Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Φιάσκο: Αντί για συναίνεση, απειλές, εκβιασμοί και ύβρεις

Εμπρηστικές δηλώσεις Τσίπρα και παραλλήλως απειλές από τον Καμμένο

Αυτοί που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την εξόντωση του λαού τα τελευταία πέντε χρόνια δεν διαθέτουν σοβαρότητα, είπε ο πρωθυπουργός - Προκλητικός Τσίπρας σε Πλακιωτάκη: «Τι θα πείτε έξω; Ότι δεν συμφωνείτε με την μη μείωση των συντάξεων;» - Αφού δεν κατάφεραν να εκβιάσουν την στήριξη της αντιπολίτευσης στο σχέδιό τους ο Καμμένος απείλησε με εξεταστική για το PSI

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 29/11/15




ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ

Η συνείδηση του όντος είναι μια είδηση για την οντότητα του κόσμου, που μεταβάλλεται σε αίνιγμα για το νόημα του όντος. Το κοσμικό γίγνεσθαι πληροφορεί τη συνείδηση, μα αυτή η πληροφορία συνιστά ήδη θετικό μήνυμα, γιατί καταφάσκει σε ό,τι θα ονομάζαμε μυστική πρωταρχή.

Βέβαια, υπάρχει ο δρόμος της εξαντικειμενίκευσης που οδηγεί στον "τεχνικιστικό εμπειρισμό" και στις σύγχρονες εκφράσεις του διαλεκτικού και του ιστορικού υλισμού. Ομως, αυτές οι κατευθύνσεις δεν αναιρούν τον "στεναγμό" του πνεύματος και τις πολυδιάστατες μαρτυρίες του (υπαρξιακή φιλοσοφία,λογοτεχνία, τέχνη κλπ).

Αν επεξεργαστούμε την οντολογική εγκυρότητα της πρωτογενούς μαρτυρίας, αποφεύγουμε και αποκρούομε τον "υποκειμενισμό" και με το πολύτιμο φως των προσωκρατικών κυρίως αγόμεθα στην έννοια της ολότητας, που είναι ο καθρέπτης του ανθρώπινου προσώπου. Ολότητα όμως είναι η "σχέση" του Απόλυτου με το πεπερασμένο. Κι αυτό ακριβώς συνιστά την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου.

Ρωσικές επιπτώσεις στην Τουρκία

Ν. Λυγερός

Μπορεί το τουρκικό καθεστώς να θεωρεί ότι η Ρωσία είναι σαν όλα τα άλλα κράτη που βρίσκονται στην περιφέρειά της όμως αυτό αποτελεί ένα καθαρό στρατηγικό λάθος. Επίσης μπορεί να θέλει να παίξει οριακά σε στρατιωτικό επίπεδο μέσα στο πεδίο δράσης της στρατηγικής όμως και αυτό δεν ισχύει γιατί η γεωπολιτική δεν περιορίζεται σε αυτό το επίπεδο, διότι υπάρχει η ενέργεια, η οικονομία, ακόμα και ο τουρισμός που παίζουν ένα ρόλο σημαντικότατο σε αυτή την αντιπαράθεση. Και καθώς η Ρωσία θεωρεί ότι πρόκειται για μια προδοσία, η κατάρριψη του Sukhoi-24, δεν μπορεί ν’ αποδεχτεί ότι με μια τηλεφωνική συζήτηση μπορεί να τελειώσει το όλο θέμα. Δεν συμφέρει καν τη Ρωσία να σταματήσει την όλη διαδικασία σε αυτό το σημείο, διότι μπορεί να έχει πολλά οφέλη σε γεωπολιτικό επίπεδο και όχι μόνο τοπικά στην περιοχή. Η Ρωσία που ξέρουμε ότι έχει στρατηγικά συμφέροντα στη Συρία, δεν πρόκειται να αφήσει το πεδίο ελεύθερο για την τρομοκρατική οργάνωση Daesh.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΕΤΟΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ...

Η πρωτόγονη πολιτική λογική και ο λεκτικό πολιτικός οχετός επικρατούν στην ελλαδική πραγματικότητα. Οι πολιτικοί, με την αγελαία και αντιαισθητική συμπεριφορά τους, έχουν εκποιήσει κάθε σοβαρότητα και υπευθυνότητα, προς χάριν ευκαιριακών κομματικών και προσωπικών συμφερόντων, έχοντας ταυτόχρονα αποστραγγίξει την καραμέλα της προοδευτικότητας και του εκσυγχρονισμού η των μεταρρυθμίσεων, όντας τα περιδεέστερα και τα οπισθοδρομικότερα όντα...

Πολιτικοί της επιφάνειας και του θεαθήναι, με μοναδική προσαρμοστικότητα στο να υπηρετούν ευαισθητικές αυταπάτες, ενώ ο πολιτικός τους λόγος είναι προσδεμένος σε καθετί ουδέτερο και επίπεδο και σε κάθε κατεστημένη σημασιολογία. Ενας πολιτικός λόγος, συχνά οχετός, που εκφράζει την γκρίζα πραγματικότητα του πολιτικού συστήματος.

Με δόσεις νοθείας στις απόψεις, οι πολιτικοί που μας οδήγησαν στο οικονομικό ναυάγιο και οι ίδιοι ανέλαβαν τον οίακα για να μας σώσουν, έχουν αλλοιώσει και αποσυνθέσει τον κοινωνικό και πολιτικό βίο. Κακοδιοίκηση και δημαγωγία, που αναπαράγεται σε ευρήματα για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία επιτευγμάτων. Η επιδίωξη της αλήθειας έπαυσε προ πολλού να είναι πράξη επαναστατική και απελευθερωτική.

Αστρολογία και Επιστήμη - μια πρώτη απάντηση


Η σχέση μεταξύ του Καπαλιστικού Δένδρου της ζωής , των μαντικών καρτών Ταρό και των πλανητών.

Μετά την ανάρτηση στην ιστοσελίδα μου του άρθρου, «Αστρολογία: Θρησκεία ή Επιστήμη;»,διατυπώθηκε μια σειρά ερωτημάτων όσον αφορά την σχέση μεταξύ Αστρολογίας, μ αντικών καρτών Ταρό και Ιουδαϊκής Καμπαλιστικής διδασκαλίας.
Το άρθρο το οποίο παρατίθεται πιστεύω ότι απαντάει στα ερωτήματα. Το κείμενο έχει ως πηγή του το βιβλίο των Σ. Θεοδοσίου και Μ. Δανέζη, «Στα Ίχνη του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ» (εκδόσεις Δίαυλος 2000) και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής στις 11 Φεβρουαρίου 2001

Πρόσκληση στην Περιφερειακή Εκδήλωση του ΣΕΤΕ στη Στερεά Ελλάδα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, και τα Μέλη του ΔΣ ΣΕΤΕ
σας προσκαλούν στην Περιφερειακή Εκδήλωση Στερεάς Ελλάδας που
θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015στις 19.00μ.μ. στο
Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
(Διεύθυνση: Λεωφόρος Χαϊνά 93, Χαλκίδα)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ AIDS ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

Προσοχή στο AIDS, αλλά να μην ξεχνάμε τα υπόλοιπα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, συνιστούν οι αφροδισιολόγοι-δερματολόγοι με αφορμή την 1ηΔεκεμβρίου  Παγκόσμια Ημέρα κατά του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.
 Κι αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια  καθώς το βάρος της παγκόσμιας ενημέρωσης έχει πέσει στο AIDS,  τείνουν να ξεχαστούν τα μέτρα προφύλαξης για τα άλλα σεξουαλικώς  μεταδιδόμενα νοσήματα.
«Καλό είναι με την ευκαιρία της  1η Δεκεμβρίου  να θυμόμαστε ότι υπάρχουν και τα άλλα σεξουαλικώς  μεταδιδόμενα νοσήματα και θα πρέπει να παίρνουμε μέτρα προφύλαξης»αναφέρει η  αφροδισιολόγος - δερματολόγος  Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος δερματολογίας και εφαρμογών Laserστην κλινική  Cosmetic      Derma    Medicine.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία στην πρώτη θέση των πιο συχνά σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων εξακολουθούν να παραμένουν τα κονδυλώματα, παρά τη χρήση του εμβολίου, χάρη στο οποίο τα τελευταία χρόνια υπάρχει  πτωτική τάση στα κρούσματα ασθενών σε κάποιες χώρες.

Ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη σε Θήβα, Βάγια & Πλαταιές




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Στην Ελλάδα πρώτα χάθηκαν οι έννοιες και ύστερα η οικονομία. Πρώτα πέσαμε στη σύγχυση, στον λαβύρινθο των λέξεων, της γλώσσας και ύστερα ήρθαν τα νομοσχέδια και τα διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου, που έβαλαν τα τέσσερα σώματα και στομάχια στο ένα, για να περάσουμε στην απροσδιόριστη περίοδο, όχι πλέον της λιτότητας, αλλά της οικονομικής καχεξίας και της εθνικής αναξιοπρέπειας...

Πρώτα μας έστειλαν ως αφελείς Δον Κινχώτες στα πεδία των ανεμόμυλων να πολεμάμε τις σκιές μας και ύστερα μπήκαν στα κελάρια και τα ρήμαξαν. Αυτό το "πρώτα" πληρώνουμε, που πολλοί ούτε εκ των υστέρων το καταλαβαίνουμε. Μας βρήκαν και αρκετά έτοιμους για το σπρώξιμο στον κατήφορο, όπου ως άμορφη στρογγυλή μάζα κυλήσαμε,γιατί είμαστε οι περισσότεροι ¨προοδευτικοί",οπότε δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε την επιτάχυνση της φθίνουσας γεωμετρικής προόδου.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Κατάμεστο το Συνεδριακό Αλιάρτου στην ομιλία Πανούση-βίντεο,φωτο

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με τον Γιάννη Πανούση στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου.   
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο καθηγητής Εγκληματολογίας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,πρώην πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη,κ.Γιάννης Πανούσης ,μίλησε σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου με θέμα: <<Μορφές εγκληματικότητας>>.

Ανακοίνωση για τους κατοίκους Δ.Ε. Βαγίων

Καλούνται οι φορείς και δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων στο Δημοτικό Κατάστημα Βαγίων την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00, προκειμένου να γίνει ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Νικολάου Σπύρο σχετικά με το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων και τρέχοντα θέματα.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Καλάθια συλλογής τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων - “Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις”

Ο Δήμος Θηβαίων στο πλαίσιο ενίσχυσης της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο καλύπτει τις βασικές ανάγκες άπορων συμπολιτών μας, έχει τοποθετήσει στα super market της Θήβας : AB Βασιλόπουλος, My Market, Lidl, Γαλαξίας, Μαρινόπουλος, καλάθια συλλογής τροφίμων που φέρουν την ένδειξη “Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων”.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

100 χρόνια Σχετικότητα

Ο μέγας Αϊνστάιν και το έργο του

Σα σήμερα, 25 Νοεμβρίου του 1915, 100 χρόνια πριν, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν (1879 - 1955) παρουσίασε την τελική μορφή της διάσημης πλέον Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας, με μια ομιλία του στην Πρωσική Ακαδημία Επιστημών.

Λεπτομερέστερα, ο Αϊνστάιν παρουσίασε τη θεωρία του -και τις αντίστοιχες «εξισώσεις πεδίου»- σε τέσσερις διαδοχικές ομιλίες, μία τη βδομάδα, ενώ ακολούθησε η σχετική δημοσίευση στις 2 Δεκεμβρίου. Ήταν μια εντυπωσιακή αλληλουχία νοητικών και όχι υλικών πειραμάτων, που ο μέγας Γερμανοεβραίος φυσικός τη διατύπωσε ενώ μαινόταν ο πόλεμος των χαρακωμάτων (Α΄ Παγκόσμιος).

Αρης Θηβας - ΠΑΕ Ληλαντιων το Σαββατο 28 Νοεμβριου στο Ανδρεας Ερρικος Χατζοπουλος 6.00 μ.μ

την ΠΑΕ Ληλαντιων Χαλκιδας  υποδεχεται ο Πρωτοπορος  Α' ΕΣΚΑΣΕ Αρης Θηβας
το ερχομενο Σαββατο 28 Νοεμβριου στο  Ανδρεας Ερρικος Χατζοπουλος 6.00 μ.μ 
στα πλαισια της 8ης Αγωνιστικης 
η Διοικηση του Α.Σ Αρης Θηβας καλει τους φιλους της ομαδας 
να Στηριξουν τις προσπαθειες των παιχτων να πετυχουν μια ακομα νικη  
που θα διατηρησει το Σωματειο στην κορυφη της βαθμολογιας
η Προετοιμασια συνεχιζεται με τον προπονητη της ομαδας 
Σωτηρη Γερμανο να εχει ολους τους παιχτες στην διαθεση του

Α' ΕΣΚΑΣΕ 8η Αγωνιστικη 

"Πόλεμος" για το πρόστιμο του ΚΕΠΕ Βοιωτίας. Πολιτικές σκοπιμότητες διακρίνει η Γ. Πούλου

Πολιτικές σκοπιμότητες διακρίνει πίσω από το πρόστιμο του ΚΕΠΕ Βοιωτίας στον ΧΥΤΑ της Λιβαδειάς η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.


Χαρακτηρίζει το πρόστιμο παράνομο και άκαιρο καθώς την περίοδο της αυτοψίας μέχρι και σήμερα συνεχίζονται πυρετωδώς εργασίες αποκατάστασης του χώρου.
Ο Δήμος Λεβαδέων προσέφυγε κατά της απόφασης στην αποκεντρωμένη Διοίκηση.

24ωρη γενική απεργία για τις 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ!

Την προκήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού, αλλά και των αλλαγών στο ασφαλιστικό. Σε απεργιακό ξεσηκωμό καλεί και το ΠΑΜΕ.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται:
«Μετά το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο και έπειτα από 6 χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και συνεχούς υποτίμησης της ζωής μας, από τις πολιτικές και την εφαρμογή των μνημονίων, τα όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν.

Λίστα με 10.588 λογαριασμούς Ελλήνων σε Ελβετική τράπεζα έλαβε το υπουργείο Οικονομικών

Λίστα με τα ονόματα ελλήνων που έχουν καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα απέστειλε στο υπουργείο Οικονομικών η φορολογική διοίκηση της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας! Στη λίστα περιλαμβάνονται δεδομένα για 10.588 τραπεζικούς λογαριασμούς που αφορούν τα έτη 2006 και 2008.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, τα στοιχεία αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, το συνολικό υπόλοιπο των οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2008. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, τα στοιχεία αυτά θα αξιοποιηθούν από τις φορολογικές υπηρεσίες και εισαγγελικές αρχές στον αγώνα του ελληνικού Δημοσίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης, σε δήλωση που έκανε για το θέμα δεσμεύτηκε για άμεσο και ενδελεχή έλεγχο της λίστας και τόνισε ότι οι έλεγχοι μπορεί να αποκαλύψουν πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά και περισσότερα ονόματα, όπως άλλωστε συνέβη  και στη λίστα Λαγκάρντ.

Χοντραίνει… το παιχνίδι στην ασφαλιστική αγορά

Η εισβολή τεχνολογικών κολοσσών - όπως η Google και η Amazon - στην ασφαλιστική αγορά εκτιμάται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξουν... χέρια ασφάλιστρα ύψους 400 δισ. δολαρίων μέσα στον επόμενο χρόνο. Το κομμάτι της πίτας είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί. Τι κάνει γι' αυτό η εγχώρια αγορά;

Όταν κολοσσοί του διαδικτύου όπως η Google και η Amazon εισβάλουν στην ασφαλιστική αγορά, τότε γίνεται κατανοητό ότι… το παιχνίδι χοντραίνει. Και πως να μην χοντραίνει όταν προβλέπεται ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα… αλλάξουν χέρια ασφάλιστρα ύψους 400 δισ. δολαρίων;

ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ

Παρελθόν σε μισή ώρα με υπέρηχους , ανώδυνα και αναίμακτα γίνονται πλέον οι αιμορροΐδες χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας !
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν  πριν από λίγες ημέρες στο ετήσιο συνέδριο τωνΑμερικανών Χειρουργών στο Σικάγο, η μέθοδος επιλογής  κορυφαίων χειρουργών στον κόσμο ,για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων, είναι η  "ΤHD" ,με τη χρήση υπερήχων.
Η εκρίζωση των αιμορροΐδων, που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γίνεται πλέον  πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.
« Η μέθοδος που χρησιμοποιούν  τα τελευταία χρόνια διάσημοι χειρουργοί σε ολόκληρο τον κόσμο για την  εκρίζωση των  αιμορροϊδων είναι η "ΤHD" με τη  χρήση των υπερήχων, καθώς τα αποτελέσματα της  υπερέχουν όλων των άλλων μεθόδων»αναφέρει ο  Διευθυντής γενικός χειρουργός στο METROPOLITAN   HOSPITALκ Διαμαντής Θωμάς,  που την εφαρμόζει  ήδη και στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία .

3 τελευταίες παραστάσεις για το "Φτερό του δράκου", στον ΙΑΝΟ

ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Κάθε Κυριακή, στις 11:00 στον ΙΑΝΟ!

Τελευταίες παραστάσεις
29/11, 6/12 και 13/12

 

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οργισμένη με την Τουρκία είναι όλα σχεδόν τα δημοσιεύματα των ιρανικών εφημερίδων σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους.
ΦΟΤΟ2Σύμφωνα με τους Τούρκους ανταποκριτές από την Τεχεράνη, οι περισσότερες ιρανικές εφημερίδες που εκφράζουν το ιρανικό καθεστώς όπως οι Emruz, Civan, Bahar και Vatan, καταγγέλλουν με σκληρές φράσεις την Άγκυρα ότι παίζει με την φωτιά, ενώ τονίζουν πως η Τεχεράνη δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή στις τουρκικές προκλήσεις και κατηγόρησαν για άλλη μια φορά την Τουρκία ότι συνεργάζεται με τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.

Σημαντικότατη εξέλιξη στον ενεργειακό σχεδιασμό της Κύπρου

Ν. Λυγερός

Χάρη στη νέα συμφωνία της Noble με την BG Group, η Κύπρος πετυχαίνει ένα αποτέλεσμα καθοριστικό ακόμα κι αν παρουσιάζεται ως έμμεσο αρχικά. Διότι η συμφωνία, ενώ παίζει μεταξύ αμερικανικών και βρετανικών συμφερόντων, έχει θετικές εξελίξεις και για την διαπραγμάτευση μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ για το κοίτασμα Αφροδίτη. Σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα τον καταλυτικό ρόλο που παίζει η κυπριακή ΑΟΖ, αφού δίνει τη δυνατότητα σε μεγάλους ενεργειακούς παίκτες να έρθουν να ενισχύσουν τις θέσεις μας. Η Noble έπαιξε καλά, αφού βρήκε κοίτασμα που είναι αποδεδειγμένα πια εμπορεύσιμο και πουλά το μερίδιό της τμηματικά έτσι φέρνει ένα σύμμαχο με ισοτιμία, αφού θα έχουν και οι δύο 35% του όλου, με την Delek που θα έχει το 30%, αλλά αυτός ο σύμμαχος μεγάλου βεληνεκούς παίζει τώρα με σιγουριά, διότι το κοίτασμα είναι αξιόλογο. Και ποια θα μπορούσε να ήταν η καλύτερη αξιολόγηση της υψηλής στρατηγικής της Κύπρου που θεμελιώθηκε πάνω στην έννοια της ΑΟΖ.

Oι Ρώσοι βομβάρδισαν τουρκικό κομβόι στην Συρία - Επτά νεκροί

Πριν από λίγο βομβαρδίστηκε από Ρώσους τουρκικό κομβόι, μόλις πέρασε τα σύνορα της Τουρκίας στην Συρία. Επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες από τουρκικά μέσα, για φορτηγά τα οποία μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.


Υπ’ όψιν όλων των Στρατηγών- Ναυάρχων- & Πτεράρχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
 -------------------------------------------
Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.
         Θέμα: ΡΩΣΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ
         -------------------------------------
Ευρισκόμενοι εν όψει εχθροπραξιών ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ και πιθανόν του ΝΑΤΟ, ο Ελληνικός Λαός θέλει να σας πεί τα εξής.
Μην τολμήσετε να βοηθήσετε στρατιωτικά τους εχθρούς Τούρκους, υπακούοντας στις εντολές του εχθρικού προς την Ελλάδα Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Εάν βοηθήσετε τους Τούρκους, θα θεωρηθείτε από τον Ελληνικό Λαό σαν συνεργάτες και βοηθοί του εχθρού.
Δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
Σκεφθείτε, η Τουρκία θα βοηθούσε εμάς;;;

Προβολή Ταινίας στην Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

2,5 τόνους βρεφική τροφή διένειμε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεών της για την στήριξη των οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, διένειμε  περισσότερους από 2,5 τόνους προϊόντων βρεφικής τροφής (γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας εβαπορέ, επιδόρπια γάλακτος και κρέμες-φρουτόκρεμες) μέσω των Δήμων. Τα είδη βρεφικής τροφής είναι δωρεά της εταιρείας Nestle, την οποία η Περιφέρεια ευχαριστεί για την προσφορά της.

Στην Κω ο Καδμος Θηβας την Κυριακη 29 Νοεμβριου για το Πρωταθλημα Μπασκετ Γ' Εθνικης

Στην Κω θα Αγωνιστει η ομαδα Μπασκετ Καδμος Θηβας
την Κυριακη 29 Νοεμβριου με τον τοπικο Ιπποκρατη
για την 8η Αγωνιστικη Πρωταθληματος Μπασκετ Γ' Εθνικης
Ενα ακομα δυσκολο εκτος εδρας παιχνιδι για την ομαδα του Αποστολη Αναστασιου
με μια πολυ καλη και Ανταγωνιστικη ομαδα


η Αποστολη του Καδμου Θηβας θα Αναχωρησει Σαββατο Απογευμα
Αεροπορικως απο το Ελευθεριος Βενιζελος

Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, μας συστήνεται: Βαγγέλης Ζάρας - Καμιά Συγγνώμη

Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, μας συστήνεται
και μας καλεί να τον ακολουθήσουμε.

Ο Βαγγέλης Ζάρας γεμάτος ενέργεια, με συντελεστές αξιόλογους κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο !! ΄΄Καμιά Συγγνώμη΄΄ τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την βαθιά, λαϊκή φωνή του.
Στίχοι-μουσική- Γαβριήλ Γαβριήλογλου
Παρά το νεαρό της ηλικίας του μολις 26 χρονών επάξια διεκδικεί τον τίτλο του αυθεντικού λαικού τραγουδιστή.

Απάντηση Μπόλαρη σε Μπασιάκο, για Ζημιές από βροχοπτώσεις σε βαμβακοκαλλιέργειες στην Π.Ε. Βοιωτίας



ΘΕΜΑ:              
«Ζημιές από βροχοπτώσεις σε βαμβακοκαλλιέργειες στην Π.Ε. Βοιωτίας»


ΣΧΕΤ:       Η Ερώτηση   643/29-10-2015


Απαντώντας στην παραπάνω Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Ε. Μπασιάκος, με βάση την από 02/11/2015 έγγραφη ενημέρωση του Προϊσταμένου του Τμήματος Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του ΕΛ.Γ.Α. κ. Γ. Θεοχάρη, σας πληροφορούμε τα εξής:


Όσον αφορά στις ζημιές που προξενήθηκαν από τις βροχοπτώσεις Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2015 κυρίως σε βαμβακοκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Βοιωτίας, διενεργήθηκαν από τις υπηρεσίες του ΕΛ.Γ.Α. οι απαραίτητες επισημάνσεις, έγιναν αναγγελίες και υποβάλλονται δηλώσεις για τις τελευταίες αναγγελίες. To έργο των εκτιμήσεων είναι σε εξέλιξη. Στη συνέχεια, θα κοινοποιηθούν τα πορίσματα και θα ακολουθήσει η καταβολή των αποζημιώσεων στους κριθέντες, ως δικαιούχους, παραγωγούς, με την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι είναι ασφαλιστικά ενήμεροι και έχουν καταβάλει, εμπρόθεσμα, στον ΕΛ.Γ.Α. την εισφορά του έτους ζημιάς. Για όσες περιπτώσεις υπάρχουν ενστάσεις από τους παραγωγούς, προβλέπεται η διαδικασία επανεκτίμησης.

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών στην κοινωνία μας, είτε αυτή είναι σωματική, λεκτική ή ψυχολογική, μας σοκάρει. Όμως είναι γεγονός, ότι, ακόμα και σήμερα, είναι ευρύτατα διαδεδομένη σε όλο τον πλανήτη και πολλές φορές ακραία.

Χιλιάδες γυναίκες και κορίτσια, βιώνουν τη βία μέσα στην οικογένεια, μέσα στην εργασία, πέφτουν θύματα του οργανωμένου εγκλήματος της σεξουαλικής εμπορίας, βιάζονται, ακρωτηριάζονται, λιθοβολούνται, τιμωρούνται σωματικά για ασήμαντους λόγους, οδηγούνται σε γάμο από την εφηβική τους ηλικία, χωρίς τη θέλησή τους, ζουν σε κοινωνικά ή θρησκευτικά στάτους που τις υποβαθμίζουν.

Δεν μπορούμε όμως να κλείνουμε τα μάτια ως κοινωνία και ως άτομα. Το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν σπάσουμε τη σιωπή.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τα 100 προϊόντα - «πρωταθλητές» των εξαγωγών

Μεγάλη υποχώρηση στις εισαγωγές προϊόντων και πρώτων υλών λόγω capital controls. Πτώση στις εξαγωγές λόγω πετρελαίου. Τα βασικότερα εξαγώγιμα προϊόντα στο εννεάμηνο και οι ανατροπές. Ποιες είναι οι βασικές αγορές των ελληνικών εξαγωγών.
Σε ανατροπή των όρων του εξωτερικού εμπορίου, αλλά και της παραγωγής στη χώρα οδήγησαν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, όπως πιστοποιεί ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), για το 9μηνο του 2015.
Συγκεκριμένα, στο τρίτο τρίμηνο του έτους καταγράφεται μεγάλη υποχώρηση των εισαγωγών προϊόντων, πρώτων υλών και ενδιάμεσων προϊόντων μεταποίησης, ενώ η καθήλωση των διεθνών τιμών του πετρελαίου επηρεάζει αρνητικά τη συνολική αξία και των εξαγωγών, παρά τις αντοχές που επέδειξαν αρκετοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Η επανεμφάνιση των αρνητικών προσήμων στο εξωτερικό εμπόριο ενισχύει την ένταση των υφεσιακών ρυθμών στην οικονομία, παρά το γεγονός ότι συνεχίζεται η βελτίωση των όρων τόσο του εμπορικού ισοζυγίου, όσο κυρίως του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών.

Επικίνδυνη ιδεολογία

Ν. Λυγερός

Αν θυμηθούμε μια πρόταση του Soljenitsyne, θα αντιληφθούμε το βάθος της αλλά και τις πολλαπλές εφαρμογές της. Έγραψε λοιπόν ότι η φαντασία και η εσωτερική δύναμη των κακοποιών του Shakespeare έφταναν μία δωδεκαριά πτώματα. Και προσθέτει, η εξήγηση είναι ότι τους έλειπε η ιδεολογία. Βέβαια όλοι κατανοούμε το ιστορικό πλαίσιο αυτής της αναφοράς, αφού βρίσκεται στο βιβλίο του το Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ. Μόνο που τώρα στο νέο πλαίσιο της τρομοκρατίας, βλέπουμε ότι εφαρμόζεται δίχως δυσκολία. Έτσι αντιλαμβανόμαστε και πού βρίσκεται ο κίνδυνος. Διότι μεμονωμένες δράσεις δύσκολα βρίσκονται σ’ ένα κοινό πεδίο δράσης. Και κατά συνέπεια οι αριθμοί θυμάτων είναι ελάχιστοι. Για να γίνουν τεράστιοι πρέπει να υπάρχει συντονισμός κι αν αυτός βασίζεται σ’ ένα μηδενισμό, τότε η καταστροφή μπορεί να μεγιστοποιηθεί. Με τα τωρινά δεδομένα, βλέπουμε στην Ανατολή, την έκφραση μιας θρησκευτικής ιδεολογίας, η οποία είναι και ριζοσπαστική και αιρετική και ακόμα πιο σημαντικό που θέλει να αποτελέσει ένα μονοπώλιο. Έτσι λόγω ιδεολογίας είναι ή μάλλον θέλει να είναι αναγκασμένη να αφανίσει όλες τις άλλες .

Αναρτήθηκαν στο Taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» στέλνει το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς από το απόγευμα της Τρίτης άρχισαν να αναρτώνται στο Taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας που καλούνται να πληρώσουν έως 31/12/2015.

Για να μπορέσει κάθε ιδιοκτήτης να τα δει, να τα εκτυπώσει και να τα πληρώσει, θα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr και πληκτρολογώντας τα συνθηματικά του, να κάνει είσοδο στην σελίδα "Ειδοποιήσεις Πληρωμής", που θα του εμφανίσει την Κατάσταση Οχημάτων και τα νέα τέλη.

Ασφαλιστικό: Καταργείται το ΕΚΑΣ - «Μαχαίρι» στις πρόωρες συντάξεις



Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει το ΕΚΑΣ και να προστατέψει από τις περικοπές τις χαμηλές συντάξεις ,με εξαίρεση τις πρόωρες, επιβεβαίωσε ο υπουργός εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κατρούγκαλος, ανέφερε στο υπόμνημά του που προφανώς απευθύνεται στους θεσμούς ότι το ΕΚΑΣ θα μετατραπεί σε επίδομα αλληλεγγύης υπερηλίκων ο οποίο δε θα ενισχύει μόνο τους συνταξιούχους αλλά και τους ανασφάλιστους υπερήλικες που δεν παίρνουν σύνταξη με παρέμβαση του κουαρτέτου.

Ανακόπηκε η πτώση τιμών ελαιόλαδου

Τις τελευταίες ημέρες σταθεροποιήθηκε η τιμή του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στα 3,0 με 3,10 € (τιμή βυτίου ex. factory) ανάλογα με μικρές διακυμάνσεις των ποιοτήτων.

Στα ίδια περίπου επίπεδα είναι οι τιμές των έξτρα και στην Ισπανία. Τα λαμπάντε 1° βρίσκονται στα 2,60 € με αυξανόμενες εισαγωγές από Ιταλία. Ενδιαφέρον στοιχείο ότι και τα μελλοντικά συμβόλαια για τους μήνες Δεκέμβριο – Ιανουάριο δείχνουν σταθερότητα σε αυτά τα επίπεδα.

Πηγή ανησυχίας για υποβάθμιση της ποιότητας είναι η συνέχιση των αφύσικων για την εποχή υψηλών θερμοκρασιών στην Ελλάδα.

Εγκαίνια και αγιασμός στο εργαστήριο ειδικής εκπαίδευσης Λιβαδειάς

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν στη Χαιρώνεια τα εγκαίνια του σχολείου και ο αγιασμός της σχολικής χρονιάς στο εργαστήριο ειδικής εκπαίδευσης Λιβαδειάς.

25 συνολικά μαθητές από την πρώην επαρχία Λιβαδειάς αφήνουν οριστικά πίσω τους τις μετακινήσεις τους από και πρός το Λουτουφί της Θήβας για να παρακολουθούν τα μαθήματά τους καθημερινά στο νέο σχολείο της Χαιρώνειας.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 3:35 τα ξημερώματα της Τρίτης στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στην οδό Ξενοφώντος 5 στο Σύνταγμα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και ακούστηκε σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας, ενώ η αστυνομία είχε προλάβει να εκκενώσει τα τα γύρω κτίρια. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο «Βήμα» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στις 2.51, κατά το οποίο άγνωστος άνδρας έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας και για έκρηξη εντός 40 λεπτών.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ 34ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Νέο πρόσωπο σε 34χρονο, που είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού, δημιούργησαν Έλληνες επιστήμονες, μετά από σειρά πλαστικών επεμβάσεων και εμφύτευση φρυδιών και γενιών!
Η περίπτωση του 34χρονου παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη, από το διαπρεπή πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, πρόεδρο της   Advanced   Hair   Clinicsστην Αθήνα.

Διορία μέχρι τα Χριστούγεννα για τελικές αποφάσεις σε «κόκκινα» δάνεια και αποκρατικοποιήσεις

Του Κωστή Πλάντζου

Με ανακούφιση υποδέχτηκαν και οι Ευρωπαίοι δανειστές την (ταχύτερη από ό,τι και οι ίδιοι έδειχναν να πιστεύουν) πρόοδο στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, ενώ πλέον μπορούν, απαλλαγμένοι και από τον φόβο ενός bail-in εντός της Ευρωζώνης, να χαράξουν χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα προαπαιτούμενα έως τα μέσα Ιανουαρίου.

Σήμερα ο ESM θα καταβάλει στη χώρα μας την υποδόση των 2 δισ. ευρώ, βάζοντας όμως σαν όρο (όπως προκύπτει από την χθεσινή ανακοίνωσή του) να αποπληρωθούν με αυτά «πρωτίστως» οι υποχρεώσεις προς τους δανειστές, να πληρωθούν συγχρηματοδοτούμενα κοινοτικά έργα και, με ό,τι περισσέψει (σσ: ή με την επόμενη δόση του 1 δισ. ευρώ που θα έρθει εφόσον ψηφιστούν και τα επόμενα προαπαιτούμενα που έχουν σειρά) θα αποπληρωθεί και ένα μέρος των ληξιπρόθεσμων χρεών του δημοσίου σε ιδιώτες προμηθευτές και φορολογούμενους, για να πάρει μια μικρή ανάσα και η αγορά που έχει στερέψει από ρευστό.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μεγάλη οικονομική καταστροφή για την Τουρκία εξελίσσεται η υπόθεση της κατάρριψης του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Τουρκομάνους στον συριακό εναέριο χώρο.
φοτο1Μετά από την ανακοίνωση της ρωσικής Δούμας που καλούσε εσπευσμένα τους Ρώσους τουρίστες που βρίσκονται στην Τουρκία να αποχωρήσουν από την χώρα αυτή, έχουν ήδη παρατηρηθεί στα τουρκικά αεροδρόμια εικόνες αποχώρησης των Ρώσων τουριστών που ανήσυχοι φεύγουν από τα τουρκικά τουριστικά θέρετρα καθώς και από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Πόλης και της Αττάλειας, κάτι ανάλογο που είχε γίνει με την Αίγυπτο μετά την κατάρριψη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους.

Απαράδεκτη κατάρριψη του SU-24

Ν. Λυγερός

Για να ξεκαθαρίσουμε το όλο πλαίσιο και να μην κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες αρκεί να αναρωτηθούμε το εξής. Αν την πορεία του SU-24 την είχε ακολουθήσει όχι ένα ρωσικό αεροσκάφος, αλλά ένα αμερικάνικο F16 ή ένα γαλλικό Rafale, θα είχε γίνει η κατάρριψη. Η επίσημη εκδοχή του τουρκικού καθεστώτος θα ήταν βέβαια ότι θα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα λόγω των κανόνων εμπλοκής για την παραβίαση του εναέριου χώρου. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι έγινε παραβίαση, πράγμα το οποίο πρέπει να γίνει τουλάχιστον τυπικά, ξέρουμε ότι αυτή η κατάρριψη του SU-24 είναι απαράδεκτη, διότι επίσημα και στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει συνεργασία μεταξύ της Διεθνούς Συμμαχίας που ηγείται η Αμερική και της Ρωσίας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών επιθέσεων και ειδικά της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh. Επίσης γνωρίζουμε όλοι ότι το ρώσικο αεροσκάφος δεν είχε κανένα τουρκικό στόχο πράγμα που σημαίνει ότι δεν κινδύνευε η τουρκική κυριαρχία.

Η ΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ...

Και πολλοί Ελληνες τούτων των πολύ πικρών καιρών, μολονότι πασχίζουν να δώσουν την ύστατη μάχη με την πραγματικότητά τους, δεν γνωρίζουν πόσες στιγμές ασωτεύθηκαν χωρίς πλήρωση, χωρίς την απαραίτητη ένταση τους, με αποτέλεσμα κάποιοι τουλάχιστον να νιώθουν το πέρασμά τους από την ιστορία να είναι το μικρό χαλίκι που εξουσιάζεται από την παλίρροια...

Τα τελευταία χρόνια η προβολή της ατομικότητας διεκδικεί τη θέση της στο δειγματολόγιο των αναγκών της καθημερινότητας, που ρυθμίζουν και το "βηματισμό" της κοινωνίας, μιας κοινωνίας απομακρυσμένης από την πορεία της προς τις διαχρονικές αξίες και τον πολιτισμό.

Κατάρριψη ρωσικού μαχητικού: Στο «κόκκινο οι σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας

Στο «κόκκινο» βρίσκονται οι διπλωματικές σχέσεις Μόσχας – Άγκυρας μετά την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τουρκικά F-16 στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας – Οργισμένη αντίδραση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν: «Η κατάρριψη είναι «πισώπλατη» μαχαιριά από συνεργούς τρομοκρατών» -Τουρκμένοι αντάρτες υποστηρίζουν ότι σκότωσαν τους δύο Ρώσους πιλότους την ώρα που εκτοξεύτηκαν από το μαχητικό αεροσκάφος

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εκδήλωση στην Χαλκίδα για την Παγκόσμια & Εθνική Ημέρα ΑμεΑ

ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ , ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ Α.ΜΕ.Α
« ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ »



Η Περιφερειακή Ενότητα  Εύβοιας & ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Α.με.Α  «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»  
Την  Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου  2015 και ώρα  7:00  το απόγευμα


Διοργανώνουν  εκδήλωση για την


Παγκόσμια & Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ" στη Θήβα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Δήμος Θηβαίων με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας
σε συνεργασία
με το Κέντρο Κλασσικού Δράματος και Θεάματος (ΚΕΔΡΑ)
του Παντείου Πανεπιστημίου,
την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,
τη ΔΗΚΕΘ Δήμου Θηβαίων
και τον Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ»
σας προσκαλούν

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΛΥΚΟΙ & ΚΟΤΕΣ

ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ       
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΟΤΕΣ
     & ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!     
--------------------------------------------------
                    Ανάλυση
                    ------------------
Αυτά τα φλογερά- μη διπλωματικά- άρθρα σκοπόν έχουν να αφυπνίσουν από τον λήθαργο τους μισέλληνες προσκυνημένους πολιτικούς!!
Η νύχτα της 13ης Ιουλίου μετέτρεψε τον Τσίπρα από πατριώτη σε πρόβατο, κότα, & ορντινάντσα του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτές είναι οι 23 Εβραϊκές οικογένειες που κυβερνούν την Οικουμένη, (ΛΥΚΟΙ), και συναποτελούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή (N.W.O.)

Δυναμική η κινητοποίηση κατά της εγκατάστασης διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας-Σχηματάρι

Σε κατάληψη της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στο ύψος του γηπέδου Σχηματαρίου, προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου, κάτοικοι της Εύβοιας, αντιδρώντας στην εγκατάσταση Σταθμού Μετωπικών Διοδίων στην είσοδο της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο