Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Παράσταση για έναν ρόλο. Η Θήβα δια… περιπάτου αποσπάστηκε κι άλλο

Το ζητούμενο για την Θήβα δεν ήταν η νίκη αλλά αν θα μπορούσε να αυξήσει και άλλο τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα. Και αυτό πάλι έγινε. Οι «βυσσινί» αποσπάστηκαν εννέα ολόκληρους βαθμούς από την δεύτερη θέση μετατρέποντας πλέον το πρωτάθλημα σε παράσταση με έναν πρωταγωνιστή.

Η ομάδα του Τάκη Πλατή δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Ορχομενό. Τον κέρδισε άνετα και δια… περιπάτου 4-0 ενώ το ενδιαφέρον εστιάστηκε  στη ανακοίνωση της μεταγραφής του Θανάση Τσατσαρώνη από την Κύμη.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν για μια ακόμη φορά οτι διαθέτουν πλουραλισμό και υπεροπλία σε
Δυο γκολ ο Γιώγος Βυλλιώτης
Δυο γκολ ο Γιώργος Βυλλιώτης
όλες τις γραμμές όποιοι και να αγωνίζονται. Τα δυο γκολ από τον Γιώργο Βυλλιώτη και τα άλλα δυο από Γούλα και Περιάλη ήρθαν να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.
Ο Ορχομενός των πολλών προβλημάτων δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι το διαφορετικό παρά να παλέψει για ένα αξιοπρεπές σκορ και τα κατάφερε. Είναι κρίμα μα μιλάμε έτσι για την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Ο. αλλά δυστυχώς είναι η σκληρή πραγματικότητα και είναι δύσκολα πλέον για την ομάδα του Ορχομενού να σώσει και φέτος την κατηγορία αν και είναι νωρίς ακόμα…
Στο 31* ο Βυλλιώτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 75* ο Γούλας έκανε το 2-0. Στο 79* ο Περιάλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 86* πάλι ο Βυλλιώτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Διακρίθηκαν οι Βυλλιώτης, Περιάλης, Καραμπετιάν (Θήβα) και οι Γκαραβέλης, Γαρδικιώτης, Χαρίσης (Ορχ.).
Χωρίς προβλήματα και απαρατήρητη η διαιτησία του Βασίλη Παγούρα (Τσαγανού – Κατσαγιάννης)
Θήβα (Πλατής Τάκης): Κολιός, Ρουπάκας (82* Γκίτσι), Γούλας, Ευθυμίου, Ψύλλας Καραμπετιάν, Βυλλιώτης, Κατσογιάννης (65*Μπινιάκος), Γκαράνης (82* Ελέζι), Περιάλης Γ., Κουτσοδήμος.
Ορχομενός (Δέδες Θύμιος): Γαρδικιώτης, Δημητρίου, Γκαραβέλης, Ψαλλίδας, Κοντελές, Μιχαλόπουλος, Μερτζάνης, Κολομπούρδας, Χαρίσης, Σκαγιάκος, Μαγκούφης (78* Μουτζουρούφη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση
«Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου Αθανάσιου Βυλλιώτη για την απώλεια του παππού του, στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Γιουβανάκη για την απώλεια της γιαγιάς του και στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Νάκου για την απώλεια της γιαγιάς του».
stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο