Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμούμε τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών για την κατοχύρωση της  συμμετοχής τους με ίσους όρους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, τιμούμε τη μητέρα, τη σύζυγο, την αδελφή, τη φίλη.
Ως Δημοτική Αρχή, θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ενδυνάμωση του ρόλου και της θέσης της γυναίκας τόσο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων
όσο και εν γένει  στην κοινωνία. Τις πιστεύουμε και τις εμπιστευόμαστε σε θέσεις υψηλής ευθύνης.  Λαμβάνουμε μέτρα που καταπολεμούν την ανισότητα και τη διάκριση, στηρίζοντας τις γυναίκες. Σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών δημιουργήθηκε στο Δήμο το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας, μέσα από το οποίο παρέχεται συμβουλευτική και ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε όλες τις γυναίκες που έχουν στερηθεί ή καταπατηθεί τα ατομικά τους δικαιώματα λόγω φύλου, πραγματοποιώντας παράλληλα δράσεις που έχουν στόχο την πρόληψη.
Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας  εύχομαι σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά και δημιουργικά, με υγεία και δύναμη, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε και να στηρίξουν, όπως μόνο εκείνες γνωρίζουν με το αστείρευτο θάρρος τους την οικογένεια και την κοινωνία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο