Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η αποχώρηση μελών από όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ... Βοιωτίας, δεν μπορεί να αποκρύπτεται

Δυστυχώς, κάποιοι, δεν θέλουν να μαθαίνει ο κόσμος, ότι υπάρχει μαζικό κύμα αποχωρήσεων από το ΣΥΡΙΖΑ, από όλη την Ελλάδα η οποία είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής μετάλλαξης της κυβέρνησης και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ακύρωσε το ριζοσπαστικό του πρόγραμμα και τελικά το ίδιο το κόμμα. Η πραγματικότητα αυτή, δεν αφορά μόνο το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία, γιατί η εξέλιξη αυτή αφορά την κοινωνία και την διάψευση της ελπίδας, και την απογοήτευση που έσπειρε στο λαό, αλλά και στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Η αποχώρηση 5 μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της Ο.Μ. Θήβας, καθώς και άλλων μελών της Ο.Μ., η αποχώρηση μελών από όλες τις οργανώσεις και της Βοιωτίας, δεν μπορεί να αποκρύπτεται, για να υπηρετηθεί το σχέδιο της εφαρμογής και του νέου μνημονίου και της νέας αποικιακής δανειακής σύμβασης.

Η μεταστροφή της απογοήτευσης από την ήττα που επέφερε η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε αγωνιστικό πνεύμα και μαχητική δράση, είναι το ζητούμενο, είναι το καθήκον μας για να μην αποστρατευθεί μεγάλο στελεχιακό δυναμικό, να μην αφεθεί η πολιτική εκπροσώπηση του λαού στο κοινοβούλιο, σε ένα μεγάλο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο μπλοκ.
Για να συνδεθεί οργανικά το νέο πολιτικό πρόταγμα της ριζοσπαστικής αντιμνημονιακής αριστεράς, με τα κοινωνικά κινήματα και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Γιατί αυτό το συντριπτικό αδιαμεσολάβητο ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015, δεν ηττήθηκε.
Είναι ζωντανό και στοιχειώνει τα πραξικοπήματα των μνημονίων.

Θανάσης Σκούμας


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο