Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ἐγκύκλιος Μητροπολίτου Κονίτσης περὶ τῆς ἐκδήλωσης γιὰ τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη στήν Κόνιτσα.

από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

ΘΕΜΑ: Ἐκδήλωση γιὰ τὴν «κάρτα τοῦ πολίτη».


Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,

Ἐδῶ καὶ πολὺ καιρό, ἕνα σοβαρὸ θέμα ἀπασχολεῖ ἰδιαίτερα τοὺς πολῖτες τῆς Πατρίδος μας. Κι’ αὐτὸ εἶναι ἡ λεγόμενη «κάρτα τοῦ πολίτη». Ἀπὸ ὅσα λένε, ὅσοι γνωρίζουν τὰ πράγματα, ἡ περιβόητη αὐτὴ κάρτα παραβιάζει τὰ προσωπικὰ δεδομένα τοῦ ἀνθρώπου καί, χωρὶς ὑπερβολή, συντελεῖ στὸν ἔντεχνα ἐπιβεβλημένο ἀφελληνισμὸ καὶ ἀποχριστιανισμὸ τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους. Γι’ αὐτό, μέχρι τώρα, ἔχουν γίνει ἀρκετὲς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καὶ σὲ ἐπαρχιακὲς πόλεις, κυρίως ὅμως στὴν Ἀθήνα, στὴν πρωτεύουσα τῆς Ἑλλάδος.

Μήπως οι ομαδάρχες της κάτω πλατείας Συντάγματος να την δουν αλλιώς;


απο apneagr

Τι συνέβη χθες στο Σύνταγμα...

Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, κάτω στην πλατεία βρίσκονται οι "σοφοί" πολίτες που όλα τα ξέρουν, και γι' αυτό πήραν την άδεια από τη σημαία να μας μορφώσουν και να αποφασίζουν για όλους τους υπόλοιπους, και πάνω βρίσκεται ο "όχλος" που δεν ξέρει τι του γίνεται και του χρειάζεται η καθοδήγηση.



Οι κάτω λοιπόν, δεν τους φτάνει που μιλάνε σε μικρόφωνο, δεν τους φτάνει που τα μεγάφωνα τα έχουν στραμμένα προς τα πάνω (αλήθεια, αφού μεταξύ σας διαβουλεύεστε, εσείς δεν θα έπρεπε να θέλετε να σας ακούτε;) χθες έκαναν και το εξής δημοκρατικό... έφεραν και κότσαραν μεγάφωνα σε όλο το μήκος του δρόμο, στο πάνω μέρος της πλατείας!!!

Ομολογία Παπανδρέου: δεν μπορώ να κυβερνήσω μόνος μου!

απο αἰέν ἀριστεύειν

Η χθεσινή ομολογία του πρωθυπουργού, μέσω διαγγέλματος, ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του, καθώς κι ότι ψάχνει υπουργούς εκτός βουλής είναι πρωτοφανής και εντυπωσιακή αν μη τι άλλο…Κι αυτό γιατί οι πολίτες το 2009 δεν τον εξουσιοδότησαν να σύρει τη χώρα στο ΔΝΤ και στην Τρόικα, ούτε καμιά εντολή του δώσανε να βάλει …τραπεζίτες και βιομηχάνους στην κυβέρνηση.

«Οι έξυπνοι Τούρκοι άρχισαν να αγοράζουν»!

απο elzoni.gr

Ειδικού Συνεργάτη


Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης κ. Αρίντς μιλώντας στους εργάτες της εταιρίας Ερμάκσαν στην Προύσα αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας και εύλογα αναρωτήθηκε: «Πώς είναι δυνατόν μια χώρα να βγάλει προς πώληση εδάφη της; Η Ελλάδα λέει διαλέξτε το νησί που θέλετε , τη βιομηχανία που θέλετε και θα τα πάρετε κοψοχρονιά. Οι έξυπνοι Τούρκοι άρχισαν να αγοράζουν».

Ένας οικονομικός δολοφόνος μιλάει γι τη δολοφονία της Ελλάδας!

Δείτε αλήθειες που μας κρίβουν....ΓΙΑΤΙ;;;


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ



Παπαδήμος: «για να συμμετάσχω στην κυβέρνηση πρέπει να φύγουν… οι μισοί υπουργοί»

απο kentrinews.gr

Με τις πληροφορίες να επιμένουν πως ο ανασχηματισμός είναι επί θύραις έχει ενδιαφέρον τι φέρεται να λέει ο περιζήτητος για το υπουργείο οικονομικών Λουκάς Παπαδήμος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπαδήμος, αν και επί της αρχής είναι αρνητικός να μπει στην κυβέρνηση, σε κατ΄ ιδίαν του συνομιλίες…

Απόψεις: "Ψυχοπνευματικό Παιδομάζωμα---Εκπαιδεύοντας εθελόδουλους υποτελείς"!

από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Της Δάφνης Βαρβιτσιώτη, Ιστορικού.



Το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, το οποίο προκάλεσε πρωτοφανή σάλο σε διαπαραταξιακό επίπεδο, δεν είναι παρά ή κορυφή του παγόβουνου της ψυχοπνευματικής γενοκτονίας, η οποία συντελείται εις βάρος των νεωτέρων γενεών Ελλήνων. Τα πρώτα στάδια της ιδιότυπης αυτής γενοκτονίας εντοπίσθηκαν από το 1993, στα Μ.Μ.Ε, τα παραθρησκευτικά μηνύματα των οποίων –ακόμα και μέσω παιδικών προγραμμάτων –οδηγούσαν τους ανυποψίαστους ενήλικους και ανήλικους τηλεθεατές σε μια ινδουϊστικού τύπου μοιρολατρεία και απονεύρωση1 .

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των κτηνοτρόφων αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου ύψους 400.000 ευρώ

απο Prasia.com




Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου, ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 442 δικαιούχων κτηνοτρόφων αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου ύψους 400.000 ευρώ περίπου.


Η καταβολή αφορά ζημιές που προξενήθηκαν στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια, σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως το τελευταίο τρίμηνο του 2010.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην διεύθυνση www.elga.gr.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Λαμία, 9 Ιουνίου 2011

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απάντηση Καπελέρη σε Γκάβαλη για τις δηλώσεις του, σχετικά με το « καλάθι » αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΑΣΤΙΓΞ. Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Φράνκ Αστιγξ. Ελαιογραφία του Σπ. Προσαλέντη,
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο nhmuseum.gr
απο Περί Αλός



Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος



Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής


Ομιλία του Ι. Σ. Θεοδωράτου στην ημερίδα


«Ξεχωριστές Προσωπικότητες της Επανάστασης του1821»


Σχολή Διοίκησης και Επιτελών ΠΝ, 9 Ιουνίου 2011

Στις 20 Μαΐου 2011 συμπληρώθηκαν 183 έτη από τον θάνατό του άγνωστου σε πολλούς, ένδοξου και γενναίου ήρωα, πρωτοπόρου της ναυτικής τακτικής του 19ου αιώνα και πραγματικού φιλέλληνα Φραγκίσκου (Φρανκ) Άστιγγα. Ποιος ήταν όμως αυτός ο ανιδιοτελής φιλέλληνας, ο κυβερνήτης της θρυλικής «Καρτερίας», ο αξιωματικός που έθεσε τα θεμέλια της μηχανοκίνητης ναυτικής ισχύος στο Επαναστατικό Ναυτικό, και αφιέρωσε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του πολεμώντας τους Τουρκο-Αιγυπτίους από το 1822 μέχρι τον ηρωικό αλλά και άδικο θάνατό του το 1828;

Χαμός στη σελίδα του Μπουτάρη στο facebook για τον Θεοδωράκη

απο αἰέν ἀριστεύειν

Δεκάδες μηνύματα δέχτηκε η σελίδα του Γιάννη Μπουτάρη στο facebook, με αφορμή το περιστατικό με τον Μίκη Θεοδωράκη. Δείτε…

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Η μόνη ειρηνική και δημοκρατική λύση στην κρίση, για να αποφύγουμε το ματοκύλισμα



Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Konstantakopoulos.blogspot.com


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και, κυρίως, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ή όσοι, ενδεχομένως, σκέφτονται να ψηφίσουν τα μέτρα της κυβέρνησης ή να τη στηρίξουν), βρίσκονται ενώπιον ιστορικού διλήμματος, μετά τη μεγαλειώδη, ειρηνική «εξέγερση» του ελληνικού λαού την 5η Ιουνίου, αντάξια των μεγάλων δημοκρατικών και επαναστατικών παραδόσεων της Ελλάδας. Με την εξέγερση αυτή οι ¨Ελληνες πολίτες ανακάλεσαν ουσιαστικά την εντολή, στη βάση της οποίας κυβερνά η σημερινή κυβέρνηση. Τώρα, ο ελληνικός λαός και η Ιστορία θέτουν τους βουλευτές αυτούς (και εμμέσως τον Πρόεδρο) ενώπιον του εξής διλήμματος:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗ​ΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Γραφείο Τύπου
Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3

Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50607
Fax: 2262-0- 27628
Εmail: thivapress@thiva.gr
Site: http://www.thiva.gr/

Θήβα 10/06/2011

Θέμα: Κινητοποιήσεις για την συρρίκνωση ή υποβάθμιση των Δημοσίων υπηρεσιών



Την πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων αποφάσισε ομόφωνα το βράδυ της Πέμπτης, στην έκτακτη συνεδρίαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας,.

Βρήκε μέσω του Facebook τον Αλβανό δολοφόνο του γιου της! ΒΙΝΤΕΟ

από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Για ένα like στο Facebook έζησε ό,τι χειρότερο για κάθε γονιό: έθαψε το παιδί της. Δεν άφησε όμως το δολοφόνο να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον παγίδεψε με τον ίδιο τρόπο και τον έστειλε στη φυλακή. Η ιστορία του 26χρονου Απόστολου που δολοφονήθηκε στις 8 Μαΐου του 2010 στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου από έναν 30χρονο Αλβανό ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες. Κίνητρο του δράστη η ζήλια του για την πρώην φίλη του, συνάδελφο του θύματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ. Ο Πρωθυπουργός έχει γενέθλια του Αγίου Μνημόνιου


απο  kafeneio

Και όμως είναι περά για περά αλήθεια, ο ΓΑΠ γεννήθηκε την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Μνημόνιο … τυχαίο ;

κάθε εξήγηση δεκτή

Συνωμοσία ή απλή μοιραία εξέλιξη , το αναπόφευκτο ;

Την άλλη φορά ρε παιδιά να ψηφίσουμε κάποιον που έχει γενέθλια, της Αγίας Χαράς.

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Μερικά στοιχεία που αγνοούμε

απο αἰέν ἀριστεύειν

Του Thierry Meyssan


Για αρκετά χρόνια, διαδόθηκε η ιδέα ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα ήταν το έμβρυο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Μετά την πρόσβαση στα αρχεία αυτής της πολύ μυστικής λέσχης, ο Thierry Meyssan τεκμηριώνει ότι αυτή η άποψη είναι ένα παραβάν πίσω από το οποίο κρύβεται η πραγματική ταυτότητα της λέσχης: H Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg) είναι μια δημιουργία του ΝΑΤΟ.

Στόχος της Λέσχης είναι να πείθει τους ηγέτες να χειραγωγούν την κοινή γνώμη των χωρών τους για την δράση της Ατλαντικής Συμμαχίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ​Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

--------------------- Θήβα: 10/06/2011

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Αριθ. Πρωτ: 15565


ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Συνεδρίαση: 17η



ΠΡΟΣ : (όπως ο πίνακας αποδεκτών)


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10)


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 14η Ιουνίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών προσκαλεί σέ Δείπνο τά εγγεγραμμένα μέλη του τήν Δευτέρα 20 Ιουνίου στό Κέντρο ΤΖΑΚΙ ( Σ.Σ. Θήβας ) καί ώρα 21.30 μέ σκοπό νά αναπτυχθεί ελεύθερη συζήτηση μεταξύ τών μελών του γιά τρέχοντα θέματα τού Συλλόγου αλλά καί νά αποφασιστεί τρόπος υποστήριξης τού έργου τού Διοικητικού Συμβουλίου τής σημερινής Ποδοσφαιρικής ομάδας τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ πού κερδίζοντας τό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στόν Β ' Ομιλο τής Β ' Κατηγορίας τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας , επανήλθε στήν Α '


Κατηγορία τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας όπου θά αγωνιστεί τήν ερχόμενη

Ποδοσφαιρική περίοδο 2011 - 2012 .

Η φλόγα των Special Olympics στην Θήβα

Την Φλόγα της Ελπίδας των Special Olympics υποδέχτηκαν οι Θηβαίοι πολίτες σε συγκινητικό κλήμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους συλλόγους Λάιος,Σύλλογος Σαρακατσάνων,Λύκειο Ελληνίδων,ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα παιδιά του συλλόγου ΑΜΕΑ Αγ Ανάργυροι.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Θήβας κ.ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Στη Βουλή – οχυρό από χθες η μάχη για το Μνημόνιο 2


απο Σοφία Βούλτεψη



Σε οχυρό έχει μετατραπεί από χθες, ημέρα έγκρισης από το υπουργικό συμβούλιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, το κοινοβούλιο. Τα γνωστά προστατευτικά κιγκλιδώματα έχουν ενισχυθεί με πασσάλους, ενώ αποκλεισμένη και για τους πεζούς – κάτι το εντελώς παράνομο – παραμένει η Βασιλίσσης Σοφίας, για την οποία όλοι πληρώνουμε φόρους.




Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, μετά την έγκρισή του, κατατέθηκε χθες - 16η ημέρα των κινητοποιήσεων των «Αγανακτισμένων» - στη Βουλή, όπου και μεταφέρεται πλέον η μάχη, με απειλές για περικύκλωση του κοινοβουλίου, προκειμένου αυτό να μην ψηφιστεί.

Γιατί αναβλήθηκε η συνεδρίαση του ΣτΕ για την «ιθαγένεια»

απο αἰέν ἀριστεύειν

Κανονικά, την Παρασκευή που πέρασε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα συζητούσε (και παραδοσιακά ενέκρινε) την απόφαση του τμήματος του Συμβουλίου, που ανακήρυξε Αντισυνταγματικό τον Νόμο περί Ιθαγένειας που έφερε στην Βουλή το ΠΑΣΟΚ.




Θυμίζουμε ότι ήταν ο πρώτος νόμος που έφερε προς ψήφιση το ΠΑΣΟΚ και η κήρυξή του ως αντισυνταγματικού θα ήταν ένα ισχυρό χτύπημα για την κυβέρνηση, που αυτή την στιγμή έχει ζαλιστεί από τα… ισχυρά χτυπήματα, είτε αυτά προέρχονται από τις πλατείες, είτε από το εξωτερικό είτε ακόμη και εσωκομματικά.

Ο Δήμος Θηβαίων καλωσορίζει στις 10 Ιουνίου τη Φλόγα της Ελπίδας!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 



ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ


Γραφείο Τύπου

Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011


Με συγκίνηση και υπερηφάνεια η Θήβα θα υποδεχθεί, την Παρασκευή 10 Ιουνίου τη Φλόγα της Ελπίδας. Η συμμετοχή στα Αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που αφορούν τα Special Olympics Αθήνα 2011, θα πραγματοποιηθεί με την ένθερμη υποδοχή της Φλόγας από μαθητές των σχολείων και των Τοπικών Φορέων που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στον τομέα των ΑμεΑ και του Αθλητισμού. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Η φλόγα φθάνει στο τόπο μας, χάρη στους εθελοντές λαμπαδηδρόμους από όλο τον κόσμο που τη μεταφέρουν μαζί με τους αθλητές των Special Olympics.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”

Για όσους λένε οτι δεν έχουμε αιτήματα ή οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε.Ακολουθεί το κείμενο το οποίο παραδώσαμε :


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΩΝ “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”

ΠΡΟΣ
1.ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
2.ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
3.ΤΟΥΣ κκ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Την ισχυρότερη αρματική δύναμη στην Ευρώπη μετά τη Ρωσία θα παρατάσσει το 2012 ο Ελληνικός Στρατός

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία το μέλλον των σχέσεών τους με την Τουρκία. Μάλλον συνιστά λοιπόν ειλλημμένη απόφασή τους να βελτιώσουν το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στις χερσαίες δυνάμεις υπέρ της Ελλάδος και σε βάρος της Τουρκίας. Την Κυριακή 12 Ιουνίου αναχωρεί για τις ΗΠΑ επταμελής επιτροπή αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, με αποστολή την επιλογή από τα πλεονάζοντα αμυντικά υλικά των ΗΠΑ εκατοντάδων οχημάτων μεταφοράς πεζικού και αντιαρματικών.

"Μακαριώτατε"...

από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Γράφει ο παπα - Ηλίας.



Έχει ειπωθεί ότι:«Χείλη ιερέως ου ψεύδονται»!Πόσο μάλλον αρχιερέως!

Κι όμως εσείς φαίνεται ότι, σχετικά με το θανάσιμο εναγκαλισμό της δολοφονικής, για την πατρίδα μας και το λαό μας, χρεοκρατίας δεν βρήκατε το κουράγιο να πείτε την αλήθεια. Αφού, όπως ειπώθηκε, υποστηρίξατε, σε άρθρο σας στην Καθημερινή,ότι: «Εφόσον, λιγότερο ή περισσότερο, υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος και της αλλαγής».

ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ;;;


ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ;;;


Για σου ρε ακράτητε .... Πάγκαλε !!
46.320 Ευρουλάκια για κινητή τηλεφωνία, και άλλα 162.812 ευρώ για ... βασικό μισθό

φρόντισε να "δεσμέυσει" από τον κρατικό προυπολογισμό, μην τυχόν και

... πτωχεύσουμε !!


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ...βιντεο

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...

Eπείγουσα Ανάγκη

Ο μικρός Αθανάσιος Κοτοπούλης, γιος της φίλης μας Κούλας Μητσάκη, που εργάζεται στα ΕΛΤΑ, νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο ''ΜΗΤΕΡΑ'' και χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια από 40 δότες,


προκειμένου να στηριχθεί αιματολογικά μετά την εγχείρηση.

Όποιος είναι δότης αιμοπεταλίων ή δότης αίματος, μπορεί να απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο 2132088000 , να κλείσει ραντεβού για την χορήγηση.

Όποιος εκδηλώσει επιθυμία για προσφορά, να αναφέρει ότι είναι για τον Αθανάσιο Κοτοπούλη.



Kontra-cinema! Δείτε online τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, εντελώς δωρεάν!

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν σας προσφέρει το kontra-cinema.blogspot.com


Το kontra-cinema είναι ένα blog το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους Έλληνες τις αγαπημένες σας ταινίες ταξινομημένες, με παρουσίαση των στοιχείων, των πρωταγωνιστών, της πλοκής και του trailer της κάθε ταινίας! Και πάνω απ όλα ελεύθερα, χωρίς καν εγγραφή!!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών θέλει ο ΓΑΠ για να μην έχει αντιδράσεις…


Το είχαμε πει καιρό πριν και τα γεγονότα δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν. Ο Παπανδρέου βλέποντας το αδιέξοδο καταφεύγει σε εξωκοινοβουλευτικές λύσεις για να επανδρώσει τα υπουργεία του, όπως δήλωσε ξεκάθαρα στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα.
«Δεν κρυβόμαστε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Έχω τονίσει ότι θα αξιοποιήσουμε χωρίς κομματικούς περιορισμούς πρόσωπα σε καίριους τομείς αλλά με στόχο και προοπτική», είπε χαρακτηριστικά ανοίγοντας ξεκάθαρα θέμα ανασχηματισμού που έτσι κι αλλιώς φάνταζε αναπόφευκτος εδώ και καιρό.
Ο Γιώργος καταρρέει και δεν έχει καιρό για χάσιμο. Το πολιτικό κόστος, οι αντιδράσεις του κόσμου και η μη νομιμοποίηση των αποφάσεών του 20 μήνες τώρα από τον λαό δεν φαίνεται να τον απασχολούν, μάλλον του φαίνονται ενοχλητικές σαν κακό σπυρί. Έχει μια αποστολή… Να μας σώσει εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό!

Μαρκεζίνης: Δέκα σκέψεις για να μην πεθάνουμε

απο Ας μιλησουμε επιτελους

Του Βασιλείου Μαρκεζίνη



Ακαδημαϊκού

Σαν προφήτης στην έρημο, περιγράφω εδώ και καιρό τα προβλήματα της χώρας μας και, ενώ τα κείμενά μου διαβάζονται από πολυάριθμους αναγνώστες, κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει θελήσει να ακολουθήσει τις συμβουλές μου, φοβούμενος ίσως (αλλά δυστυχώς) το πολιτικό κόστος. Είναι πλέον σαφές πως μόνον ο λαός μπορεί να σώσει τη χώρα από την άβυσσο. Για να γίνει αυτό, όμως, ο λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια - όσο και αν η αλήθεια, αντίθετα με τα ψέματα, πονάει. Ιδού λοιπόν η δική μου εκδοχή της αλήθειας, με τη μορφή δέκα προτάσεων.

Πόσο πιθανό είναι ένα στρατιωτικό κίνημα στην Ελλάδα σήμερα;

απο ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μιλάει για «πραξικόπημα» και ότι «ο λαός αναζητεί σωτήρες», όταν ξένες μυστικές υπηρεσίες κάνουν αναφορά σε «κίνδυνο πραξικοπήματος στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κατάστασης και της απαξίωσης θεσμών», τότε πόσο κοντά βρίσκεται η χώρα σε ένα στρατιωτικό κίνημα;




Για όσους ξέρουν τα ενδότερα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι πιθανότητες δείχνουν μηδενικές τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Τουλάχιστον για ένα κίνημα, ανάλογο με τα δύο κινήματα του 1967, το επιτυχημένο του Απριλίου και το αποτυχημένο του Δεκεμβρίου. Αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί να υπάρξει κάποιας μορφής αντίδραση από αξιωματικούς ή αξιωματικό. Σίγουρα ...

ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙ​ΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Kαθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημιου.



Camino del Pozuelo s / ​​n, 16071 - Cuenca - Ισπανία


Κάνω αυτές τις διευκρινίσεις, για να σας εξασφαλισω την σοβαρότητας της υπόθεσης.

Κατά την ανάγνωση του περιεχομένου, ο καθενας μπορεί να ενεργήσει αναλόγως.

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Δημοψήφισμα; Η απάντηση δόθηκε στην Πλατεία!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Ώστε δεν υπάρχει θέμα δημοψηφίσματος για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα! Κακώς έγινε όλη αυτή η φασαρία, κακώς δημιουργήθηκαν φρούδες ελπίδες και προκλήθηκαν αντιδράσεις για τον κίνδυνο να διχαστεί ο λαός!




Απλώς δεν υπήρχε θέμα και τζάμπα κουβεντιάζαμε – την ώρα που πανταχόθεν έρχονταν αντικρουόμενα μηνύματα περί επικείμενης χρεοκοπίας ή στήριξης.

Τούρκος Διοικητής στη Λάρισα – Επανήλθε το θέμα.

απο αἰέν ἀριστεύειν

Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ Πολυεθνικής Ευρωπαϊκής Ειρηνευτικής Δύναμης (SΕΕΒRΙG) θα εγκατασταθεί μεταξύ 2011-2015 στην Ελλάδα, με σκοπό τη συνέχιση της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας στα Βαλκάνια.





Η Τουρκία θα διοικήσει την Ταξιαρχία αυτή στα ελληνικά εδάφη. Η εν λόγω Ταξιαρχία θα εγκατασταθεί στη Λάρισα.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



(Πέμπτη, 9 Ιουνίου, 2010)

Λαέ της Θεσσαλονίκης!

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα ως τον Λευκό Πύργο φωνάζοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο, Έξω η Τρόικα, Κάτω η Κυβέρνηση της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος.

Και μετά ήρθε η ώρα του Λαού. Πρώτα στα Προπύλαια στην Αθήνα με τους 50.000 Αθηναίους και τώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην λαομάνα Θεσσαλονίκη. Έτσι κι εμείς, όπως ως τώρα φωνάζαμε «ΟΧΙ στο Μνημόνιο», ας βροντοφωνάξουμε σήμερα «ΟΧΙ και στο Νέο Μνημόνιο», που θα βάλει το μαχαίρι ακόμα πιο βαθειά στις σάρκες του Λαού και που αυτή τη στιγμή φέρνει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή η Κυβέρνηση για να ψηφιστεί.

Γι’ αυτό το λόγο κι εμείς διαλέξαμε αυτό το ιστορικό μετερίζι, τη Θεσσαλονίκη των αγώνων, για να στείλουμε στην Αθήνα ένα ηχηρό μήνυμα: Έλληνες Βουλευτές, Αρνηθείτε να πείτε ΝΑΙ σ’ αυτό το νέο έγκλημα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας.

Που πήγαν τα λεφτά μας?

Αναλογιστείτε όλοι μάζεψαν παραπάνω αποδείξεις, κάναμε τους φόρο-εισπράκτορες της κυβερνήσεις.

Που πήγαν τα λεφτά μας?



Τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.


Μήπως τα δώσαμε σε ξένους, και κατά συνέπεια κάναμε κακό στην ίδια μας την τσέπη?


Ελληνικά προϊόντα όλοι στο εξής.

Στο "Δρόμο Θυσίας" τού Διστόμου ,η Αρια Αγάτσα

'Κοντά στους πολίτες που έλαβαν μέρος στον "Δρομο Θυσίας" Μαυσωλείο -Καρακόλιθος,στο ηρωικό Δίστομο, βρέθηκε η Βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα.Η συμμετοχή ήταν μέγάλη και αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας απο το Δίστομο αλλά κι άλλες περιοχές, έτρεξαν την ιστορικά σημαντική αυτή διαδρομή.

Το blog των Αγανακτισμένων της Θήβας

Το blog των αγανακτισμένων Θηβαίων.Μέσα απο αυτο το blog θα ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις που θα γίνονται στην κεντρική πλατεία της Θήβας καθημερινά.


http://aganaktismenoithivas.blogspot.com/
 
 
απο exeisminim​a.gr

Κόβουν τη δεύτερη ξένη γλώσσα .Αντιδράσεις απο την ΕΛΜΕ Ευρυτανίας

"Ανάκληση της αντιπαιδαγωγικής αυτής απόφασης" ..

απο Prasia.com


Αντιδράσεις φέρνει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ορίσει αποκλειστικά μία δεύτερη ξένη γλώσσα στο Γυμνάσιο, καταργώντας τη δυνατότητα των μαθητών να επιλέγουν μία εκ των Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Ισπανικών.

Ελληνικές επιχειρήσεις στόχος των Αµερικανών!

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ



Οι ΗΠΑ άσκησαν πιέσεις στις ελληνικές Αρχές να παρέµβουν χωρίς καν να έχει διαπιστωθεί παραβίαση της ελληνικής ή της διεθνούς νοµοθεσίας, σύµφωνα µε απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν στο Wikileaks ∆ιπλωµατικά έγγραφα που αποκαλύπτουν την παρακολούθηση επιχειρήσεων ελληνικών συµφερόντων από αµερικανικές υπηρεσίες, φέρνει στο φως της δηµοσιότητας το Wikileaks. Το µεγαλύτερο µέρος του υλικού έχει χαρακτηριστεί «απόρρητο», διαβάθµιση που µαρτυρά την ευαίσθητη φύση των συγκεκριµένων πληροφοριών.

Υπέρ της άρσης της ανωνυμίας στο Διαδίκτυο τάσσεται ξανά ο Άρειος Πάγος


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Αθήνα

Το απόρρητο των επικοινωνιών δεν ισχύει στο Διαδίκτυο, επαναλαμβάνει ο Άρειος Πάγος με τρίτη γνωμοδότησή του. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα της Δικαιοσύνης μπορούν να ζητούν από τους παρόχους τα στοιχεία των χρηστών που αναρτούν υβριστικά μηνύματα σε blog, ή προβαίνουν σε άλλες παράνομες πράξεις, χωρίς να απαιτείται άδεια από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών.

Οι ΗΠΑ θέλουν από την Ελληνική αεράμυνα να σταματήσει να βλέπει ως εχθρικά τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ Ντ. Σπέκχαρντ δεν είναι και από τους ικανότερους που έχουν περάσει από την Αθήνα, αλλά τουλάχιστον γνώριζε κάποια αμυντικά θέματα λόγω της προϋπηρεσίας του ως βοηθού γ.γ. του NATO. Επίσης, είναι γεγονός ότι ορισμένα από τα τηλεγραφήματα, που αποκαλύπτουν τα WikiLeaks, δείχνουν βιασύνη, χωρίς εξειδίκευση επί των λεπτομερειών.

EΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

‘Ενας πολύ γνωστός οικονομολόγος και παλαιός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, μου διηγήθηκε τις προάλλες έναν διάλογό του, πριν από πολλά χρόνια, με τον Ζακ Ντελόρ, από τους αρχιτέκτονες του Μάαστριχτ. Αυτός τούπε, σχολιάζοντας τα σχέδια εισαγωγής, τότε, ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος: «Αυτό το πράγμα δεν βγαίνει. Βάλατε το κάρο μπροστά από το άλογο. Φτιάχνετε νόμισμα χωρίς κράτος». Ο Ντελόρ τον κύτταξε καλά-καλά, ήπιε μια γουλιά από το ποτό που συνήθιζε τα απογεύματα και του απάντησε: «Mε περνάς για ηλίθιο; Ασφαλώς και δεν γίνεται. Φτιάχνουμε το νόμισμα, ώστε, όταν έρθει η κρίση, να αναγκαστούν οι Ευρωπαίοι να φτιάξουν και το κράτος».

Β.Παπαγεωρ​γόπουλος: "Ασεβείς προς τα "σύμβολα", Αδιάβαστοι στους Νόμους"

Για το θέμα της ομιλίας του Μίκη Θεοδωράκη στην Πλατεία Αριστοτέλους ο Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:


Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Επειδή γίνεται μεγάλη συζήτηση για την «απαγόρευση» της ομιλίας του Μίκη Θεοδωράκη στην Πλατεία Αριστοτέλους και επειδή είναι φανερό ότι πολλοί δεν γνωρίζουν ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους Νόμους, ούτε τις διαδικασίες, θα ήθελα να ενημερώσω ότι:

ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ:H πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί την χώρα στο χείλος του γκρεμού

απο Prasia.com



"Δεν δικαιούται να δώσει συναίνεση η ΝΔ και δεν μπορεί να δώσει όταν το ..φάρμακο..είναι χειρότερο απ την ..ασθένεια"..


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας σχολιάζοντας τα τελευταία δρώμενα στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας:

Όλοι θα νοιώθουμε ίσοι…


Πολλοί έχουν πει τον τελευταίο καιρό ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση της χώρας «λογιστικά»……
Αυτό είναι αλήθεια….
Απορίας άξιο πως ο J.Stiglitz που έχει γράψει βιβλία για τα Δημόσια Οικονομικά και είναι και προσωπικός σύμβουλος του ΓΑΠ δεν αντιδρά….
Και εδώ είναι και το μεγάλο λάθος…..
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στην Δημόσια Οικονομική και στην Οικονομική των Επιχειρήσεων……
Μόνο που κυβερνώντες μας δεν ξέρουν να εφαρμόζουν κανένα από τα δύο και κυρίως το πρώτο…..
Στην επιχείρηση ο επιχειρηματίας είναι υπεύθυνος για τα πάντα….. με το κεφάλαιό του και την προσωπική του περιουσία….
Έχει την δυνατότητα να προσλαμβάνει και να απολύει όποιον θέλει….
Μπορεί να επανεπενδύσει  το κέρδος του η όχι….

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

απο  gatzoli

Την έντονη διαμαρτυρία τους με επιστολή προς τον υπουργό τουρισμού εκφράζουν οι ξενοδόχοι Θράκης στο σχεδιασμό εκ μέρους του υπουργείου για αναστολή της λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΟΤΕΚ στην Αλεξανδρούπολη. Όπως τονίζουν στην επιστολή τους, η σκέψη και μόνο ενός τέτοιου ενδεχόμενου γεννά ιδιαίτερη ανησυχία στους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας δεδομένου ότι η συγκεκριμένη σχολή αποτελεί έναν σοβαρό πυλώνα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙ... ΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ!

ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΣΤΟΝ... ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ!


Ποιος το περιμένε; Η Ντόρα από εκεί που συνήθιζε να δίνει συνεντεύξεις μόνο από Χατζηνικολάου- Πρετεντέρηκαι πάνω, τώρα παρακαλάει ακόμα και αυτούς που έχει στο pay roll της! Έχει ο καιρός γυρίσματα... Και ίσως εδώ που τα λέμε πολύ της είναι πλέον να...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 9-6-11

απο aplhrotoi ergazomenoi

Ενώστε τη φωνή σας



με τη φωνή μας !!!

Η μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας

των απλήρωτων εργαζομένων στα προνοιακά ιδρύματα

θα γίνει

την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ώρα 18:00 – 23:00

Στιγμιότυπα από την Πατριαρχική χοροστασία 90 χρόνια μετά τη Μικρασιατική καταστροφή στον Εσπερινό στον ιστορικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Αλάτσατα - 28 Μαΐου 2011 (video)



Οι οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά καταρρέουν οικονομικά.

Οικογένειες σε οικονομική κρίση...
απο RAMNOUSIA

Οικογένειες με μικρά παιδιά πέφτουν, χωρίς δίχτυ ασφαλείας, στο κενό που δημιουργούν η ανεργία, η ανασφάλεια της εργασίας και οι περικοπές μισθών. Καθώς στην Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ πολιτικές ουσιαστικής ενίσχυσης της οικογένειας, από διάφορες πλευρές εκφράζεται ανησυχία ότι οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης θα είναι ανυπολόγιστες για τον κοινωνικό ιστό. Oλο και περισσότερα νέα ζευγάρια με ένα ή δύο παιδιά βλέπουν να επιδεινώνονται οι συνθήκες διαβίωσής τους και να περνούν το κατώφλι της φτώχειας, που παλαιότερα έπληττε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες. Ενα νέο ζευγάρι με ένα ή δύο παιδιά αντιμετωπίζει στην Ελλάδα μεγαλύτερο κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης απ’ ό, τι ο μέσος Ελληνας. Αυτό δεν συμβαίνει στα περισσότερα κράτη της Ε.Ε., στα οποία η γέννηση των παιδιών συνοδεύεται από μέτρα κοινωνικής πολιτικής.

ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ (όπως σήμερα) ΑΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ.


Γι'αυτό κι εγώ θα κάνω "μάγκα" τον μπαρμπα Γιώργο, τον μπακάλη της γειτονιάς μου, αγοράζοντας τρόφιμα απ'αυτόν. Προτιμώ την κατα 50 λεπτά (σήμερα) ακριβότερη ντομάτα απο την Λάρισσα που δεν είναι ίδια με την άλλη, παρά αυτούς τους "κλώνους" που πουλά το όποιο σούπερ πολύ φθηνότερα. Εάν κάνουν το ίδιο και οι άλλοι γείτονες σε λίγο καιρό ο μπαρμπα Γιώργος θα ρίξει και τις τιμές γιατι θα έχει "ανέβει η κίνηση".

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ;


Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι…… αυτό είναι όχι απλά γνωστό αλλά και δεδομένο…..
Ο συνδυασμός όμως ηλιθιότητας με διάφορες άλλες ιδιότητες είναι καταστροφικός….
Για παράδειγμα……
Ηλίθιος και απατεώνας…..
Ηλίθιος και ψεύτης……
Ηλίθιος και πολιτικός….
Στην τρίτη κατηγορία αυτοί εκλέγονται από απλά ηλίθιους με την σειρά τους η στην καλύτερη περίπτωση από ανυποψίαστους…..
Και στην τρίτη κατηγορία το κακό που δημιουργείται έχει αντίκτυπο στην ίδια την κοινωνία….
Τα πράγματα πλέον τρέχουν με ταχύτητα που δεν μπορεί κανείς να τα προλάβει…..
Και η δημοσιευμένη γνώμη του κάθε αρθογράφου είναι παρελθόν σε σχέση με τις νέες εξελίξεις σε χρόνο ρεκόρ…..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Μίκης Θεοδωράκης απόψε στις 7 καταλαμβάνει μαζί με τις Σπίθες της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδος αλλά και όλους τους Δημοκρατικούς Πολίτες της πόλης την Πλατεία Αριστοτέλους. Ύστερα από την πρωτοφανή άρνηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να παραχωρήσει την Πλατεία ,η Κίνηση Ανεξαρτήτων Πολιτών δηλώνει ότι συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, δημοκρατική, .απηλλαγμένη από τις ληστρικές δεσμεύσεις του μνημονίου και των υποστηρικτών του.

Νέα αφίσα Θεσσαλονίκ​ης (χωρίς Μυλόπουλο και Πολυμένη)


Τους είναι τόσο δύσκολο;

Γράφει:

Θάνος Δημάδης*του ΣΚΑΪ


Ο Ομπάμα τραβάει το αυτί της Μέρκελ, σα να της λέει "σοβαρευτείτε, επιτέλους, εσείς εκεί στην Ευρώπη και δώστε λύση για την Ελλάδα, προτού βουλιάξουμε όλοι μαζί". Έδωσε στήριξη στην Ελλάδα. Όχι φυσικά για την "ψυχή της μάνας του". Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η αγωνία της Αμερικής λειτουργεί υπέρ μας.




Το ΔΝΤ δηλώνει ότι εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε την Ελλάδα με όσα χρήματα χρειαστεί αρκεί οι Ευρωπαίοι να αποφασίσουν επιτέλους τι θέλουν να κάνουν με το ελληνικό πρόβλημα. Μα θα πει κανείς, δεν το κάνει ανιδιοτελώς. Ακόμα κι αν είναι έτσι- που είναι έτσι- το ΔΝΤ μας δίνει αυτή τη στιγμή τα λεφτά που αν δεν μας έδινε, η χώρα θα είχε βαρέσει κανόνι.

Οι μούντζες τους θύμισαν την ψήφο τους!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Συγγνώμη, αλλά όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συντόνισαν χθες τα πυρά τους κατά του κ. Παπακωνσταντίνου δεν το ψήφισαν το Μνημόνιο;




Και όλοι μαζί δεν χειροκροτούσαν μπροστά στις τηλεοράσεις, βλέποντας πέρσι τον Απρίλιο τον κ. Παπανδρέου να απευθύνει το δραματικό του διάγγελμα από το Καστελόριζο, αποκαλώντας το ΔΝΤ «ασφαλές καταφύγιο»;



Και όλοι μαζί δεν έβγαιναν επί μήνες στις τηλεοράσεις υποστηρίζοντας πως «σωθήκαμε από την χρεοκοπία» και πως έπρεπε να ψηφιστεί το Μνημόνιο «διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις»;

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο