Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Φλέγεται» το Ακραίφνιο. Ο Απόλλων στα… «σαλόνια»

Στην Α’ Κατηγορία Βοιωτίας, βρίσκεται από χθες ο Απόλλων Ακραιφνίου μετά και την εκτός έδρας νίκη του στη Δαύλεια επί του τοπικού Πανδαυλειακού με 0-1, χάρις σε γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οΑγγελος Λίγκος.
Η ομάδα του Αγγελου Κυριάκου επιστρέφει
στην Α΄Κατηγορία ύστερα από 20 χρόνια.
Ο αγώνας ήταν μονόλογος για τους πρωτοπόρους που έχασαν σωρεία ευκαιριών έχουν δύο δοκάρια, στο 50’ σε σουτ μέσα από την περιοχή του Λίγκο “σταμάτησε” στο οριζόντιο δοκάρι και στο 69’ σε σέντρα του Μαυροδήμου, κεφαλιά του Λίγκου και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 64’ κέρδισαν πεναλτι με τον Αγγελου Λ., αλλά ο Βασιλείου Γρ. από τα έντεκα βήματα δεν νίκησε τον Παπαγεωργίου.
Για να φτάσουμε στο 93’ όταν σε σέντρα του Κόκκαλη, ο Λίγκος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην Α’ Κατηγορία.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ανέστης, Μπαϊρακτάρης Γ., Παπαγεωργίου και από τους φιλοξενούμενους οι Κόκκαλης, Μπεθάνης Μ., Λίγκος.
Αριστη η διαιτησία των Φλώτσιου Θ., Γκίκα, Τσώνη
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου, Μπαϊρακτάρης, Νταλακούρας Ν. (71’ Νταλακούρας Ε.), Μπαλταδούρος, Μπαϊρακτάρης Γ., Λεμονής, Δελής (46’ Γαλάνης Ε.), Καρούζος, Κουκούτσης, Ανέστης, Γαλάνης Σ. (55’ Καραγιάννης)
ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ: Χατζής, Μπεθάνης Μ. (64’ Παπαϊωάννου Α.), Τερόλλι, Μάρας, Μήτσιος (75’ Αγγέλου Κ.), Βασιλείου Γρ., Αγγέλου Λ., Κόκκαλης, Λίγκος, Αγαπητός (70’ Μπεθάνης Ν.), Μαυροδήμος
Κυριάκου Αγγελος (Ακραίφνιο)
«Το σημερινό παιχνίδι το θέλαμε όλοι πάρα πολύ γιατί με νίκη OLYMPUS DIGITAL CAMERAκλειδώναμε την άνοδο στην Α΄Κατηγορία, όμως στην εκίνηση του ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είμασταν λίγο νευρικοί και αγχωμένοι με αποτέλεσμα ο χρόνος και η πίεση να δουλεύει ανάποδα για εμάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κυριολεκτικά δικό μας, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και είχαμε πολλές ευκαιρίες, δοκάρια, χαμένο πέναλτι αλλά η νίκη ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και έδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για ότι ακριβός αξιζαμε σήμερα και σίγουρα για την προσπάθεα ολης της χρονιάς.
Πολλά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, τα ίδια τα παιδιά, στον υπέροχο κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ. Επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της Δαύλειας για την άψογη φιλοξενία και να συγχαρώ την δική τους προσπάθεια μέσα στο παιχνίδι»

stereasports


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο