Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΟ ΘΗΒΑ: Οι «Αμπαρτζαλοι» στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας

Η αυριανή μέρα είναι γιορτή για το θηβαϊκό ποδόσφαιρο αφού μετά από 4 χρόνια η ομάδα μας ο ΑΟ ΘΗΒΑ θα βρεθεί και επίσημα πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Το Δ.Σ. έχει προσκαλέσει τους ΑΜΠΑΡΤΖΑΛΟΥΣ για τους μικρούς μας φίλους! Οι ΑΜΠΑΡΤΖΑΛΟΙ θα είναι στο δημοτικό στάδιο Θήβας από τις 16:00 και θα δώσουν μια διαφορετική νότα στις εκδηλώσεις του συλλόγου!

Ποσειδώνια 2016: Η δύναμη της ελληνικής ναυτιλίας σε πρώτο πλάνο

Να κάνει περισσότερα για να στηρίξει τη ναυτιλιακή βιομηχανία καλέστηκε η Ελληνική κυβέρνηση στη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια.


Η πιο σημαντικής ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα ως Παρασκευή στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τα εγκαίνια της θα γίνουν παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ

Ευχάριστο  καλοκαίρι χωρίς αιμορροΐδες μπορούν να απολαύσουν όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα , καθώς ακόμα προλαβαίνουν.
Κι αυτό γιατί χάρη στη νέα μέθοδο “ANGIODINPROCTO’’  μπορούν να απαλλαγούν απ αυτές  μέσα σε μισή ώρα.
«Πράγματι όσοι δεν πρόλαβαν η το αμέλησαν μπορούν τώρα να απαλλαγούν από τις αιμορροΐδες γρήγορα, ανώδυνα, αναίμακτα  και να απολαύσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι» αναφέρειο ΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospitalκαι προσθέτει
«Οι αιμορροΐδες  το καλοκαίρι  λόγω του αλκοόλ, της ανέμελης διατροφής και της ζέστης ερεθίζονται  πιο ευκολα και προκαλούν συχνά αιμορραγία ,κνησμό και πόνο. Γι αυτό καλό είναι να τις θεραπεύουμε πριν από τις διακοπές μας».       
  
Οι αιμορροΐδες είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις –εμφανίζονται περίπου στο 50% του πληθυσμού της γης
και μπορεί να επηρεάσουν, αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής του ασθενή και φυσικά περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σύμφωνα με τους γιατρούς οι περισσότεροι ασθενείς αποφεύγουν ριζική χειρουργική επίλυση του προβλήματος  λόγω του  έντονου μετεγχειρητικού πόνου, που προκαλεί η παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας την περασμένη Κυριακή 29 Μαίου 2016 «Όταν Καρατζαφέρης και Καμμένος “προσκυνούσαν” το Βασιλιά στο Λονδίνο», που αναφερόταν σε άρθρο μου. Όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα: «… ο Γεώργιος Τζιτζικώστας ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση του με το “Στέμμα”. Αντίθετα κάποιοι άλλοι που “έκοβαν φλέβες” για το “Παλάτι”, σήμερα εξοβελίζουν τον τέως Βασιλιά, όπως εξοβελίζεται ο διάολος από το λιβάνι.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ

Η μάζα των ψηφοφόρων για τους περισσότερους πολιτικούς, προεξάρχοντος του Αλέξη Τσίπρα, είναι μια φθηνή αγορασμένη πόρνη, απέναντι στην οποία οι ίδιοι συμπεριφέρονται εξουσιαστικά και επιδεικνύουν όλες τις πολιτικές τους διαστροφές. Και καλούνται οι δυσπραγούντες πολίτες να "τρυγήσουν" από τις συνήθως αόριστες και ανερμάτιστες πρωθυπουργικές και υπουργικές δηλώσεις, πόθους, ελπίδες και...ξόρκια. Ετσι, για τα νέα της μπουκιάς!..

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/16

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του λαικού ημιμαραθώνιου "Δρόμου του Επαμεινώνδα" την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016,ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας δίνει την δυνατότητα στους δρομείς που θα συμμετάσχουν, να εγγραφούν στον αγώνα και να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους και το Σάββατο το απόγευμα,εκτός από την Κυριακή το πρωί που έχει ανακοινωθεί από την οργανωτική επιτροπή.

Απόφαση και Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, για τον χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Κωνσταντίνου Μίχου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ) ΤΗΣ 2ας ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
98/2016

         Στη Λαμία, σήμερα 2 Ιουνίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:00 μ.μ., το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνήλθε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 6), κατόπιν της υπ’ αρίθμ. πρωτ. οικ.292/2-6-2016 Πρόσκλησης της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ασημίνας Παπαναστασίου, σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και απεστάλη ηλεκτρονικά στον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Π. Μπακογιάννη, στους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και σε καθένα από τους Περιφερειακούς Συμβούλους για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ "Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ"

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ
Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τα «κέρατα του Ορχομενού» αποδεικνύουν πως η Βοιωτία έχει κτηνοτροφία τουλάχιστον 20.000 χρόνια!



Γ. Λεκάκης,  www.lekakis.com

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ

Στον πλανήτη Γη σήμερα υπάρχουν ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
Υπάρχουν ΓΙΓΑΝΤΕΣ και ΝΑΝΟΙ πολιτικοί.
ΗΓΕΤΕΣ είναι ο Αρχηγός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Λόρδος και Βαρώνος Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ο Πρόεδρος της Ρωσίας κύριος Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ.
Ό Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ, σε συμμαχία με τη πολιτική ηγεσία της Κίνας, είναι το αντίπαλο στρατόπεδο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Μεγάλου Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αποτελέσματα διαγωνισμών Τροφίμων και Ποτών "Olymp Awards 2016"

• TASTE Olymp Awards 2016, διαγωνισμός ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ Τροφίμων & Ποτών
• DESIGN Olymp Awards 2016, διαγωνισμός καλύτερης ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Τροφίμων & Ποτών 

Δικαίωμα συμμετοχής στο βραβείο ανώτερης γεύσης (Taste Olymp Award), αλλά και στο βραβείο καλύτερης συσκευασίας (Design Olymp Award) έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Μπορούσαν να συμμετάσχουν γαλακτοκομικά, μέλι, ζυμαρικά, παξιμάδια, ελαιόλαδο, ελιές, τσάι, κρασί, τσίπουρο, οινοπνευματώδη, βιολογικά, προϊόντα κρέατος, ψαρικά, μπαχαρικά …..

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ADVANCED HAIR CLINICS





 Η βράβευση της AdvancedHairClinicsπου είναι η πρώτη ελληνική κλινική που κατακτά ένα τέτοιο τίτλο, έγινε στην Μαδρίτη κατά την διάρκεια των Διεθνών Βραβείων Ιατρικού Τουρισμού 2016. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο έγκριτος οργανισμός InternationalMedicalTravelJournal(IMTJ).
Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από την AdvancedHairClinics,  αποτελεί  μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα, που ταλανίζεται τα τελευταία έξι χρόνια από την οικονομική κρίση και την ανεργία. Η ελληνική κλινική βραβεύτηκε με κριτήριο την καινοτόμα στρατηγική που ακολούθησε για την διεθνοποίηση των υπηρεσιών της, τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα των δράσεών της, καθώς και το αντίκτυπο που είχαν οι ενέργειές της στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Διοργάνωση 1ης Πανελικώνιας Ορειβατικής Συνάντησης

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων πραγματοποιήθηκε 26 Μαΐου 2016 στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, συνάντηση εργασίας στην οποία συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των πολιτιστικών και ορειβατικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ελικώνα.  

Η "ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΑΤΕΛΕΣ ΖΩΟΝ" Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δανείζομαι τη φράση "Η καρδιά του σκύλου" από το ομώνυμο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, ένα υπερρεαλιστικό αφήγημα που τοποθετείται λίγο μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση. Δεν θα αναφερθώ όμως στο σατιρικό ρωσικό έργο για την ανθρώπινη φύση και την εξουσία, που με το "φανταστικό ρεαλισμό" του τέμνει πραγματικότητες και αναδεικνύει αλήθειες ανείπωτες.

Για την "καρδιά του σκύλου" δεν χρειάζεται επίσης να αναφερθώ, αφού ακόμη και πολύχρονες επιστημονικές έρευνες κατέδειξαν με την χαρτογράφηση του εγκεφάλου του σκύλου, ότι τα σκυλιά έχουν συναισθηματικές μεταβολές. Οπως υπάρχει δραστηριότητα στον κερκοφόρο πυρήνα του εγκεφάλου τους. Η δυνατότητα, δηλαδή, να βιώνουν κυρίως θετικά συναισθήματα, όπως η αγάπη και η αφοσίωση, σημαίνει ότι τα σκυλιά έχουν επίπεδο ευαισθησίας, συχνά ανώτερης της ανθρώπινης, που μπορεί να συγκριθεί με εκείνη των παιδιών...

Η συμμετοχή της "ΣΦΙΓΓΑΣ" στα εγκαίνια του Αρχ. Μουσείου Θήβας




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚ. ΤΖΙΡΑΚΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

« ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ »
                                     ΕΔΡΑ   ΑΛΙΑΡΤΟΣ
                                                     ΙΔΡΥΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
                               ΔΗΜΟΣ                                          ETAIΡΕΙΑ
                    ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ                ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ        
                              ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ    


                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δήλωση Μπακογιάννη στο Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για το θάνατο του Κώστα Μίχου

Τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μίχου εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Κώστα, ο οποίο σε ηλικία μόλις  49 ετών μας άφησε σήμερα το πρωί. 

Η Ιστορική Οδύσσεια της Δημοκρατίας

Να γιατί οι πολιτικές δομές διατηρούν πάντα ολιγαρχικά και αντιδημοκρατικά δικαιώματα 

 Η Ολιγαρχική Δημοκρατία

Ανακοίνωση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Κώστα Μίχου

Με βαθιά θλίψη και απέραντη συγκίνηση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αποχαιρετά τον Κώστα Μίχο, Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Κώστας, υπήρξε για όλους μας ένας πολύτιμος συνεργάτης που πίστεψε και συνέβαλε στο όραμα για μια δυνατή και ανθρώπινη περιφέρεια.  Πάνω από όλα, υπήρξε άξιος εκπρόσωπος του λαού της Φωκίδας για την οποία μοχθούσε με ζήλο και αυταπάρνηση καθημερινά.

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;

Ναι, εκείνου του Ελληνα που διάβηκε αιώνες πριν την πυρίκαυστη ζώνη της ανθρωπότητας στοχαζόμενος με ευθύνη, συνέπεια και επαυξημένη συνείδηση των πράξεών του, αλλά ταυτόχρονα και με κοινωνική συνείδηση.
Αυτό συνιστά και την οδύνη της σημερινής κατάστασης. Κρίση της ατομικής συνείδησης είναι και κρίση της ελευθερίας και συνιστά τον ξεπεσμό της κοινωνίας. Γιατί η ελευθερία δεν είναι κάτι έξω από τη συνείδηση. Ξεκινά απ' αυτή και προς αυτήν επιστρέφει, έχοντας ως προορισμό την ακεραίωση του ατόμου, του πολίτη και της κοινωνίας.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Πάνω από εκατό  χρόνια θα ζουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής έρευνας - τεχνολογίας  και της εφαρμογής  τους στην καθημερινή ζωή.
Αυτό τόνισε ο κ Διονύσιος Φ. Κόκκινος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Επίτιμος Διευθυντής και Eπιστημονικός Συνεργάτης Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και  Διευθυντής Τομέως Καρδιάς – Αγγείων στο  Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών μιλώντας σε διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας με θέμα «Η μεταφραστική έρευνα στη Δημόσια Υγεία».

Ο Νίκος Λυγερός στην Αυστραλία


N. Lygeros: "Genocide of the Pontians". 
UNSW Sydney. Monday, May 30, 2016
Part I
Part II

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"ΑΟΖ Ελληνισμού". 
Cyprus Club Sydney. Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙ;;;;;;;;;;

Οι δανειστές του Αυτοκράτωρα & Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκαν εδώ στην Ελλάδα, «Το  μήνα που τρέφει τους ένδεκα», στο πρόσωπο του ΤΣΙΠΡΑ. Βρήκαν υποτελείς πολιτικούς!!!
Τώρα μετά τη ψήφιση στη Βουλή των Μνημονίων 3 & 4, και μετά το EUROGROUP, ζητάνε και άλλα, για να δώσουν τη δόση.
Κατάλαβαν ότι τους έχουμε ανάγκη, και μας εκβιάζουν.
Τώρα μας λένε ότι για να τύχουμε μείωσης του παράνομου και επαχθούς χρέους να εφαρμόσουμε τα προαπαιτούμενα, δηλαδή και άλλη μείωση μισθών και συντάξεων, και ότι απέμεινε από δημόσια περιουσία. (Ελληνικό,ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κ.λ.π.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ “ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ” Ή τ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ;

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Όταν, έχοντας άριστη πληροφόρηση, αρχίσαμε να δημοσιεύουμε ρεπορτάζ για την διαφαινόμενη εμπλοκή της τέως Βασιλικής οικογένειας στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, στην αρχή κάποιοι μειδίασαν υποτιμητικά και κάποιοι άλλοι σχολίασαν πικρόχολα.

Ποδηλατικός αγώνας Downhill στη Λιβαδειά, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Η ποδηλατική ομάδα “All Terrain” σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 ανοικτό αγώνα Downhill στην περιοχή του προφήτη Ηλία Λιβαδειάς.  Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο 4ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2016, ως ο τέταρτος από τους οκτώ αγώνες του Πανελλήνιου κυπέλλου κατάβασης βουνού.

ΑΟ Θηβα ...η Νεα Γενια του 2012 μας παει στην Κορυφη !!!

Ο Αθλητικος Ομιλος Θηβας ιδρυθηκε το 1968 απο την συγχωνευση του Θρυλικου Καδμου Θηβας και του Ιωνικου Αστερα Θηβων

Εχει 3 συμμετοχες στη Β' Εθνικη 1969-70 , 1972-73 , 1982-83

6 Συμμετοχες στην Γ' Εθνικη 1983-84 , 1984-85 , 1985-86
1986-87 , 2006-07 , 2007-ο8 

και 18 συμμετοχες σε Περιφερειακο Πρωταθλημα και Δ' Εθνικη 

Φετος θα ειναι η 7η Συμμετοχη στην Γ' Εθνικη


Διαβάστε περισσότερα »



«Από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας & του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλο, ξεκίνησε τις επαφές του με τους φορείς της επιχειρηματικότητας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θέμης Χειμάρας».

Με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) κ. Μίχαλο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Αγνιάδη Παναγιώτη, συναντήθηκε χθές ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Χειμάρας Θεμιστοκλής, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του εορτασμού εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 

Ώρα: 19:00: Εγκαίνια Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών 

Το Μουσείο θα εγκαινιάσει η Α. Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’ (Είσοδος με Πρόσκληση) 

Η τελετή των εγκαινίων θα προβάλλεται σ’ απευθείας μετάδοση σε γιγαντοοθόνες στην Πλατεία Κεραμοπούλου & στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας. 

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ...

Οταν οι "γελωτοποιοί" καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας, δεν μπορεί να μας εκπλήσσει η νωπή δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου ότι "...μπορούμε να ζήσουμε λίγο χωρίς καφέ και τσιγάρα".

Ο παραδαρμός της εποχής μας, που εξακολουθούμε κατ' ευφημισμό να αποκαλούμε και εποχή του "πολιτικού πολιτισμού", με τον κάθε Κατρούγκαλο της πολιτικής "ξεφτίλας" και έναν πρωθυπουργό της εύγλωττης παλαιοκομματικής νοοτροπίας και της απαιδευσίας, παίρνει πλέον τις αντιαισθητικές διαστάσεις του γελοίου, ιδιαίτερα με τον αυξανόμενο εμπαιγμό της κοινωνίας από τους πολιτικούς της ευκαιριακής λογικής.

Στις 7 Ιουνίου 2016 τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών - Ένας μήνας εκδηλώσεων για τον εορτασμό του

Στις 7 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου.  Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β'.

Βοήθεια σε 12.460 πολίτες από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, οι συμβάσεις που αφορούν στην υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Το πρόγραμμα αφορά στην παροχή τροφίμων και βασικών ειδών σε 12.460 πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

EOΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Αποτελέσματα Εκλογών για το Το.ΣΥ.Ν. Δήμου Θηβαίων

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Μαΐου 2016  οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων ( ΤΟΣΥΝ) για το Δήμο Θηβαίων.

Στο Δ.Σ. ως τακτικά μέλη εκλέγονται οι :

Μπακογιάννης: Να είμαστε άνθρωποι

Στην τελετή θεμελίωσης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Κέντρο Γεροντολογίας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Κατά τη διάρκεια της τελετής, στις εγκαταστάσεις του κέντρου στο Δήλεσι Βοιωτίας, ο Περιφερειάρχης απηύθυνε χαιρετισμό προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχιστεί η στενή συνεργασία Περιφέρειας και Εκκλησίας για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Άνθρωπος και Περιβάλλον»

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, κ. Κωστής Δήμτσας έστειλαν μήνυμα αγάπης και επέκτασης του πετυχημένου και καινοτόμου προγράμματος «ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Άνθρωπος και Περιβάλλον» σε συνεργασία με τον Εθνικό Φορέα Ανακύκλωσης «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχ. Λιβαδειάς για το θέμα των «πλαστών πτυχίων»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχ. Λιβαδειάς , με αφορμή το θέμα των «πλαστών πτυχίων» που προέκυψε στο Υπουργείο Παιδείας και την επιχειρούμενη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, νομιμοποίηση τους δια των... εξετάσεων, καταγγέλλει κάθε είδους προσπάθειες που θέτουν σε αμφισβήτηση το κύρος των Δημοσίων Υπαλλήλων, σπιλώνουν την υπόληψη τους και απειλούν με γενικεύσεις σε ύποπτες περιόδους και συγκυρίες. Κανένας εργαζόμενος στο δημόσιο και κανένα συνδικαλιστικό όργανο δεν πρόκειται να «καλύψει» και να υπερασπιστεί φαινόμενα διαφθοράς κι απάτης κι ούτε να δείξει ανοχή. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συνεχίσει το ίδιο παραμύθι του κοινωνικού αυτοματισμού που χωρίζει την κοινωνία σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, σε «καλούς» και «κακούς».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ!

ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΫΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Γράφει η Δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*
Τον Δεκέμβριο του 2015, δικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείου Αθηνών η πρώτη συλλογική αγωγή δανειοληπτών ελβετικού φράγκου κατά της Eurobank, της τράπεζας που έχει χορηγήσει τα περισσότερα δάνεια σε ελβετικό φράγκο.

ΜΗΝΥΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ. ΑΝΘΙΜΟΝ

Παναγιώτατε,
Τα παρακάτω γράφονται με το σκεπτικό ότι δεν θέλουμε άλλες απώλειες Εθνικών Ηγετών.
Στο τέλος θα μείνουμε με τις «πατάτες» & «χαλβάδες» τους Ιερώνυμους-Βαρθολομαίους-Ιγνάτιους-Τσίπρες-Κούληδες-Φώφες-Ποτάμια-κ.λ.π.

Θανάσης Σκούμας: Ερωτήσεις σχετικά με το δημοτικό έλεγχο Ιουνίου 2016

(αφορά τον έλεγχο του α’ εξαμήνου) 
ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Σχετικά με το έργο της «ανάπλασης του πεζόδρομου της Επαμεινώνδου»
Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου (12 υπέρ, 7 κατά, 2 λευκά) αποφάσισε προ μηνός περίπου τη νέα παράταση του έργου της «ανάπλασης του πεζόδρομου της Επαμεινώνδου» έως την 31-12-2016!!!.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΚΡΕΜΑΛΕΣ” ΓΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ” ΟΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Κυριακή 22 Μαίου 2016 υπερψηφίσθηκε από 153 δοσίλογους – προδότες Βο(υ)λευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων. Από 152 Βο(υ)λευτές υπερψηφίστηκε η Αυτόματη Δημοσιονομική Προσαρμογή (κόφτης), την οποία καταψήφισε η Βασιλική Κατριβάνου, η οποία περιχαρής δήλωσε ότι παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ.  

Θήβα : Κλειστή η οδός Τσεβά λόγω εργασιών

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου “Δημοτική Οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θήβας” , την Πέμπτη  2  Ιουνίου  2016 η οδός  Τσεβά  (από την οδό Βουρδουμπά έως και την οδό Πινδάρου) θα είναι κλειστή λόγω εργασιών.  Oι κάθετοι οδοί  θα  είναι σε κυκλοφορία. 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Συμμετοχή της Περιφέρειας στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητές της την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα κάνει τα προϊόντα της ανταγωνιστικά.
Στόχος της είναι η ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα με συσπείρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεών της, στηριζόμενοι στην παραγωγή προϊόντων με ποιότητα και Στερεοελλαδίτικη ταυτότητα αλλά και την προβολή και προώθηση αυτών.
Στα πλαίσια αυτά, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας η οποία θα πραγματοποιηθεί από  11 έως 19 Ιουνίου 2016,

ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ....Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η Σ .... ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
 
            Μετά από την προδοσία της πατρίδος, που συντελείται από αυτά τα αποβράσματα της Βουλής, που έπρεπε κανονικά να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και της Ελλάδος, βλέπουμε τώρα μπροστά μας, να σχεδιάζεται και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από κάποια άλλα αποβράσματα, που κανονικά και αυτά θα έπρεπε να υπηρετούν τον ΧΡΙΣΤΟ και τα συμφέροντα  του Ορθόδοξου λαού.
            Αλλά όπως οι πολιτικοί που άλλα λένε και άλλα κάνουν, έτσι και αυτοί ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  και προδίδουν τον Ορθόδοξο λαό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΗ.

Σε σειρά Ερωτήσεών του (2341/14.01.2016, 3645/2.03.2016, 4170/22.03.2016 και 5155/27.04.2016) προς τη Βουλή, ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος, ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό για τη γενικότερη ανάγκη μείωσης του τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος, ειδικότερα, δε, για τις ευπαθείς ομάδες, αγρότες κλπ., λόγω μειωμένης τιμής πετρελαίου, φυσικού αερίου κλπ., για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για διευκόλυνση εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΗ λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς και για τη γενικότερη μείωση του ενεργειακού κόστους.
Στην απάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Σκουρλέτη αναφέρονται τα εξής:

ΤΟΥΤΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Και η μνήμη σ' ένα λαό δεν μπορεί να είναι η καταγραφή απολιθωμένων γεγονότων, αλλά η κριτική πορεία μέσα από αυτά. Ο,τι δεν αναλύεται,πεθαίνει.Ούτε πάλι η μνήμη μπορεί να είναι μνησικακία, που συντηρεί την εκδίκηση. Ούτε "λαβωματιά" που θηριεύει τα ψυχικά συμπλέγματα.Ούτε φιλολογική αναφορά,που συντηρεί λείψανα. Ούτε εθνική λογόρροια, που οδηγεί στην αυτάρεσκη απραγία.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Επί σειρά ετών (επτά τον αριθμό) – όταν ήμουν εκ των υψηλότερων θεσμικών προσώπων του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ), κάθε 29η Μαίου, με δική μου πρωτοβουλία και συμμετοχή, ξεκινούσαν δυο τουριστικά λεωφορεία από το Μαρούσι στις 5 η ώρα τα ξημερώματα, προκειμένου να συμμετάσχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυστρά, τα “Παλαιολόγεια”. Όπου εντός του κάστρου του Μυστρά, στον Άγιο Δημήτριο, ο Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης Ευστάθιος, τελεί επιμνημόσυνη δέηση και τρισάγιο. Σε αυτόν τον Ιερό Ναό, που στέφτηκε Αυτοκράτορας Βυζαντίου ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Και λειτουργεί μόνο τρεις φορές το χρόνο. Την ημέρα Αλώσεως της Πόλεως, την ημέρα του Αγίου και την Μεγάλη Παρασκευή. Σε αυτήν την εκδήλωση τιμής και μνήμης, ένα πεφωτισμένο πρόσωπο – αφού είναι επιλογή του Σεβασμιότατου - της ελληνικής κοινωνίας εκφωνεί λόγο για την αποφράδα αυτή ημέρα του ελληνισμού.  

ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ, ΕΑΛΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!..

Επέτειος της άλωσης της Πόλης σήμερα! Και ολόκληρο το έθνος οφείλει να αναπολεί και να βιώνει τις άφθαρτες στιγμές του βυζαντινού μεγαλείου. Να ανεβαίνει στις απρόσιτες κορυφές αυτού του "μεγαλείου" που υψώνεται σαν γιγάντιος βράχος, ανεξάρτητα των πτυχών της ιστορίας σχετικά με τη "φυσιογνωμία" του Βυζαντίου,

Και να θεάται πίσω όλο το ιστορικό του παρελθόν. Από τα πανάρχαια βάθη του, το ιδιότυπο βυζαντινό κλέος του έως τις σύγχρονες, γεμάτες οδύνη και οιμωγές, ώρες του σπαραγμού του.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο