωμαίους, τους Ισπανούς, τους Αψβούργους κλπ.. ...Όποιον μισούσε ο κάθε Προτεσταντικός λαός. Οι ΗΠΑ ήταν έτοιμες πλέον να "καταπιούν" τους αρχικούς εχθρούς των συνωμοτών "πατέρων" τους, οι οποίοι τις ίδρυσαν και ήταν μέλη μυστικών Προτεσταντικών οργανώσεων εκατέρωθεν του Ατλαντικού Ωκεανού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κοινό στοιχείο του Ουάσιγκτον και του Ρούσβελτ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε αυτές τις κομβικές στιγμές της αμερικανικής ιστορίας, ήταν η συμμετοχή τους στις συνωμοτικές αυτές μυστικές οργανώσεις.
Πάντα το ίδιο κόλπο από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι "αναπαράγονται" διαρκώς από τα ίδια Κολέγια. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο διαπιστώνει καθημερινά όποιος τους μελετά ή τους συναναστρέφεται. Ο ανθρωπισμός και ο πολιτισμός για όλους τους κοινούς ανθρώπους έχει κόστος και μόνον για τους Προτεστάντες έχει κέρδος. Με ανθρωπιστικά επιχειρήματα διεκδικούσαν και άρπαζαν ό,τι μπορούσαν απ' όπου μπορούσαν. Επειδή, όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, “πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι”, οι Προτεστάντες δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν απ' αυτόν τον κανόνα. Είναι παθολογικά συμφεροντολόγοι. Δεν θέλουν να πληρώνουν κανένα κόστος. Έχουν "αλλεργία" στις "πληρωμές" κάθε είδους.
Ακόμα και σε εκείνον τον "ιδρυτικό" πόλεμο της πατρίδας τους αγωνίστηκαν ως Προτεστάντες ...Δεν είναι σημερινό φαινόμενο το να πολεμάνε μόνον μαύροι Αμερικανοί στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν ...Μόνιμη Προτεσταντική "πατέντα" είναι αυτή από την εποχή τής ίδρυσης του αμερικανικού κράτους. Προκάλεσαν τον δήθεν "εμφύλιο" με τις γνωστές Προτεσταντικές ψευδοηθικές αιτίες και προφάσεις και ούτε σε αυτόν έστελναν τα παιδιά τους να πολεμήσουν. Τα εξαιρούσαν με λίγα χρήματα από την επιστράτευση και έβαζαν τους φουκαράδες τούς μαύρους και τους ξένους μετανάστες να πολεμάνε. Στους πρώτους υπόσχονταν ως ανταμοιβή την "ελευθερία" τους και στους δεύτερους μια "πράσινη" κάρτα.
Αν τα γνωρίζει όλα αυτά ο αναγνώστης, μπορεί να ερμηνεύσει και άλλα περίεργα πράγματα, τα οποία αφορούν τις ΗΠΑ ...Τις ΗΠΑ με το πολυδιαφημισμένο Σύνταγμά τους. Ακόμα και οι σημερινές ΗΠΑ, για παράδειγμα —με τον μαύρο Πρόεδρο—, που ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα ακόμα και των Ρώσων ομοφυλοφίλων, ακολουθούν μια πολύ περίεργη και ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους μαύρους. Οι ΗΠΑ είναι ίσως το πιο ρατσιστικό από τα ανεπτυγμένα κράτη στη Δύση απέναντι στους μαύρους ...Στους μαύρους, στους οποίους αν μη τι άλλο "χρωστάνε" την ίδια τους την ύπαρξη, εφόσον αυτοί ήταν που πολέμησαν πιο μαζικά και σκληρά και από τους ίδιους για την κυριαρχία τους. Αυτό δείχνουν να μην το "θυμούνται" οι Αμερικανοί και είναι προφανές ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να το κάνουν ...Δεν είναι αχάριστοι απέναντι στους μαύρους ...Αναγκαστικά τους φέρονται άσχημα, γιατί τους χρησιμοποιούν σε μια συγκεκριμένη πολιτική άμυνας.
Πρόσφατα ένας λευκός Αμερικανός εκτέλεσε σαν σκυλί έναν νεαρό μαύρο, επειδή απλά "υποπτεύτηκε" ότι, ως μαύρος, κάτι κακό είχε κάνει. Κατά τη γνώμη του ένας μαύρος με κουκούλα δεν θα μπορούσε να είναι "αθώος" ...και έτσι τον πυροβόλησε. Αυτός ο άθλιος εκτελεστής συνελήφθη και στη συνέχεια αθωώθηκε στο αμερικανικό δικαστήριο, εξαγριώνοντας την κοινότητα των μαύρων Αμερικανών ...Την κοινότητα αυτή, στην οποία ανήκει και ο ίδιος ο Πρόεδρός τους.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Μετά από τόσους αιώνες συνύπαρξης, δεν κατάλαβαν οι Αμερικανοί ότι και οι μαύροι είναι άνθρωποι; Γιατί τους αδικούν; Γιατί οι φυλακές των ΗΠΑ είναι γεμάτες μαύρους; Γιατί στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνονται ξυλοδαρμοί μαύρων από αστυνομικά όργανα; ...Γιατί απλούστατα προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα στο κράτος τους τις τεχνητές εκείνες αντιπαλότητες που τους βολεύουν και όχι αυτές, οι οποίες θα έπρεπε να υπάρχουν.
...Αυτό είναι το όλο κόλπο. Οι κυρίαρχοι Προτεστάντες αδικούν κατάφορα τους μαύρους, για να τους διατηρούν εχθρικούς και άρα απειλητικούς μέσα στην κοινωνία. Ποιο το κέρδος για τους ίδιους; Συσπειρώνουν μέσα στις ΗΠΑ τους πληθυσμούς με βάση τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά και όχι τα θρησκευτικά. Συσπειρώνουν τους πληθυσμούς με βάση χαρακτηριστικά, τα οποία επιτρέπουν στους Προτεστάντες να κρύβονται ανάμεσα από πλειοψηφίες και όχι να εμφανίζονται ως ευνοημένη και άρα ως προκλητική μειοψηφία τής κοινωνίας, όπως πραγματικά συμβαίνει. Ερεθίζοντας τον μαύρο πληθυσμό, "μαντρώνουν" όλους τους λευκούς κάτω από την εξουσία τους και άρα και τους Καθολικούς. Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο; Για να μην έχουν οι WASPπρόβλημα με τους Καθολικούς, τους οποίους πραγματικά αδίκησαν και εξακολουθούν να αδικούν, αδικούν συστηματικά και μεροληπτικά τους μαύρους ...Τους επιλεγμένους να παριστάνουν τους κοινωνικούς "σάκους του μποξ" μαύρους.
Γιατί το κάνουν αυτό; ...Γιατί δεν ήθελαν η αμερικανική κοινωνία, ως βρετανικής "φύσεως" κοινωνία, να αποκτήσει την "παθογένειά" της ...Δεν ήθελαν να μεταφερθεί στην κοινωνία τους η βρετανική προβληματικότητα ...Δεν τους συνέφεραν οι πληθυσμιακές αναλογίες μεταξύ των δογμάτων και έτσι προσπάθησαν —και τελικά κατάφεραν— να την απαλείψουν. Με την ανεξαρτησία των ΗΠΑ —και άρα με την έλλειψη της σκληρής κατασταλτικής βρετανικής εξουσίας— φοβήθηκαν οι Προτεστάντες μήπως πέσουν θύματα της Καθολικής πλειονότητας και απολέσουν τα προνόμια εκείνα, τα οποία μέχρι τότε απολάμβαναν ελέω Λονδίνου. Για να μην γίνουν λοιπόν οι "νεογέννητες" ΗΠΑ μια νέα "Ιρλανδία" και συγκρουστούν μεταξύ τους οι λίγοι ευνοημένοι Προτεστάντες και οι πολλοί αδικημένοι Καθολικοί, "κατασκεύασαν" τον τεχνητό εχθρό, ο οποίος δεν έχει ούτε λόγο αλλά ούτε και τη δυνατότητα να συσπειρωθεί εναντίον τους.
Ας σκεφτεί κάποιος τα δεκάδες εκατομμύρια των ευρωπαϊκής καταγωγής Καθολικών και των ισπανόφωνων Λατίνων μέσα στις ΗΠΑ και θα καταλάβει και το μέγεθος του προβλήματος εκείνου, το οποίο τους λύνουν οι φουκαράδες οι μαύροι ...Απλά κόλπα ...Χτυπάνε το μαύρο "σαμάρι", για να ελέγχουν ολόκληρο το λευκό "μουλάρι" ...Οι μαύροι τρώνε "ξύλο", για να τρομάζουν όλοι οι υπόλοιποι. Οι Προτεστάντες αφήνουν όλους τους λευκούς να αδικούν τους μαύρους, για να δημιουργούν μονίμως ένα κοινό "μέτωπο" συμφερόντων. Με ηλιθιότητες αισθάνονται όλοι "ευνοημένοι" και τους δουλεύουν οι Προτεστάντες. Οι μαύροι είναι μόνιμα "φορτισμένοι" και αυτό "φορτίζει" και τους υπόλοιπους ...Μιλάμε για "δούλεμα".
Τα ανάλογα συμβαίνουν και σ' ό,τι αφορά το οργανωμένο έγκλημα στις ΗΠΑ. Μόνον με ειδικές γνώσεις μπορεί κάποιος να εξηγήσει, για παράδειγμα, το φαινόμενο της ΜΑΦΙΑΣ ...Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη το φαινόμενο αυτό; Πώς γιγαντώθηκε το οργανωμένο έγκλημα μέσα στην "καρδιά" ενός κράτους, το οποίο υποτίθεται "αστυνομεύει" ολόκληρο τον Πλανήτη; Αυτοί, οι οποίοι έχουν δυνατότητες να παρακολουθούν τα πάντα και τους πάντες σε όλα τα κράτη, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στο δικό τους το κράτος; Αυτοί, οι οποίοι έχουν την αυταρχικότητα να επεμβαίνουν παντού και χωρίς αιτιολογίες, επέτρεψαν σε αγράμματους μαφιόζους να "ξεγλιστράνε" από τον νόμο, χρησιμοποιώντας πονηρούς Εβραίους δικηγόρους; Πώς το επέτρεψαν να συμβαίνει αυτό και μάλιστα στην εποχή της παντοδυναμίας τους; Πώς επέτρεψαν σε μερικούς αγράμματους εγκληματίες να "γρατζουνάνε" την "εικόνα" των ΗΠΑ, τη στιγμή που ήθελαν να προβάλλονται ως το απόλυτο πρότυπο του ευνομούμενου κράτους; Ασήμαντες χώρες με πενιχρά μέσα και ανύπαρκτες υποδομές "ξεριζώνουν" το οργανωμένο έγκλημα εν τη γενέσει του και οι Αμερικανοί αδυνατούν να κάνουν το ίδιο; Υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα;
Πάντα υπάρχουν απαντήσεις, ακόμα και στα πιο δύσκολα ερωτήματα, αλλά —ως συνήθως—, για να δοθούν οι απαντήσεις, απαιτούνται γνώσεις. Θα ξεκινήσουμε από την "κορωνίδα" του οργανωμένου εγκλήματος στις ΗΠΑ, που είναι η Μαφία. Τι ήταν η Μαφία, από την πρώτη στιγμή που "γεννήθηκε"; ...Η γνωστή Μαφία ...Η Μαφία ήταν μια οργάνωση, την οποία την συνέθεταν κατά συντριπτική πλειοψηφία Ιταλοί εγκληματίες και διεφθαρμένοι Ιρλανδοί αστυνομικοί ...Όλοι τους Καθολικοί δηλαδή ...Μια κολοσσιαία οργάνωση με αντίστοιχα συμφέροντα μέσα σε ένα Προτεσταντικό κράτος ...Ένα κράτος, το οποίο τους γνωρίζει και όχι μόνον τους ανέχεται, αλλά και τους βοηθάει να γιγαντωθούν. Άρα; ...Άρα με αυτόν τον απλό τρόπο ένα σκληρό Προτεσταντικό κράτος και μια επίσης σκληρή Καθολική Μαφία είχαν αποκτήσει κοινά συμφέροντα.
Αν αυτά τα κοινά πλέον συμφέροντα τα απειλούσαν οι Καθολικοί των ΗΠΑ, ποιος θα τους "συμμόρφωνε"; Ποιος θα πήγαινε με το "σιδερικό" του να τους τρομοκρατήσει; Ο ΠροτεστάντηςWASP; ...Όχι βέβαια ...Θα πήγαινε ο Καθολικός Ιταλός μπράβος ή ο Καθολικός Ιρλανδός αστυνομικός. Η Μαφία, δηλαδή, παίζει τον ρόλο του παρακράτους στις ΗΠΑ ...Ένα αυτοχρηματοδοτούμενο οπλισμένο και αδίστακτο παρακράτος ...Ένα παρακράτος Καθολικό μέσα σε ένα κράτος Προτεσταντικό ...Μαφία, CIA και FBI είναι συγκοινωνούντα δοχεία ...Για τα ίδια συμφέροντα ενεργούν, χωρίς να γνωρίζεις ποιος κάνει τι και για ποιον λόγο. Η Μαφία έκανε δώρα φουστάνια στον Προτεστάντη —και ιδρυτή του γκεσταπίτικου FBI— Έντγκαρ Χούβερ και αυτός της επέτρεπε να εμπορεύεται ναρκωτικά. Όταν οι "μαύροι" ή οι "κομμουνιστές" ή ο οποιοσδήποτε άλλος απειλούσε τα μεγάλα αφεντικά του γερμανικής καταγωγής Χούβερ, η Μαφία "καθάριζε" ...Έξυπνο και απλό κόλπο.
Όταν αυτοί οι Καθολικοί παρακρατικοί ισχυροποιούνταν τόσο πολύ στις ΗΠΑ και ταυτίζονταν με αυτές, δεν θα αποκτούσαν και διεθνή ρόλο; ...Δεν θα αποκτούσαν και ανάλογα πολιτικά συμφέροντα; ...Τόσα χρήματα είχαν οι μαφιόζοι ...Πού τα επένδυαν; ...Δεν τα επένδυαν στην οικονομία των ΗΠΑ; ...Κρατικά ομόλογα δεν αγόραζαν; ...Σε ακίνητα δεν θα επένδυαν; ...Οι τράπεζες δεν θα τους ενδιέφεραν; Από τη στιγμή, δηλαδή, που ξέφυγαν από τα καταγώγια και τα σοκάκια, ήταν ευνόητο ότι θα έμπαιναν και στα "σαλόνια" των ΗΠΑ. Άρα, θα αποκτούσαν κοινά συμφέροντα με τους Προτεστάντες ιδιοκτήτες των ΗΠΑ. Όταν αυτά τα συμφέροντα απειλούνταν από εξωτερικούς παράγοντες, δεν θα έβαζαν κι αυτοί ένα "χεράκι" να τα εξυπηρετήσουν; ...Όπου διέθεταν επιρροή, δεν θα την ασκούσαν; ...Αυτά τα συμφέροντα δεν θα περνούσαν για παράδειγμα και στην Ιταλία, αν από εκεί αντιλαμβάνονταν απειλή;
...Αυτά τα συμφέροντα δεν θα επηρεάσουν την Αγία Έδρα, όταν αυτή για τον οποιονδήποτε λόγο εναντιωθεί στα Προτεσταντικά σχέδια; Όταν ένας Πάπας δεν συμμορφώνεται, ποιοι θα τον συνετίσουν; ...Οι Προτεστάντες; Αν το επιχειρήσουν αυτό και αποκαλυφθούν, θα σημαίνει Ιερό Πόλεμο και άρα το τέλος τους, εφόσον είναι αδύναμοι μπροστά στους Καθολικούς. Θα το επιχειρήσουν λοιπόν οι "δικοί" τους άνθρωποι ...Οι μαφιόζοι ...Οι Ιταλοαμερικανοί μαφιόζοι. Γι' αυτόν τον λόγο οι Ιταλοί πρωταγωνιστούν στον αμερικανικό υπόκοσμο μέσω της Μαφίας ...Δεν πρωταγωνιστούν επειδή είναι εξυπνότεροι ή ικανότεροι από τους Πολωνούς ή τους Γερμανούς ή τους Σουηδούς κακοποιούς των ΗΠΑ.
...Επιλέχθηκαν από τους Προτεστάντες να πρωταγωνιστήσουν, γιατί είναι Καθολικοί και Ιταλοί. Προέρχονται από την Ιταλία, στην οποία βρίσκεται το φοβερό Βατικανό. Τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον πρώτο ποιος τον δολοφόνησε το 1978 και 33 ημέρες μετά την ενθρόνισή του; ...Γιατί τον δολοφόνησαν; ...Ερεύνησαν ποτέ τις απόψεις του για τους Προτεστάντες, την αμερικανική πολιτική, την τραπεζική τοκογλυφία κλπ.; ...Τι σχέση είχε με αυτόν τον θάνατο η αμερικανική Μαφία των Καθολικών Ιταλών; ...Πού εμπλέκεται η Banco Ambrosiano, η οποία λειτουργούσε ως "πλυντήριο" βρόμικου χρήματος της Μαφίας; ...Έψαξαν να βρουν τα αίτια, που τον οδήγησαν στον θάνατο; ...Ούτε καν ιατρική νεκροψία δεν του έκαναν.
Έτσι κάνουν τις πολιτικές τους οι Προτεστάντες. Τις εκτελούν με τη μέθοδο των "καθαρών" αφεντικών και των "βρόμικων" υπαλλήλων ...Με τη μέθοδο αυτού, ο οποίος δίνει μια εντολή και δεν τον ενδιαφέρει καν πώς αυτή θα εκτελεστεί ...Δεν θέλει καν να ξέρει πώς θα εφαρμοστεί. Με "διαφθορές" αγοράζουν τους κατάλληλους ανθρώπους, για να κάνουν τις "βρόμικες" δουλειές ...Με δολοφόνους, πόρνους, κίναιδους και χαφιέδες συνεργάζονται ...Παίζουν απάνθρωπα παιχνίδια πάνω στις "πλάτες" αδυνάτων, όπως είναι οι μαύροι ...Συνεργάζονται με αδίστακτους εγκληματίες, όπως είναι οι μαφιόζοι ...Όλα τα μέσα θα χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.
Δεν υπάρχει τίποτε που να τους πτοεί, γιατί —όπως είπαμε— θεωρούν εξ' αρχής ότι δικαιούνται τα πάντα και θεωρούν "καθήκον" τους να τα αποκτήσουν. Δεν αισθάνονται ότι εγκληματούν, γιατί θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι "κατώτεροι" και δεν μετράνε ως άνθρωποι. Εγκληματεί ένας φαρμαδόρος όταν σφάζει μοσχάρια για να πλουτίσει; ...Όχι βέβαια ...Έτσι αισθάνονται κι αυτοί ..."Μοσχάρια" είναι γι' αυτούς όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι ...Στη "φάρμα" των ΗΠΑ τα μαύρα "μοσχάρια" τα κυνηγούν αδίκως και μερικά από τα Καθολικά τα αφήνουν να πυροβολούν μέσα στο "κοπάδι". Το σύνολο του "εγκλήματος" τούς εξυπηρετεί και αυτοί —ως δια μαγείας— παραμένουν "αμόλυντοι" και "άσπιλοι" ...Αυτοί πάντα με το "κοστούμι" και το ύφος της "ηθικής".
Αυτή η υποκρισία είναι από τα "θεμέλια" τού αυθεντικά Προτεσταντικού αμερικανικού ιμπεριαλισμού ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, ο οποίος με "βόμβες" χάρισε τη "δημοκρατία" στη Σερβία και το Ιράκ ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, ο οποίος σε σκοτώνει, για να σε "σώσει" ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, ο οποίος, όταν έχει πιστόλι, πυροβολεί, και, όταν δεν έχει, παριστάνει τον φιλόσοφο ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, τον οποίο χειρίζονται κτήνη όπως ο Κίσινγκερ, η Ολντμπράιτ ή η Κλίντον. Αυτός ο πρόστυχος ιμπεριαλισμός είναι που κυριαρχεί στον κόσμο της Προτεσταντικής υποκρισίας και ψευτιάς. Τα τελευταία πενήντα χρόνια "αστυνομεύουν" τον κόσμο, προκειμένου να μην βρεθεί "τρελός", που θα τον απειλήσει με τη ρίψη πυρηνικών βομβών και στην πραγματικότητα είναι οι μόνοι που έχουν κάνει χρήση τέτοιων όπλων.
...Είναι οι μόνοι, που έχουν πάρει απόφαση, την οποία υλοποίησαν και έριξαν ατομική βόμβα εναντίον αμάχων. Είναι αυτοί, που "καμαρώνουν" έναν "αήττητο" στρατό, τον οποίο δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ σε απευθείας σύγκρουση με κανέναν. Μόνος του ο αμερικανικός στρατός έχει πολεμήσει μόνον για την "ψαροταβέρνα" της Ιβοζίμα και το "έργο" αυτό το έχουμε δει χιλιάδες φορές από το "συγκινημένο" Χόλυγουντ. Στα χρόνια της αμερικανικής παντοκρατορίας δεν άφησαν έγκλημα για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που να μην το έκαναν "μπίζνα".
Όμως, τα εγκλήματα του Προτεσταντικού ιμπεριαλισμού δεν σταματούν στο σημείο αυτό ...Είναι ακόμα χειρότερα. Γιατί; ...Γιατί δεν "ματώνουν" μόνον το ανθρώπινο κορμί ...Το "αρρωσταίνουν" ...και αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο. Οι ΗΠΑ είναι το κράτος, το οποίο έχει "δηλητηριάσει" ολόκληρο το ανθρώπινο είδος με ναρκωτικά. Οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για τον θάνατο εκατομμυρίων χρηστών. Στην κυριολεξία είναι οι μόνοι και αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σημερινή αθλιότητα, που στην κυριολεξία "σαπίζει" όχι μόνον τις χριστιανικές κοινωνίες, αλλά ολόκληρο το ανθρώπινο είδος.
Αυτοί ελέγχουν με στρατιωτικά μέσα την παγκόσμια παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Αυτοί δημιούργησαν τα "βαποράκια" των ναρκωτικών με τις στρατιωτικές "βάρδιες" χιλιάδων ανυποψίαστων Αμερικανών, τους οποίους τους έστειλαν στο Βιετνάμ απλά και μόνον για να τους κάνουν ναρκομανείς. Αυτοί διακινούν παγκοσμίως τα ναρκωτικά, είτε πρόκειται για την ηρωίνη των "αδερφών μουσουλμάνων" είτε για την κοκαΐνη των "Μπανανιών" τους. Αυτοί εισπράττουν το μερίδιο του λέοντος στα κέρδη των ναρκωτικών, εφόσον με αυτά τα χρήματα κάνουν όλες τις δουλειές τους.
Με αυτά τα χρήματα θησαυρίζουν οι δικές τους τράπεζες, εφόσον μόνον σε αυτές επιτρέπουν το "ξέπλυμα" του "βρόμικου" χρήματος ...Οι ίδιες τράπεζες, οι οποίες ασκούν —και πάλι με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού— την παγκόσμια τοκογλυφία, η οποία βύθισε τα κράτη στη σημερινή αθλιότητα των χρεών. Από τα ίδια χρήματα δίνουν μερίδιο στο παρακράτος τής Μαφίας και με αυτόν τον τρόπο όχι απλά ελέγχουν το έγκλημα στις ΗΠΑ, αλλά το εκμεταλλεύονται κιόλας. Με αυτό το χρήμα στήθηκε το δίκτυο μεταφοράς της ηρωίνης από το Αφγανιστάν στη Δύση, εφόσον η Μαφία το κουβαλάει μέσω Ιταλίας. Με αυτό το χρήμα κάνουν εξωτερική πολιτική, εφόσον με αυτό οργανώνουν πραξικοπήματα, χρηματοδοτούν ΜΚΟ, αλλά και φανατικούς ισλαμιστές.
Όλα αυτά τα κάνουν, χωρίς να έχουν την παραμικρή ηθική αναστολή. Από την ηθική οι Προτεστάντες έχουν τις ίδιες απαιτήσεις που έχουν και από τα σώβρακά τους ...Αρκεί να είναι στα "μέτρα" τους κι ας είναι όπως θέλουν ...Αν τυχαίνει να είναι "καθαρά", είναι το ιδανικό, αλλά, και "βρόμικα" να είναι, δεν τους χαλάει. Αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι και το αίτιο της "ηθικολογίας" που τους διακρίνει. Η "ηθικολογία" για τους Προτεστάντες είναι ό,τι οι "δικαιολογία" για έναν "ψεύτη" ...Είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Είναι αναγκασμένοι να "ηθικολογούν", γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να αποβληθούν από τον χριστιανικό κόσμο. Δεν θα έπρεπε να μπορούν να διατηρούν "σχέσεις" με τα Καθολικά ή τα Ορθόδοξα κράτη, εφόσον δεν σέβονται τις βασικές αρχές του χριστιανισμού και κυρίως τα συνολικά συμφέροντά του. Δεν μπορεί στην καθημερινότητά σου —και σε όλες τις συγκρούσεις σου— να ενεργείς θρησκευτικώς ανήθικα και να μην κινδυνεύεις με καταγγελία από όλους όσους θίγονται από την κουτοπονηριά σου.
Αυτήν την ιδιαιτερότητά τους την "έντυσαν" με ένα ψευδοεπιστημονικοϊδεολογικό "μανδύα", ο οποίος τους επέτρεπε να "δουλεύουν" ακόμα και τα θύματά τους. Η παροιμιώδης "αμφισβήτηση" των "πάντων", τους έκανε πάντα "αιρετικούς". Ήταν δηλαδή αιρετικοί λόγω Λούθηρου, αλλά ήταν και "αιρετικοί" λόγω "εξυπνάδας" και "ευαισθησίας". Η "ευαισθησία" τους και η “μεγάλη εξυπνάδα", που τους διέκρινε, τους έκανε να "πειραματίζονται" στην αναζήτηση της αλήθειας. Επένδυσαν και στον μεθύστακα τον Δαρβίνο και απέκτησαν και επιχειρήματα. Η θεωρία της εξέλιξης τούς βόλευε. Δήλωναν χριστιανοί —όπως οι υπόλοιποι—, προκειμένου να μην συσπειρώσουν τα χριστιανικά δόγματα εναντίον τους, αλλά ταυτόχρονα διατηρούσαν ανεπισήμως και τις "αμφιβολίες" τους ..."Αμφιβολίες", τις οποίες έθεταν σε εφαρμογή μόνον όταν τους συνέφερε.
Για παράδειγμα, —ακόμα και σήμερα— οι περισσότεροι βασιλικοί Θρόνοι στον χριστιανισμό είναι οι Προτεσταντικοί ...Οι περισσότεροι εν ενεργεία Πρίγκιπες και "γαλαζοαίματοι" στον κόσμο είναι Προτεστάντες. Εκεί προφανώς συμφέρει τους ηγέτες τού Προτεσταντισμού το "Ελέω Θεού". Τον Ίδιο Θεό, όμως, Τον αμφισβητούν, όταν φέρονται στους υπόλοιπους λαούς σαν να είναι διαφορετικές "εκδοχές" της εξέλιξης του πιθήκου. Σε αυτήν την περίπτωση τούς συμφέρει η θεωρία της εξέλιξης του μεθύστακα Δαρβίνου και όχι η άποψη περί ανθρώπου του Χριστού, όπως Αυτός την εξέφρασε στην επί του Όρους Ομιλία, με την οποία απευθύνθηκε σε ολόκληρο και άρα στο ενιαίο ανθρώπινο είδος. Εκεί τους συμφέρει να ερμηνεύουν τα σκουλήκια των Γκαλάπαγκος και όχι τις Ιερές Γραφές στις αναφορές τους περί ανθρώπινου είδους.
Γιατί ακολουθούν αυτήν την "εκκωφαντικά" αντιφατική πολιτική; ...Γιατί έχουν συμφέρον από "ανθρωπολογικές" θεωρίες τύπου Δαρβινισμού, για να μπορούν να δίνουν μια "ηθική" δικαιολογία στα εγκλήματά τους ...Για να μπορούν να εμφανίζουν κάποιους ανθρώπους σαν "κατώτερους" και τους εαυτούς τους σαν "ανώτερους" ...Για να μπαίνουν στα ξένα κράτη σαν σύμβουλοι και καθοδηγητές του "πολιτισμού". Από εκεί και πέρα ξεδιπλώνουν χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό τα συμφέροντά τους ...Δεν είναι ανήθικοι, αλλά "ανώτεροι" ...και οι "ανώτεροι" έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους υπολοίπους. Θέλουν να πληρωθούν για τον "εκπολιτιστικό" τους κόπο ...Τι τα θέλουν τα ορυχεία οι "κατώτεροι"; ...Τι τα θέλουν τα εύφορα χωράφια οι παρ' ολίγον "πίθηκοι"; ...Δεν τους χρειάζονται αυτά. Αυτοί έχουν ανάγκη ένα κομμάτι ψωμί και οι "δίκαιοι" Προτεστάντες θα τους το εξασφαλίσουν, γιατί είναι καλοί "κύριοι" ανθρώπων.
Για να διευκολύνουμε την ανάλυση και να μην "χάνεται" ο αναγνώστης σε "μονοπάτια", τα οποία απλά προσθέτουν πολυπλοκότητα και δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην κατανόηση των πραγμάτων, χρήσιμο είναι να πούμε ότι σε αυτήν την ανάλυση δεν θα διαχωρίσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις του Προτεσταντισμού μεταξύ τους ...Δεν θα διαχωρίσουμε τους χριστιανούς Προτεστάντες από τους Εβραίους συνεταίρους τους. Όλοι μαζί συνεισέφεραν στο "ταμείο" των Προτεσταντών και θα αντιμετωπιστούν ως κοινή δύναμη. Δεν χρειάζεται δηλαδή να λέμε ποιος κρυβόταν πίσω από κάθε ενέργεια και αν ήταν ή δεν ήταν Εβραίος. Μας αρκεί που υπηρετούσε την Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων και αυτό εξετάζεται ως "πακέτο".
Απλά, να πούμε ότι οι Εβραίοι, εξαιτίας των χαρακτηριστικών τους, συνεργάστηκαν άψογα με τους Προτεστάντες. Ήταν εξίσου αδίστακτοι, μισάνθρωποι και θεομπαίχτες. Επιπλέον, τα ρίσκα, τα οποία έπαιρναν εις βάρος του χριστιανισμού, δεν τους απασχολούσαν, εφόσον δεν ήταν η δική τους θρησκεία εκείνη, η οποία απειλούνταν με αφανισμό. Η ανηθικότητα των Προτεσταντών δεν τους απωθούσε, εφόσον τέτοιοι ήταν πάντα και οι ίδιοι ...Ερασιτέχνες ήταν οι Προτεστάντες μπροστά στους Εβραίους ...Οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Θεό για το κέρδος, θα τους ενοχλούσαν οι Προτεστάντες, οι οποίοι απλά Τον αμφισβήτησαν για το κέρδος;
Το κόλπο του Κομμουνισμού και του φανατικού Ισλαμισμού.
...Προτεσταντικές "επενδύσεις" είναι
τόσο ο Κομμουνισμός όσο η "Σαρία", αλλά και η ηρωίνη.
...Ίδια αφεντικά έχουν οι σταλινικοί, οι ναζιστές,
οι "αδερφοί" Μουσουλμάνοι, αλλά και οι έμποροι ναρκωτικών.
Αναφερόμενοι παραπάνω για την έλλειψη σεβασμού των Προτεσταντών απέναντι στις χριστιανικές αρχές, ο αναγνώστης πιθανότατα να μην κατάλαβε τι ακριβώς θέλουμε να πούμε. Εμείς δεν λέμε ότι οι Ορθόδοξοι ή οι Καθολικοί είναι "καλύτεροι" χριστιανοί από τους Προτεστάντες, επειδή απλά είναι καλύτεροι άνθρωποι ...Επειδή είναι λιγότερο φονικοί, λιγότερο άπληστοι ή λιγότερο ανώμαλοι από τους Προτεστάντες ...Ανήθικους τους λέμε τους Προτεστάντες ...Χριστιανικά ανήθικους συγκεκριμένα. Αυτό, το οποίο λέμε, είναι το προφανές. Είναι αυτό, το οποίο περιγράφει η ίδια η λέξη της ηθικής ...Όταν "ήθος" στην ελληνική γλώσσα είναι το "έθιμο", οι "τρόποι", ο "χαρακτήρας", το "σύνηθες". Τους λέμε ανήθικους, όταν ηθικό θεωρείται ό,τι περιλαμβάνεται στη θρησκευτική και κοινωνική ιδιοσυγκρασία των χριστιανικών λαών ...Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία κάποιοι —για τους δικούς τους λόγους— αποφάσισαν να τα θέσουν στους εαυτούς τους ως κοινούς περιορισμούς.
Οι Προτεστάντες παρ' ό,τι χριστιανοί, δεν σέβονται αυτά, τα οποία αποφάσισαν οι υπόλοιποι χριστιανοί να θέσουν ως κοινά όρια στις όποιες ατομικές ή κοινωνικές δραστηριότητές τους. Θέλουν να απολαμβάνουν οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ο χριστιανισμός στους πιστούς του, αλλά δεν θέλουν να μπαίνουν στα κόστη του. Λέμε, για παράδειγμα, ότι οι κοινοί χριστιανοί των μεγάλων δογμάτων σέβονται απολύτως κάποιους κοινούς "κανονισμούς" της γενικής λειτουργίας του χριστιανικού συστήματος. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι αναγνωρίζουν κάποια αναγκαστικά κόστη. Ότι, πρωτίστως, αναγνωρίζουν ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά τους την επιβίωση της θρησκείας τους ...Την επιβίωση πρώτα του Οίκου του Θεού τους και μετά την επιβίωση του δικού τους "δωματίου" μέσα σε αυτόν τον Οίκο.
Αυτό, όμως, έχει κόστος και αυτό το κόστος κάποιος πρέπει να το αναλάβει. Ως εκ τούτου ανταγωνίζονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου, αλλά πάντα εντός των ορίων που θέτει η ίδια η επιβίωση της θρησκείας τους. Τρέχουν σε έναν κοινό αγώνα για την επικράτηση, φορώντας όμως όλα εκείνα τα "βαρίδια", τα οποία προκύπτουν από τα κοινά συμφέροντα της κοινής τους θρησκείας. Αναζητούν τα κέρδη, αλλά όχι προκαλώντας ανεξέλεγκτη ζημιά στους υπολοίπους. Ποτέ δεν λειτουργούν εις βάρος της χριστιανικής θρησκείας συνολικά, απειλώντας την με γενική "αρρώστια" ή "νεκρώνοντας" κάποιο δόγμα της. Για όλους αυτούς τους χριστιανούς προτιμότεροι είναι οι δικοί τους "άπιστοι" αιρετικοί από τους άπιστους γενικά. Ποτέ δεν λειτουργούν εις βάρος της ισχύος της χριστιανικής θρησκείας, συνεργαζόμενοι με εχθρικές θρησκείες.
Οι Καθολικοί και οι Ορθόδοξοι χριστιανοί πάντα σέβονταν αυτούς τους περιορισμούς. Ελεγχόμενοι από τα δύο μεγάλα κέντρα του χριστιανισμού, δεν αφέθηκαν ποτέ σε έναν ελεύθερο ανταγωνισμό, ο οποίος να καταλήξει σε μια μάχη θανάτου χωρίς όρους και κανόνες. Όσο κι αν μισούνται μεταξύ τους, κατανοούν πλήρως ότι μεταξύ τους είναι αδερφοί χριστιανοί. Δεν θα "σκοτώσουν" τη θρησκεία τους, για να εισπράξουν κέρδη από την "κηδεία" της. Ως εκ τούτου δεν θα "σπρώξουν", για παράδειγμα, στην αθεΐα εκατομμύρια πιστών άλλων χριστιανικών δογμάτων, προκειμένου να επωφεληθούν εις βάρος τους. Προσηλυτισμό θα κάνουν εις βάρος των άλλων δογμάτων, αλλά όχι "ακρωτηριασμό" του χριστιανικού ποιμνίου. Θα περιμένουν την "ευκαιρία" τους για την πρωτοκαθεδρία, αλλά δεν θα ρισκάρουν ζημιά τής ίδιας της θρησκείας τους.
Μια Καθολική ιεραποστολή, για παράδειγμα, θα ανταγωνιστεί μέχρι θανάτου μια Ορθόδοξη, αλλά με βάση κάποιους κανόνες και πάντα στη βάση του ότι εξυπηρετούνται τα γενικά συμφέροντα των χριστιανών. Θα προσπαθήσει να αρπάξει το ανταγωνιστικό ποίμνιο, αλλά όχι να το καταστρέψει ή να το ρίξει στα χέρια των "ειδωλολατρών", των "παγανιστών" ή των απίστων. Θα προσπαθήσει να προσηλυτίσει ένα αλλόδοξο ποίμνιο στο δικό της δόγμα, αλλά όχι να του δημιουργήσει "ψήγματα" αμφιβολίας για την ύπαρξη του Θεού και να το σπρώξει στην αθεΐα. Ακόμα και να στηρίξει οικονομικά μπορεί μια αντίπαλη ιεραποστολή, όταν αυτή λειτουργεί ως άμυνα της κοινής θρησκείας απέναντι σε μια άλλη.
Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Ποτέ και κανένας ευσεβής χριστιανός δεν θα οδηγήσει χριστιανικές κοινωνίες στη "σήψη" και στον "θάνατο" απλά για το κέρδος. Δεν θα το κάνει, γιατί το θεωρεί αμαρτία ασυγχώρητη απέναντι στον Ίδιο τον Θεό. Γιατί; ...Γιατί, κατά τη θρησκευτική του άποψη, Ένας είναι ο Θεός και ένα είναι το δημιούργημά Του, που είναι ο άνθρωπος. Αυτόν τον άνθρωπο —για λόγους προφανείς— μπορείς να τον "χτυπάς", αλλά όχι να τον "σκοτώνεις". Μπορείς να τον "δουλεύεις", αλλά δεν μπορείς να τον αποκτηνώσεις με ναρκωτικά απλά και μόνον για το κέρδος. Αυτόν τον άνθρωπο μπορείς να τον εκμεταλλεύεσαι με τον πιο σκληρό τρόπο, αλλά δεν μπορείς να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία με τοκογλυφικά δάνεια. Είναι άνθρωπος και ένας ευσεβής άνθρωπος, όσο άπληστος κι αν είναι, δεν ξεπερνά ποτέ τα όρια εκείνα, που είναι βέβαιο ότι θα "ενοχλούσαν" τον Θεό του.
Γι' αυτόν τον λόγο οι Εκκλησίες φρόντισαν από πολύ νωρίς να θέσουν όρια στην εκμετάλλευση ανθρώπων από ανθρώπους. Φρόντισαν από πολύ νωρίς να θέσουν όρους στους όποιους ανταγωνισμούς τους. Αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ των χριστιανών έχει ευδιάκριτα όρια για όλα τα δόγματα πλην αυτό των Προτεσταντών. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ολλανδία το κράτος έχει κάνει τουριστική "ατραξιόν" τα ναρκωτικά και την πορνεία. Όταν δεν έχεις νησιά ή αρχαία, για να δείχνεις στους τουρίστες, τους δείχνεις τα γνωστά Coffeeshop και τις βιτρίνες με τις πόρνες.
Όμως, το ακόμα χειρότερο είναι άλλο. Από ολόκληρο τον Κόσμο μόνον στην Προτεσταντική Ολλανδία υπάρχει νόμιμο κόμμα παιδόφιλων. Υπήρξε ποτέ άλλοτε δικαστικό σύστημα "πολιτισμένης" χώρας, που να αναγνώρισε τα "δικαιώματα" των παιδόφιλων; ...Να αναγνώρισε τα "δικαιώματα" αυτών, οι οποίοι εκ των δεδομένων δεν αναγνωρίζουν τα πιο θεμελιώδη από τα ανθρώπινα δικαιώματα ...Τα δικαιώματα των παιδιών, τα οποία εκ του νόμου θεωρούνται ανίκανα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Δεν είναι όμως μόνον οι Ολλανδοί, αυτοί οι οποίοι ακροβατούν πέρα από τα ανεκτά όρια. Διαβάζουμε ότι βουλευτές του κόμματος του Ρέσλερ —ο οποίος μαζί την Μέρκελ κυβερνά την Προτεσταντική Γερμανία— είχαν παρακολουθήσει μέχρι και πειράματα σε παιδιά με νοητική στέρηση, που φιλοξενούνταν από παιδόφιλους. Μέλος αυτού του κόμματος είναι η σημερινή Υπουργός Δικαιοσύνης της "ηθικής" Γερμανίας, που καθημερινά "μαλώνει" τους λαούς του Νότου.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Συμβαίνουν, γιατί οι Προτεστάντες δεν αντιλαμβάνονται τα όρια, με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι χριστιανοί. Δεν έχουν ενδοιασμό μπροστά σε τίποτε, εφόσον εκ του πονηρού δεν "βλέπουν" όλους τους ανθρώπους ως ίσους. Όπως θα διαπιστώσει παρακάτω ο αναγνώστης, αυτού του είδους ο οριοθετημένος ενδοχριστιανικός ανταγωνισμός είναι κάτι, το οποίο δεν αφορά τους Προτεστάντες ...Γι' αυτούς ισχύει το ..."ναι μεν, αλλά" ...”Ναι μεν πρέπει να σέβονται τον άνθρωπο ως δημιούργημα του Θεού ...αλλά, υπάρχει Θεός”; ...”Ναι μεν πρέπει να προστατεύουν τη θρησκεία του Θεού τους, αλλά να μην έχουν και μια "πισινή" σε περίπτωση που Αυτός δεν υπάρχει”; ...“Ναι μεν καλό είναι το "κρυφτό", αλλά τώρα, που ήρθε η σειρά μας να "φυλάξουμε", δεν πρέπει να αναρωτηθούμε αν υπάρχει Αυτός που το εφεύρε;
Αυτή είναι η Προτεσταντική κουτοπόνηρη λογική ...Ευσεβείς μέχρι εκεί όπου ξεκινάει η ζημιά και ασεβείς μέχρι εκεί όπου φτάνει το κέρδος. Οι Προτεστάντες κάλλιστα θα μπορούσαν να "σκοτώσουν" τον χριστιανισμό, αν τα "κόλλυβά" του τους απέφεραν κέρδη. Η λογική τους και πάλι θα τους εξασφαλίσει ένα άλλοθι για την "ανηθικότητά" τους. Αν μια Ιερή Θρησκεία μπορεί να "θανατωθεί" από απλές αποφάσεις κοινών θνητών, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο Θεός της, για να την προστατεύσει. Γιατί αυτοί να στερηθούν τόσα κέρδη, αν Αυτός δεν υπάρχει; ...Άδικο δεν θα είναι; ...Ένα απλό τεστ κάνουν, για να "δουν" αν υπάρχει ο Θεός ...Να μην βγάλουν το κατιτίς τους για τον κόπο τους; 
Αυτό είναι που τους δίνει τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν. Μέχρι την εποχή που "ανέτειλε" η κυριαρχία τους, η αθεΐα δεν υπήρχε καν στο "τραπέζι" για τους χριστιανούς ...Η αθεΐα, που είναι ο "καρκίνος" όλων των θρησκειών, δεν υπήρχε, γιατί τον πολεμούσαν όλες οι θρησκείες εξίσου σκληρά και άρα και ο χριστιανισμός. Οι άθεοι εντός του χριστιανισμού ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Ούτε καν η επιστήμη της στατιστικής δεν μπορούσε να τους εντοπίσει. Ακόμα και εκείνοι οι ελάχιστοι, οι οποίοι είχαν τους "ενδοιασμούς" τους για την ορθότητα των χριστιανικών δοξασιών, ήταν εξαιρετικά "εχέμυθοι". Ούτε στους εαυτούς τους δεν "ομολογούσαν" τις απόψεις τους. Σε κοινωνίες, όπου κάποτε "έκαιγαν" τους αιρετικούς, ήταν επικίνδυνο να γίνεις κόκκινο "πανί" ακόμα και γι' αυτούς.
Η αθεΐα άρχισε να γίνεται "εντοπίσιμη" εντός του Χριστιανικού Κόσμου στην Προτεσταντική εποχή. Γιατί; ...Μήπως επειδή οι Προτεστάντες ήταν άθεοι; ...Όχι βέβαια ...Απλά οι Προτεστάντες γρήγορα κατάλαβαν ότι η "αθεΐα" μπορούσε να τους αποφέρει κέρδος. Επένδυσαν σ' αυτήν, όπως σήμερα επενδύουν και στην ομοφυλοφιλία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι ομοφυλόφιλοι ..."Επενδύσεις" έκαναν πάντα σε οτιδήποτε προκαλούσε τις κοινωνίες με τρόπο τέτοιο, που να ευνοούσε την προπαγάνδα τους ...Με τρόπο που να ευνοούσε την "εικόνα" εκείνη, την οποία ήθελαν να μεταφέρουν στον κόσμο για τους εαυτούς τους. Μη έχοντας κάτι νέο ή σημαντικό να φέρουν στην ανθρώπινη κοινωνία, άρχισαν να παίζουν με τις φοβίες ή τις ανασφάλειες του ίδιου του ανθρώπινου είδους.
Αυτήν την εκ του πονηρού αθεΐα τη "δούλεψαν" τόσο καλά, που στο τέλος την έκαναν βασικό τους "όπλο" ...Το καλύτερό τους όπλο συγκεκριμένα. Χάρη σε αυτήν οι Προτεστάντες κατόρθωναν και εμφάνιζαν μια δήθεν εικόνα μοντερνισμού και ανωτερότητας. Άνθρωποι βλάκες και άχρηστοι, οι οποίοι δεν πρόσφεραν ποτέ και τίποτε στον χώρο του πνεύματος, μπορούσαν και με ύφη και σιωπές να παριστάνουν τους σπουδαίους. Και μόνον που εμφανίζονταν να "νικούν" ταμπού αιώνων, αισθάνονταν διαφορετικοί και "προχωρημένοι". Αυτά μόνον θεωρητικά βεβαίως, εφόσον το ζητούμενο ήταν πάντα το κέρδος ...Το ζητούμενο ήταν το "προχωρημένο" να το μετουσιώσουν σε κέρδος.
...Αυτό τελικά και κατάφεραν. Με μέσον αυτόν τον υποκριτικό "μοντερνισμό" θα επιχειρούσαν τη "διείσδυσή" τους στα εχθρικά γι' αυτούς δόγματα. Δεν θα ερχόταν σε απευθείας αντιπαράθεση με τα κυρίαρχα δόγματα, αλλά θα ανέβαζαν στη χρηματοδοτούμενη από τους ίδιους "βάρκα” της αμφισβήτησης όλους τους "ομοϊδεάτες" τους. Η "αθεΐα", δηλαδή και ο αγνωστικισμός θα γινόταν μια ιδιότυπη "θρησκεία", η οποία θα τους επέτρεπε να διεισδύουν στα αντίπαλα δόγματα ...Που θα τους επέτρεπε να αντιμετωπίζουν τους ομοϊδεάτες τους σαν ομόθρησκούς τους ...Που θα τους επέτρεπε να "συνωμοτούν" με αυτούς σαν να επρόκειτο για πιστούς κάποιας μυστικής κοινής θρησκευτικής σέχτας ...Τους κατά κανόνα πληρωμένους με διαφθορά "ομοϊδεάτες" τους.
Το απόλυτο πλεονέκτημα αυτής της ιδιόμορφης "θρησκείας" είναι η έλλειψη "Θεού". Γιατί είναι πλεονέκτημα; ...Γιατί, ενώ οι κοινές "θρησκείες" στηρίζονται στην κοινή πίστη σε έναν κοινό "Θεό", αυτή η "θρησκεία" στηρίζεται στην κοινή υποψία ότι μπορεί και να μην υπάρχει κανένας "Θεός" καμίας θρησκείας ...Βέβαια, όχι σίγουρα —ώστε να προκαλούν τους ευσεβείς—, αλλά ίσως —για να κάνουν τους "μοντέρνους"—. Ως εκ τούτου τα μέλη αυτής της "θρησκείας" εύκολα μαζεύονται — και ειδικά μάλιστα, όταν υπάρχει και χρήμα, για να τους "ενθαρρύνει". Τα μέλη αυτής της "θρησκείας" δεν στοχοποιούνται από καμία θρησκεία, εφόσον στην πραγματικότητα δεν πρεσβεύουν τίποτε απολύτως. Δεν διαφωνούν με κανέναν, ώστε να έρθουν σε σύγκρουση με αυτόν. Δεν στοχοποιούνται, γιατί απλούστατα δεν έχουν την πνευματική "ύλη" να αποτελέσουν στόχους.
..."Κουβέντα να γίνεται" είναι οι άνθρωποι. Κοινοποιούν ενδόμυχες σκέψεις, τις οποίες έχουν οι πάντες, αλλά δεν θέλουν να τις κουβεντιάζουν. Δεν κουβαλάνε κάποια διαφορετική αλήθεια, ώστε να γίνουν στόχος. Οι Προτεστάντες δεν έχουν δόγμα. Οι Προτεστάντες έγιναν τέτοιοι, για να μην πληρώνουν φόρους στη Ρώμη και κατόπιν το "έντυσαν" με κάποιες αμπελοφιλοσοφίες της πλάκας. Το δόγμα τους είναι απλό: ..."Για να μην πληρώνεις τον παπά, διάβαζε τη Βίβλο μόνος σου". Έχοντας την ελευθερία της ερμηνείας, υποθέτουν κάτι, το οποίο απασχολεί τον άνθρωπο από τον καιρό της Δημιουργίας ...Τον κάθε άνθρωπο, είτε είναι μορφωμένος είτε αμόρφωτος, είτε πλούσιος είτε φτωχός. Επειδή αυτοί είναι "γενναίοι" και έχουν σε υπόληψη τον Δαρβίνο, διατυπώνουν την υπόθεσή τους δημοσίως και νομίζουν πως είναι "μοντέρνοι", ενώ όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι κρατάνε "μέσα" τους τις αμφιβολίες τους, είναι" καθυστερημένοι".
Αν μέχρι τώρα όλες οι θρησκείες ή τα δόγματα ήθελαν να κυβερνήσουν τον κόσμο, επειδή "γνώρισαν" τον Θεό και θεωρούσαν ότι εκτελούν "εντολή" Του, οι Προτεστάντες θέλουν να τον κυβερνήσουν, επειδή δεν Τον γνώρισαν και άρα αμφισβητούν και τις εντολές των άλλων. Με αυτόν τον απλοϊκό τρόπο μπορούν και διεισδύουν με άνεση σε όλες τις θρησκείες, εφόσον σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν τέτοιου είδους αμφισβητίες. Όταν μάλιστα αυτή η αμφισβήτηση πληρώνει "μεροκάματα" στους καιροσκόπους "θαυμαστές" των Προτεσταντών, εύκολα δημιουργείται "ρεύμα" νεοφώτιστων.
Γι' αυτόν τον λόγο χριστιανοί όλων των δογμάτων, ισλαμιστές, βουδιστές και σιντοϊστές είναι τόσο ομοιόμορφοι στα Προτεσταντικά Κολέγια των ΗΠΑ ...Επενδυτές της εκπαίδευσης ..."Υποθηκεύουν" την πίστη τους και ονειρεύονται καριέρες.
...Μιλάμε για μεγάλο "παραμύθι", που, επειδή συνδέθηκε εξ' αρχής με χρήματα και βολέματα, απέδιδε εύκολα —και πολλούς— "καρπούς" ...Μιλάμε για ολόκληρη φάμπρικα, η οποία εξασφάλιζε στους Προτεστάντες "πρόθυμους" συνεργάτες, έτοιμους να προδώσουν τις πατρίδες τους στο όνομα τού "μοντέρνου", του "προχωρημένου" και τελικά του "ανώτερου" ...Πάντα όμως με το αζημίωτο, γιατί αυτό ήταν το Προτεσταντικό "συστατικό" της επιτυχίας. Την αθεΐα τους την "έντυσαν" με έναν πρωτοφανή "μοντερνισμό", αναπτύσσοντας τη γνωστή υποκριτική "ηθικολογία" τους. Πόσο υποκριτική; ...Τόσο όσο χρειάζεται στους Προτεστάντες, ώστε να παριστάνουν διεθνώς τους “μοντέρνους” και τους “άθεους”, τη στιγμή που οι ίδιοι στις πατρίδες τους δέχονταν να είναι subjects βασιλισσών, που τις "έσωζε" ο Θεός ή πολίτες "δημοκρατιών" "blest" από τον Θεό, στον Οποίο "they trust".
Την αθεΐα δηλαδή του περασμένου αιώνα την πλήρωσαν με τόνους χρήματος αυτοί, οι οποίοι φώναζαν δυνατά "God save the Queen" και οι όμοιοί τους, οι οποίοι φώναζαν εξίσου δυνατά "Godbless America". Τη θεωρία της εξέλιξης του ανθρώπου μέσω του πιθήκου την υποστήριξαν άνθρωποι, οι οποίοι στη συνέχεια έσκυψαν σαν τις εκπαιδευμένες μαϊμούδες, για να τους "ευλογήσει" με το ξίφος" της η "σωσμένη" από τον Θεό βασίλισσα. Ακόμα και σήμερα καραγκιόζηδες καλλιτέχνες, οι οποίοι γίνονται διάσημοι για την αθεΐα τους και σπρώχνουν τη νεολαία στο "βόθρο", πηγαίνουν στη συνέχεια να "κατοχυρώσουν" την "ανωτερότητά" τους με τον τίτλο του "Sir", τον οποίο θα τους δώσει η βασίλισσά τους.
Επένδυση των Προτεσταντών ήταν και ο άθεος κομμουνισμός. Αυτοί πλήρωσαν έναν χοντροκέφαλο και τεμπέλη Εβραίο, όπως ήταν ο Μαρξ, για να τους δημιουργήσει μια "θεωρία", η οποία θα ήταν "συμβατή" με τη βιομηχανική εποχή και ταυτόχρονα θα "παρέκαμπτε" τις θρησκευτικές άμυνες των χριστιανικών δογμάτων. Ο κομμουνισμός ήταν η υπέρτατη "επένδυσή" τους ...Η απόλυτη απόδειξη του ότι δεν είχαν κανέναν ηθικό, εθνικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό ή άλλο περιορισμό. Προκειμένου να έχουν κέρδη, ήταν έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα. Προκειμένου να νικήσουν στο παιχνίδι της επικράτησης, δεν θα δίσταζαν να παίξουν ακόμα και εις βάρος του ίδιου του χριστιανισμού ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο λέγαμε παραπάνω.
Με τον κομμουνισμό "ρίσκαραν" να καταστρέψουν τον ίδιο τον χριστιανισμό. Αν δεν ήταν τόσο βλακώδης ο κομμουνισμός, με την "ευκαιρία" και βέβαια τα πυρηνικά όπλα που έλαβε από τους Προτεστάντες, αν άξιζε έστω και μία δεκάρα, θα είχε καταστρέψει τον χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε. Στην κυριολεξία δεν άξιζε μία δεκάρα και αυτό ήταν η τύχη της ανθρωπότητας. Ήταν μια κοσμοθεωρία της πλάκας, η οποία δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί καμία ευκαιρία, όσο μεγάλη κι αν ήταν αυτή ...Μια κοσμοθεωρία-"μουλάρι" χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης ...Ένα "μουλάρι", που, ευτυχώς για όλους μας, δεν μπορούσε να "αναπαραχθεί" μόνο του, ώστε να διαιωνίσει την παρουσία του ...Μια κοσμοθεωρία, την οποία "παρήγγειλαν" κάποιοι ισχυροί τραπεζίτες, για να παίξουν παιχνίδια εις βάρος των λαών στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης ...Μια κοσμοθεωρία από εκείνες που στην αρχαία Αθήνα οι σοφιστές τις "παρήγαγαν" με τον τόνο μόνο και μόνο για να παριστάνουν τους έξυπνους.
Αυτό ήταν το ρίσκο που πήραν οι Προτεστάντες εις βάρος του χριστιανισμού και το οποίο ήταν τεράστιο, εφόσον δεν μπορούσαν εκ των προτέρων να γνωρίζουν ποιες θα ήταν οι συνέπειες της πράξης τους ...Της ανήθικης για τον χριστιανισμό πράξης τους. Με τον κομμουνισμό δημιούργησαν το "πιόνι", που παρίστανε τη "βασίλισσα". Τον κομμουνισμό τον εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν και όπως μπορούσαν. Με τον κομμουνισμό "απονεύρωσαν" ένα δόγμα και εξουδετέρωσαν ένα άλλο. "Ακρωτηρίασαν" ολόκληρο το Ορθόδοξο δόγμα και εξουδετέρωσαν το Καθολικό. Έσβησαν στην κυριολεξία την Νέα Ρώμη και έλεγξαν απόλυτα τη Ρώμη.
Σ' ό,τι αφορά το Ορθόδοξο δόγμα, η ιστορία είναι πλέον γνωστή. Εξαιρώντας την "ιδιόμορφη" Ελλάδα, παρέδωσαν εκατομμύρια πιστών χριστιανών σε άθεους και αγράμματους μεθύστακες, τους οποίους οι ίδιοι με τα χρήματά τους και με τους χαφιέδες τους επέβαλαν στις ηγεσίες των "κομμουνιστικών" χωρών τους. Ως χριστιανοί, δηλαδή, έκαναν αυτό, το οποίο απαγορευόταν για όλους τους άλλους χριστιανούς και ήταν να αφαιρέσουν από τη χριστιανική θρησκεία ένα τεράστιο μέρος του ποιμνίου της. Ένα ποίμνιο με εκατοντάδες εκατομμύρια πιστών παραδόθηκε σε αγράμματους Εβραίους "συντρόφους", οι οποίοι στην πραγματικότητα το άφησαν χωρίς ποιμένες να άγεται και να φέρεται από τους χαφιέδες των Προτεσταντών. Εξαιτίας τους —και καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα— ο χριστιανισμός "έχασε" τον κύριο όγκο των πιστών του δεύτερου μεγαλύτερου δόγματός του.
Εντός της Καθολικής Ευρώπης ακολούθησαν διαφορετική τακτική. Επειδή ήθελαν να εκμεταλλεύονται τα κράτη οι ίδιοι, αλλά φοβούνταν την αντίδραση της Ρώμης, τα "μάτωναν" με τον κομμουνισμό ...Τα "μάτωναν", σε σημείο που να τα αναγκάζουν να υποταχθούν σ' αυτούς. Εκεί τον κομμουνισμό τον εκμεταλλεύτηκαν με διαφορετικό τρόπο. Ενισχύοντας μυστικά τον κομμουνισμό με άπειρα χρήματα και απόλυτη προστασία των ηγετικών στελεχών του, τον έκαναν προκλητικό και απειλητικό για τα χριστιανικά κράτη ...Στα Καθολικά χριστιανικά κράτη, εφόσον στα δικά τους τα αμιγώς Προτεσταντικά κράτη δεν τον άφησαν να "ευδοκιμήσει". Στα δικά τους κράτη ο Θεός θα εξακολουθούσε να "σώζει" τη βασίλισσα ή να "ευλογεί" την Αμερική.
Γιατί όμως τον ήθελαν απειλητικό στα κράτη τα οποία επιβουλεύονταν; Γιατί "εφεύραν" τον άθεο διεθνιστικό κομμουνισμό, ο οποίος απειλούσε "ανοικτά" και με την επαναστατική βία το βιός των "νοικοκυραίων"; ...Γιατί απλούστατα ήθελαν να δημιουργήσουν την επίσης βίαιη αντίδρασή του ...Για να δημιουργήσουν την επίσης άθεη "αντίδρασή" του ...Για να δημιουργήσουν τον άθεο εθνικισμό ...Τον εθνικοσοσιαλισμό ...Τον Ναζισμό ...Την άθεη άκρα Δεξιά ...Την απολύτως άκρα Δεξιά, εφόσον "ξεπερνούσε" τα όρια των "ελέω θεού" βασιλέων του χριστιανισμού. Τι επεδίωκαν μέσω αυτού; ...Να δημιουργήσουν τα απόλυτα "όρια" μεταξύ εθνικισμού και διεθνισμού και αυτά τα “όρια” να τα ελέγχουν μόνοι τους ...Να δημιουργήσουν μόνοι τους τα άθεα όρια της άκρας Αριστεράς και της άκρας Δεξιάς, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονταν ...Να ελέγξουν απόλυτα τα πολιτικά "σκηνικά" μέσα στις χώρες, ώστε να ελέγχουν απόλυτα και τις ηγεσίες τους.
Θα "μάντρωναν" για πάντα τους ευσεβείς χριστιανούς ανάμεσα σε αυτά τα χρηματοδοτούμενα και εξοπλισμένα από τους ίδιους όρια ...Τα όρια, τα οποία "μυστηριωδώς" θα απειλούσαν με εμφύλιους, κάθε φορά που η κατάσταση μέσα στα κράτη-θύματα δεν τους ευνοούσε. Θα "μάντρωναν" απόλυτα τους λαούς, εφόσον, όπου κι αν "κινούνταν" κάποιος πολίτης ή ηγέτης μέσα στο πολιτικό φάσμα, θα βρισκόταν εντός των "ορίων" τους. Όσο ακροδεξιός φασίστας κι αν  ήσουν, θα υστερούσες απέναντι στον άθεο ακροδεξιό ναζιστή και όσο ακροαριστερός σοσιαλιστής κι αν ήσουν, θα υστερούσες απέναντι στον άθεο ακροαριστερό σταλινικό.
...Δικοί τους υπάλληλοι ήταν τόσο οι ναζιστές φασίστες μέσα στα κράτη όσο και οι σταλινικοί κομμουνιστές ...Πληρωμένα σκουπίδια, που τους έδιναν τη δυνατότητα να ελέγχουν απόλυτα τις πολιτικές ηγεσίες και άρα και τα κράτη. Με μέσον αυτά τα "εργαλεία" προκαλούσαν κατά βούληση εμφυλίους. Έτσι εκδικήθηκαν την Καθολική Ισπανία. Την Ισπανία, την οποία επί αιώνες μισούσαν την κατακρεούργησαν. Στην απόλυτη αδυναμία της την έβαλαν σε εμφύλιο. Πάλι με τα ίδια "εργαλεία". Οι δικοί τους κομμουνιστές στράφηκαν εναντίον των δικών τους εθνικοσοσιαλοφασιστών. Η δική τους κομμουνιστική Διεθνής βοηθούσε τους Ισπανούς κομμουνιστές και η δική τους "Διεθνής" του ναζισμού βοηθούσε τους φασίστες. Οι Ισπανοί έβγαλαν μόνοι τους τα "μάτια" τους και βγήκαν για πάντα από τον "χάρτη" των επικίνδυνων αντιπάλων των Προτεσταντών.
Το ίδιο έκαναν και στην Ελλάδα. Οι πρώην δωσίλογοι των Προτεσταντών Ναζί, σε "συνεργασία" με τους κομμουνιστές υπαλλήλους των Προτεσταντών βύθισαν την Ελλάδα στον Εμφύλιο. Ο λαός κατακρεουργήθηκε και οι ένοχοι γλίτωσαν όλοι την τιμωρία. Ακόμα και σήμερα αυτοί μας κυβερνάνε. Ελέω Προτεσταντών κυβερνάνε οι παλιοί δωσίλογοι των Προτεσταντών. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ, για να καταλάβεις πόσο "Μπανανία" ήταν από την αρχή της ύπαρξής της η Ελλάδα. Αρκεί να δεις πώς την έλεγχαν και εξακολουθούν να την ελέγχουν οι Προτεστάντες. Προτεστάντες Δανοί ήταν οι βασιλείς, οι οποίοι έλεγχαν τη Δεξιά στην Ελλάδα και απόφοιτοι του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών ήταν οι "σοσιαλιστές", οι οποίοι έλεγχαν την Αριστερά.
Τόσο της "Αμύνης τα παιδιά" του Βενιζελισμού όσο και οι βασιλόφρονες του Θρόνου, ήταν ελεγχόμενοι από τα ίδια κέντρα. Οι Βενιζελικοί, ο Θρόνος και οι κομμουνιστές ήταν "κολλητοί" μεταξύ τους και μας "δούλευαν". Αυτοί ήταν που συνεργάζονταν με τους Προτεστάντες εις βάρος της πατρίδας μας ...Με τους Προτεστάντες όλων των ειδών, είτε αυτοί ήταν Βρετανοί είτε Γερμανοί Ναζί είτε Αμερικανοί. Αυτοί ήταν που μας βύθισαν στον Εμφύλιο, όταν χρειάστηκε να "στηθεί" η μεταπολεμική Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων. Τα φυσικά παιδιά τους είναι αυτά, τα οποία μας "βυθίζουν" σήμερα στην αθλιότητα, επειδή τώρα "στήνεται" η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Παπανδρέου λεγόταν εκείνος, ο οποίος μας "βύθισε" στον Εμφύλιο και Παπανδρέου λέγεται κι αυτός, ο οποίος μας "βύθισε" στο Μνημόνιο.
Ανάλογο σχεδιασμό έχουν όλα τα δυτικά κράτη ...Όλα τα Καθολικά κράτη, είτε της Ευρώπης είτε της ευσεβούς Λατινικής Αμερικής. Σε όλα αυτά υπάρχουν "στημένοι" προβοκάτορες κομμουνιστές, οι οποίοι πληρώνονται από τους Προτεστάντες, για να "απειλούν" με "επαναστάσεις", προκειμένου να κυβερνούν οι ναζιστές υπάλληλοι των Προτεσταντών. Οι Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τις εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις στη Λατινική Αμερική. Οι Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους "Πινοσέτ", αλλά και τους "Αλιέντε". Μόνον έτσι εξηγούνται και κάποια παράδοξα. Έτσι εξηγείται, για παράδειγμα, το πώς η φανατικά Καθολική Λατινική Αμερική "αγκάλιασε" τους Προτεστάντες Ναζί εγκληματίες, οι οποίοι κατέφυγαν σ' αυτήν.
Όμως, για να πετύχουν αυτόν τον σχεδιασμό, έπρεπε να πειραματιστούν. Έπρεπε πρώτα να δημιουργήσουν το κράτος-"πρότυπο" του ελεγχόμενου από τους ίδιους χριστιανικού κόσμου της Προτεσταντικής Νέας Εποχής. Αυτόν τον ρόλο έπαιζε η Γερμανία ...Η Γερμανία δεν είναι φυσικό κράτος ...Δεν υπήρχε καν πριν την δημιουργήσουν οι ίδιοι που δημιούργησαν και τις ΗΠΑ ...Η Γερμανία δημιουργήθηκε από τον Χίτλερ και είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ ...Η Γερμανία ήταν ο δοκιμαστικός "σωλήνας" του Προτεσταντικού πειράματος ...Το κράτος-πρότυπο υποτέλειας για όλα τα κράτη, τα οποία έπρεπε οι Προτεστάντες να ελέγξουν "διακριτικά", χωρίς να προκαλούν. Αντιγραφή της πολιτικής "δομής" της Γερμανίας είναι όλα τα σύγχρονα και δήθεν ανεπτυγμένα χριστιανικά κράτη, ανεξαρτήτως δόγματος. Αντιγραφή των χριστιανοδημοκρατικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Γερμανίας είναι τα κόμματα, τα οποία κυβερνούν όλα τα "ανεπτυγμένα" κράτη.
Για τι άλλο τους ήταν απαραίτητη η Γερμανία; Επειδή, εκτός του ότι έπρεπε να δημιουργήσουν το κράτος-"πρότυπο" της Προτεσταντικής Εποχής, έπρεπε να "κατασκευάσουν" και το μέσον, ώστε να λειτουργεί η ιμπεριαλιστική τους φάμπρικα. Είχαν προ πολλού "κατασκευάσει" την αμερικανική μηχανή του "κιμά" και κάτι τους έλλειπε για να την βάλουν να "δουλεύει" στην Ευρώπη.
...Γίνεται να λειτουργήσει μια τέτοια μηχανή χωρίς την κατάλληλη σπάτουλα; ...Μια σπάτουλα θεωρητικά ανεξάρτητη από τη μηχανή του κιμά ...Μια σπάτουλα ευέλικτη, η οποία θα "κυνηγάει" και θα "σπρώχνει" τα ευρωπαϊκά κράτη στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ ...Μια σκληρή και βίαιη "σπάτουλα", η οποία θα κάνει ό,τι χρειάζεται εις βάρος των κρατών, προκειμένου οι ΗΠΑ να "προελαύνουν". Απλά πράγματα. Η μηχανή δεν μπορεί να "κινείται" ... Δεν είναι ο ρόλος της να κινείται. Η μηχανή μένει πάντα ακίνητη. Η σπάτουλα είναι αυτή, η οποία φέρνει τη λεία στον μύλο της. Αυτόν τον ρόλο έχει η Γερμανία ...Η ενιαία Γερμανία.
Αυτό το τελευταίο ήταν απαραίτητος όρος για τους Προτεστάντες, εφόσον μόνον με αυτόν τον τρόπο εξασφαλιζόταν η λειτουργικότητα αυτής της "σπάτουλας". Ήταν απαραίτητο να βρίσκεται και η Καθολική Βαυαρία εντός της Γερμανίας, για να λειτουργήσει ο σχεδιασμός τους. Αυτή θα γινόταν η "πόρτα" που είχαν ανάγκη, για να έχουν πρόσβαση στην Καθολική επικράτεια της Ευρώπης ...Μια "πόρτα" ανοικτή, αν κατόρθωναν και την ενσωμάτωναν στη δική τους Γερμανία. "Κατασκευάζοντας" πάνω στη βάση της δικής τους Προτεσταντικής Πρωσίας την "άθεη" Γερμανία, διατήρησαν μόνιμα την "πόρτα" του Καθολικισμού "ανοικτή". Η Προτεσταντική Πρωσία από μόνη της δεν θα τους επέτρεπε να "εισβάλουν" ποτέ στην Ευρώπη, γιατί η εισβολή τους θα σταματούσε έξω από τη Βαυαρία ...Όπως γινόταν πάντα. Χωρίς τη Βαυαρία, η γερμανική "σπάτουλα" θα έσπαζε, όταν θα ακουμπούσε το Μόναχο.
Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, την οποία σήμερα γνωρίζουμε ως Γερμανία, έδωσε τέλος σε αυτό το πρόβλημά τους. Στην πραγματικότητα εξουδετέρωσε όλα τα σημεία τριβής μεταξύ των δύο μεγάλων δογμάτων της Δυτικής Ευρώπης ...Δογμάτων, τα οποία είχαν σημεία τριβής εντός του γερμανικού κόσμου. Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης τερμάτισε έναν πολυετή θρησκευτικό πόλεμο της κεντρικής Ευρώπης εις βάρος των Καθολικών. Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης έδωσε Καθολικό "πρόσωπο" στον "μπράβο" των Προτεσταντών και ήταν πλέον εύκολο οι Προτεστάντες να "ανακατεύουν" την Ευρώπη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, χωρίς να φαίνεται ότι επεμβαίνουν ή επιτίθενται στα άλλα δόγματα. Μπορούσαν να έχουν κέρδη θρησκευτικών πολέμων, χωρίς να έχουν τα κόστη ή τα ρίσκα τους. Ήταν εύκολο γι' αυτούς να "στήνουν" μεταξύ τους ψευδοκαυγάδες και να τους "λύνουν" στα "σπίτια" των άλλων, τα οποία και τα καταστρέφανε. Αποφασίζοντας μόνοι τους πότε θα τα έκαναν όλα "ίσιωμα", μπορούσαν να "χτίζουν" την κατάσταση που τους ευνοούσε, χωρίς να έχουν καθόλου αντιδράσεις.
...Το κόλπο του "καλού" και του "κακού" μπάτσου, γείτονα, συμπολίτη κλπ.. Αυτό ήταν το μόνο κόλπο που ήξεραν να κάνουν και αυτό εξακολουθούν να κάνουν. Οι Προτεστάντες χρηματοδοτούσαν τη Γερμανία να κάνει πολέμους στην Ευρώπη, για να χρηματοδοτούν οι ίδιοι την ανοικοδόμησή της. Οι Προτεστάντες "έσπρωχναν" την Προτεσταντική τη Γερμανία σε "καταδικασμένους" πολέμους, για να εμφανίζονται σαν οι "ήρωες" απελευθερωτές της Ευρώπης ...Τόσο "καλοί" άνθρωποι. Αυτή είναι η μέθοδος ιμπεριαλισμού των Προτεσταντών ...Η μέθοδος του μπράβου και του τοκογλύφου, που συνθέτουν κρυφή συμμορία και δημοσίως παριστάνουν τους εχθρούς.
...Προτεστάντης ο μπράβος και Προτεστάντης κι ο τοκογλύφος. Μπαίνει αυθαίρετα ο "κακός" ο μπράβος στο σπίτι σου και το κάνει ρημαδιό. Αφού του δίνεται πάντα ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να προλάβει να τα κάνει όλα "θρύψαλα", έρχεται ο "καλός" ο τοκογλύφος και παριστάνει τον σωτήρα ...Ο "γενναίος" γείτονας, που σε σώζει ...Ο "γενναιόδωρος" γείτονας, ο οποίος θα σου δώσει και μερικά χρήματα, για να ξεκινήσεις να βάζεις μια "σειρά" στο καταστραμμένο σου το "σπίτι" ...Ο μπίζνεσμαν, ο οποίος τα υπόλοιπα θα σου τα δανείσει με τόκο. Μέχρι να καταλάβεις τι έγινε, θα του χρωστάς το σπίτι σου. Το πώς από τα "δωρεάν" σχέδια Μάρσαλ πηγαίνεις στα υπέρογκα χρέη, ούτε που θα το καταλάβεις.
Ας βάλει λοιπόν κάποιος στη θέση του αυθαίρετου και βίαιου "μπράβου" τον Χίτλερ και στη θέση του "τοκογλύφου" τον εκλεκτό των τραπεζιτών της Νέας Υόρκης Ρούσβελτ και θα καταλάβει απολύτως τι ακριβώς συνέβη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίς να χρειαστεί να διαβάσει ούτε ένα βιβλίο ...Απλό κόλπο, δοκιμασμένο από τον υπόκοσμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Μόνον οι "ανώτεροι" Προτεστάντες έκαναν αυτό το "κόλπο" των αλητών "φάμπρικα" ιμπεριαλισμού. Ακόμα και σήμερα το ίδιο κάνουν. Εμφανίζεται η Γερμανία σαν ο "κακός" μπράβος, που απαιτεί "αίμα" από τους χρεωμένους λαούς και εμφανίζονται οι ΗΠΑ σαν ο "καλός" και γενναιόδωρος τοκογλύφος, ο οποίος έχει "υπομονή", αλλά ...όχι κι ανεξάντλητη.
Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε έχουν περάσει από κάστιγκ των γνωστών Λεσχών, για να φαίνονται απάνθρωποι και άθλιοι, προκειμένου οι Αμερικανοί να φαίνονται "ωραίοι". Να προκαλεί στην Αθήνα ο Γερμανός Σόιμπλε, απαιτώντας νέα μέτρα λιτότητας από τους "τεμπέληδες" Έλληνες και να εμφανίζεται την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός Τζακ Λιού και να κάνει τον φιλάνθρωπο και φιλέλληνα, που ζητάει μέτρα ανάπτυξης. Ο Σόιμπλε μάς "απειλεί" από τα απρόσωπα ξενοδοχεία και ο Λιού μας "επαινεί" από τα διάσημα μουσεία μας ...Ο Αμερικανός Λιού μας "επαινεί" και τον καμαρώνει ο αδερφός τού Προέδρου του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών, παριστάνοντας τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ...Όλα "στημένα" εξ' αρχής.
Αύξηση του φιλοαμερικανισμού στην Ελλάδα διαπίστωσαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μετά την επίσκεψη του Λιού στην Αθήνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το "έφαγαν" οι Έλληνες για άλλη μια φορά το Προτεσταντικό "παραμύθι" ...Το "παραμύθι" του "καλού" και του "κακού". Δεν βλέπουν ότι αυτοί οι δύο είναι συνέταιροι. Δεν βλέπουν ότι το τραπεζικό σύστημα, το οποίο υπερασπίζεται με τη βία ο άθλιος Σόιμπλε, είναι αυτό, που έχει τις "ρίζες" του στην FED. Βλέπουν τον Σόιμπλε και δεν βλέπουν αυτούς, οι οποίοι δανείζουν στη Γερμανία του Σόιμπλε και τον βάζουν να μαζεύει τα δανεικά. Βλέπουν τους "κακούς" Γερμανούς "μπράβους" και δεν βλέπουν ότι οι "καλοί" είναι τα αφεντικά του και οι αυθεντικοί τοκογλύφοι.
Τα παιδιά του Κολεγίου Αθηνών γνωρίζουν αυτό το παιχνίδι των "αφεντικών" τους και συμμετέχουν σ' αυτό. Μοιράζονται ανάμεσα στους "καλούς" και στους "κακούς", για να ελέγχουν την "παράσταση" ...Για να μπορούν να "καπελώσουν" όποια άποψη θα μπορεί να εξασφαλίσει στο μέλλον ψηφαλάκια "ιθαγενών". Για να μπορούν —όποια "πολεμική" απόφαση κι αν πάρει ο ελληνικός λαός— να αναλάβουν οι ίδιοι τον ρόλο του "στημένου" Λεωνίδα, ο οποίος θα χάσει τη μάχη. Πώς κέρδισε τις εκλογές ο Σαμαράς είπαμε; Κατηγορώντας τον συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικό του στο Κολέγιο και απειλώντας με εξεταστικές για το Μνημόνιο. Κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ του Κολεγιόπαιδα Ανδρέα για εθνική μειοδοσία ...Είδε κανένας κάποια εξεταστική; ...Την επιστολή όμως υποταγής στην Μέρκελ με υπογραφή Antonios Samaras όλοι την είδαμε ...Τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ όλοι την είδαμε.
Τώρα οι Έλληνες θα εμφανίζονται σαν αμερικανόφιλοι, γιατί έχουν "θυμώσει" με τη Γερμανία του σακάτη. Τώρα που οι Γερμανοί τους διέσυραν παγκοσμίως, θα αρχίσουν οι Αμερικανοί να τους επαινούν ...Η συμμορία των Προτεσταντών σε πλήρη δράση ...Θα τους "δουλεύουν" κανονικά. Πώς έλεγε ο Προτεστάντης Τσόρτσιλ για τους Έλληνες; ...Την ώρα που τους ετοίμαζε τον "τάφο" του Εμφυλίου, έλεγε τις τζάμπα παπαριές για τον ηρωισμό των Ελλήνων ...Οι ήρωες μπορεί να πολεμάνε σαν Έλληνες, αλλά οι Έλληνες είναι καλοί "πελάτες" των Προτεσταντών ...Μπορεί και οι "καλύτεροι". Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος, όταν μισεί τον "σκύλο" που τον δαγκώνει και αγαπάει το αφεντικό του "σκύλου";
Δεν είναι όμως μόνον οι Έλληνες αφελείς ...Ένας ολόκληρος Πλανήτης "αιμορραγεί" ακατάπαυστα, γιατί δεν κατάλαβε το προφανές ...Δεν κατάλαβε ότι οι Γερμανοί είναι εξ' αρχής συνέταιροι με τους Αμερικανούς ...Συνέταιροι στις ΗΠΑ, συνέταιροι και στην Ευρώπη. Τον άγριο γερμανικό "σκύλο"— από την πρώτη στιγμή που "γεννήθηκε" ως ενιαία Γερμανία— τον "ταΐζουν" οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης ...Τον "ταΐζουν", για να είναι εύρωστος όταν ορμάει στους κοινούς εχθρούς και τον "θεραπεύουν" από τα τραύματά του όταν τελειώσει την αποστολή του. Λίγη λογική χρειάζεται και αυτό αποκαλύπτεται σαν να είναι μια κοινή απατεωνιά του δρόμου.
Η προτεσταντική βρομιά και δυσωδία.
Όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί καλοί είναι θεωρητικά, αλλά, για να λειτουργήσουν, απαιτούν προδοσία. Καλό δηλαδή το "παραμύθι" που "πουλάνε", αλλά δεν μπορεί αυτό να λειτουργήσει χωρίς τα "παιδιά" των τοπικών Προτεσταντικών Κολεγίων. Προϋποθέτει να βρίσκει ανθρώπους πρόθυμους να το "φάνε" το "παραμύθι", προκειμένου να τύχουν μίμησης από τους υπολοίπους. Αν δεν εξασφαλιστούν οι λίγοι ακριβοπληρωμένοι "πρόθυμοι", πώς θα ακολουθήσουν τα πολλά κορόιδα, που θα το κάνουν τζάμπα; Οι λαοί, δηλαδή, δεν θα ήταν τόσο εύκολοι στόχοι των Προτεσταντών, εάν προηγουμένως δεν είχαν προδοθεί εκ των έσω. Με ατάλαντα και χυδαία ζώα τύπου Τόμσεν δεν μπορείς εύκολα να λεηλατείς λαούς, εάν "απέναντί" τους δεν είχες φροντίσει να βάλεις Αντωνάκηδες ή Κυριάκους κατάλληλα προετοιμασμένους στο να υποτάσσονται.
Οι Προτεσταντικός ιμπεριαλισμός, δηλαδή, ναι μεν στηρίζεται στη διαφθορά και τους εκβιασμούς, αλλά, για να έχει αυτό μια μονιμότητα, θα έπρεπε να εξασφαλιστεί μια υποδομή. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ζητάς οτιδήποτε να ξεκινάς "κούρσα" εκβιασμών. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που γίνονται εκλογές να αναζητάς νέα πρόσωπα να σε εξυπηρετήσουν. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος, που να εξασφαλίζει στους Προτεστάντες ό,τι θέλουν πριν καν το ζητήσουν ...Είναι αυτό, το οποίο είπαμε πιο πάνω: Έπρεπε ο Προτεσταντισμός να δημιουργήσει μια "πλατφόρμα" ομοϊδεατών, που να μοιάζουν με ομόθρησκους. Έπρεπε να δημιουργηθούν "κατηχητικά", ώστε όλοι μαζί να γνωρίζουν πώς να χειρίζονται από κοινού την κατάσταση, για να μην εκτίθενται ...Να γνωρίζει ο ένας τον άλλο και να στηρίζεται ο ένας στη βοήθεια του άλλου.
Αυτό ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς ...Να βρουν ή να δημιουργήσουν ένα ψευτοδόγμα, το οποίο θα τους κάνει όλους να έχουν κοινές απόψεις, ακόμα κι αν ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα ...Να μοιάζουν μεταξύ τους σαν ομόθρησκοι, έστω κι αν ανήκουν στις πιο εχθρικές θρησκείες. Να δημιουργηθούν "κρυπτο-ομοϊδεάτες", οι οποίοι θα λειτουργούν υπέρ τους, ακόμα και όταν αυτοί δεν θα τους διατάζουν. Έπρεπε, δηλαδή, να δημιουργηθούν τα κατάλληλα μόνιμα "ερείσματα" μέσα στις χώρες τις οποίες στόχευε ο Προτεσταντισμός. Για να λύσει λοιπόν αυτό το πρόβλημα, έκανε το εξής πρωτοποριακό ..."Νόθευσε" την ίδια την επιστήμη. Οι αδίστακτοι Προτεστάντες απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι μπροστά στην "επιτυχία" τους δεν θα "κολλούσαν" πουθενά ...Δεν θα σέβονταν κανέναν "όρο" των χριστιανικών "παιχνιδιών", προκειμένου να τα κερδίσουν.
Ένας τέτοιος "όρος" ήταν αυτός της επιστήμης. Οι Προτεστάντες "κατασκεύασαν" στην κυριολεξία νέες "επιστήμες" ..."Επιστήμες", οι οποίες δεν είχαν στόχο να προάγουν την ανθρώπινη γνώση, αλλά να δημιουργήσουν αυτήν την κοινή ιδεολογικοθρησκευτική "πλατφόρμα", η οποία τους χρειαζόταν ...Να δημιουργήσουν μια "αερολογικού" τύπου "μπουρδολογία", η οποία να μοιάζει στη θεματολογία και στο ύφος της με τα γνωστά θρησκευτικά δόγματα. Με αυτό το δόγμα έκαναν "κατήχηση" στα Κολέγιά τους. Στα Κολέγια, δηλαδή, η προτεραιότητα δεν δινόταν στα μαθηματικά, τη φυσική ή τη χημεία. Στα Κολέγια η προτεραιότητα ήταν η "κατήχηση".
Εκεί μάθαιναν στους υπό "κατασκευή" γενίτσαρους τη δική τους άποψη περί "σωστού" και "λάθους" ...Τη δική τους άποψη περί "αμαρτίας". Εκεί τους μάθαιναν πόσο "κακοί" ήταν οι πρόγονοί τους και πόσο "καλοί" ήταν οι ίδιοι. Κατηγορούσαν μέρα και νύχτα τους άλλους και ευλογούσαν τα "γένια" τους. Γιατί τους ανέχονταν οι "κατηχούμενοι"; Γιατί τους είχαν πείσει ότι εκείνοι ήταν οι "εκλεκτοί" ...Ότι διέφεραν από τους ομοίους τους και γι' αυτό βρίσκονταν εκεί. Μπορεί να ήταν Έλληνες, Βούλγαροι, Σύριοι ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ήταν "διαφορετικοί" από τους συμπατριώτες τους. Οι γονείς ή τα αδέρφια τους μπορεί να ήταν λίγο πάνω από τους "πίθηκους", αλλά αυτοί ήταν οι ΕΞΥΠΝΟΙ, που διάλεξαν τα καλά "αφεντικά" ...Οι ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, που κατάλαβαν εγκαίρως πιο είναι το σωστό "στρατόπεδο". Μπορεί στα μαθηματικά ή τη χημεία να ήταν τενεκέδες, αλλά ήξεραν να διαλέγουν ...Ήξεραν να ταυτίζονται με αυτούς, οι οποίοι θα τους έκαναν "εκλεκτούς".
Όπως αντιλαμβανόμαστε, οι "αδελφότητες" στα Κολέγια είναι πολύ πιο σημαντικές από τα εργαστήριά τους. Πιο πολύτιμοι για τους Προτεστάντες είναι οι χαφιέδες, παρά οι ευφυίες. Πιο πολύ προσέχουν έναν καλό χαφιέ, παρά μια επιστημονική ιδιοφυία. Γιατί; ...Γιατί η επιστήμη, όταν υπάρχει υποδομή, θα παράγει γνώση ...όπως και να 'χει ...Η επιστήμη θα βρει και θα πληρώσει τα "μυαλά" που της χρειάζονται, απ' όπου κι αν αυτά προέρχονται. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο χαφιές έχει άλλου είδους πολυτιμότητα. Έχει τη μοναδικότητα και την πολυτιμότητα του κράτους που αντιπροσωπεύει. Ένας καλός χαφιές μπορεί να σου "δώσει" ένα κράτος ολόκληρο. Ένας πολύ καλός χαφιές μπορεί να έχει μια μοναδικότητα, η οποία να τον κάνει αναντικατάστατο. Μπορεί να είναι γόνος μιας οικογένειας, η οποία έχει μόνιμη επαφή με την εξουσία.
"Φιλέτα" ήταν ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης, όταν συγκατοικούσαν στα "κατηχητικά" της Βοστόνης ...Πολύτιμοι μελλοντικοί χαφιέδες για τους Προτεστάντες ...Αυτοί για την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι συμφοιτητές τους για την Ιταλία, τη Συρία, τη Ισπανία κλπ.. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν οι Προτεστάντες να δημιουργήσουν τη "μήτρα", η οποία θα τους "γεννούσε" τη μεγαλύτερη "στρατιά" χαφιέδων που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Αυτό ήταν το μόνο πραγματικό τους επίτευγμα στην τέχνη του ιμπεριαλισμού ...Το πρώτο δόγμα, το οποίο ανέλαβε να "εκπαιδεύει" τα παιδιά των "άλλων". Μέχρι τότε το κάθε δόγμα, για να βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος, εκπαίδευε μόνον τα δικά του παιδιά, ενώ στην εποχή των Προτεσταντών το δόγμα τους πιο πολύ ενδιαφερόταν για την εκπαίδευση των παιδιών των "αντιπάλων", παρά για την εκπαίδευση των δικών τους παιδιών.
Την αθλιότητα, την προδοσία και τη δολιότητα τα έκαναν ένα "πακέτο", που το "βάπτισαν" "επιστήμη" ..."Ανθρωπιστική επιστήμη", η οποία στην ουσία της έμοιαζε με θρησκευτικό "δόγμα". Αυτό θα τους προστάτευε από κάθε κίνδυνο, εφόσον θα τους εξασφάλιζε την "άνωθεν" προστασία. Όσο και να πρόδιδαν τις "καθυστερημένες" και "θρησκόληπτες" πατρίδες τους, δεν είχαν φόβο. Είχαν βρει τη "φόρμουλα". Οι "Εφιάλτες" της Προτεσταντικής Εποχής δεν είχαν πλέον λόγους να φοβούνται την τιμωρία. "Βαπτίζονταν" "επιστήμονες" και απλά έκαναν "λάθη" ..."Λάθη" πάντα χρήσιμα για τα αφεντικά τους.
Όταν οι Προτεστάντες έχουν κάνει την προδοσία κύριο "όπλο" τους, ευνόητο είναι ότι θα την έχουν αναπτύξει στα ύψιστα επίπεδα. Δεν θα είχαν τις αδυναμίες των "καθυστερημένων" και πρωτόγονων Περσών, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους προδότες, για να νικήσουν σε μάχες. Οι "προηγμένοι" και "μοντέρνοι" Προτεστάντες νικούσαν μόνον με προδότες ...και σχεδόν χωρίς καθόλου μάχες. Ο Προτεστάντης "Εφιάλτης" της νέας Εποχής δεν χρειαζόταν τώρα να προδώσει τον "Λεωνίδα", ο οποίος έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα στις εθνικές ή θρησκευτικές "Θερμοπύλες".
Ο Προτεστάντης "Εφιάλτης" είχε άλλα καθήκοντα. Όπως είπε κάποτε και ο Μητσοτάκης —δικαιολογώντας τους δωσίλογους—: "Εφιάλτης" θα γινόταν πρώτα η φωνή της "λογικής", η οποία θα επεδίωκε να συμβιβαστεί με τους κατακτητές. Αν δεν γινόταν αυτό, θα γινόταν ο ίδιος "Λεωνίδας". Την ύστατη ώρα ο Προτεστάντης "Εφιάλτης" θα σήκωνε ο ίδιος το λάβαρο της "αντίστασης" απέναντι στα αφεντικά του. Θα πήγαινε στις "Θερμοπύλες" ο ίδιος, για να αγωνιστεί και ..."δυστυχώς" θα έχανε τη μάχη. Θα πήγαινε τόσο "περήφανα" και τόσο "άφοβα", που ο αρχαίος Λεωνίδας θα έμοιαζε μπροστά του δειλό ανθρωπάκι. Γιατί; Γιατί οι τοπικές πρεσβείες πάντα θα τον προστατεύουν, όταν αυτά τα "λάθη" θα πάψουν να είναι ανεκτά.
Τον θυμάστε τον Ανδρέα, ο οποίος "πολεμούσε" με πάθος τους Αμερικανούς; Ο γιος του ο Τζέφρι δεν ήταν αυτός, ο οποίος πρόσφατα είπε δημοσίως αυτό, το οποίο δεν θα τολμούσε να πει ούτε ο Λεωνίδας; Ο Γιωργάκης δεν ήταν αυτός, ο οποίος είπε ότι "έσωσε την Ελλάδα" και κατόπιν εξαφανίστηκε μαζί με τους μπράβους του στα Κολέγια των Προτεσταντών; Ο Γιωργάκης, όμως, δεν είναι ο πρώτος, που με τις "ευλογίες" των Προτεσταντών "έσωσε" την Ελλάδα και στη συνέχεια ζήτησε την προστασία στην "αυλή" των αφεντικών του ...Κι άλλοι την "έσωσαν" πριν από αυτόν.
Το ίδιο έκανε και ο Βενιζέλος, ο οποίος πέθανε στην ασφάλεια της αυλής τους, αφού πρώτα τους εξυπηρέτησε εις βάρος της Ελλάδος ...Ο "εθνάρχης", ο οποίος ίδρυσε το Προτεσταντικό Κολέγιο Αθηνών ...Το Κολέγιο, το οποίο "παράγει" τους "ηγέτες" της Ελλάδας ...Το Κολέγιο, από το οποίο αποφοίτησαν οι τελευταίοι "σωτήρες" της Ελλάδας.
Ας ψάξει κάποιος να δει πού και τι σπούδασαν όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κυβερνάνε τις χώρες των διάφορων δογμάτων και θρησκειών ...Στα ίδια Κολέγια σπούδασαν οι "προχωρημένοι" —που κυβερνάνε τα δυτικά κράτη— με τους "καθυστερημένους" Σαουδάραβες της Σαρία, για παράδειγμα. Αυτό δεν είναι τυχαίο ..."Στήθηκε" από τους Προτεστάντες γι' αυτόν τον σκοπό. Αυτός είναι κι ο λόγος που στα χιλιάδες χρόνια των ανθρωπίνων πολιτισμών μόνον στον Προτεσταντικό "αιώνα" ένιωσαν οι άνθρωποι την ανάγκη να "βαπτίσουν" σαν "επιστήμονες" τους οικονομολόγους, τους κοινωνιολόγους, τους πολιτικούς επιστήμονες, τους δημοσιοσχεσίτες ή ακόμα και τους ιστορικούς της τέχνης. Αυτά, τα οποία ήταν προαιρετικό να τα γνωρίζει ένας απλά καλλιεργημένος άνθρωπος, τα έκαναν "πακέτο" και τα πλάσαραν για επιστήμη.
Γιατί τα έκαναν αυτά; Για δύο λόγους. Για να δημιουργήσουν —όπως είπαμε— τους χαφιέδες τους, αλλά ταυτόχρονα να μην περιορίζονται από τις αδυναμίες των "προθύμων". Τι σημαίνει αυτό; ...Ήθελαν να δημιουργήσουν "επιστήμονες", χωρίς να επηρεάζονται από τις προσωπικές ικανότητες των "προθύμων". Ακόμα και τον πιο βλάκα μπορούσαν να τον πάρουν για μερικά χρόνια στα Κολέγιά τους και να τον "βαπτίσουν" "επιστήμονα". Μπορούσαν με αυτόν τον τρόπο να βοηθάνε τους δικούς τους ανθρώπους. Να περνάνε από γενιά σε γενιά το "χάρισμα" ...Ο γιος του Κολεγιόπαιδα Ανδρέα να γίνει κι αυτός ένας κολεγιόπαιδας Πρωθυπουργός, ακόμα και αν είναι πιο βλάκας κι απ' τις κατσαρίδες. Να μην εξαρτώνται από την ικανότητα του κάθε Κούλη, ώστε να κάνουν τον κόπο να αναζητάνε νέους προδότες, χωρίς να έχουν τις "εγγυήσεις" της οικογενειακής "παράδοσης".
Με αυτόν τον τρόπο "κατασκευάστηκαν" όλα τα ζώα, τα οποία προδίδουν τους λαούς τους. Με αυτόν τον τρόπο "κατασκευάστηκαν" οι Γιωργάκηδες, οι Αντωνάκηδες, οι Ντορούλες και οι Κωστάκηδες σε όλα τα κράτη και όχι μόνον στην Ελλάδα ...Εύκολα και χωρίς κανένα ρίσκο ...Όλα τα ανέλαβαν τα "αφεντικά" ...Τα "αφεντικά", τα οποία "βάπτισαν" την ηλιθιότητα "επιστήμη" ...Τα "αφεντικά", τα οποία έφτιαξαν λαμπρά κτίρια, για να τα εμφανίζουν σαν μεγάλα "πανεπιστήμια" ...Τα "αφεντικά", τα οποία πλήρωσαν τους μηχανισμούς προπαγάνδας, για να διαπιστώνουν "καλές" σπουδές εκεί όπου διακρίνεις απόλυτη αγραμματοσιά ...Τα "αφεντικά", τα οποία "δεσμεύουν" διαφημισμένες θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις τους, για να εμφανίζουν τα δουλικά τους σαν "πετυχημένα" στελέχη στον διεθνή στίβο, προκειμένου να τα εντάξουν χωρίς αντιδράσεις στους κρατικούς μηχανισμούς των "Μπανανιών".
Αυτοί οι άνθρωποι είναι που λειτουργούν ως "πέμπτη φάλαγγα" των Προτεσταντών μέσα στις χώρες. Οι χειρότεροι απ' αυτούς "κατασκευάζονται" από την παιδική τους ηλικία ...Πραγματικοί "μουτζαχεντίν" του Προτεσταντισμού, εφόσον εκπαιδεύονται να μισούν την πατρίδα τους και τον λαό της ...Γνήσιοι "γενίτσαροι", που εκπαιδεύονται να θαυμάζουν τα "αφεντικά" τους ...Εκπαιδεύονται να τους βλέπουν σαν "ανώτερους", για να μπορούν και οι ίδιοι να εμφανίζονται σαν "ανώτεροι" στις κοινωνίες τους ...Εκπαιδεύονται στην παροιμιώδη υποκρισία των Προτεσταντών ...Εκπαιδεύονται να "λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό, όταν κανένας δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί ..."Λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό, όταν έχουν στο "πλευρό" τους την κρατική εξουσία, την οποία διαχειρίζονται οι συμμαθητές τους ..."Λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό, όταν τις προσλήψεις στις μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις τις κάνουν ιδιοκτήτες, οι οποίοι ήταν παλιοί συμμαθητές τους ..."Λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό με τις πλάτες της αμερικανικής πρεσβείας.
Τέτοιους ανθρώπους "κατασκευάζει" το Προτεσταντικό Κολέγιο Αθηνών ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν υποκρίνονται, όταν κατηγορούν οτιδήποτε ελληνικό ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν υποκρίνονται, όταν διαβάλουν παγκοσμίως τον ελληνικό λαό. Πιστεύουν ειλικρινά αυτά τα οποία λένε. Είναι φανατικοί οπαδοί μιας ανθελληνικής "σέχτας" ...Μισθοφόροι και φανατικοί ταυτόχρονα. Έχουν εκπαιδευτεί να μισούν τους Έλληνες και την Ελλάδα. Είναι "γενίτσαροι" μιας άγνωστης "θρησκείας", που έχει για "ναούς" της τα Κολέγια. Άνθρωποι σαν τον Γιωργάκη, τον Δήμου, τον Μπουτάρη, τον Καμίνη ή τον Μάνο, πιστεύουν ακράδαντα ότι πρέπει να "τιμωρούνται" οι Έλληνες, απλά και μόνον επειδή υπάρχουν ...Απλά και μόνον επειδή με την ύπαρξή τους ενοχλούν το "μεγαλείο" των αφεντικών τους. Σαν "χέρι" του Θεού βλέπουν τον Τόμσεν, όταν αυτός κατακρεουργεί τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Με τέτοιους ανθρώπους οι Προτεστάντες "κατάκτησαν" τον κόσμο. Από την αρχή αυτό το "κόλπο" έκαναν ...Τον δικό τους Μαρξ "έσπρωξαν" στη Γερμανία, ώστε να την "αλλάξει" ...Τον δικό τους Λένιν "έσπρωξαν" στη Ρωσία, ώστε να την "αλλάξει". Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να πληρώσουν σκουπίδια της κοινωνίας, για να τους πλαισιώσουν. Έτσι έκαναν σε όλα τα κράτη. Έτσι μπόρεσαν να εντοπίσουν και τους Βενιζέλους ή τους Κεμάλ, για να τους εκμεταλλευτούν ...Στην "ανατολή" της κυριαρχίας τους άρχισαν τα παιχνίδια των "υποδομών" τους ...Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ακόμα εν "ζωή" και οι Προτεστάντες έχτιζαν Κολέγια στη Μικρά Ασία ..."Κατασκεύαζαν" αυτούς, οι οποίοι μελλοντικά θα τους εξυπηρετούσαν ..."Κατασκεύαζαν" αυτούς, οι οποίοι με τις "καλές" σπουδές τους θα κυβερνούσαν "δικαιωματικά" —και ελέω πρεσβείας— τους λαούς, τους οποίους είχαν στο στόχαστρό τους.
Αν θέλει κάποιος να βάλει στο μυαλό του την απόλυτη εικόνα του Προτεστάντη χαφιέ, αρκεί να σκεφτεί τον γερμανοτραφή Τάσο Γιαννίτση ...Όταν ξεκινάει να μιλάει, υποπτεύεσαι ότι μπορεί και να είναι "καθυστερημένος" ...Όταν ολοκληρώσει τη σκέψη του, είσαι σίγουρος ότι είναι "καθυστερημένος" ...Όταν όμως σωπαίνει και κοιτάζει υποτιμητικά τον κόσμο, "βλέπεις" πως θα μπορούσε να είναι ένας πάνσοφος "θεός" ...Αυτός είναι ένας άριστα εκπαιδευμένος Προτεστάντης. Τέτοιοι ήταν πάντα οι "ανώτεροι", οι οποίοι όμως δεν κέρδισαν ποτέ και σε καμία σύγκρουση τους "κοινούς" θνητούς ...Αυτοί, οι οποίοι λειτουργούσαν πάντα σαν οργανωμένη συμμορία απέναντι σε μεμονωμένους αντιπάλους ...Οι απόλυτα "ανταγωνιστικοί" των απόλυτων "μέσων" ...Ούτε την αναπαραγωγή τους εξασφαλίζουν μόνοι τους ...Ακόμα και οι γάμοι τους συνοικέσια είναι.
Αυτοί ήταν η απώτατη "εξέλιξη" του ανθρώπινου είδους ...Αυτοί, οι οποίοι, όταν δεν ήθελαν να προκαλέσουν, είτε την Εκκλησία είτε την κοινωνία, παρίσταναν εκ του πονηρού τους κοινούς χριστιανούς, αλλά —μεταξύ τους— αισθάνονταν "ξεχωριστοί". Η τελευταία βαθμίδα της εξέλιξης του πιθήκου ...Το πιο "εξελιγμένο" ανθρώπινο είδος ...Το είδος αυτό, που "βάπτισε" το "τίποτε" "επιστήμη" και με αυτήν την "επιστήμη" αμφισβήτησε τον Θεό ...Οι άθεοι, που λεηλατούσαν τα πάντα, αλλά —για λόγους ασφαλείας— περνούσαν και από τις εκκλησίες, έστω κι αν σταυροκοπιόταν σαν τον Νικολάκη τον Παπανδρέου.
Το Προτεσταντικό "κόλπο" για τον έλεγχο του Ισλάμ
Την αθεΐα οι Προτεστάντες τη δοκίμασαν ως "εργαλείο" και στο Ισλάμ. Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι "κρύβονταν" πίσω από τον άθεο κεμαλισμό ...Έναν κεμαλισμό, ο οποίος λειτουργούσε σαν μίξη ναζισμού και σταλινισμού ...Έναν κεμαλισμό, που, για να τον ελέγχουν απόλυτα, του έδωσαν κοινωνικά χαρακτηριστικά εθνικοσοσιαλιστικού τύπου με σταλινικού τύπου ηγεσία. Με το πρώτο "κατάφερναν" και "εξόντωναν" τους "διαφορετικούς" ή τους "απειλητικούς", οι οποίοι θα αμφισβητούσαν το "εθνικό" κράτος και με το δεύτερο παρέμεναν ακλόνητοι στις ιδρυτικές τους αρχές, τις οποίες έπαιρναν σε "σκονάκι" από τους Προτεστάντες.
Με το Ισλάμ έκαναν τα ανάλογα — και στον ίδιο χρόνο με αυτά που έκαναν εις βάρος της Ορθοδοξίας. Όπως με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ίδρυσαν το πρώτο κομμουνιστικό κράτος, το οποίο ήταν ασύμβατο με τη χριστιανική λειτουργία, έτσι έκαναν και με το Ισλάμ, δημιουργώντας το πρώτο εθνικό κράτος, το οποίο ήταν επίσης ασύμβατο με την ισλαμική λειτουργία. Η συνέχεια αυτού του εγχειρήματος ήταν η ίδια. Όπως με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο "έστησαν" γύρω από το πρώτο κομμουνιστικό κράτος ολόκληρο το κομμουνιστικό Μπλοκ, το οποίο περιλάμβανε το σύνολο σχεδόν του Ορθόδοξου δόγματος, έτσι έκαναν και με το πρώτο εθνικό κράτος του Ισλάμ, "στήνοντας" γύρω του όλα τα εθνικά του κράτη.
Η διαφορά σε αυτές τις δύο εφαρμογές έγκειται στο γεγονός ότι προσπαθούσαν να προκαλέσουν τα αντίθετα πράγματα από αυτά τα οποία επικρατούσαν σε εκείνους τους χώρους και να αντιμετωπίσουν την αντίσταση των λαών. Στη φυσικά εθνικιστική χριστιανική Ορθοδοξία προσπαθούσαν να δημιουργήσουν υπερεθνική και άρα αυτοκρατορική δομή, ενώ οι λαοί αντιδρούσαν. Στο φυσικά υπερεθνικό —και άρα με αυτοκρατορική δομή Ισλάμ— προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εθνικούς διαχωρισμούς και να καλλιεργήσουν εθνικιστικές διαφορές και οι λαοί επίσης αντιδρούσαν. Καί στις δύο περιπτώσεις προσπαθούσαν να κάνουν ομοειδείς επεμβάσεις, αλλά με τον αντίθετο στόχο. Τα κατάφεραν όμως, γιατί το έκαναν με μεθοδικότητα ..."Βήμα-βήμα". Με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο δημιούργησαν το "πρότυπο" και με τον Δεύτερο το γενίκευσαν. Δεν ρίσκαραν να κάνουν εξ' αρχής τη γενική επέμβαση. Ό,τι ήταν η σταλινική και άθεη Ρωσία για την Ορθοδοξία ήταν η κεμαλική και επίσης άθεη Τουρκία για το Ισλάμ.
Για να ιδρύσουν αυτήν την Τουρκία, απαιτούνταν "βοηθήματα", καθώς δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο η Ελλάδα και αποκαλύπτεται για ακόμα μία φορά το πόσο αδίστακτοι είναι οι Προτεστάντες — ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον χριστιανισμό. Η Ελλάδα ήταν ένα απαραίτητο βοήθημα, για να δημιουργηθεί η Τουρκία. Γιατί; ...Για τον ίδιο λόγο που ένα χαλαρό "τσουβάλι" έχει ανάγκη ένα σκληρό "παλούκι", ώστε να στέκεται όρθιο. Η Τουρκία χωρίς την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε μία ημέρα σαν εθνικό κράτος. Όσο σκληροί και αδίστακτοι κι αν ήταν οι κεμαλιστές, δεν θα μπορούσαν χωρίς την ύπαρξη της Ελλάδας να κρατήσουν ούτε για μία ημέρα το τεχνητά εθνικό κράτος της Τουρκίας. Μπορεί η Τουρκία να φαίνεται υπερβολικά μεγάλη σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και ένα τεράστιο τσουβάλι μπορεί να στέκεται όρθιο χάρη σε μια λεπτή και σκληρή βέργα.
Σ' ό,τι αφορά το δεύτερο, το οποίο αποκαλύπτει την Προτεσταντική "ανηθικότητα", συμβαίνει το εξής: Αυτό, το οποίο εμείς οι Έλληνες ονομάζουμε "εθνική καταστροφή", ήταν ταυτόχρονα για τον χριστιανισμό γενικά —και για την Ορθοδοξία ειδικότερα— "θρησκευτική καταστροφή". Οι Προτεστάντες, για να "κατασκευάσουν" την Ελλάδα, δεν δίστασαν να "ξηλώσουν" από τις αιώνιες εστίες του έναν ορθόδοξο χριστιανισμό αιώνων. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό τους έγκλημα απέναντι σε ένα άλλο χριστιανικό δόγμα, το οποίο το απείλησαν με εξαφάνιση ...Ήταν απλά ακόμα ένα. Αν την Ορθοδοξία της Ευρώπης την παρέδωσαν στους άθεους μεθύστακες του κομμουνισμού, τότε την Ορθοδοξία της Ανατολής την "στρίμωξαν" στο Νότιο άκρο της Βαλκανικής μετά από έναν απίστευτα βίαιο διωγμό.
Με θρησκευτικά κριτήρια χωρίστηκαν οι πληθυσμοί το 1922. Απλά —για την περίπτωση της Ελλάδας— το θρήσκευμα στο συντριπτικό του ποσοστό ταυτιζόταν με την εθνικότητα και έτσι έκαναν τη δουλειά τους, χωρίς να υπάρχουν "κενά", τα οποία θα επέτρεπαν να επιβιώσουν χριστιανικοί θρησκευτικοί "θύλακες" αντίστασης μέσα στην Τουρκία. Όσοι δεν ήταν Έλληνες, όπως για παράδειγμα οι Αρμένιοι, οι οποίοι "περίσσευαν" στον εγκληματικό Προτεσταντικό σχεδιασμό, "στάλθηκαν" στον Δημιουργό τους. Αρμένιοι, Ασσύριοι και πολλοί άλλοι χριστιανοί σφάχτηκαν στην κυριολεξία, γιατί "νόθευαν" έναν σχεδιασμό, ο οποίος έπρεπε να μείνει "ανόθευτος". Αυτοί, δηλαδή, δεν σφάχτηκαν από τους κεμαλιστές επειδή ήταν χριστιανοί, αλλά επειδή —δυστυχώς γι' αυτούς— δεν ήταν Έλληνες.
Θεωρητικά —και με βάση τις διεθνείς συνθήκες και κυρίως αυτήν της Λοζάνης— η Ελλάδα στην πραγματικότητα δεν είναι η χώρα των Ελλήνων, αλλά η χώρα των χριστιανών της υπό διάλυση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ...Το αμιγώς χριστιανικό "μερίδιο" μιας πολυθρησκευτικής αυτοκρατορίας, η οποία διαλυόταν. Γιατί επιλέχθηκαν αυστηρά τα θρησκευτικά κριτήρια στην ανταλλαγή των πληθυσμών; Γιατί αυτό βόλευε την ίδρυση της Τουρκίας. Γιατί με τα θρησκευτικά κριτήρια τής έδιναν τη δυνατότητα να κάνει "εκκαθαρίσεις" εθνικοσοσιαλιστικού τύπου, οι οποίες θα της επέτρεπαν να φτιάξει το νέο εθνικό της "δόγμα", το οποίο είχε ανάγκη για την επιβίωσή της.
Υπήρχε δηλαδή ένα "τρικ", προκειμένου να λειτουργήσει η κατάσταση. Επειδή οι κεμαλιστές —ως εθνικά Τούρκοι— ήταν μειοψηφία μέσα στη Μικρά Ασία, δεν μπορούσαν να κάνουν "εκκαθαρίσεις" εθνικού τύπου. Δεν μπορούσαν να τους βάλουν όλους "απέναντι" και να "σφάζουν" διαφορετικές πλειονότητες. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν το κράτος στο όνομα ενός "μυστηριώδους" εχθρού. "Μυστηριώδης" εχθρός δεν μπορεί να είναι η πλειονότητα και άρα έπρεπε να βρουν τρόπο να "καβαλήσουν" την πλειονότητα. Έπρεπε να μπορέσουν να εμφανιστούν σαν εκφραστές πλειονοτήτων, για να καταδιώκουν μειονότητες, όπως οι Ναζί "δάσκαλοί" τους. Για να παρακάμψουν οι Προτεστάντες το πρόβλημα αυτό, τους έδωσαν τα θρησκευτικά κριτήρια, ώστε να δράσουν εύκολα ως πλειονότητα.
Εχθροί τους έγιναν οι θρησκευτικά χριστιανοί και εθνικά Έλληνες ...Αυτοί τους βόλευαν και αυτούς επέλεξαν. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "τρικ", το οποίο βόλευε τους κεμαλιστές. Στους άθεους Τούρκους έδωσαν τη δυνατότητα —με την ταύτισή τους με τους μωαμεθανούς— να κάνουν διωγμούς μειονοτήτων, ώστε να χτίσουν το εθνικό τους "δόγμα". Γι' αυτόν τον λόγο οι άθεοι κεμαλιστές, αντί να υποστηρίζουν υποτίθεται τη θρησκευτική ανοχή, παρίσταναν τους "μουτζαχεντίν" που καταδίωκαν τους μη-μωαμεθανούς ...Ένα άθεο δηλαδή κράτος χρησιμοποίησε τη θρησκευτική "καθαρότητα", για να φτιάξει το εθνικό του "δόγμα", το οποίο βασιζόταν στην αθεΐα ...Μιλάμε για τον ορισμό της παραδοξότητας.
Αυτή η Τουρκία του παραδόξου —όπως ήταν φυσικό— είχε αδυναμία επιβίωσης και ως εκ τούτου είχε απόλυτη ανάγκη την Ελλάδα, για να κατορθώσει να σταθεί στα "πόδια" της. Ένα "εθνικό" κράτος, το οποίο φτιάχτηκε πάνω στη βάση της αθεΐας, είχε ανάγκη την εθνική Ελλάδα, η οποία "επισήμως" φτιάχτηκε με θρησκευτικά κριτήρια, ενώ όλοι γνώριζαν ότι στην περίπτωσή της τα εθνικά κριτήρια τής έφταναν και της περίσσευαν. Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, έγινε, για να εξυπηρετηθεί η κεμαλική Τουρκία ...Μιλάμε για "πατέντα" μοναδική στον κόσμο.
Αυτή η Ελλάδα ελεγχόταν απόλυτα από τους Προτεστάντες και έπαιζε τον ρόλο του "δεκανικίου" για την ασταθή Τουρκία ...Η Ελλάδα, η οποία παραδόθηκε εξ' αρχής στον απόλυτο έλεγχο των χαφιέδων του Προτεσταντισμού. Προτεστάντες έλεγχαν τον Θρόνο και Προτεστάντες έλεγχαν τους αντιμοναρχικούς ...Δανοί ήταν οι βασιλείς ...και απόφοιτοι των Προτεσταντικών Κολεγίων ήταν της "Αμύνης" τα παιδιά ...Προτεστάντες οι μοναρχοφασίστες και Προτεστάντες οι αναρχοφασίστες ...Δεξιοί κι αριστεροί όλοι τα ίδια αφεντικά είχαν ...Κεμαλοναζιστές και βενιζελοναζί μάς "δούλεψαν" για έναν σχεδόν αιώνα με την δήθεν "αντιπαλότητά" τους.
Οι Προτεστάντες ήταν ευτυχείς. Δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματά τους ...Τα χρήματα εκείνα, τα οποία όρθωναν Προτεσταντικά Κολέγια και τα οποία "παρήγαγαν" Παπανδρέου από τη μία πλευρά του Αιγαίου και Νταβούτογλου από την άλλη του πλευρά. Από τη στιγμή που μπόρεσαν —έστω και οριακά— να "στήσουν" το πρώτο εθνικό κράτος μέσα στο Ισλάμ, ήταν θέμα χρόνου να "ρυθμίσουν" και τα υπόλοιπα. Ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουν και τα υπόλοιπα, εφόσον δημιουργούσαν τεχνητά εθνικές "ιστορίες" και "παραδόσεις" ανάλογα με τη σχέση όλων εκείνων των λαών απέναντι στους Τούρκους. Ιδρύεις δηλαδή μια Τουρκία και από εκεί και πέρα ο καθένας στην περιοχή έχει σαν εθνική του ιστορία τη "σχέση" του με αυτήν και εκείνους τους οποίους η ίδια "κληρονόμησε" ...και άρα τους Οθωμανούς.
Όπως η Ελλάδα ήταν η βασική προϋπόθεση για να στηθούν τα "έθνη" στα Βαλκάνια, έτσι ήταν και η Τουρκία για τη Μέση Ανατολή. Οι Προτεστάντες τα είχαν καταφέρει θαυμάσια παρά τις αντιξοότητες και τις αντικειμενικές δυσκολίες. Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύτηκαν την παντοδυναμία τους, για να βάλουν το Ισλάμ στο "καλούπι" που τους βόλευε ...Να του δώσουν τη μορφή που συνέφερε τα αφεντικά των κυρίαρχών του και όχι τη μορφή που ήθελε να του δώσει ο Αλλάχ μέσω του Προφήτη Του.
Για να γίνει αυτό κατανοητό, θα πούμε μερικά πράγματα, που αφορούν αυτό το "καλούπι". Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι κάποιοι άλλαζαν το "καλούπι" του Ισλάμ, όταν δεν συμφωνούμε στα αρχικά του χαρακτηριστικά. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με μερικές αλήθειες, οι οποίες το αφορούν και οι οποίες στηρίζονται σε ακλόνητες λογικές — όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Κατ' αρχήν να πούμε ότι το Ισλάμ, που η προπαγάνδα το "δείχνει" διαρκώς να λιμοκτονεί ανάμεσα σε σκόνες, άμμο και πέτρες, εδράζεται στο πιο πλούσιο σημείο του Πλανήτη. Εδράζεται στα δύο μεγάλα δέλτα, που, ακριβώς εξαιτίας του πλούτου τους, "γέννησαν" τους δύο θεμέλιους πολιτισμούς του κόσμου ...Το δέλτα του Τίγρη και του Ευφράτη και το δέλτα του Νείλου. Σε μια εποχή λοιπόν που —εκ του πονηρού— πλούσια θεωρούνται τα Προτεσταντικά εδάφη της μισής σοδειάς, φτωχά θεωρούνται τα μέρη των δύο ή και περισσότερων σοδειών τον χρόνο.
Γιατί γίνεται αυτό; Για να πειστεί η ανθρωπότητα ότι εκείνοι οι χώροι δεν πεινάνε επειδή τους λεηλατούν οι ισχυροί, αλλά επειδή είναι από τη φύση τους φτωχοί ...Για να πειστούν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι ότι αυτό είναι μια αλήθεια που τους αφορά και την οποία δεν μπορούν να αγνοούν. Το αποτέλεσμα είναι να αγνοούν —ακόμα και οι ίδιοι— ότι κατοικούν σε τόσο πλούσια εδάφη, που οι παραγωγές τους αρκούν όχι μόνον για να εξαφανίσουν την πείνα από το Ισλάμ, αλλά για να ταΐσουν τον μισό Πλανήτη. Αγνοούν πράγματα, τα οποία τους αφορούν, γιατί απλούστατα δεν τους επετράπη ποτέ να τα ψάξουν.
Εδώ και έναν αιώνα οι μωαμεθανοί κινούνται ανάμεσα στη "Σκύλα και στη Χάρυβδη" ...Ανάμεσα σε σταλινικού τύπου άθεα καθεστώτα τύπου Τουρκίας και θεοκρατικά καθεστώτα φανατικών ιμάμηδων τύπου Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι είναι "εκλεκτοί" των ίδιων Προτεσταντικών κέντρων εξουσίας. Πώς θα καταλάβουν τις δυνατότητές τους, όταν απαγορεύεται να αναζητούν την ανάπτυξη; ...Όταν το μόνο, που επιτρέπεται στην "παραγωγή", είναι η "κατασκευή" μαρτύρων και βομβών;
Τα ανάλογα γίνονται και στο θέμα της ίδιας της θρησκείας. Η παγκόσμια προπαγάνδα θέλει το Ισλάμ να είναι φανατικό, μισαλλόδοξο και οπισθοδρομικό μέχρι θανάτου. Αυτό είναι ψέμα και αποδεικνύεται όχι με θρησκευτικά επιχειρήματα, αλλά με την απλή λογική. Το Ισλάμ είναι νεότερη θρησκεία από τον χριστιανισμό και "γεννήθηκε" εντός του χώρου του οποίου καταλάμβανε αυτός. Αυτό —εκ των δεδομένων— σημαίνει ότι εξ αρχής βρέθηκε σε ανταγωνισμό με τον χριστιανισμό και άρα θα έπρεπε να "πλειοδοτήσει" σε μερικά πράγματα, ώστε να αποκτήσει πιστούς. Για να επιβιώσει δηλαδή το Ισλάμ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, θα έπρεπε να "υποσχεθεί" και άρα να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στους πιστούς από εκείνες που πρόσφερε ο χριστιανισμός.
Αυτό και έγινε εκείνη την εποχή —την εποχή του αμιγούς ιουδαιοχριστιανισμού—, όταν αυτός δεν είχε "αναμιχθεί" με στοιχεία αρχαιοελληνικά, εξαιτίας του ευρωπαϊκού διαφωτισμού. Στις εποχές του Μεσαίωνα και των ιερών εξετάσεων το Ισλάμ στην κοινωνική του λειτουργία ήταν κλάσεις "ανώτερο" από τον θρησκόληπτο και φανατικό χριστιανισμό. Το Ισλάμ της αλληλεγγύης, της ανοχής και της καθαριότητας στεκόταν υπέρλαμπρο μπροστά σε έναν σκοτεινό χριστιανισμό της μισαλλοδοξίας, της βίας, του ψεύδους και της ...βρόμας. Στην κυριολεξία βρόμας, εφόσον η καθαριότητα θεωρούνταν από τους φανατικούς χριστιανούς, αν όχι αμαρτία η ίδια, αίτιο αμαρτίας σίγουρα. Οι χριστιανοί ζούσαν και πέθαιναν μέσα στη βρομιά τους σε μια εποχή που το Ισλάμ έκανε τα λουτρά του και αρωματιζόταν με υπέροχα αρώματα ...Οι ισλαμιστές κατοικούσαν σε παλάτια τύπου Αλάμπρα, όταν οι Βερσαλλίες δεν είχαν ούτε καν τουαλέτες.
Επί αιώνες το Ισλάμ "έκλεβε" πιστούς από τον χριστιανισμό και σχεδόν ποτέ δεν γινόταν το αντίθετο. Ο χριστιανισμός ήταν αυτός, ο οποίος έπρεπε να σταματήσει ακόμα και με τη βία τη διείσδυση του Ισλάμ στους χώρους του και όχι το αντίθετο. Το Ισλάμ δεν μπήκε με αξιώσεις μόνον μέσα στη Μικρά Ασία, όπου βρισκόταν η "καρδιά" του Ορθόδοξου δόγματος. Το Ισλάμ μπήκε με ανάλογες αξιώσεις και στην "καρδιά" του Καθολικού δόγματος, που ήταν η Ιβηρική χερσόνησος. Το Ισλάμ άρχισε να "υποχωρεί" μόνον μετά τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό και εξαιτίας της αδυναμίας του να ανταγωνιστεί την ελληνική άποψη περί κοινωνικής λειτουργίας. Η ελληνική "βαλβίδα" εκτόνωσης επέτρεψε στον χριστιανισμό να επιβιώσει μέχρι τις ημέρες μας και να "καπελώσει" το Ισλάμ. Αυτή η "βαλβίδα" ήταν το μυστικό του, εφόσον επέτρεπε τη μόρφωση των χριστιανικών πληθυσμών, χωρίς να απειλείται το σκληρό δογματικό του πλαίσιο. Επέτρεπε στους μορφωμένους να συγκατοικούν με τους αμόρφωτους και τους θρησκόληπτους, χωρίς να στρέφονται εναντίον των δομών του χριστιανισμού.
Στους αιώνες της λειτουργίας του το ήρεμο Ισλάμ πρόσφερε πάρα πολλά στις τέχνες, τις επιστήμες και τον πολιτισμό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο το Ισλάμ όσο και ο χριστιανισμός τον Ίδιο Θεό λατρεύουν ...Τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους. Ο Αλλάχ, δηλαδή, και ο Θεός των χριστιανών, είναι ο Γιαχβέ των Εβραίων. Το γιατί ο Ίδιος Θεός "κατασκεύασε" διαφορετικές θρησκείες, είναι ένα θέμα, το οποίο δεν είναι του παρόντος να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι ο Προτεσταντισμός "επιτέθηκε" στο Ισλάμ και το "διέσπασε" σε εθνικά κράτη, ενώ αυτό ήταν ασύμβατο με τη λειτουργία του. Τα κόλπα με τον Ναπολέοντα και τον Ρόμελ είχαν ως τελικό αποτέλεσμα αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Από εκεί και πέρα, έχοντας γνώση της λειτουργίας του, το "πλήγωσε" θανάσιμα. Το διέβαλε παγκοσμίως —προκειμένου να το απομονώσει και να του στερήσει συμπάθειες— και κατόπιν το παρέδωσε στα κτήνη του φανατισμού ...Στα δικά του κτήνη ...Στα πληρωμένα από τους Προτεστάντες φανατικά κτήνη, τα οποία "επιβεβαιώνουν" με τον χειρότερο τρόπο τις συκοφαντίες των Προτεσταντών εναντίον του Ισλάμ.
Το επίτευγμα δηλαδή των Προτεσταντών στο Ισλάμ ήταν το εξής: Με την αθεΐα δημιούργησαν τα εθνικά κράτη και με τη χρήση συγκεκριμένων εθνικών κρατών, τα οποία έλεγχαν απολύτως, χρηματοδότησαν τον τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Αυτό είναι το επίτευγμα, γιατί φαινομενικά μοιάζει με παράδοξο.
Με την αθεΐα δημιούργησαν τα εθνικά κράτη, τα οποία ήταν ασύμβατα με τη μουσουλμανική θρησκεία και στη συνέχεια παρέδωσαν αυτά τα κράτη είτε σε σκληρούς άθεους σταλινικού τύπου φασίστες είτε σε θρησκόληπτους ψυχασθενείς ιμάμηδες. "Αθεΐα" δηλαδή και "φανατισμός" μέσα στο Ισλάμ έχουν κοινά αφεντικά. Αυτά όμως τα "όρια" έπρεπε να διατηρούνται πάντα σταθερά και άρα υπήρχε η ανάγκη ίδρυσης των αντίστοιχων κρατικών "πυλώνων", οι οποίοι θα εξέφραζαν στον απόλυτο βαθμό αυτά τα άκρα ...Έπρεπε να ιδρυθούν τα κράτη-"πρότυπα", τα οποία θα αποτελούσαν "οδηγούς" για τη λειτουργία των υπολοίπων ...Τα κράτη εκείνα, που με τη λειτουργία τους —και εξαιτίας της ανάγκης τους να επιβιώσουν— δεν θα άφηναν κανένα άλλο ομόθρησκο κράτος να ξεφύγει από τη "μάντρα" την οποία όριζαν.
Αν την αθεΐα του Ισλάμ την αντιπροσώπευε η κεμαλική Τουρκία, τότε τον φανατισμό τον αντιπροσωπεύει η Σαουδική Αραβία. Μιλάμε για κράτη-"επιχειρήσεις" ...Καθαρά Προτεσταντικές επιχειρήσεις, οι οποίες στήθηκαν με τα δικά τους χρήματα. Μιλάμε για προσωποπαγή κράτη, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα ήταν για να γελάμε και όχι για να τα αναλύουμε. Η Σαουδική Αραβία της ερήμου και των πετρελαίων βρίσκεται πίσω από τον σημερινό φανατισμό του "πουλημένου" στους Προτεστάντες Ισλάμ. Αυτή είναι που χρηματοδοτεί όλη την αθλιότητα, η οποία δυσφημεί στα πέρατα του κόσμου τον θαυμαστό "κήπο" του Αλλάχ.
Όλα αυτά έγιναν κατορθωτά, επειδή κάποιοι "φόρτισαν" το Ισλάμ με "φορτία", τα οποία ποτέ δεν είχε ..."Φορτία" άθλια και απάνθρωπα, όπως είναι η Σαρία. Από αυτό το σημείο ξεκινάνε τα προβλήματα του σύγχρονου Ισλάμ ...Τα προβλήματα του "απελευθερωμένου" Ισλάμ, το οποίο θα έπρεπε υποτίθεται να ζήσει με τους δικούς του πόρους ...Τους πόρους εκείνους, τους οποίους κάποιοι με τις λεηλασίες τους ελαχιστοποίησαν στον υπέρτατο βαθμό. Σε αυτήν τη λεηλασία παίζουν ρόλο οι φυλές της ερήμου ...Οι φυλές της σκληρής αραβικής ερήμου ...Τα "ερπετά" της ερήμου είναι αυτά, τα οποία πρεσβεύουν τη Σαρία ...Η απόλυτη φτωχολογιά της οθωμανικής περιόδου, η οποία μέχρι την εμφάνιση των "απίστων" δεν "υπήρχε" πουθενά και περιφερόταν ξυπόλητη στις ερήμους.
Η Σαρία εμφανίστηκε στην κοινωνική "επιφάνεια" μόνον μετά την επικράτηση των Προτεσταντών στο κόσμο ...Μετά την επικράτηση των κυρίαρχων της βιομηχανικής εποχής. Γιατί; ...Γιατί βρέθηκε πετρέλαιο στην έρημο του Ισλάμ. Τα πετρέλαια "πλημμύρισαν" τον χώρο και βγήκαν από τις "τρύπες" τους τα "ερπετά" της ερήμου. Η Σαρία δεν έχει σχέση με το Κοράνι και με τον Αλλάχ ...Η Σαρία εκφράζει τις παραδόσεις των ανθρώπων της ερήμου, οι οποίες προϋπήρχαν της Δωρεάς του Κορανίου. Με Σαρία ζούσαν οι λαοί της ερήμου πολύ πριν την εμφάνιση του Προφήτη. Με Σαρία ζούσαν πριν την εμφάνιση του Χριστού. Με Σαρία ζούσαν πριν καν την εμφάνιση του Αλεξάνδρου ...Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι παραδόσεις με τον Αλλάχ.
Η Σαρία περιγράφει τον τρόπο ζωής των φυλών της ερήμου ...Των φυλών εκείνων, οι οποίες έπρεπε να επιβιώσουν κάτω από ειδικές και απάνθρωπες συνθήκες και ως εκ τούτου δικαιολογούσαν τις ειδικές και απάνθρωπες παραδόσεις ...Αυτών, που σε φυσιολογικές κοινωνίες —και όχι σε περιπλανώμενες της ερήμου— προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία. Στην ουσία προσπαθούν να αποκτήσουν εξουσία ζωής και θανάτου —που έχουν οι ηγέτες τής ερήμου— πάνω στα μέλη των λαών τους. Εκ του πονηρού δηλαδή "πιστεύουν" στη Σαρία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλων των τύπων τα συμφέροντά τους. Γιατί το κάνουν; ...Γιατί είναι πονηροί. Είναι σαν να γνωρίζει κάποιος πώς να περιποιείται ένα σπασμένο χέρι και —για να ασκεί εξουσία— να σπάει τα χέρια όλων όσων βρίσκονται τριγύρω του.
...Αυτό ακριβώς είναι η Σαρία ...Είναι η παράδοση ανθρώπινων συνόλων, τα οποία πρέπει να επιβιώσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες μέσα στην έρημο ...Είναι μια παράδοση πολύ εξειδικευμένου και επικίνδυνου περιβάλλοντος ...Σαν να λέμε μια "παράδοση", η οποία μπορεί να σου εξηγήσει και το πόσο σωτήρια μπορεί να είναι η κατάποση των ούρων σε μια οριακή κατάσταση δίψας μέσα στην έρημο. Αυτό πράγματι μπορεί να είναι σωστό και μπορείς να το κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου, αν βρεθείς στην απόλυτη ανάγκη να αγωνίζεσαι για την επιβίωση μέσα στην έρημο.
Μπορεί ακόμα να το δεις και κάπου γραμμένο και —σαν "εντολή του Θεού"— να το κάνεις, προκειμένου να σωθείς. Εφόσον ο Θεός αγαπάει τον άνθρωπο, μπορεί όχι απλά να του το προτείνει, αλλά να τον διατάξει να το κάνει, προκειμένου να σωθεί ...Να τον διατάξει να πιει τα ούρα του, προκειμένου να κερδίσει ώρες επιβίωσης και άρα και μία παραπάνω ελπίδα για τη σωτηρία ...Να τον διατάξει, προκειμένου να φτάσει να βρει νερό, να συρθεί σαν το φίδι, αν δεν μπορεί να περπατήσει. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά είναι πάντα —και σε όλες τις καταστάσεις— σωστά. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, όταν βρίσκεσαι δίπλα σε μια βρύση ή σε ένα ποτάμι, επειδή αυτό είναι "σωστό" και "θεάρεστο" ...για την έρημο. Δεν μπορείς να σέρνεσαι σαν το φίδι, όταν είσαι υγιής και μπορείς να περπατάς όρθιος στον δρόμο. Ό,τι προτείνει ως λύση ο Θεός είναι σωστό, αλλά πρέπει πάντα να γνωρίζεις σε ποιον το λέει και σε ποιες συνθήκες βρίσκεται αυτός, ο οποίος ζητάει βοήθεια από τον Θεό.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τη Σαρία. Η Σαρία είναι η παράδοση των νομαδικών φυλών της ερήμου ...Η παράδοση των οδοιπόρων της ερήμου ...Η παράδοση αιώνων, η οποία τους επέτρεπε να επιβιώνουν εκεί όπου ο άνθρωπος είναι "ελάχιστος" και ο θάνατος "παραμονεύει" παντού γύρω του. Η Σαρία, όμως, δεν έχει καμία σχέση με τις φυσιολογικές συνθήκες ...Δεν έχει σχέση με τον ευλογημένο και πάμπλουτο τόπο, στον οποίο εδράζεται το Ισλάμ ...Δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία των συνηθισμένων ανθρώπινων κοινωνιών. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό ακριβώς σημαίνει η ίδια η λέξη. "Σαρία" είναι "ο δρόμος προς την πηγή ύδατος" από το ρήμα "shara'a" (شرع...Σαρία είναι ό,τι πρέπει να κάνεις, προκειμένου αυτόν τον μακρύ και δύσκολο δρόμο προς το νερό να τον ολοκληρώσεις μέσα στην έρημο, για να σωθείς.
Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γνώση για κάποιον, ο οποίος κάθεται δίπλα σε έναν τερατώδη Νείλο ή έναν Ευφράτη; Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γνώση για κάποιον, ο οποίος μπορεί να τρέξει ως άνθρωπος; Όποιος την προτείνει, το κάνει εκ του πονηρού. Δημιουργεί τεχνητές συνθήκες ερήμου, για να επωφελείται από τις παραδόσεις της. Πώς διαφορετικά ένα ζώο ενενήντα "Χειμώνων" θα διεκδικήσει μια νεαρή γυναίκα ολίγων "Ανοίξεων"; ...Ένα ζώο στην έρημο με ένα παγούρι νερό μπορεί να διεκδικήσει ό,τι θέλει. Άρα; Άρα κάνουμε την κοινωνία "έρημο", για να έχουν αξία τα "παγούρια" μας. Φτωχοποιούμε την κοινωνία, για να έχουν αξία τα χρήματά μας ...Η Σαρία είναι η χαρά των πορνόγερων, των παιδεραστών και των διεστραμμένων ...Η χαρά αυτών, που με τα χρήματά τους μπορούν να "ξεγελάνε" τον χρόνο και τους ανθρώπους.
Η Σαρία εκφράζει καθαρά και αποκλειστικά τις παραδόσεις των "ερπετών" της Σαουδικής Αραβίας ...Παραδόσεις, οι οποίες ευνοούν και όλα τα υπόλοιπα "ερπετά" του σαουδαραβικού περιγύρου. Η σύγχρονη Σαρία, η οποία σήμερα ταλαιπωρεί τους λαούς, είναι αποτέλεσμα των επιλογών των ιμπεριαλιστών ...Φτάνει μέσα στο Ισλάμ μέχρι εκεί όπου "φτάνουν" τα πετροδολάρια των Σαουδαράβων. Γι' αυτόν τον λόγο οι Σαουδάραβες φτωχοποίησαν το πιο πλούσιο μέρος στον κόσμο. Μετά ανοίγουν έναν δρόμο οριακής και εξαρτώμενης επιβίωσης με τα πετροδολάρια και κατόπιν ακολουθεί και η Σαρία. Με αυτήν έλεγχαν τους οικείους τους και με αυτήν προσπάθησαν να ελέγξουν ολόκληρο το Ισλάμ. Αυτά τα "ερπετά" με τα άπειρα χρήματά τους προσπάθησαν —και σε έναν βαθμό κατάφεραν— να συνδέσουν τη Σαρία με τον σουνιτισμό ...Να μετατρέψουν δηλαδή την παράδοση της ερήμου σε παράδοση του Ισλάμ ...πράγμα όχι απλά λάθος, αλλά εγκληματικό.
Οι θεομπαίχτες όλα αυτά προσπάθησαν να τα χρεώσουν στον Αλλάχ ...Στον Αλλάχ των άπειρων υδάτων "χρέωσαν" την παράδοση των "ούρων". Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πλέον και το μίσος αυτών των "ερπετών" για τους μορφωμένους ανθρώπους. Εφόσον όλοι αυτοί έχουν κέρδος από τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, ευνόητο είναι ότι μισούν τους μορφωμένους ανθρώπους, οι οποίοι με τις δραστηριότητές τους παράγουν πλούτο στις κοινωνίες. Αυτοί, οι οποίοι με τα "παγούρια" τους ήθελαν να εξουσιάσουν τον ερημοποιημένο κόσμο που ονειρεύονταν, μισούσαν αυτούς, οι οποίοι λειτουργούσαν σαν "πηγές" και όλοι μαζί γέμιζαν "ποτάμια". Αυτά τα "ερπετά" υπό τις εντολές των σιωνιστών έβαλαν τους φανατικούς να καλλιεργήσουν το θρησκευτικό μίσος εναντίον όλων των μορφωμένων σε ολόκληρο τον χώρο της Μέσης Ανατολής.
Όπου υπήρχε δήθεν "Άνοιξη" των φανατικών "αδερφών", ήταν μεθοδευμένη από τους Προτεστάντες και χρηματοδοτημένη από τους Σαουδάραβες. Αυτά τα "ερπετά" με τις "πλάτες" των Προτεσταντών έγιναν οι βασιλείς όλων των άθλιων καθεστώτων της περιοχής. Αδέρφια και ξαδέρφια από την έρημο της Σαουδικής Αραβίας είναι τα κτήνη εκείνα, τα οποία "γύρισαν" τη Μέση Ανατολή στην εποχή του Μεσαίωνα. Παιδιά της "ερήμου" ήταν αυτοί, που, παριστάνοντας τους βασιλείς της περιοχής, "ερημοποίησαν" τις πιο πλούσιες κοιλάδες του Πλανήτη. Ακόμα και το Χόλυγουντ να παρακολουθεί κάποιος, θα καταλάβει ποιοι τους κατεύθυναν ...Προτεστάντης Βρετανός ήταν ο Λόρενς της Αραβίας. Υπήρχε "άνωθεν" μεθόδευση, για να φτάσουν οι αγράμματοι της ερήμου να γίνουν κυρίαρχοι της περιοχής.
Ούτε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια δεν υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα, τα οποία βλέπουμε σήμερα στην Αίγυπτο, στη Συρία ή στη Λιβύη ...Όλα αυτά είναι επιλογές των Προτεσταντών ...Επιλογές των αφεντικών των "ερπετών", που βασανίζουν τις κοινωνίες με τις οπισθοδρομικές τους απόψεις και ταυτόχρονα οι ίδιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των πορνείων αυτού του κόσμου ...Των "ερπετών", που, παραβαίνοντας το πνεύμα του Κορανίου, "έκλεψαν" το πετρέλαιο από τους θεόφτωχους μωαμεθανούς, για να μπορούν οι ίδιοι να ζουν σαν μεγιστάνες ...Των άπιστων "ερπετών", που στην πραγματικότητα είναι πράκτορες του Προτεσταντισμού και υπεύθυνοι για ολόκληρη την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή ...Πράκτορες των Προτεσταντών, που χρηματοδοτούν οι ίδιοι την δήθεν βίαιη αντισιωνιστική αντίδραση των μωαμεθανών, για να την εισπράττουν σε τεράστια κέρδη από τα "αφεντικά" τους.
Σε αυτό το παιχνίδι βάζουν σήμερα και την Τουρκία. Δειλά-δειλά ετοιμάζονται να της βγάλουν τον κεμαλικό "νάρθηκα". Μετά από έναν σχεδόν αιώνα "θεραπείας", θεωρούν ότι πρέπει να δοκιμάσουν να την αποδώσουν στο φανατικό Ισλάμ. Μέσα σε έναν αιώνα παθών, μισών και αίματος, θεωρούν ότι ο εθνικισμός έχει πλέον παγιωθεί στο Ισλάμ και δεν χρειάζεται πλέον κεμαλικός "νάρθηκας", για να διατηρούν την "παραμόρφωση" του "καλουπιού". Εγκαταλείπουν το κεμαλικό μοντέλο, το οποίο στα όριά του δυτικοποιεί και άρα αποϊσλαμοποιεί την τουρκική κοινωνία και επενδύουν στο ισλαμικό μοντέλο του φανατισμού ...Επενδύουν στον θρησκευτικό εθνικισμό, που είναι η νέα τουρκική "πατέντα". Ο Ερντογάν είναι το νέο "πείραμα" των Προτεσταντών της Νέας Τάξης ...Ο αγράμματος Ερντογάν των "μεντρεσέδων", εφόσον τελείωσε θρησκευτικό σχολείο ...και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό.
Γιατί κάνουν το πείραμα αυτό; Γιατί τώρα δεν θέλουν την Τουρκία να "κοιτάζει" προς το Ισλάμ, αλλά προς τον χριστιανισμό. Δεν θέλουν να την χρησιμοποιούν εναντίον των ισλαμιστών, αλλά εναντίον των χριστιανών. Σίγουρο το έχουν το Ισλάμ πλέον, εφόσον όλα τα κράτη του λειτουργούν όπως προέβλεπε ο ψευδοεθνικιστικός σχεδιασμός. Το Ισλάμ θεωρούν ότι το ελέγχουν και βλέπουν κίνδυνο στους χριστιανούς ...Στους χριστιανούς πέριξ της Τουρκίας ...Στους χριστιανούς, είτε αυτοί είναι Έλληνες είτε Βούλγαροι είτε και Ρώσοι. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να βάλουν την νέα Τουρκία να εμφανίζεται απειλητική για τον χριστιανικό περίγυρό της. Αυτό επιβάλει ο νέος σχεδιασμός τους. Θέλουν το ελεγχόμενο από τους ίδιους Ισλάμ να στέκεται απειλητικό απέναντι στη χριστιανική Ευρώπη ...Να την απειλεί, όπως την απειλούσε το κομμουνιστικό Μπλοκ, το οποίο πλέον δεν υφίσταται.
Σε αυτόν τον προβοκατόρικο ρόλο τούς είναι χρήσιμη μια φανατικά ισλαμική Τουρκία. Γιατί; ...Για να μπορεί η Τουρκία, ως θρησκευτική πλέον δύναμη, να "μπαίνει" μέσα στην Ευρώπη και να την "απειλεί" με "επαναστάσεις", όπως έμπαινε η Ρωσία και την απειλούσε με προλεταριακές "επαναστάσεις" ...Να αναζητά τον ζωτικό της χώρο από τους χριστιανούς, προκειμένου να τους απειλεί ...Να μπορεί να "συντονίζει" τις θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες υπάρχουν εντός του χριστιανισμού, ώστε να τις κάνει εχθρικές απέναντι στους χριστιανούς ...Να "κατευθύνει" τα τεράστια "κύματα" των ισλαμιστών λαθρομεταναστών εκεί όπου βολεύει τους Προτεστάντες ...Να τους συσσωρεύει στα καθολικά και τα ορθόδοξα κράτη, τα οποία απειλούν τους Προτεστάντες ...Τα κράτη αυτά, τα οποία υποχρεώθηκαν από τους Προτεστάντες να υπογράψουν τις συνθήκες τύπου Δουβλίνου, προκειμένου η "πειρατεία" των λαθρομεταναστών να "χτυπάει" μόνον αυτά και όχι τα Προτεσταντικά κράτη.
...Πάλι με "πειρατές" και άρα με ξένες πλάτες αναζητούν οι Προτεστάντες την νίκη. Όπως συγκέντρωναν αλλοεθνείς λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν στον αμερικανικό "εμφύλιο", έτσι συγκεντρώνουν αλλόθρησκους λαθρομετανάστες στον χριστιανικό κόσμο, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν υπέρ τους στον χριστιανικό πλέον εμφύλιο. Σε αυτό το παιχνίδι τούς είναι χρήσιμη η μουσουλμανική Τουρκία ...Η σημερινή ερντογανική Τουρκία με τον νέο σχεδιασμό, ο οποίος την ευθυγραμμίζει με τις ανάγκες της Νέας Τάξης ...Η Τουρκία, η οποία "ενδιαφέρεται" για τις μειονότητές της στη Θράκη ή στη Βουλγαρία ή στην ΦΥΡΟΜ και στη Σερβία. Γι' αυτόν τον λόγο εγκατέλειψαν τους πιστούς τους κεμαλιστές και επένδυσαν στους φανατικούς του Ερντογάν.
Ο Ερντογάν, δηλαδή, όσο καλός "ηθοποιός" κι αν είναι, δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι "πιόνι" των Προτεσταντών και του Ισραήλ. Απλά δεν είναι Κεμαλοναζί, αλλά Ισλαμοναζί ...Ένας αγράμματος φανατικός φασίστας, ο οποίος έχει γίνει απίστευτα πλούσιος με μέσον την "πίστη" του. Ίδιος απολύτως με τους Σαουδάραβες χρηματοδότες του. Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του. Αν του δοθεί η ευκαιρία, εύκολες τις έχει τις εκκαθαρίσεις. Το γνωρίζουν οι κεμαλικοί και το γνωρίζουν πλέον και οι Αλεβίτες ...Το γνωρίζουν ακόμα και οι Κωνσταντινουπολίτες, εφόσον πολύ πριν τον δουν σαν ωρυόμενο Σουλτάνο, εξαιτίας του πάρκου Γκεζί, τον γνώρισαν ως δήμαρχο μιας πόλης, της οποίας την πολιτισμική της ταυτότητα βιαίως προσπαθούσε να αλλάξει, γκρεμίζοντας και ρημάζοντας οτιδήποτε δεν "συμφωνούσε" με την "πίστη" ...Με το αζημίωτο βέβαια, εφόσον σε ό,τι εξυπηρετούσε την "πίστη" φρόντιζε να υπάρχει μπαξίσι ως "αντιπαροχή".
Όλα αυτά, τα οποία λέμε, δεν είναι προϊόντα φαντασίας. Όπως αποδεικνύεται από πρόσφατες αποκαλύψεις, όλοι αυτοί οι φανατικοί ισλαμοφασίστες τύπου Ερντογάν κινούνται όπου βολεύει τους Προτεστάντες. Με χρήματα των Σαουδαράβων λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία ...Πάντα βέβαια με το άλλοθι της πίστης στον Αλλάχ και βέβαια χάρη στα άπειρα πετροδολάρια, τα οποία ρέουν προς κάθε κατεύθυνση που ευνοεί τους Προτεστάντες. Σε αυτό το παιχνίδι παίζει εκ του ασφαλούς ο Ερντογάν. Με τα πετροδολάρια του αίματος παριστάνει τον αναμορφωτή της τουρκικής οικονομίας ...Ο γνωστός ποδοσφαιριστής "Σουλτάνος", ο οποίος θέλει να κόψει τα φιλιά των Τούρκων και να ντύσει τις Τουρκάλες με φερετζέδες...
...Ο γνωστός "ηθοποιός", που με χρήματα των Σαουδαράβων δίνει "παραστάσεις" αντιαμερικανισμού και αντισιωνισμού κάθε φορά αυτό που βολεύει τα "αφεντικά" ...Ο πολιτικός προϊστάμενος του γερμανοτραφούς και γερμανόφωνου ισλαμοναζί Νταβούτογλου ...Ο κολλητός του Μόρσι και όλων των ισλαμοφασιστών της περιοχής ...Ο πνευματικός "γιος" του φυγά και αμερικανόδουλου Φετουλάχ Γκιουλέν, για τον οποίο αποκαλύπτεται από τον τουρκικό τύπο πως ήταν σπόνσορας των κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών στα Βαλκάνια και χρηματοδότης της "απελευθέρωσης" του Κοσσόβου ...Μέγας χορηγός του Ουτσεκά ...Με χρήματα των Σαουδαράβων και των ναρκωτικών γίνονται όλα αυτά.
Σε αυτό το σημείο φτάνουμε σε ένα άλλο εγκληματικό μυστικό των Προτεσταντών ...Ένα μυστικό, το οποίο τους συνδέει απόλυτα με το "φανατικό" Ισλάμ ...Τα ναρκωτικά ...Οι Προτεστάντες κρύβονται πίσω από την παγκόσμια μάστιγα των ναρκωτικών. Πάνω από 350 δισεκατομμύρια δολάρια είναι ο ετήσιος παγκόσμιος τζίρος των ναρκωτικών και αυτά τα χρήματα ήταν πολλά, για να μην δελεάσουν τους άπληστους Προτεστάντες ...Τα μισά από αυτά τα χρήματα να τα παρακρατούν τα τραπεζικά "πλυντήρια" και τα υπόλοιπα να τα αφήνουν στους κατόχους τους για "πάσα" χρήση, μιλάμε για ένα ποσό, το οποίο αγγίζει τα 175 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως ...Μιλάμε για απίστευτα μεγέθη, που αυτοί, οι οποίοι έχουν εξουσία, δεν έχουν παρά να απλώσουν τα "χέρια" τους και να τα αρπάξουν.
...Πού είναι η Σαρία κυρίαρχη; Πού είναι οι φανατικοί ισλαμιστές κυρίαρχοι; ...Εκεί όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα συμφέροντα των Προτεσταντών μέσα στο Ισλάμ. Όσο πιο μεγάλα τα συμφέροντα των Προτεσταντών σε έναν χώρο του Ισλάμ, τόσο μεγαλύτερος ο "φανατισμός" των μισθοφόρων για τον Αλλάχ ...Πού βρίσκονται λοιπόν αυτοί οι φανατικοί; Εκεί όπου υπάρχει το πετρέλαιο, το οποίο εκμεταλλεύονται οι Προτεστάντες και άρα στην αραβική χερσόνησο ...Πού αλλού είναι κυρίαρχη η Σαρία; ...Πού αλλού είναι οι πολύ "φανατικοί" του Ισλάμ; ...Στο Αφγανιστάν ...Στο Αφγανιστάν του οπίου και της ηρωίνης ...Στο Αφγανιστάν του λευκού θανάτου.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι "φανατικοί" του Ισλάμ βρίσκονται κατά κύριο λόγο εκεί όπου υπάρχουν οι "πετρελαιοπηγές", οι οποίες επιτρέπουν στους Προτεστάντες να εκβιάζουν τα ανεπτυγμένα κράτη και εκεί όπου υπάρχει η αμερικανική "μεγαφάρμα" των ναρκωτικών με τα οποία "δηλητηριάζουν" τα ανεπτυγμένα κράτη. Γιατί "έστησαν" εκεί τη φάρμα τους; ...Για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι, γιατί δεν το επέτρεπε η προτεσταντική "ηθικολογία" των διώξεων —η οποία μετατρέπει τα ναρκωτικά σε χρυσάφι— να τα καλλιεργούν εντός του χριστιανικού εδάφους και άρα εντός της επικράτειας που ελέγχουν, γιατί θα τους φορούσαν "κουδούνια" για την υποκρισία τους. Ο δεύτερος είναι, γιατί εκεί υπάρχουν οι δικοί τους άνθρωποι να προστατεύουν τα συμφέροντά τους, χωρίς αυτοί να φαίνονται πως είναι δικοί τους. Ο τρίτος είναι, γιατί εκεί υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για την εξασφάλιση της ύψιστης ποιότητας του προϊόντος τους.
Τη "φάρμα" την έκαναν στον χώρο τον οποίο υποτίθεται δεν ελέγχουν και άρα στον χώρο του Ισλάμ ...Εκεί όπου παράγεται η ηρωίνη της ύψιστης ποιότητας. Από ποιους; ...Από τους "φανατικούς" Ισλαμιστές ...Από την Αλ Κάιντα ...Από τους φανατικούς του Αλλάχ, οι οποίοι προδίδουν τον Θεό τους για να υπηρετήσουν τους Προτεστάντες και βέβαια τον Μαμμωνά. Αυτήν την παραγωγή ελέγχουν οι ΗΠΑ. Αυτήν την παραγωγή διοχετεύουν οι ίδιοι στις κοινωνίες, προκειμένου να τις εκμεταλλεύονται ...Να τις "δηλητηριάζουν", προκειμένου αυτές να μην αντιδρούν στον ιμπεριαλισμό τους. Αυτή είναι η μόνιμη Προτεσταντική πολιτική στα ναρκωτικά ...Σκληρή "δίωξη", για να μην πέφτουν οι τιμές και να μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν τα "μονοπάτια" τους, αλλά και την "ταρίφα" του ξεπλύματος ...Μονά-ζυγά δικά τους. Ο στρατός των ΗΠΑ μαζί με τους "φανατικούς" ισλαμιστές της Αλ Κάιντα συνεργάζονται στην "μπίζνα".
Όλοι ανεξαιρέτως οι Πρόεδροι των ΗΠΑ συμμετέχουν σε αυτό το έγκλημα. Ακόμα και ο "μάτσα-μούτσα" Ομπάμα ...Ο "μπρουτζάτος" άνδρας της Μισέλ ...Ο Χουσείν των ΗΠΑ. Αυτός ο "καλός" άνθρωπος, ο οποίος υπερασπίζεται τους φτωχούς, είναι αυτός, ο οποίος με την εξουσία του και τις υπογραφές του "καλύπτει" το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ...Των ναρκωτικών, τα οποία παράγουν οι "ευσεβείς" Ισλαμιστές, και τα διακινεί η CIA, για να τα καταναλώσουν οι αφελείς χριστιανοί ...Όλοι οι χριστιανοί ...Οι Προτεστάντες δεν κάνουν "εκπτώσεις" ...Δεν έχουν ενδοιασμούς ...Είναι αδίστακτοι. Όσο "δηλητηριάζουν" τους Ορθόδοξους και τους Καθολικούς λαούς, άλλο τόσο δηλητηριάζουν και τους δικούς τους λαούς.
Τι κάνει ο Ομπάμα γι' αυτό; ...Ο Πρόεδρος των φτωχών; ...Ο μαύρος Πρόεδρος; ...Ο Πρόεδρος του ίδιου κόμματος με τον Κένεντι; ...Ό,τι έκαναν και οι προκάτοχοί του. Αυτός δεν είναι, που, προκειμένου να εκλεγεί, υποσχέθηκε να τραβήξει τα στρατεύματα των Αμερικανών από το Αφγανιστάν, αλλά τελειώνει η θητεία του και ακόμα δεν τα έχει τραβήξει; Αυτός δεν είναι που πίεσε τον Ολάντ να μην αποσύρει τα γαλλικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν; Γνωρίζει ο αναγνώστης ποια είναι η "στρατηγική" αξία του Αφγανιστάν; Το Αφγανιστάν παράγει το 87% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης ...Ο δεύτερος "παραγωγός" μετά από αυτό είναι η Μιανμάρ με ένα αστείο ποσοστό της τάξης του 7% ...Ένα ποσοστό ίσα-ίσα για "ξεκάρφωμα" και προκειμένου να μην εμφανίζεται το Αφγανιστάν στον "χάρτη" μόνο του.
...Στο Αφγανιστάν βρίσκονται τα αμερικανικά "φέουδα" του οπίου ...Το "κοίτασμα" της ηρωίνης "φυλάγουν" τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν και τίποτε άλλο ...Το αμερικανικό "κοίτασμα", το οποίο παράγει παγκοσμίως εκατοντάδες δισεκατομμύρια καταπράσινα δολάρια και πολύχρωμα ευρώ ...Το "κοίτασμα", το οποίο πραγματικά το χειρίζονται ως τέτοιο, εφόσον το προστατεύουν με στρατιωτικές δυνάμεις ...Το "κοίτασμα", το οποίο το προστατεύουν από τους ανταγωνιστές του, εφόσον όλα τα άλλα έχουν "στερέψει", εκτός από αυτό.
...Παράξενο πράγμα ...Εκεί όπου πήγαν οι Αμερικανοί με τα όπλα να σταματήσουν την παραγωγή του οπίου, αυτή αυξήθηκε ...και εκεί όπου δεν πήγαν, σταμάτησε σχεδόν τελείως. Ακόμα και το "διαβολικό" Ιράν, που "μισεί" τη Δύση —και θα είχε κάθε λόγο να της κάνει κακό— έχει ανύπαρκτη παραγωγή. Είναι προφανές λοιπόν ότι οι Αμερικανοί βρίσκονται στο Αφγανιστάν, για να ελέγχουν την παραγωγή του οπίου και βέβαια να απειλούν τους ανταγωνιστές τους. Είναι επίσης προφανές ότι η CIA είναι αυτή, η οποία "χαράζει" τους "δρόμους της ηρωίνης", προκειμένου αυτή να φτάσει στον Δυτικό Κόσμο όπως κάποτε η British Intelligence φρόντιζε να φτάνει στη Κίνα το όπιο.
Αυτό το όπιο κατακλύζει Ευρώπη και Αμερική. Ποιος είπαμε ότι πρέπει να προστατεύσει τους Αμερικανούς; Ποιος πρέπει να αντιδράσει για λογαριασμό τους; ...Ο Ομπάμα, ο "καλός" άνθρωπος ...Ο άνδρας της Μισέλ ...Αυτός, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του —και συγκεκριμένα το 2011— όχι απλά δεν κατέστρεψε το ανθρωποκτόνο αφγανικό "κοίτασμα", αλλά αντίθετα "κατάφερε" να αυξήσει την παραγωγή του στο μεγαλειώδες ποσοστό του 61% ...Μιλάμε για ικανότητα. Ποιος επιχειρηματίας εν μέσω κρίσης κατάφερε και αύξησε την παραγωγή του κατά 61%; Τυχερές οι ΗΠΑ, οι οποίες έχουν έναν τέτοιο Πρόεδρο, που θα τον ζήλευαν όλες οι Πολυεθνικές. Μπορεί ο Ομπάμα να μην κατάφερε στη θητεία του να δημιουργήσει το σύστημα υγείας που ονειρευόταν, αλλά η παραγωγή τού οπίου έφτασε σε "ονειρικά" επίπεδα ...Πάνω από 5000 τόνους υπολογίζεται η περσινή παραγωγή οπίου.
Αυτός είναι ο ρόλος των Αμερικανών Προέδρων. Όσο πιο πολύ εξυπηρετούν το καρτέλ των ναρκωτικών και άρα των τραπεζικών "πλυντηρίων", τόσο πιο πολύ δοξάζονται. Ο Κένεντι έγινε θρύλος. Γιατί; Γιατί αυτός έβαλε τα ναρκωτικά μέσα στις ΗΠΑ και στον χριστιανισμό γενικότερα. Πριν από τον Κένεντι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στις ΗΠΑ. Ο Κένεντι προκάλεσε έναν πόλεμο πάνω στις "φυτείες" τού οπίου για συγκεκριμένους λόγους. Εκεί έστελνε κατά χιλιάδες τα Αμερικανάκια, για να τα εθίσει στα ναρκωτικά ...Επί χρόνια το έκανε αυτό ...και κατά "κύματα" τους έστελνε στο Βιετνάμ. Μετά τον πόλεμο αυτόν, οι ΗΠΑ είχαν "ταπεινωθεί", αλλά το αμερικανικό κράτος, ως "έμπορος" ναρκωτικών, είχε αποκτήσει χιλιάδες "βαποράκια" σε ολόκληρη την επικράτειά του.
Από τα ναρκωτικά και τα πετρέλαια υπάρχουν οι αγαστές σχέσεις μεταξύ της οικογένειας Κλίντον και των φανατικών Ισλαμιστών. Από τα ίδια ναρκωτικά και τα ίδια πετρέλαια αντλούν τη "δύναμή" τους οι οικογένειες των Μπους, αλλά και ο Ομπάμα ...Απλά πράγματα. Δεύτερη προεδρική θητεία δεν μπορείς να κάνεις, αν δεν τους εξυπηρετείς στην πρώτη. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ομπάμα δεν θέλει την επίλυση του Μεσανατολικού ..."Πέφτουν" οι τιμές του πετρελαίου. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ομπάμα "καταδιώκει" με πάθος τα ναρκωτικά ..."Πέφτουν" οι τιμές τους. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ομπάμα "κυνηγά" το "μαύρο" χρήμα ..."Πέφτει" η τιμή της "μπουγάδας" του ξεπλύματος.
Ό,τι βολεύει τους πετρελαιάδες, τους ναρκέμπορους και τους τραπεζίτες, το κάνει. Γιατί να μην έχει μια δεύτερη θητεία; Γιατί να μην παριστάνει τον ανθρωπιστή; Γιατί να μην υπερασπίζεται τα δικαιώματα των χρήσιμων ομοφυλόφιλων, των λαθρομεταναστών και των άλλων δημοκρατικών "δυνάμεων"; Θα πει μερικά ψέματα στους αφελείς και θα τον ξαναψηφίσουν. Θα βγει και μερικές φωτογραφίες στα φαστφουντάδικα των ΗΠΑ και θα τον εκτιμήσουν σαν παιδί του λαού.
...Είναι πολλά τα λεφτά. Με αυτά τα "ναρκωχρήματα" οι Προτεστάντες μεθοδεύουν την πολιτική τους. Με αυτά τα χρήματα χρηματοδοτούνται οι περίφημες gay parade. Με αυτά τα χρήματα "ταξιδεύουν" οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη... ...Για να λυθούν οι απορίες αυτών, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ την ημέρα για να ζήσουν στις πατρίδες τους, βρίσκουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για να τα δώσουν στους δουλέμπορους. Τα "κανάλια" των προτεσταντικών ΜΚΟ χρηματοδοτούν απευθείας τους δουλέμπορους, για να διακινούν τους λαθρομετανάστες. Απλά εμείς μαθαίνουμε για την "ταρίφα" ανά κεφάλι, αλλά δεν μαθαίνουμε ποιοι τα πληρώνουν και ποιοι τα παίρνουν.
Μιλάμε για κανονική συμμορία. Μιλάμε για κανονικούς "μαφιόζους" ..."Μαφιόζους", οι οποίοι από τα ίδια χρήματα πληρώνουν πόρνες, νταβατζήδες, αλλά και δολοφονικούς μπράβους. Με τα χρήματα των ναρκωτικών και των πετρελαίων χρηματοδοτείται και η παγκόσμια τρομοκρατία. Η τρομοκρατία των "φανατικών" μουσουλμάνων. Η τρομοκρατία αυτών, οι οποίοι πληρώνονται, για να βρίσκουν —ανάμεσα σε αφελείς κι απελπισμένους ανθρώπους— εκείνους, οι οποίοι θα "ανατιναχτούν" όχι για τη δόξα του Αλλάχ, αλλά για να μην πέσουν οι "τιμές" και οι "ταρίφες" ...Απλά πράγματα ...Δεν υπάρχουν μυστήρια. Αυτοί, οι οποίοι φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ", είναι είτε πληρωμένοι χαφιέδες των Προτεσταντών είτε αφελείς, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αυτοί οι "φανατικοί" είναι που κάνουν το "ηρωικό" Ισραήλ να φαίνεται "ατρόμητο".
...Αυτοί οι "φανατικοί" τρομοκράτες είναι, που κάνουν τις ΗΠΑ να φαίνονται σαν "υπερασπιστές" του "καλού". Πληρωμένη παράσταση είναι όλα αυτά ...Μια πανάκριβη παράσταση με άπειρα παράπλευρα θύματα και η οποία γίνεται με χρήματα, τα οποία κατευθύνονται εκεί όπου βολεύει τους Προτεστάντες, προκειμένου να τρομοκρατούν και να ελέγχουν τους λαούς ...Με χρήματα, τα οποία εξυπηρετούν την αμερικανική πολιτική όπου αυτή έχει ανάγκη ...Με χρήματα, τα οποία αυτήν τη στιγμή "ματώνουν" την επίσης ισλαμική Συρία.
Όλα αυτά τα παιχνίδια με τους δήθεν φανατικούς πιστούς του Ισλάμ τα παίζουν οι Προτεστάντες εδώ και έναν αιώνα με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο. Η ίδια η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου δημιουργήθηκε ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση το 1928 ...Την εποχή δηλαδή που η Αίγυπτος βρισκόταν υπό την απόλυτη εξουσία της Βρετανίας και ο Χίτλερ ετοιμαζόταν να "εκπολιτίσει" την Ευρώπη ...Οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας την δημιούργησαν για τους λόγους που περιγράψαμε ...Για να διατηρούν την κοινωνία στην οπισθοδρόμηση, ώστε οι Προτεστάντες να λεηλατούν τα πάντα και να ελέγχουν τα πάντα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διώρυγα του Σουέζ ήταν ζωτικής σημασίας για την ίδια την επιβίωση της βρετανικής αυτοκρατορίας με την κτήση της Ινδίας.
Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε και έχουν σχέση με τον φανατισμό, είναι παιχνίδια, τα οποία πάντα έχουν ως στόχο να επιβάλουν τους σχεδιασμούς των Προτεσταντών, προκειμένου αυτοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ...Παιχνίδια, τα οποία γίνονται εις βάρος των λαών τής περιοχής και βέβαια εξευτελίζουν κάθε έννοια θρησκείας και πίστης. Όταν οι δήθεν φανατικοί πιστοί πληρώνονται αδρά και εξυπηρετούν μόνιμα τα συμφέροντα αλλοθρήσκων, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με εξευτελισμό της ίδιας της θρησκείας ...Μιλάμε καθαρά για θεομπαίχτες ...Θεομπαίχτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς, είτε για να πλουτίσουν είτε για να "πηδήξουν".
Προφανώς "είδαν" ότι ο Αλλάχ καθυστερεί να τους δώσει τα "Ουρί τού Παραδείσου" και είπαν να τα πιάσουν μόνοι τους. Όλα τα σκουπίδια της ισλαμικής κοινωνίας είναι μισθωμένα είτε από τις γνωστές "τρομοκρατικές" οργανώσεις είτε από τις γνωστές ΜΚΟ, οι οποίες πλημμυρίζουν τις χριστιανικές χώρες με "καλούς" και "τίμιους" μετανάστες. Τις γεμίζουν με "καλά" παιδιά, τα οποία απλά θέλουν ένα μεροκάματο για να επιβιώσουν, αλλά με τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων στην κατοχή τους.
Ό,τι "καλύτερο" και "ποιοτικότερο" έχει η ισλαμική κοινωνία, "σπρώχνεται" στη "λαθρομετανάστευση". "Καλοί" και "ευσεβείς" άνθρωποι έχουν "πλημμυρίσει" τις χώρες που βολεύουν τους Προτεστάντες. Σαν τον καραγκιόζη λαθρομετανάστη, που, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, ισχυριζόταν ότι είχε στην κωλότσεπή του το Κοράνι. Σαν το κτήνος της Πάρου, που —για "μυστηριώδεις" λόγους— απολαμβάνει μιας τρομερής προστασίας από τις Προτεσταντικές ΜΚΟ. Αυτούς χρησιμοποίησαν ως μοχλούς πίεσης και τρομοκρατίας στα χριστιανικά κράτη.
Τώρα, που οι Προτεστάντες χρειάζονται φανατικό δυναμικό στο Ισλάμ, προκειμένου να το μεταλλάξουν εις βάρος των λαών του, χρησιμοποιούν και πάλι τους ίδιους ανθρώπους. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από το Ισλάμ και ως εκ τούτου το επανασχεδιάζουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον το "φόβητρο" της "αυτοκρατορικής" Σοβιετικής Ένωσης, για να απειλεί και να τρομοκρατεί τα χριστιανικά δόγματα της Ευρώπης, ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε αυτό ν' αντικατασταθεί. Έχοντας εξειδικευτεί στον ρόλο του "προστάτη", έπρεπε να βρουν νέο φόβητρο ...Ένα φόβητρο, του οποίου τα "δόντια" να δείχνουν απειλητικά για τα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης, εφόσον αυτό το φόβητρο θα ξεφεύγει από τα "μέτρα" των κοινών εθνικών κρατών. Αυτόν τον ρόλο θέλουν να παίξει το Ισλάμ, αλλά, για να παίξει τον ρόλο αυτόν, θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι ...Να βρεθούν οι εγκληματίες, οι οποίοι θα το κάνουν να μοιάζει απειλητικό.
Αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και τις εφεδρείες τους. Γι' αυτόν τον λόγο στέλνουν στη Συρία —και σύντομα και στην Αίγυπτο— όλους τους "εκλεκτούς" συνεργάτες τους ...Όλους τους "φανατικούς" του Ισλάμ ...Τους "φανατικούς" των ναρκωτικών, των πετρελαίων, της λαθρομετανάστευσης και των άλλων "ταμείων" ...Γενική επιστράτευση έχουν δρομολογήσει. Μουσουλμάνοι από τα Βαλκάνια, οι οποίοι πλούτισαν, σκοτώνοντας για τα ναρκωτικά, έχουν σταλεί στη Συρία, για να παραστήσουν τους "επαναστημένους" Σύριους. Κοντά σ' αυτούς "φανατικοί" Αφγανοί και Πακιστανοί "καλλιεργητές" οπίου.
Ανακαλούν κι αυτούς, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε αποστολές και παριστάνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Όλοι αυτοί "γυρίζουν" πίσω στο Ισλάμ, για να "συμμορφώσουν" και τους "αδερφούς" τους ..."Λαθρομετανάστες" —σαν το κτήνος της Πάρου— είναι πολλοί από αυτούς, οι οποίοι σήμερα με χρήματα των Προτεσταντών πήγαν στη Συρία ή την Αίγυπτο και σκοτώνουν και βιάζουν τους ομόθρησκούς τους ...Αφγανοί, Πακιστανοί, Βόσνιοι, Αλβανοί, Ουζμπέκοι, παριστάνουν σήμερα τους "δημοκράτες" Σύριους, οι οποίοι "αγανάκτησαν" από το καθεστώς Άσαντ ...Μετακινούμενοι "φανατικοί", που πάνω και από τον Αλλάχ έχουν το χρήμα — και αυτό το έχουν οι Προτεστάντες εντολοδότες τους ...Όλα για το "μεροκάματο" ...1200 ευρώ τον μήνα παίρνει μισθό ο κάθε δολοφόνος σε περιοχές όπου άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν με λίγα δολάρια την ημέρα.
Αυτό το παιχνίδι της προβοκάτσιας παίζουν οι Προτεστάντες σε ολόκληρο τον χώρο του Ισλάμ και με αυτό φιλοδοξούν να ελέγξουν ολόκληρο τον χριστιανισμό. Πάλι θα παίξουν το πετυχημένο παιχνίδι της πάλης μεταξύ του "καλού" και του "κακού", βάζοντας τους εαυτούς τους επικεφαλής του "καλού" ...Το παιχνίδι, το οποίο τους επιτρέπει να παριστάνουν τους εκπροσώπους του "καλού" και να βοηθούν έναντι "αντιπαροχής" τους υπόλοιπους. Αυτό, δηλαδή, που έκαναν με την κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση και με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη ...Τότε, που μόνοι τους είχαν δημιουργήσει το "φόβητρο" και οι ίδιοι ήταν εκείνοι που πουλούσαν προστασία με τον "τσαμπουκά" του συνοικιακού "μπράβου".
 Μέχρι και ο έμπορος ναρκωτικών Κένεντι παρίστανε τον υπερασπιστή της "ελευθερίας" του Δυτικού Κόσμου. Μέχρι και ο τενεκές ο Μπους έκανε τον "ήρωα" του "καλού". Τα ίδια κόλπα ανακυκλώνονται από τους ίδιους ανθρώπους με τον ίδιο απολύτως τρόπο. Οι πετρελαιάδες υπάλληλοι των Προτεσταντών εμφανίζονται σαν "απειλές" της παγκόσμιας κοινωνίας και οι Προτεστάντες είναι οι "ήρωες" που τους αντιμετωπίζουν.
Οι πετρελαιάδες πληρώνουν τον φανατισμό της Σαρία και αυτός ο φανατισμός "γεννά" τον τρομοκρατικό "βραχίονά" του ...Τον δολοφονικό "βραχίονα" της Αλ Κάιντα ...Της "τρομοκρατικής" οργάνωσης του Σαουδάραβα πολυεκατομμυριούχου τενεκέ Μπιν Λάντεν. Με χρήματα της Σαουδικής Αραβίας οι φανατικοί απειλούν τη Δύση και οι Προτεστάντες —σαν ο υπέρτατος εκφραστής του "καλού"— επεμβαίνουν παντού, για να σώσουν τον κόσμο. Όπου θέλουν να επέμβουν, "βλέπουν" την Αλ Κάιντα και όπου η Αλ Κάιντα δεν "φαίνεται", την στέλνουν οι ίδιοι, για να την "δουν" και οι υπόλοιποι.
Μέχρι και ο Ομπάμα —εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους πετρελαιάδες, τους έμπορους ναρκωτικών και τους τραπεζίτες— όταν βλέπει ότι τελειώνουν τα "αποθέματά" του σε λαϊκή συμπάθεια, βγαίνει στα μπαλκόνια και "πολεμάει" την Αλ Κάιντα ...Μιλάμε για "γενναίο" πολέμαρχο ...Μετά, μάτσα-μούτσα με τη γυναίκα του μπροστά στις κάμερες. Τα ναρκωτικά "θερίζουν" τον αμερικανικό λαό και ο κύριος συντονιστής του παγκόσμιου εμπορίου ναρκωτικών παριστάνει τον καλό οικογενειάρχη. Οι έφηβοι στις ΗΠΑ πηγαίνουν μαστουρωμένοι και οπλισμένοι στα σχολεία, πυροβολώντας ό,τι κινείται και αυτός κάνει "ομορφιές" οικογενειάρχη.
Η ειλικρίνεια των αριθμών.
Ο μητροκτόνος Προτεσταντισμός.
Όλα αυτά, τα οποία γράφουμε πιο πάνω, θα μπορούσαν να θεωρηθούν αποκυήματα της φαντασίας μας και ως εκ τούτου αναξιόπιστα. Δυστυχώς γι' αυτούς, οι οποίοι θα βιαστούν να μας αμφισβητήσουν και να βγάλουν τα δικά τους "πορίσματά", υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα, τα οποία μας επιβεβαιώνουν απόλυτα ...Στοιχεία αδιάσειστα, όπως είναι οι αριθμοί ...και οι αριθμοί —ως γνωστόν— δεν λένε ψέματα. Αρκεί κάποιος να ξέρει να "διαβάζει" τους αριθμούς και να αναλύει σωστά τα αποτελέσματά τους. Τι λέει αυτή η "ανάγνωση" και η δική μας "ερμηνεία"; ...Οι Προτεστάντες, παρ' ό,τι χριστιανοί, είναι αυτοί, οι οποίοι κρύβονται πίσω από όλα τα εγκλήματα κατά του χριστιανισμού ως θρησκείας. Ποτέ και καμία άλλη θρησκεία δεν επιχείρησε και δεν κατάφερε να κάνει τόσο κακό στον χριστιανισμό όσο το συγκεκριμένο δόγμα του.
Αυτοί ρίσκαραν την ίδια την επιβίωση του χριστιανισμού, εφόσον, όταν έπαιρναν τις αποφάσεις τους, δεν γνώριζαν τις αντοχές της θρησκείας αυτής. Οι ίδιοι συνεργάστηκαν με τους ισλαμιστές τόσο εις βάρος του χριστιανισμού όσο και εις βάρος του Ισλάμ. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα με την ανήθικη και ύπουλη επίθεση στα PIIGS, είναι μια Προτεσταντική "ρουτίνα". Αυτό, το οποίο επίσης βλέπουμε στη σημερινή Συρία, είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Η μουσουλμανική "υστερία" απέναντι στον χριστιανισμό είναι επίσης "παραγγελία" των Προτεσταντών. Η απόλυτη συνεργασία μεταξύ Προτεσταντών και φανατικών "αδερφών" μουσουλμάνων εις βάρος χριστιανών είναι το μόνιμο "κόλπο" ...Κόλπο", για να διατηρούν τους χριστιανούς "όμηρούς" τους και βεβαίως να ελέγχουν απόλυτα το Ισλάμ με τους φανατικούς και τα "ερπετά" του πετρελαίου.
Αυτά όλα αποδεικνύονται με αριθμούς ...Με δικούς τους αριθμούς. Με βάση λοιπόν τη στατιστική της Παγκόσμιας Χριστιανικής Εγκυκλοπαίδειας, η οποία εκδίδεται στις Προτεσταντικές ΗΠΑ —και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη— οι αριθμοί επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτά τα οποία λέμε. Πόσα χρόνια είναι κυρίαρχοι οι Προτεστάντες στον κόσμο; ...Απόλυτα κυρίαρχοι είναι τον τελευταίο αιώνα ...Τα τελευταία εκατό χρόνια. Τι λένε λοιπόν οι στατιστικές των τελευταίων εκατό χρόνων; Των χρόνων, δηλαδή, της απόλυτης κυριαρχίας των Προτεσταντών;...
...Η αθεΐα σε αυτά τα χρόνια έχει καταγράψει αύξηση κατά 7500%. Άθεοι —και άθρησκοι γενικά— πολλαπλασιάστηκαν με ανεξήγητους ρυθμούς, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι γινόταν για χιλιάδες χρόνια πριν ...πριν τον τελευταίο "Προτεσταντικό" αιώνα. Άθεοι και άθρησκοι, οι οποίοι μέχρι το 1900 δεν ήταν πάνω από τρία εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο (0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού), μέσα σε έναν αιώνα έγιναν πάνω από 768 εκατομμύρια (ποσοστό 12,7%) ...Η τέταρτη μεγαλύτερη "θρησκεία" στον κόσμο.
Πώς το εξηγεί η Εγκυκλοπαίδεια αυτό; Πώς εξηγεί την υποχώρηση του χριστιανισμού μέσα στον χώρο αυτόν, ο οποίος παραδοσιακά τής ανήκε πάντα; ...Εξαιτίας του κομμουνισμού στην "Ανατολική Ευρώπη", εξαιτίας του αντικληρισμού στη "Δυτική Ευρώπη" και εξαιτίας του "υλισμού" στην "Αμερική". Όλα αυτά βέβαια είναι "μεταμφιεσμένα" συμπεράσματα, τα οποία όμως δεν παύουν να "λένε" την αλήθεια. Γιατί είναι "μεταμφιεσμένα"; Γιατί περιγράφουν αυτά ακριβώς, τα οποία ισχυριζόμαστε εμείς ...Είναι η επιβεβαίωση αυτών που λέγαμε ...Είναι τα αποτελέσματα των Προτεσταντικών πολιτικών.
Όταν λένε "Ανατολική Ευρώπη" —οι εξαιρέσεις κάνουν τον κανόνα—, το κάνουν εκ του πονηρού και εννοούν το "Ορθόδοξο Δόγμα". Αυτό είναι το δόγμα που υποχώρησε, εξαιτίας του πληρωμένου από τους Προτεστάντες κομμουνισμού. Όταν λένε "Δυτική Ευρώπη", το κάνουν επίσης εκ του πονηρού και εννοούν το "Καθολικό Δόγμα". Αυτό είναι το δόγμα που υποχώρησε, εξαιτίας του Προτεσταντισμού, ο οποίος βασίζεται εξ' ολοκλήρου στον αντικληρισμό. Τέλος, όταν αναφέρονται στην υποχώρηση του χριστιανισμού στην "Αμερική", αναφέρονται στις "Ηνωμένες Πολιτείες", που θεμελιώθηκαν από Προτεστάντες τυχοδιώκτες, οι οποίοι "μεταμφιέζονται" σε ό,τι συμφέρει και αυτό τους καθιστά οπαδούς τού "υλισμού".
Έτσι βγαίνουν τα εκατομμύρια των "άθεων" και "άθρησκων" ...Τα εκατοντάδες εκατομμύρια, τα οποία δηλώνονταν από τα σταλινικά καθεστώτα υποχρεωτικά σαν άθεοι "προλετάριοι" ...Τα εκατομμύρια των Προτεσταντών της Δυτικής Ευρώπης, που, από το μίσος τους για τη Ρώμη, παρίσταναν τους αγνωστικιστές και τους δαρβινιστές ...Τα εκατομμύρια των "ψευδοεθνικά" Αμερικανών, που, για να κρύψουν" τον θρησκευτικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, παρίσταναν τους θρησκευτικά "ουδέτερους" ...Τα εκατομμύρια εκείνων των καιροσκόπων, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν άθεοι και άθρησκοι, για να παριστάνουν τους "προχωρημένους" και να εκμεταλλεύονται τους θρήσκους ...Τα εκατομμύρια εκείνων των καιροσκόπων, οι οποίοι —μέσα σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον— δήλωναν άθεοι, αδιάφοροι ή άθρησκοι, για να διακριθούν και να "κονομήσουν" μέσα σε ένα αμερικανικό σύστημα, το οποίο είχε τις μυστικές του οργανώσεις, για να μπορούν να συνεννοούνται οι ομόδοξοι και ομοϊδεάτες μεταξύ τους ...Μεταξύ αυτών και όλα τα "σκουπίδια" όλων των δογμάτων από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία "παράγονται" στα Κολέγια και στελεχώνουν τους κρατικούς μηχανισμούς όλων των προτεκτοράτων του Προτεσταντισμού...
...Ο Τόμσεν, η Μέρκελ ή ο Ομπάμα είναι στο ίδιο "κόλπο" με την "κομμουνίστρια" Παπαρήγα ή τους Κολεγιόπαιδες Γιωργάκη, Αντωνάκη ή Κωστάκη ...Στην ίδια "συμμορία" ανήκουν ...Στην ίδια "συμμορία", που απλά κανένας δεν τολμά να την "ιχνογραφήσει". Αυτά "λέει" η στατιστική της Εγκυκλοπαίδειας του Χριστιανισμού, αν μπορεί κάποιος να τη "διαβάσει" και να την αναλύσει ...Η σωστή στατιστική, όπως την δίνουν επισήμως οι Προτεστάντες. Έτσι επιβεβαιώνονται όλα όσα είπαμε πιο πάνω για τη σχέση του Προτεσταντισμού με τα υπόλοιπα δόγματα.
Όμως, η εγκυκλοπαίδεια αυτή δεν είναι "αποκαλυπτική" μόνον για τον χριστιανισμό. Είναι "αποκαλυπτική" και για τους ανταγωνιστές του. Τι είπαμε εμείς στην ανάλυσή μας για το Ισλάμ; ...Ότι το Ισλάμ, ως νεότερη θρησκεία, "άρπαζε" πιστούς. Το Ισλάμ με αυτήν τη "δυναμική" τόλμησε και πέρασε στην Ευρώπη. Πέρασε με άνεση από τον χώρο της Ασίας —όπου γεννήθηκε— στην ιβηρική αλλά και στη βαλκανική χερσόνησο της Ευρωπαϊκής ηπείρου.
Πότε άρχισε το Ισλάμ να υποχωρεί; ...Όταν, όπως όλοι μας γνωρίζουμε από την ιστορία, ο χριστιανισμός "ανασυντάχτηκε" ...Όταν ο μέχρι τότε δογματικός, φονικός και μισαλλόδοξος χριστιανισμός έβαλε ελληνικό "νερό" στο "κρασί" του και γνώρισε την "αναγέννηση" ...Στην πραγματικότητα, όταν "ενσωμάτωσε" στο δόγμα του και την ελληνική κοσμοαντίληψη, χωρίς να την θεωρεί αιρετική και να την σπρώχνει στην "πυρά" ...Όταν, για λόγους άμυνας, άφησε το μορφωμένο μέρος τού ποιμνίου του να "εκτονώνεται" στα ελληνικά "πεδία". Τότε αποδεδειγμένα άρχισε να υποχωρεί το Ισλάμ, γιατί άρχισε να "ξανανεβαίνει" ο χριστιανισμός, εφόσον είχε αποκτήσει την ελληνική "ορμή".
Όμως, για έναν παράδοξο λόγο, βλέπουμε η στατιστική να μην επιβεβαιώνει την ιστορική πραγματικότητα και τη λογική. Ενώ η ιστορία και η λογική λέει ότι το Ισλάμ "υποχωρούσε", η "στατιστική" αποδεικνύει το αντίθετο. Στην εποχή που το Ισλάμ θα έπρεπε να κινδυνεύει με κατάρρευση, αυτό δυνάμωνε. Όσο πιο "καθυστερημένο" εμφανιζόταν, τόσο "δυνάμωνε". Είναι δυνατόν αυτό; Αύξηση κατά 50% εμφανίζει το σημερινό ποσοστό του Ισλάμ σε σχέση με αυτό που διατηρούσε το 1900. Είναι δυνατόν το 1900 να αντιπροσωπεύει το 12,3% των κατοίκων του Πλανήτη και ξαφνικά να "εκτοξευτεί" στο 20%; Κάτι έγινε ...Κάτι περίεργο έγινε. Αυτό περιγράφουν οι αριθμοί. Όσο πιο "οπισθοδρομικό" και "φανατικό" γινόταν, τόσο ισχυροποιούνταν; Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούσε τους πιστούς του, τόσο πιο πολλοί γίνονταν αυτοί; Όσο πιο πολύ "βυθιζόταν" στον Μεσαίωνα, τόσο πιο πολλοί "πιάνονταν" απ' αυτό για να "σωθούν";
Είναι δυνατόν αυτό; ...Όχι βέβαια. Τι έγινε τότε; ...Συνομωσία. Οι Προτεστάντες, μέσω των Αράβων —και εξαιτίας του πετρελαίου— ενίσχυσαν το φανατικό Ισλάμ ...Το Ισλάμ της Σαρία ...Το φονικό Ισλάμ ...Το καθυστερημένο Ισλάμ ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο επί αιώνες δεν έπαιζε κανέναν ρόλο εκτός των ερήμων ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο μισεί τον άνθρωπο και οτιδήποτε τον αφορά ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο ακρωτηριάζει τα παιδιά του ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο ανατινάζει τα παιδιά του. Γιατί το ενίσχυσαν; ...Για να εξασφαλίσουν τη συμμαχία των φανατικών του ...Για να διευκολύνουν τους ίδιους στην επικράτησή τους στον Ισλαμικό Κόσμο και οι ίδιοι με τη "σειρά" τους να εισπράξουν την επικράτησή τους στον δικό τους Χριστιανικό Κόσμο.
Αυτό ήταν το ζητούμενο. Οι Προτεστάντες κατόρθωσαν και έκαναν τεράστια ζημιά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την επικράτειά τους. Στην πραγματικότητα "ξήλωσαν" τον χριστιανισμό από τα Ιερά "χώματά" του. Οι Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι εμπνεύστηκαν, χρηματοδότησαν και δρομολόγησαν όλους τους διωγμούς εναντίον των χριστιανών ...Όλους τους σύγχρονους διωγμούς στον ευρύτερο χώρο της ανατολικής Μεσογείου. Γι' αυτόν τον λόγο η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή θρησκεία του Κόσμου είναι "απούσα" από τον χώρο όπου "γεννήθηκε" ...Η θρησκεία, η οποία ελέγχει ολόκληρο τον Κόσμο, "απουσιάζει" από την "κοιτίδα" της.
Αυτό ήταν ένα ακόμα επίτευγμα και βέβαια ρίσκο, το οποίο πήραν οι Προτεστάντες εις βάρος της. Οι Προτεστάντες χρηματοδότησαν τους φανατικούς μωαμεθανούς, για να πραγματοποιήσουν όλα τα εγκλήματα του τελευταίου αιώνα. Ο διωγμός των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία ή η σφαγή των Αρμενίων από τον Κεμάλ, ήταν Προτεσταντικές ιδέες. Οι διωγμοί των χριστιανών από ολόκληρο τον χώρο της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ήταν επίσης Προτεσταντικής εμπνεύσεως. Όπου "αιμορραγούσε" ο χριστιανισμός, κάποιος Προτεστάντης ήταν ο "χειρουργός". Σε όλα τα εγκλήματα κατά των χριστιανών στην περιοχή κατά σύμπτωση είχαμε και κάποιον Βρετανό ή Γερμανό ή Αμερικανό να πρωταγωνιστεί. Από τους διωγμούς των φανατικών "αδελφοτήτων" μέχρι τους διωγμούς των άθεων κεμαλιστών, πάντα ένας είναι ο εμπνευστής ...και αυτός είναι ο Προτεσταντισμός.
Αυτοί εκπαίδευαν τους φανατικούς, για να κάνουν ναζιστικού τύπου εκκαθαρίσεις των χριστιανών μέσα στον χώρο του Ισλάμ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα: ...Ο χριστιανισμός, ο οποίος δεν "ξηλώθηκε" από την Ανατολή στην εποχή της παντοκρατορίας των Χαλιφάτων και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, "ξηλώθηκε" στη εποχή εκείνη, που το Ισλάμ ήταν στην απόλυτη παρακμή του ...Στην εποχή που οι άθεοι του Κεμάλ έκαναν "εκκαθαρίσεις" με θρησκευτικά κριτήρια και στην εποχή που τα στίφη των αγραμμάτων και των καθυστερημένων πετάνε παπούτσια στους εχθρούς τους. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει σήμερα χριστιανισμός στη Βόρεια Αφρική, τη Μεσοποταμία ή τη Συρία; ...Όχι να κυριαρχεί, αλλά απλά να υπάρχει, όπως υπήρχε επί χιλιετίες. Τον τελευταίο αιώνα "χάθηκαν" οι χριστιανοί από την περιοχή. Κάποιοι τους "ξήλωσαν" από εκεί ή τους εκβίασαν με τη ζωή τους ή την περιουσία τους, προκειμένου να "αλλαξοπιστήσουν".
Αυτό, όμως, δεν είναι τόσο απλό στον αιώνα της απόλυτης χριστιανικής υπεροχής. Κάποιοι έδωσαν το "δικαίωμα" στους "φανατικούς" Ισλαμιστές να το κάνουν αυτό. Κάποιοι τους χρηματοδότησαν, τους εκπαίδευσαν αλλά το χειρότερο ήταν ότι τους έδωσαν "άλλοθι", για να τα κάνουν όλα αυτά. "Άλλοθι", γιατί σε άλλες περιπτώσεις θα γινόταν θρησκευτικός πόλεμος με τον θηριώδη χριστιανισμό και αυτό δεν θα το άντεχε το Ισλάμ. Αυτοί ήταν και είναι οι Προτεστάντες. Αυτοί προκαλούν τα θρησκευτικά εγκλήματα του Ισλάμ και οι ίδιοι —σαν "πολιτισμένοι"— αποτρέπουν την αντίδραση των χριστιανικών δογμάτων, που θίγονται από τα εγκλήματα αυτά. Αυτοί "δένουν" χειροπόδαρα τον χριστιανισμό, όταν αυτός πέφτει θύμα διωγμών. Αυτοί προστατεύουν τους δικούς τους ισλαμοναζί. Από τότε μέχρι σήμερα αυτούς τους ελέγχουν σαν άβουλες "μαριονέτες". Όπως "τραγουδάνε" οι Προτεστάντες, έτσι "χορεύουν" οι "φανατικοί" Ισλαμιστές ...Ό,τι θέλει ο "πελάτης" ...και "πελάτης" των πετρελαίων είναι οι Προτεστάντες.
Από εκεί και πέρα όλοι είναι "όμηροι" καταστάσεων. Με τα ναζιστικού τύπου εγκλήματα, που έχουν πραγματοποιήσει οι φανατικοί του Ισλάμ μέσα στους χώρους της Ανατολής, τρομοκρατούν τους ήπιους μωαμεθανούς και τους διατηρούν υπό την ομηρία τους, εφόσον εμφανίζονται σαν οι "εγγυητές" της ασφάλειας στην περιοχή ...Οι "εγγυητές" ότι οι χριστιανοί δεν θα τους επιτεθούν, για να τους τιμωρήσουν. Αυτοί οι φανατικοί —με τη σειρά τους— είναι όμηροι των Προτεσταντών και με τον τρόπο αυτόν ολόκληρο το Ισλάμ περνάει στα "χέρια" τους. Συντονιστές αυτής της κατάστασης είναι τα "ερπετά" της ερήμου ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν αμύθητα πλούσιοι, επειδή το αποφάσισαν οι Προτεστάντες. Από εκεί και πέρα οι Άραβες εκτελούν ό,τι αποστολή τούς ανατεθεί, για να μην χάσουν τα ρολόγια, τα Φεράρι και τις πόρνες.
...Αυτοί είναι οι "φανατικοί" του Ισλάμ ...Αυτοί είναι, που "κόπτονται" για την πίστη στον Αλλάχ ...Αυτοί είναι οι μεγάλοι πιστοί του Μωάμεθ ...Οι απόλυτοι προδότες μιας θρησκείας ...Οπαδοί του Μαμωνά και των Προτεσταντών ...Αυτοί είναι τα υποχείριά τους. Όταν θέλουν "φανατισμό", για να "μαντρώσουν" ολόκληρο τον χριστιανισμό της Μεσογείου, απλά τον "παραγγέλνουν". Μιλάμε για deliveryτρομοκρατίας. Με μερικά "χτυπήματα" της πλάκας συσπειρώνουν τον χριστιανισμό όπως τους βολεύει. Δεν είναι τυχαίο που ο πολύς Μπιν Λάντεν ήταν ένας αμερικανοτραφής, πολυεκατομμυριούχος Σαουδάραβας, που, πολύ πριν αποφασίσει να γίνει το δεξί "χέρι" του Προφήτη, έκανε τη "θητεία" του στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ...Ένας καραγκιόζης, που, όποτε "βόλευε" τους Προτεστάντες απειλούσε τους χριστιανούς.  
Μια μειονότητα του χριστιανισμού συνεργάστηκε με μια μειονότητα του Ισλάμ και για έναν ολόκληρο αιώνα "καπελώνουν" τα πάντα. Οι Αγγλοσάξονες και Σκανδιναβοί από τη μία πλευρά και οι Σαουδάραβες με τα Εμιράτα των φανατικών από την άλλη. "Αφεντικά" και "προστατευόμενοι" δίνουν μια "παράσταση", η οποία καθηλώνει πάνω από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπων στη φτώχεια και τη δυστυχία και σταματάει κάθε προσπάθεια του ανθρώπινου είδους για εξεύρεση μιας πανανθρώπινης λύσης. Το "νήμα", το οποίο συνδέει τον Ομπάμα, την Μέρκελ ή τον Κάμερον με τον Μόρσι, τον Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας και τον καραγκιόζη της φωτογραφίας, είναι αυτό, που "πνίγει" τους λαούς, κάθε φορά που αυτοί πάνε να αντιδράσουν. Από το ίδιο "ταμείο" πληρώνονται όλοι αυτοί οι "συνάδελφοι". 
 Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή τουλάχιστον όπως μας τα δείχνουν οι φανατικοί και οι "πολιτισμένοι".Προστάτες, χρηματοδότες και καθοδηγητές των φανατικών του Ισλάμ είναι οι Προτεστάντες και οι ΕΒΡΑΙΟΙ. Όλα αυτά, τα οποία κάθε λίγο συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και αφορούν το Ισραήλ, είναι ένα θέατρο ...Ένα θέατρο, το οποίο, κάθε φορά που δίνει "παράσταση", κάποιοι Προτεστάντες βγάζουν δισεκατομμύρια, εφόσον οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα "κορόιδα" του χριστιανισμού είναι έτοιμα να τις πληρώσουν, γιατί τους τρομάζει η "τρομοκρατία" ...Είναι τυχαίο που όλες οι "αδερφές" του Πετρελαίου είναι "Προτεστάντισσες" εβραϊκής ιδιοκτησίας;
Ο πιο αιματηρός ιμπεριαλισμός στην ιστορία της ανθρωπότητας.
 ...Και όμως, αυτή η συμμορία, η οποία "κλαίει" με "λυγμούς" εκατό Σύριους, τους οποίους δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι τους δολοφόνησαν, είναι η πιο αιμοσταγής "συμμορία" που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα στο σύνολο των αιώνων ...Ένας πραγματικός "καρκίνος" στο σώμα της ανθρωπότητας. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος υποδομή κρατικών υπηρεσιών, για να υπολογίσει το πόσο έχει "κοστίσει" στην ανθρωπότητα η Προτεσταντική "θητεία" στην κορυφή του Κόσμου. Αυτή η "θητεία" μπορεί να κόστισε στην ανθρωπότητα περισσότερα ανθρώπινα θύματα απ' όσα αυτή είχε πληρώσει τα προηγούμενα δύο χιλιάδες χρόνια. Μέσα στα εκατό περίπου χρόνια, που κυριαρχούν στον Πλανήτη οι Προτεστάντες, έχουμε θρηνήσει άπειρα θύματα ...Εύκολα υπολογίσιμα ...Ένα κομπιουτεράκι χρειάζεται γι' αυτό ...Αρκεί να γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να υπολογίζει.
Εφόσον οι Προτεστάντες ήταν οι "εφευρέτες" του κομμουνισμού και βεβαίως οι φυσικοί αυτουργοί των δύο μεγάλων παγκοσμίων πολέμων, εύκολα βγαίνουν κάποιοι πρώτοι αριθμοί ...Τραγικοί αριθμοί. Επειδή μάλιστα είμαστε καλοπροαίρετοι αναλυτές, θα τους κάνουμε και κάποιες "ελαφρύνσεις" ...Τους "χαρίζουμε" τα θύματα του Τριακονταετούς Πολέμου ...Τους "χαρίζουμε" τα θύματα των ναπολεόντειων πολέμων, οι οποίοι είχαν πραγματοποιηθεί σε έναν κόσμο με πιο πολλά "αφεντικά". Θα υπολογίσουμε τα θύματα, τα οποία προέκυψαν αποκλειστικά εξαιτίας τους και άρα μετά την κυριαρχία τους στον κόσμο ...Τα θύματα εκείνα, τα οποία προέρχονταν από καθαρά δικές τους αποφάσεις και πρωτοβουλίες ...Τα θύματα εκείνα, τα οποία προέκυψαν, όταν οι ίδιοι κρατούσαν καί το "καρπούζι" καί το "μαχαίρι".
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος "κόστισε" στην ανθρωπότητα 8,5 εκ. νεκρούς στρατιώτες και13,5 εκ. Αμάχους. Σύνολο 22 εκ. νεκροί άνθρωποι, στο μεγαλύτερο μέρος τους νέοι. Οι τραπεζίτες του Προτεσταντισμού σκότωσαν τον "ανθό" της ανθρώπινης κοινωνίας με μόνο στόχο να δημιουργήσουν χρέη στην Ευρώπη και άρα να βάλουν "πόδι" μέσα στα κράτη της. Οι ίδιοι άνθρωποι την ίδια εποχή δρομολόγησαν τους Βαλκανικούς Πολέμους, την Αραβική Επανάσταση, αλλά και τη Μικρασιατική Καταστροφή. 1,5 εκ. νεκροί Αρμένιοι. 400.000 νεκροί Έλληνες ...Άγνωστος αριθμός Τούρκων, Κούρδων Σύριων, Αράβων, Ιορδανών, Παλαιστινίων κλπ., εφόσον είχαν βάλει "φωτιά" σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Οι ίδιοι άνθρωποι έδρασαν και σε άλλα μήκη και πλάτη του Πλανήτη. Την εποχή που οι Προτεστάντες έσφαζαν με τον τόνο τους επαναστάτες των αποικιών τους, δημιουργούσαν "επαναστάτες" και οι ίδιοι ...Αυτοί δρομολόγησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση ...Την πιο πονηρή, "στημένη" και πρόστυχη "επανάσταση" όλων των εποχών. Εκατομμύρια νεκρών Ρώσων προέκυψαν από αυτήν. Θύματα συγκρούσεων, διώξεων και πείνας, εφόσον, λόγω της επανάστασης, είχε "παγώσει" η οικονομία σε μια παγωμένη Ρωσία όπου το κρύο "σκοτώνει". Σε 20 εκ. υπολογίζουν μόνον τα θύματα των διώξεων του "πατερούλη" ...Του διορισμένου από τους Προτεστάντες φονιά των Ρώσων.
Οι ίδιοι άνθρωποι —επίσης την ίδια εποχή, με τα ίδια "εργαλεία"— δρομολόγησαν και τον ισπανικό εμφύλιο. Χοντρικά, μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, οι Προτεστάντες με τις αποφάσεις τους σκότωσαν πάνω από 40 εκατομμύρια ανθρώπων μόνον στον ευρωπαϊκό χώρο. Μέσα σε αυτά δεν υπολογίζουμε τα θύματά τους στις αποικίες τους στην Αφρική ή στην Ινδία της εποχής του Γκάντι ...Της εποχής του βρετανικού απαρτχάιντ στην Ινδία, όπου οι σφαγές τύπου Αμριτσάρ ήταν μια καθημερινά εφαρμοζόμενη κρατική πολιτική. Δεν υπολογίζουμε επίσης τα θύματα του πολέμου του Οπίου, όπου οι Προτεστάντες αποφάσισαν να "σαπίσουν" στην κυριολεξία μια ολόκληρη ανθρώπινη φυλή με τα ναρκωτικά. "Γονάτισαν" την Κίνα, δημιουργώντας με τη βία δεκάδες εκατομμύρια ναρκομανών.
Όμως, η ανθρωπότητα δεν είχε τελειώσει με τους Προτεστάντες. Στην πραγματικότητα δεν είχε καν αρχίσει. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ακόμα χειρότερος. 22 εκ.νεκροί στρατιώτες και 62 εκ.οι νεκροί άμαχοι. Σύνολο 84 εκατομμύρια νεκροί άνθρωποι από αποφάσεις, τις οποίες πήραν μερικοί άνθρωποι ...Άνθρωποι σαν τον Ροκφέλερ, τον Ρότσιλντ ή τον Πρέσκοτ Μπους, οι οποίοι αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τον Χίτλερ, για να επεκτείνουν τις "μπίζνες" τους. 84 εκατομμύρια νεκροί άνθρωποι, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτό το σύνολο περιλαμβάνει τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα των Ιαπώνων στην Μαντζουρία ...Τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα του Μάο στην Κίνα ...Τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα του Στάλιν στο μεταπολεμικό Ανατολικό Μπλοκ.
Η εποχή της ειρήνης, η οποία ακολούθησε, δεν ήταν και τόσο ειρηνική όσο νομίζουμε. Επειδή δεν μας αφορούν κάποια γεγονότα, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ...2 εκατομμύρια Καμποτζιανοί δολοφονήθηκαν από τον Πολ Ποτ στην εποχή της παντοδυναμίας του Κίσινγκερ ...4 εκατομμύρια Βιετναμέζοι σκοτώθηκαν στην ίδια εποχή και με τον ίδιο άνθρωπο πρωταγωνιστή. Δεν υπάρχει Χούντα στη μεταπολεμική εποχή, που να μην ήταν "καρπός" της Προτεσταντικής CIA. Ανυπολόγιστα τα θύματα αυτών των φασιστικών καθεστώτων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης ...Από τη Χούντα του Πινοσέτ στη Χιλή μέχρι την ελληνική Χούντα. Κανένας δεν γνωρίζει πόσοι Χιλιανοί, Αργεντίνοι, Κουβανοί, Παναμέζοι, Παλαιστίνιοι, Αιγύπτιοι —και όποια άλλη εθνικότητα μπορεί να σκεφτεί κανείς— πέθαναν, εξαιτίας των σχεδιασμών των Προτεσταντών ...Των σχεδιασμών αυτών, που —για έναν μυστηριώδη λόγο— πάντα γινόταν για το "καλό" μας ...Για να μας "σώσουν" ...Για να "σώσουν" καί τον άνθρωπο καί τη "δημοκρατία".
Τα εγκλήματά τους δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ. Λίγα χρόνια πριν δολοφονήθηκαν από αυτούς ολόκληροι λαοί. Το Ιράκ, το οποίο ακόμα αιμορραγεί, εξαιτίας της "σωτηρίας" του από τους Προτεστάντες, θρηνεί πάνω από 1,5 εκ. νεκρούς. Η Σερβία, η οποία πλέον έχει γίνει ένα κρατικό "ζόμπι", δεν θα μπορέσει ποτέ να ορθοποδήσει, αν δεν αλλάξει ριζικά η λειτουργία του Κόσμου. Ολόκληρο το Ισλάμ σήμερα βυθίζεται στο αίμα. Εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά εξαιτίας των Προτεσταντών στην Τυνησία, στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Παλαιστίνη και στη Συρία. Όλα αυτά είναι συνέπειες των ιμπεριαλιστικών πολιτικών των Προτεσταντών. Ο πόλεμος, που εδώ και έναν αιώνα έχουν κηρύξει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό. Απλά, σαν ένα πλανόδιο "θέατρο" θανάτου, μετακινείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη και αλίμονο σ' αυτόν που θα αναγκάσουν οι Προτεστάντες να συμμετάσχει στην "παράστασή" τους.
Αυτά όλα είναι τα φανερά θύματά τους ...Τα θύματα, που, αν ψάξει κάποιος, θα βρει Προτεσταντικής κατασκευής σφαίρες στα άψυχα κορμιά τους ...Τα θύματα, τα οποία πέθαναν κατόπιν κάποιας διαταγής κάποιου Κίσινγκερ ή κάποιας Χίλαρι. Δεν είναι όμως μόνον αυτά τα θύματα και δυστυχώς δεν είναι αυτά τα περισσότερα. Ας προσθέσει κάποιος σε αυτήν την εκατόμβη νεκρών και τα θύματα της "ειρήνης" ...Τα θύματα της Προτεσταντικής επιχειρηματικότητας ...Τα θύματα αυτά, τα οποία δεν έχουν στα κορμιά τους σφαίρες, αλλά δεν έχουν και τροφή ...Τα θύματα των λιμών, που προκάλεσαν οι πολυεθνικές τους, προκειμένου να επιβάλουν τη μονοκαλλιέργεια του καφέ, της μπανάνας και του τσαγιού.
Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτόνησαν και πέθαναν πάνω σε εύφορα εδάφη τον τελευταίο αιώνα, επειδή η Dole ήθελε άφθονες μπανάνες, η Nescafe άφθονο καφέ και η Lípton άφθονο τσάι; Όλες αυτές οι πολυεθνικές είναι καθαρά Προτεσταντικές και ευθύνονται για όλους τους μεγάλους λιμούς του τελευταίου αιώνα σε αυτόν τον πλανήτη ...Πολυεθνικές, οι οποίες συνεργάστηκαν με τηνCIA, τους τοπικούς παρακρατικούς μηχανισμούς και τους τοπικούς Κολεγιόπαιδες, οι οποίοι εξουσίαζαν τα κράτη, προκειμένου να τα αναγκάσουν να αποψιλώσουν τους πληθυσμούς τους, για να αυξηθούν τα κέρδη των πολυεθνικών. Ας προσθέσει κάποιος τις Προτεσταντικές εταιρείες πετρελαίου, που, για λόγους κόστους —και άρα κέρδους— καταστρέφανε τεράστιες γεωργικές εκτάσεις και ερήμωναν ολόκληρα κράτη και ας προσθέσει και άλλα εκατομμύρια λιμοκτονούντων ανθρώπων, που, όταν δεν πέθαιναν από την πείνα, έσερναν τις σάρκες τους στους δρόμους της προσφυγιάς.
Σε αυτούς να προσθέσει τα χιλιάδες θύματα των διαμαντιών της De beers ...Τα χιλιάδες θύματα των εμφυλίων, τους οποίους προκαλούσε η De Beers, κάθε φορά που ανακάλυπτε νέα κοιτάσματα. Σε αυτά τα χιλιάδες θύματα της Προτεσταντικής βίας, να προσθέσει και τα επίσης χιλιάδες θύματα της Προτεσταντικής "προόδου" και "επιστήμης" ...Τα χιλιάδες "πειραματόζωα" των φαρμακοβιομηχανιών, τα οποία πέθαιναν, για να πλουτίσουν οι γνωστές φαρμακοβιομηχανίες των Ναζί και των συνεργατών τους. Όπου δραστηριοποιούνται οι Προτεστάντες, υπάρχουν θύματα. Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας όπου να δραστηριοποιήθηκαν και να μην προκάλεσαν ανθρώπινες απώλειες. Ακόμα και με παιδικές τροφές, όταν ασχολούνται, κάποιοι πεθαίνουν. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες απώλειες. Τις θεωρούν "εύλογο" κόστος, για να κάνουν τη δουλειά τους. Βλέπουν τον κόσμο σαν μια ιδιόκτητη "φάρμα", που πάνω στα "ζωντανά" της έχουν "δικαίως" εξουσία ζωής και θανάτου.
  Έχει γεμίσει ο κόσμος με αρρώστιες, οι οποίες μέχρι τώρα δεν υπήρχαν ποτέ. Εφευρίσκουν νέες αρρώστιες, για να μην πάνε τζάμπα τα φάρμακα εκείνα, τα οποία παρήγαγαν κατά λάθος τα εργαστήριά τους. Προκαλούν λοιμούς, για να πουλήσουν μαζικά εμβολιασμούς. Κάθε φορά που ξεκινάει η περίοδος της "γρίπης", βγάζουν από τα εργαστήριά τους άρρωστα "πτηνά". Παντού η ίδια ασυνειδησία. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μαζικά από τον καρκίνο, σαν να είναι κοτόπουλα. Πώς δεν θα αποκτήσουν καρκίνο; ...Η Προτεσταντική Μονσάντο "κερνάει" θάνατο ...Ταΐζει την "πλέμπα" με μεταλλαγμένα. Κάθε φορά που ξεσπάει διατροφικό σκάνδαλο, στις Προτεσταντικές εταιρείες ψάχνεις τους εγκληματίες. Αυτοί ταΐζουν αγελάδες με ορυκτέλαια, για να φάνε οι "κατώτεροι" ...Αυτοί παράγουν ντομάτες, που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.
Αν όμως νομίζει κάποιος ότι αυτά είναι τα χειρότερα, κάνει λάθος. Οι Προτεστάντες είχαν από καιρό παραφρονήσει, παριστάνοντας τους "θεούς". Δεν ήθελαν να σταματήσουν μπροστά σε κανένα έγκλημα και δεν σταμάτησαν ποτέ. Το ακόμα χειρότερο έγκλημα, το οποίο χρεώνονται οι Προτεστάντες και καθημερινά προσθέτει νέα θύματα σε μια τεράστια ανθρωποθυσία για το κέρδος, είναι τα ναρκωτικά. Είναι το χειρότερο έγκλημα που τους χαρακτηρίζει, γιατί απλούστατα είναι έγκλημα, το οποίο αποδεικνύει αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε από την αρχή του κειμένου ...Αποδεικνύει την έλλειψη ήθους. Το αποδεικνύει, γιατί από αυτό το έγκλημα δεν εξαιρούν ούτε τα δικά τους τα παιδιά. Αν δηλαδή όλα τα προηγούμενα εγκλήματα, που περιγράψαμε, τα έκαναν εις βάρος των ξένων και άρα με "ελαφριά" τη συνείδηση τους, τότε το έγκλημα των ναρκωτικών αποδεικνύει ότι μπροστά στο κέρδος είναι πραγματικά "άρρωστοι" ...Τα δικά τους ναρκωτικά πλήττουν εξίσου και τις δικές τους κοινωνίες.
Τα ναρκωτικά τα γνώριζε επί χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος. Γιατί όμως κοινωνική μάστιγα έγιναν μόνον στην εποχή μας και διαλύουν την ανθρωπότητα; Γιατί έγιναν μέγα πανανθρώπινο πρόβλημα την εποχή της Προτεσταντικής κυριαρχίας; Τα ναρκωτικά αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά το πόσο αδίστακτοι και απάνθρωποι μπορούν να γίνουν οι Προτεστάντες μπροστά στο κέρδος. Τα ναρκωτικά χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ως ιμπεριαλιστικό όπλο από τους Προτεστάντες Βρετανούς εις βάρος των Κινέζων στον πόλεμο του Οπίου. Μόλις αντιλήφθηκαν τη δύναμη αυτού του "όπλου", τίποτε δεν τους σταματούσε. Μπορεί να έκαναν το πείραμα εναντίον αλλόθρησκων, αλλά, από τη στιγμή που διαπίστωσαν την αξία του και βεβαίως την κερδοφορία του, ήταν θέμα χρόνου να το στρέψουν και εναντίον των χριστιανών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ίδια η ηρωίνη είναι "πατέντα" των Γερμανών, την οποία εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θέμα χρόνου ήταν γι' αυτούς να βυθίσουν την ανθρωπότητα στα ναρκωτικά. Οι ίδιοι θα κρατούσαν για τους εαυτούς τους τόσο τα κέρδη όσο και τον ρόλο του ηθικού διώκτη των ναρκωτικών ...Δικό τους το "καρπούζι" και δικό τους και το "μαχαίρι". Το αποτέλεσμα το βλέπει καθημερινά κάποιος στους δρόμους. Κάθε λίγα λεπτά της ώρας κάποιος άνθρωπος σε κάποια γωνιά του Πλανήτη πεθαίνει εξαιτίας των ναρκωτικών. Όπως βλέπουμε σε ηλεκτρονικούς πίνακες να αυξάνει το χρέος των ΗΠΑ, έτσι πρέπει να βάλουμε και ανάλογους πίνακες, οι οποίοι να δείχνουν πόσο αυξάνονται καθημερινά τα θύματα της θηριωδίας των Προτεσταντικών ΗΠΑ.
Αυτό, το οποίο λέμε, είναι εύκολο να το αποδείξουμε. Οι ΗΠΑ βύθισαν την ανθρωπότητα στα ναρκωτικά και δεν εξαίρεσαν από αυτά ούτε καν τον αμερικανικό λαό. Ολόκληρο πόλεμο έκαναν, προκειμένου να δημιουργήσουν το "κύκλωμα" των ναρκωτικών ...Να δημιουργήσουν "εργοστάσιο", "βαποράκια" και "πελάτες". Ο πόλεμος του Βιετνάμ γι' αυτόν τον λόγο έγινε. Με εκείνον τον πόλεμο απέκτησαν οι ΗΠΑ την υποδομή να διαχειρίζονται τα ναρκωτικά παγκοσμίως. Εξαιτίας εκείνου του πολέμου διατηρούν σήμερα τη μεγάλη "φάρμα" του Αφγανιστάν και τα εκατοντάδες εκατομμύρια "πελατών" σε ολόκληρο τον κόσμο ...Ο Κένεντι άνοιξε αυτήν τη "φάμπρικα" του θανάτου. Ας χωρίσει κάποιος την "ιστορία" των ναρκωτικών σε δύο περιόδους με κέντρο τον Κένεντι και ας συγκρίνει τα μεγέθη. Ας συγκρίνει δηλαδή τα θύματα των ναρκωτικών στην προ Κένεντι εποχή με αυτά στην μετά Κένεντι. Μέσα σε έναν χρόνο μπορεί σήμερα να θρηνούμε περισσότερα θύματα από τα ναρκωτικά από όσα θύματα υπήρχαν σε ολόκληρο τον αιώνα πριν τον Κένεντι.
Ας βάλει μέσα σε αυτά τα θύματα κάποιος και τα θύματα της βίας των ναρκωτικών ...Τα παράπλευρα θύματα, τα οποία σκοτώνονται για τα κέρδη των ναρκωτικών ...Τα παράπλευρα θύματα, τα οποία σκοτώνονται στη δίωξη των ναρκωτικών ...Τα παράπλευρα θύματα των οικογενειών των ναρκομανών, των εμπόρων και των αστυνομικών και θα έχει μια ακόμα μεγαλύτερη εικόνα ...Θα δει τον λόγο που τα αμερικανικά ΜΜΕ "λατρεύουν" τον Κένεντι ...τον λόγο που τον προστατεύουν, ενώ ήταν ένας δολοφόνος και από τους μεγαλύτερους αλήτες που έχουν αναλάβει ποτέ τόσο υψηλά δημόσια αξιώματα ...Θα δει τον λόγο που δεν ανοίγουν τον "φάκελό" του, για να μάθει ο κόσμος ποιοι τον δολοφόνησαν ...Έμποροι ναρκωτικών τον "καθάρισαν" ...Έμποροι κοκαΐνης του Νότου.
Μπορεί κάποιος να υπολογίσει με ασφάλεια πόσες εκατοντάδες εκατομμυρίων νεκρών ανθρώπων έχουν κοστίσει οι γυαλιστεροί ουρανοξύστες των τραπεζών της Νέας Υόρκης; Μπορεί κάποιος να υπολογίσει πόσο εγκληματίες ήταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους Χίτλερ, για να αποκτήσουν πελατεία κρατών-δανειοληπτών; Πόσο εγκληματίες ήταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν την Μέρκελ, για να προσθέτουν στην Siemens παραγγελίες και στους λαούς χρέη; Αυτά τα χρέη δεν είναι, που σήμερα "γονατίζουν" ολόκληρες κοινωνίες; ...Τις χιλιάδες των αυτοκτονιών, οι οποίες ακολούθησαν τη μεγάλη οικονομική κρίση, ποιος θα τις χρεωθεί; Οι ίδιοι άνθρωποι δεν είναι αυτοί, οι οποίοι ευθύνονται και γι' αυτό το κολοσσιαίο έγκλημα;
Μιλάμε για τον απολύτως πιο αιματηρό ιμπεριαλισμό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν υπολογίσει κάποιος τα θύματά του, μιλάμε για πάνω από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπων. Μιλάμε για έναν τεράστιο αριθμό, ο οποίος λίγους αιώνες πριν αντιπροσώπευε το σύνολο σχεδόν του ανθρώπινου είδους. Μιλάμε για έναν αριθμό, που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα —και άρα στην εποχή που "ανέτειλε" ο Προτεσταντισμός— αντιπροσώπευε το 33% του παγκόσμιου πληθυσμού ...Μιλάμε για μακελειό ...Μιλάμε για τραγωδία του ανθρώπινου είδους ...Μιλάμε όμως και για τραγική ειρωνεία. Γιατί; ...Γιατί όλα αυτά έγιναν στην μόνη εποχή, στην οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί άπαξ το ανθρώπινο αιματοκύλισμα. Έγιναν σε μια περίοδο που ο άνθρωπος της βιομηχανικής εποχής συνειδητοποίησε —χωρίς όμως να ρωτήσει τους τραπεζίτες— ότι η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει χωρίς πολέμους. Σε αυτήν την πρωτοφανώς ελπιδοφόρα εποχή η ανθρωπότητα πλήρωσε μαζεμένα τα κόστη όλων των προηγούμενων πολέμων.
Στους αιώνες υποτίθεται του "φωτός" και του "πολιτισμού" η ανθρωπότητα πλήρωσε μεγαλύτερο "φόρο" αίματος από τους αιώνες τους "σκότους". Οι "πολιτισμένοι" κόστισαν σε αίμα παραπάνω από τους "απολίτιστους". Οι διάφοροι Ρούσβελτ, Τσόρτσιλ, Κλίντον, Μπλερ και Μπους, οι οποίοι κατά καιρούς "έσωσαν" την ανθρωπότητα, το έκαναν με τόσο μεγάλο ανθρώπινο κόστος, που κάνουν τους Ταμερλάνους και τους Ατίλλες να μοιάζουν με συνοικιακοί μαχαιροβγάλτες. Αυτό δεν το λέμε μεταφορικά, μόνο και μόνο για να δώσουμε έμφαση στην περιγραφή μας ...Κυριολεκτικά μιλάμε. Ας συγκρίνει κάποιος τα μεγέθη εκείνα, τα οποία αφορούν τους παλιούς διαβόητους σφαγείς της ανθρωπότητας, με αυτά των σημερινών "σωτήρων" —οι οποίοι "μάχονται" την τρομοκρατία— και θα καταλάβει ότι πραγματικά εννοούμε αυτά τα οποία λέμε. Ας συνειδητοποιήσει μερικά μεγέθη και θα τον πιάσει "ίλιγγος" ...1,5 εκατομμύριο Ιρακινοί σκοτώθηκαν στις θητείες των τελευταίων Προέδρων των ΗΠΑ, εξαιτίας δικών τους αποφάσεων.
...Απλά πράγματα. Ο σημερινός "οικογενειάρχης" και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Ομπάμα στην προεδρική του θητεία μπορεί να έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα παραπάνω από τον Ταμερλάνο. Οι μεγαλύτερες θηριωδίες του Ταμερλάνου ήταν στο Δελχί —80.000 άνθρωποι— και στη Βαγδάτη —άλλες 20.000—. Μεγέθη αστεία, αν κάνει κάποιος έναν υπολογισμό για τον "συνάδερφό" του Ομπάμα. Μεγέθη αστεία για τον νομπελίστα, ο οποίος υπήρξε προϊστάμενος της Χίλαρι και άρα υπεύθυνος για τις πράξεις της. Πόσοι άνθρωποι, εξαιτίας των αποφάσεών του στην εξωτερική πολιτική, πέθαναν στη Λιβύη, την Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν; Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν σύντομα στη Συρία, για να μην τρωθεί το γόητρο της Υπερδύναμης, όπως μας είπε;
Όμως, ο Ομπάμα με τη στάση του δεν είναι φονικός μόνον για τους ξένους λαούς. Το ίδιο φονικός είναι και για τους δικούς του ανθρώπους ...Για τους ανθρώπους εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και τον ψήφισαν, για να τους κυβερνήσει. Άπειρο αμερικανικό αίμα έχει κοστίσει και στους Αμερικανούς η θητεία του. Κάθε λίγα λεπτά της ώρας που περνάει, κάποιος Αμερικανός πεθαίνει εξαιτίας του Ομπάμα ...Πεθαίνει αβοήθητος στη χώρα που κυβερνά "εν ειρήνη" ο νομπελίστας της ειρήνης.
...Κυριολεκτικά πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας του. Πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας των αποφάσεών του στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει, εξαιτίας των ναρκωτικών, που ο "ίδιος" με τις υπογραφές του επιτρέπει στις υπηρεσίες του να διακινούν εντός των ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας ενός συστήματος υγείας, το οποίο υποσχέθηκε, για να κλέψει την ψήφο του λαού και ποτέ δεν πραγματοποίησε; Πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της οπλοκατοχής, την οποία ο ίδιος παρά τις υποσχέσεις του δεν απαγόρευσε ...για να μην δυσαρεστήσει τους χορηγούς του; Πόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της επιλογής του να βοηθήσει τις τράπεζες των τοκογλύφων και όχι την παραγωγή;
Για έναν άνθρωπο της δικής του εξουσίας θύματα δεν υπάρχουν μόνον εξαιτίας αυτών που κάνει, αλλά και εξαιτίας αυτών που δεν κάνει ...Είναι ή δεν είναι ερασιτέχνης σφαγέας ο Ταμερλάνος μπροστά του; Όταν λοιπόν τον βλέπει κάποιος να παριστάνει με τις κόρες του τον καλό οικογενειάρχη, ας γνωρίζει ότι αυτό το δικαίωμα ο Ομπάμα το στέρησε από τους γονείς των νεκρών παιδιών, τα οποία κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας εκτελέστηκαν στα σχολεία από τις δικές του παραλείψεις. Δεν είχαν όλοι οι γονείς την πολυτέλεια του Ομπάμα να φυλάσσονται τα παιδιά τους από τις μυστικές υπηρεσίες. Όταν η Μισέλ Ομπάμα αναγκάζεται να κάνει στα τηλεοπτικά κανάλια "κάμψεις", για να ξαναστείλουν οι Αμερικανοί στον Λευκό Οίκο τον άνδρα της, αντιλαμβανόμαστε τι "επικύψεις" κάνει ο ίδιος ο άνδρας της σε "πριβέ" παραστάσεις.
Η μεγαλύτερη "συμμορία" στην ιστορία της ανθρωπότητας.
..."Να τιμωρηθεί η Συρία", "συμφώνησε" λίγες ημέρες πριν η Μέρκελ με τον Κάμερον. Να τιμωρηθεί, γιατί, εξαιτίας των χημικών όπλων —που προφανώς της πούλησαν οι ίδιοι—, σκότωσε πάνω από εκατό ανθρώπους ...Συμφωνούμε κι επαυξάνουμε. Τα εγκλήματα της ανθρωπότητας δεν έχουν σχέση με τη λογιστική. Ακόμα και έναν άνθρωπο να σκοτώσει ένα καθεστώς, πρέπει να τιμωρηθεί ...Να τιμωρηθεί όμως το καθεστώς και όχι ο λαός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με εγκληματικές αποφάσεις και πρακτικές ...Να τιμωρηθεί το καθεστώς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...Να τιμωρηθούν όμως και όλοι οι όμοιοί του ...Όλοι οι όμοιοί του ...όποιοι κι αν είναι.
Εδώ βρίσκεται βέβαια και το λεπτό σημείο και από εδώ ξεκινάνε και οι δικές μας ενστάσεις. Τους αυτόκλητους τιμωρούς αυτού του κόσμου ποιος θα τους ελέγξει; ...Τους τιμωρούς, οι οποίοι, όπως είδαμε πιο πάνω, είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών. Την Προτεσταντική συμμορία, η οποία τα προκαλεί όλα αυτά, ποιος θα την τιμωρήσει; Είναι δυνατόν το κράτος, το οποίο "εφεύρε" τα στρατόπεδα εξόντωσης, να "πουλάει" σε αυτόν τον κόσμο ανθρωπισμό και πολιτισμό με μόνο "άλλοθι" τα χαμηλά σπρεντ δανεισμού της; Εκτός από τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού της, δεν βλέπουμε κάποιον άλλον τομέα στον οποίο να διακρίνεται η σημερινή Γερμανία. Δεν βλέπουμε δηλαδή για ποιον άλλο λόγο η σημερινή Γερμανία να βγει από τη "γωνία" όπου την είχαν τοποθετήσει οι λαοί, εξαιτίας του —για τα "μέτρα" της ιστορίας— πρόσφατου εγκληματικού της παρελθόντος.
Δεν βλέπουμε με ποιο ηθικό δικαίωμα η πατρίδα του Σόιμπλε να "πρωτοστατεί" στην επιβολή της Τάξης και της Ηθικής του Πλανήτη ...Αμετανόητη είναι σ' ό,τι την αφορά. Τα θύματά της δεν τα έχει αποζημιώσει, παρ' όλο που έχει καταδικαστεί για τα εγκλήματά της. Ταυτόχρονα δείχνει ότι επανέρχεται στον χώρο του "εγκλήματος". Αν ήταν ιδιώτης, θα συλλαμβανόταν εκ νέου, γιατί είναι προφανές ότι δεν σέβεται τους όρους της "αναστολής" του. Ακόμα αχνίζει το αίμα των θυμάτων της και τόλμησε να πρωτοστατήσει στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ...Δεν υπάρχει σήμερα φονικό και καταδικασμένο για εγκλήματα καθεστώς σε αυτόν τον Πλανήτη, που να μην εφοδιάζεται πολεμικό υλικό από τη Γερμανία ...Δεν υπάρχει σήμερα διαφθορά στον Κόσμο, που να μην πρωτοστατεί η Γερμανία ως κράτος ...Δεν υπάρχει σήμερα καταδικαστική απόφαση για οργανωμένη διαφθορά στον τομέα των προμηθειών, που να μην αφορά κάποια γερμανική επιχείρηση.
Ακόμα όμως και στο τεχνικό μέρος του προβλήματος, η Γερμανία δεν πρέπει να μιλάει για χημικά όπλα, για τους ίδιους λόγους που στο σπίτι του "κρεμασμένου" δεν μιλάνε για "σκοινί". Είναι δυνατόν η Γερμανία να "νουθετεί" κάποιους για χρήση χημικών; ...Η Γερμανία εφεύρε τα όπλα αυτά ...Τα περισσότερα χημικά όπλα σε αυτόν τον κόσμο είναι γερμανικά "επιτεύγματα" ...Η Γερμανία εφεύρε και χρησιμοποίησε σε τεράστιες κλίμακες το "αέριο της Μουστάρδας", το αέριο Σαρίν και τοZyklon B. Η Γερμανία έχει μεγάλη παράδοση σε οτιδήποτε σκοτώνει ανθρώπους ...Ακόμα και την "ηρωίνη" η Γερμανία την εφεύρε και τη χρησιμοποίησε εναντίον των ανθρώπων. Αν κάποτε τα δηλητήρια και οι μέθοδοι μαζικών εξοντώσεων μπουν στην κατηγορία της "παγκόσμιας" πολιτιστικής κληρονομιάς, η Γερμανία θα μπει με "φόρα" στους "μεγάλους" του ανθρώπινου είδους.
Αυτή η Γερμανία ας βρει "καθρέπτη", ο οποίος να μπορεί να αντέξει την εικόνα της και μετά ας βγει δημοσίως να "μιλήσει" για ηθική εξ' ονόματος των πολιτισμένων. Ας δικαιώσει ηθικά τα θύματά της, ως ο μεγαλύτερος "μακελάρης" της ανθρώπινης ιστορίας και μετά ας βρει "μαντήλι", για να κλάψει τους Σύριους αντικαθεστωτικούς. Ας αποζημιώσει υλικά τα θύματά της και μετά ας "πουλήσει" το  "παραμύθι" του θιγμένου "δανειστή". Ακόμα και οι σημερινές αυτοκτονίες στις χώρες του Νότου δικά της "έργα" είναι. Ακόμα δηλαδή και για τα υποκριτικά "μέτρα" των Προτεσταντών, η σημερινή "παράσταση" είναι πέρα από τα όρια. Ακόμα και γι' αυτούς πάει "πολύ" το "θέατρο" το οποίο βλέπουμε.
Δεν είναι μόνον η Προτεσταντική Γερμανία, που δίνει "παράσταση" ...Η Γερμανία, η οποία πρωτοστατεί στην άποψη περί απόδοσης δικαίου με τον γνωστό Προτεσταντικό τρόπο της τιμωρίας. Ανάλογη υποκρισία χαρακτηρίζει και τους υπόλοιπους "ηθικούς" τού παγκόσμιου Προτεσταντικού "θιάσου" ..."Κωμωδία" είναι να βλέπουμε τις ΗΠΑ της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι να απειλούν τον Άσαντ για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής και μάλιστα χωρίς να έχει αποδειχθεί η αλήθεια αυτών των ισχυρισμών ..."Κωμωδία" είναι να βλέπουμε τη Βρετανία των απαρτχάιντ και των μαζικών αποικιοκρατικών εγκλημάτων να "ωρύεται" για τη θηριωδία του αγγλοτραφούς Άσαντ.
Όμως, εκεί όπου ακόμα και η κωμωδία αδυνατεί —ως έννοια— να περιγράψει τα συμβαίνοντα, αυτό σχετίζεται με τη στάση της Γαλλίας στο θέμα της Συρίας ...Η στάση της Γαλλίας του Ρισελιέ και του Ολάντ ...Ο Ολάντ, ο οποίος εμφανίζεται "βασιλικότερος του βασιλέως", όταν το μόνο που "κατάφερε" στη μίζερη θητεία του —εντός μιας κοινωνίας η οποία καταρρέει οικονομικά— είναι η επιβολή του γάμου μεταξύ των ομοφυλόφιλων. Ο κοντός βαψομαλλιάς —σύμφωνα με τον Σαρκοζί— έβαλε τη στολή του στρατηγού και αποφάσισε να "τιμωρήσει" τη Συρία πριν δημοσιευτούν από τους επιθεωρητές του ΟΗΕ τα αποτελέσματα των ελέγχων-ερευνών στη Συρία ...Στη Συρία, η οποία βρισκόταν υπό "Γαλλική Εντολή" και άρα υπήρξε αποικία της Γαλλίας και θεωρητικά θα έπρεπε η Γαλλία να έχει απέναντί της μια μεγαλύτερη "αδράνεια" στη λήψη τόσο σημαντικών αποφάσεων. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στη συστράτευσή της με τους Αγγλοσάξονες, για να μην "καπελωθεί" σε έναν χώρο, όπου θα έπρεπε να διατηρεί πλεονέκτημα.
Όμως, αντί αυτού, βλέπουμε τον κοντό Λουϊ ντε Φινές της στρατηγικής να μιμείται σε αποφασιστικότητα και "τόλμη" τον επίσης κοντό προκάτοχό του, ο οποίος "επιτέθηκε" στη Λιβύη και τον επίσης κοντό "πατέρα" της σύγχρονης Γαλλίας Ναπολέοντα. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς πέφτουν οι "μάσκες"; ...Πώς μέσα σε λίγες ώρες αποκαλύπτεται ο σχεδιασμός, τον οποίο περιγράφουμε;
Μόνον αν γνωρίζει κάποιος αυτά, τα οποία περιγράψαμε για τη σχέση της με τους Προτεστάντες, μπορεί να εξηγήσει τη στάση της Γαλλίας ...Μπορεί να καταλάβει τον ύπουλο ρόλο της ...Μπορεί να εξηγήσει την προθυμία της να εξυπηρετήσει το "παραμύθι" των Προτεσταντών ...Να εξηγήσει τον λόγο που μια Καθολική Δύναμη "τρώει" τόσο εύκολα ένα παραμύθι, το οποίο δεν το "τρώει" ούτε καν η βρετανική Βουλή. Σε άλλη περίπτωση η στάση του προέδρου της Γαλλίας θα έχριζε ψυχιατρικής έρευνας, πράγμα που —όπως γνωρίζουμε— δεν συμβαίνει.
Όλα λοιπόν είναι κανονικά. Δεν υπάρχει τίποτε το παράξενο στη στάση της Γαλλίας. Όπως συνέβαινε πάντα, έτσι συμβαίνει και τώρα. Η Γαλλία με τη στάση της κάνει αυτό, το οποίο έκανε πάντα ...Προσπαθεί να παρασύρει τις Καθολικές χώρες στις δικές της επιλογές ...Παίζει τον πρόστυχο εκείνο ρόλο,  τον οποίο πάντα έπαιζε ...Είναι αυτή, η οποία θα δώσει την καλή "μαρτυρία" για τις επιλογές των Προτεσταντών ...Το ισχυρό —λόγω Οξιτανίας— κράτος της Μεσογείου, παίρνει "πάνω" του το "παιχνίδι" της χειραγώγησης των υπόλοιπων Καθολικών κρατών της περιοχής. Ως το πιο ισχυρό Καθολικό κράτος της Μεσογείου, βιάζεται να προκαταλάβει τους ομόδοξούς του, πριν αυτοί εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους. "Συμφωνεί" με το "δίκιο" των Προτεσταντών του Βορρά και αυτό παρασέρνει και τους υπόλοιπους Καθολικούς της Μεσογείου.
...Ιταλία και Ισπανία "ακολουθούν", γιατί κανένας δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στο δήθεν υπερθρησκευτικό "Μπλοκ" της "συμμορίας". Η Γαλλία γι' αυτόν τον λόγο είναι μονίμως πολύτιμη στους Προτεστάντες. Είναι το αρνητικό "μέτρο" όλων των Καθολικών δυνάμεων και έτσι χρησιμοποιείται από τα "αφεντικά" της. Αυτή βάζει "φωτιά" στη Μεσόγειο όποτε βολεύει τα "αφεντικά" του Βορρά. Αυτή ξεκινάει τον διχασμό των μεσογειακών δυνάμεων και εξανεμίζει κάθε πιθανότητα να ασκήσουν κοινή πολιτική απέναντι στους Προτεστάντες.
Είναι τεράστια η ευθύνη του κλόουν των Ηλυσίων στη σημερινή κρίση της Μεσογείου. Είναι τεράστια η σημασία της παρουσίας του στη δρομολόγηση της κρίσης ...Στην κρίση αυτήν, που για μία ακόμα φορά θα φέρει τους λαούς της Μεσογείου σε σύγκρουση μεταξύ τους. Αν δεν αντιδράσουν τα μεγάλα Καθολικά κράτη της Μεσογείου, ποιος θα αντιδράσει; ...Οι πρεζέμπορες, οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες του παράνομου Κοσσυφοπεδίου; ...Οι μαφιόζοι, που κυβερνούν την Αλβανία; ...Η Ελλάδα του Αντωνάκη και του Χοντροβενιζέλου, που οι Προτεστάντες τούς εκβιάζουν από χίλιες μεριές;
...Τελειωμένη υπόθεση είναι πολιτικά η επίθεση εναντίον της Συρίας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τους Προτεστάντες σε περίπτωση που αυτοί αποφασίσουν να επέμβουν στον χώρο του Ισλάμ. Μόνον οι εσωτερικές τους διαφωνίες μπορούν να καθυστερήσουν ή να αναβάλουν την επέμβαση. Όλος ο "θίασος" έπαιξε για άλλη μια φορά τέλεια τη θλιβερή του "παράσταση". Κοντά τους και όλοι οι "κομπάρσοι", τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν και βέβαια πληρώνουν ...Οι ισλαμικές "αδελφότητες" των φανατικών, που μετακινούνται από κράτος σε κράτος, προκειμένου να δείχνουν απειλητικές στις τηλεοράσεις των πολιτών της Δύσης ...Η "άθεη" Τουρκία τού "μουλά" Ερντογάν ...Η "θρησκόληπτη" Σαουδική Αραβία των πετρελαίων και των πορνείων.
Η τελική μάχη.
Ο πολυαναμενόμενος Αρμαγεδών.
Αυτό, το οποίο μένει να δούμε τώρα, είναι ο λόγος, που επέλεξαν αυτήν την χρονική περίοδο —και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης—, για να κάνουν ένα τόσο πολυδάπανο χτύπημα. Φαινομενικά φαίνεται πως το τάιμινγκ είναι λάθος, αλλά στην πραγματικότητα είναι απόλυτα σωστό ...Πολύ σωστό ...Αναμενόμενα σωστό, εφόσον από την αρχή γνώριζαν ότι ο σχεδιασμός, που επέλεξαν να εφαρμόσουν, θα ολοκληρωνόταν αναγκαστικά με ένα τέτοιο χτύπημα ...Ένα χτύπημα, το οποίο θα τους εξυπηρετούσε, προκειμένου να έχουν επιτυχία σε αυτά τα οποία επιδιώκουν. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν μπορείς να κάνεις τον σχεδιασμό τού τοκογλύφου, χωρίς να σπάσεις τα πόδια κάποιου ασυνεπούς πελάτη σου για παραδειγματισμό των υπολοίπων ...Αναγκαστικό λοιπόν είναι το χτύπημά τους.
Τώρα, που ο σχεδιασμός τους οδηγείται στην απόλυτη κορύφωσή του, είναι υποχρεωμένοι να παίξουν όλα τα "χαρτιά" τους. Θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, προκειμένου να κατακτήσουν τον υπέρτατο στόχο του ιμπεριαλισμού ...Να γίνουν όχι απλά οι κατακτητές, αλλά οι ιδιοκτήτες ολόκληρου του Πλανήτη ...Να γίνουν οι ιδιοκτήτες της Μεσογείου, εφόσον αυτήν θεωρούμε βασική προϋπόθεση για την απόλυτη κυριαρχία στον Πλανήτη. Για να γίνει όμως αυτό, θα έπρεπε να ακολουθηθούν πρωτοφανείς τακτικές, εφόσον δεν υπήρξε στρατιωτική κατάκτηση των λαών. Δεν υπήρξε απόπειρα βίαιης κατάκτησης, όπως συνέβη με τον Χίτλερ, ώστε στο τέλος να δρομολογηθούν εποικισμοί μεγάλης κλίμακας ...Εποικισμοί, που, εκτός από τα κρατικά κεφάλαια, θα απέδιδαν στους κατακτητές και τις ιδιωτικές περιουσίες των κατακτημένων.
Η μέθοδος, η οποία ακολουθήθηκε, ήταν αυτή της "ήπιας" κατάσχεσης, μέσω της παγίδευσης σε έναν ελεγχόμενο οικονομικό χώρο και της άσκησης της πρακτικής τής τοκογλυφίας ...Της τοκογλυφίας, η οποία θα οδηγούσε τους λαούς στην υπερχρέωση και τελικά στη χρεοκοπία. Γιατί είχαν ανάγκη τη χρεοκοπία; ...Γιατί, μόνον εξαιτίας αυτής θα μπορούσαν να παγιδευτούν οι λαοί και να παραδώσουν αμαχητί τις πατρίδες τους. Ολόκληρος ο μεταπολεμικός σχεδιασμός τους έχει ως στόχο αυτήν την παγίδευση. Δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση με την ίδια λογική που δημιουργεί κάποιος ένα κλουβί, για να παγιδεύσει ζώα. Μέσα σε τόσο κλειστές συνθήκες, οι οποίες τους επέτρεπαν να ελέγχουν αγορά και νόμισμα, ήταν εύκολο μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσουν την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα.
Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ποιοι ήταν οι εμπνευστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα καταλάβει τι λέμε ...Βρετανοί, Γάλλοι, Γερμανοί και Ολλανδοί με τις "ευχές" των ΗΠΑ. Τι διαφορετικό θα περίμενε κάποιος από το τελευταίο δημιούργημα της "συμμορίας"; Θα δημιουργούσαν κάτι όλοι αυτοί και θα ήταν αυτό θετικό για τον άνθρωπο; Θα περίμενε κάποιος να είναι μια Ένωση, η οποία θα βοηθούσε τους ευρωπαϊκούς λαούς, την ειρήνη και τον πολιτισμό; ...Παγίδα "θανάτου" ήταν για τους στόχους των Προτεσταντών ...Για όλους τους στόχους τους. Η οικονομική κρίση, δηλαδή, που βιώνουμε σήμερα, δεν είναι προϊόν ατυχών συγκυριών. Η οικονομική κρίση είναι η κορύφωση ενός σχεδιασμού, που στόχο είχε τη λεηλασία των λαών της Ευρώπης ...Αυτήν την κρίση την προκάλεσαν μόνοι τους οι Προτεστάντες, προκειμένου να αναγκάσουν τους λαούς να "ξεπουλήσουν" ...Την προκάλεσαν εσκεμμένα, για να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση.
Γνώριζαν ότι αυτή η κρίση θα "έρθει" από τη στιγμή που ο Γκρίνσπαν της FED άνοιγε τον "ασκό" του Αιόλου με τα "φτηνά" δάνεια παγκοσμίως. Γνώριζαν πού θα πάει η κατάσταση, όταν ο Summersκαι η συμμορία του ανάγκαζαν όλα τα κράτη να μην ελέγχουν τις τράπεζες και τη διακίνηση κεφαλαίων. Ήταν θέμα λίγων ετών το φτηνό χρήμα να οδηγήσει σε "λάθη" των διεφθαρμένων από τους ίδιους ηγεσιών και μέσα σε ελάχιστο χρόνο να βρεθούν οι πάντες χρεωμένοι μέχρι τον "λαιμό" ...Ήταν θέμα χρόνου μέσα σε ένα κλειστό σύστημα να δημιουργήσουν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού υπέρ των συμφερόντων τους και βεβαίως υπέρ των εκλεκτών τους.
Όταν εντός του ιδίου οικονομικού συστήματος —και εντός μιας κοινής αγοράς— οι δανειολήπτριες χώρες δανείζονται με διαφορετικά επιτόκια, είναι μέσα στις δυνατότητες των τοκογλύφων να διαχωρίζουν τους πελάτες τους κατά βούληση ...Να χαρίζουν τόκους ή να φορτώνουν πανωτόκια κατά βούληση ...Χωρίς να μπορεί να τους ελέγξει κανένας, κάνουν ό,τι θέλουν. Μόνοι τους μπορούν να αποφασίσουν ποιους θα εμφανίσουν σαν "νοικοκύρηδες" και ποιους σαν "άχρηστους" ...Μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι θα είναι "τίμιοι σκανδιναβοί" και ποιοι θα είναι "άτιμοι βαλκάνιοι". Από τη στιγμή που οι τοκογλύφοι ανήκουν στο Προτεσταντικό Μπλοκ, ήταν κάτι παραπάνω από προβλέψιμο ποιοι θα την "πατούσαν" πρώτοι με τα δάνεια ...Ποιοι θα ήταν χρεωμένοι με άπειρο χρήμα, το οποίο σταδιακά θα ξαναγινόταν ακριβό.
Αυτό ήταν το ζητούμενο ...Να "ινδιανοποιήσουν" τους λαούς, τους οποίους είχαν στοχοποιήσει ...Να δώσουν στους λαούς χρήμα, το οποίο δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιστρέψουν, ώστε να χρεοκοπήσουν Γιατί; ...Για να αποσπάσουν τη γη τους ...Την πλούσια γη τους, η οποία τους απειλούσε ...Ακριβώς ό,τι έκαναν στον αμερικανικό Νότο με τα όπλα. Οι βόρειοι της φτωχής γης δεν μπορούσαν να σταθούν επί ίσοις όροις απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι υπερείχαν στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και έπρεπε να τους καταστρέψουν. Σε κατάσταση οικονομικής κρίσης προκάλεσαν τον αμερικανικό "εμφύλιο", καταστρέφοντας εσκεμμένα το 40% του συνόλου της αμερικανικής οικονομίας.
 Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τώρα, απλά χωρίς όπλα ...Συνδυασμός των μέσων, που χρησιμοποίησαν εναντίον των Ινδιάνων, με στόχο ανάλογο με εκείνον που είχαν, για να αρπάξουν το κεφάλαιο των Νοτίων. Γιατί να διστάσουν τώρα σε καταστάσεις οικονομικής κρίσης να βυθίσουν τα μεσογειακά κράτη στην ύφεση; Γιατί να φοβηθούν για τις συνέπειες που θα έχει αυτή η ύφεση στο σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας; ...Αντιγραφή της προηγούμενης πρακτικής είναι, ώστε να αρπάξουν τζάμπα αυτό που τους ενδιαφέρει. Μόλις το αποκτήσουν, θεωρούν ότι θα "ξαναστήσουν" την ευρωπαϊκή οικονομία στα μέτρα τους ...Στα μέτρα του Προτεσταντικού Βορρά. Μετά τον Σέρμαν και τον Χίτλερ, ήταν θέμα χρόνου να δούμε τον Σόιμπλε να ταλαιπωρεί τους Νότιους.
Αν, δηλαδή, βάλουμε τα λόγια του Σέρμαν στο "στόμα" του Σόιμπλε, θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος, που να πει ότι είμαστε παράλογοι; Θα υπάρξει ένας άνθρωπος, που να μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να είπε τέτοια πράγματα ο Σόιμπλε στο περιβάλλον του; «...οι Νότιοι πρέπει είτε να πεθάνουν ή να μας υπηρετήσουν. Θα καταστρέψουμε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο μας, θα αφαιρέσουμε κάθε ζωή, θα κατάσχουμε κάθε εκτάριο γης, κάθε ιδιοκτησία, μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι δεν μας υποστηρίζουν, είναι εχθροί μας. Θα κάνω αυτόν τον πόλεμο τόσο φρικτό, έως ότου ο Νότος θα εκλιπαρεί για οίκτο».
...Αυτό δεν είναι που βιώνουμε σήμερα; ...Πόλεμο δεν έχουν κηρύξει οι Γερμανοί —και οι τοκογλύφοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω τους— εναντίον της νότιας Ευρώπης; Καθημερινά δεν απειλούνε τους Νότιους με καταστροφές; Είναι ο Δανός Τόμσεν υπάλληλος διεθνούς οργανισμού ή πληρωμένος δολοφόνος; Αυτοί προσπαθούν με τις εσκεμμένα λανθασμένες "θεραπείες" τους να "κάψουν" τις εθνικές οικονομίες. Αυτό ήταν το ζητούμενο της κρίσης ...Να βάλουν στο "χέρι" τις εθνικές οικονομίες και να τις οδηγήσουν στον "θάνατο" ...Να αφήσουν "καμένη" γη όμοια με τη γη που άφηνε πίσω του ο Σέρμαν ...Γη, την οποία στη συνέχεια θα την αποκτήσουν τζάμπα από τους κατεστραμμένους ιδιοκτήτες της. Αν δεν δημιουργούσαν αυτήν την κρίση, θα δέχονταν οι λαοί της Μεσογείου να παραδώσουν τα "κλειδιά" των πατρίδων τους στους Προτεστάντες ιδιοκτήτες;
Όλοι μας βλέπουμε τι συμβαίνει σήμερα γύρω μας. Δεν είναι μόνον κράτη μικρά και ανίσχυρα, όπως είναι η Ελλάδα, η Πορτογαλία ή η Ιρλανδία, που λεηλατούνται από τους Προτεστάντες. Λεηλατούνται και τα ισχυρά κράτη της Μεσογείου. Λεηλατείται η ίδια η χώρα, η οποία φιλοξενεί την "καρδιά" του Καθολικισμού. Η πάλαι ποτέ κραταιά αυτοκινητοβιομηχανία της Καθολικής Ιταλίας έχει περάσει στο μεγαλύτερο μέρος της σε Προτεσταντικά "χέρια". Ακόμα και η μυθική Ducati έχει περάσει στα χέρια των Γερμανών. Όλες οι εταιρείες, οι οποίες ανταγωνίζονταν τους Γερμανούς, βρέθηκαν υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εκτός αγοράς. Χιλιάδες ιταλικές εταιρείες έβαλαν "λουκέτο", αφήνοντας την ιταλική αγορά "λεία" των Προτεσταντών.
Οι Προτεσταντικές πολυεθνικές των ειδών διατροφής και ένδυσης έχουν "πνίξει" την ιταλική αγορά, αφήνοντας έξω τα ακριβά και άρα μη ανταγωνιστικά ιταλικά προϊόντα. Οι κάποτε κομψευόμενοι Ιταλοί σήμερα ψωνίζουν κινέζικα ρούχα από τα καλάθια. Τα ίδια έγιναν και στην Ισπανία. Ό,τι ισπανικό είχε αξία στην αγορά, πέρασε σταδιακά στον έλεγχο των πολυεθνικών. Το πάλαι ποτέ πανίσχυρο βασίλειο των Αψβούργων έχει μπει στις ίδιες λίστες σπρεντ με τη Γουατεμάλα και το Καμερούν.
Αν αυτά συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα, τα ακόμα χειρότερα συνέβησαν στις πρώην κρατικές επιχειρήσεις και ειδικότερα σε αυτές, οι οποίες σχετίζονταν με τα δίκτυα υποδομών. Μέσα από αδιαφανείς δοσοληψίες αγνώστων επενδυτών, μέσω υπόπτων τραπεζών, οι οποίες διακινούσαν ακόμα και "βρόμικο" χρήμα, εθνικά στρατηγικά κεφάλαια κατέληξαν και πάλι στα ίδια χέρια. Όταν φτάνουν οι Τεξανοί να διαμαρτύρονται για τα δίκτυα των αυτοκινητοδρόμων, τα οποία αλλάζουν "χέρια", αντιλαμβανόμαστε τι έχει γίνει στις Καθολικές και όχι μόνον χώρες της Μεσογείου ...Τι έχει γίνει με τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τους αυτοκινητόδρομους, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, τα ύδατα κλπ.. Τίποτε δεν έχουν αφήσει στους λαούς και αυτό είναι πλέον φανερό σε όλους.
Όλα αυτά έγιναν εξαιτίας των χρεών ...Των χρεών των ιδιωτικών τραπεζών, τα οποία φρόντισαν κάποιοι με τις απειλές της συμμορίτικης Ευρωπαϊκής Ένωσης να τα μετατρέψουν σε κρατικά χρέη ...Τα παράνομα χρέη ...Τα χρέη, τα οποία τα δημιούργησαν μόνοι τους οι τοκογλύφοι με τους διεφθαρμένους ηγέτες και στο τέλος τα μετέτρεψαν σε κρατικά χρέη και τα φόρτωσαν στους λαούς. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λένε τα δικαστήρια όλου του κόσμου. Καθημερινά βγαίνουν αποφάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν με τον αρμόζοντα και άρα με τον επιστημονικό τρόπο αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στην "ηθική" των Προτεσταντών και βέβαια στην αντίληψή τους περί "παιχνιδιών".
Αυτά τα χρέη των λαών δημιουργήθηκαν παράνομα από τους Προτεστάντες ...Από τους Προτεστάντες, οι οποίοι διόριζαν, διέφθειραν, εκβίαζαν και απειλούσαν όλες τις ηγεσίες όλων των χωρών της Μεσογείου ...Ηγεσίες Κολεγιόπαιδων, που έκαναν τα swaps καθημερινή πρακτική, προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη στον υπερδανεισμό που βόλευε τα αφεντικά τους. Αυτά, όπως είπαμε, δεν αποτελούν δικούς μας ισχυρισμούς. Αυτά τα δέχονται ως αλήθειες τα Δικαστήρια όλου του κόσμου ...Τα Δικαστήρια της ίδιας της Γερμανίας. Δεν υπάρχει δικαστήριο στον κόσμο, που να μην έχει καταδικάσει τις μεγάλες γερμανικές εταιρείες για διαφθορά πολιτικών προσώπων. Δεν υπάρχει ούτε μία γωνιά στον Πλανήτη, που να μην την έχουν "βρομίσει" οι Προτεστάντες με βρόμικα χρήματα, τα οποία μετέφεραν χυδαίοι "Χριστοφοράκοι". Αυτά τα δέχονται ακόμα και οι ίδιοι οι Γερμανοί. Δέχονται ότι με παράνομα μέσα —και άρα με όρους αθέμιτους και άρα ανήθικους— "βύθισαν" τα κράτη στα χρέη.
...Και τι έγινε, επειδή το αποδέχονται αυτό ως γεγονός; ...Μπορεί να θεωρούν το "παίξιμό" τους παράνομο, τα αποτελέσματα όμως του "παιχνιδιού" τα θεωρούν νόμιμα. Δεν αλλάζουν δηλαδή τα ύψη των χρεών, που τους οφείλουν οι λαοί, επειδή αυτά τα χρέη τα δημιούργησαν οι ίδιοι παράνομα ...Τα χρέη είναι "νόμιμα". Δέχονται υποκριτικά την "ευθύνη", αλλά όχι το κόστος της. Αποδέχονται την ενοχή τους, αλλά τα κέρδη τους τα θέλουν "ακούρευτα". Σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο η ανηθικότητα. Συμβαίνει αυτό, το οποίο περιγράψαμε πιο πάνω. Οι Προτεστάντες δεν σέβονται τους όρους του "παιχνιδιού", αλλά σέβονται το "παιχνίδι", εφόσον φρόντισαν εκ των προτέρων να τους δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όσο κι αν "παρανομήσουν" στο "παίξιμο", θεωρούν —εφόσον αυτό τους συμφέρει— το αποτέλεσμα "ιερό" και ως εκ τούτου απαραβίαστο. Ακόμα όμως και σε αυτό το επίπεδο είναι υποκριτές ...Εκνευριστικά υποκριτές. Δεν φτάνει που "κλέβουν" στο παιχνίδι, αλλά "διαβάζουν" και όπως θέλουν τα αποτελέσματά του. Θα μας τρελάνουν όλους στο τέλος. Το αποτέλεσμα το κρίνουν ανάλογα με αυτόν που έχουν απέναντί τους. "Χαμένοι" του "ανήθικου" παιχνιδιού είναι μόνον όσοι θέλουν αυτοί και όχι όλοι όσοι έχουν "χάσει".
Όλοι είδαμε τη συμπεριφορά τους, όταν ξέσπασε η ελληνική κρίση. Βγήκαν από τα ΜΜΕ τους και έκαναν έναν τρομερό πόλεμο δυσφήμισης στην Ελλάδα ...Άδικης δυσφήμισης, εφόσον μόνον για τους Έλληνες —και όχι για πολλούς άλλους ομοίους τους— είπαν τα χειρότερα πράγματα. Οι με αποφάσεις δικαστηρίου καταδικασμένοι ως απατεώνες κατηγόρησαν για απατεωνιά τα θύματά τους ...Betrüger.
Και τι δεν είπαν για τους Έλληνες. Είπαν, για παράδειγμα, ότι θα ήταν "άτιμοι", αν δεν πλήρωναν τα χρέη τους. Είπαν πως ήταν σπάταλοι, που επί χρόνια ζούσαν σαν πλούσιοι με τα ξένα χρήματα. Είπαν πως ήταν άσχετοι με την "μοντέρνα" οικονομία και γι' αυτό απέτυχαν. Αυτά ήταν τα "πορίσματα" των "ανώτερων" Προτεσταντών "κριτών" για τους Έλληνες, εξαιτίας των χρεών τους.
Τους Προτεστάντες Ισλανδούς δεν τους είπαν άτιμους, τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν πλήρωσαν τα χρέη τους. Τους Προτεστάντες Ολλανδούς δεν τους είπαν σπάταλους με ένα ιδιωτικό χρέος πάνω από το 1200% του ΑΕΠ τους, τη στιγμή που οι Έλληνες ως λαός έχουν ελάχιστο ιδιωτικό χρέος. Τους Προτεστάντες Αμερικανούς, οι οποίοι έχουν αναλογικά μεγαλύτερα χρέη από τους Έλληνες, δεν τους είπαν "άσχετους", αλλά ακόμα τους αφήνουν να παριστάνουν τους "καθηγητές" της "μοντέρνας" οικονομίας.
"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"... έλεγαν οι παλιοί και αυτό το γνώριζαν οι Προτεστάντες. Γνώριζαν ότι τα θύματά τους μετά το αρχικό σοκ της συκοφαντικής επίθεσης θα συνέρχονταν και θα έψαχναν καλύτερα για την αλήθεια. Μετά τον αιφνιδιασμό των ανυπόστατων κατηγοριών, θα έπαιρναν χαρτί και μολύβι και θα έκαναν τον έλεγχο που πρέπει ...Τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο υπόσχονταν και κάποιοι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί προεκλογικά. Θα συνέκριναν τα στοιχεία που θα συγκέντρωναν με τα στοιχεία που στο μεταξύ θα συνέλεγαν και τα υπόλοιπα θύματα των Προτεσταντών. Σε μια τέτοια περίπτωση εύκολα θα μαζεύονταν οι ομοιοπαθείς, για να διαμαρτυρηθούν συλλογικά, προκειμένου η διαμαρτυρία τους να έχει μεγαλύτερη ισχύ. Θα μαζεύονταν Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί κλπ. και θα αναζητούσαν από κοινού το δίκιο τους.
Δεν είναι δυνατόν μερικοί από τους πιο διάσημους λαούς της ιστορίας να γίνονται "σάκοι" του "μποξ" για την κόρη του Πάστορα του Βερολίνου. Δεν είναι δυνατόν λαοί, οι οποίοι έχτισαν αυτοκρατορίες, να έγιναν ξαφνικά τεμπέληδες, άχρηστοι και ανίκανοι. Δεν είναι δυνατόν κράτη, τα οποία επί αιώνες γίνονταν στόχοι για τον πλούτο τους, ξαφνικά να αναφέρονται γενικά και αόριστα σαν "οι φτωχοί του Νότου". Οι Προτεστάντες γνώριζαν ότι πρόκειται να συμβούν αυτά και έπρεπε να τα αποτρέψουν. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω ότι το χτύπημα στη Συρία είναι αναγκαστικό για τον σχεδιασμό που επέλεξαν. Από τη στιγμή που επέλεξαν τη μέθοδο τής τοκογλυφίας, θα λειτουργούσαν ως τοκογλύφοι. Θα έπρεπε να στεγανοποιήσουν το περιβάλλον, ώστε να μην τους ξεφεύγουν τα θύματά τους.
...Θύματα, τα οποία θα τα στρίμωχναν με τους γνωστούς για τους τοκογλύφους τρόπους. Θα έβαζαν τον γερμανόφωνο "εισπράκτορα" με τους σκληρούς του τρόπους να "τρομάζει" τα θύματά τους, για να εμφανίζονται οι Αμερικανοί σαν ευγενείς και συζητήσιμοι ...Μιλάμε για "δούλεμα". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προκάλεσαν την παγκόσμια οικονομική κρίση, έρχονται να "πουλήσουν" τις "θεραπείες". Ο "κακός" θέλει μέτρα λιτότητας και "καλός" θέλει μέτρα ανάπτυξης, όμως όλοι τους θέλουν τα δανεικά πίσω ...Ξανά στο ίδιο έργο "θεατές". Γι' αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε τόσο στη μεθοδολογία τους με την κρυφή συνεργασία Γερμανών και Αμερικανών όσο και με την ανηθικότητά τους.
...Τενεκέδες είναι οι άνθρωποι ...Μία μέθοδο γνωρίζουν όλη κι όλη ...Τρομοκρατούν τον κόσμο με κάποιον μυστηριώδη και τεράστιο εχθρό —που δημιουργούν οι ίδιοι, για να τον εγκλωβίσουν— και βγαίνουν στο "κυνήγι". Μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι τοκογλύφοι της FED βάζουν τη Γερμανία να παραστήσει την "σκληρή", για να εισπράξουν αυτοί τα κέρδη, παριστάνοντας τους "καλούς". Αυτή η Γερμανία παίζει όλο το παιχνίδι. Για τις ίδιες καταστάσεις αλλού εμφανίζεται σκληρή και αλλού μαλακή, ώστε να διχάζει τα θύματα και να μην τα αφήνει να συσπειρώνονται. Γι' αυτόν τον λόγο ακολουθείται διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ των υπερχρεωμένων κρατών και πάντα έχοντας κάποιο από αυτά ως "αποδιοπομπαίο τράγο".
Στην περίπτωσή μας αυτός ο "τράγος" είναι η Ελλάδα. Γιατί επιλέχθηκε αυτή; ...Γιατί οι Έλληνες είναι Ορθόδοξοι και οι Προτεστάντες θέλουν να κάνουν τους "καλούς" στους Καθολικούς. Η σκληρότητα με την οποία την αντιμετωπίζουν αναγκάζει τους ομοιοπαθείς της να μην ταυτίζονται με αυτήν, προσδοκώντας ευνοϊκότερη μεταχείριση. Τους αναγκάζει να ταυτίζονται με τους θύτες τους, γιατί θεωρούν ότι απολαμβάνουν "εύνοια". Μέσα στα πλαίσια αυτής της "εκπαιδευτικής" πολιτικής οι Προτεστάντες προκαλούν και την κρίση στη Μεσόγειο ...Προκαλούν την ένταση με το Ισλάμ.
 Θα σπάσουν τα "πόδια" της Συρίας για παραδειγματισμό και θα περιμένουν τα τρομοκρατημένα θύματά τους να τους πληρώσουν. Στόχος τους είναι να αποκλείσουν όλες τις επιλογές, τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν τα κράτη ...Να δημιουργήσουν μια κατάσταση, στην οποία, όπου κι αν πάει ένα κράτος, πάνω σε αυτούς να πέφτει. Για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα φόβητρο ...Ένα φόβητρο, το οποίο θα "μαντρώνει" τα θύματά τους, προκειμένου αυτά να μην ξεφεύγουν από το "μαντρί" τους ...Ένα φόβητρο όμοιο με τη Σοβιετική Ένωση, η οποία παγίδευσε την Ευρώπη μισό αιώνα πριν. "Μαντρί" δικό τους δεν έχουν και αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το χριστιανικό "μαντρί" ...Αναγκαστικά θα πρέπει το φόβητρό τους να είναι θρησκευτικού τύπου.
Έχουν ανάγκη αυτό το φόβητρο, γιατί, όσο πιέζουν τα πράγματα, τόσο πιο κοντά φέρνουν τα κράτη στην απόγνωση και εκεί τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα ...Ένα και μόνον κράτος να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή το Ευρώ και θα καταστραφεί ο σχεδιασμός τους. Θα αλλάξουν τα πράγματα άρδην, εφόσον είτε θα πρέπει να αλλάξουν την τακτική τής πίεσης είτε να αποδεχθούν ως αναπόφευκτο γεγονός τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Τη διάλυση της παγίδας, η οποία τους επέτρεψε να καθηλώσουν και να λεηλατήσουν όλα τα κράτη της μεσογειακής Ευρώπης και όχι μόνον. Ένα και μόνον κράτος να κάνει την απαγορευμένη κίνηση και έχουν τελειώσει όλα για τους τοκογλύφους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη ένα φόβητρο, το οποίο θα βαστά την Ευρωπαϊκή Ένωση ενιαία και θα τρομοκρατεί τα κράτη, τα οποία είναι επιρρεπή στο "σφάλμα". 
Αυτό το φόβητρο είναι σήμερα το Ισλάμ. Όμως, για να γίνει φόβητρο αποτελεσματικό, θα πρέπει να "ρυθμιστεί" κατάλληλα. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι —και κυρίως οι Μεσογειακοί λαοί— ως επικίνδυνο εχθρό. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται ως εχθρό όχι μόνον της θρησκείας τους, αλλά και της δημοκρατίας τους. Σε αυτήν τη "φόρτιση" αναζητούμε τα αίτια που οι Αμερικανοί τής Χίλαρι στήριξαν στο κρίσιμο διάστημα όλα τα σκληρά καθεστώτα του Ισλάμ. Αυτοί τοποθέτησαν τους ισλαμοναζί στις ηγεσίες των χωρών που τους ενδιέφεραν. Αυτοί στήριξαν τον Ερντογάν, τον Μόρσι κλπ.. Αυτοί "παίζουν" τα βρόμικα παιχνίδια με τους φασίστες του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων.
Όλα αυτά ήταν απαραίτητα να γίνουν, για δημιουργηθεί κλίμα φόβου στη Μεσόγειο. Να φοβούνται οι λαοί —εκτός από τη φτώχεια της οικονομικής κρίσης— και τον θάνατο της πολεμικής κρίσης ...Να φτάνουν διαρκώς εικόνες φασισμού και βίας στα σπίτια των πολιτών, για να μην κάνουν επικίνδυνες σκέψεις εναντίον των αφεντικών. Να μην υπάρξει αντίδραση και οι λαοί αρνηθούν να πληρώσουν τα παράνομα χρέη τους ...Να μην υπάρξει μαζικά μίμηση του Προτεσταντικού παραδείγματος της Ισλανδίας. Να μην εκδηλωθεί η χειρότερη εξέλιξη για τους Προτεστάντες, που θα ήταν η συσπείρωση των θυμάτων τους απέναντί τους ...Μια συσπείρωση, που, αν σκεφτεί κάποιος πως όλα τα θύματα ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα από αυτό που ανήκουν οι θύτες, είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αν δηλαδή για τον οποιονδήποτε λόγο οι λαοί της Μεσογείου επιδιώξουν να συσπειρωθούν γύρω από τη θρησκεία, το δόγμα ή τη "γειτονιά" τους, είναι θέμα χρόνου όχι απλά να αντισταθούν, αλλά να διώξουν άπαξ τους άρπαγες των πατρίδων τους.
Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα των Προτεσταντών και αυτό τους ανησυχεί μόνιμα. Όλα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν εκτός από τη θρησκευτική τους στοχοποίηση, η οποία τους απομονώνει και τους καθιστά ευάλωτους σε επιθέσεις. Γι' αυτόν τον λόγο η Γερμανία έχει "αφηνιάσει" αποκλειστικά εναντίον της Ελλάδας. Κατηγορεί μέρα και νύχτα την Ορθόδοξη Ελλάδα μόνο και μόνο για να δημιουργεί ένα ψευδοκλίμα ταυτοσημίας και άρα "σύμπλευσης" με τους Καθολικούς ...Οι Ορθόδοξοι είναι οι άχρηστοι ...Όλοι οι άλλοι χριστιανοί είναι καλύτεροι από τους Ορθόδοξους και είναι πάνω-κάτω ίδιοι ..."Αδέρφια" δηλαδή οι Καθολικοί με τους Προτεστάντες.
Αυτό το κάνει, γιατί στο κρίσιμο αυτό διάστημα οι λαοί θα πρέπει να παραμείνουν εντός της Ένωσης και ταυτόχρονα απομονωμένοι μεταξύ τους. Θεωρεί η Γερμανία ότι η Ελλάδα δεν απειλεί τη "συμμορία" —όσο κι αν την χτυπάνε—, γιατί είναι μικρή και μπορούν μια έξοδό της από την Ένωση να την κάνουν θανατηφόρα για την ίδια και όχι "οδηγό" για τους άλλους. Μέχρι όμως να συμβεί κάτι ακραίο, η Γερμανία επενδύει σε αυτό το οποίο λέμε "ενεργοποίηση των κοινωνικών αντανακλαστικών" ...Τους λεγόμενους "κοινωνικούς αυτοματισμούς" ...Με τη χρήση του καρώτου και του μαστίγιου να καθηλώνει τα κράτη στην απραγία. Δημιουργεί όμοιους και διαφορετικούς κατά βούληση. Διχάζει τα θύματα, ταΐζοντας κάποιους απ’ αυτούς "καρώτο", τη στιγμή που κάποιους άλλους τους χτυπάει με το "μαστίγιο".
Αυτό κάνει σήμερα η Γερμανία. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής την δικαιώνει. Όλοι οι Καθολικοί κάνουν πως "βλέπουν" ό,τι βλέπει η Γερμανία, γιατί δεν συμφέρει τώρα να μπουν "μπροστά" της ..."Ας εκτονώνεται τώρα η Γερμανία στους Έλληνες και στο μέλλον βλέπουμε τι θα κάνουμε". Όλοι θέλουν να σωθούν, έστω και εις βάρος των ομοίων τους. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη, συμπόνια και διάθεση για κοινό αγώνα από κανέναν. Όλοι προσπαθούν να σώσουν το "τομάρι" τους και χορεύουν στους ρυθμούς που τους επιβάλουν οι μαστιγωτές.  Οι Ισπανοί είναι "ήρεμοι", για να τους "λυπηθούν" τα αφεντικά και να μην γίνουν σαν τους Έλληνες. Οι Ιταλοί το ίδιο, για να βρίσκονται κοντά στα κέντρα αποφάσεων και να μην φτάσουν στο επίπεδο της Ισπανίας κλπ.. Ο καθένας έχει βάλει τον "πήχη" της ζωής του όπου του επιτρέπουν οι Προτεστάντες και αυτό αγωνίζεται να υπερασπιστεί, για να μην βρεθεί στον "πάτο" με τους υπόλοιπους.
Αυτό γίνεται τώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Όλοι εναντίον όλων και απόλυτα υποταγμένοι ...Χαφιεδίζει ο ένας τον άλλο, για αποκτήσει εύνοια ...Κατηγορεί ο ένας τον άλλον, για να δείξει καλή διαγωγή στα "αφεντικά" ...Υποσκάπτει ο ένας την προσπάθεια του άλλου, για να επωφεληθεί ο ίδιος. Ο κανόνας είναι ένας ..."Μη μιλάς, για να μην θυμώσει το "αφεντικό" και σε βάλει στη "γωνία" με τους τιμωρημένους Έλληνες". Οι πάντες φοβούνται το κόστος της αντίδρασης και προσβλέπουν στην επιβίωση-"δωρεά" του "αφεντικού". Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει ένα κολαστήριο λαών όμοιο με το "Νταχάου". Ακόμα και το σύνθημα της Γερμανίας είναι όμοιο ..."Arbeit macht frei ...vonSchulden" ..."Η δουλειά απελευθερώνει ...από τα χρέη".
Όλα αυτά είναι πολιτικές ιμπεριαλιστικές, που στόχο έχουν —μέσω της συνεχούς τρομοκρατίας— να αναγκάσουν τους λαούς να αποδεχθούν την κακή τους μοίρα ...Να προκαλέσουν φυγόκεντρες τάσεις και να μην τους αφήσουν να αντιδράσουν από κοινού απέναντι σε έναν κοινό εχθρό ...Να τους αναγκάσουν να ακολουθήσουν τους προδότες ηγέτες τους και να ξεπληρώσουν τα χρέη τους ...Να τα ξεπληρώσουν ακόμα κι αν αυτό το κάνουν, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών τους.
Ο μόνος φόβος τους είναι η μαζική αντίδραση των θυμάτων τους ...Να μην βρουν τα θύματά τους μια κοινή πλατφόρμα αντίδρασης απέναντι στους δυνάστες τους ...Να μην βρουν έναν κοινό παρανομαστή, που να τους ενώνει εναντίον των τοκογλύφων ...Να μην τους "στοχοποιήσουν", για παράδειγμα, ως Προτεστάντες και συσπειρωθούν εναντίον τους οι πάντες με θρησκευτικά κριτήρια ...Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης τους, ο οποίος μπορεί να τους φέρει σε σύγκρουση με τη Μεσόγειο και να τους "ξεδοντιάσει" μέσα σε λίγες ημέρες. Γι' αυτόν τον λόγο το "βάρος" της πολιτικής πέφτει στη Μεσόγειο. Φοβούνται τα πλούσια κράτη της, τα οποία με την προπαγάνδα των Προτεσταντών εμφανίζουν σαν φτωχά, ενώ δεν είναι.
Ως εκ τούτου εκεί εστιάζουν όλο τους το ενδιαφέρον. Προσπαθούν τη θάλασσα, η οποία χωρίζει αντίπαλα χριστιανικά δόγματα και εχθρικές θρησκείες μεταξύ τους, να μην την αφήσουν να γίνει μια "λίμνη" ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης, γιατί δεν τους συμφέρει. Προσπαθούν να την μετατρέψουν σε έναν "ωκεανό" θρησκευτικού μίσους και δογματικών ανταγωνισμών, προκειμένου να "απομακρυνθούν" οι πάντες από τους πάντες. Ως χριστιανοί να απομακρυνθούν όλοι τους από τους "απέναντι" μωαμεθανούς και ως Καθολικοί να απομακρυνθούν από τους "διπλανούς" Ορθοδόξους ...Ως "καλοί" χριστιανοί να απομακρυνθούν από τους "κακούς" και φανατικούς μωαμεθανούς και ως "εργατικοί" Καθολικοί να απομακρυνθούν από τους "τεμπέληδες" Ορθοδόξους. Κανένας να μην έχει καμία σχέση με κανέναν ...Κανένας να μην έχει διάθεση να βοηθήσει κανέναν.
Από τη στιγμή που έχουν προετοιμάσει την "προφόρτιση", έπρεπε να δημιουργήσουν και το ψυχροπολεμικό "κλίμα" ...Το "κλίμα", το οποίο θα επιβεβαιώσει τα στερεότυπα τα οποία τυποποιούν και καλλιεργούν οι ίδιοι για τους λαούς της περιοχής. Έπρεπε να μεθοδεύσουν τη σύγκρουση, η οποία θα έφερνε τον πόλεμο και άρα τον τρόμο στη Μεσόγειο ...Να τη μεθοδεύσουν με τέτοιον τρόπο, που θα διχάσει τους λαούς μέχρι θανάτου ...Που θα κάνει τους χριστιανικούς λαούς της Μεσογείου να αναζητήσουν την ασφάλεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση των Προτεσταντών. Κορύφωση αυτής της μεθόδευσης είναι η στρατιωτική επίθεση στη Συρία. Απλά, για να φτάσουμε στην κορύφωση, απαιτείται ένας απαραίτητος χρόνος για την προετοιμασία της κατάστασης. Ό,τι άσχημο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου, εξυπηρετεί αυτήν τη μεθόδευση.
Οι Προτεστάντες χρηματοδοτούν τους φανατικούς ισλαμιστές, για να κάνουν διώξεις χριστιανών, προκειμένου να τρομάξουν τους χριστιανούς της Μεσογείου ...Προτεστάντες δίνουν εντολές να καούν χριστιανικές εκκλησίες και να δολοφονηθούν χριστιανοί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα θρησκευτικά ένστικτα των χριστιανών ...Προτεστάντες δίνουν "γραμμή" στον Ερντογάν και στον Νταβούτογλου να προκαλούν την Ελλάδα, αποκλείοντας την έξοδό της από το "μαντρί" τής Ένωσης ακόμα και μετά από το "μαστίγωμά" της. Προκειμένου να "κόψουν" στους λαούς τις "γέφυρες" επικοινωνίας, είναι σε θέση να διατάξουν οτιδήποτε.
Οι ίδιοι αυτοί  Προτεστάντες, μέσω των γνωστών ΜΚΟ, παρακινούν τους μωαμεθανούς λαθρομετανάστες να είναι απαιτητικοί και προκλητικοί στις χώρες που τους φιλοξενούν, προκειμένου να προκαλούν δυσφορία στους λαούς. Οι Προτεστάντες χρηματοδοτούν τους δουλεμπόρους, οι οποίοι "φορτώνουν" τις μεσογειακές χώρες με λαθρομετανάστες. Οι Προτεστάντες απειλούν και προσβάλουν το Ισλάμ, προκειμένου να προκαλέσουν τα αντίστοιχα εχθρικά αισθήματα και από την πλευρά των μωαμεθανών. Δεν είναι τυχαίο που η εκκωφαντικά από τα πάντα απούσα Προτεσταντική Δανία ήταν αυτήν, η οποία προκάλεσε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο με τα σκίτσα του Μωάμεθ.
Εκατό θάνατοι συνδέονται με εκείνη την πρόκληση. Εκρήξεις βομβών είχαμε σε δανέζικες πρεσβείες. Δεν είναι τυχαίο που σε καθημερινή βάση προκαλείται το Ισλάμ από τη Γαλλία, η οποία έχει τεράστια μουσουλμανική μειονότητα στο εσωτερικό της. Συγκεκριμένοι είναι αυτοί, οι οποίοι προκαλούν ...και το κάνουν οργανωμένα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα "κλίμα" ...Ένα "κλίμα", το οποίο ευνοεί τους θερμοκέφαλους καί από τις δύο πλευρές και αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα ένα στρατιωτικό χτύπημα όλα αυτά θα τα κάνει μόνιμα. Θα δικαιώσει τους ακραίους και θα απομονώσει τους λογικούς.
Οι λαοί σε μια τέτοια περίπτωση θα αναγκαστούν να επιλέξουν "στρατόπεδα". Όποιος τολμήσει και δεν φερθεί "φυσιολογικά", θα βρει τέτοιον "μπελά", που δεν θα τον σώζει τίποτε. Δεν τον σώζει τίποτε, γιατί οι Προτεστάντες ελέγχουν τις ηγεσίες καί των δύο πλευρών. Δεν θα βρει κανένας τη στήριξη που ελπίζει, επειδή κινείται με μοναδικό γνώμονα την ειρήνη και τον ανθρωπισμό. Και μόνον στην εκδήλωση της θέλησής τους για χτύπημα, αρχίζουν και μετράνε φίλους και εχθρούς και άρα τους διχάζουν όλους. Κάποιοι θα πρέπει να παραχωρήσουν στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις και άρα να εκτεθούν — και αυτοί θα είναι στο σύνολό τους μεσογειακοί λαοί. Ποιοι θα παραχωρήσουν ναυτικές βάσεις για επιχειρήσεις κατά του Ισλάμ; ...Οι Εσθονοί ή οι Λιθουανοί; Σε πόλεμο, δηλαδή, τον οποίο ξεκίνησαν άλλοι, θα εκτεθούν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ιταλία κλπ..
Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι, που τον ξεκίνησαν; Ποιος ξεκίνησε την νέα "σταυροφορία" εναντίον της Συρίας; ...Οι συνήθεις ύποπτοι ...Οι δύο βασικοί συνέταιροι ...Οι αυτόκλητοι προστάτες της παγκόσμιας τάξης και ειρήνης ...Η Βρετανία και οι ΗΠΑ ...Οι δύο βασικές Προτεσταντικές δυνάμεις δηλαδή. Ποιος "συμπαραστάθηκε" πρώτος απ’ όλους τους "διαφορετικούς"; ...Η τρίτη συνέταιρος ...Η Γαλλία ...Η γνωστή Γαλλία. Ποιος ακολούθησε μετά από πολύ και ώριμη "σκέψη"; ...Η Γερμανία. ...Ποιος "χαιρέτησε" την απόφαση της Γερμανίας —την οποία δεν την ήξερε εκ των προτέρων— και χάρηκε που η "σοφή" Ευρώπη παραμένει Ενωμένη; ...Η Γαλλία, δια του Λοράν Φαμπιούς ...Μιλάμε για παράσταση κανονική ..."Τσουβάλιασμα" λέγεται αυτό ...Ο ένας κάνει "πάσες" στον άλλον με μια συγκεκριμένη σειρά, για να τους βάλουν όλους ανάμεσά τους πριν καταλάβουν τι γίνεται.
Ο Ομπάμα, για να δημιουργήσει συνθήκες συνενοχής με τους Ευρωπαίους, ήρθε στην Ευρώπη και έκανε τις ανακοινώσεις του για τη Συρία ...Κατά "σύμπτωση", όμως, τις έκανε "έξω" από τη Μεσόγειο ...Τις έκανε από την Προτεσταντική Σουηδία, γνωρίζοντας ότι εκεί δεν θα τον "στρίμωχναν" οι φίλοι Προτεστάντες με ανεπιθύμητες αντιπολεμικές διαδηλώσεις του λαού ή πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Γιατί να στριμώξουν εκεί τον νομπελίστα της ειρήνης; Γιατί να του χαλάσουν την "εικόνα" με ενέργειες συμπαράστασης προς τον συριακό λαό; ...Μισός Πλανήτης απόσταση είναι από τη Σουηδία μέχρι τη Συρία.
Τα ανάλογα έκανε και ο Βεστερβέλε ...Όλοι γύρω-γύρω πάνε, τώρα που θέλουν να βάλουν "φωτιά" στη Μεσόγειο. Κανένας δεν έρχεται να κάνει τις ανακοινώσεις του στη Ρώμη, την Αθήνα ή τη Μαδρίτη. Έτσι έκανε και η "αδερφή" του Βερολίνου. Τις δηλώσεις τής Γερμανίας υπέρ της πολεμικής σύρραξης τις έκανε από το Βίλνιους της Προτεσταντικής Λιθουανίας ...Το επίσης "ήσυχο" Βίλνιους ...Όλα βάση σχεδίου. Από τη στιγμή που πήρε θέση η Γαλλία, τώρα το "χτίζουν" μεθοδικά. Βάζοντας αυτοί οι Προτεστάντες την εθελόντρια Γαλλία στη "μέση", στην πραγματικότητα παγιδεύουν όλους τους υπόλοιπους. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να διαλέξουν "στρατόπεδο" και αυτό δεν είναι εύκολο. 
Κατάλαβε ο αναγνώστης την απλότητα της εφαρμογής; Με μερικές απλές κινήσεις δημιούργησαν κατ’ ευθείαν πλειοψηφίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έτοιμες να κρίνουν τους "αποστάτες" και τους "προδότες" της Ευρώπης. Γιατί πλειοψηφίες; ...Γιατί οι Προτεστάντες, ως συμμορία, έχουν κι άλλους από πίσω τους. Έχουν το δικό τους "στρατόπεδο" και αυτό το ελέγχουν απόλυτα ...Δεδομένη είναι η στήριξη της Ολλανδίας, της Δανίας και των άλλων σκανδιναβικών χωρών ...Όπως δεδομένη είναι και η στήριξη των χωρών της Βαλτικής ...Όλοι τους Προτεστάντες και άσχετοι με τη Μεσόγειο, όπως αντιλαμβανόμαστε ...Όλοι τους ειρηνιστές, μέχρι να σε "δαγκώσουν". Μόλις το κάνουν αυτό και πάρουν αυτό το οποίο επιδιώκουν, θα ξαναπάρουν το γνωστό ύφος της απορίας του ειρηνιστή.
Όταν οι λαοί της Μεσογείου έχτιζαν από το μηδέν τα ισοπεδωμένα από τους Ναζί Προτεστάντες κράτη τους, οι Προτεστάντες της Σκανδιναβίας, παρ' όλο που συνεργάστηκαν με τους Ναζί, δεν είχαν να επιδιορθώσουν ούτε καμινάδα. Πιο πολλές ζημιές πλήρωσαν οι Σκανδιναβοί από την υγρασία στα σπίτια τους, παρά από τους πολέμους. Ο πόλεμος, ο οποίος τσάκισε την Ευρώπη, ούτε που τους "άγγιξε", γιατί οι ομόδοξοί τους δεν ήθελαν να τους "αγγίξουν" οι συνέπειες της ψευδοφασαρίας τους. Αυτά, όμως, είναι "γραμμάτια" και τα "γραμμάτια" κάποτε ξεπληρώνονται ...Γραμμάτια, ιδιαίτερα φτηνά, αν κρίνουμε από την ιστορία ...Τζάμπα σχεδόν τους βγαίνει, να επωφελούνται διαρκώς από τις καταστάσεις με "αντιπαροχή" την πολιτική στήριξη των ομοδόξων τους.
Αυτά καλούνται σήμερα να "πληρώσουν" οι Προτεστάντες της Σκανδιναβίας, στηρίζοντας τον νομπελίστα της ειρήνης στην επέμβασή του στη Συρία. Δεν τους κοστίζει τίποτε το να συμφωνήσουν σε ένα έγκλημα, το οποίο θα συμβεί μακριά από τα σπίτια τους. Έτσι κι αλλιώς άλλοι θα μισούνται μεταξύ τους για τον επόμενο αιώνα και άλλη "γειτονιά" θα πάρει "φωτιά" ...Αυτοί και πάλι θα κάνουν τους ..."Σουηδούς" ...Τους "πολιτισμένους", οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τους Βαλκάνιους, τους Ανατολίτες και τους βάρβαρους ...Τους "πολιτισμένους", οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που αγοράζουν τόσα όπλα οι "καθυστερημένοι" και δεν φτιάχνουν νοσοκομεία, παιδικές χαρές και σάουνες. Θα θέλαμε όμως να δούμε πόσο εύκολα θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους οι Λετονοί ή οι Δανοί, αν στη θέση της Συρίας ήταν η Σουηδία ή η Φιλανδία. Θα συμφωνούσαν τόσο γρήγορα σε έναν βομβαρδισμό τους και χωρίς να περιμένουν να δουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία;
...Απλά πράγματα ...Συμμορία είναι οι Προτεσταντικές ηγεσίες ...Η μεγαλύτερη της ανθρώπινης ιστορίας ...Με κρυφές "ατζέντες" πραγματοποιούν τις επαφές τους. Όλο το μυστικό του χειρισμού είναι το πώς και από ποιους δρομολογείται ...Ποιοι θα μπουν μπροστά και ποιοι θα μείνουν πίσω, για να συμφωνήσουν την κατάλληλη στιγμή και να κάνουν "σάντουιτς" τους υπόλοιπους ...Να μείνουν κάποιοι δικοί τους άνθρωποι πίσω ως εφεδρείες, ώστε, ακόμα κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην εκτεθούν όλοι μαζί. Να μην μπουν ποτέ "απέναντι" σε όλους τους υπολοίπους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν μπαίνουν ποτέ "μπροστά" όλοι μαζί οι Προτεστάντες, ώστε να αποκαλυφθούν και να προκαλέσουν ενστικτώδεις αντιδράσεις από τους υπολοίπους.
Το κόλπο πάνω-κάτω είναι πάντα το ίδιο. Μπαίνουν μπροστά οι ισχυροί, για να δώσουν τον "τόνο" —αλλά και για να δείξουν ποιοι είναι τα "αφεντικά" και ποια είναι η θέλησή τους— και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η Γαλλία να διαμορφώσει τον εσωτερικό σχεδιασμό. Και μόνον με την ύπαρξή της στο Προτεσταντικό "στρατόπεδο", λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε απόπειρα συσπείρωσης των υπολοίπων με βάση αντιπροτεσταντικές λογικές. Με τις επιλογές της και την επιχειρηματολογία της θα εξασφαλίσει στους Προτεστάντες την υποστήριξη όλων αυτών που δεν ελέγχουν και είναι οι υπόλοιποι μεγάλοι του Καθολικισμού.
Η Γαλλία θα "αναγκάσει" την Ιταλία ή την Ισπανία να ακολουθήσουν, για να μην βρεθούν μόνοι απέναντι στα "αφεντικά" και στους "παρατρεχάμενούς" τους. Με αυτόν τον χειρισμό η Ιταλία θα γίνει ένα ακόμα κράτος από τα πολλά, που θα πρέπει να πάρει θέση στο θέμα της Συρίας ...Ένα από τα πολλά κράτη της Ευρώπης, που θα ψηφίσουν για την τύχη της Μεσογείου ...Θα γίνει "ίσα" με τη Λιθουανία ...και η Ισπανία ίσα με την "Εσθονία". Η Ιταλία και η Ισπανία αναγκαστικά θα παρασύρουν την Ελλάδα, γιατί ποιος θα τολμήσει να αντιδράσει, χωρίς να γίνει το μαύρο "πρόβατο" της Ευρώπης;
 Γι' αυτόν τον λόγο οι επί αιώνες αγαπημένοι της Ανατολής —οι Έλληνες— έγιναν σχεδόν μισητοί. Όταν το "ανήκομεν εις την Δύσην" σημαίνει ότι "συμμετέχομεν εις τα εγκλήματα της Δύσεως", δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο αυτό. Από την εποχή του Λευτεράκη και εντεύθεν δεν υπάρχει έγκλημα της Δύσης, που να έγινε εις βάρος της Ανατολής και στην οποία να μην έχει συμμετάσχει η Ελλάδα, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αυτό δεν έγινε στην τύχη ή εξαιτίας ατυχών επιλογών της Ελλάδας. Αυτό έγινε κατόπιν μεθόδευσης και εντολών. Η Δύση πάντα φρόντιζε να "εκθέτει" την Ελλάδα σε κίνδυνο, για να την έχει "μαντρωμένη". Με ηγέτες προδότες, όπως ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης και ο Βενιζέλος, δεν είναι παράξενη η αντιπάθεια που πλέον τρέφουν κάποιοι για τον ελληνισμό ...Με τέτοιους ηγέτες πάλι καλά που επιβιώνουμε.
Αντιλαμβανόμαστε το πόσο εύκολο είναι για κάποιους να κάνουν μέσα σε ελάχιστες ημέρες τη Μεσόγειο "τεράστια" ...Μια τεράστια θάλασσα, που, αντί να ενώνει τους λαούς της, τους χωρίζει ...Ένα τεράστιο "χάσμα" μεταξύ των χριστιανικών και των μωαμεθανικών λαών της. Σχέσεις αιώνων πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στα σκουπίδια, γιατί, όταν "φωνάζουν" τα "αφεντικά", πρέπει να τρέξεις να δώσεις το παρών στην "αυλή" τους και να ξεχάσεις τους φίλους σου. Οι Έλληνες θα γίνονται διαρκώς μισητοί από όλους τους γείτονές τους, για να μην δυσαρεστήσουν τους Εσθονούς και τους Λιθουανούς, οι οποίοι μπορεί και να μην γνωρίζουν το πού πέφτει η Ελλάδα. Εδώ και έναν αιώνα προδίδουν την ιστορία τους και τις ιδιαίτερες σχέσεις τους, για να μην εκτεθούν στους Ναζί και στους Προτεστάντες συμμορίτες ...Για να μην εκτεθούν στα "αφεντικά" των δωσίλογων.
Όμως, ο πιο άτυχος της υπόθεσης δεν παύει να είναι η Συρία ...Η βασανισμένη γη του Αντιόχου. Αυτή είναι άτυχη, γιατί είχε τα χαρακτηριστικά εκείνα, που βόλευαν τους προβοκάτορες. Η Συρία και το καθεστώς της έχουν από την αρχή επιλεγεί, για να αποτελέσουν τον "στόχο" των Προτεσταντών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της, που την έκαναν χρήσιμη και ίσως και μοναδικής αξίας επιλογή; Το καθεστώς της είναι ένα καθεστώς ιδιόμορφο θρησκευτικά και ως εκ τούτου χρήσιμο. Είναι "αιρετικό" στον χώρο του Ισλάμ και άρα μπορούν να το "χτυπήσουν" οι Προτεστάντες, χωρίς να δυσαρεστήσουν τους φανατικούς Σουνίτες μωαμεθανούς και ταυτόχρονα είναι ισλαμικό και άρα ικανό, για να ενεργοποιήσουν οι Προτεστάντες τις πάγιες φοβίες των χριστιανών. Ταυτόχρονα η Συρία διατηρεί ως κράτος τη μεγαλύτερη χριστιανική μειονότητα από όλα τα κράτη του Ισλάμ και αυτό την κάνει εύκολη στη διαχείριση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν πάρει η προπαγάνδα των εγκληματιών. 
Στα πλαίσια των προετοιμασιών της επίθεσης εναντίον της Συρίας εντάσσονται και διάφορα άλλα, θεωρητικά άσχετα με την υπόθεση, συμβάντα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η "κόντρα" μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης για το Γιβραλτάρ. Μέσα στα ίδια πλαίσια είναι και οι καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τους Τούρκους. Γιατί συνέβησαν αυτά; ...Γιατί, όπως συμβαίνει πάντα, όταν κάποιος πρέπει να "προχωρήσει" σε ύποπτο περιβάλλον, κάνει κάποιες δοκιμές, προκειμένου να το ελέγξει. Δεν περπατάς ανέμελος πάνω σε ένα πάτωμα, το οποίο μπορεί να είναι "σάπιο" και να σε σκοτώσει. Δοκιμάζεις πρώτα να δεις αν σε "σηκώνει" και μετά προχωράς.
Θεωρούμε ότι η πρόσφατη κρίση στο Γιβραλτάρ μεταξύ Βρετανίας και Ισπανίας ήταν μια τέτοια δοκιμή. Οι Προτεστάντες, θέλοντας να βάλουν "πόδι" στην επικίνδυνη Μεσόγειο, θα έπρεπε να δουν σε τι κατάσταση είναι οι πιο ιδιόμορφοι και χαρακτηριστικοί από τους παράγοντές της ...Παραμένει η Καθολική Ισπανία το νικημένο και ταπεινωμένο κράτος που γνώριζαν ή ο χρόνος το έχει αλλάξει και η κρίση το έχει "ξυπνήσει"; ...Ο διεφθαρμένος Ραχόι εξακολουθεί να ελέγχει τον λαό του ή θα υπάρξουν εκπλήξεις; Αυτό δοκίμασαν με την πίεση την οποία άσκησαν στην Καθολική Ισπανία. Γι' αυτόν τον λόγο μια Βρετανία —στην άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται— δοκίμασε να παίξει πολυδάπανα παιχνίδια ισχύος, στέλνοντας πολεμικά πλοία για ασκήσεις έξω από την "πόρτα" της Ισπανίας.
Τα ανάλογα έκαναν και με την Ορθόδοξη Ελλάδα ...Το άλλο "άκρο" —κυριολεκτικά και μεταφορικά— της χριστιανοσύνης στη Μεσόγειο. Την προκάλεσαν πολύ και από πολλές πλευρές, για να ελέγξουν τη συμπεριφορά της και να εντοπίσουν τα όριά της. Η Ελλάδα, η οποία καθημερινά κάνει αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, δέχθηκε σφοδρή επίθεση και από την Τρόικα. Τούρκοι και Τροϊκανοί δανειστές ήταν ένα "τεστ κοπώσεως", για να ελεγχθεί η Ελλάδα στα όριά της ...Να ελεγχθεί, γιατί ο λαός της είναι δυσαρεστημένος με τους "φίλους" Ευρωπαίους και μπορεί να αντιδράσει απρόβλεπτα. Απρόβλεπτες παράμετροι σε αυτά τα επίπεδα δεν επιτρέπονται. Πόσο μάλλον όταν αυτός, ο οποίος ελέγχεται για τις αντιδράσεις του, αποφασίζει για τις βάσεις της Σούδας και της Κύπρου, οι οποίες είναι άκρως απαραίτητες για τη συγκεκριμένη στρατιωτική επιχείρηση.
Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες θεώρησαν το "έδαφος" ασφαλές, ξεκίνησαν τη δρομολόγηση του σχεδίου τους με τη συνεργασία των φανατικών υπαλλήλων τους ...Με την συνεργασία των ισλαμοφασιστών. Απλά, ως γνήσιοι Προτεστάντες —και προκειμένου να εξασφαλίσουν και τη σύμφωνη γνώμη των Προτεσταντών πολιτών τους— φόρτωσαν τον λογαριασμό των δικών τους παιχνιδιών στους άλλους. Ο μόνος τρόπος, για να εξασφαλίσεις την υποστήριξη Προτεσταντικού κοινού, είναι να το πείσεις ότι δεν θα πληρώσει τίποτε από την "τσέπη" του. Δεν ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι διαφορετικό. Θα υπήρχε δυνατότητα οι εκ πεποιθήσεως συμφεροντολόγοι να αποφύγουν τα έξοδα της επέμβασης και να μην το κάνουν; Όταν ελέγχουν απόλυτα τη Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα, είναι δυνατόν να μην τους στείλουν τη "λυπητερή"; Θα τους άφηναν ποτέ έξω από τους λογαριασμούς, να απολαμβάνουν τα πλούτη τους;
Όπως μας ενημερώνει η Washington Post (04/09/13), ο Υπ. Εξ. των ΗΠΑ, John Κerry, δήλωσε ότι ...«αραβικές χώρες προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν μια πλήρη επέμβαση στη Συρία, προκειμένου να εκδιωχθεί ο Πρόεδρος Bashar Assad.  Με τον απαιτούμενο σεβασμό γι' αυτές τις αραβικές χώρες, που προσφέρθηκαν ν’ αναλάβουν το κόστος μιας επέμβασης, η απάντησή μας είναι ένα βαθύτατο ναι». Αυτά φέρεται να δήλωσε ο Kerry κατά την ομιλία του την Τετάρτη  στην Επιτροπή των Εξωτερικών Υποθέσεων, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ...«αυτή η προσφορά βρίσκεται ήδη στο τραπέζι».
Ο αναγνώστης εύκολα βγάζει τα συμπεράσματά του. Την πολεμική ενέργεια των χριστιανών εναντίον τού Ισλάμ θα την χρηματοδοτήσουν οι πιο "φανατικοί" ισλαμιστές. Την αντιτρομοκρατική προσπάθεια των "ειρηνοποιών" της Δύσης θα την χρηματοδοτήσουν τα "αφεντικά" της Αλ Κάιντα. Τη δραστηριότητα αυτήν, η οποία αυξάνει τα κέρδη των Προτεσταντικών πολυεθνικών του πετρελαίου, θα την χρηματοδοτήσουν οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Την "αθωότητα" των Σκανδιναβών και των άλλων "άσπιλων και αμόλυντων" θα την πληρώσουν οι συνήθεις "ταραξίες". Οι Προτεστάντες θα παραμείνουν "αποστειρωμένοι" από κάθε βρομιά και αμαρτία, εφόσον και πάλι θα εκτεθούν οι συνήθεις ύποπτοι ...Απλά θα πουν ένα "βαθύτατο" ναι σ' αυτούς που θα πληρώσουν. Όταν πληρώνει άλλος, πάντα οι Προτεστάντες είναι βαθύτατα "ευτυχείς".
Οι Προτεστάντες έχουν ξεπεράσει όρια, τα οποία οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεπερνούν ...Όρια, τα οποία επί αιώνες οι υπόλοιποι χριστιανοί δεν τολμούσαν να ξεπεράσουν. Όταν φτάνει ο Ομπάμα σε σημείο να θεωρεί ότι πρέπει οπωσδήποτε να "χτυπήσει", για να μην "χαλάσει" την εικόνα τού τοκογλυφικού "μαγαζιού" του, έχουμε ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια. Όταν πρέπει να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι, για να μην χαλάσει η εικόνα της συμμορίας των "ανώτερων", σημαίνει ότι πλησιάζουμε στο τέλος ...Σημαίνει ότι η αντίδραση πλέον για την ανθρωπότητα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απόλυτη ανάγκη ...Ανάγκη επιβίωσης.
Αλίμονο, όμως, αν πιστεύει κάποιος στον Θεό και θεωρεί ότι η ανθρωπότητα θα βρεθεί σε θέση να αγωνίζεται μόνη της για την επιβίωσή της. Ποιος μπορεί να πιστεύει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο και θα μπορούσε να τον αφήσει αβοήθητο στα χέρια τού κάθε καραγκιόζη; Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο-μηδέν ...Στο σημείο όπου όλοι θα κριθούμε για την πίστη μας, ανεξαρτήτως του πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα ...Στο σημείο όπου όλοι θα κριθούμε, ανεξαρτήτως του ρόλου που θα κληθεί ο καθένας μας να παίξει τη δεδομένη στιγμή. Πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις στον Θεό και να μην θεωρείς βέβαιο ότι θα βοηθηθείς από Αυτόν; Από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι έχουν στα χέρια τους όπλα, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τον άνθρωπο και τον Πλανήτη, είναι βέβαιο ότι βρίσκεται πολύ κοντά κι Αυτός, που μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους αυτούς. 
Τα πράγματα, δηλαδή, στο σημείο όπου φτάσαμε, από τη φύση τους δεν είναι τόσο απλά ...Δεν μπορούν να είναι απλά. Εδώ πλέον δεν τίθεται μόνον θέμα ανθρώπινης αντίστασης απέναντι στην Προτεσταντική λαίλαπα της απληστίας και της απανθρωπιάς ...Εδώ μιλάμε για ύβρη ...Εδώ μιλάμε για βλασφημία απέναντι σε Αυτόν, που δημιούργησε τον άνθρωπο. Οι Προτεστάντες —και όσοι είναι μαζί τους— έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που τολμούν και παριστάνουν τους θεούς ...Τους θεούς, οι οποίοι αποφασίζουν για τη ζωή και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων ...Τους θεούς, οι οποίοι κρίνουν με βάση το συμφέρον τους —και άρα άδικα— ...και το χειρότερο, τιμωρούν ολόκληρους λαούς. Όποιος όμως παριστάνει τον θεό, πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τα ρίσκα. Τώρα είναι και μια καλή ευκαιρία, για να θα δούμε ποιοι είχαν δίκιο ...Οι ευσεβείς ή οι εκ του πονηρού αγνωστικιστές;
Έτσι είναι δυστυχώς για κάποιους. Όταν κάποιος έχει αποφασίσει να κινείται "πάνω" από τους ανθρώπους, πρέπει να γνωρίζει ότι εκεί "ψηλά" δεν θα βρίσκεται μόνος του ...Ειδικά σε περιόδους δύσκολες για την ανθρωπότητα, όπως είναι αυτή που βιώνουμε σήμερα, τα πράγματα είναι εξόχως επικίνδυνα ...Είναι βέβαιο πως έχει "κίνηση" εκεί πάνω ..."Κίνηση", που ποτέ δεν μπορεί να ξέρει ένας άνθρωπος πότε αυτή θα εκδηλωθεί. Ποτέ δεν ξέρει ο άνθρωπος, που έχει ξεπεράσει τα όρια και βαδίζει σε άγνωστα πεδία, πότε θα την "πατήσει". Πολλές φορές πηγαίνει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία φορά μόνον σπάει. Πολλοί εγκλημάτησαν εναντίον των ανθρώπων, αλλά εκείνοι, οι οποίοι θα βρεθούν να κάνουν αυτό που δεν πρέπει στην ώρα που δεν πρέπει, θα την "πληρώσουν" για όλους ..."In God we trust" γράφουν οι θεομπαίχτες τοκογλύφοι στα δολάριά τους; ...Σύντομα θα δούμε πόσο κοστίζει μια τέτοια ειρωνεία. 
Η Μεσόγειος σήμερα "πονά", αλλά, γι' αυτούς που έχουν γνώσεις, αυτοί οι πόνοι δεν είναι συνηθισμένοι. Δεν είναι "πόνοι" από χτυπήματα ιμπεριαλιστών ...Είναι "πόνοι γέννας". Κάτι νέο "γεννιέται" στη Μεσόγειο και αυτό κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει. Οι εξελίξεις "τρέχουν" και κανένας δεν γνωρίζει τι θα προκύψει μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Κανένας δεν γνωρίζει τι νέο θα προκύψει από τον θάνατο του παλιού ...Του παλιού, που, όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένο να "αυτοκτονήσει" στις ακτές της θάλασσας των πολιτισμών ...Του παλιού, το οποίο δείχνει εκφυλισμένο σε βαθμό τέτοιο, που να μην μπορεί να σκεφτεί ούτε καν με βάση την απλή λογική ...Κάποιοι βιάζονται να συναντήσουν τον "θάνατο" και μάλιστα απειλούν όποιους τους εμποδίζουν να το κάνουν.
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο