Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς διαδηλωτής - Για 50 λεπτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

- Ο 53χρονος ήταν οικοδόμος και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ
- Η γυναίκα και οι συγγενείς του 53χρονου άντρα καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία
- Ο 53χρονος άντρας δεν είχε τραυματιστεί αλλά δεν άντεξε τον πετροπόλεμο και τα δακρυγόνα
- Τουλάχιστον 35 τραυματίες μεταξύ των οποίων ένας σοβαρά με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
  ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η σύζυγός του όσο και οι συγγενείς του καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία για το θάνατο του ανθρώπου τους.

Ο 53χρονος άντρας ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και το όνομά του είναι Δημήτρης Κοτζαρίδης.

Όπως δήλωσε στο NewsIt ο διοικητής του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιώρας ο 53χρονος είναι συνδικαλιστής οικοδόμος από τον Βύρωνα. Όπως τόνισε ο διοικητής, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, έτρεχε για να γλιτώσει από τον πετροπόλεμο και τα χημικά με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.

Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ξεψύχησε τελικά από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 53χρονος άνδρας έφθασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγούς και αναπνοή, με μυδρίαση και ισολεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε για περίπου 50 λεπτά να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά μάταια.

Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για 35 με 40 τραυματίες. Στον "Ευαγγελισμό εξακολουθεί να πηγαίνουν τραυματίες που έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι. Ανάμεσά τους ένας 45χρόνος συνδικαλιστής της ΔΕΗ.



NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο