Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Συναυλία για την Πανσέληνο στη Χαιρώνεια και αποχαιρετιστήριο μήνυμα Παπαγγελή.

Το μοναδικό θέαμα της πιο φωτεινής Πανσελήνου του ημερολογιακού έτους, που φώτιζε τον καλοκαιρινό ουρανό, απόλαυσαν χθες βράδυ, όσοι παρεβρέθησαν στο Πάρκο του Λέοντος στη Χαιρώνεια.

Υπό τους ήχους του Γιάννη Σίνη, Σπύρου Πανουργιά, Αντώνη Κρεμυδά, Στάθη Παπαλάμπρου , Λουκά Γερούλια και με το ολόγιομο φεγγάρι να λάμπει, το κοινό ταξίδεψε σε μια άλλη διάσταση.


Την χθεσινή βραδιά και το συγκεκριμένο σημείο, διάλεξε και ο Δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής, για να αποχαιρετήσει τους πατριώτες του, μιας και τέλος Αυγούστου, λήγει η θητεία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, όλα αυτά τα χρόνια και όσους πίστεψαν σ'αυτόν και στάθηκαν δίπλα του.
"Απ'τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και σας λέω το μεγάλο αντίο από την τοπική Αυτοδιοίκηση, για τον τόπο μου. Να ξέρετε ότι, αυτά τα 16 χρόνια, ήταν δύσκολα. Και να ξέρετε, ότι στέγνωσα την ψυχή μου, για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ελπίζω δυο σταγόνες χαράς, να δροσίσουν τις δικές σας καρδιές. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

Φωτορεπορτάζ από την Τζένη Μπαρούχου



e-sterea


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο