Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δεν πέφτει καρφίτσα στο Σϋνταγμα! Σήμερα μιλούν οι πολίτες γι’ αυτό και εμφανίστηκαν οι πρώτοι κουκουλοφόροι

Το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας. Οι πολίτες έχουν δημιουργήσει «κυκλοφοριακό», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν προς την πλατεία Συντάγματος, παρά μόνο με ρυθμό χελώνας.
Την ίδια στιγμή, οι γνωστοί – άγνωστοι και χρησιμότατοι στις κυβερνήσεις κουκουλοφόροι, έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Χωρίς να τολμούν να διεισδύσουν μεταξύ των πολιτών, τους ακολουθούν «πλαισιώνοντας» από το πεζοδρόμιο. Όπως ακριβώς συνηθίζουν να κινούνται και οι αστυνομικοί…!

Είναι δεδομένο πως θα επιχειρηθούν προβοκάτσιες από τους χρήσιμους κουκουλοφόρους, κοντά στο Σύνταγμα. Ίσως θα ήταν καλό οι πολίτες να προχωρήσουν εγκαίρως σε «πολιτικές συλλήψεις» των μαυροντυμένων «στρατιωτών του καθεστώτος» προκειμένου να τους αχρηστεύσουν ή να τους αποσταθεροποιήσουν από την συνεργασία τους με άλλα «τμήματα» κουκουλοφόρων που βρίσκονται ήδη πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος.
Σήμερα μιλάνε οι πολίτες. Είναι δεδομένο πως το καθεστώς Παπανδρέου θα τολμήσει για μία ακόμη φορά να ποδοπατήσει τη δημοκρατία, στο όνομα της εξουσίας και της συνέχισης παραμονής σε αυτήν τόσο του Γιώργου Παπανδρέου, όσο και των γελωτοποιών που τον ακολουθούν, αλλά κυρίως προκειμένου να μην διασαλευθεί η «τάξη» των «κατοχικών εγγυήτριων δυνάμεων».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο