Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...

Σε τούτο οφείλεται που τα πολιτικά συστήματα, τα κόμματα, οι "ύπουλες" θεωρίες και οι πολιτικοί δοκιμάζονται και σταθεροποιούνται ή φθείρονται ανάλογα με την ικανότητά τους να εξασφαλίσουν το ανώτερο κοινωνικής αποδοχής στην πολιτική τους κοροιδία.

Η αποτυχία τους είναι και ο αμείλικτος θάνατος τους!..

«ΟΧΙ, δεν πετάει» (ο γάιδαρος)

Θεωρώντας την «θεματική εβδομάδα» ως το σοβαρότερο θέμα των τελευταίων δεκαετιών στην παιδεία, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό, την ενημέρωση και την αιτιολόγηση της στάσης που θα κρατήσω, με δεδομένα και τα όσα ειπώθηκαν στις προηγούμενες δυο συνεδριάσεις.

 Ο στόχος της θεματικής εβδομάδας

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Πρόσκληση σε ημερίδα: «Οι Δυνατότητες που παρέχει στους Αγρότες της Περιφέρειάς μας το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
διοργανώνει
ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Οι Δυνατότητες που παρέχει στους Αγρότες της Περιφέρειάς μας
το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020»

την  Δευτέρα 13  Φεβρουαρίου  2017 και ώρα  17.00
στην Αίθουσα  Συνεδρίων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας
(Φίλωνος 35- 39 , Λιβαδειά)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το άρθρο 14 της Συνθήκης Παρισίων του 1947

Φέτος γιορτάζουμε την επέτειο των 70 ετών της Συνθήκης Παρισίων του 1947. Μ’ αυτήν την Συνθήκη η Ελλάδα έχει αποκτήσει τα σημερινά της σύνορα και τα έχει κρατήσει ως έχει ό,τι και να λέγεται. Το θέμα είναι ποιος το θυμάται ότι στις 10 Φεβρουαρίου του 1947 η Ελλάδα δικαιώθηκε και τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Έτσι, μπορεί η οθωμανική Αυτοκρατορία να τα άρπαξε το 1522 από τους Ιωαννίτες Ιππότες που αντιστάθηκαν έως το τέλος και η κατοχή των Τούρκων να διήρκησε έως το 1912, τίποτα δεν άλλαξε, διότι η δημοκρατική Ιταλία, που άφησε πίσω την φασιστική, ήξερε ποιανού ήταν η πατρίδα και το ίδιο ισχύει για τις Μεγάλες Δυνάμεις, που είδαν ποιος παρέμεινε μαζί τους και μάλιστα θυσιάστηκε για ν’ αντέξουν όλοι μαζί τα χτυπήματα του Άξονα.

Η Γερμανία και ο ρόλος της εις την παγκόσμια πολιτική - το ΔΝΤ υποχείριο της Ε.Ε.

Με αγωνία παρακολουθούμε εις την χώρα μας τις ειδήσεις, τα σχόλια και τις ατέρμονες συζητήσεις  που γίνονται εις τα διάφορα Κανάλια για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά για το κλείσιμο της αξιολόγησης και την αποφυγή ενός Grexit, που για πολλούς σημαίνει το τέλος της Ελλάδος. Έχει επισημανθεί πολλές φορές ο ρόλος της Ιστορίας, αλλά και η σχέση του κάθε ανθρώπου με αυτήν, κυρίως εκείνων οι οποίοι εκλέγονται και αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση και τις μεγάλες ευθύνες για την πορεία της χώρας τους. Η σωστή πληροφόρηση, η αξιολόγηση και εκτίμηση κάθε πληροφορίας είναι το άλφα και το ωμέγα για την άσκηση της πολιτικής και την προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων ενός Λαού, μίας Πολιτείας. 

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πάμε Θήβα! Για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών & τα έθιμα του τόπου!



Δείτε εδώ το  ενημερωτικό:https://drive.google.com/file/d/0Bwe3sF911CPSU3J2bWcwSWVrLVk/view


Δείτε εδώ όλα τα έθιμα του Δήμου Θηβαίων : https://drive.google.com/file/d/0Bwe3sF911CPSdzluMXpKM0FUNjQ/view



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

ΘΕΜΑ :  «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»  (Άρθρο 65, 67 N.3852/10 & 96 παρ.1 του Ν.3463/06 )».

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις  15   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017  ημέρα  TETAΡΤΗ  και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.  

Η Θήβα ανάμεσα στις 6 πόλεις της Στερεάς Ελλάδας που έβαλε στο πρόγραμμά της η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου


Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) έβαλε στο πρόγραμμά της την εκπόνηση σχεδίου για προμήθεια φυσικού αερίου σε ορισμένες περιοχές που στερούνται το φυσικό αέριο αν και τα δίκτυα περνούν έξω από τις πόλεις τους, ενώ τροφοδοτούν τις βιομηχανικές τους ζώνες. Η Θήβα είναι ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις. Στο έργο περιλαμβάνονται 6 πόλεις της Στερεάς Ελλάδας: Λαμία, Θήβα, Χαλκίδα, Λιβαδειά, Καρπενήσι και Άμφισσα και η χρηματοδότηση γίνεται από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Μάλιστα, η περιφέρειά μας βρίσκεται στην α΄ φάση υλοποίησης του έργου (2017-2023). Οι νέες συνδέσεις στην Στερεά υπολογίζονται σε 38.000 νοικοκυριά και 5.000 επιχειρήσεις.

Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες: NASA και ESA θα στείλουν αστροναύτες στο Φεγγάρι

Με μια νέα κοινή αποστολή, η Εθνική Αεροδιαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) σχεδιάζουν να στείλουν αστροναύτες σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, για πρώτη φορά εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Για το φιλόδοξο εγχείρημα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το 2018 και nα ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά ως το 2021, θα χρησιμοποιηθεί το νέο διαστημικό σκάφος Orion της NASA, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η ώρα των αποφάσεων για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Ευρεία σύσκεψη για το παρόν και το μέλλον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας πραγματοποιήθηκε χθες, στην Περιφέρεια, έπειτα από πρόσκληση που απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης στους βουλευτές της Φθιώτιδας, στο Δήμο Λαμιέων και τους υπόλοιπους Δήμους του νομού, τα επιμελητήρια, τους εμπορικούς, αγροτικούς, βιοτεχνικούς συλλόγους και ενώσεις, τη Φθιωτική Αναπτυξιακή και το σύνολο των παραγωγικών φορέων της περιοχής. 

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ Ι.Ν. ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η "Jackie" στον Κινηματογράφο Θήβας από 9 έως 15/2

από ΠΕΜΠΤΗ 09/02/17 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 15/02/17


Ώρα προβολής: 9.15 μ.μ.

 
Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Τζάκι συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομιά του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ



Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ : https://drive.google.com/file/d/0Bwe3sF911CPSdzluMXpKM0FUNjQ/view


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Αιμοδοσία στον Αγ. Νικόλαο Θήβας

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ    ΘΗΒΑΣ

Την Κυριακή  12 Φεβρουαρίου 2017 , από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2.00 το  μεσημέρι , οργανώνεται αιμοδοσία στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και Ρούφου Θήβας (απέναντι από τα δικαστήρια).
         Κάθε υγιής άνθρωπος από 18 μέχρι 60 ετών μπορεί να δώσει αίμα. Γίνεται λήψη από ειδικούς μικροβιολόγους γιατρούς , ελέγχεται η πίεση και ο αιματοκρίτης. Το αίμα εξετάζεται σχολαστικά για μεταδοτικές ασθένειες ( AIDS ,Ηπατίτιδα, Σύφιλη).
    Η διάρκεια της αιμοληψίας είναι 5 λεπτά και γίνεται , πάντα , από συσκευές μίας χρήσεως.
     Ο αιμοδότης δεν πρέπει:

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τη “Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α’ φάση)”

Την προγραμματική σύμβαση για το έργο “Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α’ φάση) Ν. Βοιωτίας” υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου και του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Νίκου Θηβαίου,  στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε στη Θήβα το Πρόγραμμα “Υγεία για όλους”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Διοικητηρίου ΠΕ Βοιωτίας στην πόλη της Θήβας το πρόγραμμα “Υγεία για όλους”, που υλοποιείται από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», με την υποστήριξη των Υπουργείων Υγείας , Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Ο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Ζυγώνουν οι μέρες. Την Παρασκευή η μεγάλη τιμή για το σχολείο μας να απευθύνει στους μαθητές μας ο Αστροφυσικός "θρύλος" της NASA, ο Ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής ομιλία με θέμα:

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το ιστορικό iPhone 8

Οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα υψηλές από την Apple καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone και η τεχνολογική κοινότητα αναμένει κάτι εξαιρετικό από την εταιρεία με σήμα το μήλο.

Το iPhone 8 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται, θα είναι μια επετειακή συσκευή και η εταιρεία εδώ και χρόνια δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ, ΜΕΝΕΙ "ΣΤΕΓΝΗ" Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ

Δίλημμα εναγώνιο του νεοέλληνα που αισθάνεται και δεν θέλει να σκεφτεί για να μην ταράξει την αβέβαιη ηρεμία της καθημερινότητάς του και των όποιων συνηθειών του. Αν αντιδράσω, συλλογίζεται και τρέμει, μπορεί να χάσω και όσα κατέχω...

Στη γειτονική χώρα, τη Ρουμανία, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες γεμίζουν ασφυκτικά κάθε βράδυ τις πλατείες και πέτυχαν να αποσύρει η κυβέρνηση διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου που "ευνοούσαν" επί της ουσίας τη διαφθορά, ενώ συνεχίζουν να απαιτούν την παραίτηση της κυβέρνησης.

Στον Μπακογιάννη οι κτηνοτρόφοι

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Φθιώτιδας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεων τους, λόγω της πρόσφατης σφοδρής κακοκαιρίας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε σχέση με τη φορολογία και το ασφαλιστικό.

Πρόσκληση: Ημερίδα στη Θήβα με θέμα την πρόληψη του καρκίνου και ομιλητή τον καθηγητή χειρουργικής Γ. Ζωγράφο

Ο Δήμος Θηβαίων, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων “Επαμεινώνδας”, η Εταιρεία Βοιωτικών Μελετών  και   η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Θήβας), υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών διοργανώνουν ημερίδα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κοφίνης” του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας με θέμα :
“Πρόληψη Καρκίνου” και ομιλητή τον Καθηγητή Χειρουργικής κ. Γεώργιο Κ. Ζωγράφο

Ο ΟΑΣΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ;;; ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΤΟΥ ........ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»;;;;

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          Χωρίς να τηρούν πλέον ούτε τις προκαλύψεις, ο ΟΑΣΑ προσπαθεί να μετατραπεί σε ένα οργανισμό ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ των επιβατών.
          Και αντί να δώσει χρήματα για να συντηρήσει τα σαραβαλιασμένα και απαρχαιομένα λεωφορεία του, έχει δώσει εκατομμύρια για να τοποθετήσει ένα σύστημα ηλεκτρονικής ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ των επιβατών.
          Ο σκοπός όπως όλα δείχνουν, είναι να πάψει να υπάρχει η ανωνυμία στα Μ.Μ.Μεταφοράς, αφού το σύστημα αυτό μέσω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, έχει την δυνατότητα να «γνωρίζει» ποιός είσαι και που πας.

Τοποθέτηση Δημάρχου Λεβαδέων σχετικά με τη στάση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βαθμιας Εκπαίδευσης

Κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βάθμιας Εκπαίδευσης νομού Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν από πλευράς της Δημάρχου, ο αναπληρωτής της, Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κυπραίος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελίζα Γεωργαντά που εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων. 
Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί δεν έδωσαν τον λόγο σε κανέναν από τους δύο εκπροσώπους του Δήμου για να εκφράσουν τις ευχές τους προς τους παρευρισκόμενους.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μπακογιάννης

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο έγιναν δεκτοί χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου «Αθανάσιος Παντελόγλου» πατήρ Ιωάννης Οικονομίδης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Δημήτρης Χριστόπουλος και οι νομικοί Γιάννης Κτιστάκης και Λευτέρης Κτιστάκης.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΑΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΣΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το πολύ σοβαρό ζήτημα της χαμηλής, έως μηδενικής, απορρόφησης κεφαλαίων του ΕΣΠΑ για την Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, έφεραν στη Βουλή, με πρόσφατη Ερώτησή τους, 46 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτους υπογράφοντες τους Χρ.Δήμα, αν.Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ντ.Μπακογιάννη, Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης, και Βαγγ.Μπασιάκο, αν.Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ. Οι βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν να ενημερωθούν από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, για τους παράγοντες στους οποίους οφείλεται η τεράστια ολιγωρία στη διοχέτευση των κοινοτικών πόρων στην αγορά, καθώς και για το χρόνο ανακοίνωσης των τελικών δικαιούχων του ΕΣΠΑ. Σε μια δύσκολη εποχή για την επιχειρηματικότητα, είναι πραγματικά απογοητευτικό να υπάρχουν πόροι στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), οι οποίοι, όμως, δυστυχώς δεν αξιοποιούνται λόγω της ολιγωρίας της παρούσας Κυβέρνησης. Η σχετική Ερώτηση έχει ως εξής:

Δελτίο Τύπου από την Δημοτική Παράταξη «Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης» για την απάντηση του Δημάρχου

“Κανένας ποτέ δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του”
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Η απάντηση του Δημάρχου στην καταγγελία μας για όσα αφορούν την κοινωφελή εργασία, δικαιώνει όλους όσους ανέκαθεν υποστήριζαν, ότι όλα γίνονται υπό την ανοχή ή και την έγκριση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.
Τα αναφερόμενα στην προσχηματική αναζήτηση τεκμηρίων, για την δήθεν διερεύνηση των υπευθύνων για τον “εμπαιγμό” ανενημέρωτων συμπολιτών μας και την “άγρα ψήφων” που καταγγείλαμε, μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ενώ και τα δύο είναι κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά κατακριτέες πράξεις, δεν κατατάσσονται νομικά στα ποινικά αδικήματα.

Αδειοδοτήθηκε η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της Θήβας. Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά σε αυτή των λυμάτων του οικισμού Βαγίων για επεξεργασία και διάθεση.

Με την έκδοση της Απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κας Φανής Παπαθωμά, περί καθορισμού επιφανειακού υδάτινου αποδέκτη ως εναλλακτικού τρόπου διάθεσης των επεξεργασμένων εκροών της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.)Θήβας , ολοκληρώθηκε  ο κύκλος των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων -σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία- για τη λειτουργία της Ε.Ε.Λ. Θήβας και τη μεταφορά σε αυτή των λυμάτων του οικισμού Βαγίων για επεξεργασία και διάθεση.  

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας

Την Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λιβαδειάς ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας στρατηγός κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος, κατά την οποία επικαιροποίησαν για μια ακόμη φορά την άριστη συνεργασία τους. 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ...

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα στην ανικανότητα του, στην αστάθεια των επιθυμιών, των εμμονών και των ασυνάρτητων πόθων για εξουσία σε συνδυασμό με τις αντιφατικές ηθικές επιταγές της συνείδησης, να έχει φτάσει σε μια ιδιότυπη μορφή "αυτεπίγνωσης" και να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι συνεπής με τον εαυτό του όταν είναι ασυνεπής, όμως οι Ελληνες "συνωστίζονται" στη στενωπό της αυταπάτης.

Στριμωγμένη και "κουρελιασμένη" από τα προβλήματα, και αναντίρρητα απειλούμενη, η Ελλάδα μοιάζει να στοχάζεται τον εαυτό της λιγότερο με τα λόγια του "εκφραστικού" πολιτικού μηδενισμού, παρά με τα λόγια του πεπρωμένου.

Ο Δήμος Λεβαδέων καταδικάζει την θανάτωση αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμος Λεβαδέων καταδικάζει απερίφραστα τη δολοφονία 3 αδέσποτων σκυλιών, που βρέθηκαν στην περιοχή της μονής Λυκούρεσης, με αποτρόπαιο βασανισμό και κακοποίηση.

Ο Δήμος Λεβαδέων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περισυλλογή, στείρωση και επανατοποθέτηση των αδέσποτων ζώων, σύμφωνα με όσα  προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, ενώ παράλληλα δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες για την εξάλειψη αυτού του ανήθικου και παράνομου φαινομένου, που δεν τιμά κανέναν άνθρωπο που θέλει να θεωρείται πολιτισμένος.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η ζωή του ανθρώπου αρχίζει από τη στιγμή που εκδηλώνει τις σκέψεις του και παίρνει τις αποφάσεις του. Η βασική κατάσταση είναι εκείνη κατά την οποία ο άνθρωπος βρίσκεται σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους.

Η αποκλειστική και μεμονωμένη κατάσταση ενός ατόμου έχει αξία όταν ερευνάται ή ανατομία και η φυσιολογία του, ενώ όταν αποκόπτεται και μελετάται μακριά από τις σχέσεις που έχει με τον άλλο κόσμο καταντά να είναι ουτοπιστική και να μην έχει καμία αντικειμενική αξία.

Κοπή πίτας του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"


κοπή πίτας 2016
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων  ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"  προσκαλεί τα μέλη & τους φίλους του την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του Οδός Χατζοπούλου 39 [ πλησίον ΓΝΧ]  να τιμήσουν με την παρουσία τους  την κοπή της πίτας του . Θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση - ετήσιος απολογισμός των δραστηριοτήτων του Συλλόγου καθώς και οι προετοιμαζόμενες δραστηριότητες για το 2017

«Η ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ»

Η επιλογή του κ. Μπαλάφα, για να εκπροσωπήσει τη κυβέρνηση στη Βοιωτία με αφορμή την συμπλήρωση των δυο χρόνων από το "εθνικό ατύχημα" που λέγεται Σύριζα, κρίνεται ως απόλυτα  επιτυχημένη. Ο υφυπουργός (της ανύπαρκτης) μεταναστευτικής πολιτικής, μετά και από το γνωστό πλέον περιστατικό με έναν αγανακτισμένο πολίτη στην Σάμο,  συμβολίζει το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, η οποία πριν καταλάβει την εξουσία επαναστατεί με τον λαό και θεωρεί τους πολίτες αγωνιστές.

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα

Με τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπαλάφα συναντήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην περιοχή, με σκοπό την επίβλεψη των έργων στο υπό κατασκευή Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Θήβα (πρώην εργοστάσιο Σαγίρογλου).

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο