Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Βόμβα: Παρακαταθηκών και δανείων, alpha bank, eurobank και millenium έβαλαν ενέχυρο τα δάνειά σας στην JP Morgan


Όλα αυτά με την υπογραφή του ελληνικού δημοσίου και ιδιαιτέρως του Φ. Σαχινίδη που σήμερα υποδύεται την αθώα περιστερά! Με πρώτη την εθνική να τιτλοποιεί πάνω από 15 δις ευρώ στεγαστικά δάνεια!

Ποιοι φεύγουν πρώτοι από το Δημόσιο


Έτοιμη είναι η λίστα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους υπαλλήλους που θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν το Δημόσιο βάσει του νόμου που ψηφίστηκε την Τετάρτη.

Εντός του έτους, την πόρτα εξόδου πρόκειται να δουν 2.000 υπάλληλοι, ενώ μέχρι το τέλος του 2013 άλλοι 25.000 θα οδηγηθούν στην ανεργία.

Στις 16.580 οι ενεργές off shore εταιρείες


Στις 21.065 ανέρχονται οι αλλοδαπές εταιρείες, σύμφωνα με στοιχεία που τηρούνται στο TAXIS και από αυτές οι 16.580 είναι ενεργές εταιρείες, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Μαυραγάνη, προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΔημΑρ, κ. Νίκου Τσούκαλη, σχετικής με τον έλεγχο των off shore στην Ελλάδα.

Ποιος είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας;;; Το who-is-who του Αντώνη Σαμαρά

Ψηφίζοντας τον εκλεκτό τους που θα τα άλλαζε όλα! Οι 153 και ο Πρωθυπουργός που θα μείνουν στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας!
Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 στη Βουλή των Ελλήνων, συζητήθηκε από την ολομέλειά της, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση και εγκρίθηκε με ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών, το πολυνομοσχέδιο των οικονομικών και εργασιακών μέτρων της σκληρής λιτότητας, του οποίου η εφαρμογή από την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα, ο οποίος θα διαλύσει όλες τις Ελληνικές οικογένειες.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα… ζώα


Όχι, όχι, μην βιάζεστε.. δεν θα διαβάσετε κάποιο βουκολικό κείμενο.. δεν θα σας μιλήσω για τα βουνά και τα λαγκάδια μας, τους ποταμούς και τις λίμνες, για τα δάση, την χλωρίδα και την πανίδα της χώρας μας,  αν και θα χρησιμοποιήσω τη φύση γύρω μας ως επιχείρημα..
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο να παρακολουθώ στην τηλεόραση (γιατί πιστέψτε με, τίποτε άλλο δεν αξίζει) είναι τα ντοκιμαντέρ για τα ζώα.. μου αρέσει να παρακολουθώ και να μαθαίνω πως ζουν, πως κινούνται, πως κυνηγούν, πως οργανώνονται, πως επιβιώνουν, πως αγαπιούνται, πως αναπαράγονται..

FINANCIAL TIMES: "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ"


Διαβάστε το άρθρο των Financial Times με τίτλο:"Οι Έλληνες μπορούν να ξαναχτίσουν τη χώρα".

Να φύγουμε τώρα από το ευρώ


Σε αυτή την κτηνώδη, γκανγκστερική συμπεριφορά της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, με τον ιεροεξεταστή Σόιμπλε να μας λέει ότι «δεν βλέπει αποφάσεις για τη δόση (που μας χρωστάνε) των 31,5 δισ., γιατί η Ελλάδα πρέπει να κάνει ακόμα πολλά», μία απάντηση μόνο υπάρχει από την πλευρά μας:

Και ξαφνικά ιδρύουν "υπερεθνικό" "Παρατηρητήριο Κρίσης" όπως στην Συρία!


Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται με την δημιουργία από το ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο σημειωτέων χρηματοδοτείται από το ελληνικό ΥΠΕΞ ενός «Παρατηρητηρίου Κρίσης» για την Ελλάδα το οποίο θυμίζει έντονα το αντίστοιχο παρατηρητήριο που έχει ιδρυθεί από Σύρους αντιφρονούντες με απροσδιόριστους χρηματοδότες.

Η τρόικα ζήτησε (πάλι) απολύσεις με… ονόματα


ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ 

Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel αναφέρει ότι η τρόικα προβάλλει πλέον και την επιπρόσθετη αυτή υπερβολική αξίωση, δείγμα του κλίματος αμφισβήτησης για την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα.

Η ώρα του εφισυχασμού μας , τελείωσε . Οφείλουμε να δώσουμε μάχη, αξιοπρέπειας


Γράφει η Ιωάννα Μελάκη - Δημοσιογράφος Κοιν.Ρεπορτάζ

΄Οταν είσαι νέος κάνεις όνειρα να αλλάξεις τον κόσμο, τον κόσμο που γνωρίζει ο καθένα μας, αυτόν που έχει στο μυαλό του, ή αυτόν που θέλει, δεν τον έχει, αλλά τον ονειρεύεται.

Παγκάκια… τσαντίρια από άστεγους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Σε αυτοσχέδια χάρτινα… τσαντίρια έχουν μετατραπεί παγκάκια από άστεγους, στην πλατεία... δίπλα στο πεζόδρομο της Μελενίκου, στο κέντρο της πόλης.

tromaktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Economist: Προτείνει λύσεις για την Ελλάδα


Το Economist προτείνει λύσεις τονίζοντας όμως πως η Γερμανική κυβέρνηση τις μπλοκάρει οδηγώντας την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή. Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό η ''σημερινή'' Ελλάδα της βίας και των συμπλοκών από εξαγριωμένους διαδηλωτές συγκρίνεται μόνο με σκηνές προηγούμενων δεκαετιών από την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.

Ελένη Φουρέιρα: Απαντά στο θέμα σχετικά με την καταγωγή της



Τι απαντά η Ελένη Φουρέιρα στη δήλωση του Αλβανού τραγουδιστή Ντέβις Τζεράχου ότι «όλοι στην Αλβανία ξέρουν ότι η τραγουδίστρια είναι Αλβανίδα»;

«Δεν έχω ακούσει τη συγκεκριμένη δήλωση για να μπορώ να την κρίνω. Αλλά και να την είχα, πάλι δεν θα την έκρινα, από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει και να κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω. Για' μένα το μόνο που έχει σημασία είναι τι άνθρωπος είναι η Ελένη. Αυτό είναι που μου έμαθαν οι γονείς μου, και αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να φέρομαι καλά στους συνανθρώπους μου και να τους προσφέρω καλοσύνη. Για 'μένα το μόνο που έχει σημασία είναι αν αρέσει αυτό που κάνω. Ότι και να πουν, αυτό που κρατάω είναι ότι όταν έκανα την παρουσίαση του νέου μου δίσκου υπήρχαν χιλιάδες παιδιά που χόρευαν και τραγουδούσαν και μου έδειχναν με κάθε τρόπο ότι τους αρέσει αυτό που τους προσφέρω» δήλωσε στο ΟΚ! η τραγουδίστρια.

Gossip


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Έτοιμη η λίστα για τις απολύσεις στο Δημόσιο – Πόρτα εξόδου για 27.000 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του 2013


- Θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας για ένα χρόνο
- Θα παίρνουν το 75% του μισθού τους 
- Ποιοι μπαίνουν στο "στόχαστρο" του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
- Ποιοι θα φύγουν πρώτοι

Γερμανικές παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Αιγαίο σε συνεργασία με το τουρκικό Ναυτικό


«ΛΥΣΣΑ» ΜΕΡΚΕΛ
Η Γερμανία πέρα από το βρώμικο ή και «άτιμο» - όπως ομολογούν πλέον και οι φιλοκυβερνητικές πένες- παιχνίδι που παίζει με το μνημόνιο και το χρεος της χώρας προχώρησε και σε και ωμή πρόκληση αμφισβητώντας τα εναέρια σύνορά  μας στο Αιγαίο με ένα γερμανικό ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας LYNX.

ΔΕΙΤΕ τι πραγματικά περιέχουν τα εμβόλια !


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων:

• Αλουμινίο - Ένα ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια και νόσο του Αλτσχάιμερ. Ποτέ δεν θα πρέπει να εγχθείτε την ένεση με αλουμίνιο.

• Αντιβιοτικά - Χημικές ουσίες που προάγουν μικρόβια , τα οποία είναι θανατηφόρα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά στελεχών βακτηρίων που σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο.

Την Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα εγκαινιάσει το νέο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου



Την  Δευτέρα   12/11/2012  στις 11:30 π.μ. ο Περιφερειάρχης  Στερεάς  Ελλάδας  κ. Κλέαρχος  Περγαντάς θα εγκαινιάσει το νέο  Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου .
Ταυτόχρονα θα αναφερθεί σε έργα του ΕΣΠΑ τα οποία υλοποιούνται στο Δήμο Μαντουδίου –Λίμνης – Αγ. Άννας .



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΔΕΙΤΕ: 10 στάσεις του sex για καλύτερη απόλαυση!


Διαχρονικές …συμβουλές για όσους ενδιαφέρονται:

Στάση Πρωινό Μακιγιάζ
Δεν ακούσατε το ξυπνητήρι σας το πρωί και έχετε καθυστερήσει για τη δουλειά; Κάνατε ένα γρήγορο μπάνιο, ήπιατε τον καφέ σας στα όρθια και σας μένει να εφαρμόσετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και να φύγετε; Μην αγχώνεστε καθόλου. Αυτή η στάση θα συνδυάσει την πρωινή καλημέρα του συντρόφου σας με την εργονομία και σβελτάδα που χρειάζεστε αυτήν την ώρα. Καλή δουλειά.

Νέα ΤΟΞΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ από μεταλλείο στη Φινλανδία! Αυτή είναι η “ανάπτυξη” που μας περιμένει στη γωνία…


Από την περασμένη Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, υγρά απόβλητα από το μεταλλείο Talvivaara στη Φινλανδία, το μεγαλύτερο μεταλλείο νικελίου (και ουρανίου) της Ευρώπης, χύνονται στις λίμνες της περιοχής.
Kαι δείτε τι συμβαίνει στη Φινλανδία, όπου τα μεταλλεία υποτίθεται ότι λειτουργούν άψογα και χωρίς προβλήματα στο περιβάλλον!

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΤΟ ΔΝΤ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ;


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΨΙΜΕΣ...ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«ΤΟ ΔΝΤ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ»

Ρούχα και κουβέρτες για άστεγους- Σήμερα στην πλατεία Κλαυθμώνος

Εκστρατεία για τη συγκέντρωση ρούχων και ειδών προσωπικής υγιεινής που θα δοθούν σε άστεγους και άπορους διοργανώνουν οι Atenistas σήμερα στην πλατεία Κλαυθμώνος, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.
Συλλέγονται κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bag, σκούφοι, γάντια, κασκόλ, κάλτσες, είδη προσωπικής υγιεινής (ξυραφάκια, σαμπουάν, αφρόλουτρα), ισοθερμικά μπουφάν και αδιάβροχα, θερμός, επαναφορτιζόμενοι φακοί και χοντρά χειμωνιάτικα ρούχα.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

απο το http://paratypos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9.html
 Από τις 13/3/2012 είχαν σκαρώσει οι φίλοι της οικογένειας Λυμπέρη μια εταιρεία σχεδιάζοντας την εγκατάλειψη του... πλοίου μαζί με το πλήρωμα. Τότε συστάθηκε η εταιρεία ALPHA PUBLISHING Ανώνυμη Εκδοτική Εταιρεία στην οποία περιήλθαν κάποιοι τίτλοι του Ομίλου Λυμπέρη, μαζί με κάποιους εργαζόμενους. 
Στην εταιρεία αυτή, όπως διαβάζουμε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 13/7/2012, εμφανίζεται ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Λαυρέντης Αλβέρτης, γνωστός από την προσπάθεια που έκανε να επιβάλλει επιχειρησιακή σύμβαση στους εργαζόμενους του Alpha. O κ. Αλβέρτης, εκ των στενών συνεργατών του κ. Κοντομηνά, αμέσως μετά την αποχώρηση του από διευθύνων σύμβουλος του Alpha όπου δεν κατόρθωσε να αλώσει τα εργασιακά δικαιώματα, φαίνεται ότι στράφηκε σε άλλη διατεταγμένη υπηρεσία, αυτή τη φορά για να σώσει τους φίλους του αφεντικού του. 

Στο Αλληλέγγυον εξαιρετικά όσπρια από την Μάνα ελληνική Γή


ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤ/ΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ  ΣΥΝ.ΠΕ
ΤΟ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ"

Αγίας Σοφίας  50  ΚΟΛΩΝΟΣ  10444   
ΤΗΛ. 210 51 41 443 Fax2105141442   
Emailallilegion@gmail.com,  Ιστοσελίδα: www.allilegion.gr


Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2012




Στο Αλληλέγγυον εξαιρετικά όσπρια από την Μάνα ελληνική Γή:

Φακές Φαρσάλων 2,05 το κιλό

Ρεβύθια Φαρσάλων 2,20 το κιλό

Φασόλια Μέτρια Χρυσούπολης Καβάλας 2,72 το κιλό

Φάβα λαθούρι Πρεβέζης 2,85 το κιλό


Και ακόμα τα ελληνικά φυσικά «γλυκά» του χειμώνα:

Σύκα ξηρά Ευβοίας 5,45 το κιλό

Κορινθιακή σταφίδα μαύρη και σουλτανίνα Αιγιαλείας 4,05 το κιλό


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε- Περιφέρεια Στερεάς


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό
-Εσωτερικών
09.11.2012

ΘΕΜΑ: Ακύρωση απόφασης Περιφερειακής Επιτροπής λόγω κωλύματος του άρθρου 172 του Ν. 3852/2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα την ακόλουθη πολιτική απόφαση:



«H στοχευμένη και καιροσκοπική επίθεση που μεθοδεύεται ενάντια στις Περιφέρειες της χώρας από την Κυβέρνηση, θα μας βρει ως αιρετές Περιφέρειες απέναντι.
Η προσπάθεια ευτελισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου απομειώνει τον ίδιο τον θεσμό και εξυπηρετεί πολιτικές στοχεύσεις, που δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.
Καλούμε την Κυβέρνηση να μιλήσει ξεκάθαρα.
Αν έχει την τόλμη να πει απερίφραστα ότι επιδιώκει την κατάλυση του θεσμού, που έχει συμβάλει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην εθνική προσπάθεια, ας το πράξει.
Θα πρόκειται ωστόσο για μια κατάργηση, η οποία θα υπακούει στη λογική του πολιτικού κατεστημένου για αυτοσυντήρηση, ενώ ταυτόχρονα, θα διαψεύδει τις μεγαλόπρεπες και άνευ ουσίας ρητορείες όσων δημόσια αναφέρονται στις Περιφέρειες, «ως τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης», την ίδια στιγμή που απεργάζονται ιδιοτελή σχέδια για την κατάργησή τους.
Οι Περιφερειακές Αρχές της χώρας είμαστε εκλεγμένες από τον Ελληνικό λαό και δεν θα επιτρέψουμε σε καμμία περίπτωση την αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή.
Το άλλοθι της Τρόικας και των δήθεν απαιτήσεών της καθρεφτίζει είτε την ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας, είτε την λυσσαλέα μάχη του αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου.
Και στις δύο περιπτώσεις, οι Εκπρόσωποι των Περιφερειών είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπίσουμε το θεσμό.»
ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26, Τηλ: 213-2144700, Fax: 210-7778992, E-mail:info@enpe.gr
www.enpe



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ   ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2013

« Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ  ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ »

Υπάλληλος της Βουλής και Βουλευτής ο Γιάννης Κουράκος



 Αποτελεί Παγκόσμια Πρωτοτυπία! 

Ο βουλευτής της Β' Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος κατέχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία : διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου, και μετά τη θητεία του στη ΝΔ εξελέγη με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Την σχετική καταγγελία έκανε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ


Βόμβα: Παρακαταθηκών και δανείων, alpha, eurobank, millenium ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ τα δάνειά σας στην JP MORGAN (VID)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!

Π.ΝΙΚΩΝ-Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!





ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

5 καλοί λόγοι να οδηγείς πιο αργά και πώς να το κάνεις


διαβάζουμε στο zenhabits.gr
Προσπαθώ να οδηγώ πιο αργά αυτές τις μέρες. Ενώ συνήθως έτρεχα σαν τρελή (ρωτήστε τον άντρα μου), περνώντας τους πάντες και πατώντας το γκάζι στο τέρμα.
Πολλές φορές μάλιστα σάστιζα όταν οι άλλοι οδηγούσαν αργά και εμπόδιζαν εμένα να οδηγώ γρήγορα, ή μου έκοβαν το δρόμο. Η οδήγηση ήταν μια σούπερ αγχωτική εμπειρία.

ΝΕΑΡΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ Προσφέρουν σεξ στο Αγρίνιο


Μετά την Πάτρα και το Αίγιο, οι νεαρές τσιγγάνες που προσφέρονται ερωτικά μέρα μεσημέρι εμφανίστηκαν και στο Αγρίνιο.
Κάτοικοι και επαγγελματίες της οδού Τσαλδάρη (από τις κεντρικότερες οδούς του Αγρινίου) μιλώντας στο aerasnews.gr ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη οδός σχεδόν καθημερινά και νωρίς το πρωί (6:30 π.μ . 8:00 π.μ.) μετατρέπεται σε τόπο ερωτικής συνάντησης όπου τρεις τσιγγάνες ηλικίας 25 – 35 ετών έναντι μικρής αμοιβής (5€ – 20€) συνευρίσκονται ερωτικά με ηλικιωμένους στα γύρω σοκάκια.
Μάλιστα, όπως είπαν, οι συγκεκριμένες τσιγγάνες τους είναι πλέον οικεία πρόσωπα.
Οι έμποροι της οδού Τσαλδάρη αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν γιατί όπως υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες, στην παρέα αυτών των τριών γυναικών προστέθηκαν και δύο ακόμη (όχι τσιγγάνες) και φοβούνται μήπως το συγκεκριμένο φαινόμενο αρχίσει και παίρνει άλλες διαστάσεις.
Όπως οι ίδιοι είπαν στο aerasnews.gr: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι μπροστά στα μάτια μας γιατί οι εικόνες και μας προσβάλουν αλλά και αρχίζουν να μας ανησυχούν».

RADAR


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

«Τελειώνει» τον Κασιδιάρη ο Μιχαλολιάκος!


Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται να τελειώσει τον Ηλία Κασιδιάρη.
Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσειςτου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκου με τον βουλευτή κ. Κασιδιάρη.

4 εποχικοί στο ΔΕΔΔΗΕ (Θήβα)


Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. -Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας συνολικά, τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΗΒΑΣ. Οι θέσεις είναι:
ΔΕ Διοικητικών - Γραμματέων (Υπάλληλος Γραφείου) 1
ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων-Υπογείων Δικτύων 3
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΗΒΑΣ, ΠΟΤΝΙΩΝ 30, Τ.Κ. 32200 ΤΑΧΙ - ΘΗΒΑ, υπόψιν κου ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (τηλ. επικοινωνίας: 22620-27213).


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Εξερεύνηση σπηλαίου για το Ασκληπιείο στη Λιβαδειά



Γράφει ο Δημήτρης ΛάμπρουΕκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ/
Διευθυντής ViotiaBusinessRadio

ΛΕΣΧΗ LIONS ΘΗΒΑ «ΑΝΤΙΓΟΝΗ»: ΘΩΡΗΚΤΟ—ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ»




ΔΙΕΘΝΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΛΕΣΧΩΝ  LIONS
ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΘΕΜΑ  117  ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ
ΘΕΜΑ  117Α-ΝΟΤΙΟΣ ΕΛΛΑΣ
ΛΕΣΧΗ LIONS ΘΗΒΑ  «ΑΝΤΙΓΟΝΗ»



Πρόσκληση
Θα είναι τιμή μας να είστε κοντά μας, στην εκδήλωση  που
πραγματοποιούμε,  τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012,
στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θήβας,
αίθουσα  «Αλέξανδρος Κοφίνης»
με θέμα:
ΘΩΡΗΚΤΟ—ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ  «Γ. ΑΒΕΡΩΦ»
100 χρόνια  Ιστορίας  και Δόξας
κύριος ομιλητής:
ο Αντιναύαρχος (ε.α.) Ξενοφών Μαυρογιάννης Π.Ν.
Θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό.
.
Με τιμή
Για το Δ.Σ. της Λέσχης Lions Θήβα  «Αντιγόνη»
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Δεσσάρτης








Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Αλεξάνδρου Δημήτρης: Κάλεσμα στους παλιούς Συμμαθητές


Για να ξαναγνωρισθούμε μεταξύ μας. Να θυμηθούμε νοσταλγικά γεγονότα, δασκάλους, στιγμές, φάρσες, πειράγματα. Ακόμα και για να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό ζωής έως τώρα. Τι λέτε; Ξανασυναντιόμαστε; Μετά από 40 χρόνια οι απόφοιτοι/τες του 1972 από τα 6τάξια Γυμνάσιο Αρρένων και Θηλέων Θηβών αντίστοιχα, θα βρεθούμε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12:300 το μεσημέρι στο Κέντρο «Τζάκι» (Σιδ. Σταθμός) στη Θήβα. Καλή αντάμωση.
Πληροφορίες:              Αλεξάνδρου Δημήτρης : 22620-26921, 6978069875
                                    Ίσσαρης Θρασύβουλος: 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ζωηρό ενδιαφέρον για ΟΠΑΠ

Επτά είναι τελικά οι ενδιαφερόμενοι για τον ΟΠΑΠ. Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για έξι προτάσεις, τελευταία στιγμή όμως υποβλήθηκε και έβδομη πρόταση από fund, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. 

Με βάση τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ, τα οποία μένει να επιβεβαιωθούν επισήμως,  οι ενδιαφερόμενοι είναι οι: Intralot, ο όμιλος Μελισσανίδη μαζί με την Lottomatica και το fund PPF, η κοινοπραξία των Damlot (όμιλος Κοπελούζου) με την ισραηλινή Playtech και τη γερμανική Merkur, το βρετανικό fund BC Partner καθώς και άλλα τρία fund ένα από τα οποία αναφέρεται ως ασιατικών συμφερόντων με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν στην FOSUN. Επίσης, ενδιαφέρον εμφανίζεται να έχει εκδηλώσει και η Texas Pacific Group (TPG).

Θρίλερ στη Λαμία με σενάρια εκταφής του εμπόρου που κρεμάστηκε


Ο 42χρονος έμπορος παπουτσιών βρέθηκε κρεμασμένος πριν από 10 μέρες, στο σπίτι του στη Λαμία από την σύζυγό του.
Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, την αυτοκτονία ακολούθησε πλήθος σεναρίων που εμπλουτίζονται από στόμα σε στόμα, με συνέπεια να ακούγονται φήμες για δολοφονία.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κάποιες φορές η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη…


-Καλημέρα σας!
-Καλημέρα.
-Θα μπορούσα να μιλήσω με τον κύριο Μιχάλη Παλαιοτρόμπα;
-Δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Θέλετε να μου πείτε ποια είστε;
-Κομματογιδίλου Μαρλέν ονομάζομαι και σας τηλεφωνώ από το πολιτικό γραφείο  του κυρίου Εφιάλτη Νενέκογλου.
-Και τι θέλετε;
-Να του ευχηθούμε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή…

ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ... !

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΝΗΕΣ ΜΕΛΑΙΝΑΙ



Πλοία και ναυπηγική στο Αιγαίο
της Πρώιμης Εποχής του Σιδήρου.
Α΄ ΜΕΡΟΣ


ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΝΑΚΑΣ
Αρχαιολόγος
ΜΑ in Maritime Archaeology

Ανακοίνωση στο συνέδριο THE “DARK AGES” REVISITED,
International Conference in Memory of William D. E. Coulson
Department of History, Archaeology and Social Anthropology
University of Thessaly, Volos, Greece 14-17 June 2007.
Αναρτάται  στο Περί Αλός με την έγκριση του Αρχαιολόγου Γ. Νάκα.

Κλητήρες της Βουλής που ζουν σαν βασιλιάδες!


Αυτά είναι τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πάνω από 200.000 ευρώ σε εφάπαξ, μεταξύ των άλλων!

Νικήσαμε!

Πέρασαν, λοιπόν, και έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε. Οι Κασσάνδρες βέβαια για άλλη μια φορά έλεγαν ότι είναι αδύνατον να περάσουν. Ότι δεν θα υπάρξει πλειοψηφία… Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, οι «ακροδεξιοί» ενώθηκαν με τους «ακροαριστερούς» και μαζί προσπάθησαν να σαμποτάρουν την

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην Φθιώτιδα

Πέτρινα σπίτια και τάφροι σε οικισμό του 5800 π.Χ. - Πρόκειται για έναν εκ των μεγαλύτερων τεχνητών λόφων στην Ελλάδα...

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες η τρίτη περίοδος έρευνας πεδίου, του προγράμματος αρχαιολογίας και αρχαιολογικής εθνογραφίας στην Κουτρουλού Μαγούλα, αποκαλύπτοντας μια σημαντική και εντυπωσιακά διατηρημένη αρχαιολογική θέση.

Εξιχνιάστηκε κλοπή αυτοκίνητου στη Θήβα


Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κλοπή σε βάρος 59χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ. Φ. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε  (04-11-2012)  στη Θήβα Βοιωτίας.

"Σπρώχνουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία"!


FINANCIAL TIMES ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

Οι Financial Times εξηγούν τον ''θανάσιμο'' κίνδυνο που διατρέχει η χώρα μας εξαιτίας των διαφορών μεταξύ της τρόικας ''για το πώς θα μειωθεί το ιλιγγιώδες χρέος των Αθηνών''.

Δείτε την Τζάκρη σε παγκόσμιο ρεκόρ πολιτικής κολοτούμπας

Live πολιτικό κολοτουμπίδι σε ομιλία από το βήμα της Βουλής και μέσα σε μόλις 5 λεπτά πραγματικά δεν είχαμε ξαναδεί! Η κ. Τζάκρη (η γνωστή υπερασπίστρια των Σκοπιανών και υπουργός του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε και το προηγούμενο μνημόνιο για... "τελευταία

"Εξευτελιστική για τη χώρα η καθυστέρηση της δόσης"


Ούτε οι πλέον απαισιόδοξοι της Κουμουνδούρου, σχετικά με τις προθέσεις των ευρωπαίων εταίρων έναντι της Ελλάδας, δεν περίμεναν ότι θα δικαιώνονταν τόσο γρήγορα και μάλιστα μόλις μερικές ώρες μετά την ψήφιση των επώδυνων μέτρων από τη Βουλή, η πρόβλεψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση βαδίζει σε αδιέξοδο δρόμο.

Μάριο Ντράγκι: "Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα δεν θα υπάρξει άλλη αναχρηματοδότηση. Το επαναλαμβάνω"


Απέκλεισε σήμερα ο Μάριο Ντράγκι περαιτέρω εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη μείωση του ελληνικού χρέους.

Τώρα μας λένε για τις 26 Νοεμβρίου για τη δόση των 31 δισ. € – Παίζουν με τα νεύρα μας


Κρίση μεγάλων διαστάσεων, με απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις, απειλεί την κυβέρνηση  εξαιτίας τόσο  της συνεχιζόμενης αναβολής της εκταμίευσης της δόσης  των 31 δισ. € αλλά και των εσωτερικών τριγμών σε ενδοκυβερνητικό επίπεδο, από τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν με πιο αδύναμο πυλώνα αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δείχνει να καταρρέει κάτω από την πίεση που ασκούν στο κόμμα οι ομαδικές αποδράσεις βουλευτών του.

Η εξέγερση της μεσαίας τάξης, του Γιώργου Στάμκου

«Υπάρχουν δύο ειδών πολιτικές. Δεν υπάρχουν ριζοσπαστικές και αντιδραστικές πολιτικές, ούτε προοδευτικές και συντηρητικές, ούτε καν δημοκρατικές και ρεπουμπλικανικές. Υπάρχουν πολιτικές που βασίζονται στο φόβο και πολιτικές που βασίζονται στην εμπιστοσύνη». 

Δράση "Αφήστε το στο ταμείο" και στη Χαλκίδα!

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, το Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας πραγματοποίησε δράση σε σουπερμάρκετ στην οποία συμμετείχαν και μέλη από άλλες συλλογικότητες της πόλης με σκοπό τη μείωση των τιμών των αγαθών...
Στόχος των δράσεών μας είναι κανένας συνάνθρωπος να μην στερηθεί τα κοινωνικά αγαθά.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο