Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή και Εποικοδομητική σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων στους εκπαιδευτικούς

Στην έναρξη των εργασιών της διημερίδας που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος  της  3ης  Περιφέρειας  Δημοτικής Εκπαίδευσης Βοιωτίας  κα. Ζουγανέλη Άννα, για τους εκπαιδευτικούς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου.


Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό που απηύθυνε επεσήμανε τον καίριο ρόλο που διαδραματίζει το σχολείο στην κοινωνία και την ανάγκη για δια βίου εκπαίδευση των εκπαιδευτικών, προκειμένου να προσαρμόζονται και να αντιμετωπίζουν τις κοινωνικές αλλαγές. Συνεχάρη δε την κα Ζουγανέλη,  που έχει την ευθύνη της επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης και υποστήριξης των εκπαιδευτικών της Δημ. Εκπ. Βοιωτίας  αλλά και για τις ημερίδες υψηλού επιπέδου που διοργανώνει.

Τέλος, ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά σε όλους, τονίζοντας ότι ο Δήμος Θηβαίων θα είναι πάντα αρωγός και συνοδοιπόρος της εκπαιδευτικής κοινότητας και παρόν για να επιλύει από κοινού με τους εκπαιδευτικούς, όποιο πρόβλημα προκύπτει και άπτεται των αρμοδιοτήτων του .

Η διημερίδα είχε γενικό θέμα «Δουλεύοντας για ένα Σχολείο της Κοινότητας, Ελεύθερο, Ανοιχτό και Συνεργατικό/Διάχυση καλών πρακτικών» και πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, την  Τρίτη & Τετάρτη 6 & 7 /9 /2016.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν την Τρίτη το Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων με την Παιδαγωγική Freinet http://diktyofreinetgr.wix.com/diktyofreinet και την Τετάρτη οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειας που είχαν υλοποιήσει Σχέδια Εργασίας στην τάξη ή στην ευέλικτη ζώνη, στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων ή ευρωπαϊκών δράσεων.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο