Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών με τη βοήθεια της Ασφάλειας Λιβαδειάς


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Κάτω Πατήσια Αττικής, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά χθες το απόγευμα τον 28χρονο, κατά την έξοδό του από ισόγεια κατοικία που διατηρεί σε περιοχή των Κάτω Πατησίων Αττικής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (0,3) γραμμαρίων.

Ακολούθως ο 28χρονος κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την εμπορία, εντός της οικίας του επτά (7) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (6.660) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάρτα SIM, ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο δράστης διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών. Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επισκεφθεί κατ' επανάληψη περιοχές της Βοιωτίας, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του τα συνήθη υπεραστικά συγκοινωνιακά μέσα.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. in.gr


ΘΗΒΑ GR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέο Δ.Σ στους "Φίλους του Βιβλίου"


Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ». Προηγήθηκε ο απολογισμός και η έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ., που περιελάμβαναν, κατά τη διετία που προηγήθηκε ένα πλούτο εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων και συγγραφέων, ομάδες βιβλίου, δρώμενα μουσικής και λόγου, δωρεές βιβλίων σε σχολεία κ.α.

Το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Αλεξάνδρου Δημήτρης
Αντιπρόεδρος : Δαμιανού Θεοδώρα
Γραμματέας : Κοκοντίνη Ευαγγελία
Ταμίας : Καραγιάννη Δήμητρα
Μέλη : Μαρίνης Άγγελος
Δρακωνάκη Φωτεινή  
Βρεττού Λυδία

Καλούμε τους συμπολίτες /τισσες μας να πλαισιώσουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου, σε μια αναζήτηση του ¨εμείς¨ έναντι του ¨εγώ¨ με τον πολιτισμό αιχμή του δόρατος για να διαβούμε την έρημο της κρίσης.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα 6978069875 και 6942444366.


από thiva-press

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα" - Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα της 25χρονης που σκοτώθηκε στη συμπλοκή στην Κόρινθο


Η δραματική έκκληση της 25χρονης Κατερίνας στο φίλο της, λίγα δευτερόλεπτα αφού δέχτηκε τη μοιραία σφαίρα από το καλάσνικοφ των αδίστακτων ληστών, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Κόρινθο.

άτυχη κοπέλα φαίνεται πως βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και μια σειρά από αλυσιδωτές συμπτώσεις οδήγησαν στο θανατηφόρο τραυματισμό της από τη σφαίρα του μοιραίου καλάσνικοφ των δραστών.

Η 25χρονη Κατερίνα που ήταν λογίστρια σε ξενοδοχείο της περιοχής έτυχε να περνάει από το σημείο της καταδίωξης και βρέθηκε εν μέσω της σφοδρής ανταλλαγής πυροβολισμών.

Το χρονικό της καταδίωξης που οδήγησε στη μοιραία συμπλοκή

Όλα ξεκίνησαν στις 9:00 χθες το βράδυ όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, η άτυχη γυναίκα να χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα...

Η απίστευτη τροχιά της σφαίρας

Μια σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός κακοποιού εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο, χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα, διέσχισε το πορτ μπαγκάζ, τρύπησε το πίσω κάθισμα, τρύπησε και το κάθισμα του οδηγού και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης γυναίκας. Η σφαίρα έπληξε το συκώτι και τον πνεύμονα ενώ η γυναίκα διατηρούσε τις αισθήσεις της μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο...



"Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα"

Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με το φίλο της.

Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο. "Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα", είπε στο φίλο της, σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.gr στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου χειρουργήθηκε και αν και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα.

Ένα χιλιοστό και θα γλίτωνε...

Σύμφωνα με ειδικό αναλυτή, τον κύριο Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 η απόσταση ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκτιμάται πως ήταν περίπου 40 μέτρα απόσταση που υπολογίζεται από τη γωνία με την οποία προσέκρουσε στην άσφαλτο το βλήμα από το καλάσνικοφ αλλά και τη γωνία ανάκλασης και διείσδυσης του στο αυτοκίνητο.




Ακόμη και ένα χιλιοστό θα έστελνε αλλού τη βολίδα και θα γλίτωνε την άτυχη Κατερίνα από το θάνατο. Αν η κλίση της βολίδας ήταν ελάχιστα διαφορετική, αν στο δρόμο υπήρχε μια λακούβα, η κοπέλα θα είχε γλιτώσει το θανάσιμο τραυματισμό...

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας


O ιδιοκτήτητς της ταβέρνας που έγινε στόχος των αδίστακτων κακοποιών περιεγραψε καρέ καρέ την εισβολή των δραστών και τη ληστεία που ακολούθησε. Όπως αποκάλυψε, οι ληστές σκόπευαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα, ωστόσο προσποιήθηκε πως λιποθύμησε για να γλιτώσει.



Έρευνες και τη νύχτα

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διέφυγαν με το αυτοκίνητο του καταστματάρχη, ένα Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394, το οποίο ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουν ήδη εγκαταλείψει μετά τη δημοσιοποίηση του αριθμού κυκλοφορίας του και να έχουν βρει άλλο όχημα.



Μπλόκα έχουν στηθεί στην Κορινθία και τους γειτονικούς νομούς, καθώς οι δράστες κατευθύνονταν προς Πελοπόννησο. 

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ, σκυλιά αλλά και ελικόπτερα ενώ για τις ολονύχτιες έρευνες θα χρησιμοποιηθούν και θερμικές κάμερες. 

NewsIt

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΡΑΓΚΑΣ, Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ

Ο άνθρωπος που ξυπνάει από τα μαύρα χαράματα για να μας προλάβει νυσταγμένους στο αυτοκίνητο, για να μας αποκαλέσει "υπήκοους του Ράϊχενμπαρχ", "κατοίκους της πρωτόγνωρης μπανανίας" και να μας πληροφορήσει ότι οι κακοί Γερμανοί είναι οι εχθροί μας και ότι η Ελληνική κυβέρνηση "τελεί υπό ένοχη σιωπή".


Ωραίος ο Τράγκας. Ωραίος, και επαναστατικός. Ευτυχώς που έχουμε και τον Τράγκα και μας λέει ότι μας λέει, γιατί αλλιώς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Και επαναστατικός. Δε σταματάει στις απλές διαπιστώσεις. Προτείνει.  Προτείνει τρόπους για να αντισταθούμε στην κατοχή, στέλνοντας sms στους φίλους μας, στέλνοντας email στους διεθνείς ηγέτες, στον ΟΗΕ, στο δικαστήριο της Χάγης και όπου αλλού μπορούμε.

Με δυο Τράγκες θα είχαμε απελευθερωθεί. Γι αυτό το σύστημα μας επιτρέπει μόνον έναν.

Για να μας κάνει τούμπανο κάθε πρωί, να μας διαλύσει την ψυχολογία., να μας πει "υπήκους του Ράϊχενμπαρχ" να το εμπεδώσουμε, να πει την Ελλάδα "μπανανία" να το εμπεδώσουμε, και αφού μας κάνει τούρκους με καθημερινές ειδήσεις, πριν κλείσει την εκπομπή του θα ρίξει και την επαναστατική του πρόταση για να ξεφύγουμε από το ζυγό που είναι η αποστολή sms στον ΟΗΕ και στον Γάλλο πρέσβη κ.λ.π. , κ.λ.π.   που προκαλούν συναισθήματα αδυναμίας, ανικανότητας, (τυχαία και η διαφήμιση με το κόμπλεξ;) που γεννούν συναισθήματα λύπης, που οδηγούν σε κατάθλιψη, που οδηγεί σε αδράνεια, που οδηγεί σε σκλαβιά.

Τράγκας.

Η καλύτερη πηγή ψυχολογικού πολέμου του συστήματος.

Το ταλέντο της κάλυψης απόκρυψης. Ο δημοσιογράφος που έχει πείσει το κοινό - στόχο ότι είναι ο σούπερ μάγκας - τράγκας - επαναστάτης που κυκλοφορεί στην digea, στα μεσαία και τα βραχέα.  Μαγκιά με τη σέσουλα.  Το στόμα κάνει εφτά γύρες μέχρι να έρθει στα ίσια του. Ο Σούπερ ήρωας, που "επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά" από τις προβλέψεις του, μιας και αυτός, σε αντίθεση με πολλούς, διαβάζει τα μνημόνια, και ξέρει τι έχουν υπογράψει, και άρα ξέρει τι θα συμβεί.

Τράγκας.

Ο κολυμπήθρας που εξαγνίζει το τραπεζικό καρτέλ, ρίχνοντας τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στους Γερμανούς.  Οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί είναι κακοί, και οι Γάλλοι και οι Αγγλοι είναι καλοί. Λες και δεν είναι διεθνείς οι συμμορίτες που καταστρέφουν την Ευρώπη.  Λες και δεν έχουν όνομα.  Λες και δεν είναι οι αργυραμοιβοί και οι μεγαλοτραπεζίτες. Οχι. Οι Γερμανοί φταίνε.

Και η κυβέρνηση η δική μας;  Καλά, οι Γερμανοί κοιτάνε τα συμφέροντα τους.  Εμείς τι κάνουμε;


Η Ελληνική κυβέρνηση, τηρεί "ένοχη σιωπή".

Οχι φίλοι μου.  Δεν πρόδωσε την Ελλάδα η Ελληνική κυβέρνηση και το Ελληνικό κοινοβούλιο και όλο το σκυλολόι που "εργάζεται" εκεί μέσα. Οχι. Δε γίναν αυτά. Η κυβέρνηση απλώς τηρεί "ένοχη σιωπή".




Ο ρόλος του Τράγκα (και όχι μόνο αυτού), μπορεί να αναλυθεί με βάση το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού.  Εκεί γράφει ότι ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης. Τα κυκλάκια στο κάτω μέρος της οθόνης, είμαστε εμείς.


που σαν σκοπό έχει να ελέγχει τα συναισθήματα μας και μέσω αυτών, την συμπεριφορά μας.

και φυσικά να μας επαναλαμβάνει ξανά και ξανά, το ένα, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο, μήνυμα:
είστε υπήκοοι του Ράϊχενμπαχ, η Ελλάδα είναι μια κομπλεξική μπανανία, (από)χαιρετώ τις ένοπλες δυνάμεις, τα νησιά του αιγαίου μας, την Κύπρο μας,  κ.λ.π.

"τα συνθήματα" λέει το εγχειρίδιο. Ποια είναι τα συνθήματα του Τράγκα;  Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε Τράγκας;  ε;  υπήκοοι; ε; ε;

Δεν είμαι ειδήμων των ψυχολογικών επιχειρήσεων, όμως μου αρέσει το διάβασμα, και τα παίρνω τα γράμματα, και διαβάζοντας το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων, κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης, στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου. που υφίσταται ο Ελληνικός λαός.

2. Επηρεάζει την κοινή γνώμη μιλώντας σε μεγάλα κανάλια και ραδιόφωνα.

3. Επαναλαμβάνει ασταμάτητα το ίδιο και το ίδιο πράγμα κάθε πρωί μέχρι να το χωνέψουμε, ότι δηλαδή είμαστε σκλάβοι - υπήκοοι - της μπανανίας.  Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα όλων των εκπομπών του.  Αυτό επαναλαμβάνει καθημερινά και ασταμάτητα κάθε πρωί.  Ολες τα άλλα μπλα μπλα μπλα και μπλι μπλι μπλι που συνοδεύουν το μήνυμα, είναι η γαρνιτούρα.

3. Ελέγχει τα συναισθήματα του κοινού - στόχου (εμείς) με τις αγριοφωνάρες του και τις πατριωτικές κορώνες του και μας θυμώνει, χωρίς να δίνει διέξοδο στην οργή (πέρα από το να στέλνουμε sms στον ΟΗΕ), και το κάνει το πρωί (που η ψυχολογία μας θα καθορίσει το υπόλοιπο της ημέρας), την ώρα που είμαστε υπνωτισμένοι και δεκτικοί.  Ο λαός - στόχος, ξεκινάει τη μέρα του θυμωμένος, στη συνέχεια λυπημένος, μετά καταπτοημένος κ.λ.π.

4. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας ώστε να πιστεύουμε ότι ο εχθρός είναι οι Γερμανοί, και καλύπτει τον πραγματικό εχθρό μας που είναι το τραπεζικό καρτέλ, στοχοποιεί τους Γερμανούς (διαίρει και βασίλευε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) χωρίς να αναφέρει το γεγονός ότι ο εχθρός είναι υπερεθνικός και ότι και στη χώρα μας έχουμε πολλούς εντόπιους εχθρούς, υπαλλήλους του τραπεζικού καρτέλ.  Την Κύπρο την έκλεισαν οι τράπεζες. Δεν την έκλεισαν οι Γερμανοί.   Το γεγονός ότι το κλείσιμο το ανακοίνωσε ένα ανθρωπάκι γερμανικής υπηκοότητας, δε σημαίνει ότι ο εχθρός μας είναι οι Γερμανοί. Ομως ο Real παίρνει πολλά λεφτά από τις διαφημίσεις των τραπεζών.  Ακόμα και τώρα που δεν δίνουν δάνεια ούτε σε δισεκατομμυριούχο, ακόμα και τώρα βάζουν διαφημίσεις στον Αληθινό σταθμό που μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα. Και διαφημίσεις αρκετές. Και ο Real τα έχει ανάγκη τα χρήματα για να ζήσει. 

5. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας για τον ρόλο των πολιτικών της Ελλάδας, αφού το μόνο που έχει να τους προσάψει είναι ότι "τηρούν ένοχη σιωπή"... (με νόημα πάντα και αποσιωπητικά) και όχι έμμισθοι υπάλληλοι του καρτέλ που εξυπηρετούν ανοιχτά τα συμφέροντα των τραπεζιτών αντί του λαού και άρα είναι προδότες και άρα πρέπει να φύγουν τώρα όλοι.

6. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας για τον τρόπο που μπορούμε να αντιδράσουμε, αφού μετά από το κατεβατό που μας αραδιάζει κάθε πρωί, προτείνει σαν λύση την αποστολή sms και email.

7. Συντηρεί την στερεότυπη αντίληψη για τον κοινοβουλευτισμό και αναπολεί παλιές εποχές με τον Καραμανλή, τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο, τον Μέγα, τον έναν.

8. Με όλα τα παραπάνω, συμμετέχει σε ένα ευρύτερο σχέδιο, του οποίου αυτός είναι πιόνι, που σαν σκοπό έχει την υποδούλωση του λαού μας χωρίς να δώσουμε μάχη.  Για να αποφύγετε τον ψυχολογικό πόλεμο του Τράγκα, μπορείτε απλώς να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους Ελληνες, και το πιο σημαντικό, να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ετσι κι αλλιώς, οι "ειδήσεις" του Τράγκα είναι πάντα μπαγιάτικες και όταν τις μαθαίνουμε δεν έχουν πια καμία αξία. Τις περισσότερες από τις "ειδήσεις" του Τράγκα, θα τις βρείτε στο διαδίκτυο καιρό πριν τις πει αυτός, και αν ασχοληθείτε λίγο θα μπορείτε να προβλέψετε με εκπληκτική ακρίβεια και τις υπόλοιπες "ειδήσεις" που θα σας πει στο μέλλον. Τέλος, οι ειδήσεις έτσι κι αλλιώς έχουν υποβαθμιστεί στο μυαλό μας σε πληροφορίες και πια είτε τις ξέρουμε είτε δεν τις ξέρουμε, κάνει το ίδιο.

Ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι πάρα - πάρα πολύ αποτελεσματικό όπλο.

Ομως έχει ένα πολύ δυνατό αντίδοτο.

Την ενημέρωση. 



ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Περισσότερα για τον ψυχολογικό πόλεμο εδώ.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 1o ΜΕΡΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΕΞΗ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οξύτατη αντίδραση της Θήβας σε δημοσίευμα για τους ΡΟΜΑ!


Από την πορεία των κατοίκων στα πλαίσια της διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα των ΡΟΜΑ
Πρόσκληση δωρεάν διαμονής σε οικία 120 τ.μ προς αποκατάσταση της αλήθειας…
«Καλοπροαίρετη είναι η οποιαδήποτε κριτική, που στόχο έχει την ομαλοποίηση της κατάστασης και την προτροπή στην πολιτεία να πράξει τα δέοντα προς όφελος της περιοχής για την πάταξη της εγκληματικότητας και όχι  για την απαξίωση της ΕΛΑΣ, ολόκληρου Δήμου και των Θηβαίων ΡΟΜΑ του καταυλισμού..».
Ανοιχτή πρόσκληση δωρεάν διαμονής στην Θήβα προς τον συντάκτη του επικριτικού άρθρου για τις «επιδρομές σε καταυλισμούς Ρομά» από την ΕΛ.ΑΣ, απευθύνουν οι πολίτες της Θήβας και ειδικότερα οι κάτοικοι του Πυριού, οι οποίοι μάλιστα,  του διαθέτουν σπίτι 120 τ.μ πλήρως επιπλωμένο…
Το συγκεκριμένο άρθρο, στην εφημερίδα των Συντακτών, έφερε τον τίτλο «Επιδρομές σε  καταυλισμούς ΡΟΜΑ» και ο αρθρογράφος   Α.Ψ, σχολιάζει : «Η αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της Παρασκευής σε καταυλισμούς Ρομά στη Θήβα και στον Ορχομενό καταπολέμησε -ξανά- την εγκληματικότητα. Αν κρίνουμε από τα ευρήματα και τις προσαγωγές, πέρα από την αναστάτωση στους καταυλισμούς, η αστυνομική επιχείρηση δεν δικαίωσε τις όποιες προσδοκίες της ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα πέρασαν από έλεγχο 361 άτομα, από τα οποία 15 ήταν νόμιμοι αλλοδαποί και μόνο μία γυναίκα δεν είχε έγγραφα. Εγιναν 63 προσαγωγές, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά καθότι διαπιστώθηκαν μόνο παραβάσεις του ΚΟΚ. Τέλος, μπήκαν και σε 16 σπίτια με συνοδεία εισαγγελέων, αλλά «τζίφος».
Στην επιχείρηση πήραν μέρος 49 αστυνομικοί με 14 οχήματα. Αναρωτιέται κατόπιν αυτού ο Ελληνας πολίτης: Τι ήταν εκείνο που εξώθησε την ΕΛ.ΑΣ. να ψάξει τους καταυλισμούς; Ανώνυμες καταγγελίες; Επώνυμοι φόβοι για εγκληματικότητα; Τι ακριβώς έψαχναν οι αστυνομικοί στους «συνήθεις» δοκιμαζόμενους Ελληνες πολίτες των καταυλισμών Ρομά; Πολίτες που, ενώ δεν τους ξεχνάνε ποτέ τα στρατολογικά γραφεία, τους έχει παντελώς ξεχάσει το υπουργείο Παιδείας.
Αντί να εξασκείται στην αντιμετώπιση του εγκλήματος η ΕΛ.ΑΣ., μπουκάροντας κατά βούληση στους καταυλισμούς, θα μπορούσε με τον ίδιο αριθμό ανδρών να ελέγξει αν οι μικροί Ρομά έχουν πρόσβαση σε σχολείο, σε γιατρούς και σε παιδική χαρά. Το πρόσχημα της εγκληματικότητας και η διασπορά φόβου σε όλη την περιοχή εντός και εκτός καταυλισμών με πάνοπλους αστυνομικούς είναι η ασφαλέστερη μέθοδος διαίρεσης των πολιτών και πρόκλησης αντιδράσεων. Είναι ακραία αυταρχική και εκτός ορίων νομιμότητας η επιδρομή σε κατοικίες ανθρώπων χωρίς να δίνεται έστω και μία εξήγηση για τους λόγους που πραγματοποιήθηκε. Ο δρόμος της στοχοποίησης ανθρώπινων συνόλων δεν έχει τελειωμό για τον υπουργό και τους επιτελείς του»..
Από την ημέρα της δημοσίευσης του συγκεκριμένου άρθρου, ακολούθησαν οικτρά απανωτά γεγονότα στην Θήβα, με αποτέλεσμα την αντίδραση των πολιτών, που βλέπουν την κατάσταση να οδηγείται εκτός ελέγχου..
Εκτός του καθημερινού φαινομένου «λιθοβολισμού» των διερχομένων οχημάτων από την γέφυρα του καταυλισμού, κάτοικος της περιοχής ξυλοκοπήθηκε άγρια από ΡΟΜΑ και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σπασμένα πόδια, άλλος 80χρονος συμπολίτης μας στον Συνοικισμό ξυλοκοπήθηκε επίσης και νοσηλεύτηκε αλλά εξέπνευσε όχι από τον ξυλοδαρμό προφανώς, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο ΠΥΡΙ διαθέτει ράμματα  στο κεφάλι και τον λαιμό του από την τζαμαρία που έσπασαν ΡΟΜΑ, γυναίκα ξυλοκοπήθηκε στην πλατεία του Πυριού, προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα και άλλα πολλά που έχουν να κάνουν με διαρρήξεις, κλοπές και επιθέσεις σε ηλικιωμένους και παιδιά…
«Δοκιμαζόμενοι Έλληνες πολίτες των καταυλισμών Ρομά είμαστε όλοι εμείς οι νόμιμοι δημότες Θηβαίων ΡΟΜΑ, που η πολιτεία με επιχορηγήσεις των προηγούμενων χρόνων μας τοποθέτησε εκεί και μας εγκατέλειψε στην τύχη μας, παρά το ότι επανειλημμένα έχουμε φωνάξει και εκφράσει τις ανησυχίες μας για τα τεκταινόμενα στον καταυλισμό σε βάρος μας..» απαντούν οι εκπρόσωποι των Θηβαίων ΡΟΜΑ, που και σχολείο για τα παιδιά τους έχουν και ιατρείο, το οποίο όμως, φυλούν σε βάρδιες για να μην κάνει φτερά…
«Η επιδρομή στα σπίτια μας καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου, η τρομοκρατία  των ηλικιωμένων και παιδιών και η εκ του ασφαλούς και χωρίς έρευνα κριτική είναι ακραία και αυταρχική.
Καλοπροαίρετη είναι η οποιαδήποτε κριτική, που στόχο έχει την ομαλοποίηση της κατάστασης και την προτροπή στην πολιτεία να πράξει τα δέοντα προς όφελος της περιοχής για την πάταξη της εγκληματικότητας και όχι  για την απαξίωση της ΕΛΑΣ, ολόκληρου Δήμου και των Θηβαίων ΡΟΜΑ του καταυλισμού.
Η ΕΛ.ΑΣ μπουκάρει κατά βούληση των πολιτών στους καταυλισμούς  και δεν είναι αρμόδια για τα Σχολεία και την ιατροφαρμακευτική τους φροντίδα.
Ο δρόμος της στοχοποίησης ανθρώπινων συνόλων έχει τελειωμό αν η πολιτεία εφάρμοζε την Δικαιοσύνη προς αποφυγή της αναρχίας και αν οι εκάστοτε κριτές στόχο είχαν την αρμονία συμβίωσης των πολιτών και όχι στον διαχωρισμό τους» τονίζεται στην επιστολή 30 πολιτών, οι οποίοι ζητούν την άμεση σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που πλέον έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.
Το σπίτι που διατίθεται δωρεάν για την διαμονή του αρθρογράφου βρίσκεται επί της οδού Αγ. Αθανασίου, αρκετά μακριά από τον καταυλισμό.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 31/3/13





ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ




ΤΟ ΠΑΡΟΝ




ΤΟ ΑΡΘΡΟ




ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ




Η ΑΥΓΗ




ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



REAL NEWS



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ





ΤΟ ΒΗΜΑ




ΚΕΡΔΟΣ




ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ





ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ





ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΕΘΝΟΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Βολές» κατά του Δημάρχου Σπύρου Νικολάου για το Μνημείο των Πεσόντων


Με αφορμή ένα δημοσίευμα που είδα στο blog thivapress-news και χωρίς να έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση, δεν καταλαβαίνω την λογική που έχει το δημοσίευμα, η μάλλον καταλαβαίνω ότι πρόκειται περισσότερο για ένα αντιπολιτευτικό και προεκλογικό δημοσίευμα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων έστειλε μια επιστολή στο Δήμαρχο Θηβαίων κ.Σπύρο Νικολάου και τον παρακαλεί να επανατοποθετήσει το "Μνημείο Των Πεσόντων", αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο Φόρο Τιμής στους Θηβαίους που έδωσαν την Ζωή τους για την Ελευθερία.

Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι ο συντάκτης του κειμένου ερωτά τον κ.Κατσιμπάρδη (πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) πως θα αισθάνεται που το Μνημείο θα επανατοποθετηθεί στο σημείο που τυγχάνει να βρίσκεται η Οικία του. (Μήπως εκείνος πρωτοστάτησε και για την απομάκρυνσή του?) Γιατί δεν ερωτά καλύτερα τον κ.Κατσιμπάρδη, πως αισθάνεται (που ο "Δημοκρατικός χώρος" όπως περιγράφει στο κείμενό του) για το ξεκλήρισμα που προκάλεσε στην Ελλάδα και τους Έλληνες?

Με τη λογική αυτή θα πρέπει ο κ.Κατσιμπάρδης{?} αλλά και ο συντάκτης του κειμένου να αισθάνονται ντροπή, και να επιζητούν την κατάργηση ακόμη και των παρελάσεων, και γενικότερα όλες τις επετείους, αλλά και του κάθε λογής Μνημείου  για να μην θυμίζουν στον "Δημοκρατικό χώρο" άλλες εποχές που προσπαθεί να ξεχάσει, καθώς αυτό λέει για το Μνημείο που θέλουν να επανατοποθετηθεί στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτή την τακτική της Ναυταλήνης, που σκοπό έχει κτυπήματα κάτω από τη μέση που ευτυχώς, ο περισσότερος κόσμος έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κακώς αφαιρέθηκε, και πρέπει να επανατοποθετηθεί, ενδεχομένως σε συνδυασμό με το υπάρχον μνημείο.

δείτε το εν λόγω δημοσίευμα


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου μπλοκάρει τη συμφωνία με την Τρόικα για τις τράπεζες


Με νέο γενικό «μπλακ άουτ» στη συμφωνία που επικύρωσε το Eurogroup απειλείται η Κύπρος, έπειτα από τη δικαίωση από το Ανώτατο Δικαστήριο της προσφυγής του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου κατά της απόφασης της Τρόικα να καταργήσει τις υπάρχουσες μετοχές της Τράπεζας Κύπρου.

Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος φέρεται να έχει ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του.

Σε δικαίωση της προσφυγής της Αρχιεπισκοπής το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινό διάταγμα με το οποίο αναστέλλει μέχρι τις 5 Απριλίου την απόφαση για τη διαγραφή των μετοχών στην Τράπεζα Κύπρου.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δηλώνει ότι δέχεται απειλές από την Τρόικα να αποσύρει την προσφυγή του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κλείσουν και οι δύο τράπεζες.

Ουσιαστικά πρόκειται για δυναμική πολιτική παρέμβαση του επικεφαλής της Εκκλησίας της Κύπρου ο οποίος καθιστά υπεύθυνους για την τραγωδία του Eurogroup τους κ.κ. Σαρρή και Δημητριάδη και ζητά την απομάκρυνσή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση επικρατεί προβληματισμός για τη νέα εμπλοκή, ωστόσο δεν έχουν πάρει ακόμη επίσημη θέση.

Το χρονικό της νέας εμπλοκής

Νωρίτερα οι νομικοί εκπρόσωποι του αρχιεπισκόπου κατέθεσαν προσφυγή κατά της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο αναφέροντας ότι είναι παράνομη και συνιστά κατάφωρη παραβίαση του ατομικού δικαιώματος στην ιδιοκτησία.

Οι δικηγόροι της Αρχιεπισκοπής αναφέρουν ακόμη ότι η απόφαση:

Είναι παράνομη επίσης, γιατί συνιστά κατάφωρη παραβίαση του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας όπως αυτό προστατεύεται από το Αρθρο 1 του Πρώτου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Συνθήκης περί Προασπίσεως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και η οποία έχει κυρωθεί με τον Κυρωτικό Νόμο 39/62.
Είναι ακόμη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, παράνομη ή και αντισυνταγματική ως προσκρούουσα στο Αρθρο 23.9 του Συντάγματος και εκδόθηκε κατά παράβαση της εξουσίας που παρέχει ο εξουσιοδοτικός νόμος, ο περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και άλλων Ιδρυμάτων Νόμος.
Το Ανώτατο Δικαστήριο στο προσωρινό του διάταγμα αναφέρει ότι ο υπουργός Οικονομικών και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας καλούνται να εμφανιστούν ενώπιον της έδρας και να αμφισβητήσουν την απόφαση και τότε το Δικαστήριο, έχοντας ακούσει και τις δύο πλευρές θα πάρει την τελική απόφαση.

Μιλώντας σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης ο αρχιεπίσκοπος παραδέχθηκε ότι η προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ελλοχεύει τον κίνδυνο κατάρρευσης της Τράπεζας, ωστόσο, επιρρίπτει την ευθύνη για την απόφαση του Eurogroup στον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και τους καλεί να παραιτηθούν.

«Αν υποβάλουν την παραίτησή τους ο υπουργός και ο διοικητής τότε θα αποσύρω την προσφυγή μου, διότι το επόμενο βήμα είναι η τρόικα να θελήσει να καταρρεύσει την Τράπεζα Κύπρου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχιεπίσκοπος.

Μάλιστα ο δικηγόρος του αρχιεσπισκόπου, Κώστας Βελάρης, εξηγεί ότι το διάταγμα του υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας προβλέπει τη διαγραφή μετοχών που κατέχονται από περίπου 105.000 μετόχους της Τράπεζας Κύπρου χωρίς καμία προοπτική ανάκτησής τους, ακόμη και σε περίπτωση που το ίδρυμα παρουσιάσει κερδοφορία.

Αναφέρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima, ότι η απόφαση αυτή δεν προβλέπεται στη συμφωνία που επικύρωσε το Eurogroup της Κυριακής και τονίζει: «Η Κεντρική Τράπεζα ενήργησε εν σπουδή, αμελέτητα και χωρίς να λάβει υπόψη περιουσιακά στοιχεία χιλιάδων ανθρώπων», ενώ άφησε και αιχμές κατά του Πανίκου Δημητριάδη λέγοντας ότι κρατούσε το νομοσχέδιο για έξι και πλέον μήνες στο συρτάρι του χωρίς να το επεξεργαστεί.

Αναλυτικά η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου:

«Αναφορικά με την μονομερή αίτηση ημερομηνίας 28 Μαρτίου, 2013 που καταχωρήθηκε στην με τον πιο πάνω αριθμό και τίτλο προσφυγή και αφού ακούστηκαν ο κ. Κ. Βελάρης με κ. Αλ. Μαρκίδη, κ. Π. Παναγιώτου, κ. X. Βελάρη και κ. Κ. Κατσαρό, δικηγόροι για την Αιτήτρια

TO ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑ TOY ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑΤΑΤΤΕΙ όπως ανασταλεί και ΔΙΑ TOY ΠΑΡΟΝΤΟΣ αναστέλλεται η ισχύς και/ή εκτέλεση και/ή εφαρμογή της απόφασης των Καθ' ων η αίτηση, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 25/03/2013, Παράρτημα Τρίτο, Μέρος I, Κ.Δ.Π. 93/2013 αναφορικά με την Πώληση Εργασιών της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας Λτδ, στο μέτρο που αφορά την ακύρωση μετοχών της Αιτήτριας, μέχρι εκδίκασης της Προσφυγής και/ή μέχρι εκδόσεως νεοτέρας Διαταγής του Δικαστηρίου.

Οι Καθ' ων η αίτηση δύναται να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου στις 5 Απριλίου, 2013 και ώρα 8:30 π.μ. και να δείξουν λόγο γιατί το παρόν διάταγμα να μην συνεχίσει να ισχύει.

Η αίτηση εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής βασίζεται σε σειρά Κανονισμών του Ανωτάτου Δικαστηρίου και σε σειρά νομικών σημείων. Όπως:

1. Η επίδικη διοικητική απόφαση είναι έκδηλα παράνομη καθ' ότι, μεταξύ άλλων:

1.1. Αντίκειται στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ιδία αλλά όχι αποκλειστικά στα Άρθρα 23.1, 23.2 και 23.4 αυτού.

1.2 Αντίκειται στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ιδία αλλά όχι αποκλειστικά στο Άρθρο 23.9 αυτού.

1.3 Αντίκειται στο Άρθρο 1 του Πρώτου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Συνθήκης περί Προασπίσεως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που προστατεύει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, και η οποία έχει κυρωθεί με τον Κυρωτικό Νόμο 39/62.

1.4 Εκδόθηκε καθ' υπέρβαση και/ ή κατά παράβαση της εξουσίας που παρέχει ο εξουσιοδοτικός νόμος, ήτοι ο περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμος, Ν. 17(Ι)/2013, ιδία αλλά όχι αποκλειστικά του άρθρου 3(2) (ζ) του νόμου.

1.5 Τα άρθρα 3, 5, 6, 7, 9 και 13 του περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμου, Ν. 17(Ι)/2013, στα οποία βασίστηκε η έκδοση της επίδικης απόφασης δεν προνοούν περίπτωση ακύρωσης του μετοχικού κεφαλαίου ενός πιστωτικού ιδρύματος.

.1.6 Δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που θέτει το άρθρο 7(1) του Νόμου 17(Ι)/2013 για την σύνταξη έκθεσης για την τρέχουσα κατάσταση του πιστωτικού ιδρύματος προτού αυτό τεθεί σε διαδικασία εξυγίανσης.

1.7 Οι οποιεσδήποτε αποφάσεις ελήφθησαν, ελήφθησαν ερήμην του Διοικητικού

Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, και χωρίς να έχουν τεθεί ενώπιων τους

οποιαδήποτε στοιχεία, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουν.

1.8 Λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι η αρμόδια εποπτική αρχή και η αρχή

εξυγίανσης συμπίπτουν στο ίδιο πρόσωπο, ήτοι την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου

έχουν παραβιαστεί βασικές αρχές της φυσικής δικαιοσύνης.

2. Η επίδικη απόφαση προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην Αιτήτρια καθότι με την επίδικη απόφαση μια επένδυση εκατομμυρίων Ευρώ, χάνεται και/ ή διαγράφεται και/ ή δημεύεται χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα.

Τα γεγονότα επί των οποίων στηρίζεται η παρούσα αίτηση, εκτίθενται στην συνημμένη ένορκο δήλωση του κ. Δήμου Δήμου, από τη Λευκωσία, οικονομικού διευθυντή της Αιτήτριας».

iefimerida



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρέσβης Ρεχάγκελ...


...Άνθρωπος αγράμματος ...ξύλο απελέκητο !!
Ποιοι κρύβονται πίσω από την προφανή ηλιθιότητά του;
Αν ο κλόουν, τον οποίο τον πληρώνεις τα βράδια —για να σε διασκεδάζει—, έρθει το πρωί στο γραφείο σου, για να σου πει τι να κάνεις με τη δουλειά σου και την οικογένειά σου, παύει να είναι κλόουν και γίνεται ...καραγκιόζης. Τα μεγάλα "σαλόνια" της Ευρώπης και οι αερολογίες περί εθνικών ποδοσφαιρικών "θριάμβων", επικών νικών και ποδοσφαιρικής "παιδείας" καλές είναι όταν φίλοι μοιράζονται μερικές μπύρες και κάθονται μπροστά σε μια τηλεόραση για να διασκεδάσουν. Όταν οι "ήρωες" αυτών των επικών "μαχών" και των μεγάλων "σαλονιών" ξεχνάνε ότι είναι αγράμματοι "κλόουν" διασκεδαστές των μαζών και "μπαίνουν" στις ζωές τους, τότε είναι κοινοί καραγκιόζηδες και δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος στην αντιμετώπισή τους.

Ένας τέτοιος θρασύς και άσχετος "κλόουν" αποδεικνύεται ο Ρεχάγκελ. Για πόσο κάφρους μας έχει, όταν έρχεται ως εκπρόσωπος της σταλινικής Μέρκελ, για να μας "απευθύνει" μήνυμα αντιρατσιστικό; Στα χρόνια της παραμονής του στην Ελλάδα "διέγνωσε" ο "επιστήμονας" ότι είμαστε ρατσιστές και μας έστειλε "μήνυμα"; Τολμάει ένας άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε στην "καρδιά" του Γ‘ Ράιχ να "πουλήσει" πολιτισμό στους Έλληνες; Πόσο τενεκές πρέπει να είναι ένας Ρεχάγκελ, στη δύση όχι μόνον της καριέρας του αλλά και της ζωής του, όταν έρχεται και σε έναν λαό, ο οποίος τον "αγκάλιασε" με αγάπη —για τα ασήμαντα που του πρόσφερε σε ασήμαντους χώρους, όπως οι ποδοσφαιρικοί— και "παίζει" εις βάρος του παιχνίδια ιμπεριαλισμού;
Εβδομηνταπέντε χρονών είναι. Δόξα τω θεώ οι "χρεοκοπημένοι" τον "χορτάσαμε" χρήμα και οικονομική ανάγκη δεν έχει. Γιατί ανακατεύεται σε θέματα τα οποία δεν γνωρίζει; Έρχεται να εξομαλύνει τις σχέσεις της Ελλάδας με την κυβέρνηση της Μέρκελ; Όταν κυνηγούσε το τόπι πάνω στο κοντοκουρεμένο χορτάρι, γνώριζε τι έκανε η Siemens στην Ελλάδα; Όταν έξυνε τη μύτη του στον πάγκο της εθνικής, γνώριζε τι έκανε η Ferrostaal στην Ελευσίνα; Τι ακριβώς γνωρίζει για τις ελληνογερμανικές σχέσεις και εμφανίζεται σαν ειδικός στη διαχείρισή τους; Από πού τα έμαθε όλα αυτά, όταν οι συναναστροφές του ήταν πάντα η Σάρα η Μάρα και το κακό ποδοσφαιρικό συναπάντημα;
Τα χρήματα, τα οποία όφειλε στον ίδιο η Ελλάδα —ως γνήσιος Γερμανός φραγκοφονιάς— τα πήρε μέχρι τελευταίας δεκάρας ...Γνώριζε να κάνει προσθαφαιρέσεις και να διεκδικεί το δίκιο του. Αν οι Έλληνες δεν του έδιναν τα χρήματα, θα είχε καλές σχέσεις με την Ελλάδα; Θα μπορούσε κάποιος Έλληνας να εξομαλύνει αυτές τις σχέσεις μόνο με συμβουλές και παραινέσεις; Θα ανεχόταν κάποιον Έλληνα να πάει στη Γερμανία να τον "νουθετήσει" τζάμπα και βεβαίως να του περάσει ένα αντιναζιστικό "μήνυμα"; ...Όχι βέβαια ...Ο Όττο θα τον περίμενε με το κομπιουτεράκι του. Πώς λοιπόν αυτός ο ίδιος άνθρωπος έρχεται να εξομαλύνει σχέσεις, τις οποίες δεν γνωρίζει; ...Έρχεται ως αντιπρόσωπος της Γερμανίας; ...Γνωρίζει τι χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα; ...Γνωρίζει το "φέσι" της; ...Γνωρίζει τα περί αναγκαστικού δανείου; ...Γνωρίζει τα περί πολεμικών αποζημιώσεων; ...Γνωρίζει ότι 3500 Έλληνες αυτοκτόνησαν εξαιτίας μιας οικονομικής κρίσης, την οποία όλοι πλέον οι Ευρωπαίοι τη "χρεώνουν" στη Γερμανία;
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις τις παραμέτρους, οι οποίες επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ των κρατών και των λαών, πως αναλαμβάνεις να τις "εξομαλύνεις"; Τι είναι οι λαοί και τα κράτη; ...Αγράμματοι αλητάμπουρες, που πιάστηκαν στα χέρια μέσα στα αποδυτήρια; ...Τι δουλειά έχει ένας πρώην προπονητής ποδοσφαίρου και εμφανίζεται από κοινού με ένα κτήνος σαν τον Φούχτελ; ...Γνωρίζει τι κάνει ο Φούχτελ στην Ελλάδα; ...Γνωρίζει τα "παιχνίδια" του στη Βόρεια Ελλάδα; ...Γνωρίζει τι κάνει στη Θράκη; ...Γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος του στη σημερινή λεηλασία της Ελλάδας; ...Για πόσο κάφρους μπορεί να μας έχει, όταν μας υπόσχεται "επενδυτικά" προγράμματα με δήθεν προετοιμασίες γερμανικών ομάδων στη χώρα μας; ...Τέτοια "εικόνα" του δώσαμε στα χρόνια που κάθισε στην Ελλάδα ...Την εικόνα του "Ινδιάνου", που θα του δώσεις μερικά "καθρεφτάκια" και θα σε προσκυνήσει;
Για έναν λαό της ποιότητας και του ιστορικού "βάθους" των Ελλήνων το θέμα με τον Ρεχάγκελ είναι παντελώς ασήμαντο και πιθανότατα κάποιοι να γελάνε μ' αυτό ...Πιθανότατα κάποιοι άλλοι να θεωρούν ότι δεν αξίζει της παραμικρής αξιολόγησης ...Πολλοί μπορεί να απορούν ακόμα και για το γεγονός ότι ο γράφων κάθισε και ασχολήθηκε μ' αυτό ...Αυτό είναι λάθος. Το γεγονός ότι κάτι δεν θα το έκανες εσύ, επειδή το θεωρείς γελοίο, δεν σημαίνει ότι είναι εξίσου γελοίο και γι' αυτόν που το κάνει. Ο Ρεχάγκελ αυτήν τη στιγμή προδίδει την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του ...Εκτελεί γερμανική "αποστολή" εναντίον της χώρας μας ...Σοβαρή αποστολή ...Απλά είναι σοβαρή αποστολή, η οποία του δόθηκε από ασόβαρους ανθρώπους.
Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν το εξής σοφό. Έλεγαν ότι ...πολλές φορές οι άνθρωποι κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Τι σημαίνει αυτό για την περίπτωσή μας; Ότι αυτό, το οποίο βλέπουμε να επιχειρούν να κάνουν οι Γερμανοί μέσω του Ρεχάγκελ, δεν το κάνουν για "πλάκα". Πραγματικά νομίζουν πως είμαστε τόσο αφελείς και βλάκες, που αρκεί να έρθει ένας Ρεχάγκελ και να μας αλλάξει την "εικόνα" του κόσμου που βλέπουμε. Νομίζουν —με λίγα λόγια— ότι, κρίνοντας από τους εαυτούς τους, γνωρίζουν το πώς σκεφτόμαστε και από αυτήν την λανθασμένη βάση σκέψης ξεκινούν να ενεργούν.
...Ενεργούν με στόχο να περιορίσουν την αντίδραση του ελληνικού λαού στον σύγχρονο γερμανικό ιμπεριαλισμό ...Ενεργούν με στόχο να βάλουν ένα συμπαθές πρόσωπο μπροστά στη μερκελική θηριωδία και να μετριάσουν τις αντιδράσεις των θυμάτων τους. Νιώθουν κυρίαρχοι της Ελλάδας και προσπαθούν να φερθούν ως τέτοιοι. Όμως, μη έχοντας εμπειρία κυριαρχίας —καθώς εδώ και έναν αιώνα περίπου είναι υπόδουλοι του σιωνισμού— προσπαθούν να αντιγράψουν αυτούς που γνωρίζουν ως κυρίαρχους και δεν είναι άλλοι παρά οι Εβραίοι. Το "παιχνίδι" δηλαδή με τον Ρεχάγκελ είναι "αντιγραφή" του παιχνιδιού που "έφαγαν" οι Γερμανοί από τους Εβραίους στη Γερμανία και προσπαθούν να το "παίξουν" τώρα και οι ίδιοι στην Ελλάδα.
Τι έκαναν όμως οι Εβραίοι στη Γερμανία και αυτό επηρεάζει την κρίση των Γερμανών απέναντι στους Έλληνες; ...Οι Εβραίοι της Κεντρικής Ευρώπης με μερικά σώβρακα και φανέλες "έχτισαν" ένα έθνος ...Η απόλυτη ειρωνεία ...Το έθνος των ξανθών "Αρείων" είναι φτιαγμένο από τα ψέματα και τις "κοπριές" των μαυροκέφαλων γύφτων των εβραϊκών γκέτο. Αυτό το "έθνος" το διαμόρφωσαν στα μέτρα τους και το υπέταξαν στην εξουσία τους ...Γερμανία δεν υπήρχε πριν τους Εβραίους ...Πριν τον Μαρξ, την Λούξεμπουργκ και βέβαια τον χρηματοδότη αυτών των "κομμουνιστών" τον διαβόητο Ρότσιλντ δεν υπήρχε Γερμανία. Αυτοί οι Εβραίοι ίδρυσαν τη Γερμανία και την έδωσαν στα θύματα τους, για να την "λατρεύουν" σαν πατρίδα. Οι Εβραίοι πλήρωσαν έναν Χίτλερ, για να ιδρύσει τη Γερμανία και από εκεί και πέρα αυτήν την εθνική "κωμωδία" την συντηρούν με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ...Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος.
Η Γερμανία, ως κράτος, ως λαός και ως έθνος είναι ένας Χίτλερ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου ...Τίποτε άλλο. Όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν θα βρει τίποτε άλλο, που να "ενώνει" τους Γερμανούς σε μια κοινή "πλατφόρμα" ...Τίποτε άλλο, που να συνδέει τη Βαυαρία με την Πρωσία ...Τον Καθολικό νότο με τον Προτεσταντικό βορά ...Το "δούλεμα" των αιώνων. Γι' αυτόν τον λόγο τρέχουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα οι "Καγκελάνθρωποι". Γι' αυτόν τον λόγο βάζουν τη γριά του Βερολίνου να "μπουκάρει" στα αποδυτήρια των ποδοσφαιρικών ομάδων. Εκτός από το ποδόσφαιρο δεν έχουν τίποτε άλλο να "πανηγυρίσουν" στο όνομα της Γερμανίας.
Βλέποντας κάποιοι Γερμανοί αυτήν την πετυχημένη εβραϊκή εφαρμογή, νόμισαν ότι μπορούν να την αντιγράψουν. Νόμισαν ότι θα μπορούσαν να "δουλέψουν" τους Έλληνες όπως "δουλεύουν" τους ίδιους οι Εβραίοι. Θεώρησαν ότι, αν για τη μεγάλη Γερμανία αρκούν τρία παγκόσμια κύπελλα για να "υπάρχει", τότε για τη μικρή Ελλάδα φτάνει και περισσεύει ένα πανευρωπαϊκό κύπελλο ...Εδώ κολλάει" η αρχαιοελληνική ρήση ...Νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι όμοιοι με τους Γερμανούς ...Νομίζουν ότι η Ελλάδα του Μνημονίου είναι σαν τη Γερμανία της Βαϊμάρης ...Νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι σαν τη Γερμανία και έχει ανάγκη έναν ποδοσφαιρικό "θρίαμβο" για να αποκτήσει μια στοιχειώδη εθνική "παράδοση" ...Νομίζουν ότι ένας τέτοιος "θρίαμβος" θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό συνεκτικό στοιχείο για την εθνική μας "ταυτότητα" ...Αγνοούν την κολοσσιαία και μακραίωνη ιστορία της Ελλάδας και της φέρονται σαν την Γερμανία, η οποία δεν "μετρά" πάνω από έναν αιώνα ιστορίας ...Υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι πιο "ηλικιωμένοι" από τη Γερμανία.
Έχοντας αυτήν την άποψη για τα πράγματα, νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τη συμβολή ενός Γερμανού σε αυτήν την εθνική έστω και ποδοσφαιρική "παλιγγενεσία". Νόμιζαν ότι θα μπορούσαν αυτήν τη συμβολή να την εισπράξουν σε συμπάθεια. Γι' αυτόν τον λόγο μας έστειλαν την κατάλληλη ώρα τον κατάλληλο άνθρωπο ...Τον "δικό τους" άνθρωπο ...Τον Γερμανό "πατέρα" μας. Αυτόν, στον οποίο "χρωστάμε" την "αναγέννησή" μας σαν έθνος ...Νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι σαν τη Γερμανία και έχει ανάγκη —για την ύπαρξή της— έναν αγράμματο "Κάιζερ" του ποδοσφαίρου ...Νομίζουν μάλιστα ότι έχουν ιδιοκτησιακό "δικαίωμα" σε αυτήν την "νέα" Ελλάδα, εφόσον συνεισέφεραν στην ίδρυσή της με έναν από τους "πατέρες" αυτής της Νέας Ελλάδας.
Είναι φανερό ότι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε έχουν "σχέδια" για την Ελλάδα. Νομίζουν ότι "χτίζουν" την Ελλάδα του μέλλοντος, στέλνοντας οι ίδιοι ως εκπρόσωπό τους έναν από τους "πατέρες" της ...Τον Όττο ...Τον Όττο τον Β’, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ίδιο το γερμανικό το ξύλο το απελέκητο ...Τον ανιστόρητο και άσχετο Όττο τον Β’. Τον ρωτάμε λοιπόν τώρα, που ήρθε στην Ελλάδα και κάνει πολιτικές "επαφές": Αφού αυτός είναι ο Βου γνωρίζει τι έκανε ο Α; ...Ο Όττο ο Α’, όταν ήρθε στην Ελλάδα, σηματοδότησε την έναρξη της απεχθούς περιόδου της Βαυαροκρατίας ...Ο Όττο ο Β’ τι ακριβώς σηματοδοτεί με την άφιξή του;
...Κρίμα για τον Ρεχάγκελ. Η ζωή ήταν γενναιόδωρη μαζί του, γιατί, κυνηγώντας μια μπάλα και μαζεύοντας σώβρακα και σπασουάρ μέσα στα αποδυτήρια, έγινε άκοπα πλούσιος και διάσημος. Παίζοντας και διασκεδάζοντας κέρδισε αυτά, τα οποία άλλοι με άπειρο κόπο δεν μπόρεσαν ποτέ να πετύχουν. Αυτό δεν το εκτίμησε και το έριξε στον "κουβά" της αθλιότητας και του ιμπεριαλισμού. Μέχρι τώρα είχε μια χώρα να πάει στα γεράματά του και να τον αγαπάει ο κόσμος που τον βλέπει στον δρόμο ...Μια χώρα, η οποία, παρ' όλο που τον πλήρωσε και τον έκανε πλούσιο, δεν είχε πρόβλημα να θεωρεί ότι του "χρωστά" ...Μια γενναιόδωρη χώρα, όπου ακόμα κι ένας φτωχός θα ήθελε να τον κεράσει ένα ουζάκι ...Αυτό τώρα θα το χάσει.
Μέσα σε λίγες ημέρες θα "γκρεμίσει" αυτά τα οποία "έχτισε" στην Ελλάδα. Ταυτίστηκε με τα κτήνη και αυτό ήταν μοιραίο λάθος. Ξοδεύει την "πίστωση" που είχε στην Ελλάδα, περιφερόμενος με ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα, τα οποία σήμερα δραστηριοποιούνται σ' αυτήν. Σύντομα θα ξαναγυρίσει στο συννεφιασμένο Έσσεν, όπως ακριβώς ήταν πριν έρθει στην Ελλάδα ...Ένας ακοινώνητος Γερμανός, ο οποίος δεν ξέρει τίποτε άλλο πέρα από ποδόσφαιρο ...Ένας άσημος Γερμανός, όπως ήταν πριν του δώσει η Ελλάδα μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του ...Ένας μοναχικός Γερμανός, ο οποίος κάποτε είχε πολλούς φίλους στην Ελλάδα, αλλά τους έχασε. Απλά πιο πλούσιος, χάρη στην ελληνική λεία. Σύντομα θα είναι κάποιος, ο οποίος εργάστηκε για τους Έλληνες, πληρώθηκε από αυτούς και δεν του "χρωστάνε" πλέον απολύτως τίποτε. Μέχρι τώρα ήταν από τους Γερμανούς εκείνους, που οι Έλληνες είχαν λόγο να τον αγαπούν ...Δυστυχώς δεν το εκτίμησε.
Ασχολούμενος όλη του τη ζωή με κόρνερ και οφσάιντ, δεν έμαθε ότι ...όποιος μπλέκεται με τα "πίτουρα", στο τέλος τον τρώνε οι "κότες". Πάντα ήταν ένας ατάλαντος παίκτης και δυστυχώς γι' αυτόν δεν απέφυγε το "αυτογκόλ" ...και μάλιστα στις "καθυστερήσεις" του ενεργού του βίου. Ελλείψει παιδείας και γνώσης έγινε υποχείριο εξουσιών, τις οποίες δεν κατανοεί καν.  Ό,τι κέρδισε με αρκετά χρόνια διασκεδαστικής παραμονής —ντροπή είναι να πούμε εργασίας— στην Ελλάδα, θα το χάσει μέσα σε λίγες ημέρες. Σύντομα θα γίνει ένας από τους Γερμανούς, που οι Έλληνες πραγματικά θα έχουν λόγο να αντιπαθούν ...Αχάριστος πραγματικά.
...Όττο Β’, να ξέρεις ότι στα τρελοκομεία υπάρχουν και πολλοί Ναπολέοντες Α’ ...Δες λιγάκι το θέμα μήπως στην επόμενη "αποστολή", που θα σου αναθέσει η Μέρκελ, χρειαστεί να στείλεις και εκεί κανένα μήνυμα "νίκης" στους συναδέρφους σου ...Καημένε Ρεχάγκελ ...Σε αποκάλεσαν "στρατηγό" στα καφενεία της Ελλάδας και το πήρες τοις μετρητοίς ...Μόνον στολή που δεν έβαλες ...να μας ζητάς και άλογο.
Υ.Γ.
Επίτηδες δεν βάλαμε κάποια φωτογραφία του με τη στολή της Εθνικής Ελλάδας, γιατί απλούστατα θεωρούμε ότι δεν το δικαιούται πλέον. Ήταν ένας μισθοφόρος εργαζόμενος και πληρώθηκε αδρά για την εργασία του. Δεν δικαιούνταν και δεν δικαιούται να εμφανίζεται σε φωτογραφίες με το Εθνόσημο ...Το Εθνόσημο μιας χώρας, που με την πρώτη ευκαιρία την πρόσβαλε.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ:


Πρόλογος:
                                 
Πρέπει επιτέλους όλοι να καταλάβουμε το γεγονός ότι, το πλανήτη Γη, τα έθνη, τα κράτη, και τους λαούς, δεν κυβερνούν οι εκλεγμένοι από τους λαούς πολιτικοί ηγέτες, αλλά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Δεν κυβερνά ο ΟΒΑΜΑ τις ΗΠΑ, ούτε η ΜΕΡΚΕΛ τη Γερμανία, ούτε η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. κ.κ. Ρομπάϊ, Μπαρόζο, Όλι Ρεν, Μπλούμ, κ.λ.π. την Ε.Ε. ούτε ο Ολάντ τη Γαλλία, ούτε ο Κάμερον την Αγγλία, αλλά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Οι κ.κ. ΟΒΑΜΑ, ΜΕΡΚΕΛ, ΡΟΜΠΑΪ, κ.λ.π. είναι απλά εκτελεστικά όργανα, είναι αχυράνθρωποι, είναι πιόνια & μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Φροντίζει ο διεθνής Σιωνισμός να τοποθετεί σε όλες τις κυβερνητικές θέσεις, ΗΠΑ & Ε.Ε.
αλλά και στη παγκόσμια Δικαιοσύνη, Εκκλησία, Ένοπλες Δυνάμεις, ανθρώπους πιστούς και αφοσιωμένους στα ιδανικά του, και στα σχέδιά του.
Ήταν θέλημα των «επίγειων Θεών», κ.κ. Ρότσιλντ, & Ροκφέλερ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ,
Νετανιάχου, να ζητήσει συγνώμη από τον Ερντογάν, και ο Νετανιάχου έσπευσε να υπακούσει,
μέσα στα πλαίσια γεωπολιτικών συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας για τη γεωγραφική αυτή περιοχή. Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, προκειμένου να χτυπήσει στρατιωτικά το ΙΡΑΝ, πρέπει όλες οι δευτερευούσης φύσεως δυσκολίες, να παραγραφούν.
Χρειάζονται τη Τουρκία για πόλεμο εναντίον του Ιράν, γιαυτό ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη, και ο Οτσαλάν διέταξε κατάπαυση πυρός των Κούρδων, εναντίον των Τούρκων.
Όλοι στην υπηρεσία των «επίγειων Θεών» Rothschild & Rockefellers.
 Όποιο κράτος αντιστέκεται στις θελήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, καταστρέφεται, με όλας τας μεθόδους. Γιαυτό ειδοποιούμε το Ιράν να ετοιμάζεται για πόλεμο.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πια συμμαχίες και παρατάξεις στο πλανήτη, οι μεγάλοι τα βρήκανε
μεταξύ τους εις βάρος των μικρών. Οι μικροί πλέον δεν έχουν «που την κεφαλήν κλείναι».
Κυκλοφορούν φήμες ότι Ρωσία-Κίνα τα «βρήκανε» έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, με τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, και πούλησαν τα μικρά κράτη. Δηλαδή πίσω από τις πλάτες των μικρών, έκαναν μυστικές συμφωνίες με τη παγκόσμια δικτατορία των Ρότσιλντ & παρέα,
οπότε δεν υπάρχει πια έλεος για τους «μικρούς».
Αυτό συνέβη για να αποφύγουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Το παιχνίδι της Ρωσίας φάνηκε από την αδιαφορία της να στηρίξει τη Κύπρο, αν και έφταιγε ο Αναν-στασιάδης με τη πολιτική του, γιαυτό έγινε το Βατερλώ των σχέσεων της Κύπρου, με τη Ρωσία. Ήταν εντολή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να καταστραφούν οικονομικά Ελλάδα- Κύπρος, και τα πιόνια οι αχυράνθρωποι πολιτικοί της Ε.Ε. έσπευσαν να εκτελέσουν το σχέδιο. Τώρα – ευκαιρίας δοθείσης- που είναι ο Αναν-στασιάδης στην εξουσία, ετοιμάζουν το νέο σχέδιο Ανάν για την επίλυση του Κυπριακού, για να δώσουν το νησί στους Τούρκους.
Ετοιμάζουν εθνοκάθαρση στο νησί, με τον εξαναγκασμό των Ελλήνων σε μετανάστευση, ώστε να μείνουν μόνο Τούρκοι στη Κύπρο, για τη Τουρκοποίηση της νήσου.
Τα οικονομικά γεγονότα που έγιναν στη Κύπρο, ήταν σχέδιο για τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων της Κύπρου, για να τους αναγκάσουν να φύγουν, με μετανάστευση.
Αντικειμενικός στόχος τα πετρέλαια, οι αγωγοί, και το φυσικό αέριο της Κύπρου.
Φυσικά εκτελεστικά όργανα της παγκόσμιας Δικτατορίας, είναι και οι δικοί μας πολιτικοί Ελλάδος-Κύπρου, είτε πιόνια των ΗΠΑ είναι, είτε της Γερμανίας, το ίδιο αφεντικό υπηρετούν.
Ακόμα και ο νέο-εκλεγείς Πάπας, είναι ανδρείκελο του Ροκφέλερ, όπως γράφει ο τύπος, γιαυτό θέλει να φέρει τη πανθρησκεία μαζί με το δικό μας Πατριάρχη, μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας Δικτατορίας, υπό ένα παγκόσμιο Βασιλέα. Κατόπιν αυτού το μέλλον του Χριστιανισμού διαγράφεται αβέβαιο, αφού Πάπας & Πατριάρχης, οι αρχηγοί του Χριστιανισμού, τελούν όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Για τους Χριστιανούς προτεστάντες δεν τίθεται θέμα, αφού αυτοί είναι σημαιοφόροι της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυριαρχίας. (Βλέπε Γερμανοί, Ολλανδοί, Αυστριακοί, Σκανδιναβοί, Αμερικανοί, κ.λ.π.)
                                             Το δράμα Κύπρου & Ελλάδος:
                                        ----------------------------------------
Τούτων δοθέντων, για να σωθούν Ελλάδα-Κύπρος, από τα αρπακτικά του διεθνούς Σιωνισμού,
έχουν τις εξής τρείς επιλογές.
1)Άμεσο ανατροπή των προδοτικών πολιτικών ηγεσιών σε Ελλάδα-Κύπρο, τις οποίες ο Ελληνισμός από άγνοια & αφέλεια εξέλεξε.
2) Άμεσο έξοδο από τη Σιωνιστική Ευρωζώνη & Ε.Ε., και μετά οι σοφοί πατριώτες νέοι πολιτικοί άνδρες, με σοφούς συμβούλους, θα βρούνε τις λύσεις των προβλημάτων.
3)Αποκατάσταση καλών σχέσεων και σύναψη νέων συμφωνιών πάσης φύσεως με Ρωσία-Κίνα.
Αυτά όλα υπό τον όρο ότι η Ρωσία θα θελήσει να πάρει υπό τη προστασία της τα αδικημένα κράτη που τώρα ανήκουν στο Δυτικό Σιωνιστικό μπλόκ, και όχι να έλθει σε συμφωνία με τη Σιωνιστική ηγεσία της Δύσης, πίσω από τις πλάτες μας, όπως έκανε πρόσφατα με τη Κύπρο, λόγω πολύ κακών πολιτικών χειρισμών του Αναν-στασιάδη.
Ο Πρόεδρος της Κύπρου φεύγοντας εκείνη τη νύχτα από το πρώτο ολέθριο και ηλίθιο
Eurogroup, έπρεπε –εάν ήταν πατριώτης- να κατευθυνθεί προς Μόσχα, όπου θα ενημέρωνε τη Ρωσική ηγεσία, και αμέσως θα έκλεινε συμφωνίες για πραγματική διάσωση της Κύπρου, σε όλους τους τομείς, οικονομίας & εθνικής αμύνης, υπό τη προϋπόθεση ότι και αυτό είναι επιθυμία της Ρωσίας. Όμως έστειλε μια ασθενή πολιτική αντιπροσωπεία, την οποίαν οι Ρώσοι δεν εμπιστεύονταν. Οι Ρώσοι δήλωσαν «Δεν εμπιστευόμαστε τον Αναν-στασιάδη», και δικαίως όπως εφάνη εκ του αποτελέσματος. Ο Αναν-στασιάδης είναι ο Jeffrey & Σαμαράς της Ελλάδος.
Το πρόγραμμά του ήταν να βάλλει τη Κύπρο στα μνημόνια της Σιωνιστικής Τρόϊκα.
Σήμερα οι Σιωνιστές της Δύσης (ΗΠΑ & Ε.Ε.), με τα μέτρα που επέβαλλαν επάνω στη Κύπρο,
επιδιώκουν τη μετατροπή του νησιού σε αποικία της Δύσης, για να αρπάξουν τα γεωπολιτικά,
και γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της Κύπρου, αλλά και τον ορυκτό της θαλάσσιο ενεργειακό πλούτο. Εν συνεχεία θα προχωρήσουν σε πλήρη Τουρκοποίηση της Κύπρου εφαρμόζοντας όποιο νέο σχέδιο ΑΝΑΝ θέλουν, αφού έχουν πρόεδρο δικό τους, κάνοντας εθνοκαθάρσεις των Ελληνο-Κυπρίων. Ήδη αναγκάζουν τους Ελληνο-Κυπρίους να εγκαταλείψουν τη Κύπρο.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί δηλώνουν, «Οι Ελληνο-Κύπριοι να μοιραστούν ακριβοδίκαια με τους Τουρκο-Κυπρίους τα ενεργειακά κοιτάσματα». Δηλαδή οι Αμερικανοί μοιράζουν ξένη περιουσία, με εντολή των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!!!
Εάν τα κοιτάσματα είχαν βρεθεί στο βόρειο κομμάτι της Κύπρου, θα τα μοίραζαν οι Τούρκοι με τους άλλους κατοίκους του νησιού;;; Άραγε οι Σιωνιστές Αμερικανοί μοίρασαν ακριβοδίκαια τα δικά τους κοιτάσματα με τους γείτονες,  στην Αμερικανική Α.Ο.Ζ.;;;
Μετά τα όλα όσα συμβαίνουν στον Ελληνισμό, ο τύπος σήμερα γράφει,
«Κυπρίων Οδύσσεια, και βορείων Ευρωπαίων κυνισμός», « Ισοπεδώνουν τη Κύπρο».
«Η Νήσος εάλω, ποιος έχει τώρα σειρά;;;» Ασφαλώς η Ελλάδα.
«UBER ALES- εκτέλεσης της Κύπρου- Μήνυμα στον Ευρωπαϊκό νότο».
«Ο Νέος ΓΑΠ κατάστρεψε τη Κύπρο», «Συμφωνία-αίμα & δάκρυα».  κ.λ.π.
Με τα μέτρα που έλαβε το Eurogroup οδηγεί σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.
Οι Σιωνιστές βόρειο Ευρωπαίοι εξουσιαστές της Ε.Ε. θέλουν να ισοπεδώσουν τη Κύπρο.
Στην Ελλάδα & Κύπρο, οι Σιωνιστές του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, παίζουν άγριο Γεωπολιτικό, Γεωστρατηγικό & Γεωενεργειακό πόκερ, με εκτελεστικά όργανα τους δοσίλογους πολιτικούς,
«Αντιστάσεως μη ούσης», από καμία δύναμη του πλανήτη.
Οι Γερμανοί Σιωνιστές πρέπει να έχουν οικονομικό πρόβλημα στις τράπεζές τους, για να αναγκάζονται να «βάλουν χέρι» στις καταθέσεις των πολιτών της Ε.Ε.
Τέτοια «Διάσωση» που έκαναν οι Ευρωπαίοι στη Κύπρο, να μας έλλειπε.
Όλος ο πλανήτης γελάει με τα χάλια της Ε.Ε. που δεν μπορεί να διασώσει ένα μικρό νησάκι με προϋπολογισμό το 0.2% του προϋπολογισμού των κρατών της Ε.Ε.
Ξένοι ουδέτεροι παρατηρητές βλέπουν το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται με τη Κύπρο, και απορούν λέγοντας, «οι μεγάλες δυνάμεις πνίγονται σε μια κουταλιά νερό».
Δεν είναι ικανοί να λύσουν ένα πρόβλημα σε ένα μισό μικρό νησάκι!.
Όσον αφορά τους Ρώσους λέγομεν, ότι παρά τον ηρωϊσμό της Κυπριακής βουλής, και το ΟΧΙ
στη τρόϊκα, οι Ρώσοι – με αίτημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, - πούλησαν τους Κύπριους, και τους έριξαν στο στόμα του Σιωνιστικού λύκου, ενώ μπορούσαν να τους διασώσουν. Γιαυτό λέμε ότι δεν έχουν «μπέσα» οι Ρώσοι, και ότι κανείς δεν μπορεί να στηρίζεται και να ελπίζει επάνω τους. Έτσι απογοήτευσαν τους μικρούς λαούς.
Μπορεί ο πρόεδρος της Κύπρου να μη χαίρει διεθνούς εμπιστοσύνης, όμως έπρεπε να υπολογίσουν το φτωχό λαό, και τη παγκόσμια κοινή γνώμη, επάνω στην αγάπη των οποίων  θεμελιώνουν τα σχέδιά τους, για την αντιμετώπιση των Σιωνιστών επικυρίαρχων.
Αυτό το αγαθό το έχασαν οριστικά οι Ρώσοι. Τι ήθελαν οι παγκόσμιοι δικτάτορες;;;
1.- Να διώξουν οριστικά τους Ρώσους από Συρία, Κύπρο και Μεσόγειο. Αυτό όμως οι κ.κ.
Πούτιν & Μεντβέντεφ δεν το κατάλαβαν, και έχασαν τη παγκόσμιο συμπάθεια, αλλά και τη Μεσόγειο, που ήταν γεωπολιτικό σχέδιο των Τσάρων, το οποίο ο Πούτιν έχασε οριστικά.
2.- Οι Σιωνιστές Γερμανοί θέλουν να πάρουν όσα μπορούν περισσότερα από τα Ρωσικά χρήματα
που είναι κατατεθειμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Κύπρο, με τα «κουρέματα», αυτό ο Μεντβέντεφ δε το κατάλαβε, και άφησε «το πουλάκι να πετάξει» προς Σιωνιστική Ε.Ε.
3.- Οι Σιωνιστές Γερμανοί θέλουν να πάρουν όλο το φυσικό αέριο της Κύπρου, ώστε να μην έχουν ανάγκη το Ρωσικό φυσικό αέριο, από το οποίο εξαρτάται ολόκληρη η ΄βόρειος Ε.Ε.
Αυτό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας δεν το κατάλαβε, και άφησε το Κυπριακό φυσικό αέριο να πετάξει προς Σιωνιστική πλευρά.

4.- Έτσι παρέδωσαν τη Κύπρο έρμαιο και όμηρο στα χέρια του Σιωνιστικού Eurogroup
και των Γερμανών, και ο Μεντβέντεφ έμεινε με το θυμό του…………….
5.- Οι Ρώσοι φεύγουν και απομονώνονται οριστικά πλέον από τη Μεσόγειο, από εγωϊσμό του Μεντβέντεφ. Έτσι πίκραναν τη διεθνή κοινή γνώμη.
6.- Για όλα αυτά φταίει ο Αναν-στασιάδης που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους Ρώσους, και δικαίως, όμως έπρεπε οι Ρώσοι να αγνοήσουν τον Αναν-στασιάδη, και να ποντάρουν στο λαό της Κύπρου. Ο Αναν-στασιάδης έρχεται και παρέρχεται………..
7.-Δημιουργείται έτσι προηγούμενο για κατάσχεση καταθέσεων, και σε άλλα κράτη.
8.-Τα Σιωνιστικά κανάλια προπαγανδίζουν ότι οι Ρώσοι δεν έσωσαν τη Κύπρο.
9.- Προωθείται η προπαγάνδα της μη ύπαρξης άλλης λύσης, και υποταγή στους όρους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας μέσω της Σιωνίστριας ΜΕΡΚΕΛ και του  πεισματάρη Σόϊμπλε. Η Γερμανία καταστρέφεται από ανάξια και ανίκανη πολιτική ηγεσία.
Διακατέχομαι από φιλορωσικά αισθήματα, αλλά δεν δύναμαι να αποδεχθώ τη ψυχρότητα με την οποίαν οι Ρώσοι αντιμετώπισαν το Κυπριακό δράμα, έστω και αν έφταιγε η Κυπριακή πολιτική ηγεσία. Έστω και αν δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Αναν-στασιάδη, όπως δήλωσαν.
Ούτε εμείς του έχουμε. Έπρεπε να φερθούν σαν ανώτερη δύναμη, με ανθρωπισμό, έτσι που να προκαλέσουν την αγάπη του Κυπριακού λαού. Η αγάπη ενός λαού είναι ανώτερη οικονομικών συμφερόντων. Τα οικονομικά αποτελέσματα έρχονται αργότερον με την αγάπη του λαού.
Οι καιροί αλλάζουν….
Οι πλούσιοι Ρώσοι ολιγάρχες & μεγιστάνες, που κατέκλυσαν τη Κύπρο είναι ΡωσοΕβραίοι, της φυλής των Χαζάρων, δηλαδή είναι Χαζαρικής καταγωγής, γιαυτό οι Πούτιν & Μεντβέντεφ απέφυγαν να αναμιχθούν, διότι τους Εβραίους χάζαρους  προστατεύει το διεθνές οικονομικό κατεστημένο των Rothschild & Rockefellers, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο Μεντβέντεφ περιορίστηκε σε συμβουλές λέγοντας, «Συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να
αποσύρουν άμεσα τις καταθέσεις τους από τη Κύπρο», (διότι θα τις «φάει» η Γερμανία του Ρότσιλντ), λέμε εμείς.
Τελικά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, με την αναταραχή
που προκάλεσε στη Κύπρο, άρχισε τη λεηλασία των Κυπριακών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, με τη κυβέρνηση Αναν-στασιάδη να κρατάει «σιγόντο»………. και οι Τούρκοι
περιμένουν να πάρουν μερίδιο……..
Οι ΑμερικανοΓερμανοί Σιωνιστές των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ανέβασαν τον Αναν-στασιάδη στην εξουσία για να «δέσουν το γάϊδαρό τους», διά τον φόβον των Ρώσων.
Υπάρχει και άλλη εξήγηση γιατί δεν βοήθησε ο Πούτιν. Όταν ο Πούτιν ανέβηκε στην εξουσία,
αντίπαλοί του ήταν οι πλούσιοι Ρώσο-Εβραίοι ολιγάρχες της περιόδου Γιέλτσιν, οι λεγόμενοι
Εβραίοι «Χάζαροι». Αυτοί οι μεγιστάνες του πλούτου, είναι η λεγόμενη «Ρώσικη Μαφία».
Αυτοί φοβούμενοι το πατριώτη Πούτιν, αλλά και για να έχουν οικονομική δύναμη, έστειλαν τα χρήματά τους εκτός Ρωσίας, και ένα από τα μέρη που φυλάσσουν τα κεφάλαιά τους είναι και η Κύπρος. Σήμερα βέβαια μετά τη Κυπριακή καταιγίδα, τα Ρωσικά κεφάλαια αυτά των Εβραίων Χαζάρων, πέταξαν προς άλλους φορολογικούς παραδείσους. Οι Ρωσο-Εβραίοι Χάζαροι έκαναν τα χρήματά τους εκμεταλλευόμενοι τον Ρωσικό ορυκτό πλούτο, τότε επί Γιέλτσιν, όπου η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έκανε ότι ήθελε μέσα στη Ρωσία.
Ο Πούτιν έπαιξε με τους Χάζαρους Ρώσικη ρουλέτα στη Κύπρο.        
Η Ρωσία θα έχει μέλλον στη Κύπρο μόνο εάν ανατραπεί ο φιλο-Σιωνιστής Αναν-στασιάδης.
Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα, και τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα, έρχεται και ο γνωστός μας, ο μισέλλην Χένρι Κίσσιγκερ, της λέσχης Bilterberg, και της τριμερούς επιτροπής, 90 χρονών σήμερα, ασκώντας τρομοκρατία, να ομιλεί για παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Σήμερα έγινε αντιληπτό το βρώμικο παιχνίδι του Αναν-στασιάδη, υπέρ των συμφερόντων των Σιωνιστικών Δυτικών δυνάμεων. Μετά το ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής, ο Αναν-στασιάδης έσπευσε στο δεύτερο Eurogroup, όπου συμφώνησε σε όλα, παρά το ΟΧΙ της βουλής των Κυπρίων. Ο Αναν-στασιάδης είναι ο ΓΑΠ & Σαμαράς της Κύπρου. Και οι τρείς κατέστρεψαν Ελλάδα & Κύπρο. Μέσα σε ένα μήνα εξουσίας πρόλαβε να ισοπεδώσει τη Κύπρο.
Ο Αναν-στασιάδης με τα μνημόνια που θα υπογράψει, θα δεσμεύσει τα ενεργειακά κοιτάσματα, για τα δάνεια που θα λάβει από τη Σιωνιστική Τρόϊκα. Ήδη τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα ευρίσκονται στη Κύπρο, και κάνουν κουμάντο σε όλα τα υπουργεία. Τα καλά τα δικά μας.
Οι Κύπριοι δεν πήραν μαθήματα από τα παθήματα της Ελλάδας. Οι Κύπριοι αυτοκτόνησαν ψηφίζοντας τον Αναν-στασιάδη.
Η μικρή Κύπρος είπε ΟΧΙ που δεν τόλμησε να πεί η Ελλάδα του Jeffrey. Η κρίση ήταν στημένη από τη Σιωνιστική Γερμανία του Σόϊμπλε. Σήμερα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, αφού γίνεται πόλεμος στα παρασκήνια για τον ενεργειακό έλεγχο των κοιτασμάτων. Είναι κοινή η μοίρα Ελλάδος & Κύπρου. Το παιχνίδι ήταν στημένο, και μόλις εξελέγη ο Αναν-στασιάδης οι Σιωνιστές Γερμανοί της Μέρκελ έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία. Τα Γερμανικά ενεργειακά συμφέροντα ήθελαν να πατήσουν πόδι στη Κύπρο. Μετά τους Τούρκους, ήλθαν οι Γερμανοί. Στη Κύπρο έγινε η αρχή, ακολουθούν τα άλλα κράτη του νότου της Ε.Ε.
Τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι της Ε.Ε. λέει ο «σοφός» Σαμαράς.
Από τη Κύπρο & Ελλάδα άρχισε η διάλυση της Ευρώπης λόγω Γερμανίας. Ήδη άρχισε η αμφισβήτηση του Ευρώ. Οι Γερμανοί όπου πάνε τα κάνουν θάλασσα. Στην ουσία πρόκειται για Γερμανική συντριβή στη Κύπρο, αφού ανοίγει παράθυρο εξελίξεων στην Ε.Ε.
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έβαλε μπροστά τα κορόϊδα της Μέρκελ, για να ανοίξουν το δρόμο, για μελλοντικές κατακτήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο διάσημος Νομπελίστας οικονομολόγος Πώλ Κρούγκμαν λέει, «Η Κύπρος να φύγει ΤΩΡΑ
από το Ευρώ». Τα διεθνή ΜΜΕ λένε, η Κύπρος του Αναν-στασιάδη ελευθερώθηκε από τους Βρετανούς, για να ξαναγίνει Γερμανική Σιωνιστική αποικία.
Το Λουξεμβούργο του γνωστού μας Γιούνκερ (τέως πρόεδρος του Eurogroup) τώρα κατηγορεί
τη Γερμανία ότι θέλει την ηγεμονία στην Ευρωζώνη, τόσο καιρό δεν ήξερε να μιλήσει……
Οι Σιωνιστές Γερμανοί της Μέρκελ και του μισάνθρωπου Σόϊμπλε, θυσίασαν πολλά δις. ευρώ
για τη στήριξη του ευρώ, ενώ θα μπορούσαν με τα μισά ποσά, να διασώσουν τη Κύπρο, χωρίς να προκαλέσουν οικονομικό Αρμαγεδδώνα εις βάρος της Ευρωζώνης & της Ε.Ε.
Τώρα γίνεται ληστεία των τραπεζικών καταθέσεων που απειλεί την ύπαρξη της Ευρωζώνης.
Η Κυβέρνηση Σαμαρά με τη μέθοδο της τιτλοποίησης, -μέσα στα πλαίσια των αποκρατικοποιήσεων & ιδιωτικοποιήσεων ,-  ξεπουλά τα ενεργειακά κοιτάσματα
της Ελλάδος «πιρ-παρά», στους Σιωνιστές Αμερικανο-Γερμανούς, έναντι του χρέους.
Στη Κύπρο λένε, «Έλληνες τραπεζίτες μας κατέστρεψαν. Έπαιξαν το παιχνίδι των Σιωνιστών Γερμανών της Μέρκελ & Σόϊμπλε». Σήμερα δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών
της Ε.Ε. γίνεται της «Που…….», υπάρχει μόνο συμμαχία των πλουσίων βορείων, εναντίον των φτωχών νοτίων λαών-κρατών της Ε.Ε.
Μπροστά σε αυτό το δράμα του Ελληνισμού, οι ένοπλες δυνάμεις των Ελλήνων τι κάνουν;;;;
Μεταφέρω τη κοινή γνώμη, ο Λαός λέει, «Χάθηκε ένας πατριώτης λοχαγός, ένας πατριώτης Συνταγματάρχης με παντελόνια & Ό@@@@χεις, να κατεβάσει 10 άρματα για να γκρεμίσει αυτές τις προδοτικές Σιωνιστικές Αμερικανο-Γερμανικές εξουσιαστικές γιάφκες, της πλατείας Συντάγματος και περιχώρων, για να σώσει τη τιμή του Ελληνισμού;;;
Τους Στρατηγούς τους έχουμε μόνο για τις δοξολογίες, και τις παρελάσεις»!!!
Έτσι θα συνεχίσουμε να ζούμε, κάτω από Σιωνιστική Αμερικανο-Γερμανική σκλαβιά;;;;
Στις ένοπλες δυνάμεις υπενθυμίζω το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος, εκτός εάν περιμένουν από εμάς τους άοπλους γέρους-όχλο με μπαστουνάκι, να κινηθούμε.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος νομιμοποιεί κάθε εθνική πατριωτική σωστική κίνηση.
                                                   

 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                      Διεθνολόγος
                                                      E-mail: ant.grypaios@gmail.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο