Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

[ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ] Σοβαρή δυσλειτουργία όλων των υπηρεσιών, εντάσεις και εκνευρισμούς.....

Σοβαρή δυσλειτουργία όλων των υπηρεσιών, εντάσεις και εκνευρισμούς αντιμετωπίζει ο νέος Διοικητής των Νοσοκομείων Λιβαδειάς - Θήβας Κ. Ρουσόπουλος έναν μήνα περίπου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του..



Η κατάσταση φαίνεται να οδηγήθηκε στο απροχώρητο εξαιτίας συμπεριφορών της υποδιοικήτριας του Νοσοκομείου Θήβας, [ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ]  που τον οδήγησαν στην σύγκλιση έκτακτης σύσκεψης στο Νοσοκομείο Θήβας με όλο το προσωπικό, που είχε ειδοποιηθεί εγγράφως για τον σκοπό αυτό, για το πρωϊ της Παρασκευής 7 Μαρτίου 2014….

Φθάνοντας στην καθορισμένη ώρα όμως, ο Διοικητής των Νοσοκομείων, δεν βρήκε την υποδιοικήτρια και την πόρτα του γραφείου της κλειδωμένη….

Η σύσκεψη πάντως έγινε, ο κ. Ρουσόπουλος συναντήθηκε με όλο το προσωπικό, ενώ συμμετείχαν επίσης, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, ο βουλευτής Γ. Σταθάς, ο Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Σχηματαρίου Π. Μαντάς, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας Φ. Πρωτόπαπα και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑμεΑ Β. Λάσπη…

Σύσκεψη και συναντήσεις έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, έκδηλος ωστόσο ήταν ο εκνευρισμός όλων , μετά τα όσα έχουν συμβεί στο Νοσοκομείο Θήβας και σχετίζονται με την συμπεριφορά της υποδιοικήτριας Κ. Λιακοπούλου, γεγονότα που έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον Διοικητή των Νοσοκομείων, καθώς και τους; εργαζόμενους σε αυτό…......

Να θυμίσουμε ότι πριν δυο εβδομάδες περίπου, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την μετάθεση της κ. Λιακοπούλου στο Νοσοκομείο Καρύστου και ορισμό του κ. Βασδέκη στο Νοσοκομείο Θήβας, μεταθέσεις, που δεν έγιναν όμως, καθώς μέχρι την ώρα που γραφόταν η είδηση δεν υπήρχε η δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβέρνησης….

Ρουσόπουλος....
«Καθόλου τυχαίο δεν είναι το ότι βρίσκομαι σήμερα εδώ, καθώς έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και εγγράφως τελευταία προβλήματα, αυτά ήρθα σήμερα να αντιμετωπίσω και να δω με ποιον τρόπο μπορούν να επιλυθούν , δεδομένου ότι το Νοσοκομείο είναι ενιαίο διασυνδεόμενο και πρέπει να λειτουργεί από κοινού. Προς αυτή την κατεύθυνση και με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα, πρέπει να δούμε άμεσα πως μπορούν και το ένα νοσοκομείο και το άλλο να συνλειτουργήσουν προς όφελος του πολίτη» δήλωσε κατηγορηματικά ο Διοικητής των Νοσοκομείων, που φαίνεται να γνωρίζει ακόμη περισσότερα προβλήματα…

«Υπέβαλα παραίτηση και αναφέρει γενικά τους λόγους δυσλειτουργίας του Νοσοκομείου, η προσπάθεια όμως, εξακολουθεί κι εγώ είμαι στην διάθεση του Νοσοκομείου ανά πάσα στιγμή» δηλώνει ο Δ/ντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Θήβας Ι. Κίνιας, πλήν όμως η παραίτησή του, που υποβλήθηκε στο υπουργείο Υγείας κι έφτασε στα χέρια μας , δείχνει ξεκάθαρα και τους λόγους….

Ο κ. Κίνιας σημειώνει μεταξύ άλλων πως «οι αρνητικές οικονομικές συνθήκες δεν υπήρξαν ατυχώς μόνο αίτιο δυσμενούς αποτελέσματος. Η εμμονή σε αναχρονιστική – οπισθοδρομική και καταδικασμένη νοοτροπία, η έλλειψη ευρύτερης αντίληψης, η ανυπαρξία αναγνωρισης αξιών και σεβασμού σε προσωπικότητες, η σπατάλη χρόνου σε ανούσιες ενασχολήσεις, η άγνοια εργασιακού αντικειμένου, η έπαρση και η αλαζονεία ταλανίζουν το Νοσοκομείο και δεν προδικάζουν αίσιες εξελίξεις…»..

Εύκολα λοιπόν, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, ότι τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει και αποτελούν συνέχεια προηγούμενων συμπεριφορών στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου και στην Θήβα, θα πρέπει να λάβουν τέλος, καθώς οι πολίτες θα πρέπει να τυγχάνουν σωστών υπηρεσιών, απαλλαγμένων από κάθε είδους συμπεριφορών, εν μέσω κρίσης και εξαθλίωσης!


ΘΗΒΑ GR


Χάος στο νοσοκομείο Θήβας από LAMIASTARGR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο