Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ... Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

τώρα που έπεσε η σκόνη και εξελέγη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας στείλω ένα κείμενο-σχόλιο στην ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Καταρχήν θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ένας πολιτικός που πραγματικά σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες που τον ψήφισαν, πηγαίνει στη Βουλή να ψηφίσει και δεν κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις –και μάλιστα τύπου facebook.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στη δήλωσή του ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν αντιστάθηκε στις σειρήνες του πελατειακού κράτους...
!!!

Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Για ποιο πελατειακό κράτος του Παυλόπουλου μιλά η οικογένεια Μητσοτάκη;

Πόσοι είναι οι διορισμοί και τα ρουσφέτια που έχουν κάνει όλοι μαζί;

Κρίνει και κατακρίνει για ανεπάρκεια τον Παυλόπουλο για τα Δεκεμβριανά του 2008.
Ενώ εκείνος ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατήργησε την Δημοτική Αστυνομία χωρίς να εξηγήσει τους λόγους!  Να σημειώσουμε όμως ότι Δημοτική Αστυνομία υπάρχει σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως η Ελβετία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία κλπ.  http://en.wikipedia.org/wiki/Municipal_police Και το απίστευτο! Τους επαναπροσέλαβε σε διάφορες άλλες θέσεις!

Επίσης κράτησε περισσότερο από 15 μήνες δημοσίους υπαλλήλους στην κινητικότητα πληρώνοντάς τους το 75% του μισθού τους και έχοντας τους ταπεινωμένους να κάθονται ανενεργοί στα σπίτια τους! Αυτό κι αν είναι ανεπάρκεια!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι ο Παυλόπουλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που θα επιθυμούσε...!

Ποια είναι η θέση που επιθυμεί για την Ελλάδα στην Ευρώπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Μήπως την παραχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας όπως τόλμησε να πει από βήματος Βουλής επικαλούμενος μάλιστα το άρθρο 28 του Συντάγματος;
https://www.youtube.com/watch?v=ZUgBPp0LDUU

Δείτε όμως τι γράφει το άρθρο 28 του Συντάγματος, το οποίο παρέλειψε να αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης:
3. H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Έλαβε υπόψιν τα δικαιώματα των συμπολιτών του ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Θα μου πείτε είναι κανόνας της …ελεύθερης αγοράς, κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η εκτόξευση της ανεργίας, η φυγή των μορφωμένων νέων μας στο εξωτερικό, το κλείσιμο των καταστημάτων, η πείνα και η εξαθλίωση, οι αυτοκτονίες κλπ. κλπ.

Κάποτε είχε μιλήσει για τα προνόμια των βουλευτών ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Πόσοι αστυνομικοί τον συνοδεύουν; Ακούμε πολλοί περισσότεροι από δύο;!!

Πόσους υπαλλήλους έχει στο γραφείο του και οι οποίοι πληρώνονται από το ελληνικό κράτος; Ακούμε πολλοί περισσότεροι από 5;!! Εκτός από όλους αυτούς τους υπαλλήλους, ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει το αυτοκίνητο του, το κινητό του, τα έξοδα μετακίνησης, τα ταχυδρομικά τέλη, τα διόδια κλπ.!

Έχει δυνατότητα -όπως και όλοι οι συνάδελφοί του- λήψης άτοκου δανείου από τη Βουλή!

Θα πάρει πλήρη σύνταξη, μόνο και μόνο επειδή διετέλεσε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια βουλευτής!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ έστω μερικά από ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ;

Απολαμβάνει έναν πολύ μεγάλο μισθό και προνόμια που δεν μπορεί ούτε καν τα φανταστεί Έλληνας πολίτης και αυτός με ευκολία…παραδίδει -ενώπιον της βουλής- την εθνικλή κυριαρχία στους ξένους παρερμηνέυοντας ακόμη και το Σύνταγμα!
Ευτυχώς που υπήρχε εκεί η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, κυρία Κωνσταντοπούλου, για να του απαντήσει.

Ντροπή κύριε Μητσοτάκη!

Γιάννης Πεπονής, Πολιτικός Επιστήμονας




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο