Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Από το βράδυ θα επαναλειτουργήσει το thivapost

Φίλες και Φίλοι, καλό μήνα! Έχω μάθει στη Ζωή μου, να αντιλαμβάνομαι τις καταστάσεις με ένα δικό μου τρόπο πολύ συγκεκριμένο και το σημαντικότερο αληθινό. Μετά τα γεγονότα που με ανάγκασαν να κλείσω το blog και συγκεκριμένα από χθες τα ξημερώματα ακολούθησαν πολλές επικοινωνίες πολλές επαφές και συζητήσεις σχετικά με αυτή την διαδικασία.


Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι που με γνωρίζουν αλλά και πολλοί φίλοι του διαδικτύου με συγκίνησαν με τα λεγόμενά τους και υπήρχαν και αρκετοί που χάρηκαν, για τους δικούς τους λόγους φυσικά, που επέλεξα να κλείσω το blog.

Άνθρωποι που δεν τους γνωρίζω, επικοινώνησαν με το blog και μου είπαν σημαντικά πράγματα τα οποία θεωρώ σωστά και πολύτιμα. Πρέπει να πω ότι τους λαμβάνω υπόψιν.

Ποτέ δεν λειτούργησα με εγωισμό. Πάντα όμως λειτουργώ με πάθος και ο χαρακτήρας που διαθέτω σαν άνθρωπος, είναι αυτός που βγάζω και εδώ στο blog. Το μόνο που με ενδιαφέρει εδώ είναι η σωστή ενημέρωση και μόνο αυτό δεν υποκρίθηκα ποτέ και ούτε ποτέ θα το κάνω.

Θεωρώ λήξαν το γεγονός που με ανάγκασε να πάρω χθες αυτή την απόφαση, αφού υπήρξαν σημαντικές διευκρινήσεις και από το βράδυ θα επαναλειτουργήσει  το thivapost σαν να μην άλλαξε τίποτα χωρίς εμπάθειες που ποτέ άλλωστε δεν υπήρξαν.

Οι εκλογές θα περάσουν. Οι Φιλίες όμως είναι αυτές που πρέπει να έχουν συνέχεια!

Ευχαριστώ!!

Νίκος Χατζηδούρος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΝΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΦΙΛΙΑ .....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. welcome back Niko! για να κανουμε αυτό που κάνουμε θελουμε γερά στομάχια! Το ξέρω αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πειραζει που δεν καταλαβα τι εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο