Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η Θήβα «πέρασε» και από το Ακραίφνιο

Η συζήτηση τώρα στη Βοιωτία δεν είναι πλέον για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό τέλειωσε πριν καν αρχίσει. Το ζητούμενο είναι τώρα για το ποια ομάδα θα μπορέσει να «σπάσει» για πρώτη φορά το αήττητο ή ενδεχόμενα να κάνει την πρώτη στάση το τρένο της Θήβας. Και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή.

Ακριβώς έτσι είναι αφού η πρωτοπόρος αποσπάστηκε οκτώ ολόκληρους βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα της Θήβας πέρασε και από το Ακραίφνιο νικώντας 1-0 τον αξιόμαχο Απόλλωνα  αποδεικνύοντας οτι ξέρει να περνάει και… «επαγγελματικά» μέσα από οποιαδήποτε έδρα. Γιατί «επαγγελματική»  ήταν η νίκη της Θήβας απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο.
Οι πρωτοπόροι και φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά, υπετέρησαν σε ποιότητα που αντιστάθμισε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, έχασαν πέναλτι που θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η εξέλιξη, δημιούργησαν προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πάρουν πιο εύκολα τη νίκη που την πήραν τελικά με τον Γιάννη Γκαράνη.
Η ομάδα του Ακραιφνίου αδικείται από την σημερινή της βαθμολογική θέση. Παρά τις όποιες ελλείψεις έδειξε ένα συμπαγές σύνολο που ξέρει να παίζει μπάλα και κοίταξε στα ίσια και στα μάτια τους πρωτοπόρους. Τους σεβάστηκε αλλά δεν τους φοβήθηκε. Γιατί η απειρία σε τέτοια παιχνίδια παίζει το δικό της ρόλο. Δεν θα είναι ψέμα αν πούμε πως η Θήβα ίσως να πέρασε και το πιο δύσκολο απόγευμα εκτός έδρας μέχρι τώρα…
Απόλλων - Θήβα2Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Γιάννης Γκαράνης στο 58* με απ” ευθείας κτύπημα φάουλ στη μοναδική φορά που νικήθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χατζής. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 33*  απέκρουσε πέναλτι του σπεσιαλίστα του είδους Δημήτρη Κουτσοδήμου αυξαάνοντας έτσι τον βαθμό δυσκολίας των φιλοξενούμενων.
Ο Γκαράνης με τον καραμπετιάν ήταν από τους κορυφαίους των νικητών ενώ από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Χατζής (με… μέλλον), Ραχούτης, Τερόλι και Μπεθάνης Ν. χωρίς αυτά να σημαίνει οτι δεν προσπάθησαν όλοι.
Φλώτσιος, Καραγιάννης, ΚαμαριώτηςΑσορτί με τον αγώνα και η διαιτησία του Φάνη Φλώτσιου (Καραγιάννης – Καμαριώτης)  που έδειξε για μια ακόμη φορά πως μπορεί να βγάλει εύκολα τέτοια παιχνίδια.
Απόλλων1Απόλλων (Κυριάκου Άγγελος): Χατζής, Μπεθάνης Θ., Τερόλι,  Ραχούτης, Μάρας, Αγαπητός (89* Παυλιώτης), Καλαμάτας, Μπεθάνης Μ, Παπαϊωάννου (46* Αγγέλου Κ.),   Κούτσκοφ (46* Αγγέλου Λ.), Μπεθάνης Ν.
ΘήβαΘήβα (Πλατής Τάκης): Κωνσταντινόπουλος, Ελέζι, Γούλας, Ευθυμίου, Ψύλλας Καραμπετιάν, Μπινιάκος (90+ Ρουπάκας), Γκαράνης, Κατσογιάννης (68* Βυλλιώτης),, Ανυφαντής (63* Περιάλης Γ.), Κουτσοδήμος.
Οι φωτογραφίες είναι από το Thivaspor
stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο