Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Οδοιπορικό στον Έβρο της Frontex

Εκεί που Ρουμάνοι αστυνομικοί υπερασπίζονται το Δουβλίνο ενάντια σε Μαροκινούς μετανάστες...της ομάδας alterthess











Στις 24 Οκτωβρίου του 2010, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε επείγουσα έκκληση στις Βρυξέλλες για βοήθεια στον έλεγχο των εξωτερικών χερσαίων συνόρων της χώρας με την Τουρκία λόγω της «εξαιρετικά μαζικής εισροής παράνομων μεταναστών».[1] Μία μόνο ημέρα μετά, η διεύθυνση της Frontex αποδέχτηκε το αίτημα.[2] Η Frontex άλλωστε συμμετέχει εδώ και καιρό στη φύλαξη των θαλάσσιων ελληνοτουρκικών συνόρων, ενώ μέσα στο Σεπτέμβρη είχε ιδρύσει το Γενικό Στρατηγείο της στον Πειραιά.[3] Τελικά, στις 2 Νοέμβρη ξεκίνησε στα σύνορα του Έβρου η ανάπτυξη των Ομάδων Ταχείας Επέμβασης στα Σύνορα (RABITs), στην πρώτη τους αποστολή από την ίδρυσή τους το 2007.[4]


ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ


Μια συρραφή σκηνών απο ταινίες και ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν το καλά οργανωμένο σχέδιο του απόλυτου ελέγχου συνειδήσεων...











ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
 

Λαθρομετανάστευση: σύμφυτα προβλήματα βιντεο

Τι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ;

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84



Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;






Γράφει η Αλίκη Στεφάνου

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε;

Τι είναι η F.E.M.A; F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency): Είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ


αρθρογράφος Μεχμέτ Μπαρανσού

Βασανιστήριο σε λοχία στο στρατόπεδο, με τον κόμπο του γουρουνιού.



O λοχίας Χασάν Καγίκογλου που υπηρετεί στην πόλη Σιρνάκ, εδάρη από τον διοικητή του λόχου–ενώ τον είχαν δέσει με τον κόμπο του γουρουνιού- με τη δικαιολογία ότι είχε πιει ουίσκι. Το Γενικό Επιτελείο διεξάγει έρευνα.

Ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στα Ίμια αφηγείται: «Όλοι κλαίγαμε με τη σημαία – Οι διαταγές ήταν να εξοντώσουμε όσους περισσότερους μπορούσαμε κερδίζοντας χρόνο».


Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώθη­καν, από την αποφράδα εκείνη νύ­χτα του Ιανουαρίου του 1996. Τη νύχτα, που τρεις γενναίοι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν τις ζωέςτους, για την πατρίδα που σερνόταν στην κρίση των Ιμίων. Την κρίση, που έδωσε αφορμή στην Τουρκία, να θέσει το ζήτημα των «Γκρίζων Ζωνών» στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδας σε αρκετά νησιά.

Στα τανκς στηρίζεται ο Μουμπάρακ


Σε μία ύστατη προσπάθεια ανάκτησης του ελέγχου στην Αίγυπτο, που κοχλάζει εδώ και τέσσερα εικοσιτετράωρα, ο πρόεδρος Μουμπάρακ διέλυσε την κυβέρνησή του και προανήγγειλε για σήμερα, Σάββατο, τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.




Επίσημα, ο συνολικός αριθμών των νεκρών από τις μαζικές διαδηλώσεις ανέρχεται σε 30, όμως το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα μετέδωσε ότι τουλάχιστον 53 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις διαδηλώσεις που συγκλονίζουν την Αίγυπτο.

Η μοναξιά πάει πλατεία


Όταν βρέχει, η μικρή πλατεία που βρίσκεται κοντά στη δουλειά μου, μεταμορφώνεται και αδειάζει. Τα μόνα που δεν την εγκαταλείπουν είναι τα παγκάκια, δυο-τρεις σκύλοι που προσπαθούν να προστατευτούν από την βροχή μπαίνοντας κάτω από αυτά και ένα σιντριβάνι ακριβώς στην μέση, που πλέον χρησιμοποιείται σαν μια τεράστια αλτάνα με αδιάφορα κι αφρόντιστα φυτά. Οι θάμνοι της πλατείας είναι μισοφαγωμένοι, όπως άλλωστε και οι πλάκες. Ρωγμές, κάποιες βαθιές και κάποιες άλλες πιο επιφανειακές, δημιουργούν μικρές λακκούβες ακανόνιστων σχημάτων, που φυλακίζουν το νερό και σε υποχρεώνουν να πατήσεις στις μύτες για να μην βραχείς.

Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση


Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 - F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84. Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ? Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε? Τι είναι η F.E.M.A? F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ… Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.


Η νύχτα των Ιμίων όπως την έζησα


Γράφει ο



Χρήστος Μακρυγιάννης

Στην μνήμη των ανθρώπων κάποια γεγονότα μένουν αναλλοίωτα.




Δεν είμαι συγγραφέας και δεν φιλοδοξώ να γίνω, θέλω όμως να καταγράψω τα γεγονότα όπως τα έζησα εκείνη την νύχτα.



Την 26η Ιανουαρίου 1996 ειδοποιήθηκα από τον συνάδελφό μου Θεολόγο Γ. ότι πρέπει να επιστρέψω στην μονάδα. Εκείνη την εποχή υπηρετούσα ως Αξιωματικός του κέντρου επιχειρήσεων Κ.Ε.Μ στην ειδική αντιαεροπορική Μονάδα\ ΧΩΚ // στην Βόρεια Ελλάδα.

Βερσαλλίες με χημικές τουαλέτες, καταγγελίες για αλλαγή χρήσης

Στην Πολεοδομία θα δοθεί η συνέχεια



Σοφία Βούλτεψη


Σε νέο πονοκέφαλο τείνει να εξελιχθεί η μεταφορά των καταληψιών της Νομικής στο νεοκλασικό της Πατησίων. Το μέγαρο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρητέο και από το Υπουργείο Χωροταξίας και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Και επομένως, φαίνεται ότι παραβιάζεται ο νόμος περί διατηρητέων, που δεν επιτρέπει την αλλαγή χρήσης.

Οι ανισότητες φέρνουν οργή και η οργή εξέγερση


Την προηγούμενη Κυριακή διαβάσαμε στο πάντα έγκριτο ΠΑΡΟΝ ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Τρισέ, ζήτησε από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να διαμηνύσει στις ελληνικές τράπεζες να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν λάβει μέχρι τώρα. Τόνισε επιπλέον ότι η ελληνικές τράπεζες έχουν λάβει την μερίδα του λέοντος αφού από συνόλου 340 δισ ευρώ οι ελληνικές τράπεζες έβαλαν συνολικά στα ταμεία τους 120 δισεκατομμύρια!


Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα… Τί έγιναν αυτά τα χρήματα; Το σίγουρο είναι ότι δεν κατέληξαν

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αφιερωμένο στις "ΜΚΟ" και σε όσους στεναχωρήθηκαν με τις αλήθειες που μας θύμισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κια την "Ισλαμική αγάπη". Λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου στο Αφγανιστάν. ΒΙΝΤΕΟ


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει πλήθος Ταλιμπάν να πετροβολούν μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι Αφγανών για υποτιθέμενη μοιχεία, βγήκε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από το BBC σοκάροντας ολόκληρο τον κόσμο. Εκατοντάδες χωριανοί φαίνονται στο βίντεο να έχουν περικυκλώσει μια 19χρονη γυναίκα με το όνομα Siddqa, η οποία είναι θαμμένη μέχρι τη μέση σε έναν λάκκο περίπου ενός μέτρου.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ΣΤΟ '' ΝΤΕΡΜΠΥ '' ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Μέ τήν συμπαράσταση τών φιλάθλων του ο ΑΟ ΘΗΒΑαγωνίζεται τήν Κυριακή 30 Ιανουαρίου καί ώρα 15.00 στό Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας απέναντι στόν γηπεδούχο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιά τήν 19η Αγωνιστική τού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου τής Δ ' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου καί τόν 70 Ομιλο .

Ο Αγώνας είναι δεδομένο ότι θά προσελκύσει εκατοντάδες φιλάθλους από τήν ευρύτερη περιοχή διότι πρώτον : παρουσιάζει εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον καί γιά τίς δύο ομάδες αφού ο ΑΟ ΘΗΒΑ μέ 39 βαθμούς βρίσκεται στήν δεύτερη θέση τής βαθμολογίας 2 βαθμούς πίσω από τόν Πρωτοπόρο ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ πού εχει 41 βαθμούς καί τήν ίδια ώρα θά δοκιμάζεται στήν εδρα

Ρωσικά μαθήματα και η περίπτωση του Σταύρου Λάλας


Όταν οι αμερικανοί συνέλαβαν 10 ρώσους κατασκόπους η Ρωσία έκανε ότι ήταν δυνατόν να ελευθερώσει τους πράκτορες της. Τελικά τους αντάλλαξε με αμερικανούς πράκτορες που είχε συλλάβει και είχε στις φυλακές της.



Προχτές ο Ρώσος πρωθυπουργός συνάντησε προσωπικά τους κατασκόπους και τους υποσχέθηκε θέσεις εργασίας και μια πολύ καλή ζωή στην Ρωσία.

Ημερολόγιο «θανάτου» για την Ορθοδοξία από τον Μπαρόζο!


Συνειδητή παράλειψη από αντι-χριστιανούς Μανδαρίνους της Ευρωπαικής Ένωσης, ηθελημένη αστοχία των περιξ του Μπαρόζο στενής κάστας
καρεκλοκένταυρων, κατ’επιλογήν «λάθος» νοσηρών παγκοσμιοποιημένων «εγκεφάλων» των Βρυξελλών ή απλά γκάφα ολκής των γραφειοκρατών της Ευρωπαικής Διοίκησης;




Η μη αναφορά των εορτών του χριστιανισμού- συμπεριλαμβανομένου των Χριστουγέννων και του Πάσχα- από το νέο Ημερολόγιο που διανέμεται στα Λύκεια και τα Κολέγια με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Επιτροπής σήμανε συναγερμό στους θρησκευτικούς ταγούς της Ελλαδικής Εκκλησίας.

κατάρες μέσω ίντερνετ!!


Κανοντας σερφ στο ιντερνετ ανακάλυψα ένα ελληνικό site στο οποίο μπορείς να στείλεις την κατάρα σου χωρίς φόβο και πάθος. Αν μη τι άλλο έξυπνη ιδέα για να βγάζεις το άχτι σου και να μην κρατάς μέσα σου αυτά που θες να ξεστομίσεις και σε ζορίζουν…




Ελευθερία του λόγου λοιπόν…
 
http://www.icurse.gr/
 
εστάλη από
kostasarmenis22@yahoo.gr

Ο Βούγιας απελευθέρωσε τα παιδιά του Τάσου Κουράκη




 


ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ

Αποκαλύψεις του Γαλλου ευρωβουλευτή Coen Bendit Ένας Γάλλος ευρωβουλευτής λέει τέτοιες αλήθειες για την Ελλάδα που δυστυχώς δεν τολμούν να ξεστομίσουν αυτοί που στείλαμε να μας εκπροσωπήσουν στο ευρωκοινοβούλιο.ΒΙΝΤΕΟ.



ΠΗΓΗ
πρόταση ανάρτησης από  Μαρουσω Κυλιια


mariakylia@yahoo.gr

Απόρρητες συνομιλίες σας θα βγουν στο wikileaks - Οι Αμερικανοί προειδοποίησαν 11 Έλληνες πολιτικούς...ΚΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"...


Το σύνδρομο του Wikileaks ίπταται πάνω από την Ελλάδα και την Κύπρο και για την ακρίβεια πάνω από τα κεφάλια γνωστών πολιτικών, που κατά καιρούς αποτέλεσαν προνομιακούς και έμπιστους συνομιλητές της αμερικανικής πλευράς και ενίοτε οι συνομιλίες ή τα συμπεράσματά τους διατυπώθηκαν υπό μορφή εγγράφου ή τηλεγραφήματος προς την Ουάσιγκτον.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ



Στα γνωστά της τεχνάσματα καταφεύγει η ARISTERA που έχει πάρει εργλαβία την Εθνική και Κρατική αποδόμηση. Αυτήν την ώρα τα παπαγαλάκια της από ραδιοφωνικούς σταθμούς με πρωτοπόρο τον "kokkino fm" αναμεταδίδουν είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας λαθρομετανάστη από την ταράτσα της Νομικής που όμως... συγκράτησε τελικά ο κόσμος! Εμείς λέμε ότι αν κάποιος θέλει πραγματικά να αυτοκτονήσει και ειδικά από ταράτσα δεν δίνει την ευκαιρία σε κανέναν να τον συγκρατήσει... Το ξέρουμε ότι είναι "μανούλες" στην προβοκάτσια οι aristeroi αλλά ευτυχώς ο πολύς ο κόσμος τους έχει ήδη μάθει!





http://www.stoxos.gr/2011/01/blog-post_9238.html



Αμφιβάλλει κανείς πλέον για τα κίνητρα των " αντιρατσιστών";


Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που έχουν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο σκοπός της μεταφοράς των λαθρομεταναστὠν από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο; Αν οι προθέσεις τους ήταν αγνές και ανθρωπιστικές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση και έκτροπα θα είχαν αποδεχτεί να εγκατασταθούν σε άλλο μέρος. Αλλά αρνήθηκαν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Με την αιτιολόγηση ότι δεν είναι μόνιμη λύση!


Οι αλληλέγγυοι αντιρατσιστές θέλουν βία, ει

Σε πλήρη «σύμπνοια» με τη φρεγάτα και η τουρκική Αεροπορία στο Αιγαίο


Μετά την μη αβλαβή διέλευση της τουρκικής φρεγάτας έξω από την Εύβοια 14 τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα με τη σειρά τους 4 «μη αβλαβείς διελεύσεις» από τον Εθνικό εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησαν και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Από τα 14 αεροσκάφη τα 6 έφεραν οπλισμό και η δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.




Τμήμα ειδήσεων

defencenet.gr






Άρχισαν τα όργανα! Τουρκοϊσραηλινό πόλεμο βλέπουν Τούρκοι αναλυτές!


Άρχισαν να τα "βλέπουν" και άλλοι αυτά που γράφαμε (Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ». Η παράγραφος που έκρυψε η pravda (ΠΡΑΒΔΑ).) και (Πρίν από την pravda, ο Γέροντας Παϊσιος! Η προφητεία Του.) στις 25-1;


.....................................................



Του Σάββα Πέτρου. Ταγματάρχη ε.α.

Η Τουρκία, στην προσπάθειά της να καταστεί περιφερειακή δύναμη στη Μέση Ανατολή και ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου, επιζητά πολεμική σύγκρουση με το Ισραήλ. Τα σενάρια πολεμικής σύρραξης μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ πληθαίνουν από μέρα σε μέρα την όξυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ για τα γεγονότα του ''Mavi Marmara'' που η Τουρκία επιμένει όπως το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη και να καταβάλει αποζημιώσεις, πράγμα που δεν κάνει το Ισραήλ.

Φοβερό! Δείτε τι κάνουν τα λέιζερ εφέ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ '' stoplekto '' ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ




AΦΙΕΡΩΜΑ: Η ιστορία του προσφυγικού Iωνικού Aστέρα Θηβών


Ο Ιωνικός Αστέρας της Θήβας είναι η πιο παλαιά ποδοσφαιρική ομάδα της Θήβας αφού πρωτοιδρύθηκε το 1908 στην Ελληνική κοινότητα τών Σωκίων της Ιωνίας στα περίχωρα της Σμύρνης στις Αλύτρωτες Πατρίδες στα παράλια της Μικράς Ασίας , έχοντας πλούσια Αθλητική και Πολιτιστική δράση .

Τα τουρκικά σίριαλ και ο Μέγας Αλέξανδρος! Έχουμε διδαχθεί κάτι απο την Ιστορία μας;



«Εχουμε διδακτεί από την ιστορία μας;», διερωτάται η Μαρία Κοκκίνου, Φυσικός.


Με έκπληξη παρατηρώ ότι τα τουρκικά σίριαλ κάνουν θραύση στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζονται εξαιρετικά δημοφιλή, σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και απέκτησαν φανατικό κοινό. Η επαφή με την τουρκική γλώσσα είναι καθημερινότητα πλέον. Από την άλλη έχουμε πλέον συνηθίσει την παρουσία τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο αλλά και μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το Αιγαίο. Τίτλοι όπως «Αμηχανία από την παρουσία τουρκικού πλοίου στο Αιγαίο» και «Βγήκε και το Τσεσμέ τσάρκα στο Αιγαίο» δεσπόζουν στα ελληνικά ΜΜΕ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ..."Γνωρίζω πολλά ! ! ! !"




Α.Κ., υποστράτηγος ε.α


Θλίβομαι! Θλίβομαι στ’ αλήθεια που ένα Έθνος Ηρώων, το Έθνος μας, κατάντησε εθνάριο. Μια ασπόνδυλος κοινωνία που κυβερνάται επί 50ετίαν από τρεις οικογένειες. Που κατάντησαν την πατρίδα να σέρνεται, πενόμενη, καταχρεωμένη,κάτι ανάμεσα σε προτεκτοράτο και αποικία…Θλίβομαι! Γιατί ...

Περί οδών και… διοδίων

Γράφει ο

Θανάσης Νικολαΐδης

ΑΠ’ τον αραμπά στο κάρο κι ύστερα στο αυτοκίνητο. Μας ήρθε βαριά η πρόοδος, και το αυτοκίνητο «υπό διωγμόν» στην Ελλάδα. Με τέλη, καύσιμα και διόδια, με τη γραφειοκρατία επιβραδυντική και δραχμοβόρα για έναν εκτελωνισμό και τον φορτηγατζή με «λαδωτήρι» στο χέρι να παίρνει σειρά για τα «χαρτιά».




Με τη λακκούβα θανάσιμο εχθρό του να χάσκει σε αδιάφορα μάτια πολιτικών, τοπικών και… ευζωνικών, που «παίζουν» μόνο όταν τα ρουθούνια τους οσμιστούν ψήφο. Είχαν, βλέπεις, τον εφιάλτη της επανεκλογής-έχουν τις προτεραιότητές τους. Είχαν την αγωνία τους-νιώθουν την ηδονή της εξουσίας.

Οι λαθρομετανάστες κάλυψαν το φιάσκο της Ζήμενς


Γράφει η


Σοφία Βούλτεψη
Αν δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες έπρεπε να τους είχαν εφεύρει. Είναι τέτοιο το φιάσκο με το πόρισμα για το σκάνδαλο της Ζήμενς και όσα ακολούθησαν, που για τα μέλη της Εξεταστικής πρέπει να ήλθε ως μάννα εξ ουρανού η φασαρία με την κατάληψη της Νομικής. Διαφορετικά, θα βρίσκονταν ακόμη στα παράθυρα, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να απαντούν στις διαμαρτυρίες.




Τελικά, μήπως μπορεί κανείς να μας πληροφορήσει τι ακριβώς προκύπτει από το πόρισμα; Πέραν της καταγραφής (των ήδη καταγεγραμμένων) περιστατικών, ισχύει τελικά τίποτε από όσα καταλογίζουν σε διάφορα πρόσωπα;



Υπάρχουν τελικά ποινικές ευθύνες; Κι’ αν ναι, σε ποιους ανήκουν; Διότι μέχρι στιγμής, όλοι έχουν δηλώσει πως ως έχοντες την πολιτική ευθύνη έπραξαν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που διαπίστωσε η Εξεταστική.

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου από 24 έως 31 Ιανουαρίου για όλες!



Δωρεάν εξετάσεις (test Παπανικολάου) για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω, θα διενεργούνται στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου (24-31). Το πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων, σε όλη την επικράτεια, υλοποιείται στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου δράσης για τον καρκίνο και με αφορμή την 5η ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.


πηγη

 Του Κώστα Τζεβελέκου

Μεγάλες αντιδράσεις δημιουργεί στην Αλβανία το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας της Αλβανίας όπου από εδώ και στο έξης δεν θα μπορεί κανείς να φοράει σταυρό και να φαίνεται. Οι Αλβανικές αρχές προσπαθούν να περιορίσουν με οποιαδήποτε τρόπο τη θρησκευτική κατήχηση ή τις θρησκευτικές δραστηριότητες από το προσωπικό των σχολείων.

ΕΛΙΑΜΕΠ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ.!;!



Του Αναστάσιου Καζαντζίδη




Μετά από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_23/01/2011_429869


στη ναυαρχίδα της στήριξης της Εξωτερικής πολιτικής του Παπανδρέου στην Ελλάδα, την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,

Στείλε το άρθρο σου


 όποιος αναγνώστης έχει χάρισμα στο να γράφει άρθρα που δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα, μπορεί να τα στέλνει στο blog μας για ανάρτηση



θέματα όπως, προβληματισμοί νέων, αγάπη για την πατρίδα, στρατιωτικά θέματα, ενδιαφέρον για τον πλούτο της Ελλάδας, είναι απολύτως επιθυμητά.




nikosxatz68@gmail.com



αρχή μας είναι να δημοσιεύουμε την Πηγή, αν δεν επιθυμείτε σημειώστε στο τέλος του άρθρου σας.

" Εσβησε" η Vodafone την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης από το διαφημιστικό της


Μετά την θύελλα που προκλήθηκε στο διαδίκτυο με την αποκάλυψη ότι σε διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας vodafone εμφανίζεται η σημαία (δείτε σχετική ανάρτηση) της " ανεξάρτητης¨ Κρήτης που πολλά ανθελληνικά κέντρα προωθούν, " έσβησε" τις σημαιούλες που εμφανίζονταν πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης

Η Siemens φεύγει, η Intracom έρχεται


Διαφωνώ εντονότατα με τον τίτλο που είδα σε πολλά blogs "Αν το του ζητούσε ο Κόκκαλης, θα έκοβε ακόμη και το μουστάκι για πάρτη του!". Ο Γιωργάκης ποτέ δεν θα ξύριζε το μουστάκι του γιατί θα έχανε το πιο χαρακτηριστικό σημείο της ταυτότητάς του. Σοσιαλιστής δεν είναι, ηγέτης δεν είναι, εθνοσωτήρας δεν είναι, μουστακαλής όμως είναι και θα μείνει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα ξυρίσει εμάς όπως απαίτησε ο κ. Κόκκαλης.


Διώξτε τους τώρα...



Τριακόσιοι λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στη Νομική Σχολή, ζητώντας να πάρουν άμεσα άσυλο, παρακάμπτοντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τελεία. Από ένα σημείο και έπειτα το μυαλό κουράζεται, βραχυκυκλώνει. Στη χώρα του παραλόγου όλα μπορεί να συμβούν. Τα πάντα. Ακόμη κι αυτό...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ... ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ


"Δεν θέλω να κάνω μια ταινία για όλο τον κόσμο. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον και μάλλον αποτυχημένο". Τα λόγια ανήκουν στον Γιώργο Λάνθιμο σκηνοθέτη του Κυνόδοντα, που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 18 διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ είναι πλέον υποψήφια και για όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Η ΝΔ δείχνει υπεύθυνο της κατάληψης της Νομικής τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παπουτσή



Ερώτηση στη Βουλή από τη ΝΔ για την κατάληψη στη Νομική


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, με αφορμή την κατάληψη

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Χάγη: Το θέμα δεν είναι να πάει, αλλά πώς θα πάει η χώρα


Του Νίκου Κοτζιά


Η πολιτική της συνεννόησης και των συμβιβασμών είναι σημαντικό εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής. Προκειμένου να αξιοποιηθεί αυτό, χρειάζεται, πρώτον, να διαχωρίζει κανείς με σαφήνεια και νηφαλιότητα ανάμεσα σε «καλούς» και δίκαιους συμβιβασμούς και σε άδικους. Δεν είναι κάθε συμβιβασμός για πέταγμα, αλλά ούτε και εξ’ ορισμού ορθός

Ανάπτυξη με μαγικά ; Αυτό ούτε ο Χάρυ Πότερ ...

Αυτό δηλώνει στην συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος που να κατέχει στοιχειώδεις γνώσεις στην οικονομία που να μήν συμφωνεί με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση για την αποφυγή της χρεωκοπίας.


Όλοι θα συμφωνήσουν με αυτό που διαπιστώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Τώρα να δούμε με ΠΟΙΟΝ τρόπο μπορεί να επιτευχθεί αυτό...

Δεν βρίσκουν τους μιζαδόρους, τα βάζουν με τις… μίζες!


Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βαγγέλης Μπλέντζας
Σοφία Βούλτεψη


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε ερώτηση που είχε καταθέσει η Κυρία Βουλευτής σχετικά με την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το σπίτι του ήρωος της επαναστάσεως Κωνσταντίνου Κανάρη στην Ερέτρια, το Υπουργείο Πολιτισμού απάντησε οτι το συγκεκριμένο κτίσμα έχει χαρακτηρισθεί ως έργο τέχνης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.1469/1950 με την Υ.Α ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/1470/21823/5-6-1986 και προστατεύεται πλέον από τις διατάξεις του ν.3028/2002. Όσον αφορά την κατασταση του κτηρίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11παρ.2 του ν.3028/2002, την ευθύνη για την αποκατάσταση και τη συντήρηση των διατηρητέων κτηρίων φέρουν οι ιδιοκτήτες τους.



Μαθητής λυκείου Λιτοχώρου στο M.I.T. των ΗΠΑ!



ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ.







* ΕΛΑΒΕ ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΑΝΕΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ





* «ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ», ΔΗΛΩΝΕΙ.

Βενζινοπώλες έκλεισαν τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ

Αντιδρούν στην επαναλειτουργία των πρατηρίων αφορολόγητων καυσίμων





Κλειστά θα είναι, μέχρι και τις 12 το μεσημέρι τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, στο σταθμό των Ευζώνων, αφού βενζινοπώλες της ευρύτερης περιοχής απέκλεισαν την είσοδο και την έξοδο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Πολιτείας να επαναλειτουργήσουν πρατήρια διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων σε τρεις μεθοριακούς σταθμούς.



Δικάζονται μαθητές στη Χαλκίδα


Αύριο Πέμπτη 27 Γενάρη, στα δικαστήρια της Χαλκίδας (Μονομελές Ανηλίκων) παραπέμπονται 33 μαθητές του 1ου Λυκείου Χαλκίδας για κινητοποιήσεις που έγιναν το 2009. Τη μέρα αυτή συγκέντρωση συμπαράστασης θα πραγματοποιήσουν το ΠΑΜΕ, το ΜΑΣ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκίδας (μέλος της ΟΓΕ).

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Φοβάμαι προβοκάτσια...


Αυτό που κυρίως φοβάμαι με ότι γίνεται στον χώρο της Νομικής Αθηνών είναι ότι οι 300 καταληψίες, όχι μόνο ήρθαν διασχίζοντας την μισή χώρα, αλλά ότι ήταν και είναι δασκαλεμένοι για το τί θα κάνουν, πού θα πάνε, τί θα πουν.

Όποιος μπορεί να πεί την Αλήθεια και δεν το κάνει, θα κατακριθεί από τον Θεό.


Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.




"Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.

Πόσο επικίνδυνη είναι η αναδιάρθρωση από μία κυβέρνηση που δεν διαβάζει τι υπογράφει;



Του Αλέξανδρου Παπασταθόπουλου

Για πολλοστή φορά, ο πρωθυπουργός της χώρας και αυτοαποκαλούμενος… σωτήρας της Ελλάδας, χαρακτήρισε, προχθές, κάθε συζήτηση περί αναδιάρθρωσης του χρέους «ανακύκλωση της μιζέριας και καταστροφολογία».

Έμεινε μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ..Όλα τα κόμματα καταδίκασαν την θεατρική παράσταση απεργίας πείνας που έστησε στη Νομική



Με μια σπασμωδική ανακοίνωση,πάει να αποποιηθεί της ευθύνης,την ώρα που όλα τα κόμματα καταδίκασαν ως λανθασμένη και άκυρη την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να στήσει ολόκληρη θεατρική παράσταση με λαθρομετανάστες στη Νομική..

Διαβάστε τι είπε..



«Με αφορμή την απεργία πείνας εκατοντάδων μεταναστών σε πανεπιστημιακό χώρο για τη διεκδίκηση νομιμοποίησής τους, έχει ξεκινήσει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια στοχοποίησης των πολιτικών δυνάμεων που έχουν ταχτεί αλληλέγγυες στα δίκαια αιτήματά τους, με προφανή στόχο να ξεφύγει η συζήτηση από την ουσία της.

Έκλεψαν μισό τόνο χαλκό! από την εναέρια γραμμή ηλεκτροκίνησης Θηβών -Λαμίας.


Χάλκινοι αγωγοί που χρησιμοποιούνται από τον ΟΣΕ για την ηλεκτροκίνηση των συρμών μπήκε στο στόχαστρο τεσσάρων αλλοδαπών.


Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο