Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Το "ψηφιακό σχολείο" γίνεται πραγματικότητα»   «Πριν 12 μήνες όταν ξεκινήσαμε είχαμε θέσει στόχο το "ψηφιακό σχολείο" και σήμερα γίνεται, είναι πραγματικότητα, δεν είναι μια θεωρητική εξαγγελία για το αύριο, σήμερα μπορεί και λειτουργεί», τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στους μαθητές του νεόδμητου 1ου Επαγγελματικού-Γενικού Λυκείου Μούδρου στη Λήμνο.

    Ο πρωθυπουργός, κατά την επίσημη παρουσίαση της ψηφιακής διάστασης του Νέου Σχολείου από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, χαρακτήρισε «ιστορική» και «σημαντική» τη δουλειά που έχει γίνει.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το σχολείο με την εφαρμογή της ψηφιακής του διάστασης δεν θα είναι πλέον παθητική κατανάλωση γνώσης, αλλά οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παράξουν γνώση και να τη μοιραστούν ηλεκτρονικά με μαθητές άλλων σχολείων ακόμα και με τη μορφή οπτικοακουστικού υλικού.

    Η κ. Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι η ψηφιακή διάσταση αλλάζει τα δεδομένα στην εκπαίδευση και έδωσε στον κ. Παπανδρέου το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book), από αυτά που θα διαθέτει κάθε μαθητής στο εγγύς μέλλον.

    Το μήνυμα ότι θα τα καταφέρουμε αν πιστέψουμε όλοι στις δυνάμεις μας και έχουμε αυτοπεποίθηση για την πατρίδα μας, έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Μύρινα της Λήμνου, όπου γιόρτασε μαζί με τους κατοίκους, την 98η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο