Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Προς το Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωσταντίνου...

Τι είπε ο Γ. Παπακωσταντίνου στον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλη Κορκίδη, ο οποίος διατύπωνε τις ενστάσεις του για το αυτόφωρο...


«Αν κάποιος μπει στο κατάστημά σας, κλέψει και εκατό μέτρα παρακάτω συλληφθεί, θα είστε ευχαριστημένος να τιμωρηθεί με ένα απλό πρόστιμο; Γιατί, λοιπόν, να μην υπάρχει στέρηση της ελευθερίας υπό προϋποθέσεις και για όσους τελούν το αδίκημα της φοροδιαφυγής;».

Ο mr Νο 1 πρόσθεσε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση ποινικοποίησης του συνόλου των φορολογουμένων, αλλά από την άλλη η αίσθηση ατιμωρησίας που επικρατεί στη χώρα μας πρέπει να τελειώνει.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταρχήν Υπουργέ μου το "μαγαζί του ταμείου του κράτους" δεν είναι δικό σου μαγαζί! Δεν έριξες χρήμα, κόπο και αγωνία για να το φτιάξεις!

Και κατα δεύτερον εάν θέλετε να τελεΙώνει το αίσθημα ατιμωρησίας που επικρατεί στους πολίτες... ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ αυτούς που ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ την χώρα! Αυτούς που μας "ήπιαν το αίμα" όλα τα χρόνια και τώρα λένε "εις υγείαν του κορόιδου"! ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ τους ΚΛΕΦΤΕΣ και όχι τον κάθε "ανθρωπάκο",που εκ των "δικών σας" χειρισμών έως τώρα, δεν μπορούν και δεν έχουν να αποδώσουν τον ΦΠΑ!

Αυτό λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

admin

EPIRUS- ELLAS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο