Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

« Η ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / 13 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια παραμονής στην κυβέρνηση του Σύριζα καθώς και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.  Μερικά από τα αποτελέσματα αυτής της συγκυβέρνησης περιέχονται στα παρακάτω 13 σημεία που γονάτισαν την Ελλάδα.


 1. 2 Χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Υπολογισμός Κόστους Διακυβέρνησης 86 Δις - 100 Δις
 2. ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3: Μετέτρεψαν την «Κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο» σε ψήφιση του 3ου μνημονίου τον Αύγουστο του 2015.
 3. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Αύξησαν 9 φορές τα προβλεπόμενα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης και να καταλήξουν σε μεταρρυθμίσεις ύψους 9 δις.
 4. ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΜΜ: Αύξησαν τα εισιτήρια των Μ.Μ.Μ. με το ενιαίο εισιτήριο να ανέρχεται πλέον στα 1.40€ από τα 1.20€ που ήταν πριν.
 5. ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ: Πολλαπλασίασαν τις άχρηστες διοικητικές δομές καταρρίπτοντας το ρεκόρ σε προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων οι οποίοι ξεπέρασαν τους 2000.
 6. ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ: Ελάχιστος φόρος στους αγρότες 22% από το 13% που ίσχυε, ΦΠΑ στην εστίαση από 13% στο 24%., ΦΠΑ πετρελαίου κίνησης 22%., 29% φόρος για μικρές επιχειρήσεις, Μείωση αφορολόγητου στα 8.968€.
 7. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ: Ζημίωσαν τον Έλληνα φορολογούμενο 5.3 δις ευρώ με την λεγόμενη «Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ», η οποία κατάργηση έγινε προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015
 8. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Για πρώτη φορά επέβαλαν πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία.
 9. ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Αντί για 13η σύνταξη, μείωσαν τις συντάξεις έως 25%, κατήργησαν το ΕΚΑΣ και αύξησαν τα όρια ηλικίας. Τεράστια αύξηση εισφορών ΟΓΑ.
 10. ΑΝΕΡΓΙΑ: Η ανεργία στους νέους αυτά τα δύο χρόνια αναρριχήθηκε στο 36.95% με τους ανέργους πλέον να αγγίζουν τους 1.102.435 .
 11. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Αυξάνονται 30% τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. 61.809 επιχειρήσεις έκλεισαν τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 12. CAPITAL CONTROL: Έκλεισαν τις τράπεζες, βυθίζοντας την κοινωνία στην αβεβαιότητα, θεσπίζοντας καθεστώς Capital Control καταφέρνοντας να κοστίσουν στον ελληνικό λαό περί τα 100 δις. Ευρώ, σε ένα εξάμηνο.
 13. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Κατέφυγαν στην έσχατη λύση του δημοψηφίσματος για να μεταφέρουν το βάρος των πράξεων τους, στην κρίση του λαού, διχάζοντάς τον.

Η κοινωνία και ειδικότερα εμείς οι νέοι ευχόμαστε ο χρόνος που πέρασε να ήταν ο τελευταίος αυτής της καταστροφικής συγκυβέρνησης.

ONNEΔ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο