Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μίμης: “Αν βγούμε από το Ευρώ θα χιμήξουν οι Τούρκοι”

απο αἰέν ἀριστεύειν

Μαζί με την Δαμανάκη ο αυτοεξευτελισμός για την γενιά του Πολυτεχνείουσυνεχίζεται. Μια γενιά για την οποία η Ιστορία και ο Ιστορικός έχει φρικάρει με τα έργα της.

Αποτελέσματα εκλογών Εμπορικού Συλλόγου Θήβας

απο exeisminima.gr

Στις αρχαιρεσίες της 26 /5 που έγιναν στα γραφεία του Συλλόγου (Κάδμου 28 & Οιδίποδος) εκλέχτηκαν οι κ.κ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

απο αἰέν ἀριστεύειν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

Καταιγισμό ψευδών και αντιλαϊκών ενεργειών, δεχόμαστε από την επομένη της ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας έως σήμερα, από αυτό το συνονθύλευμα που τιτλοφορείται κυβέρνηση. Μειράκια χωρίς καμία πολιτική πείρα, με ελλιπή έως ανύπαρκτη εντελώς μάθηση, χωρίς το κυριότερο, την εθνική ευαισθησία, διότι τα περισσότερα χρόνια τους έζησαν στην Αλλοδαπή, χωρίς την ψυχική δόνηση του πατριωτισμού, ασχημονούν, βρίζουν, συκοφαντούν, εκτοξεύουν απατηλά συνθήματα και προσπαθούν να καταστήσουν τον ανυποψίαστο λαό, συνυπεύθυνο των δικών τους πράξεων.

Ποιος φταίει για το κατάντημά μας;

απο RAMNOUSIA

Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Πολλοί επιμένουν να λένε πως για όλα φταίνε οι πολιτικοί.




Αυτό είναι κάτι που ισχύει εν μέρει. Όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο ίδιος ο Ελληνικός λαός.



Η ανεκτικότητα του, η δειλία του, ο εγωισμός του κάθε ενός Έλληνα ξεχωριστά, είναι αυτά στα οποία πάτησαν οι πολιτικοί για να ανέβουν ψηλά.

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ...ί χτενίζεται"

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καθώς περπατούσαμε χθες στην πλατεία Συντάγματος, το ενδιαφέρον μας κέντρισε η παραπάνω φωτεινή επιγραφή, όπου ο κος Καμίνης μας προσκαλούσε σε κάτι που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Αρχικά, νομίζαμε πως όλος ο δήμος Αθηναίων, ήταν στο πλευρό μας, στήριζε τον ειρηνικό μας αγώνα και ότι η ανακοίνωση αφορούσε τις συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών. Αμ δε...

π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ: ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Ακούστε την ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου που πραγματοποιήθηκε στη Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Πατρών με θέμα:

ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ




Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Έκκληση από τους αγανακτισμένους Έλληνες στο Σύνταγμα

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...


απο apneagr

Μερικές φυλακές στην Κίνα αναγκάζουν τους κρατούμενους τους να παίζουν online games

απο TechIT.gr

Μερικές φυλακές στην Κίνα αναγκάζουν τους κρατούμενους τους να παίζουν online games, για να μαζεύουν εικονικά χρήματα από τα διαδικτυακά … παιχνίδια




Όσοι παίζουν διαδικτυακά παιχνίδια όπως είναι το World Of Warcraft καθώς και πολλά άλλα που υπάρχουν στο internet, πολλές φορές θα έχουν προσέξει διάφορα sites που πουλούν (παράνομα) ηλεκτρονικά χρήματα του παιχνιδιού, για αληθινά.

Δριμύ κατηγορώ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ κατά Μπακογιάννη

απο Prasia.com




Βαριές οι εκφράσεις της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ κατά του Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με την άρνηση του δημάρχου Καρπενησίου να παράσχει τεχνική υποστήριξη στην εκδήλωση στους Κορυσχάδες .


Φράσεις όπως "ντόπιοι φασίστες" και "κατακτητές" μόνο γιορτή δεν θυμίζουν.

Αναλυτικά οι Αντιστασιακοί στην ανακοινωσή τους τονίζουν:

Μιλάει και ο …ΣΕΒ! Ποιός ΣΕΒ ρε μάστορες; Ζητούν και δημοψήφισμα για να ανοίξουν τον δρόμο διαφυγής του ΓΑΠ!

απο olympia.gr



Ο γιος του καταστροφέα της βιομηχανίας στην Ελλάδα, μιλάει με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, ο οποίος είναι φυσικά άνευ χαρτοφυλακίου!




Μιλάμε για ένα σουρεαλιστικό σκηνικό που μόνο σε μία χώρα που ψήφισε τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να συμβεί.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ... ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

απο Στοχος

Υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαίου η εναρκτήρια συγκέντρωση του συλλόγου Αλβανών διδασκόντων στην Ελλάδα!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΣΟΦΙΑ- ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΙΑ


Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες)



Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ? αυτήν δεν υπάρχουν όρια.(Μπιλ Γκέιτς)

Η ναυαρχίδα της Ηπείρου βγαίνει στο… σφυρί κι όποιος προλάβει πρόλαβε…

απο ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Οριστική η απεμπλοκή της ΑΤΕ από τη "ΔΩΔΩΝΗ".


Και με τον πιο επίσημο τρόπο – με έγγραφη δηλαδή απάντηση του Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή Ιωαννίνων Στ. Καλογιάννη – η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι προχώρησε οριστικά στην απεμπλοκή της Αγροτικής Τράπεζας από την γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»!

Πληρώνονται σαράντα χρόνια για να λένε ψέματα. Άξιος ο μισθός τους!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Ναι, είναι γνωστό. Μωραίνει ο Κύριος αυτόν που πρόκειται να χαθεί. Με τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση χάνεται ολόκληρη η χώρα.




Και είναι απίστευτο πια πώς μια χώρα μπορεί να χαθεί επειδή πέφτει συνεχώς στα χέρια μοιραίων ανθρώπων, που την οδηγούν προδοτικά στο μονοπάτι της καταστροφής.

Συμβούλιο Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια

απο αἰέν ἀριστεύειν

Ξεκίνησε στις 12:30 η συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.




Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου εισήλθε, τελευταίος, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…


Η ξεφτίλα τους έγινε εικόνα….
Μετά από τις χθεσινές και σημερινές συγκεντρώσεις σε  όλη την Ελλάδα ξεγυμνώθηκε μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων το μεγαλύτερο ψέμα που ζούσαμε τόσο καιρό…..
Είχαμε συνηθίσει διαδηλώσεις  διαφόρων συνδικαλιστών και διαφόρων κομμάτων μέχρι στιγμής….
Πάντα βλέπαμε στο τέλος δακρυγόνα ξύλο και τραυματίες….
Τώρα για πρώτη όμως φορά είδαμε κάτι άλλο…..
Δεν είδαμε τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ να βαράνε με τα κόκκινα σημαιάκια τους τα ΜΑΤ….
Δεν είδαμε τα ΜΑΤ να  χτυπάνε με κλομπ και να ρίχνουν spray…..

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Λευκός Πύργος, “ αγανακτισμένοι” – Μέρα δεύτερη


Πολύ δυναμική και σήμερα η συγκέντρωση των αγανακτισμένων στον Λευκό Πύργο. Μάλιστα ο κόσμος σήμερα ήταν περισσότερος παρόλο που απόγευμα Πέμπτης η αγορά είναι ανοιχτή και υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις…
ΜΟΝΟ με ελληνικές σημαίες, με ενωτικά συνθήματα, τραγουδώντας ριζίτικα και μουτζώνοντας τους “ Μαυρογιαλούρους”, οι νέοι αγανακτισμένοι δηλώνουν ότι δεν ξεπουλάνε την χώρα, δεν αναγνωρίζουν τους πολιτικούς και την κυβέρνηση που εκλέχτηκαν με ψέματα και πως όλοι τους είναι κατηγορούμενοι από τον λαό για Εσχάτη προδοσία!!! Γιατί ακόμη κι αν κάποιοι δεν “ έφαγαν” δεν αντέδρασαν και δεν αποκάλυψαν τις βρωμιές των άλλων στον λαό στον οποίο αναφέρονται..

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!


απο Στοχος
 
Ή έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Καλιρρόης ή προσπαθούν να τρελάνουν εμάς τους υπόλοιπους. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παρουσία του Χρίστου Γούδη ως κεντρικού ομιλητή σε εκδήλωση της Μασονικής Στοάς -τον οποίο κάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ- έρχεται τώρα και το... κομάντο Κωστής Αϊβαλιώτης να παρουσιάσει το βιβλίο "Η δύναμη της θρησκείας και η θρησκεία της δύναμης" του Νικόλαου Λάου, την Παρασκευή 27 Μαίου.

Η πλατεία Συντάγματος «πλημμύρισε» από κόσμο! [βίντεο]

απο αἰέν ἀριστεύειν

Τελικά η πλατεία Συντάγματος «πλημμύρισε» και σήμερα όχι από την βροχή αλλά από τον κόσμο που μαζεύτηκε εκεί.




Χιλιάδες Αθηναίων όλων των ηλικιών βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν ειρηνικά. Τα γνωστά σε όλους πια συνθήματα ακούγονται δυνατά και τα κύμβαλα χτυπούν ρυθμικά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ -Πέταξαν …φίδι σε Café για να τους κλέψουν τα κινητά !!

απο MESSINIA



Αφγανοί πέταξαν φίδι σε καφετέρια στην Πλατεία Ολγας στην Πάτρα με σκοπό να κλέψουν κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Οι θαμώνες πετάχτηκαν από τις καρέκλες βλέποντας το ερπετό και οι ποολυμήχανοι αλλοδαποί άρπαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους...

Οι Ισπανοί «μίλησαν» στο ελληνικό φιλότιμο

απο Σοφία Βούλτεψη



Είναι να μην τους θίξουν το φιλότιμο των Ελλήνων. Μετά από έναν χρόνο αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής – και τριάντα χρόνια ρουσφετολογίας, ανικανότητας και διαφθοράς – αυτό που μας έκανε να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες ήταν το (αμφισβητούμενο) μήνυμα από την Ισπανία: «Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»!

                                                       
Με μήνυμα ή χωρίς μήνυμα, η αλήθεια είναι ότι οι Ισπανοί ξεσήκωσαν τους Έλληνες. Άλλωστε μας το χρωστούσαν. Πριν από τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, η ελληνική αντίσταση κατά της δικτατορίας είχε δείξει τον δρόμο της αντίστασης στους Ισπανούς.

Προφητεία Αγίου Γαβριήλ Στάρετς (1926-1995) για το χάραγμα του Αντιχρίστου: "Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη.---- Παντού θα γίνονται διωγμοί"...

από EPIRUS- ELLAS

Δίδασκε ο στάρετς : "Στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλοσύνη. Η καλοσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σ' αυτόν, αλλά η αγάπη εμφανίζει τον Θεό". Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας:






Νά κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, δέκα- δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο. Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό :

Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το ...

Συνάντηση και σήμερα στην Πλατεία Θήβας

απο exeisminima.gr

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/11 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 8 :30 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ KAI ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ




Την περίοδο αυτή, όλοι οι εργαζόμενοι κυρίως οι νέοι πτυχιούχοι άνεργοι χωρίς δουλειά, με ζοφερό μέλλον, υποψήφιοι προς απόλυση, υφιστάμεθα στο πετσί μας, σκληρές πολιτικές που μεγαλώνουν το αδιέξοδο.

«Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο» (via ΜΕ ΑΠΟΨΗ)

απο αἰέν ἀριστεύειν

Πολλά έχουν ακουστεί για το ειρωνικό σύνθημα των Ισπανών «Αγανακτισμένων» το οποίο καλούσε σε «ησυχία» για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και το οποίο -τελικά- ξύπνησε τον εγωισμό των χιλιάδων «Αγανακτισμένων»

Οι αποφασισμένοι Έλληνες



απο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ε.Ε.Α


Χιλιάδες λαού, συγκεντρώθηκαν χτες στις πλατείες, δηλώνοντας με τον τρόπο τους, την ειρηνική αντίθεσή τους σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Θεωρούμε τέτοιες κινήσεις σημαντικό βήμα για την αφύπνιση και την συνειδητοποίηση των Ελλήνων, για αυτό άλλωστε τις υποστηρίζουμε, μήνες τώρα. Όλο και περισσότεροι, θα πρέπει να καταλάβουν, το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του λαού μας, από τους δικούς μας πολιτικούς, τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς ‘συμμάχους’ μας και τους κεφαλαιοκράτες απανταχού της γης.

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


Χαιρετίζουμε τους δεκάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, κυρίως νέους μας, που μαζεύτηκαν στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων, διαδηλώνοντας την αγανάκτησή τους για το Μνημόνιο-μνημόσυνο, ζητώντας να φύγει η Κυβέρνηση της Ντροπής και όλο το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε δημόσια αξιώματα, καταστρέφοντας, λεηλατώντας και υποδουλώνοντας την Ελλάδα. Η θέση όλων αυτών δεν είναι στη Βουλή, είναι στη φυλακή.

ΝΤΡΙΙΙΝ !!!

απο SakTsak


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ! ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!



Ο αγώνας τώρα ξεκινά. 300 Έλληνες

Αγαπητοί εθελοντές,


Χτές χιλιάδες ήρθαν στο Σύνταγμα και όσοι το έζησαν θα το θυμουνται για χρόνια.

Ομως τίποτα δεν τελείωσε. Η αλήθεια ειναι οτι ο αγώνας τώρα ξεκινά. Η δική μας έννοια είναι πως θα μπορέσουμε να εξασκούμε μόνιμη πίεση και πως θα βοηθήσουμε στην ενότητα όλου του λαού.Πάντα με τις αρχές που ξεκινήσαμε. Ανεξαρτησία απο κόμματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις , σεβασμός στον συμπολίτη μας, ενότητα πάνω απο όλα.

Ετοιμάζουν το μεγάλο δίλημμα για τον λαό;


Η πρωτοβουλία για το αυριανό έκτακτο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε συνδυασμό με την μη διάψευση της δήλωσης Δαμανάκη για την έξοδο από την ευρωζώνη, πράγμα φυσικά αδύνατον αν δεν το επιθυμεί και η Ελλάδα, δημιουργούν το καταλληλότερο έδαφος για το μεγάλο δίλημμα, το τελευταίο χαρτί του πολιτικού συστήματος και κυρίως της κυβέρνησης να παραμείνει και τα ξεπουλήσει τα πάντα!
Το δίλημμα ως φαίνεται θα είναι:

Όλοι και σήμερα στις πλατείες! Με μάτια ανοιχτά αλλά με τον ίδιο ενθουσιασμό


Όλοι οι Έλληνες και σήμερα το απόγευμα στις 6 πρέπει να κατεβούμε και πάλι στις πλατείες, ειρηνικά όπως εχθές, με δυναμισμό, ακηδεμόνευτα, χωρίς “ καπέλα” κόμματα, συνδικαλησταράδες! Χωρίς τραμπουκισμούς και επεισόδια…
Ο λαός ενωμένος μπορεί να τρομάξει όχι μόνο το τσίρκουλο που φέρει τον τίτλο ελληνική κυβέρνηση, τρομάζει και το ΔΝΤ:

O Πρύτανης του Παν. Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση

απο Koντυλοφόρος

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή...


συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.

“Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς”


απο apneagr

ο λαός απαιτεί οι κουφάλες στο Γουδί...

Συνεχίζετε...





300 Ellines τελευταία ενημέρωση

Συναγωνιστές - στριες


Ο αγώνας μας συνεχίζεται . Για τέταρτη μέρα συνεχίζουμε στο ιδιο σημειο, 24 ώρες το 24ώρο. Αξιοι εθελοντές πλαισιώνουν τις βάρδιές μας και ξενυχτάνε ενημερώνοντας τους συμπολιτες μας. Κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι μας υποστηρίζουν και μας στέλνουν μειλ ακόμα και απο το εξωτερικό.

Εχτες γράψαμε ενα βίντεο για να απαντήσουμε σε όσους ρωτάνε και αμφιβάλουν ποιοι ειναι πισω απο την πρωτοβουλία μας

δείτε το εδώ

ΟΙ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΝΙΔΟ

Κολοβός Γεώργιος



Ερευνητής-Συγγραφέας


Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Ιστορία»,


τεύχος 5, σελ.26, Περισκόπιο 2006


ΦΩΤΟ: Αρχαιοπρεπές Οπλιτικό Άγημα

"ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ"


απο Περί Αλός



Το 405 π. Χ., στους Αιγός ποταμούς ο Λύσανδρος, επικεφαλής των Σπαρτιατών καταναυμάχησε τον αθηναϊκό στόλο. Ακολούθησε ο αποκλεισμός και η συνθηκολόγηση της Αθήνας κα το τέρμα στου Πελοποννησιακού πολέμου. Όμως το καθεστώς των Τριάκοντα Τυράννων που επιβλήθηκε στην Αθήνα, διάρκεσε λίγους μήνες. Έτσι ο θρίαμβος της Σπάρτης αποδείχτηκε βραχύβιος. Το 394 π. Χ., ήρθε η ώρα των Αθηναίων να εκδικηθούν. Με επικεφαλής τον Κόνωνα, καταστρέψανε τον σπαρτιατικό στόλο στην Κνίδο.

Όμως οι δύο ναυμαχίες, αποδεικνύουν ότι Σπαρτιάτες και Αθηναίοι κατάφυγαν στους Πέρσες, που με τα χρήματα τους κατόρθωσαν να αναδειχθούν σε καθοριστικό παράγοντα στα ελληνικά πράγματα και να ανακτήσουν τις ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας.

Ο Ρόλος του Personal Trainer!

απο Ιατωρ

Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε μια συζήτηση που είχα αρκετό καιρό πριν με έναν γνωστό μου, ο οποίος κάποια στιγμή είχε απευθυνθεί σε κάποιον «προσωπικό γυμναστή» ή “Personal Trainer” αν επιθυμείτε καλύτερα. Θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης, μιας και τα δύσκολα κυλιόμενα ωράρια της εργασίας του δεν τον καθιστούσαν ικανό να εφαρμόσει από μόνος του ένα σταθεροποιημένο πρόγραμμα. Πολύ καλή η σκέψη του αλλά δυστυχώς μάλλον δεν έπεσε στα καλύτερα χέρια.

Η χουντική κυβέρνηση σκληραίνει την στάση της με νέα "πατριωτικά μέτρα"!!!

απο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ

Η καταστροφή της χώρας μας προχωράει με γρήγορο ρυθμό και το τέλος πλησιάζει....




Τα νέα αντισυνταγματικά "πατριωτικά μέτρα" εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση εσχάτης προδοσίας και θα υλοποιηθούν τάχιστα...

Οπως ήταν φυσικό εξυπηρετούν το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο (για να χρησιμοποιήσουμε και τους σωστούς όρους που χρησιμοποιεί και το ΚΚΕ) τους πλουσίους και τους τραπεζίτες. Αυτούς δηλαδή που υπηρετούν οι εντολοδόχοι πουλημένοι πολιτικοί εδώ και δεκαετίες και πλήττουν τον Ελληνικό λαό....

Τα κλισέ και η αλήθεια για τους τεμπέληδες Νοτιοευρωπαίους... .. και το παραμύθι των "εργατικών" Γερμανών!

από EPIRUS- ELLAS

Οι δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου για τους Νοτιοευρωπαίους προκάλεσαν όχι μόνον τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που την κατηγορεί για λαϊκισμό, αλλά και τα σχόλια των γερμανικών εφημερίδων.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αφήστε μας να ζήσουμε αλλιώς θα σας…


Αυτό είναι το σύνθημα γραμμένο σε πανό μπροστά στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης που αναρτήθηκε από την αρχή της εκδήλωσης η οποία συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων…
Πολλοί νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι βρίσκονται ακόμη εκεί, μητέρες με παιδιά και παλμός, χωρίς κομματικές ταμπέλες, συνδικάτα και φυσικά χωρίς έκτροπα. Μόνο μερικές ελληνικές σημαίες, αγανάκτηση αλλά και πίστη ότι αν ο κόσμος θελήσει μπορεί να ανατρέψει πολιτικές που καταδικάζουν τους Έλληνες στην μιζέρια και την δυστυχία.
Μόλις επέστρεψα σπίτι από τον Λευκό Πύργο και νοιώθω ότι σήμερα μπορεί να γίνει η αρχή για κάτι καλύτερο. Να απαιτήσουμε αλλαγές, ως σύσσωμος ελληνικός λαός, να απαιτήσουμε αξιοπρέπεια και να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας..

Να πάμε στις συγκεντρώσεις έστω ως παρατηρητές


Πολλά λέγονται για τις σημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, μεγαλύτερος σίγουρα από άλλες παρόμοιες προσπάθειες, και συνεχώς ξεφυτρώνουν νέες ομάδες στους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης κυρίως στο facebook, που καλούν κατοίκους από πολλές πόλεις της Ελλάδας να διαδηλώσουν ειρηνικά στις πλατείες.
Όλη αυτή η κατάσταση βέβαια δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Κάποιοι αμφιβάλλουν για τις προθέσεις των διοργανωτών και όχι άδικα… Οι καιροί είναι πονηροί και πολλοί θα θελήσουν είτε να εκμεταλλευτούν, είτε να καπελώσουν μια ενδεχόμενη επιτυχία αυτών των προσπαθειών. Άλλωστε πάντα θα υπάρχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις των κινητοποιήσεων.
Αυτό όμως δεν μπορεί από μόνο του να μας αποτρέπει..

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το γλυκό στην χώρα των κοπριτών… το σερβίρουνε στο τέλος!!!!!!…


Καλά κοροϊδευόμαστε και μόνοι μας;
Τι στο διάολο γίνεται;
Σε τι γλώσσα πρέπει να τους το πούμε ότι θέλουμε δικαιοσύνη; Του σώματος;
Τώρα θα έχουμε απολύσεις……
Ναι οκ…. Πολλοί δημόσιοι μπήκαν στο δημόσιο χωρίς έλεγχο και είναι και άχρηστοι….
Εσείς δηλαδή που θέλετε να τους διώξετε είστε χρήσιμοι; η εκεί που είστε δεν μπήκατε με βύσμα; Ναι ….. με βύσμα μπήκατε…… ποιο;  Μα φυσικά τον εκλογικό νόμο…… Και όταν οι μπαμπάδες σας η οι θείοι σας ή οι παππούδες σας  φτιάχνανε τους νόμους  ποιους σκεφτόταν; Εμάς; Για την ευημερία μας νομοθετήθηκε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;
Η μήπως όλοι οι σημερινοί υπουργοί που έχουν διαλύσει τα πάντα βρίσκονται στις θέσεις αξιοκρατικά; Αφού οι περισσότεροι είναι η βαλτοί !!!! O Γιωργάκης ρε δεν σας έκανε υπουργούς; Άρα το βύσμα σας  είναι ο Γιωργάκης….. και μην μου πείτε τώρα ότι τους δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στην βουλή…… ξαναδιαβάστε το επιχείρημα του εκλογικού νόμου…..

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο του Μανώλη. 4 Απριλίου 2011 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ



Τα υπάνθρωπα ορκς που δολοφόνησαν ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ τον 44 Μανώλη Καντάρη “αφού φώναζε”, έφεραν στο φως τους αυτουργούς του εγκλήματος. Με ανακοίνωση μάλιστα του ίδιου του υπουργείου για να προστατευθεί ο υπουργός από την λαϊκή οργή έδωσαν στεγνά αυτούς που αποφάσισαν και αποφυλάκισαν αυτό το κτήνος που χαίρεται να σφάζει Ελληνάκια.

Ορίστε τι θα συμβεί αν η Ελλάδα πάει σε default

απο αἰέν ἀριστεύειν

Ο Andrew Lilico μας εξηγεί τι θα συμβεί αν η Ελλάδα πάει σε default. Διαβάστε τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης και ύστερα αναρωτηθείτε αν είναι πιθανόν να μας αφήσουν να το πράξουμε. Στην φωτό εικονίζεται ένα ντόμινο με τις σημαίες των κρατών. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της. Απεικονίζει ακριβώς αυτό που θα συμβεί. Ένα ντόμινο καταστροφικών εξελίξεων και για μας αλλά και για τους ξένους.

Η sexy Καμαριέρα

απο SakTsak

Γράφει ο Gianapo


Πριν λίγες μέρες, όταν η Γαλλία άρχισε πρώτη την αεροπορική επίθεση στην Λιβύη, όλοι αναρωτιόμασταν γιατί; Τώρα ξέρουμε. Ο Mr Σαρκοζί πλήρωνε προκαταβολικά τον Ομπάμα για μια μικρή εκδούλευση που θα ερχόταν αργότερα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΙKΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

απο  ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Μετά την αποκάλυψη που κάναμε για τον οθωμανικό χάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα του Μίκη (βλ. εδώ), τώρα ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ομιλία του Μίκη στο ξενοδοχείο REX, στις 17 Ιανουαρίου του 2011, που αποκάλυψε τον ρόλο που διεδραμάτισε στις μυστικές διαβουλεύσεις με τους Αμερικανούς το 1973 -74 . Κυνική ομολογία λοιπόν του Μίκη Θεοδωράκη ό,τι συνεργάστηκε επί χούντας με τους Αμερικανούς το 1974 για να έρθει ο Καραμανλής στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας και να ξεπουληθεί η μισή Κύπρος στους Τούρκους.

Η κοινωνική έκρηξη είναι πιο κοντά από ποτέ


απο apneagr

Για όσους θεωρούσαν ότι η Τρόικα έβαζε τους στόχους (πχ μείωση ελλείμματος, 50 δις από αποκρατικοποιήσεις κτλ) και η Κυβέρνηση επέλεγε τα μέσα για την υλοποίηση τους, ήλθε η χθεσινή ημέρα να τους διαψεύσει οικτρά. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο. Βρίσκεται υπό δημοσιονομική κατοχή, όπως είπε και ο Βενιζέλος μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Κυβέρνηση οπερέτα, Υπουργοί μαριονέτες, πλήρης εκχώρηση της εξουσίας που της έδωσε ο ελληνικός λαός στους δανειστές. Προκειμένου να εκταμιευτεί η 5η δόση, θα ακολουθηθεί η επιβαλλόμενη πλήρως αποτυχημένη συνταγή της επιβολής έμμεσων φόρων, της περικοπής μισθών και αποκρατικοποιήσεων-ξεπουλήματος.

Το μήνυμα ενός Έλληνα

απο αἰέν ἀριστεύειν

Γράφει ο Γιάννης Νταρμής




Έλληνες,




Όταν λέμε ξυπνάτε, δεν το φωνάζουμε για να περάσει η ώρα, ούτε για να

έχουμε κάτι να λέμε. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά….

To "ae tv" ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "300ΕΛΛΗΝΕΣ"

από aplhrotoi ergazomenoi

Επειδή πολλά ακούστηκαν ακούγονται και θα ακουστούν εμείς ένα καταλάβαμε …




“ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” μπορούν μερικοί να το βάλουν μέσα στο κεφάλι τους αυτό!…?καλώς …δεν μπορούν….και πάλι καλώς. Εμείς πάντως …θα ξαναπάμε!

Δημόσιο και πολιτικοί: Η φάρμα των ζώων

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αν και τις τελευταίες ημέρες το ΑΣΕΠ έχει εξελιχθεί σε ένα είδος… θεραπείας δια πάσαν νόσον και πάσαν μ…, δεν έχει υπάρξει καμιά αντίδραση εκ μέρους του.

Τι γίνεται όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζεται η τροχιά του Nibiru; ΒΙΝΤΕΟ

από EPIRUS- ELLAS

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη! Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλάει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Nibiru. Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα ελβετικά φράγκα!

Το να πει κάποιος πως γεννήθηκε gay είναι σαν να λέει πως γεννήθηκε να βλέπει από τα αυτιά ή να ακούει από τα μάτια.

απο Αναγνώστρια



Είμαι γυναίκα (το ξεκαθαρίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Το να πει κάποιος πως γεννήθηκε gay είναι σαν να λέει πως γεννήθηκε να βλέπει από τα αυτιά ή να ακούει από τα μάτια. Η ίδια η φύση μας λέει τι κάνει τι. Το να έχει γεννηθεί κάποιος με ταυτόχρονα ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα είναι εξαιρετικά σπάνιο.

H Κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δίνει μόνο το μισό μισθό των Κληρικών!


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Το ενδεχόμενο να σταματήσει να καταβάλει το σύνολο της μισθοδοσίας των κληρικών φαίνεται να εξετάζει η Κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ της Κυριακής», μετά την επιδείνωση των οικονομικών δεικτών και της πορείας των εσόδων. Οι περικοπές στους μισθούς των κληρικών ενδέχεται να αγγίξουν μέχρι και το 50% ενώ σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα το ποσό αυτό θα αναλάβει να καλύψει η Εκκλησία από δικούς της πόρους.

Ορειβασία στο Βασιλέσι Πρασιάς απο τους "Προβομάστορες"

απο Prasia.com




Παλιοκάτουνο-Οψιμοχώραφα-Μπαλτενήσι-Ασπρόρεμα-Παλούκια-Φτέρη-Κρεβάττια..


Ορειβασία στο Βασιλέσι Πρασιάς διοργανώνει από τις 27 έως τις 29 Μαΐου ο Ποδηλατικός Ορειβατικός Σύλλογος «Προβομάστορες» μαζί με την Ορειβατική Ομάδα «Αλλού για Αλλού».

Η αρχική συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή στις 17:00 στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην συν

έχεια η ομάδα μ τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθεί στο χωριό Βασιλέσι (106 χιλ. από το Καρπενήσι στον οδικό άξονα Κερασοχώρι - Γρανίτσα – Ραπτόπουλο).

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!.​...

Το ΑΚΕΛ και η Διαμαντοπούλου συνεχίζουν το ανθελληνικό τους έργο. "Εκοψαν" τα ελληνικά σχολικά βιβλία από τους Κυπρίους μαθητές!!!!




Την αποκοπή της Κύπρου από την Ελλάδα και την αλλαγή της Ιστορίας στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτικής αποδόμησης του εκπαιδευτικού συστήματος των δύο χωρών προωθούν από κοινού η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλο και ο κύπριος ομόλογός της Ανδρέας Δημητρίου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ....​ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ...


ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Δ.ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες, την ώρα που εμείς τρωγόμαστε, βριζόμαστε, αφοριζόμαστε μεταξύ μας...και είμαστε έτοιμοι να αναβιώσουμε τον δεύτερο εμφύλιο πόλεμο και ζούμε σε φανατικούς, πολιτικούς και...θρησκευτικούς ομιχλώδεις κόσμους, την ώρα αυτή, κάποιοι με αστραπιαίους ρυθμούς, πριονίζουν και κομματιάζουν, με την βοήθεια των γνωστών και αγνώστων ανθελλήνων, την πατρίδα μας.

Ανάμεσα στην Σκύλλα της κρίσης και την Χάρυβδη του Καλλικράτη

απο Prasia.com



Του ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΜΟΙΡΑ


Συμβούλου Στρατηγικής, Διευθυντή της Thinκ PoliticsΟι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες, βρίσκονται ήδη εγκλωβισμένοι πολιτικά και επικοινωνιακά, στη δίνη των προβλημάτων που απορρέουν από τον Καλλικράτη.

H χώρα πέθανε…


H χώρα πέθανε…
Το μνημόνιο είναι το φέρετρο….
Οι πολιτικοί είναι οι δολοφόνοι της…
Εσείς είστε οι αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας της …..που δεν κάνατε τίποτα για να την σώσετε….  Ενώ μπορούσατε…..
Φορέστε πένθος…..
Κάντε έστω το λιγότερο που μπορείτε για το νεκρό μας Έθνος…..
Απλώστε στο μπαλκόνι σας μια μαύρη σημαία….. ένα μαύρο πανί……

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο