Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Συνέντευξη του Στέλιου Συρμόγλου, στην εκπομπή "Ενεργός Πολίτης" στο Ράδιο Θήβα 97,5

Ο Στέλιος Συρμόγλου είναι δημοσιογράφος και επισκέπτης καθηγητής των Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, αλλά και επισκέπτης καθηγητής με το ίδιο γνωστικο αντικείμενο στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Διετέλεσε γενικός διευθυντής τηλεοπτικών σταθμών, όπως ο ANTENNA και ο ALPHA, διευθυντής ραδιοφωνικών σταθμών και εφημερίδων, όπως το ΕΘΝΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΕΒΔΟΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΗ και άλλες, ενώ υπήρξε σύμβουλος σε διεθνές επίπεδο της METRO INTERNATIONAL, της εφημερίδας που κυκλοφορεί σε 100 πρωτεύουσες χωρών. Η καριέρα του άρχισε στο Λονδίνο, όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος
για το BBC και την  μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα DAILY TELEGRAPH και επίσης υπήρξε διευθυντής της κυπριακής εφημερίδας Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ στη Λευκωσία του μεγαλύτερου συγκροτήματος ΜΜΕ, του.ΔΙΑΣ.

Στη διαδρομή της επαγγελματικής του πορείας, ο Στελιος Συρμόγλου διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής εταρείας στο χώρο της Διαφήμισης της BBDO, αλλά και σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας πρώην πρωθυπουργών και προέδρων κομμάτων. Παράλληλα, από το 1996 είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έχει  δώσει πληθώρα διαλέξεων κυρίως σε πανεπιστήμια της Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας.



Διαβάστε άρθρα του Στέλιου Συρμόγλου:

ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ( CITIZEN IN DEED )

https://www.facebook.com/groups/ssyrmoglou/


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο