Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Ο κ. Χαρδούβελης επιβεβαίωσε το αυτονόητο: ‘’Στις αποικίες δεν υπάρχει Δικαιοσύνη!’’»

Η ωμή παρέμβαση – παρότρυνση του υπουργού Οικονομικών κ. Χαρδούβελη στους Έλληνες δικαστές, να βγάζουν αποφάσεις υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να διατηρηθεί το πλεόνασμα, αποδεικνύει ότι και η Θέμις στο τόπο μας τελεί υπό την εποπτεία των δυνάμεων κατοχής. Επομένως το τελευταίο καταφύγιο κάθε Έλληνα πολίτη, που είναι η Δικαιοσύνη, έχει πάψει να υφίσταται εν καιρώ μνημονίου.

Φυσικά ο κ. Χαρδούβελης με την ομιλία του στον ΣΕΒ, επιβεβαίωσε ποιοι τον διόρισαν υπουργό των Οικονομικών. Εκείνοι που πάση θυσία, ανεξάρτητα εάν ο Ελληνικός λαός υποφέρει και το έθνος οδηγείται σε εθνικές περιπέτειες, θέλουν πλεόνασμα, δηλαδή ξεζούμισμα όλων των Ελλήνων πολιτών.
Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει το θέμα της δημοκρατίας και της διάκρισης των εξουσιών, τις οποίες ισοπεδώνει με τις δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών. Και τα καυτά ερωτήματα που γεννώνται είναι: Ποιας Ευρωπαϊκής Ένωσης είμαστε χώρα – μέλος; Έχει καταργηθεί η Δικαιοσύνη σε άλλες χώρες της Ε.Ε.; Όπου υπάρχει δημοσιονομική προσαρμογή αναστέλλεται η απονομή της Δικαιοσύνης; Ο κ. Χαρδούβελης θεωρεί πλέον την Ελλάδα «αποικία» στην οποία ανοιχτά προτρέπεται η Δικαιοσύνη να μην λαμβάνει υπόψη τις προσφυγές πολιτών ή κοινωνικών ομάδων; Και σε τελική ανάλυση μπορεί ο σημερινός πρωθυπουργός να θέλει να συνδέσει την όποια εναπομείνασα υστεροφημία του και τον πολιτικό επίλογό του και με την κατάργηση της Δικαιοσύνης, άρα και της Δημοκρατίας;


crashonline

Καμμένος στο crashonline: «Η κυβέρνηση καταργεί την ανεξάρτητη εξουσία της Δικαιοσύνης»

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο