Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σε χαρούμενο αλλά και συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η Διαγενεακή Συνάντηση για τη Γιορτή της Μητέρας, της ΧΕΝ Θήβας.

Σε χαρούμενο αλλά και συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/5/2015, η Διαγενεακή Συνάντηση για τη Γιορτή της Μητέρας, της ΧΕΝ Θήβας, με τίτλο «Με αγάπη στην καρδιά, γράφω γράμμα στη μαμά», από το ομώνυμο παραμύθι της Μαριάννας Κατρά-Ζένιας Μπαγιώκη.
Παιδιά, νέες αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες της ΧΕΝ, πάνω στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου, αίθουσα «Αλ. Κοφίνης», δανείστηκαν κείμενα, ποιήματα και τραγούδια καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων, ποιητών, μουσικοσυνθετών (Καζαντζάκη, Ρίτσου, Σικελιανού, Βερίτη, Κυριαζή, Πολυδούρη, Ελύτη, Παπαδιαμάντη, Θεοδωράκη) αλλά και του άραβα λογοτέχνη Abbas Mαhmoud al Akκad, για να υμνήσουν την μητέρα, στο πρόσωπο της οποίας το περιβόητο και διαχρονικό χάσμα των γενεών γεφυρώνεται από μόνο του.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τις γυναίκες-μέλη της ΧΕΝ που βρέθηκαν επί σκηνής, τον πιανίστα Κων/νο Δέδε που πρόθυμα και εθελοντικά, έντυσε με νότες ολόκληρη την εκδήλωση, την ΔΗ.Κ.Ε.Θ. για την παραχώρηση της αίθουσας και το προσωπικό της, και φυσικά τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο