Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να ανακοινώσει από το Κιάτο την παράδοση στην κυκλοφορία τμήματος της Ολυμπίας Οδού, παρ΄ότι το τμήμα αυτό του Εθνικού Άξονα Αθηνών – Πατρών έχει παραδοθεί από διμήνου στην κυκλοφορία οδηγών και οχημάτων.

Διάλεξε ο Πρωθυπουργός αυτήν την συγκεκριμένη ημέρα γιατί, την ίδια ημέρα οι συνταξιούχοι όλης της χώρας διαπίστωναν το άγριο τσεκούρωμα των επικουρικών τους συντάξεων. Αυτές που προκειμένου να τις πάρουν για τα “περήφανα γηρατειά” τους, επί 40 χρόνια δούλεψαν πολύ σκληρά. Μην υπολογίζοντας πως μια ημέρα θα έρθουν απατεώνες που θα έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και θα τους αφαιρούσαν τους κόπους και τους μόχθους μιας ζωής.    
Διάλεξε ο Πρωθυπουργός αυτήν την συγκεκριμένη ημέρα γιατί, αυτήν την ημέρα ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα του αισχρού πλειστηριασμού των τηλεοπτικών αδειών. Που με άριστες γκεμπελικές διαδικασίες, σε στιλ Big Brother, καθάρισαν τους χθεσινούς μεγαλο-νταβατζήδες του Συστήματος που λυμαίνονταν τον τόπο, δημιουργώντας νέους που θα διαχειριστούν τη νέα μεταπολιτευτική περίοδο των Μνημονίων και της Κατοχής.

Ο Παππάς σε ρόλο Γκέμπελς.  

Είπε λοιπόν από το Κιάτο ο Έλληνας;;; Πρωθυπουργός: “…και αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας, και δεν εννοώ τον Υπουργό Νίκο Παππά…”.
Ναι, ο Πρωθυπουργός εννοούσε τον δικό του Παππά, γιατί όλοι οι Δικτάτορες έχουν το δικό τους δεξί χέρι, όπως ο Χίτλερ είχε τον Γκέμπελς. Εκείνο το δεξί χέρι που γνωρίζει από προπαγάνδα και έχει το τάλαντο της επικοινωνίας. Μιας επικοινωνίας με μειλίχιο ύφος, ήρεμο τόνο της φωνής και φυσικά στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του όπου πρέπει να δείχνει τις αριστερές καταβολές του. Γι΄ αυτό από πίσω του, φροντίζει να έχει φωτογραφικό σκίτσο του Μπελογιάννη. Γιατί βρε αδελφέ, όλοι αυτοί υπήρξαν κατά το παρελθόν κομμουνιστο-συμμορίτες. Δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε.
Άλλωστε, ο αγώνας που έκαναν με το αιματοκύλισμα της Ελλάδος την εποχή του συμμοριτοπόλεμου (1943-1949), σήμερα δικαιώνεται. Διαλύοντας συθέμελα την Ελλάδα.
Αφού στο οπλοστάσιό τους, το φερέφωνο της προπαγανδιστικής πολιτικής τους, η εφημερίδα Kontra News, ναι η ιδιοκτησία αυτής της “δημοκρατικής” εφημερίδος που αποκαθήλωσε τον Καραμανλισμό και εγκαθίδρυσε στην Πατρίδα μας τον Παπανδρεϊσμό των “κλαδικών” και των “αυριανιστών”, επιχαίρεται πως Τσίπρας και Παππάς καθάρισαν όλους σχεδόν τους νταβατζήδες χωρίς να στάξει ούτε μια σταγόνα αίμα…    
Βλέπεται στο βλοσυρό μυαλό τους έχουν συνέχεια το αίμα. Με αυτό ζουν. Αυτό είναι το οξυγόνο της άχαρης ζωής τους!!

Δόθηκαν με …αίμα οι 4 τηλεοπτικές άδειες.

Έτσι από την “αδιάβλητη” διαδικασία, τις 4 τηλεοπτικές άδειες Πανελλήνιας εμβέλειας, πήραν κατά σειρά: Σκάϊ, Καλογρίτσας, ΑΝΤ1 και Μαρινάκης. Καταβάλλοντας 43,6 εκατ. ευρώ, 52,6, 75,9 και 73,9 αντίστοιχα.
Ωστόσο, το ζητούμενο και το μεγάλο ερώτημα που θα πλανάται στον ορίζοντα είναι πως, ο Σαββίδης και ο Alpha ενώ έδωσαν παραπάνω χρήματα από τον Σκάϊ και τον Καλογρίτσα, έμειναν τελικά απ΄ έξω.

Τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα.

Από την πρώτη στιγμή που φάνηκε ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας θα διεκδικήσει μια από τις 4 τηλεοπτικές άδειες, ο “κουμπάρος” Πάνος Καμμένος διάρρηξε τα ιμάτια του – με προσωπική παρέμβαση στον Πρωθυπουργό – προκειμένου να μην πάρει άδεια ο Χρήστος Καλογρίτσας.
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε διπλή ανάγνωση αυτής της διάθεσης τηλεοπτικής άδειας.   
Πρώτον: Μπορεί η παρέμβαση Καμμένου να ήταν ψεύτικη και πλασματική, προκειμένου να μην στοχοποιηθεί ως πολιτικό πρόσωπο αλλά και ως συγκυβερνήτης στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από τη στιγμή που η παροχή της τηλεοπτικής άδειας στον “κουμπάρο” Χρήστο Καλογρίτσα ήταν προαποφασισμένη,   
Δεύτερον: Εάν η παρέμβαση Καμμένου ήταν πραγματική, τότε η παροχή αυτής της τηλεοπτικής άδειας, σηματοδοτεί το τέλος ενός μεγάλου “έρωτος” μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου που έβλαψε σοβαρά την υγεία του λαού μας και της Πατρίδος μας.
Σε αυτήν την περίπτωση ο Βασίλης Λεβέντης ετοιμάζει “βαλίτσες” για την κυβέρνηση…
Ωστόσο, κρατήστε ως σημείωση το γεγονός ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας, συνέπραξε με τον Άρη Βουδούρη (Ελεύθερος Τύπος) και το Γιάννη Πουρνάρα (Τηλέραμα) στην ίδρυση του ΑΝΤ1 TV, που εξέπεμψε την 1η Ιανουαρίου 1990. Με τον Νόμο 1730/1987 (όπου δινόταν η δυνατότητα λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού σε επιχειρηματίες που είχαν εμπειρία στον χώρο του Τύπου) της συγκυβέρνησης ΝΔ – Συνασπισμού, δηλαδή του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.          
Δεν άκουσα, είπατε κάτι;;;;;

Τηλεοπτικές άδειες στο Μίνωα Κυριακού (ΑΝΤ1) και στο Μαρινάκη.

Ενώ οι πρώτες δυο άδειες δόθηκαν με τίμημα 96,2 εκατ. ευρώ, οι τρίτη και τέταρτη δόθηκαν περίπου στο διπλάσιο (149,8 εκατ. ευρώ).
Γι΄ αυτές τις άδειες έγινε πολύ μεγάλη μάχη, γι΄ αυτό το τίμημα εκτινάχθηκε πέρα από όλες τις προβλέψεις.
Γιατί, έπρεπε να δοθούν.
Καθ΄ ότι οι έξωθεν παρεμβάσεις ήταν υψηλότατες και πιεστικότατες, ειδικότερα για τον “Δήμαρχο” του Πειραιά και Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Και εξηγούμαι μέχρι τελικά να δικαιωθώ από τις εξελίξεις. Γιατί, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!!
Είναι σε όλους γνωστή η μεγάλη φιλία που υπάρχει μεταξύ του Μίνωα Κυριακού και του τέως Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνου. Κανένας από τους δυο άνδρες δεν έκρυψε ποτέ αυτή τη φιλία. Που εκφράστηκε πολλές φορές κατά το παρελθόν όταν αυτή η φιλία “εκτέθηκε” δημόσια. Από το γάμο του Διαδόχου Παύλου με τη Μαρί Σαντάλ στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου 1995 έως τις συχνές εμφανίσεις του κ. Κυριακού στο σπίτι – βίλα του Κωνσταντίνου στο Πόρτο – Χέλι.
Και οι διευκολύνσεις της βασιλικής οικογένειας – διαχρονικά - στον κ. Κυριακού, πάρα πολλές…
Για τη σχέση Μαρινάκη – Κωνσταντίνου, έχουμε γράψει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Έχουμε δημόσια αναφέρει πως ακριβέστατες πηγές μας, μιλούν και λένε ότι ο Μαρινάκης είναι ο “χρηματοδότης” του εγχειρήματος της επιστροφής της Βασιλείας στην Ελλάδα. Όταν πρώτοι από όλους δημοσιεύσαμε ότι θα τον “φέρουν” πίσω τον τέως Βασιλέα με δημοψήφισμα. Πληροφορία μας, που δεν διάψευσε λίγες ημέρες μετά ο ίδιος ο Κωνσταντίνος σε συνέντευξή του (ΜΟΝΟ) στο Σκάϊ (31/5/2016) και στους δημοσιογράφους Παπαχελά (ο μόνος δημοσιογράφος Έλληνας που μετείχε διάσκεψης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ) – Κοσιώνη.
Όταν τον αποκάλεσαν Μεγαλειότατο, και όχι Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ, de Grecia και τα συναφή…  


Τηλεοπτική άδεια στον Σκάϊ.

Μέχρι και λίγες ώρες πριν “ανακοινωθούν” δημόσια οι 4 άδειες, ο Σκάϊ με συνεχή σποτάκια καθύβριζε τη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνηση…
Κι ω του θαύματος πήρε πρώτος και καλύτερος την τηλεοπτική άδεια Πανελλήνιας εμβέλειας και εκπομπής.
Δεν θα προσθέσω γι΄ αυτήν την παροχή αδείας κάτι περισσότερο, εκτός από το να σας θυμίσω τι ακριβώς είχε δηλώσει ο Τζων Νεγρεπόντε, Αμερικανός αξιωματούχος την 1η Δεκεμβρίου 1966 στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Στέφανο Στεφανόπουλο:
«Μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος, μετά τη δικτατορία στην Ελλάδα (σημ. πως γνώριζε για την επερχόμενη Δικτατορία;), πάρει τη σκυτάλη του αντιαμερικανισμού, του αντιιμπεριαλιστή, του ειρηνιστή, του “πατερούλη” του λαού σας, να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο διορισμένος άνθρωπός μας στην Ελλάδα για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό…».

Με τούτα και με τα άλλα ο Τσίπρας φέρνει πίσω τη Βασιλεία.  
  
Το έχω γράψει και αναλύσει τόσες και τόσες φορές. Τις εξελίξεις στην Ελλάδα τις οδηγούν “άλλοι”, όπως πάντοτε γινόταν. Και ο ελληνικός λαός μαθαίνει γι΄ αυτές πάντα τελευταίος.
Πάντως τα εκατομμύρια από τις τηλεοπτικές άδειες θα τα “απολαύσουν” οι ευπαθείς ομάδες του λαού μας, όπως δήλωσε από το Κιάτο ο Πρωθυπουργός…
Θα τον πιστέψουμε;;;;     Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο