Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΝΟΛΟ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΥΚΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΩΝ : ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ



Η πρωτοβουλία για την δημιουργία τηςμεγαλύτερης μαντολινάτας έχει πάρει την οδό της υλοποίησής της. Ήδη, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος , και σύντομα θα ανακοινωθεί ο χώρος (στις αρχές του νέου έτους) στον οποίο θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα οι δοκιμαστικές πρόβες με τα τραγούδια - θέματα τα οποία έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο μας. Επίσης μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε τα τραγούδια της μαντολινάτας και στο you tube : Το πρώτο τραγούδι«ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ»

και την «ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ»



Έχουμε έρθει σε επαφή και άμεση επικοινωνία με τον οργανισμό«WORLD GUINNESS RECORD" στην Μεγάλη Βρετανία και έχουν αποσαφηνιστεί και διεκπεραιωθεί όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την επίτευξη του στόχου μας να καταρρίψουμε το ρεκόρ Guinness.

Η επίτευξη του ρεκόρ όμως είναι ένα μέρος ενός τριπτύχου μουσικών γεγονότων τα οποία θα λάβουν χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων.

Έτσι, εκείνες τις μέρες θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη εμφάνιση μιας ορχήστρας «Σύνολο Νυκτών και Tοξοτών ΟργάνωνΗρακλείου» , τα μέλη του οποίου είναι επαγγελματίες μουσικοί καταξιωμένοι στο χώρο καθώς και ερασιτέχνες και η οποία θα εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το τρίτο μέρος του τριπτύχου των μουσικών γεγονότων είναι ένα διεθνές «Φεστιβάλ Νυκτών Οργάνων- Μαντολινάτων»,διαγωνιστικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος στο οποίο θα λάβουν συμμετοχή μαντολινάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ευελπιστούμε το Φεστιβάλ να αποκτήσει κύρος διεθνώς , και να καταξιωθεί και να έχει υπόσταση μέσα στον χρόνο!!

Έχουμε έρθει σε επαφή με φορείς του Δήμου μας και τα αποτελέσματα είναι θετικά στην υλοποίηση των στόχων μας.

Με όλα αυτά θέλουμε να δείξουμε την σπουδαιότητα και το πόσο πολύ έχει εδραιωθεί το μαντολίνο στην Κρήτη, στον ελλαδικό χώρο και γενικότερα παγκοσμίως και ακόμα περισσότερο να προσφέρουμε στον πολιτισμό μας και στην πολιτιστική παράδοση του τόπου μας. Με το Φεστιβάλ επιθυμούμε να καταστήσουμε το Ηράκλειο Κρήτης μια διεθνή πολιτιστική πόλη στην συνείδηση καταξιωμένων μουσικών και ανθρώπων απ'όλο τον κόσμο.

Αιτήσεις συμμετοχής για την μεγαλύτερη μαντολινάτα του κόσμου μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείοmandolinguinessrecord@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6985 606113 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πληροφορίες μπορεί ο οποιοσδήποτε να βλέπει στην ομάδα στοface book «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» , όπως επίσης και στον ηλεκτρονικό ιστότοπο -


MANDOLIN GUINNES

πρόταση ανάρτησης από XENIA KAR  xeniakg@hotmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο