Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κύριε Παπανδρέου, αυτό είναι το γράμμα που στείλατε στους Ευρωπαίους πρωθυπουργούς; Γιατί λείπει η αναφορά σε εκλογές…

Πολύ αξιόπιστη πηγή μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή. Έτσι όπως την βλέπουμε, είναι η περιβόητη επιστολή που απέστειλε σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες. Η συγκεκριμένη απευθύνθηκε στην Ιρλανδία, λογικά όμως είναι πανομοιότυπες.
…που είναι λοιπόν η αναφορά στις εκλογές;
Athens, 1 November 2011
H.E. Mr. Enda Kenny
Taoiseach of Ireland
Dear Taoiseach,
The decision of the European Council of 26 October is of historical significance for Greece. Thanks to the support of the Euro Area Member States, the European institutions (European Commission, ECB) and the IMF, Greece acquires a new multi—annual adjustment programme. The 26 October decision also provides for a more substantial contribution of the private sector to a plan that makes the Greek public debt sustainable according to the IMF Debt Sustainability Analysis.
The Greek govern

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Χατζημαρκάκης αναγνώρισε “Μακεδονική” γλώσσα !!!

Ακούστε τι είπε ο άθλιος ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής σήμερα στα Σκόπια!!!!!!!!
“είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που μπορώ να πω λίγα λόγια στα Μακεδονικά”
Δείτε την ιστορία και το βίντεο…
Ο Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος συμπροεδρεύει στην Μεικτή Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που επισκέφθηκε σήμερα τα Σκόπια, δήλωσε ότι η παράλειψη του επιθέτου «μακεδονικός» από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρόοδο της χώρας είναι λάθος και πρότεινε να συντάξουν μια πρόταση με τους Σκοπιανούς βουλευτές που θα απαιτούν στο μέλλον από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μην αφήνει απ’ έξω το επίθετο αυτό.
Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από την ένατη συνεδρίαση της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής –Σκοπίων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία εκτός από τον Χατζημαρκάκη ήταν ο Ρίτσαρντ Χόβιτ, η Τέουτα Αρίφι- αναπληρωτής πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόφσκι και πολλοί βουλευτές της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου.
Ο Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι …

Στην τελική ευθεία στο σχέδιο εξόδου της χώρας από την Ευρώπη

Σοφία Βούλτεψη
Η χώρα ζει από χθες την τελευταία πράξη του δράματος. Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση προς την καταστροφή, μια τρελή πορεία στο πουθενά.

Ξεκινώντας από την κάνναβη και καταλήγοντας στην μεθαδόνη, με μια ενδιάμεση στάση στα μελλοντικά πετρέλαια μέσω… Fyrom, το σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το ευρώ μέσω μιας άτακτης χρεοκοπίας μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι αποχωρεί αλλά και δεν αποχωρεί.

Το όνομα και η σύνθεση της Νέας Κυβέρνησης συνεργασίας

Στις 12 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να δημιουργηθεί κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας.
Του ετοιμάσαμε την πρόταση για να την δώσει έτοιμη στον Παπούλια, απόλυτα τεκμηριωμένη μαζί με το όνομα της.
Η Κυβέρνηση θα στηρίζετε σε τρία κόμματα.
Του Παπανδρέου του Καρατζαφέρη και της Ντόρας
Επειδή η Κυβέρνηση θα έχει πολύ δουλειά μέχρι και γεωτρήσεις στη Κρήτη θα κάνει την ονομάσαμε

Καρα-ΝτοΠα
Δημιουργήσαμε και το σήμα της στη φωτό
Η σύνθεσή της ...


Πρωθυπουργός::Μητσοτάκης ( Πlηρεί όλες τις προυποθέσεις που τέθηκαν Είναι ο πιο ένθερμος οπαδός της ,βαρύ όνομα που θέλουν και από ότι έχει δηλώσει δεν θα βάλει για βουλευτής πάλι.)

Υπουργός Οικονομικών: Μέρκελ (αφού  έτσι και αλλιώς αυτή αποφασίζει)
Υπουργός προστασίας του πολίτη:Αδωνις Γεωργιάδης (έχει σχέδιο έτοιμο για τους κουκουλοφόρους)
Υπουργός δικαιοσύνης:Τσοχατζόπουλος. (Ξέρει τα δικαστήρια καλύτερα από όλους. Κάθε μέρα είναι εκεί)
Υπουργός Εσωτερικών Πάγκαλος (αφού ξέρει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε στο εσωτερικό)
Υπουργός Ισότητας και Γυναικείας καλτσοδέτας. Ξυνίδης
Υπουργός μεταφορών: Κιλτίδης  (Ξέρει από μεταφορές, έχει αλλάξει τρία κόμματα)
Υπουργός Υγείας: Ντόρα Μπακογιάννη. (Η περιπτωσή της χρειάζεται γιατρό)
Υπουργός Γεωργίας Δρούτσας (ως κηπουρός γνωρίζει καλά τα θέματα)
Υπουργός εξωτερικών: :Μόσιαλλος (Εκεί ζούσε  εκεί θα γυρίσει σε λίγο. Να είναι και κοντά στην οικογενειά του)
Υπουργός περιβάλλοντος:Παραμένει ο Παπακωνσταντίνου (λόγω των αυθαιρέτων πισινών και άλλως τοιούτων που διαθέτει
Υπουργός Αθλητισμού Καρατζαφέρης.( Με τόσες κωλοτούμπες ξερει καλά τον αθλητισμό
Υπουργός Δημοψηφισμάτων: Καστανίδης (για προφανείς λόγους.)
Υπουργό Παιδείας:Διαμαντοπούλου.( Η Τρόικα διεκδικεί Υπουργείο και θα το πάρει)
Γενικοί Δερβένακες. Τις μονές μέρες ο Βενιζέλος τις ζυγές ο Λοβέρδος μέχρι να αποφασίσουν στο ΠαΣοΚ ποιός διαδέχεται τον Παπανδρέου

Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο μυστικό της «ελληνικής κρίσης»

Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται πως έχει καθοριστεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υπογραφή της νέας συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου “ως έχει”, ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της χώρας από το ευρώ, καθώς τα ταμειακά της διαθέσιμα τελειώνουν περί τα μέσα Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης ARD, ωστόσο, το οποίο προβλήθηκε στις 27 Οκτωβρίου αλλά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal το οποίο δημοσιεύτηκε το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, προκειμένου οι τράπεζες να αποδεχτούν το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν κατά 50%, η Ελλάδα συμφώνησε στη μετατροπή του δικαίου που διέπει τα ομόλογα αυτά από το ελληνικό στο αγγλικό.

Όλα τα βλέμματα του πλανήτη ήταν χθες στραμμένα στη Βουλή

Όλη η υφήλιος έζησε χθες το φινάλε της ελληνικής δόξας.


Η ψήφος εμπιστοσύνης που πήρε χθες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα χειροκροτήματα των βουλευτών στην ομιλία, παρωδία, του πρωθυπουργού, φανερώνουν, πως ο τόπος αυτός έχει τελειώσει. Αν 153 –τουλάχιστον- από τους 300 κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους δεν μπόρεσαν να διακρίνουν χθες το βράδυ την αλήθεια πίσω από τα όσα εκφωνήθηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου, τότε μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τι συμβαίνει με τον άμοιρο λαό. Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί, πως ο τόπος αυτός είναι παραδομένος στα χέρια ανθρώπων, που δεν διαθέτουν ούτε ίχνος  συνείδησης.

Ένας ολόκληρος λαός φωνάζει... “φύγε ψεύτη φύγε”


Δεν είχαν περάσει λίγες ώρες απ’ όταν στις Κάννες οι πανίσχυροι ηγέτες τους πλανήτη έκαναν τον κ. Παπανδρέου να φαίνεται απέναντί τους ένας πολιτικός νάνος. O ίδιος προσπαθούσε από το βήμα της Βουλής να μας πείσει στη συνέχεια ότι όλα αυτά ήταν ένα παιγνίδι τακτικής απέναντι στον κ. Σαμαρά. Αν δεν πρόκειται για έναν ψεύτη που χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας, τότε μιλάμε για έναν ραδιούργο. Ποιος θα τον οδηγήσει στην έξοδο της προσωπικής του περιπέτειας;






Πως μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί τόσες πολλές φορές να λέει ψέματα; Πώς μπορεί ένας... ξένος ηγέτης να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα μία χώρα που στην ηγεσία της βρίσκεται ένας αναξιόπιστος άνθρωπος;

Το φλέγον θέμα.

Σήμερα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου άκουσα τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φλωρίδη ο οποίος παραίτηθηκε πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούνιο του 2011 να λέει μεταξύ άλλων πολύ σημαντικών και τα παρακάτω:

"Δεν υπάρχει στην χώρα μας θεσμικός και δημοκρατικός τρόπος αναχαίτησης μιας κακής κυβέρνησης. Ενός ανίκανου πρωθυπουργού. Οταν κάποιος γίνει πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται την χώρα σαν τσιφλίκι του και έρχεται σαν κατακτητής με την παρέα του, την προσωπική του αυλή και κυβερνάει ανεξέλεγκτα! Δεν υπάρχει θεσμικός μηχανισμός να τον ελέγξει ή και να τον σταματήσει.
ΘΑΝΟΣ

IIF: Μας ανησυχεί το ελληνικό δράμα

Ο διευθυντής του ΙΙF Ηung Tran με τον Θάνο Δημάδη

Ο ΣΚΑΪ είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που εξασφάλισε πρώτο τη συνέντευξη του Διευθυντή της Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών (IIF), Hung Tran αρμόδιου για την ελληνική αναδιάρθρωση. Μιλώντας στον Θάνο Δημάδη από την Ουάσινγκτον, ο κ. Tran αναφέρεται στην πολιτική κρίση που πλήττει την Ελλάδα λέγοντας ότι "η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού για να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει".


Είναι η πρώτη φορά, μετά τις αποφάσεις τις 26ης Οκτωβρίου για την ελληνική αναδιάρθρωση, που ανώτατο στέλεχος της Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών (IIF) μιλάει σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας μας. Ο Διευθυντής του IIF, Hung Tran που έχει αναλάβει να τρέξει προσωπικά το πρόγραμμα για το "κούρεμα" του ελληνικού δημόσιου χρέους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απευθύνει έκκληση...

Φτιάχνουν κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ-ΔΗΑΡ και «προθύμων» απο ΝΔ!

Σε κυβέρνηση συνεργασίας οδεύει πλέον ο τόπος, όπως δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απο το βήμα της Βουλής, προκειμένου να εγκριθεί και να υλοποιηθεί η δανειακή σύμβαση. Οχρόνος της παραμονής αυτής της κυβέρνησης θα είναι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, οπότε τότε θα γίνουν εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, πριν απο λίγο στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβέρνηση θα συμμετάσχει το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και μια ομάδα βουλευτών της ΝΔπου εμφανίζονται πρόθυμοι προς αυτή την κατεύθυνση…!

Η μεγάλη επιστροφή του «Pony» στην Ελλάδα ...Όταν η Ελλάδα κατασκεύαζε αυτοκίνητα

ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ PONY THΣ ΝΑMCO !

Το «μικρό Pony», το αυτοκίνητο που οι Γερμανοί εγκωμίασαν ως το πολυχρηστικό όχημα της οικονομίας, οι Γάλλοι ως έκφραση της κλασικής φινέτσας και της απλότητας και οι Έλληνες ως «εθνικό όχημα» με τη σφραγίδα της Citroen, είναι έτοιμο να ξαναγράψει ιστορία στην αγορά των τεσσάρων τροχών.

Η οικογένεια Κοντογούρη της NAMCO, κατασκευάστρια εταιρεία των θρυλικών Pony,
έχει δεχτεί άκρως δελεαστική πρόταση από μεγάλο όμιλο της Αιγύπτου για να παράγει εκείνος τα ελληνικά αυτοκίνητα, τα οποία στις αναδυόμενες αγορές της Βορείου Αφρικής και στην Αγκόλα παρουσιάζουν μεγάλη δυναμική λόγω της προσιτής τιμής και των ιδιαίτερα ανθεκτικών χαρακτηριστικών τους.

ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο μεταξύ των επιτελείων των κομμάτων θα κυριαρχήσουν τις προσεχείς ώρες για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Στόχος του μεταβατικού σχήματος, η...διασφάλιση της 6ης δόσης του δανείου και η ψήφιση της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέπτεται στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, προκειμένου, όπως είπε, να τον ενημερώσει...

Στη συζήτηση - όπως διευκρίνισε - θα τεθεί ακόμα και το θέμα του επικεφαλής της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Επικρατέστερος για πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με ορισμένα σενάρια. 

Με δεδομένη την κατηγορηματική απόρριψη της πρότασης από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, και της αρνητικής στάσης του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον στρέφεται στη στάση που θα τηρήσουν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Φώτης Κουβέλης. 

Απόψεις: "Ρε αδερφές (ψυχές) που κυβερνάτε την υπέργηρη Αλβιώνα, έχω μια απορία..."

-Μέσα στις 16.000 των «μπάτσων» που επιστρατεύσατε κατά των εξεγερμένων, είναι και οι «πολιτικώς ορθοί»;
-Είναι και οι «Βρετανοποιημένοι» μετανάστες; Είναι και οι μεταφραστές-ψυχολόγοι-κοινωνιολόγοι της «πολυπολιτισμικής» σας αστυνομίας; Είναι και οι προοδευτικοί-ανεκτικοί-κοινωνικοευαίσθητοι γηγενείς αστυνομικοί;
-Αν όχι, γιατί;
-Αν ναι, δεν ντρέπονται λιγάκι να στρέφονται εναντίον «πτωχών - περιθωριοποιημένων» επαναστατών (sic);

Σε κάθε περίπτωση: Εξερράγη η πολύχρωμη κοινωνία σας ή μου φαίνεται; Άνοιξε το...

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΘΗΒΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ !!!

Μεγάλος Φιλικός '' Ιερός '' Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων θά διεξαχθεί στό Δημοτικό Στάδιο Θήβας τήν Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου καί ώρα 15.00 μεταξύ τού ΑΟ ΘΗΒΑ καί τού ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ ο οποίος θά αγωνιστεί μέ πολλά γνωστά ονόματα τού παρελθόντος αφού ο Σκοπός τού Αγώνα είναι Ιερός .



Συγκεκριμένα τά έσοδα τού Αγώνα προορίζονται γιά τήν οικονομική ενίσχυση τής Τράπεζας τής Αγάπης τής Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών καί Λεβαδείας πού εδρεύει στή Θήβα .

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ",

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ; ...



Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής



Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι καταιγιστικές. Φυσικά δεν εννοούμε το πολιτικό σκηνικό, αλλά εκείνο που δημιουργήθηκε στη χώρα μας μετά από την πραξικοπηματικής νοοτροπίας και αμοραλιστικής εμπνεύσεως απόφαση μαζικών αποστρατειών, σε μια κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά συμφέροντα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε έκτακτες κρίσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την ίδια στιγμή...

Δυσαρεστημένοι Μέρκελ-Σαρκοζί απο τα… παιχνίδια του Γιώργου!

Κακά μαντάτα έρχονται απο την Ευρώπη για τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, που όπως φαίνεται βάζουν σε νέα δοκιμασία την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες Μέρκελ και Σαρκοζί εμφανίζονται ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τον Έλληνα πρωθυπουργό γιατί το σχέδιο που ανακοίνωσε περί προσπαθειών για κυβέρνηση συνεργασίας δεν ικανοποιεί το αίτημά τους για ένα «μόνιμο σταθερό πολιτικό σχήμα», που θα επικυρώσει και θα εφαρμόσει τη συμφωνία της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τη νέα δανειακή σύμβαση!
Αυτό σημαίνει ότι η χώρα μας βρίσκεται...

Εμειναν γαντζωμένοι στην εξουσία.... μέχρι τελικής καταστροφής της Ελλάδας.

Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και πρέπει να συνεχιστεί....
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει το καταστροφικό της έργο. Η πατρίδα μας μπαίνει προσεχώς στο τελευταίο διάστημα της χειρότερης καμπής της νεότερης ιστορίας της.
Ο πόλεμος που κάναμε όλα τα πατριωτικά ακομμάτιστα ιστολόγια πρέπει να συνεχιστεί πιο άγριος.
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΓΑΠ τελείωσε κι ότι κάποιος άλλος της προδοτικής σπείρας μπορεί να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Μην αυταπατάσθε. Οποιος και να αναλάβει, το σίγουρο είναι ότι το επαχθές Μνημόνιο 2 θα τσακίσει τα υπολείματα της λαϊκής αντίστασης.
Η παιδική χαρά που λέγεται ελληνικό κοινοβούλιο ξεφτίλησε τα τελευταία ψήγματα πολιτικής αξιοπρέπειας....

Θα δανειστώ για το τέλος μια ατάκα του καθηγητή κ. Πιπερόπουλου...

Καληνύχτα Ελλάδα.
ΘΑΝΟΣ

Η τελευταία ημέρα του facebook;

Το ξέρετε ότι η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι η τελευταία του facebook; Οι γνωστοί χάκερς «Anonymous» έχουν αναγγείλει ότι αύριο θα επιτεθούν στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και θα την «κατεβάσουν» από το διαδίκτυο.
Οι κύριοι αυτοί λένε ότι θα το κάνουν για το καλό μας. Γιατί, όπως λένε, το facebook, πουλάει τα προσωπικά μας στοιχεία στις κυβερνήσεις. Επίσης, θα το κάνουν γιατί -όπως αναφέρουν- έχουμε φτάσει στο σημείο οι οικογένειές μας να γνωρίζουν για εμάς λιγότερα πράγματα από το facebook.
Μάλιστα, σε μήνυμά τους τονίζουν: «Στο τέλος, όλοι θα ευγνωμονούν τους Anonymous που σώθηκαν από το διαβολικό αυτό κοινωνικό δίκτυο».
Δηλαδή, αυτοί δεν μας δίνουν καν το δικαίωμα να επιλέξουμε τι θα κάνουμε, δεν τους νοιάζει αν εμάς μπορεί να μας αρέσει το facebook. Έρχονται να μας σώσουν και να μας... απελευθερώσουν χωρίς καν να μας ρωτήσουν.
Και αυτοί για το καλό μας αγωνίζονται...

Ένα βήμα μπροστά οι έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα

Συμπληρώθηκε το υπόβαθρο γεωλογικών και γεωγραφικών πληροφοριών για έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον για συνεργασία από έντεκα χώρες.

   

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα με πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης προχώρησε η Προκήρυξη Διεθνών Διαγωνισμών τόσο για Σεισμικές Έρευνες όσο και για το Γύρο Παραχωρήσεων εξόρυξης υδρογονανθράκων με τη μέθοδο της ανοιχτής πρόσκλησης (open door) σε τρεις περιοχές της χώρας (Πάτρα, Κατάκωλο, Ιωάννινα). 

   

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΔΝΤ: Προσφέρει 44 δις η Λαγκάρντ – Αντιστέκεται ο Σίλβιο

Γράφαμε νωρίτερα ότι το ΔΝΤ σπεύδει να εισχωρήσει με όποιον τρόπο στην γειτονική Ιταλία. (Διαβάστε εδώ: Δια της πλαγίας οδού το ΔΝΤ στην Ιταλία! Βάζουν και εκεί επόπτες για τα οικονομικά της χώρας . . .)
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δέχεται εδώ και αρκετές μέρες ισχυρές πιέσεις να παραιτηθεί, ενώ δια στόματος Λαγκάρντ το ΔΝΤ προσφέρει...

Ζιά ή Σιτάρι; Βιολογικός πόλεμος,.. εναντίων των Ελλήνων!!!

Τό έτος 1928 απηγορεύθη σταδιακά και μέχρι το 1932 κατηργήθη τελείως η καλλιέργεια της Ζιάς στήν Ελλάδα. Ακολούθησε η καλλιέργεια τού μεταλλαγμένου σίτου. Σκοπός της ενεργείας αυτής, τι άλλο; Η αποβλάκωση τών Ελλήνων.
Όπως είπε ένας ερευνητής στην Αγγλία τα ...
μεταλλαγμένα προκαλούν συρίκνωση τού εγκεφάλου, σε πειραματόζωα. Οι Έλληνες από πότε υφίσταντε βιολογικό πόλεμο;

Υπάρχουν ζυμαρικά ζέας, νοστιμότατα Ιταλικά, καί αλεύρι ντίνκελ, απο ζέα, είμαι ύπέρ των Ελληνικών.... προϊόντων, όμως δεν είμαι βλάκας τελείως. Επιπλέον τό αλεύρι πού τρώμε περιέχει γλουτένη πού φράσει τις αρτηρίες. Υποπτεύομαι ότι η αλματώδης αύξηση τού διαβήτη καί η παχυσαρκία, έχουν άμεση σχέση μέ το μεταλλαγμένο πουστρσίταρο. Φτιάξτε ψωμί μόνοι σας από αλεύρι ντίνκελ. Νά τούς αναγκάσουμε νά βάλλουν τα μεταλλαγμένα....

Αυτό πού κρατά η Θεά Δήμητρα στά αγάλματα καί γλυπτά, δεν είναι σίτος είναι Ζέα.

Κατηγορώ το υπουργείο υγείας, Τον ιατρικό σύλλογο, την μονσάντο, τούς πολιτικούς, τούς γεωπόνους, τούς παπάδες καί τούς φιλολόγους, πού απέκρυψαν από τούς Έλληνες αυτές τίς πληροφορίες. Δίκη καί εκτέλεση γιά γενοκτονία
Πηγές Πληροφοριών:
Ιων μάγγος,
Στρατηγός Αϋφαντής,
κατάστημα ΓήΟινος.


ΖΕΑ : ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ . ( Triticum dicoccum )
Δείγματα του, βρέθηκαν σε ανασκαφές προϊστορικών οικισμών σε όλο τον Ελληνικό χώρο με παλαιότερο αυτό της Μικράς Ασίας που χρονολογείται 12000 έτη π.Χ.
Ο Όμηρος αναφέρεται στην καλλιέργεια της ζέας στην Λακωνική πεδιάδα « πυροί τε ζειαί τʼ ήδ΄ ευρυφανές κρί λευκόν .» ΄

Δέσποζε μέχρι τις αρχές των ιστορικών χρόνων μεταξύ των δημητριακών . Με το πέρασμα του χρόνου επιλέχθηκαν πιο αποδοτικές και πιο εύκολες καλλιέργειες δημητριακών , όπως το σιτάρι και το ρύζι . Έτσι η καλλιέργεια της Ζέας είχε σχεδόν εξαφανισθεί.... Οι πρόγονοι μας γνώριζαν τις σπουδαίες ιδιότητες του . Οι Ρωμαίοι το χρησιμοποιούσαν σαν τροφή εκστρατείας .

Η επιστήμη το έχει ανακαλύψει ξανά μετά από έρευνες σαν δημητριακό που περιέχει 40% μαγνήσιο επιπλέον των άλλων δημητριακών. Η ζέα είναι σημαντική όχι μόνο για τις ίνες και τα μέταλλα που περιέχει αλλά κυρίως για το μαγνήσιο που ενεργοποιεί τις ενζυματικές διαδικασίες του μεταβολισμού. Αποκαλείται μαγνήτης της Ζωής. Το ποσοστό του αμινοξέος λυσίνη που περιέχει είναι το συστατικό των πρωτεϊνών που αυξάνει την πεπτικότητα τους (δημητριακά ζέας)

xemandrios1.blogspot
.................................
Ο Ηρόδοτος (5ος αι. π.Χ.) αναφέρει ότι οι Αιγύπτιοι παρασκεύαζαν ψωμί αποκλειστικά από ζέα και περιφρονούσαν το σιτάρι και το κριθάρι. Ο θεόφραστος (4ος αι. π.Χ.) διακρίνει σαφώς τη ζέα από την όλυρα, χαρακτηρίζοντας την πρώτη ως το πλέον αποδοτικότερο μεταξύ πολλών άλλων δημητριακών. Σύμφωνα, με τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο και τον Διονύσιο τον Αλικαρνασσέα, η ζειά (όλυρα) είχε καλλιεργηθεί αποκλειστικά ως το μοναδικό δημητριακό από τους πρώτους Ρωμαίους στην αρχή της ιστορίας τους και αυτό αποδεικνύεται και από τη χρησιμοποίηση τους σε όλες τις θρησκευτικές τελετές τους. Ο γιατρός Γαληνός (2ος αι. π.Χ.) αναφέρει την όλυρα ως το τρίτο σε θρεπτική αξία δημητριακό μετά το κριθάρι και το σιτάρι, ενώ όπως μας πληροφορεί ο Διοσκουρίδης (1ος αι. μ.Χ.) στην εποχή του ήταν διαδεδομένη μια πανάρχαια συνήθεια των Ελλήνων και των Ρωμαίων: η μίξη χονδροαλεσμένων κόκκων ζέας και σιταριού, που λεγόταν “κρίμνον”, και το οποίο ήταν ένα παχύρρευστο θρεπτικό ρόφημα που ονομαζόταν “πολτός” (χυλός).
........................................

Βλέπε επίσης: 
http://www.immortality.gr/eidika-themata/makrozwia/45-zea.html
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

153 υπερ, 145 κατά και επανένταξη της Λούκας στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΓΑΠ. Χέστες και κότες όλοι τους και η Λούκα που έφυγε για να ξανάρθει.
Αναλαμβάνει πρωτοβουλία από αύριο για να σχηματίσει μια αντισυνταγματική κυβέρνηση εξαπτέρυγων.
Ο Σαμαράς πρέπει να κατάλαβε την γκάφα ολκής που έκανε εχθές και παίρνει πίσω τα περί υπερψήφισης της δανειακής αλλά Αντώνη εκτέθηκες ανεπανόρθωτα!

αἰέν ἀριστεύειν

Τα αποτελέσματα τις παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση

ΝΑΙ:153

ΟΧΙ:145

ΠΑΡΟΝΤΕΣ :298

ΑΠΟΝΤΕΣ:2


ksipnistere

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ποντάρισμα” μαμούθ 10 δις Ευρώ στην ισοτιμία του Ευρώ με διαχείριση της εταιρείας UNIGESTION στην οποία ο αδελφός του πρωθυπουργού βρίσκεται στον στρατηγικό σχεδιασμό.

Το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε ο Πανος Καμμένος χθες στην βουλή, όπου σύμφωνα με τον βουλευτή η τράπεζα DEXIA Λουξεμβούργου επενδύει σε προϊόντα που επηρεάζονται από την διακύμανση της ισοτιμίας του Ευρώ και …διοικείται από την εταιρεία UNIGESTION. Ποιά είναι η εταιρεία Unigestion; Μα η εταιρεία στον στρατηγικό σχεδιασμό της οποίας βρίσκεται ο αδελφός του πρωθυπουργού, κύριος Ανδρέας Α. Παπανδρέου, όπως αποκάλυψε η Αριστέα Μπουγάτσου στην Ελευθεροτυπία.
Η Unigestion έγινε γνωστή στην Ελλάδα όταν μαθεύτηκε ότι στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας συμμετέχει ο αδελφός του πρωθυπουργού, μέσα από την αποκάλυψη της Ελευθεροτυπίας την οποία επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου λέγοντας ότι δεν ασχολείται με τα CDS αλλά με κάποιο fund που επενδύει στην “Πράσινη Ανάπτυξη”.

Έκκληση για τρόφιμα και φάρμακα

Έκκληση στους πολίτες απευθύνουν οι Γιατροί του Κόσμου, καλώντας τους να προσφέρουν ένα κουτί γάλα ή ένα αντιβιοτικό για τους χιλιάδες ανασφάλιστους, που συνωστίζονται στα Πολυϊατρεία της οργάνωσης.
«Ο χειμώνας του 2012 να μην αποδειχθεί ένας φονικός χειμώνας», λένε οι...

Το ερώτημα του απλού πολίτη είναι γιατί η αντιπολίτευση ανέχθηκε τον Παπανδρέου

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Τα κόμματα έχουν διαφθαρεί και παράλληλα δεν ήθελαν να δυσαρεστήσουν τον μεγάλο αδελφό.
¨Όλα αυτά περί δήθεν πανικού της Ευρώπης δεν ευσταθούν. Οι κερδοσκόποι πήραν τα οφειλόμενα, που αν είχαμε Έλληνα Πρωθυπουργό, ποτέ δεν θα έπαιρναν.
 Ο ΓΑΠ μέχρι τώρα έχει πετύχει τον ένα από τους μεγάλους στόχους, δηλαδή την εξόφληση των κερδοσκόπων που κινδύνευαν να χάσουν τα λεφτά τους. Οι άλλοι στόχοι είναι τα φθηνά εργατικά χέρια, το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και Κυριαρχίας και ο διαμελισμός της Ελλάδος.
Με τον ΓΑΠ στο πάνθεο των εθνοπροδοτών, οι Παπούλιας, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Μπεγλίτης, Χρυσοχοίδης, Λομβέρδος,Καστανίδης, Παπουτσής, οι υπεύθυνοι των MegaSKY και δύο αρχισυνδικαλιστές καταλαμβάνουν την δεύτερη σειρά και έπονται όλοι οι άλλοι.
Ένα δημοψήφισμα μόνο πρέπει να γίνει και αυτό είναι αν ο Ελληνικός Λαός εγκρίνει ή όχι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Θα τον στηρίξουν για να … παραιτηθεί

Είναι κωμικά αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Βουλή ενώπιον απεσταλμένων από όλο τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει αυτό. Κι αυτό που συμβαίνει το περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο στο Antinews, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας:
Σήμερα στο θέατρο “η Βουλή” το ΠΑΣΟΚ έχει ανεβάσει την κωμωδία με τίτλο:
Απόψε εμπιστευόμαστε τον Γιώργο για Πρωθυπουργό κι εκείνος παραιτείται της εμπιστοσύνης μας”.
Υπότιτλος: “το πρόβλημά μας είναι μήπως δεν το καταλάβει”
Απόψε είναι η βραδιά του Παπανδρέου, αλλά τα πράγματα δείχνουν άσχημα για αυτόν, γράφει. Αν και οι βουλευτές κατάφεραν χθες να συμφωνήσουν στη τελευταία δανειακή σύμβαση, οι πιθανότητες που έχει ο Παπανδρέου να κερδίσει την αποψινή ψήφο εμπιστοσύνης είναι ελάχιστες, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post.
Το κόμμα του ελέγχει τις 152 από τις συνολικά 300 έδρες του κοινοβουλίου, αλλά τουλάχιστον δυο του Πασόκ δεσμεύτηκαν να τον καταψηφίσουν, ενώ η ανεξάρτητη Ε. Παδημητρίου δήλωσε πως θα απέχει από την αποψινή ψηφοφορία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΑΣ


8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Εορτή Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας - Χρόνια πολλά στα Ελληνικά φτερά - Αιωνία η μνήμη των πεσόντων Αεροπόρων μας.

Ελληνική Πολεμική Αεροπορία - ο φύλακας Άγγελος του Ελληνικού ουρανού και του Αιγαίου μας. Τα Ελληνικά φτερά έχουν συμβάλει στα μέγιστα στην ανεξαρτησία της Ελλάδας. Το 1911 η Ελληνική Κυβέρνηση ανέθεσε σε Γάλλους ειδικούς τη δημιουργία της Ελληνικής Αεροπορικής Υπηρεσίας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έξι συνολικά Αξιωματικοί στάλθηκαν στη Γαλλία για να εκπαιδευθούν ως χειριστές, ενώ παραγγέλθηκαν τα πρώτα στρατιωτικά αεροπλάνα στο γαλλικό οίκο Farman. Στις 8 Φεβρουαρίου 1912 πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη πτήση από τον αεροπόρο Εμμανουήλ Αργυρόπουλο με αεροπλάνο τύπου Nieuport 50 ίππων. Στη δεύτερη πτήση που εκτέλεσε ο Αργυρόπουλος την ίδια μέρα, πέταξε με τον τότε πρωθυπουργό της χώρας Ελευθέριο Βενιζέλο. Στις 13 Μαϊου 1912 ο Υπολοχαγός Δημήτριος Καμπέρος πραγματοποίησε με το πρώτο στρατιωτικό...http://www.haf.gr/el/  

Βρυκόλακες στην Ελλάδα!

Γράφει ο Τρύφωνας.
Στις 12 τα μεσάνυχτα "λέει" η ψήφος εμπιστοσύνης. 
Στις 12 τα μεσάνυχτα... την ώρα που "βγαίνουν οι βρυκόλακες"! 
Κάνατε την Ελληνική Βουλή... Καρπάθια όρη.
Κάνατε την Ελληνική Βουλή ... Ρουμανία.
Εκεί που ζουν οι Βρυκόλακες. 

Γιατί αυτό είστε. Βρυκόλακες.
Βρυκόλακες που κάθε μέρα, κάθε ώρα, πίνετε το αίμα μας. Σιγά σιγά όμως, για να έχετε και για αύριο! Στην αρχή το μνημόνιο, μετά το μεσοπρόθεσμο, τώρα η...

ΣΧΕΔΙΟ – ΣΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Η πληροφορία όχι μόνο είναι σοβαρότατη αλλά δείχνει και το ποιόν της ομάδας των μυστικοσυμβούλων (αλλοδαπών) που άγει τον πρωθυπουργό.
Μετά την εγκληματική επιλογή του δημοψηφίσματος, ξαναχτύπησαν με σενάριο – σοκ!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, θεωρούν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα πάρουν την ψήφο εμπιστοσύνης. Τι θα κάνουν μετά;
Σύμφωνα πάντα με το σενάριο, η αμέσως επόμενη κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου, θα είναι να…
ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!! Έχοντας το πλεονέκτημα της νωπής εντολής και με το δεδομένο ότι ο Βενιζέλος δεν θα δεχτεί ποτέ να υποσκελιστεί σε μικτό κυβερνητικό σχήμα…
Είναι δεδομένο ότι ο Βενιζέλος γνώριζε η είχε υποπτευθεί κάτι τέτοιο γι’ αυτό και η προχθεσινή του αντίδραση. Γιατί συνηγορεί; Μάλλον δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο ΓΑΠ θα πέσει τόσο χαμηλά… .

Μήπως ξεχάσαμε πως είναι κλέφτες και πρέπει να μπούνε φυλακή;

Το «για να πάμε σε εκλογές πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις» μεταφράζεται σε «για να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις πρέπει να παραχωρήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της χώρας». Τουλάχιστον, γι αυτό θέλουν να μας πείσουν όσοι ισχυρίζονται πως… «μαζί τα φάγαμε»!
Το θέμα λοιπόν δεν είναι πως θα εξασφαλίσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Ας τελειώνει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Το θέμα είναι κυρίως και πρωτίστως το πως θα εξασφαλίσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας! Και δευτερευόντως(;) να εξετάσουμε ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτάσαμε στο να αναγκαζόμαστε να παραχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας για να εξασφαλίσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις και ΠΟΙΌΣ φταίει για αυτήν την κατάντια!

Χάρρυ Κλυνν «μαλακά, πιο μαλακά»


Προωθηστε το!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ- ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
2. Η  ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ  ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ
ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ  ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ  WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ  ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ  ΝΑ
ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ  ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ
ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ  ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.

                               Ο ΔΗΜΟΣ  ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ
ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ  ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ  ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
e-mail.

                                ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ...

Τους δουλεύει και τον ακούνε!


Ο Παπανδρέου όπως είπαμε χιλιάδες φορές από δω μέσα, ως γνήσιος απολυταρχικός και κατοχικός ηγεμών, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία.
Οι βουλευτές του όμως επιμένουν να τον στηρίζουν γιατί τώρα τρώνε το νέο του παραμύθι…
Θα φύγει, λέει, αφού πάρει ψήφο εμπιστοσύνης!!!!!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ....

Με γοργούς ρυθμούς, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους προχωρά η δημιουργία του τζαμιού της Αθήνας που θα γίνει στον Ελαιώνα. Κύκλοι του υπουργείου υποδομών εκτιμούν ότι η δημοπράτησή του έργου θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ολοκλήρωση του εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην Άνοιξη, εφόσον δεν υπάρξουν εκπλήξεις.

Σύμφωνα με το “Βήμα”, η μελέτη προβλέπει μία λιτή, διακριτική μετασκευή σε ήδη υπάρχον κτίριο της περιοχή. Αυτό θα «ντυθεί» με μεταλλικό σκελετό, που θα συνάδει με το βιομηχανικό τοπίο της περιοχής. Το εμβαδόν του τεμένους δεν θα ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., η χωρητικότητά του θα είναι περίπου 350 άτομα, ενώ δεν θα υπάρχει μιναρές.

Οι νέοι ανώτατοι αξιωματικοί των Ε.Δ. και οι τοποθετήσεις τους

Οι τοποθετήσεις αντιστρατήγων, αντιναυάρχων, αντιπτεράρχων και λοιπών ανωτάτων από τα στρατιωτικά συμβούλια είναι οι εξής:



Νέος Αρχηγός Στόλου ο Κωνσταντίνος Αινιάν Μαζαράκης και νέος ΑΤΑ ο Φώτης Κρεβάϊκας.


Οι υπόλοιπες τοποθετήσεις :


α. ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Ο Δ. Καζάκης σχολιάζει το λόγο του Γιώργου Παπανδρέου


-Αντώνη Σαμαρά ν αφήσεις τις παπαριές για συγκυβέρνηση και να ζητήσεις να μπουκάρουν οι εισαγγελείς στις κρατικές τράπεζες και οργανισμούς.


-Αντώνη Σαμαρά, ν αφήσεις στην άκρη τις παπαριές για συγκυβέρνηση και να ζητήσεις να γίνει έλεγχος στο λογιστήριο του ΟΠΑΠ καθώς και στις υπόλοιπες κρατικές τράπεζες και Οργανισμούς, όπως επίσης και στις διαφημιστικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους.

Ο Παπανδρέου, οι υπουργοί του καθώς και οι επικεφαλής των κρατικοδίαιτων οργανισμών είναι γαντζωμένοι στην εξουσία γιατί τρέμουν την τσιμπίδα της Δικαιοσύνης.

Τρέμουν τα όργια που έχουν γίνει με συγκεκριμένα ΜΜΕ που διαπλέκονται, παρασιτικά και παρακρατικά, με την εξουσία και τα "ταμεία" της...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η Μεσόγειος “ φλέγεται”,εμείς καταρρέουμε!Νέα κόντρα Ισραήλ-Τουρκίας

Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αναστάτωσης,την πλήρη κατάρρευση να απέχει ένα βήμα και την ώρα που μόλις αναλαμβάνουν τα καθηκοντά τους οι νέοι Αρχηγοί, υπάρχουν πια σαφείς ενδείξεις ότι στην Ανατολική Μεσόγειο το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα.
Το Ισράηλ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε δύο πλοία που απέπλευσαν χθες βράδυ από τουρκικό λιμάνι με προορισμό τη Γάζα.

Μεγάλος ο κίνδυνος εξευτελισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΓΑΠ επεχείρησε πριν από λίγο να κάνει πολιτικό ρουά ματ στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον ίδιο τoν Αντώνη Σαμαρά.

Δηλωσε εμμέσως πλήν σαφώς ότι το "πυροτέχνημα" του δημοψηφίσματος ήταν μια πολιτική μπλόφα ώστε να πιεστεί ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία να σταματήσουν να αρνούνται "υποκριτικά" κατά την γνώμη του, την ψήφιση της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και της νέας δανειακής σύμβασης.

Δήλωσε, λοιπόν, ότι εφόσον η ΝΔ, πλέον, κάτω από τον εκβιασμό του καταστροφικού δημοψηφίσματος συναίνεσε τελικώς στην ψήφιση όλων των προδοτικών και ατιμωτικών συμφωνιών της 26ης Οκτωβρίου, δεν τιθεται θέμα δημοψηφίσματος....
ΕΔΩ)

Εκατοντάδες sites και ιστολόγια μιλούν σήμερα για
τεράστια κωλοτούμπα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δηλώνει πλέον υποστηρικτής της δανειακής σύμβασης!!!!! Και η μόνη προϋπόθεση που βάζει είναι ο διορισμός μεταβατικής κυβέρνησης κοινής αποδοχής και η προκήρυξη εθνικών εκλογών το συντομότερο δυνατόν.

Φυσικά όπως καταλαβαίνουμε αν τελικά συμβεί το απευκταίο ο μόνος χαμένος για μια ακόμα φορά θα είναι ο ελληνικός λαός ο οποίος βλέπει ότι στις δύσκολες περιστάσεις υπάρχει ομοψυχία των 2 μεγάλων κομμάτων εναντίον του.

Με ένα απλό τέχνασμα ο ΓΑΠ "κατάφερε" να μεταπείσει την ηγεσία της ΝΔ και να υπερψηφίσει την προδοτική συμφωνία και την ακόλουθη δανειακή σύμβαση που θα οδηγήσουν ακόμα και τα παιδιά των παιδιών μας στην δυστυχία και στην φτώχεια ταυτόχρονα με την κυριολεκτική πλέον απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.
Ενα δείγμα της απώλειας αυτής πήραμε σήμερα νωρίς τα ξημερώματα όταν Σαρκοζί και Μέρκελ σε κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν εντολές-προσταγές στους Ελληνες πολιτικούς και εμμέσως πλην σαφώς (το είπε κι ο ίδιος ο ΓΑΠ) σε όλους εμάς τους Ελληνες πολίτες, λέγοντας μας πότε θα κάνουμε δημοψήφισμα, με ποιό ερώτημα και ότι μέχρι τότε λεφτά δεν πρόκειται να δούμε.....

Μήπως όμως τελικά όλο αυτό ήταν ένα στημένο θέατρο; Μήπως τα σκυθρωπά πρόσωπα που είδαμε προ ημερών να βγαίνουν από το γραφείο του ΓΑΠ ήταν ένα καλά στημένο σχέδιο ώστε να δείξουν μαζί και τα 2 κόμματα ότι είναι αναπόφευκτη η ψήφιση των καταστροφικών συμφωνιών;

Ελπίζουμε πως όχι, και ακόμα ελπίζουμε να μείνει έστω κι ένα μικρό ψήγμα περηφάνειας στην ΝΔ ώστε να βοηθήσει, μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα, να απαλλαγούμε από την προδοτική σπείρα που μας έχει οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή και υπανάπτυξη και πάνω από όλα στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Κύριε Σαμαρά κρατήστε ένα στο νού σας. Οποιαδήποτε συναίνεση με την παρούσα εγκληματική και ανίκανη, όπως την χαρακτηρίσατε, κυβέρνηση ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
ΘΑΝΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ MEGA, ANT1, ALPHA, ΚΑΙ ΣΚΑΙ;

Δυναμικο “ΟΧΙ” απο το Δημο Νεας Ιωνιας Αττικης
Οι δημοτικοί άρχοντες του δήμου Νέας Ιωνιάς δηλώνουν πως δε δέχονται απειλές και τάσσονται στο πλευρό των συμπολιτών τους.
Σε ομαδική αντίσταση απέναντι στα χαράτσια καλεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής τους δημότες του, βγαίνοντας μπροστά και αναλαμβάνοντας ο ίδιος τη διαχείριση της κατάστασης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προτείνοντας  στους Ιωνιώτες τον τρόπο με τον οποίο η τοπική κοινωνία έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει μαζικά.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Όλγα Κατημερτζή, τη Δευτέρα το πρωί στον ALTER, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάλεσε και από εκεί  όσουςδημότες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι να καταβάλουν σε ΑΤΜ τράπεζας το ποσό του λογαριασμού, χωρίς το τέλος ακινήτων και να καταθέσουν την απόδειξη στο Δήμο, ώστε αυτός να προχωρήσει σε ομαδικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ.
Μετά την εκπομπή, έσπασαν τα τηλέφωνα στο Δήμο Νέας Ιωνίας  για να συγχαρούν το δήμαρχο Ηρακλή Γκότση για την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου, ενώ οργανώσεις πολιτών από όλη τη χώρα ζητούσαν να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο για λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ακολουθεί η Νέα Ιωνία.

ΔΕΙΤΕ οπωσδήποτε. - - - Συμπτώσεις ή διαδοχική ακολουθία γεγονότων που στοχεύουν κάπου;

Όλοι έχουμε διαβάσει άρθρα που στα μάτια των περισσοτέρων μοιάζουν με θεωρίες συνομωσίας ή ευφάνταστες επινοήσεις κάποιων τρελών που βγάζουν το άχτι τους ή το παίζουν προφήτες,μου έχει συμβεί και μένα και δεν θα διαφωνήσω.

Υπάρχουν όμως πολλές φορές γεγονότα που σαν αλληλουχία οδηγούν σε καταστάσεις διαδοχικές, που παρότι φαίνονται συμπτώσεις ή τυχαία,ωστόσο ακολουθούν το μοτίβο της αιτίας και του αποτελέσματος που σαν ντόμινο οδηγούν στην επίτευξη του τελικού στόχου. Ποιος είναι ο τελικός στόχος ; Δεν το γνωρίζω, βέβαια πάντα στόχος ήταν ο έλεγχος της ανθρώπινης φύσεως, αλλά (μην το χάσετε!)...

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
           
            Μόλις άκουσα τον κ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.          
            Δεν κατάλαβε, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι του είπα.
            Ζήτησα την παραίτησή του κ. Παπανδρέου. Ώστε να πάει η χώρα σε εκλογές, υπό συνθήκες ομαλότητας.
            Αν κατάλαβε ότι θέλω να συγκυβερνήσω μαζί του, κατάλαβε λάθος.
            Αν κατάλαβε ότι θέλω να μοιραστώ υπουργεία μαζί του προφανώς κατάλαβε λάθος.

Δεν τους άφησαν να μιλήσουν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Δημοκρατία αλά ΠΑΣΟΚ επιβλήθηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πάντως Βάσω και Λιντζέρης πρόλαβαν και κατέστησαν σαφές ότι δεν ψηφίζουν την κυβέρνηση Παπανδρέου!
Οι παπανδρεϊκοί, ύστερα από πρόταση του Κακλαμάνη να διακοπεί η συνεδρίαση, ουσιαστικά βούλωσαν το στόμα στους βουλευτές που διαφωνούσαν.
Επίσης, η μετάδοση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ από την Βουλή διακόπηκε αιφνιδιαστικά και έτσι οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις τοποθετήσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης!

CNN: Ο Παπανδρέου χρειάζεται ένα ελικόπτερο για να σωθεί

To CNN παραλληλίζει τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας με αυτές της Αργεντινής τιτλοφορώντας το θέμα του "Η ελληνική τραγωδία φέρνει μνήμες Αργεντινής". Ο συντάκτης αναφέρει πως τα κομμάτια του παζλ μπορεί να μην είναι ακριβώς ίδια αλλά μοιάζουν πολύ για τις δύο χώρες και πως η Ελλάδα του 2011 είναι σαν να το βλέπουμε την Αργεντινή του 2001.
Στο τέλος του άθρου του σχολιάζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι υπάρχει ελικόπτερο για να τον σώσει από τους αγανακτισμένους διαδηλωτές, όπως διέφυγε και ο πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο Ντε Λα Ρου τον Δεκέμβριο του 2001.


"O Έλληνας πρωθυπουργός απορρίπτει το δημοψήφισμα" γράφουν οι Financial Times για να συνεχίσουν ότι ο Παπανδρέου κάνει στροφή για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

To BBC αναφέρεται στο δημοψήφισμα το οποίο τελικά δεν θα γίνει περιγράφοντας αναλυτικά όλα όσα διαδραματίστηκαν μέχρι να σιγουρευτεί αυτό από τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η ιταλική Corriere della Sera εξηγεί πως ο Παπανδρέου δεν είναι ανοιχτός σε μεταβατική κυβέρνηση ενώ κάνει λόγο και για τα όσα είπε στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στα οποία είναι και το ότι χρειάζονται σκληρά μέτρα τα οποία είναι αναγκαία για να υπάρξει μέλλον.

Στην ακύρωση του δημοψηφίσματος αναφέρεται και η γαλλική LeMonde.

Καταλάβατε τώρα τι θα γίνει, αν ο ΓΑΠ βγει απο το Υπουργικό και ακυρώσει όσα είπε για το δημοψήφισμα;

Γράφει ο Αδαμάντινος

Σε άρθρο που έγραψα εδώ:
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/t.html , την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, με τίτλο «Εχετε σκεφτεί τi θα γίνει αν ο ΓΑΠ βγεί απο το Υπουργικό και ακυρώσει όσα είπε για το δημοψήφισμα;» σας είχα υποψιάσει για το ενδεχόμενο της γυριστής από τον ΓΑΠ. Την περίμενα. Σιγά τώρα μη μας πιάσει κότσους εμάς ο καθε ΓΑΠ. Σαμαράδες είμαστε ή βολευτές;

Ο Σαμαράς και οι συμβουλοί του δεν το περίμεναν ούτε και κανένα ΜΜΕ.

Eχω πεί ότι η ΝΔ δεν έχει στελέχη. Απαιχτοι, απροπόνητοι...Παλιατζούρα, βαρίδια... Τώρα τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν! Ως το πρωί θα μιλάνε και......
θα ελπίζουν.

Διαφαίνεται, ότι ο ΓΑΠ, μαγκια του υφάρπαξε την ψήφο της ΝΔ σε μια συνθήκη, που δεν είναι κάν καθαρογραμμένη ούτε αναρτημένη στο διαδίκτυο!

Εμείς οι πολίτες ΠΟΤΕ θα την ελέγξουμε, αφού είναι δεδομένο ότι ο λαός δεν τους εμπιστεύεται;

Η συμφωνία αυτή αν και όχι καθαρογραμμένη έγινε αποδεκτή καταρχήν απο τον Σαμαρά με ανταλλαγή τη συμμετοχή της ΝΔ στη σωτηρία της χώρας! Αυτό είναι από μονο του σκάνδαλο, γελοιοποίηση του πολιτικού συστήματος και φαρδειά διαπλοκή οριζοντίως και καθέτως.

Πάντως, πιστεύω ότι αύριο το πιθανότερο είναι να μη πάρει ο ΓΑΠ την ψήφο εμπιστοσύνης γιατί αλλοιώς θα φανούν όλα ότι είναι θέατρο.

Επι της ουσίας, η Ελλάδα δεν γλυτώνει την χρεοκοπία διότι τα μέτρα φτωχειας που θα έρθουν θα οδηγήσουν το λαό σε εξαθλίωση. Για μενα δεν εχει σημασία ποιός απο τους δύο θα κυβερνήσει αφου και οι δύο είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος, της χρεοκοπίας, της αποτυχίας και της ξεφτύλας.

Η χαριστική βολή του Πάνου Καμμένου στο σύστημα Παπανδρέου.



ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΜΜΕΝΕ!!!!


ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πες το μου απλά: Τι είναι τα CDS;

Τα "γυμνά" CDS είναι σαν να αγοράζει ασφαλιστήριο συμβόλαιο για να καλυφθεί από πιθανή καταστροφή που μπορεί να υποστεί το σπίτι του διπλανού του!!! Με τον τρόπο αυτό έχει κάθε συμφέρον να βάλει φωτιά στο σπίτι του διπλανού του για να εισπράξει την ασφάλεια. 


Με αφορμή την ελληνική κρίση, τα credit default swaps (CDS) βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων παγκοσμίως για την επιβολή αυστηρότερων κανόνων και εποπτικού πλαισίου στις χρηματοοικονομικές αγορές. Οι απόψεις διίστανται αν πρέπει να καταργηθούν ή να θεσπιστούν αυστηρότεροι κανόνες εποπτείας της συγκεκριμένης αγοράς.
Δείτε τι είναι τα CDS:

Τι είναι τα CDS

Λιάνα Κανέλλη - δελτίο ειδήσεων βρετανικού CHΑΝΝΕL 4


Γ.Σ. «ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ

Ο κύκλος των μεταγραφών για τον Γ.Σ. «ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ» έκλεισε με μεγάλες επιτυχίες. Στο σύλλογό μας  ανήκουν από 1-11-2011 τα κορίτσια της χρυσής σκυτάλης 4Χ400 του Πανελληνίου  πρωταθλήματος γυναικών 2011 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΓΑΝΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΑΡΑΝΗ,  οι οποίες αγωνίζονταν έως τώρα με το Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, καθώς και η  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΤΖΗ προερχόμενη από τον Ένωση Ατρομήτου Ρεθυμνιακού (ΕΑΡ) που είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία αθλήτρια στα 400μ. με εμπόδια στη χώρα μας, την οποία και θαυμάσαμε στο GRAND PRIX στίβου 2011 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στη μνήμη του ιδρυτή του Συλλόγου μας  Χρ.Βουδούρη,  καταλαμβάνοντας την 1η  θέση στα 400μ. με εμπόδια με χρόνο 58.92. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χ.Χατζή έχει ενταχθεί από το ΣΕΓΑΣ μαζί με άλλους 53 αθλητές της χώρας μας στην προολυμπιακή ομάδα στίβου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο διεκδικώντας  την πρόκριση.
          Οι μεγάλες αυτές  μεταγραφές αποτελούν  μέρος των σχεδίων  και κινήσεων  του Συλλόγου  με στόχο την ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού στην περιοχή.
        
ΣΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                                                           ΧΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
   
ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ                                                      ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΑΡΑΝΗ

“ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ” ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΦΩΝΑΖΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!

“ Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, η εικόνα σου είναι θλιβερή, δεν έχεις ιδέα από την κατάσταση που υπάρχει στην κοινωνία” είπε πριν από λίγο ηΒάσω Παπανδρέου στον Γιώργο Παπανδρέου παίρνοντας η ίδια τον λόγο στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ! Μόλις τελείωσε την ομιλία του ο Ε. Βενιζέλος έγινε χαμός στην αίθουσα…

Γερουσίας της Βουλής. Η Βάσω ανέβηκε μόνης της στο Βήμα και εν συνεχεία φώναζαν και άλλοι βουλευτές που ήθελαν να πάρουν τον λόγο. Κανονική διάλυση…

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο