Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αν γυρίσουμε στη δραχμή, το χρέος το κάνουν κέρματα και να το βάλουν εκεί που ξέρουν...


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγούμε από το ευρώ μόνο και μόνο για να υποτιμήσουμε το νέο μας νόμισμα ενώ θα συνεχίσουμε να μετράμε το εξωτερικό μας χρέος σε ευρώ. Αυτά τα σενάρια είναι για να τρομάζουν τον λαό μας τα ΜΜΕ, για να περάσουν τα "δικά" τους κάποιοι...




Ας τονίσουμε ακόμη ότι τα μεσοαστικα στρώματα και οι φτωχοί έλληνες δεν πρέπει να αισθάνονται ότι απειλούνται ούτε να φοβερίζονται από τέτοιου τύπου σκιάχτρα. Έτσι και αλλιώς οι πρώτοι καταστρέφονται καθημερινά από το ευρώ και οι δεύτεροι δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους.



Αυτοί που έχουν να χάσουν τα πολλά είναι λιγότεροι από το 1/3 της κοινωνίας. Είναι οι τραπεζίτες και μέτοχοι κάθε είδους, καμιά διακοσαριά χιλιάδες οικογένειες που κατ' επάγγελμα ροκανίζουν πακέτα στήριξης επιχορηγήσεις και δημόσια έργα με δανεικά. Είναι οι εθνικοί μας εργολάβοι και οι παραχωρησιούχοι.



Οι υπόλοιποι έλληνες θα πρέπει να κινηθούν στην γραμμή “δεν πληρώνω” και κρατικοποιώ τράπεζες και όλα τα δημόσια ταμεία που μου έκλεψαν, υποδομές, διόδια, επικοινωνίες, γεφυρες, λιμάνια, δρόμους ναυσιπλοΐα.



Αν μας προταθεί η δραχμή ας είναι επειδή φοβούνται μην αλλάξει το ευρώ τους και όχι γιατί φοβόμαστε εμείς και μας απειλούν με αυτή την πιθανότητα.



Αν μας προταθεί η δραχμή να πούμε ΝΑΙ, όμως να την κόψουμε χωρίς κανένα εξωτερικό χρέος. Αυτό είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και μια δίκαιη λύση.



Δεν φεύγουμε από το ευρώ με χρέος και δεν πουλάμε για να σωθεί το ευρώ. Για μαλάκες ψάχνουν;


Ας μιλησουμε επιτελους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο