Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Καλές Γιορτές από την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

Η  Πρόεδρος
και
το Διοικητικό Συμβούλιο 
του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος
σας εύχονται υγεία, ευτυχία, ευημερία
και καλές δημιουργίες.

 Η μαγεία της αγάπης των ημερών,
να φέρει γαλήνη ψυχής και αισιοδοξία.
Το χαμόγελο να χαραχτεί στα χείλη και την καρδιά σας.

Ξεκινά η δωρεάν περισυλλογή νεκρών ζώων των κτηνοτρόφων της Στερεάς Ελλάδας

Από την 1η Ιανουαρίου 2017  ξεκινά και στην  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η υλοποίηση του προγράμματος περισυλλογής, διαχείρισης και απόρριψης νεκρών βοοειδών, αιγών και προβάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα διαχείρισης των νεκρών ζώων.
Οι κτηνοτρόφοι βοοειδών, αιγών και προβάτων οφείλουν να ειδοποιούν άμεσα τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες ή/και το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, για την ύπαρξη νεκρών ζώων στην εκμετάλλευσή τους

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικων Δένδρων μεταξύ των Δημοτικών σχολείων Θήβας

Ο Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, σε συνεργασία με τους Δήμους Δελφών, Δωρίδας, Ερέτριας, Ιστιαίας-Αιδηψού και Θηβαίων, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης διοργάνωσαν διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικων Δένδρων μεταξύ των Δημοτικών σχολείων, για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο από ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά. 

Ευχές και κάλαντα στη Δήμαρχο Λεβαδέων

Μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς τραγούδησαν τα κάλαντα σήμερα  στη Δήμαρχο Λεβαδέων και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένη νέα χρονιά. 
Η Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα δεχθεί ευχές και κάλαντα αύριο παραμονή Χριστουγέννων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο, 11:00 12:00 από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, από σχολεία, φορείς και δημότες.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Νίκος Πέππας: η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης είναι «ΑμεΑ»

Σημεία ομιλίας Νίκου Πέππα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία για την επιχειρηματικότητα και τα ΑμεΑ

"Στην Ελλάδα της υπανάπτυξης και της ύφεσης, το να ξεπεραστεί ο κάβος του επιχειρείν από ένα κοινώς λεγόμενο φυσιολογικό άνθρωπο είναι ήδη ένας άθλος, πόσο μάλλον για κάποιον που αντιμετωπίζει κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας.
Το κράτος «προστάτης» και όχι το σημερινό που είναι «δυνάστης» πρέπει να ξεπεράσει τις χρόνιες παθογένειές του που είναι πρωτίστως η γραφειοκρατία. Το Δημόσιο δεν κατάφερε να γίνει πιο λιτό, πιο έξυπνο, πιο αποτελεσματικό προς όφελος της επιχειρηματικότητας, πόσο μάλλον προς όφελος της επιχειρηματικότητας των ΑμεΑ.

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος της «Ξηριώτισσας»

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη ο κόμβος της «Ξηριώτισσας» που αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία στον άξονα Αθήνας-Δομοκού.

Πρόκειται για ένα έργο που, όπως δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ευθύμιο Καραΐσκο, «παραδόθηκε όπως έπρεπε και στην ώρα του» και εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκεπτών και κατοίκων οδηγών.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΗΒΩΝ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Θήβας
σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2017!!!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ!!

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΝΔ, Βαγγέλης Μπασιάκος, επισήμανε, με Ερώτησή του προς τη Βουλή, την προφανή και πρωτοφανή αδυναμία του ΟΑΕΔ να υποστηρίξει τους άνεργους συμπολίτες μας, καθώς μόνο το 10% των ατόμων που δεν έχουν δουλειά λαμβάνει επίδομα ανεργίας, ενώ εννιά στους δέκα άνεργους – κυρίως οι μακροχρόνιοι - δεν λαμβάνουν απολύτως καμία υποστήριξη (ούτε επίδομα ανεργίας, ούτε επιδότηση απασχόλησης) από τον ΟΑΕΔ (!!), σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ. Η σχετική Ερώτηση έχει ως εξής: 

Η νέα ιστοσελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών είναι από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μουσεία στην Ελλάδα, καθώς μερικές από τις συλλογές που περιλαμβάνει είναι σπάνιες ή μοναδικές στο είδος τους. Τα εκθέματά του προέρχονται από ανασκαφές στη Βοιωτία και καλύπτουν χρονολογικά τον πολιτισμό της περιοχής από τα παλαιολιθικά χρόνια έως τους μεταβυζαντινούς χρόνους. Περισσότερα στη νέα ιστοσελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών  http://mthv.gr/  



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Τουρκία τα βάζει με το κρεμμύδι

Όταν λέμε ότι το γελοίο δεν σκοτώνει, η μεγαλύτερη απόδειξη είναι το κράτος της Τουρκίας με τις παράλογες αποφάσεις που παίρνει θεωρώντας ότι θα καταφέρει να λύσει τα προβλήματά της. Όταν καταπατάς τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, νομίζεις ότι καταπατώντας τα ακόμα περισσότερο θα νικήσεις. Όμως γίνεται το αντίθετο, διότι ενεργοποιούνται ακόμα περισσότερο όσοι ξέρουν να αντισταθούν στη βαρβαρότητα.

Πρόσκληση Συμμετοχής στην έκθεση FOODEXPO 2017

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων
στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
στη 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών,
«FOOD EXPO 2017»

18 - 20 Μαρτίου 2017 , Athens Metropolitan Expo

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην 4η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, «FOOD EXPO 2017», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου στο Athens Metropolitan Expo, παρέχοντας στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ αλλά ειδικό αγοραστικό κοινό σε  προνομιακά σημεία της Έκθεσης.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκληση παρουσίασης στρατεύσιμων στις ΣΥ (κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 1999)

Σύμφωνα με το υπ' αρ. πρωτ. Φ.430/54/299428/σ.6766/24-11-2016 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας γνωστοποιείται ότι:
    1. Oι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2020 (γεννημένοι το έτος 1999), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017 (02 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου) στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές.

Έργα 5,9 εκατ. για την Στερεά Ελλάδα

Στην υλοποίηση τριών σημαντικών έργων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας αλλά και την υγεία-πρόνοια.
Η προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πηγών χρηματοδότησης και η διεκδίκηση της ενίσχυσης του προϋπολογισμού που διαχειρίζεται η Περιφέρεια, αρχίζει να αποκτά απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Πρόκειται για έργα προϋπολογισμού 5,9εκατ. ευρώ που αφορούν σε:

Καλάθια Αγάπης από την Ε.Σ. Κάδμος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας

Πάνω από 50 πακέτα τροφίμων με εκατοντάδες είδη μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης των ακαδημιών της Ένωσης Συλλόγων “Κάδμος”, σε μία προσπάθεια στήριξης των 300 άπορων ατόμων και οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο Θήβας και Φιλαρμονική Ορχήστρα

Ακόμα μία άρτια δομημένη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσίασε το Δημοτικό Ωδείο  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Θήβας.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΗΒΑΣ.

«ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ 2016»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην  κεντρική πλατεία της Θήβας την  Κυριακή 18-12-2016 ο καθιερωμένος  πλεον  ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας.
Πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία μικρά παιδιά με τους γονείς τους, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Θήβας αλλά και τον πεζόδρομο αυτής δίνοντας έτσι πνοή – ζωντάνια – κέφι – γιορτινή ατμόσφαιρα – χαμόγελα – διάθεση και  είναι αυτά που θέλαμε να δούμε στα πρόσωπα όλων γιατί πολύ μας έχουν λείψει.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΗΒΑΣ «ΛΑΙΟΣ»

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 18/12/2016. Οι αρμοδιότητες του νέου Δ.Σ. είναι οι ακόλουθες:
  • Πρόεδρος ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  • Αντιπρόεδρος  ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
  • Γενική Γραμματέας ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  • Ταμίας –Υπεύθυνη Χορευτικών τμημάτων ΜΕΛΙΣΣΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  • Αναπληρωτής Γραμματέας-Υπεύθυνη Παιδικών τμημάτων ΞΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
  • Υπεύθυνη Λαογραφίας-Επικοινωνίας ΧΑΤΖΗ  ΒΑΣΩ
  • Υπεύθυνη Θεατρικού τμήματος-Υπεύθυνη Αλληλεγγύης ΦΟΥΝΤΟΥΖΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Για την ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εξελέγησαν οι:

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα να επανακτήσει η πολιτική τον έλεγχο από το χρηματοπιστωτικό σύστημα;

Επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Λιβαδειά το 2017

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι εντός του νέου έτους ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα φτάσει στη Λιβαδειά, ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό ένα διαρκές και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε από τον αρμόδιο υπουργό. 
Η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Λιβαδειά θα εξυπηρετεί εκατοντάδες επιβάτες για την καθημερινή μετακίνηση τους από την πόλη της

4 νέα έργα στην Στερεά Ελλάδα

Στην ανακοίνωση τεσσάρων νέων  έργων που αφορούν στην αντιμετώπιση των κατολισθήσεων και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για έργα προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις για την δημιουργία συνθηκών ασφαλούς διέλευσης και κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία της Στερεάς Ελλάδας.

Μιλώντας για τα έργα, ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε ότι πρόκειται για αναγκαίες και σημαντικές παρεμβάσεις για να αλλάξουν οι συνθήκες στην Στερεά Ελλάδα.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την εγκατάλειψη δεκαετιών και να προχωρήσουμε στον εκσυγχρονισμό των δρόμων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι πολίτες και οι επισκέπτες μας» επισήμανε.

Αναλυτικά τα έργα:

2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟ-ΜΕΤΡΟΥ 6.1 ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία σύνταξης και οριστικοποίησης των αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» μέχρι 31-12-2016.

Η καταληκτική ημερομηνία για την απόκτηση του κωδικού χρήστη καταχώρισης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (Π.Σ.Κ.Ε.) καθώς και η ημερομηνία έκδοσης των  δικαιολογητικών των υποψηφίων παραμένει η ίδια, ήτοι 23-12-2016.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Θήβα: Αλλαγή ώρας εκδήλωσης του Συλλόγου “Διρκαίος Κύκνος”

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών “Δικραίος Κύκνος” που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων της Θήβας,  θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 12 το μεσημέρι την ίδια μέρα στην Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα ΑμεΑ, από τον Σύλλογο ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός»

Ο Πανευβοϊκος Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» συνδιοργάνωσε με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας εορταστική εκδήλωση, το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου  στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα ΑμεΑ (3 Δεκεμβρίου), Η εκδήλωση ενώπιον σεβαστού κοινού περιελάμβανε εισαγωγικό  ποίημα- με τίτλο "...Κι όμως μπορώ !!!!....".    

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Να επαναστατήσει ο απανταχού ελληνισμός

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πολλές φορές έχω γράψει και σας έχω ενημερώσει ότι όλοι θεωρούσαν σίγουρη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, στις Προεδρικές εκλογές που θα διενεργούνταν στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016.
Είχαν πεισθεί όλοι για την επερχόμενη νίκη της Χίλαρι Κλίντον και την πανωλεθρία του επικίνδυνου, γραφικού, ρατσιστή – όπως τον αποκαλούσαν – Ντόναλντ Τραμπ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΟΓΩ ΑΚΑΡΠΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΝΔ, Βαγγέλης Μπασιάκος, σε Ερώτησή του προς τη Βουλή, ζήτησε να εξεταστεί το αίτημα αποζημίωσης ελαιοπαραγωγών σε περιοχές, όπως της Βοιωτίας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που οδηγούν σε μεγάλη απώλεια παραγωγής, επισυνάπτοντας και το σχετικό έγγραφο του κ.Δημάρχου Θηβαίων. Στην από 4.11.2016 απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Από τα ΚΤΕΛ Καρδίτσας... νταλικέρης στον Β. Πόλο

Ο Τάσος Λάππας ποζάρει μπροστά από την νταλίκα του με φόντο το χιονισμένο τοπίο φορώντας κοντομάνικο!

Επικίνδυνη, εξαντλητική, μοναχική αλλά και μοναδική. Ετσι περιγράφει στο «Εθνος της Κυριακής» τη δουλειά του ο Τάσος Λάππας, ο μοναδικός Ελληνας που οδηγεί νταλίκα στην... άκρη του κόσμου, πάνω στις παγωμένες λίμνες του Αρκτικού Κύκλου.
Για τον «Ice Man», όπως είναι το παρατσούκλι του 43χρονου οδηγού, τα δρομολόγια μέσα στο απόλυτο λευκό στον βόρειο Καναδά είναι ατελείωτα, καθημερινά η νύχτα γίνεται μέρα και η μέρα νύχτα, ενώ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες χιονοθύελλες και θερμοκρασίες που φτάνουν τους -60 βαθμούς Κελσίου.

Νίκος Δόικος: Αντί ευχών



γράφει ο Νίκος Δόικος 

Νομίζω πως η απώλεια του Μέτρου υπήρξε η ιστορική μήτρα τής ευρωατλαντικής Κρίσης που βιώνουμε. 

Συντελέστηκε μέσα στην παραζάλη τού υλικού πλούτου, που ξυπνάει τα πιο κτηνώδη ανθρώπινα ένστικτα, τις πιο σκοτεινές εσωτερικές ανθρώπινες διαθέσεις.

Η νεο-φιλελεύθερη βαρβαρότητα δεν προέκυψε από παρθενογένεση . Θα έλεγα πως αποτελεί την λογική εξέλιξη ενός κυρίαρχου «πολιτισμού» τής Συσσώρευσης, που καθιέρωσε τον καταναλωτισμό ως κοινωνική προτεραιότητα , εις βάρος όλων των Αξιών τού ανθρώπινου είδους.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εκδηλωση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας για πρόσφυγες μαθητές

Πρόσκληση
Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Βοιωτίας, σάς προσκαλούν να συμμετέχετε σε εκδήλωση με θέμα:
«Προσφυγιά των   λαών: Κύκλοι της ιστορίας;»   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λιβαδειάς

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Επιχειρηματικές Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού. Πλάνο έτους 2017.

Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το πλάνο συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Επιχειρηματικές Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού για το έτος 2017, μετά την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, κ Θεμιστοκλή Χειμάρα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συνεπής στο στρατηγικό σχεδιασμό της για την επανεκκίνηση της οικονομίας της, αποφάσισε για πρώτη φορά να προχωρήσει στην κατάρτιση πλάνου συμμετοχής σε επιχειρηματικές εκθέσεις του αγροδιατροφικού κλάδου, για το σύνολο του επόμενου έτους, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των επιχειρήσεων, αλλά και την καλύτερη προετοιμασία της παρουσίας της.
Αναλυτικά, το πλάνο συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2017:

Ευχές από Δήμο Λεβαδέων




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


 
Πάντα εντυπωσιάζουν οι ευχετήριες κάρτες αλλοτινών εποχών, ειδικότερα σε εμπόλεμες περιόδους όπου η ανάγκη για ανταλλαγή ευχών είναι εντονότερη. Το Περί Αλόςσυνέλεξε για σας ένα μικρό χαρακτηριστικό δείγμα χριστουγεννιάτικων καρτών, από διάφορες χώρες, με κεντρικό θέμα το Πολεμικό Ναυτικό.

Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να σας ταξιδέψουν…

Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
 
The Royal Naval Division Christmas Card 1914 
(Μ. Βρετανία)



Χριστουγεννιάτικη κάρτα 1914. 
Torpedo Boat No 32 
W. Edwards, Royal Navy. (Μ. Βρετανία)

Εργαστήριο Ευχών - Χριστούγεννα 2016

Στη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας πραγματοποιήσαμε  το εργαστήριο ευχών στις 30/11/2016 έως 5/12/2016 με τη συμμετοχή μαθητών των τάξεων Δ΄, Ε΄, Στ΄ των 1ου, 2ου, 3ου, 5ου και 7ου,  Δημοτικών Σχολείων Θήβας.
Στείλαμε τις ευχές των παιδιών στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για να τη συνοδεύουν στο καινούργιο της σπίτι το 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΑΛΦΑ Επιλογή Αθήνας: Έναρξη προγράμματος εξειδίκευσης στη Λογοθεραπεία

Αν είσαι σπουδαστής ή απόφοιτος Παιδαγωγικών, ή και επαγγελματίας Παιδαγωγός, και επιθυμείς να εξειδικευτείς στην επιστήμη της Λογοθεραπείας, τότε θα πρέπει να επιλέξεις να παρακολουθήσεις το κορυφαίο ταχύρυθμο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στη Λογοθεραπεία, στην ΑΛΦΑ Επιλογή Αθήνας (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2).
Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 100 ωρών, ξεκινά τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» Αθήνας, Πατησίων 31.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ FUE

Τέλος σε ουλές και σημάδια στο κεφάλι και το σώμα βάζει η μεταμόσχευση μαλλιών με την επαναστατική τεχνική  FUE(FollicularUnitextraction).
Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι εντυπωσιακά και δίνουν λύση στο πρόβλημα εμφάνισης εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο 57ο Σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.
Το σεμινάριο, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε θέμα «Τριχωτό Κεφαλής, Διάγνωση-Παθήσεις-Θεραπεία-Χειρουργική Αντιμετώπιση-Μεταμόσχευση Μαλλιών», πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Η ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

Και ενώ αποτελεί παράγοντα και υπόστρωμα κοσμικής διάστασης, από τη θετική σκέψη κρίθηκε σαν σπατάλη και αγνοήθηκε, αν δεν καταπολεμήθηκε, σαν περιττή και βλαβερή έννοια.

Να και μια άλλη διαφορά που ξεχωρίσει τη θετική σκέψη από τη φιλοσοφία της ανθρώπινης υπόστασης. Με την καταστροφή ενός αντικειμένου ή με την άμεση αχρήστευση ενός ανθρώπου μπορεί κανείς να προσεγγίσει άμεσα το σκοπό. Η ψυχή όμως ακολουθεί την τεθλασμένη αντίθετα προς τη λογική της φυσικής και των μαθηματικών.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ

Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε τον υιόν του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης DAVID (ΔΑΥΪΔ)  MAYER DE ROTHSCHILD να μιλάει στο Βήμα  του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Ο  DAVID (ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD είναι υιός του JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD προέδρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή Νέας Εποχής και προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι γνωστή από τη λέξη  ΕΛΙΤ.

Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Προ λίγων ημερών στην Αθήνα η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με τη Europol εξάρθρωσε πολυμελές δίκτυο πλαστογράφων διαβατηρίων – διακινητών, που διοχέτευαν αυτά τα διαβατήρια έναντι αδράς αμοιβής για να εισέλθουν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Ο κωδικός αριθμός της επιχείρησης ήταν “Ερμής”. Ως εγκέφαλος της επιχείρησης φέρεται ένας υπήκοος του Μπαγκλαντές και ω του θαύματος, έχει στην ιδιοκτησία του εμπορικά καταστήματα στην οδό Γερανίου, στο κέντρο της Αθήνας.  

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ...

Οι σκέψεις τελικά στράφηκαν προς ένα πεδίο συμβιβασμού χάριν του οποίου θυσιάστηκε η αλήθεια, η πραγματικότητα και ο εξωτερικός κόσμος,

Στην έρευνα του κόσμου εξέχει, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η διατύπωση του προβλήματος, γιατί με την περιορισμένη διάρκεια μιας φυσικής οντότητας και αναμετρώντας το πλάτος και το βάθος που παρουσιάζει ο κόσμος, είναι δύσκολη η ολοκλήρωση μιας απάντησης σε μια φάση αυτής της λειτουργίας.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο