Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Oι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες εκεί..

Αύριο..... Θα παρελαύνει ο στρατός και θα τον φυλάει η αστυνομία...


Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):

Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):


Τρέμη: «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ​Σ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ


ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Με πλήρη απογοήτευση, οργή και αηδία, απευθύνομαι προς τους υποτιθέμενους υπερασπιστές της ιστορικής μνήμης της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που κατάφεραν να αποτρέψουν αυτούς που τιμούν την υποχρέωσή τους προς τους συναγωνιστές τους, που άφησαν την τελευταία πνοή τους στα πεδία των μαχών, από την κατάθεση στεφάνου. Σημειώστε ότι, η συγκεκριμένη κατάθεση στεφάνου περιγράφεται στο πρωτόκολλο του εορταστικού προγράμματος, με το οποίο προσεκλήθη ο Σύλλογός μας ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 στην εκδήλωση και το όνομά μου στη σχετική κατάσταση εκπροσώπων για κατάθεση στεφάνου.

"Χώσιμο" και απο τους ομογενείς της ΝΥ(Φώτο)

Τα βρήκε "σκούρα" ο Ηλίας Καρανίκας
Το μεσημέρι έγινε η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στο Bowling Park στο Μανχάταν για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Νέα Υόρκη όπου παρευρίσκεται και ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας.
Ο φίλος μας ο Ηλίας μέσω του blog του μας δείχνει αλλά και μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο τι έγινε στην εκδήλωση...

Διαφήμιση προωθεί την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη!

Τη διαφήμιση της Ελλάδας στην πολυπληθέστατη Νέα Υόρκη κατάφερε ομάδα εθελοντών του «Up Greek Tourism» θέλοντας να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό. Δημιούργησαν καμπάνια, ελπίζοντας να συγκεντρώσουν 15.000 δολάρια. Τελικά σε 20 μέρες έχουν ήδη συγκεντρώσει 20.000 δολάρια, με το 50% του ποσού να προέρχεται από την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Κατάρ, τη Ρωσία, τη Σιγκαπούρη, την Ισπανία, την Ελβετία, την Αγγλία και τις ΗΠΑ.

Η συμβολή της τεχνολογίας των οχυρωματικών έργων στην επανάσταση του ΄21

   Η συμβολή της τεχνολογίας των οχυρωματικών έργων στην επανάσταση του ΄21
από τον πολιτικό  μηχανικό  Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου ημέρας εθνικής παλιγγενεσίας  για τον ελληνισμό έχει  ανέκαθεν ιδιαίτερο συμβολισμό και διαποτίζεται από μηνύματα ομοψυχίας, αλληλεγγύης ,συλλογικού οράματος, εθνικής αυτοπεποίθησης, ανάτασης και αυτογνωσίας. Ως συνήθως  κάποιοι θα βρεθούν να εξυμνήσουν αν δεν υπερβάλουν ενίοτε τις επιδόσεις  στρατιωτικών , πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών  της ιστορικής αυτής περιόδου. Με την αίσθηση ότι  συμβάλλω  στην ενίσχυση και την αποκατάσταση  της ιστορικής μνήμης , θέλω να υπογραμμίσω σήμερα την  σεμνή και ξεχασμένη συμμετοχή των μηχανικών αγωνιστών του μεγάλου ξεσηκωμού

Καταγγελία εκπρ. κατοίκων του Δ. Σταγείρων Χαλκιδικής στο "Marconi Radio 96,1



Μαρτυρία ΣΟΚ κατοίκου Χαλκιδικής: «Ήρθαν 400 εργαζόμενοι του Μπόμπολα με λεωφορεία για να μας δείρουν»



Αγριες συμπλοκές σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στις Σκουριές Χαλκιδικής μεταξύ εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και μελών της Επιτροπής Αγώνα Βορειοανατολικής Χαλκιδικής κατά του Χρυσού που αντιδρούν στη λειτουργία των μεταλλείων, καθώς όπως λένε επηρεάζει σοβαρά το περιβάλλον της περιοχής.

ΕΛΙΑΜΕΠ: Προωθώντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα!

Ένα - ένα τα κομμάτια του νεοταξικού παζλ έρχονται στην θέση τους...

Σειρά έχει το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ (www.eliamep.gr) που μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την δραστηριότητα του...

Όπως αναφέρουν λοιπόν απόλυτα αξιόπιστες και διασταυρωμένες πληροφορίες το ΕΛΙΑΜΕΠ διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια, ως άτυπο διευθυντήριο συγκρότησης της εξωτερικής πολιτικής, όλους τους φακέλους της ελληνικής διπλωματίας, εν γνώσει μάλιστα του εκάστοτε πρωθυπουργού.

Η ψήφος του Οδυσσέα.

Υποτίθεται ότι πάμε για εκλογές....


Φυσικά τις τραβάνε όλο και παρακάτω για προφανείς λόγους.

Αρχικά, όταν έγινε η κυβέρνηση συνεργασίας, ο Σαμαράς μιλούσε για την 19η Φεβρουαρίου... Ετσι ακούσαμε και την πρώτη "αλήθεια" (τύπου ΓΑΠ) από τα χείλη του.

Μετά φυσικά άρχισε η εκλογική φθορά για την Ν. Δημοκρατία και η ημερομηνίες πολλαπλασιάστηκαν....

Τελευταία εμφανίστηκε στο προσκήνιο η 29 Απριλίου και την κράτησαν στα χείλη τους μέχρι που βγήκαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις...

Πάνο Καμμένε, κάνεις λάθος με το θέμα της ΚΟ…

(σ.σ: Το άρθρο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, καθώς παρόμοιες σκέψεις εξέφρασα  κι εγώ πριν λίγες μέρες http://wp.me/pWOiz-sA1)
Από όσα πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, διαπιστώνουμε μια αγωνία του Πάνου Καμμένου να σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα το νέο του κόμμα. Αν δεν κάνουμε λάθος, μέχρι στιγμής έχουν προσχωρήσει (μαζί με τον ίδιο) εννέα βουλευτές και του λείπει ένας για να σχηματίσει δεκάδα, η οποία, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής αναγνωρίζεται ως ΚΟ. Μάλιστα φήμες που διέρρευσαν, μιλούσαν ακόμα και για θέμα ηγεσίας στο νέο κόμμα, λες και θα μπορούσε να είναι άλλος αρχηγός πέρα από τον ίδιο τον  κ. Καμμένο.

Επιπλέον, τόσο το κόμμα των κ.κ. Κατσέλη – Καστανίδη, όσο και το κόμμα του κ. Κουβέλη, σχημάτισαν ΚΟ και μένει εκτός μόνο το κόμμα του κ. Καμμένου, γιατί οι διαφωνούντες με το μνημόνιο βουλευτές, αποφάσισαν να ξαναγίνουν μνημονιακοί, μήπως και….

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς η ΠΑΕ βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σύσσωμο παραιτήθηκε το Δ.Σ και ο Δ. Γόντικας, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:«Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους, ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν μετά από αυτές τις εξελίξεις».

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.00… ΤΟ “ΚΟΜΜΕΝ Ο” ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ makeleio.gr

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 παραμένει πιστό στο ραντεβού με τους φίλους του. Αυριο Σάββατο στις 22.00 το βράδυ το πρώτο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι γεγονός..




Ολόκληρη η ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω απο τις κάμερες δίνει όπως πάντα τη μάχη για πραγματική ενημέρωση..Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ παραμένει στις επάλξεις και σας μεταφέρει όπως πάντα την αθέατη πλευρά των γεγονότων .Τους είχαμε προειδοποιήσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν φιμώνεται, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν λογοκρίνεται, γιατι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι εκπομπή είναι η κραυγή απόγνωσης εκατομμυρίων Ελλήνων που ζώστηκαν το ζυγό που τους φόρτωσαν οι ανίκανοι ή κατά άλλους οι ικανότατοι πολιτικοί που πρόδωσαν το έθνος…

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ

Από Πέμπτη 22  Μαρτίου έως Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012
Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Martin Scorsese

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Asa Butterfield, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen, Jude Law, Ben Kingsley

ΥΠΟΘΕΣΗ:


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκ​ης το επόμενο στρατόπεδο συγκέντρωσ​ης λαθρομεταν​αστών


Μετά τη Νεάπολη Κοζάνης σειρά παίρνουν τα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του http://www.seleo.gr/

σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της περιοχής σκοπεύει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δημιουργήσει το επόμενο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών

Κοινωνική Συμφωνία: Η ιδρυτική διοικούσα Επιτροπή

Την ιδρυτική διοικούσα Επιτροπή και τα πρώτα ονόματα μελών του νεοσύστατου κόμματος ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της «Κοινωνικής Συμφωνίας».


Η προσωρινή διοικούσα Επιτροπή, η οποία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα ηγηθεί του κόμματος ως το πρώτο συνέδριό του, το οποίο θα συγκληθεί προσεχώς, απαρτίζεται από:

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Η δημόσια παρέλαση είναι μια στρατιωτική τελετή, κατά την οποία οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας χώρας εμφανίζονται δημοσίως παρουσιάζοντας τα όπλα και τον εξοπλισμό τους προκειμένου αφενός να αποτίσουν τιμή για κάποια επέτειο ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός που συνέβη σε μια χώρα ή περιοχή της χώρας και αφετέρου για να επιδείξουν οι ένοπλες δυνάμεις την στρατιωτική ισχύ της χώρας.

Σταματάνε τα μαθητικά δρομολόγια από 28 Μαρτίου.(video)

Την απόφαση να σταματήσει τα μαθητικά δρομολόγια από την Τετάρτη 28 Μαρτίου πήρε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.


Η είδηση ότι δεν θα πληρωθούν τα χρωστούμενα του ΄11, μέχρι να συνταχθεί νέα νομοθετική ρύθμιση, τους έφερε στην δυσάρεστη θέση να αποφασίσουν το πάγωμα κάθε δρομολογίου. Πρόκειται για έναν καθαρό εμπαιγμό, που σκοπό έχει την ταλαιπωρία των οικογένειών μας και την μετάθεση των πληρωμών από μήνα σε μήνα, αναφέρει ο πρόεδρος, Δημήτρης Χαιρόπουλος. Η νομοθετική ρύθμιση, όπως πληροφορήθηκε είναι απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, διότι ξαφνικά, μετά από τόσους μήνες , διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα αυτά δεν έχουν συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους.

Συνελήφθη, στη Θήβα 30χρονος για ένοπλη ληστεία με θύμα 57χρονη

Συνελήφθη, στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 30χρονος Έλληνας για ένοπλη ληστεία που...


διέπραξε στις 20 Φεβρουαρίου 2012 σε βάρος 57χρονης. Ειδικότερα, ο 30χρονος πλησίασε πεζός τη γυναίκα, ενώ αυτή βάδιζε σε περιοχή της Θήβας και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε 2.000 ευρώ, το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας, επτά βιβλιάρια τραπεζών και άλλα προσωπικά της έγγραφα.

Ανακοίνωση για τη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία»

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι δημοσιοποιήθηκε η υπ’αρ.1113/28510/09-03-2012 απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης των δικαιούχων του μέτρου 214 «Γεργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Π.Α.Α. 2007-2013, ως κάτωθι:


Για τη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία» και συγκεκριμένα για την υπ’αρ. 74/4119/13-01-2012 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέες εντάξεις, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης παρατείνεται από 13-03-2012 σε 30-3-2012.

«Αποκαλεί τους ΑΕ κομματίδιο κάποιος που σκοπεύει να κάνει την Ελλάδα κρατίδιο»

Ο Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος τύπου στο κίνημα Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει να είχε πολλά κέφια χθες το βράδυ, διότι μόλις άκουσε τον Αντώνη Σαμαρά, πριν φύγει για Παέγια στην Ισπανία και για μπακαλιάρο στην Πορτογαλία, να μιλάει σε "βαρυσήμαντη" συνέντευξη για το... κομματίδιο Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ανέβασε το εξής tweet: "Ο Αντώνης Σαμαράς αποκάλεσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες...κομματίδιο. Εσείς τί νομίζεται ότι πρέπει να του απαντήσουμε;" Διαβάστε μερικές από τις απαντήσεις που ενδεχομένως να θέλετε και να τις χρησιμοποιήσετε στις παρέες σας.

Δημοσκόπηση Marc. Μικραίνει η διαφορά, οκτώ κόμματα στη Βουλή



Δείτε εδώ προηγούμενες δημοσκοπήσεις για σύγκριση 

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

[radio9.gr] ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ


ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ 10ΧΡΟΝΑ


Κ.Ι.Σ.: Κράτος εν κράτει στην Ελλάδα ΜΑΣ;;;

«Ναζίστρια», «ψυχοπαθής», ακόμα και... «καριόλα» (!!!) είμαι σύμφωνα με τους Ιεχωβάδες και με τους Αλβανούς, σύμφωνα με χαρακτηρισμούς που μου αποδίδουνε σε σχόλια στο ίντερνετ!...Ενοχλούνται πάρα πολύ όλοι αυτοί οι Εχθροί μας Ανθέλληνες από τα υπέρ της Ελλάδας ΜΑΣ άρθρα μου, για αυτό και με έχουνε σαν «κόκκινο πανί», όπως έχουνε άλλωστε και τον κάθε πραγματικό Ελληνόψυχο που αγωνίζεται για την Πατρίδα του και αρνείται την υποταγή στην Νέα Παγκόσμια Τάξη των σιωνιστών! Ας γνωρίζουνε όλοι αυτοί οι εβραιόδουλοι υβριστές μου ότι οι παραπάνω βρισιές που εκστομούν με μίσος εναντίον μου αποτελούνε για εμένα Τίτλους Τιμής, αφού προέρχονται από τέτοια τιποτένια, άνανδρα και – φυσικά – ανώνυμα σκουλήκια!...

Ανενόχλητο έφτασε μέχρι Τήνο-Μύκονο το "Koca Piri Reis" ψάχνοντας (;) για ... πετρέλαιο!

Συνεχίζει τις έρευνες για πετρέλαιο ανενόχλητο στο Αιγαίο το "Koca Piri Reis" εντός της υφαλοκρηπίδα μετά από την χτεσινή του είσοδο στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Χίου και Μυτιλήνης. Αυτή την ώρα το πλοίο βρίσκεται δυτικά της Ικαρίας στην μέση του Αιγαίο και πλέει με ταχύτητα 6,7 κόμβων.


Το πλοίο πλέει με κατεύθυνση νότια, νοτιοανατολικά μεταξύ της Ικαρίας και της Μυκόνου με σταθερή ταχύτητα. Πριν από μερικές ημέρες η Τουρκία εξέδωσε την NAVTEX (193/12), η οποία αναφέρει ότι το

"Koca Piri Reis" θα πραγματοποιήσει «βιολογικές και ωκεανογραφικές» έρευνες μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2012 σε περιοχές των «διεθνών υδάτων του Αιγαίου» και των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Αποχώρησε από το υπουργικό ο Ραγκούσης - Έξαλλος για το νομοσχέδιο του Βορίδη για τα ταξί - "Πολιτικά ανήθικο το σχέδιο νόμου"

- Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να καταψηφίσει το νομοσχέδιο στη Βουλή


- Ραγκούσης: Με το νομοσχέδιο αυτό δεν θα δοθεί καμία άδεια για δεκαετίες

- Γερουλάνος, Παπακωνσταντίνου και Ρέππας εξέφρασαν αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο

- Eγκρίθηκε τελικά το νομοσχέδιο από το υπουργικό - Υπέρ και ο Βενιζέλος

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Πάνος Καμμένος,πήγε σήμερα στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων για να αντιμετωπίσει ο ίδιος την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σχετικά με το σκάνδαλο των CDS.


Ο Αντρίκος Παπανδρέου,αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού της Τρόϊκας Γιώργου Παπανδρέου,προτίμησε να εξαφανιστεί και να στείλει τους εξουσιοδοτημένους δικηγόρους του.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε.

Ο Πάνος Καμμένος αποχωρώντας από τα Δικαστήρια,δήλωσε:

Ο πρ. υπουργός ΔΝΤ κ. Παπακωνσταντίνου απέναντι στον καθηγητή Κοντογιώργη

Αξίζει και το τελευταίο λεπτό αυτής της εκπομπής.

Ο Καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης έβαλε τον Παπακωνσταντίνου στην θέση του, εκεί που πρέπει να είανι, στο περιθώριο της κοινωνίας…

Απολαυστικός ο διάλογος τους!!!!βιντεο...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:«Επιβλαβής Οργανισμός στα Εσπεριδοειδή»

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής , ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εντοπίστηκε ο επιβλαβής οργανισμός Citrus Tristeza Virus (ιός της Τριστέτσα) σε φυτά μανταρινιάς, της ποικιλίας Κλημεντίνης, στην Κόρινθο, σε φυτώριο με την επωνυμία Σαλλής Σωτ. του Κ. και με αριθμ. εγγραφής στο Φυτοϋγειονομικό Μητρώο150-09-023.

Τα Μεσόγεια δεν επαιτούν αλλά απαιτούν τα αντισταθμιστικά

Το κράτος προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να αξιοποιήσει την έκταση του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, χωρίς ωστόσο να ακολουθεί συγκεκριμένο πλάνο...


Αλλάζουν συνεχώς σχέδια χωρίς να προχωράει τίποτα, το σίγουρο είναι πως με κάθε τέχνασμα προσπαθούν να αποφύγουν τη διάθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων προς τους Δήμους των Μεσογείων.

Το κούρεμα των ομολόγων και οι νομικές πτυχές

Το κούρεμα των ομολόγων επεκτάθηκε τελικά και στους ιδιώτες – φυσικά πρόσωπα, οι οποίοι είτε είχαν αποταμιεύσει τα χρήματά τους σε αυτά, είτε είχαν εξοφληθεί με αυτά από το Δημόσιο για διάφορες οφειλές. Το κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται είναι σοβαρό, αφού οι κάτοχοι των ομολόγων θα απολέσουν τουλάχιστον το 53,5% των χρημάτων τους που έχουν επενδυθεί σε ομόλογα του Δημοσίου. Τα φυσικά πρόσωπα θα λάβουν νέα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, των οποίων η τιμή θα είναι ίση με το 31,5% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων που κατέχουν. Επίσης, θα λάβουν ομόλογα του EFSF των οποίων η τιμή είναι ίση με το 15% της ονομαστικής αξίας των τωρινών ομολόγων τους και θα λάβουν και ομόλογα με ρήτρα ΑΕΠ.

Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Το σταυροδρόμι των εκλογών

Τώρα ξέρεις. Δεν έχεις δικαιολογίες..











ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κύριο Ράιχενμπαχ

Θέμα: Μισθοί-Συντάξεις & Τιμές Αγαθών:


Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,


Άκουσα από τα ΜΜΕ ότι σκοπόν έχετε να φέρετε στην Ελλάδα τα επίπεδα μισθών-συντάξεων, εκείνα των Βαλτικών χωρών (Εσθονίας), και Βαλκανικών χωρών (Βουλγαρίας-Αλβανίας, κλπ.) ή και χειρότερα

Ινδίας-Πακιστάν-Κίνας.

Αυτό ζητά και η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Ξεχνάτε όμως ότι οι τιμές των αγαθών και προ’ι’όντων στην Ελλάδα ευρίσκονται στα επίπεδα Γερμανίας-Γαλλίας ή και υψηλότερα.

O epimenon Ellinika - OLOKLIRO TO SPOT greek old advertisement from the 80's

Προσπαθούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο αυτή που μας βάλανε σε αυτό. Μόνοι μας θα βγούμε από το αδιέξοδο δεν χρειαζόμαστε κανέναν!



Στηρίζοντας τα Ελληνικά προϊόντα στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή αυξάνουμε την εγχώρια παράγωγη, αυξάνουμε τις θέσεις εργασίας

Η σπουδαία Πόπη Αστεριάδη το Σάββατο στην Αστραδενή! Μαζί της ο Παντελής Αμπαζής...




Το Σάββατο 24/3/2012 στις 10.00 μμ στο Art Cafe Αστραδενή, η μοναδική και αξεπέραστη Πόπη Αστεριάδη θα ερμηνεύσει μελωδίες και μπαλάντες που θα μας κάνουν να ξαναβιώσουμε την ατμόσφαιρα των μπουάτ των 60 – 70's και ο μποέμ τραγουδοποιός ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ σε ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά με jazz διάθεση και rock άποψη!


Η Πόπη Αστεριάδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στα «Νέα Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη. Συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Ο Χαμός» του Πάνου Σαββόπουλου. Αυτός ήταν και ο πρώτος δίσκος της. Από τότε μέχρι σήμερα η Πόπη Αστεριάδη έκανε μία σημαντική καριέρα στο ελληνικό τραγούδι. Θεωρείται μία από τις πρωτοπόρες τραγουδίστριες του «Νέου Κύματος».

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:"ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ"

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν θυσιάζοντας και τη ζωή τους για να είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας ελεύθερη.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε ΝΑΙ στις παρελάσεις,στις επετειακές εκδηλώσεις και φυσικά στη κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία των Ηρώων.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν δέχονται να συνυπάρξουν στις εξέδρες των "Επισήμων" με εκείνους που στέρησαν στην Ελλάδα την Εθνική Κυριαρχία της και έχουν κάνει έναν ολόκληρο λαό να ζει σε καθεστώς Κατοχής.

Ένας Θεσσαλονικ​ιός δημοσιογρά​φος που φτιάχνει το «Κόμμα των Ανέργων»

Με τους ανέργους στη χώρα να έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, ένα νέο κόμμα γεννιέται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή εκπροσωπώντας όλους εκείνους που δεν έχουν δουλειά.


Το Κίνημα των ανέργων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη ως κοινωνική κίνηση και με δήλωση στον Άρειο Πάγο ως κόμμα και συμμετείχε στις 13 Ιουνίου του 1999 στις ευρωεκλογές προβάλλοντας τη θέση του για την κοινωνική προστασία των ανέργων και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Αυτή τη φορά όμως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού και στις βουλευτικές εκλογές.

Ένταση σε πορεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα


ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑ​Ν ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!


Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά; Αυτό είναι το ευχαριστώ στην Ελλάδα για όλα αυτά που έχει κάνει για τους Αλβανούς; βιντεο...

Απόψεις: "Οι επόμενες 40 Ημέρες...Το χρέος του Έλληνα προς τον εαυτό του."

Γράφει ο Nicolas Tz.
Η ιστορία της Ελληνικής πραγματικότητας έχει δείξει δυστηχώς ότι αυτή επαναλαμβάνεται. Οι μικρές λάμψεις φλόγας που υπήρξαν ορισμένες στιγμές στην κοινωνία των πολιτών έχοντας μια μεγάλη χρονική απόσταση φαίνεται ότι τελικά ήταν καθαρά επιδερμικές.

Οι ημέρες που πέρασαν έδειξαν πολύ καθαρά ότι η ουσιαστική μετατροπή του μέσου Έλληνα από αρρωστημένο εγωιστή σε σκεπτόμενο άνθρωπο είναι αρκετά δύσκολη και...
αργεί πολύ. Οι ιστορίες τρόμου της χρεωκοπίας, του «κουρέματος» και της απαγορευτικής εξόδου από την ευρωζώνη φαίνεται πως είχαν απότελέσματα.

Ψήφος οργής

Τις κυρίαρχες τάσεις που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία παρουσιάζουν οι δύο παράλληλες έρευνες που διεξήγαγε η zougla.gr από την 13η έως και την 20η Μαρτίου 2012. Στην πρώτη έρευνα ψήφισαν 19.425 ψηφοφόροι -χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι προσήλθαν αυθορμήτως στην διαδικτυακή κάλπη. Το δείγμα αυτό ανιχνεύει κατά κύριο λόγο τον όγκο των μετακινούμενων ψηφοφόρων. Ο όγκος αυτός των εκλογέων χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα, θυμό και αγανάκτηση, συναισθηματική φόρτιση και αντιδρά στιγμιαία στις εξελίξεις.


Συνέχεια εδώ




ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΗΒΑ 4.4.2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, θα παραλαμβάνει προσωπικά ο ίδιος το Σάββατο 24 Μαρτίου,στα κεντρικά γραφεία του κινήματος (Λεωφ.Συγγρού 196-Χαροκόπου 2) τα βιογραφικά και τα λοιπά δικαιολογητικά όλων εκείνων των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θέλουν να κατέβουν στις εκλογές ως υποψήφιοι στις περιφέρειες:

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΘΙΣΒΗ-ΚΑΝΑ​ΒΑΡΙ


Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Ξεκινάμε άμεσα την πλήρη κατασκευή και ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θίσβη – Κανάβαρι, μήκους 37 χιλιομέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 35.106.000 € από το ΕΣΠΑ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν στις 22 Μαρτίου, την σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του δρόμου έργο με πλήρη τίτλο «Κατασκευή οδού Κανάβαρι – Διασταύρωση Θεσπιών – Δομβραίνα – Θίσβη – Πρόδρομος (με παράκαμψη Δομβραίνας) – Β΄φάση. Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ – Πρόγραμμα της Στερεάς Ελλάδας, με συνολικό προϋπολογισμό 35.106.000 €, υλοποιείται δε από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Έχετε την αξιοπρέπεια…; Έχετε το τσαγανό…;


Χθες ολοκληρώθηκε η πράξη της προδοσίας και όσοι έτρεφαν φρούδες ελπίδες ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει ή ότι κάποιοι από τους προδότες δε θα έφταναν μέχρι αυτό το σημείο, ελπίζω επιτέλους να ξύπνησαν και να κατάλαβαν το ρόλο όλων στην προδοσία που έχει τελεστεί και συνεχίζεται… Χθες μάλιστα παρουσιάστηκε και το “παράδοξο” βουλευτές που είχαν καταψηφίσει στην προδοτική ψηφοφορία της 12ης Φεβρουαρίου, να υπερψηφίζουν τη σύμβαση πρωτόγνωρης προδοσίας χώρας στα παγκόσμια χρονικά! Επίσης κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι δε γνώριζε τι ψήφιζε (όχι ότι υπάρχει ελαφρυντικό σε τέτοιου μεγέθους προδοσία) αφού πλέον ψήφιζαν τη δανειακή σύμβαση που μάλιστα (το είπε άραγε κανείς;) ενσωμάτωνε και την 1η δανειακή ώστε να αποκτήσει “νομιμοποίηση”!!!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΓΙΑ

Μετά το βροντερό «ΟΧΙ», ο Βασίλης Τόγιας ψήφισε τελικά «ΝΑΙ» τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21 Μαρτίου) στη δανειακή σύμβαση. Ψήφισε «ΝΑΙ» στο «προϊόν ενός στυγνού εκβιασμού», όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα, σε δηλώσεις του (Star Κεντρικής Ελλάδας, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012).Εμφανώς, η έκδηλη η αγωνία του κ. Τόγια για την προσωπική του πολιτική επιβίωση και αντίστοιχα η αδιαφορία του για τα προβλήματα των πολιτών, ήταν αυτή που τελικά υπερίσχυσε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μυστήριο με το Αμερικανικό οχηματαγωγό μετέφερε, τανκς, οχήματα και βαρέα όπλα με βιτρίνα.... Jeep Cherokeee! Πώς βρέθηκε στην Ελευσίνα αφού πήγαινε Σ. Αραβία;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το πλοίο!


Αυτό που από χθες γράφουμε ό,τι δηλαδή οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο στα χαρτιά μετέφερε από την Αμερική προς την Σαουδική Αραβία και ξαφνικά βρέθηκε στη χώρα μας φορτωμένο με βαρύ στρατιωτικό οπλισμό, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τανκς (με τα Cherokee ως... βιτρίνα), πλέον σας το αποδεικνύουμε! Με αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το planet-greece. Δείτε τις και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της πολύ περίεργης ιστορίας....

Max Keiser: Στην Ελλάδα έρχεται οικονομικό ολοκαύτωμα

Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα.


"Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας", δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής, και περιέγραψε στην κατάσταση ως "οικονομικό ολοκαύτωμα".

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Συγκροτούν την Κοινοβουλευτική τους ομάδα…

Ένα βήμα πριν από την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται πλέον οι «Aνεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου καθώς αναμένεται η προσχώρηση του βουλευτή Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη με τον οποίο θα συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των δέκα βουλευτών.
Εφόσον ο διαγραμμένος από την ΝΔ βουλευτής ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, τότε οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποκτούν επιπλέον δικαιώματα όπως η εκπροσώπηση στα τηλεοπτικά πάνελ αλλά ενδεχομένως και μέρος της κρατικής χρηματοδότησης που τους είναι αναγκαία για την προεκλογική τους εκστρατεία.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ).

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ:ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Εκδόθηκε η εγκύκλιος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών για την ενεργοποίηση του άρθρου 21 ν. 4038/2012 με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους συναδέλφους να ρυθμίσουν τις οφειλές που έχουν στον Οργανισμό από μη καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές.


Η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και καλούμε τους συναδέλφους που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Οι όροι της είναι οι κάτωθι:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

21 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα για το σύνδρομο Down

Το σύνδρομο DOWN λεγόταν και μογγολισμός. Είναι μια γεννητική διαταραχή, η οποία χαρακτηρίζεται από σωματικές διαφοροποιήσεις, καθώς και νοητική στέρηση. Το παιδί με σύνδρομο DOWN, έχει συνολικά 47 αντί για 46 χρωματοσώματα. Είναι αλήθεια ότι μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιθανότερο να γεννήσει παιδί με σύνδρομο DOWN από μια νεότερη. Αν μια γυναίκα έχει ήδη ένα παιδί με σύνδρομο DOWN είναι πιθανότερο να αποκτήσει και άλλο. Τα παιδιά με σύνδρομο DOWN είναι συνήθως ευχάριστα, υπερβολικά στοργικά και σπάνια είναι ανυπάκουα, επιθετικά και δεν έχουν νευρικές κρίσεις ή δυσκολίες συμπεριφοράς Δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία για το σύνδρομο DOWN. Η διάγνωση μπορεί να γίνει με αμνιοκέντηση ή με άλλη προγενετική διάγνωση.

Όλοι κοιτάνε το άθροισμα του ποσοστού της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ...



Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Είδα σήμερα στο διαδίκτυο σε πολλά sites και blogs στοιχεία από τη δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία VPRC για λογαριασμό του περιοδικού "Επίκαιρα" και που θα δημοσιευθεί αύριο (στην σελίδα της η VPRC δεν την έχει "ανεβάσε"ι ακόμη), αλλά βγήκαν μερικά  από σήμερα...

 Όλοι λοιπόν ασχολούνται με το άθροισμα που θα έχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και τα ποσοστά του καθενός από τους δυό ξεχωριστά.
 Κανείς δεν βλέπει το οφθαλμοφανές. Κανείς...

ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


Οι κυβερνήσεις της ΝΔ του Κ. Καραμανλή και του ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου έχουν καταργήσει στο ισχύον Σύνταγμα (2008), με το άρθρο 28, την εθνική μας κυριαρχία:

‘Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)1. Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

Δημοσκόπηση VPRC:Εκτόξευη Καμένου στο 11%


Εκτόξευη Καμένου στο 11% , η Ν.Δ. χάνει 8% σε δύο μήνες, οκτακομματική Βουλή .δείχνει δημοσκόπηση της Vprc για τα επίκαιρα

Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών:"ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ"

Το Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών - Σπίθα σας καλεί την Παρασκευή 23-3-12 στις 18:30 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου όπου πραγματοποιείται ομιλία με θέμα: "ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ"


Ομιλητές:

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Γραμματέας της ΣΠΙΘΑΣ

Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Νάσος Παυλάκης, Έφορος Δ.Σ. Σωματείου Χαλυβουργίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Χαίρονται γιατί ΠΕΤΥΧΕ η «ΚΗΔΕΙΑ» μας

Ακόμα και τα δικά τους ΜΜΕ μας το λένε. Ξυπνήστε!


Μεταφερθήκαμε στο 1999 και πίσω.
Δείτε μειώσεις: Επίδομα ανεργίας 22% Επίδομα μαθητείας 22%
Εμποροϋπάλληλος 22% Τραπεζοϋπάλληλος 39% Ξενοδοχοϋπάλληλος 40%

Μισθωτοί! 
* κατάργηση όλων των επιδομάτων πλην τέκνων, επικινδυνότητας και πτυχίων
επιπλέον μείωση μισθών από Ιούλιο
* κατάργηση δικαιώματος προσφυγής στην δικαιοσύνη
* μείωση κατώτατου μισθού ( και άλλο μέσω κατάργησης 13ου & 14ου )
* μείωση φοροαπαλλαγών ( ισχύει για όλους )
* πάγωμα ωριμάνσεων ( τέλος αυξήσεων δια παντός )
* αύξηση φορολογίας ( ισχύει για όλους )

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο