Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Βολές» κατά του Δημάρχου Σπύρου Νικολάου για το Μνημείο των Πεσόντων


Με αφορμή ένα δημοσίευμα που είδα στο blog thivapress-news και χωρίς να έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση, δεν καταλαβαίνω την λογική που έχει το δημοσίευμα, η μάλλον καταλαβαίνω ότι πρόκειται περισσότερο για ένα αντιπολιτευτικό και προεκλογικό δημοσίευμα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων έστειλε μια επιστολή στο Δήμαρχο Θηβαίων κ.Σπύρο Νικολάου και τον παρακαλεί να επανατοποθετήσει το "Μνημείο Των Πεσόντων", αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο Φόρο Τιμής στους Θηβαίους που έδωσαν την Ζωή τους για την Ελευθερία.

Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι ο συντάκτης του κειμένου ερωτά τον κ.Κατσιμπάρδη (πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) πως θα αισθάνεται που το Μνημείο θα επανατοποθετηθεί στο σημείο που τυγχάνει να βρίσκεται η Οικία του. (Μήπως εκείνος πρωτοστάτησε και για την απομάκρυνσή του?) Γιατί δεν ερωτά καλύτερα τον κ.Κατσιμπάρδη, πως αισθάνεται (που ο "Δημοκρατικός χώρος" όπως περιγράφει στο κείμενό του) για το ξεκλήρισμα που προκάλεσε στην Ελλάδα και τους Έλληνες?

Με τη λογική αυτή θα πρέπει ο κ.Κατσιμπάρδης{?} αλλά και ο συντάκτης του κειμένου να αισθάνονται ντροπή, και να επιζητούν την κατάργηση ακόμη και των παρελάσεων, και γενικότερα όλες τις επετείους, αλλά και του κάθε λογής Μνημείου  για να μην θυμίζουν στον "Δημοκρατικό χώρο" άλλες εποχές που προσπαθεί να ξεχάσει, καθώς αυτό λέει για το Μνημείο που θέλουν να επανατοποθετηθεί στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτή την τακτική της Ναυταλήνης, που σκοπό έχει κτυπήματα κάτω από τη μέση που ευτυχώς, ο περισσότερος κόσμος έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κακώς αφαιρέθηκε, και πρέπει να επανατοποθετηθεί, ενδεχομένως σε συνδυασμό με το υπάρχον μνημείο.

δείτε το εν λόγω δημοσίευμα


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο