Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η Κα. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ





 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ 1908 ΣΩΚΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 2010 ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......AΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/7/2010 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ( ΕΦΕΣΟΥ 10 ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ )ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΘΗΒΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. 6973466592




  



Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών ευχαριστεί τήν Μικρασιατικής καταγωγής Βουλευτή Βοιωτίας κα Βασιλική Τσόνογλου Βυλιώτη γιά τήν γενναία οικονομική της προσφορά πρός τόν Προσφυγικό Σύλλογο τής Θήβας σχετικά μέ τό προγραματισμένο ταξίδι τής επιστροφής ........ τών Παλαιμάχων 103 χρόνια μετά στίς Αλύτρωτες Πατρίδες τής Μικράς Ασίας καί συγκεκριμένα στά Σώκια πού βρίσκονται στά περίχωρα τής Σμύρνης γιά Ποδοσφαιρική Εκδήλωση Μνήμης .

Η πριγκίπισσα και το ρεβύθι

ένα παραμύθι από το blog H ISTORIA ARXIZEI


Μια φορά κι ένα καιρό ζούσε ένας πρίγκιπας που ήθελε να παντρευτεί πριγκίπισσα. Μια πραγματική όμως πριγκίπισσα με βασιλικό αίμα. Γύρισε όλο τον κόσμο για να την βρει, αλλά αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο απ' όσο είχε σκεφτεί.

Το προγαμιαίο σεξ «υποσκάπτει» την ποιότητα του έγγαμου βίου

Προτάθηκε για ανάρτηση από  Μαρουσω Κυλιια mariakylia@yahoo.gr


Η επιστήμη επιβεβαιώνει πανηγυρικά την Εκκλησιαστική ηθική!




Ο Δημιουργός τού ανθρώπου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας, το καλό τού πλάσματός Του, και οι δικές Του ηθικές αρχές, δεν δόθηκαν για να μας ταλαιπωρούν, ούτε για να μας βάλουν σε "καλούπια". Αλλά δόθηκαν ως οδηγίες ποιοτικότερης ζωής, και πνευματικής ανόδου, ώστε να μπορέσουμε να Τον προσεγγίσουμε. Και τώρα πλέον, μετά από αιώνες αθεϊστικής αμφισβήτησης και επίκρισης προς τις Χριστιανικές ηθικές αρχές, έρχεται η Επιστήμη, για να επιβεβαιώσει για μια φορά ακόμα, αυτό που η Εκκλησία προτείνει και διδάσκει επί χιλιάδες χρόνια!

βρηκαν προκηρυξη απο νεα οργανωση

Αφορούσε επικείμενες βομβιστικές επιθέσεις




Σχέδιο εξασέλιδης προκήρυξης

περιείχε ο ένας από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκε κατά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Βύρωνα και τον Ταύρο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τέσσερις συλληφθέντες ετοίμαζαν σειρά επιθέσεων ενόψει της δίκης των μελών της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:...


Ο Μπουτάρης θέλει να φτιάξει… «γειτονιά του έρωτα»



Αντιπροσωπεία ιερόδουλων επισκέφτηκε το δήμαρχο

Για τα προβλήματα που υπάρχουν από τη μη ανανέωση των αδειών λειτουργίας των οίκων ανοχής μίλησε σήμερα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, αντιπροσωπεία ιερόδουλων, που τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ στην εκπομπή πρωταγωνιστές

Σπίτια στο σφυρί για τα κοινόχρηστα


Ανίκανοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους οι ένοικοι

Παγωμένα διαμερίσματα, σβηστά ασανσέρ, κομμένες καθαρίστριες… Διαταγές πληρωμής και σπίτια στο σφυρί… Η οικονομική δυσπραγία που έχει «σφίξει το ζωνάρι» των νοικοκυριών καθιστά αδύνατη την εξόφληση των κοινοχρήστων με αποτέλεσμα οι πολυκατοικίες του Βόλου σε ποσοστό 80% περίπου να αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα.

Ερντογάν: "Δεν θα πάρετε ούτε ένα γραμμάριο από τη Κύπρο"!


“Η κ. Μέρκελ πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους Τουρκοκυπρίους” σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έδωσε σήμερα συνέχεια στην ένταση που έχει ανακύψει μεταξύ Άγκυρας και Βερολίνου σχετικά με το Κυπριακό.

Ο καρατζαφέρης τροφοδοτεί με νεολαίους την ..ΝΤΟΡΑ .




Εάν δεν στηρίξεις το… σπίτι σου θα πέσει να σε.. πλακώσει. Έτσι και χοντρός πριν τον πλακώσει το …σπίτι του… αφεντικού του, σπεύδει να το υπο..στηρίξει, με τον τρόπο του.

Ομιλία Μίκη Θεοδωράκη στο Θέατρο ΡΕΞ




Η «Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών» που ίδρυσε ο Μίκης Θεοδωράκης σας προσκαλεί στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ΡΕΞ (Πανεπιστημίου 48) τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 18.00.

Επεκτατικός Τουρκικός Χάρτης εναντίον Ελλάδας και Κύπρου




ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Νέοι, οι όμηροι της νύχτας.

Οι νέοι σου Ελλάδα είναι όμηροι της νύχτας




Νέοι με όρεξη για ζωή, με ιδέες, με εργατικότητα και όραμα σβήνουν τη φωτεινότητα της ύπαρξής τους καθημερινά σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης, καφετέριες και μπαρ. Είναι ένας τρόπος να πιάσουν λεφτά βάζοντας τα όνειρά τους στο ψυγείο με την ελπίδα

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία.

Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ’ αυτιά του – και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Και, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ’ ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη…


Έσχατη Προδοσία






















(Οι δύο σατιρικές αφίσες που μοιράζονταν στην εκδήλωση)

Κυκλοφορία στον πεζόδρομο μόνο για τροφοδοσία καταστημάτων



Γραφείο Αντιδημάρχου
Προς:



Κοιν: Καταστηματάρχες πεζόδρομου Επαμεινώνδα



1.Εμπορικός Σύλλογος



2.Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών επαρχίας Θήβας



ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Προκλητική ανακοίνωση της Γερμανίας για τη σφαγή του Διστόμου

"Δεν κατανοούμε την απόφαση της Κυβέρνησης της Ελλάδας" λένε


- Δέχονται μόνο... ιστορική ευθύνη για τη σφαγή των αθώων!

- Γιατί τρέμουν τη δίκη στη Χάγη

Με τη φράση “η Γερμανία δεν κατανοεί την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης”, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας σβήνει μονοκονδυλιά το αίμα, το έγκλημα και τη θηριωδία επιχειρώντας με νομικίστικα να σβήσει και το δικαίωμα στη μνήμη.

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις – Οι συγκυρίες στη Τουρκία και οι επερχόμενες εκλογές ευνοούν θερμό επεισόδιο


Του Κώστα Παπαδόπουλου – Εφημερίδα: ΝΙΚΗ – ΣΕΛ.16 (13.01.2011) -
 Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται οι μονάδες πρώτης γραμμής του Ελληνικού Στρατού σε Εβρο και ανατολικό Αιγαίο, μετά από σχετική απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, υπό το φόβο θερμού επεισοδίου. Η κατάσταση στην Τουρκία τις τε­λευταίες ημέρες είναι τουλάχιστον συγκεχυμένη, καθώς οι στρατηγοί -γνωστοί και ως «γεράκια της Αγκυ­ρας»- πνέουν τα μένεα κατά του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την «εντός έδρας» λεκτική επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου. Παράλληλα, η σύγκρουση ανάμεσα σε ισλαμιστές και κεμαλιστές έχει κο­ρυφωθεί, ενώ οι εκλογές του προσεχούς Ιουνίου βρίσκονται από τώρα στην επικαιρότητα.

Paguristas: Κίνημα ή μόδα;



Κατά τα πρότυπα της εθελοντικής ομάδας «Atenistas» οι Γιαννιώτες Paguristas οργανώνουν τις δικές τους δράσεις. Είναι άραγε πραγματικό κίνημα ή μόδα;





Οι Atenistas δημιούργησαν ένα κύμα πρωτοβουλίας στην Ελλάδα. Η κατάληξη του ονόματός παραπέμπει σε μαχητικές επαναστατικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής όπως οι Ζαπατίστας ή οι Σαντινίστας. Τούτοι εδώ είναι λίγο διαφορετικοί. Με μία έφεση στους κανόνες της εικόνας και το περιτύλιγμα οι Atenistas από ανεξάρτητη ομάδα εθελοντισμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας στις πόλεις κοντεύουν να γίνουν θεσμός.



Στην Αθήνα ορισμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί τα Χριστούγεννα πρώτα διάβασαν το μήνυμα του πρωθυπουργού, μετά του Σαμαρά και τρίτο αυτό των Atenistas. Λίγο παράταιρη θέση σε...

Τί προτιμάτε; τον Γκλέτσο στην μπουλντόζα ή ανεξέλεγκτο πλήθος;

Σκυλιάσανε οι μεγαλοδημοσιογράφοι με την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, στο θέμα των διοδίων της ντροπής στην Πελασγία, που στην ουσία χωρίζουν τον δήμο και πολλοί κάτοικοι να πρέπει να πληρώνουν διόδια για να πάνε σε μια άλλη περιοχή του δήμου ή στα χωράφια τους… Εννοείται ότι οι παράπλευροι δρόμοι που έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί και ήταν υποχρέωση να υπάρχουν, παραπέμφθηκαν στις γνωστές “ ελληνικές καλένδες”… Να ‘ταν μόνο οι παράπλευρη δρόμοι στην Στυλίδα!!! Πώς θα βγάλουν χαρτζιλίκι οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια;

Τα περί "ανεξαρτησίας" της Κρήτης.


Νομίζετε πως απλά είναι φήμες; Δεν έχετε πάρει στα σοβαρά το θέμα περί “Ανεξάρτητης Κρήτης”;



Έλληνες μην επαναπαύεστε και μην εφησυχάζετε! Το σοβαρό αυτό Εθνικό θέμα υφίσταται και το πρόβλημα που θα έχουμε να …….. αντιμετωπίσουμε σύντομα, είναι πιο ορατό από ποτέ!



Η συνθήκη του Λονδίνου, του Φεβρουαρίου του 1913, λαμβάνει τέλος. Τι μας περιμένει μετά; Αφυπνιζόμαστε και αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια για την πατρίδα μας! Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα και τα ιερά εδάφη μας!



Τα περί “ανεξαρτησίας” της Κρήτης (γράφει η Δέσποινα Δημότση)

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Άρχισαν τα ... όργανα! Πυροβολισμός αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα και δηλώσεις από την "Επιτροπή Αλληλεγγύης στους μετανάστες". Δηλώσεις Δημόσιου γιατρού του τοπικού Κέντρου Υγείας για "ακροδεξιά στοιχεία"!


Μετά το χθεσινό μας άρθρο "Προς όλους τους "δήθεν προοδευτικούς" της Ηγουμενίτσας..." έχεται και η επαλήθευση...

Αναδημοσιεύουμε άρθρο του tvxs με τίτλο "O τραυματισμός μετανάστη στην Ηγουμενίτσα απόρροια ενός ευρύτερου κλίματος ρατσισμού", που είναι δηλώσεις Ιατρού του Εθνικού μας Συστήματος Υγείας (Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας) και μέλους της "Αντιρατσιστικής κίνησης Ηγουμενίτσας". Βέβαια το εν λόγω άρθρο έχει ημερομηνία χθεσινή (ίδια με του δικού μας) αλλά... "εν οίδα ότι ουδέν οίδα"! Πάντως στο τέλος είναι το ..."ρεζουμέ"ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
Δείτε:

Παρέμβαση Τόγια για την ΕΑΒ



Παρέμβαση ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΓΙΑ, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για την Ε.Α.Β. Α.Ε.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΓΙΑΣ: «ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ



ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



12/01/11

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ερωτήσεις που υπέβαλε η Κυρία Παπανδρέου σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση των Δ.Ο.Υ Καρύστου και Λίμνης στην Εύβοια, το Υπουργείο Οικονομικών δια του Υφυπουργού Κυρίου Κουσελά της απάντησε οτι ''Στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος,

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ_η ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ


ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…



ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ?
 



 
από Μαρουσω Κυλιια
 

Το Κόμμα του Πολέμου



του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*




Η εξωτερική μας πολιτική εδώ και χρόνια είναι σουρρεαλιστική. Βασίζεται σε νεφελώματα τα οποία έχουν ως προϋποθέσεις άλλα νεφελώματα, όπως την παγκόσμια αδερφοσύνη και το ότι συνορεύουμε με το Λουξεμβούργο και την Δανία. Η παγκόσμια αδερφοσύνη, δυστυχώς δεν υπάρχει και χλωμό το βλέπω να ‘ρθει. Συνορεύουμε δε με την Τουρκία, η οποία, παρά τις εμβριθείς αναλύσεις του «Βήματος» ή της «Καθημερινής», δεν είναι ένα μεγάλο Βέλγιο, που έκανε περιτομή.

Οι ομοφυλόφιλοι αποκτούν το μουσείο τους



Θα το φιλοξενήσει το Σαν Φρανσίσκο

Τα εγκαίνια του πρώτου μουσείου ομοφυλοφίλων θα γίνουν σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο, της πόλης που επιβεβαιώνει τη φήμη της της ως η Μέκκα των εναλλακτικών επιλογών διαβίωσης.

Σε απόσταση αναπνοής από τη Θράκη ο τρίτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας


Η Άγκυρα και η βορειοδυτική επαρχία Τεκιρντάγκ ή Ραιδεστός στην ελληνική γλώσσα είναι ισχυροί υποψήφιοι για τη φιλοξενία του τρίτου πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και της τουρκικής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας

Εντάλματα σύλληψης για πολιτικούς στην Ισλανδία - Γιώργο ακούς;


Οι Ισλανδοί πολιτικοί λογοδοτούν για την κρίση.



Και στην Ισλανδία η κυβέρνηση του μνημονίου λογοδότησε, όπως και τα εξαπτέρυγα της. Στην Ελλάδα θα δώσουμε συγχώρεση;

Πολιτική πίεση στο Βερολίνο μέσω Χάγης για τις γερμανικές οφειλές



Γλέζος: Να πάνε οι ίδιοι οι υπουργοί Εξωτερικών και Δικαιοσύνης





Σοφία Βούλτεψη




Η παρέμβαση της Ελλάδας στην εκκρεμή διαφορά μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας σχετικά με τις γερμανικές οφειλές αποτελεί μια τραγική αποκάλυψη: Η κωλυσιεργία της Ελλάδας επί δεκαετίες ήταν τέτοια, ώστε η χώρα μας να παρεμβαίνει τώρα υπέρ άλλης χώρας για ένα κατάδικό της θέμα.



Η Ελλάδα θα παρέμβει υπέρ της Ιταλίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και στη διάρκεια του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην σοβαρότητα του θέματος και στον ιδιαίτερο συμβολισμό του.


Σας ευχαριστούμε που (δεν) αυνανίζεστε.

Η τηλεόραση θέλει έναν λαό φοβισμένο

Η τηλεόραση θέλει έναν λαό φοβισμένο.


Τα ΜΜΕ ως φορέας διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.




Μελετώντας τους παράγοντες που διαμορφώνουν το ιστορικό, κοινωνικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι διαπιστώνει κανείς πως το επίπεδο προόδου ενός λαού είναι άμεσα συνυφασμένο με την οργάνωση της ζωής του, κάτι που διαμορφώνεται και από τους φορείς μορφοποίησης της κοινής γνώμης. Έναν τέτοιο φορέα αποτελούν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης «ψηφιακής» εποχής μας την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι το μέσο, από το οποίο επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλα μέσα όλα τα στρώματα της σύγχρονης κοινωνίας ανεξάρτητα από το οικονομικό τους υπόβαθρο, την μόρφωση και την ηλικία τους.

Άλλη μία νύχτα έντασης στην Κερατέα

Συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών

Προβληματισμός για την βιοποικιλότητα στη λίμνη Ιωαννίνων

Διοργανώνεται για το θέμα επιστημονική ημερίδα

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Βιοποικιλότητα και Παραγωγικότητα στη Λίμνη Παμβώτιδα Ιωαννίνων» είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνεται το Σάββατο το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο « Κ. Παπούλιας» του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Τρία διαστημόπλοια έρχονται στη Γη με απειλητικές διαθέσεις!

 «Ημέρα ανεξαρτησίας» «αποκάλυψε» η Pravda

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» όχι μόνο επιβεβαιώνεται πια η ύπαρξη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αλλά υπερτονίζεται και το γεγονός ότι οι επιβάτες του σκοπεύουν να καταφθάσουν συντομότατα στον πλανήτη μας με άγριες διαθέσεις!


Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του φυλακισμένου Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα(video)



Eirhnaios sto AssociatedPress


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δείτε βίντεο απο την επίθεση λαθρομεταναστών στο αυτοκίνητο του ARTtv στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Καλά είμαστε σοβαροί; Άντε πετάξτε τους στη θάλασσα!



Τρίτη βραδυ 11/1/11.Ώρα 22.00. Επίθεση στο αυτοκίνητο του ARTTV και στη συνέχεια στους άνδρες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, από λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή. Η κατάσταση πέριξ του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και στην είσοδο της Εγνατίας τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο...

Καλά είμαστε σοβαροί;


Άντε πετάξτε τους στη θάλασσα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



Το είδαμε στο epirusgate


epirus ellas

Τα blog σε ρόλο αυτόχειρα


Η ανάγκη για μια νέα μορφή πληροφόρησης.



Ανατρέχοντας στην ιστορία, πάντα παρατηρούμε μια ισχυρή τάξη να εκμεταλλεύεται μια μάζα, προς εκπλήρωση μιας σειράς ματαιοδοξιών με ημερομηνία λήξης.

Αερομεταφορές λαθρομεταναστών με ...πολύτιμα ανταλλάγματα; Πιθανό το ενδεχόμενο εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων!



Την άκρη του νήματος, δηλαδή αν πρόκειται για απλή αερομεταφορά λαθρομεταναστών με πολλά...κομφόρ και υψηλό κόστος ή υποκρύπτεται εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, αναζητούν οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές και η Ιντερπόλ, μετά την σύλληψη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων των πέντε Αφγανών λαθρομεταναστών, μιας Ιταλίδας Μαροκινής καταγωγής, των δυο Ιταλών πιλότων του μικρού τζετ και ενός Έλληνα.

Εξεταστικές στο κενοτάφιο της Βουλής

Σοφία Βούλτεψη


Αν ο Αυστριακός οικονομολόγος που κατέθεσε την μηνυτήρια αναφορά για τα swaps της περιόδου 2000-2001 ήξερε πώς, πού και γιατί θα έληγε τόσο άδοξα η πρωτοβουλία του, θα προτιμούσε να του κοβόταν το χέρι!



Η περιπέτεια του συγκεκριμένου εγγράφου είναι κάτι το απίστευτο: Κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από εκεί διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έγινε προκαταρκτική έρευνα όπου διαπιστώθηκε η εμπλοκή πολιτικών προσώπων, η δικογραφία διαβιβάστηκε (ελέω κατάπτυστου άρθρου 86 του Συντάγματος) στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εκείνος ανέθεσε σε αντεισαγγελέα να εξετάσει αν έπρεπε να διαβιβαστεί στη Βουλή και ο τελευταίος (πάντα ελέω άρθρου 86) έκρινε πως ναι, έπρεπε, «αμελλητί» να διαβιβαστεί στη Βουλή – το γνωστό κενοτάφιο όλων των υποθέσεων.

«Mάστιγα» της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία... 27 χωρών!


Του Νίκου Χειλαδάκη Δημοσιογράφου - Συγγραφέα - Τουρκολόγου.

Την ίδια περίοδο που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι «εθελότυφλοι» και «ραγιαδόφρονες» επιμένουν να επιβάλουν στα σχολικά μας βιβλία μια εξωραϊσμένη και εξωπραγματική εικόνα για την παρουσία των Τούρκων στην ελληνική ιστορία, την ίδια περίοδο που τα ελληνικά μεγάλα κανάλια προβάλουν με μανία κάποια εξωπραγματικά τουρκικά σήριαλ καλλιεργώντας στο ελληνικό κοινό μια απατηλή εικόνα για την σύγχρονη Τουρκία, στην ιδία την Τουρκία προκάλεσε σοκ η δημοσίευση μιας αποκαλυπτικότατης έρευνας του ίδιου του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σχετικά με την εικόνα που έχουν για τους Τούρκους, πολίτες άλλων χωρών.

Ελεύθερος ο Γκλέτσος



«Κοιμήθηκα σαν πουλάκι στο τμήμα»


Τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα

«Είστε άσχετοι!»

«Θα πάω φυλακή αντί να εξαγοράσω την ποινή»

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Γκλέτσος

Η δίκη ορίστηκε για τις 6 Απριλίου

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας



ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας» (Άρθρο 88 του Ν. 3852/10



Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας που θα διεξαχθεί στο Παλαιό Δημαρχείο (Πινδάρου και Οιδίποδος) την 14η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α’ 87).

Εσάς ενοχλούν κύριε Πεταλωτή οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς. Εσάς και όχι τον Ελληνικό λαό!


Φαίνεται ότι ενοχλεί και ενοχλεί πολύ. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μπήκε ξανά στο στόχαστρο της κυβέρνησης με αφορμή αυτή τη φορά τις δηλώσεις του για το Ισλάμ, μετά τις δολοφονίες Κοπτών Χριστιανών στην Αίγυπτο από φανατικούς Ισλαμιστές.





Αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής:

«Από τη θέση μου ως Εκπροσώπου της Κυβέρνησης έχω ήδη δηλώσει, με παρόμοια δυστυχώς αφορμή, ότι η Κυβέρνηση δεν υπεισέρχεται σε θέματα εκκλησιαστικής τάξης.

Ένα απέραντο πορνείο το κέντρο της Αθήνας!

Γκέτο με μαύρες όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας

Γκέτο αλλοδαπών συμμοριών το κέντρο της Αθήνας. Κορίτσια από τη Νιγηρία, τη Σομαλία και από άλλες τριτοκοσμικές χώρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους αναζητούν αγοραίο έρωτα για 30 ευρώ. Κάποιες από αυτές δίνουν το κορμί τους και για ακόμη λιγότερα χρήματα. Εξετάσεις σπάνια κάνουν με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι για όσους θέλουν αυτές να τους χαρίσουν λίγα λεπτά απόλαυσης.

Τι να κάνουμε, πως να οργανωθούμε


Θα φτάναμε και στο σημείο αυτό. Αν και μέσα μου πιστεύω πως δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι και ώριμοι, παρόλο που τους μήνες που μας πέρασαν η ιστορία πάτησε γκάζι . Ισα που μερικοί από μας αντιλαμβάνονται προς τα που πρέπει να βαδίσουμε και πως να οργανωθούμε. Εχουμε βιασύνη, φόβο και άγνοια. Και αμφιβολίες. Για ένα σωρό πράγματα. Και πολύ εγωϊσμό ως γνήσιοι έλληνες. Ομως αρχίζουν πια οι φωνές και γίνονται επιτακτικώτερες.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο οι... γείτονες

Ρεσιτάλ τουρκικών παραβιάσεων και σήμερα

Συνολικά 20 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 14 μαχητικά και 6 σε μεμονωμένες περιπτώσεις (1 CN-235, 5 ελικόπτερα) πραγματοποίησαν σήμερα 8 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Από τα 14 μαχητικά τα 6 έφεραν οπλισμό.



Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.



http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/104847/sunehizoun-tis-prokliseis-sto-aigaio-oi-geitones/

Στηρίζω τον Α.Ο ΘΗΒΑ! Στηρίζω τον ΤΟΠΟ μου! Στηρίζω το ΟΡΑΜΑ !

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!!!



ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!


ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο 12 ΠΑΙΧΤΗΣ !!!!!!!

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο